door Oeps112 in Politiek  ·  23 Reacties

  • 17
  • 314x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

de jeugd gaat het straks ook wel merken; beperkte woonruimte en weinig perspectief op een koopwoning omdat het zo druk in NL is.

1
1 maarten1234

In ieder geval is duidelijk dat D66-GL-PvdA beleid het land finaal naar de knoppen zou helpen, voor zover dat nog niet gebeurd is.

2
2 Vageali6888

Heb nog nooit van de Staatscommissie Demografische Ontwikkelingen gehoord en van mij mogen ze nu ook wegblijven. Waar was die commissie de afgelopen 20 jaar? Nu de burger massaal voor anti-immigratie heeft gekozen durven ze ook even wat te zeggen.

Het zoveelste clubje van hoogopgeleiden die de massa-immigratie nooit één strobreed in weg hebben gelegd en nou ineens toevallig ook een mening blijken te hebben. Waar waren ze toen we ze nodig hadden? De burger heeft het nu zelf al geregeld dmv de verkiezingen dus dat stelletje academische commissie-slijmballen hebben we nu ook niet meer nodig.

2
3 Reconquista

Nee maar bij hart van Nederland was er een gestoord papiervullertje die mocht vertellen dat kwam doordat Neerland al jaren een rechts beleid voerde!
Hoe meelijwekkend!

0
4 Zie Hier

"De burger heeft het nu zelf al geregeld dmv de verkiezingen dus dat stelletje academische commissie-slijmballen hebben we nu ook niet meer nodig."

@3 Reconquista,

Helaas is kennelijk toch zo'n staatscommissie nodig om in Nederland breder erkend te krijgen dat er een groot groeiend probleem met immigratie is. Het wordt steeds onhoudbaarder, op deze weg kan niet doorgegaan worden. Wat vroeger een absoluut taboe was en nu niet alleen door 'rechts' maar ook door 'links' erkend wordt: de toestroom door immigratie moet stevig afgeremd worden. Een staatscommissie zorgt ervoor dit probleem algemeen bespreekbaar wordt. Hoe wrang het eigenlijk ook is, dat is waarom 'we' blij zouden moeten zijn met deze staatscommissie.

0
5 Graaier1000

@5

"maar ook door 'links' erkend wordt"

Na decennia tegen alle immigratie beperkende maatregelen te stemmen, en zelfs op dezelfde voet door te willen gaan..

Totale ideologische waas voor de ogen, weg van de realiteit.

0
6 Vageali6888

@5
"'Een staatscommissie zorgt ervoor dit probleem algemeen bespreekbaar wordt""

Nee dat hebben wij burgers gedaan en dat was geen gemakkelijk strijd. We zijn op alle manieren tegengewerkt, vervolgd en decennia lang voor rotte vis uitgemaakt. En nu we, mede dankzij die strijd en de verkiezingen, eindelijk zijn waar we zijn moeten denken deze hoogopgeleiden daar even een slaatje uit kunnen slaan door ineens plotsklaps te roepen wat wij al 25 jaar roepen. Dit zijn gewoon hoogopgeleide profiteurs die even willen meeliften op het rechtse succes. Maar ze waren er nooit voor ons en we hebben ze in principe nu ook niet meer nodig. Als de rechtse regering er komt gaan we nog wel meer van dit soort opportunistische clubjes en lieden zien die altijd bij links op schoot zaten en nu snel op onze schoot willen kruipen.

0
7 Reconquista

Hadden ze maar naar het CPB geluisterd na hun rapport in 2003 ...

Immigratie is volgens hun geen oplossing tegen vergrijzing, en over de kosten van niet-westerse allochtonen zijn ze ook niet te spreken..."forms a substantial burden to public finances"Niet-westerse allochtonen :
"It can be calculated from the data in figure 4.4 that the family carries a negative net contribution
of 230,000 Euros and thus forms a substantial burden to public finances."

Autochtonen:
"If all members of the family have the Dutch characteristics the total lifetime
contribution amounts to 76,000 Euros, and if the parents are highly performing , the
contribution rises to 226,000 Euros."
https://www.cpb.nl/sites/default/files/publicaties/download/immigration-and-dutch-economy.pdf

0
8 Vageali6888

@8
In dat rapport zijn ze er nog van uit gegaan dat ze werk zouden krijgen en accepteren.
Daar voelden en voelen ze niets voor, ze komen gewoonweg om hier te parasiteren.

