Over Ons

Nieuwskoerier is onderdeel van een jonge onderneming genaamd SN Web, dat zich bezig houdt met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van websites. De medewerkers doen dit werk met veel passieen plezier en dat vormt ook de basis voor het ontstaan van Nieuwskoerier.nl. SN Web is een jonge onderneming met jonge werknemers, die naast het werken voor SN Web ook werkzaam zijn in andere functies. Het drukke schema van onze werknemers weerhoudt ons er niet van om Nieuwskoerier tot een hoger niveau te brengen. We zijn optimistisch, toekomstgericht en gemotiveerd om alles uit de kast te halen.

Nieuwskoerier overbrugt individuen met het laatste nieuws, digitale trends en ideeën. Op dit platform kunnen mensen volledig hun zelf zijn, door een positie of standpunt in te nemen over het laatste nieuws. Wij van Nieuwskoerier hebben een paar eenvoudige waarden die ons helpen om trouw te blijven aan onze missie en doel. Ten eerste denken we altijd aan de mens, we proberen altijd het beste uit ons zelf te halen voor onze leden. Ten tweede willen wij evolueren, samen met onze leden willen wij groeien met Nieuwskoerier.nl. We zijn optimistisch over de toekomst en wij vinden verandering en innovatie belangrijk om vooruitgang te blijven boeken. Ten derde staan de volgende waarden hoog op onze lijstje: vriendelijkheid en integriteit. Onze leden kunnen ons altijd benaderen met vragen, opmerkingen en ideeën, wij willen onze leden betrekken in ons ontwikkelingsproces.

Voor vragen, opmerkingen en ideeën kun je mailen naar: redactie@nieuwskoerier.nl

Wij streven ernaar om binnen 24 uur alle mails te beantwoorden!

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig