goldenbachelor

Kijken: Videoland is bezig met een spin-off van De Bachelor

Entertainmentmei 10, 13:40
Het succes van het realityprogramma De Bachelor heeft ervoor gezorgd dat we binnenkort mogen genieten van een gloednieuw concept: De Bachelor Golden zal hetzelfde format hebben als De Bachelor, maar dan voor 65+’ers!
Het huidige seizoen van De Bachelor had al een nieuwe twist: er waren niet één, maar twee bachelors! RTL en Videoland slaan de handen weer ineen om het programma een nieuwe draai te geven: een 65+’er zal dit keer de rozen uitdelen.

De Golden Bachelor

"Het is namelijk nooit te laat om opnieuw verliefd te worden. Vrijgezelle mannen die tussen de 65 en 75 jaar oud zijn en klaar zijn voor een nieuwe liefde, kunnen zich aanmelden via deze link", schrijft RTL. "In de datingshow leert een vrijgezel een groep potentiële liefdespartners kennen. Wekelijks is er een zogenoemde rozenceremonie waarin de singles die mogen blijven een roos krijgen. Uiteindelijk blijft er één persoon over die de allerlaatste roos overhandigd krijgt en het hart van de bachelor dus veroverd heeft.”

Bachelorette

In de Verenigde Staten is De Golden Bachelor al sinds 2023 op de buis te zien, nu komt het concept ook naar Nederland. Videoland is op zoek naar een vrijgezelle man tussen de 65 en 75 jaar oud, wat dus betekent dat de eerst editie van De Golden Bachelor zal draaien om een bachelorette. Ook deze spin-off zal zich afspelen in het buitenland. Wanneer we het programma kunnen kijken, is nog niet bekend.