0
9 MARCUSAURELIUS

Zoveel zou er niet veranderen als het aan die staatscommissie ligt. 20 miljoen inwoners in 2050, dat is in ongeveer 25 jaar tijd nog eens 2 miljoen mensen erbij.

Oké, het is misschien minder dan de 5 miljoen die we erbij zouden krijgen als de huidige trend van dik 200.000 inwoners in een jaar tijd zich zou doorzetten - maar dat is ook wel het slechtst denkbare scenario en totaal geen realistisch uitgangspunt. Dus daaronder gaan zitten, maakt de staatscommissie niet per se realistisch of zo.

We zouden nu in moeten zetten op beheerste krimp, niet op nog verdere groei met bijna een miljoen inwoners extra per decennium. Dat is echt gekkenwerk.

0
10 progressiefliberaal

@10

Nu gaat het om een stad als Gouda per jaar erbij, zelfs zonder nareizigers mee te tellen .. te idioot voor woorden ...

En voor die stad extra per jaar moet er ook ieder jaar een extra windmolenpark bijgebouwd worden om aan de klimaateisen te voldoen van dezelfde pro-immigratie gekkies..

0
11 Vageali6888

Paar dagen geleden op eenvandaag ging het hierover en het volgende onderwerp was dichtslibbende openbaar vervoer en wegen, de overbelasting van de zorg en scholen .. ja duh!

0
12 Vageali6888

@11 ,

Gouda is wat we er in een gemiddeld jaar bijkregen. Vorig jaar kwam zelfs heel Almere (drie keer zoveel inwoners) erbij.

Dat werd uitzonderlijk genoemd vanwege de Oekraïners, maar het valt nog te bezien hoe uitzonderlijk het echt zal zijn... Of dat dit de nieuwe norm wordt.

Want de staatscommissie kan een hoop roepen, maar zolang het grootste deel van de politiek niks wenst te doen op het moment dat de mensen hier met honderdduizenden aan de poort staan, gaat die groei denk ik 'normaal' worden in de komende decennia.

0
13 progressiefliberaal

Er is een YouTube video waarin een m.i. verhelderende toelichting staat:

"Eindelijk was er dan een ‘staatscommissie’ die erkent dat de Nederlandse bevolking snel groeit door immigratie, waardoor ook de welvaart onder druk staat. Dat is meteen de grote winst van die commissie, zegt JAN VAN DE BEEK, die al lang onderzoek naar de migratie naar Nederland, in gesprek met Syp Wynia voor WWTV. ‘Plotseling is de combinatie van bevolkingsdruk door immigratie en het gevolg voor ‘brede welvaart’ bespreekbaar.’

Dat zou een buitenkans moeten zijn voor linkse politici als Frans Timmermans (GL/PvdA) om hun huiver voor het migratiethema te verlaten en in navolging van hun Deense collega’s over te gaan tot een strakker migratiebeleid. Dat zou dan vooral gevolgen moeten hebben voor het asielbeleid, want dat is nu de grootste bedreiging van de Nederlandse verzorgingsstaat.

Over dat asielbeleid is Van de Beek onverbiddelijk: ‘Met het huidige asielbeleid worden mensen geofferd op het altaar van de mensenrechten. Voor de voorstanders is deugen belangrijker dan de vraag of er mensen sterven. Van dat beleid moet je af, juist om humanitaire redenen.’"

0
14 Graaier1000

@13

Ja klopt, grote kans dat de conflicten in het midden-oosten ontsporen met grote vluchtelingenstromen tot gevolg.

Dat moeten we voor zijn, er is veel meer plek in landen elders...met dezelfde cultuur en ideologie

0
15 Vageali6888

@7 Reconquista,

Wat ik schreef en bedoel is dat het voor 'links' moeilijk was om tegenover 'rechts' te erkennen dat immigratie een groot probleem is dat aangepakt dient te worden. Door de staatscommissie kan 'links' zonder al te veel gezichtsverlies erkennen dat er wel degelijk van een groot probleem sprake is. Dat het immigratieprobleem aangepakt gaat worden vind ik belangrijker dan de vraag wie daarvoor de credits moet/gaat krijgen.

