Entertainment

Zus Gio Latooy op vakantie met Juultje Tieleman: ‘Alleen voor het geld’

melanie latooy juultje tieleman

Melanie Latooy lijkt nogal schijt te hebben aan haar tweelingbroer Gio Latooy en gaat op een tripje met zijn ex Juultje Tieleman, of doet ze het alleen maar voor het geld?

Gio Latooy en Juultje Tieleman

Die kansloze influencertjes doen tegenwoordig natuurlijk ook echt alles voor een paar centen. Zelfs als ze daarmee hun familie verraden, zien ze het geld er nog doorheen. Gio Latooy en Juultje Tieleman kregen in 2016 een relatie, maar daar kwam in 2018 een einde aan. Voor Juultje was de poen namelijk binnen en was ze eindelijk influencer, het werd dus de hoogste tijd om die ‘grindtegel’ te verlaten.

Sinds de ‘break-up’ schijnt de familie Latooy helemaal klaar te zijn met Juultje, begrijpelijk. Wij zouden ook blij zijn om van die golddigger af te zijn. Online waren de families in oorlog met elkaar aan het voeren, typisch iets voor de meest kansloze influencers. Juultje postte dat Gio vreemd ging met Jade Anna van Vliet, vervolgens ging Louise, de moeder van Gio, weer plaatsen dat Juultje onder haar staat. Als kers op de taart ging die moeder van Jade Anna zich er ook nog mee bemoeien door mee te doen aan het plaatsen van bepaalde teksten.

Zus Gio Latooy op vakantie met Juultje Tieleman: ‘Alleen voor het geld’

Goed, in ieder geval heel kinderachtig. Verder gingen de geruchten ook dat de familie Latooy slecht over Juultje sprak en ze niet meer met elkaar door een deur kunnen. Melanie Latooy, de tweelingzus van Gio, heeft toch besloten op een tripje te gaan met Juultje Tieleman. Ze is momenteel in Parijs en plaatst een foto waarin ze Juultje tagt, toch vreemd.

Het is een tripje waar ze waarschijnlijk gewoon voor betaald worden, dus de principes worden heel snel overboord gegooid. Zodra er geld in het spel is, zijn ze allemaal dikke vriendjes natuurlijk.

Voor Jade Anna doet Melanie het in ieder geval niet, die twee gaan niet eens meer met elkaar om. Het is dus wel duidelijk dat de familie Latooy er niet goed tegen kan om aan de kant geschoven te worden. Maar dat gebeurt nu eenmaal als je een relatie aangaat met een golddigger.

7 reacties

Grumpy

Dit soort foto’s behoren tot de domste categorie en daardoor wel weer passend bij Roddelpraat.

Paashaasschaamhaarverzamelaar

Melanie Latolly

Jade

Dit is de vrouwelijke versie van Floris Wyers. Ze kan niets en heeft geen talent en allemaal over de rug van de grindtegel. Alles wat gratis en waar ze ordinair geld kan voor vragen staat ze in de rij. Of te wel ordinaire golddigger die Melanie Latooy!

bezorgde Kevin

Vrij onsamenhangend verhaal , krijgen die mensen echt betaald om dit te plaatsen hier ??

Theo de Kleine (2cm)

Haaa lekker. Feet Tieleman, lijkt me heerlijk om die worm van mij tussen die voetjes van Tieleman te wurmen.

Sterretje de kok

Wtf waarom zijn die pizza’s niet gaar?

Natnek

Mong0len.
Maar juultje is wel lekker.