0
16 Graaier1000

Is de immigratie nou eindelijk uit de gratie ...?

0
17 Slavink

@16
Oke op die manier. Strategisch waarschijnlijk wel de beste manier maar toch steekt het een beetje. Dat de hoogopgeleiden die deze gigantische puinhoop hebben veroorzaakt snel van kamp wisselen nu het electorale tij is gekeerd geeft wel een aan wat voor een mentaliteit ze hebben. En eigenlijk vind ik ook dat links het gezichtsverlies gewoon verdiend hebben. Maar als hoogopgeleide kliek graag aan boord wil komen mij best maar laten we niet vergeten hoe onbetrouwbaar ze zijn en wat ze in NL hebben aangericht.

0
18 Reconquista

Wij die al jaren roepen dat het misgaat om de bevolking te mengen met figuren die niet weten wat democratie inhoud en alles afdwingen middels geweld en bedreigingen, zien hetgeen we voor waarschuwden steeds meer een feit worden.
We werden weggezet als racisten en noem het maar op.
Nu blijkt dat we gelijk hadden hoor je diegenen die ons voor rotte vis uit maakte niet.
Het leed is al geleden want het Nederland zoals veel van ons het kende komt nooit meer terug.
Klompen en molens is voltooid verleden tijd.

1
19 ongelovenloos

"Minder is naar het oordeel van de Staatscommissie te weinig om de gevolgen van de vergrijzing op te vangen. "

Daarvoor heb je tijdelijke werkkrachten nodig, geen permanente. Vergrijzing voorbij, tijdelijke krachten weg en er is een krimp die uiterst noodzakelijk is in dit overbevolkte landje. Als ik van R'dam naar Utrecht per auto reis dat rij ik om kwart voor zes 'in de ochtend weg om de file te mijden. Op de terugweg, aanvang 15:30, kom ik alsnog in de A20 flesenhals terecht. Minder, minder, minder, maar ja, daar willen de economen niet aan. Die willen meer, meer, meer en het zal hen een zorg zijn waar dat meer mensen vandaan komt, gehuisvest worden en hoe omvangrijk de files zijn. Als de productie maar draait op meer, meer, meer, niveau. Die economen moeten een trap onder hun reet krijgen en er moet meer naar welzijn gekeken worden i.p.v. naar welvaart.

3
20 Hendrianus

@19 Ik heb mijn molen allang geleden van de hand gedaan en mijn klompen aan de wilgen gehangen. Alsof Nederlanders allemaal op klompen lopen. Flikker toch op.

5
21 Bop

@19 Ja, deze https://www.canonvannederland.nl/nl/drenthe/coevorden/veen tijd is gelukkig voorbij.

4
22 Hendrianus
23 LoydMorris

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Viktor Orbán: “Hongarije zal niet toegeven aan migratiewaanzin”

@47btw , het CPB concludeerde lang geleden al dat immigratie niet ging helpen tegen vergrijzing, en het bakken met geld kost.CPB: "form...

1 minuut geleden geplaatst door Vageali6888

Wedergeboren
Viktor Orbán: “Hongarije zal niet toegeven aan migratiewaanzin”

@59 " Hé, wat doet dat velletje daar?" Hahahaha ! LOL :-) ...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Malinois
Deze Russische soldaten vluchtten voor de oorlog: 'Ik wil geen burgers doden'

Wat een trieste bende weer.We mogen niet naar de Russische media kijken maar worden ondertussen doodgegooid met dit soort anti-Rusland propaga...

2 minuten geleden geplaatst door Malinois

Bop
Viktor Orbán: “Hongarije zal niet toegeven aan migratiewaanzin”

@49 Hoe weet je dat?...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Viktor Orbán: “Hongarije zal niet toegeven aan migratiewaanzin”

@48 Nee, maar die krijgen vast ook weer kinderen. Brrr... je moet er toch niet aan denken hè? 🤭...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Viktor Orbán: “Hongarije zal niet toegeven aan migratiewaanzin”

@53 "Negers uit Afrika" En 'negers' uit Amerika? Of Frankrijk? Italië ? Antillen ? Anywhere ? ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Graaier1000
Bibliotheken worstelen met overlast, 'steeds meer mensen weten ons te vinden'

"Je moet die lui gewoon een Dikke Vandale tegen hun smoel klappen!!!"@2 Schildpad,Of misschien met een Koran? Daarmee bevecht je de over...

3 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Querido not
Viktor Orbán: “Hongarije zal niet toegeven aan migratiewaanzin”

@54 Precies. Uit de Golfstaten hoef je ze niet te verwachten, maar in de meeste moslimlanden zijn meisjes/vrouwen wel gewend om de handen uit ...

3 minuten geleden geplaatst door Querido not

Wedergeboren
Viktor Orbán: “Hongarije zal niet toegeven aan migratiewaanzin”

@55 Dat klopt ja, maar die is er nu niet. Vandaar ... ...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Vageali6888
Viktor Orbán: “Hongarije zal niet toegeven aan migratiewaanzin”

@47Met tijdelijke arbeiders is niet veel mis, ga je ze een permanente status geven inclusief gezinshereniging vergroot je het probleem allee...

6 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
New Hindi Sex MovieX Video PrankLive Sex Xxx ComSex Bf PlayWww Xxx Boy VideoEbony ShemalAsian Groping PornViolet Starr Full VideosChat Avenue Adult3d Cartoon PornosVoir Film PronoChamada De Video SexoNonnude ModlesAb BondageXnxx FomAlwxis Texas AnalFemdom GifTan Lined TittiesOnlyreveTiny CreampieGirlfriens GalleriesPornô SexySxpprnVoyguer PornBib Boobs PicsPixel Art PornMilf GifsFingar SexChrissy MoranDdsdAuntyfukingManytooncomFikfokBreezers FreeDoggystyle GifChicas FoollandoRyan Keely XxxXxx LargeHentia FutaShadman NsfwLeshian Porn VideosJav Miaa-935Man Fuck BoyNubilefilmsxxxCharturbateMiss Palestine PornLesbian Porn SitesRiley PornNaked Milla JovovichSaraya NudeBeeg Com TeenSexy Cartoon PornBbw PornhubHot Bobs SexDivya Sex PhotosSara Luvv NudeSexynudewomenPorn Hot BodyReddit Gone Wild CouplesLindsay Sloane NudeCande LiciousXxxvebeoViolet Myers LeakMilfs30Sara Jay BbcAdult Hindi Web Series DownloadBreast Pressing PornTight Porn HdBangladeshi Bengali Xx VideoPmv XxxTracey Adams NudePanela Anderson PussyFullxcinemaAntonio Brown Sex TapeAlexys Cristal4 Girls FingerpainteCuming On LeggingsGujarati Xxx HdPron69Imsadspice LeakedAsian Massage Palor Near MeTeen Force Sex VideoBonnie Rotton AnalRomi Rain PornstarHentia GameNoodlemagazinerShania Twain Poses NudeLolo PunzelVixen Free VideosChristian Porn StarFree Korean PornReal Cheating VideosFata ModelsNick Jonas NakedA.n.a.b.g.oNange BoobsPornogratiMost Watched PornsTsunda PornJapan Porn SexyMilf MoviesPatiet PornLexi Lunar PornLasirena69 BrazzersBengali Boudi Porn VideoIndian Sax XxxNetgirl ComHot Romance Video ComPornsex AsianLesbian Grinding PussyNude In VegasBeat Women PornPornstar PicFull Hot XxxSexy Bbw NakedHollywood Movie Hot Sex SceneTamil Porn StoriesSavita Bhabi MobiTaboo The Porn MovieFreeuse Stepmom PornGalerie Photos Femmes NuesSitting On My FaceNude Good MorningPorn Naked ModelDream TrannyMalu Trevejo XxxBigass CamsXnx Desi BhabhiHooker Car Blow JobHuge MonstercocksKhalifa Sexy VideoSexy Video GandSex With BumHollywood Singer Sex VideoLinkhentaiBreedable FemboysMcstoryJav LegendadoNude Sasha AlexanderBangbros Black PornKannada College Sex VideoPorn Video In PunjabiTabuleyFubuki NudeCherry CoedsSexy Hot Bf VideoNude Indian WebseriesWet SinsMs Cleo XxxPorno Chileno