U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 25
Het bedrijfsleven gaat een schadeclaim indienen tegen het kabinet, omdat grondverzetters een tijdlang niet konden werken door de maatregelen rond PFAS. Minister Stientje van Veldhoven (Wonen) heeft volgens Hans de Boer (VNO-NCW) gezorgd voor een ‘verschrikkelijk bedrijfsongeval’.  ...

3 maanden geleden door AD

REAGEER MET EEN EMOJI
17
1
3
3
2

Hadden ze ook eerder zelf iets kunnen doen .
Toen was het grof binnenhalen en als het kon belasting ontwijken .
Leg het nu maar op het bordje van de burger want die betaalt uiteindelijk.

1 Goodnews badnews    
3 maanden geleden door Goodnews badnews
21
Meld

Werkgevers weer met hun grote bek.

2 Mac Benac    
3 maanden geleden door Mac Benac
19
Meld

@2 Oftewel de Boer.

3 a.j.vanderven@ziggo.nl    
3 maanden geleden door [email protected]
8
Meld

En, terecht; Je kan niet als regering meewaaien met alle winden.

2 maanden geleden was het ineens de stikstof (terwijl de omringende landen een minimaal 400x hogere toelaatbare grens hanteren.)
een paar weken geleden was het ineens de PFAS (terwijl bijna iedere burger zijn/haar dagelijkse kost kookt op die rommel).

Hoe is het in godsnaam mogelijk dat een paar weken later ineens het halve land stil ligt, ál het verkeer ineens langzamer moet?! (terwijl in Duitsland juist 1,5 week geleden bewezen is dat het geen sikkepit helpt) ~

Handelen naar de waan van de dag is paniekvoetbal en geen regeren.

Eerst een visie, dan een plan, dan een termijn

Werkelijk ongelooflijk.

4 Seconda    
3 maanden geleden door Seconda
0
Meld

Ik hoop dat het slaagt en de regering eens gaat nadenken voordat ze wéér zo'n kansloos besluit nemen.
Echt, deze regering heeft volgens mij nog NOOIT de juiste keus gemaakt.

5 xtremy    
3 maanden geleden door xtremy
0
Meld

Tja als minister laat je je rondrijden, en ben je totaal niet bewust van Henk en Ingrid die met moeite de eindjes aan elkaar knopen, en vervolgens ook nog brodeloos worden gemaakt door volslagen idiote normering/wetgevinf.

6 skapoe    
3 maanden geleden door skapoe
1
Meld

Maar op het end betalen wij alle belastingbetalers de rekening.

7 Gunther    
3 maanden geleden door Gunther
0
Meld

Vergis je niet Hans de Boer ( VNO-NCW ) en Rutte zijn goeie vrienden van elkaar. De Boer is hoogst onbetrouwbaar en is net als Rutte een leugenaar.

8 Bakgraag    
3 maanden geleden door Bakgraag
0
Meld

Het is werkelijk niet te geloven hoe rechts gepeupel zich iedere keer laat bedonderen door de rechtse politiek. Je kunt veel zeggen van de linkse politiek maar de aangekondigde maatregelen 'pakken' de rechtse burgers en ontzien de rechtse kapitalistenlobby. De linkse milieumaatregelen pakken tenminste nog de echte vervuilers aan, de industrie en de bio-industrie.

De gewone keuterboer is natuurlijk niet de veroorzaker van het stikstofprobleem. Toch zet rechts de noodrem in op kleine boerenbedrijven. De bio-industrie wordt slechts mondjesmaat beperkt in hun stikstofproduktie. Bio-industriëlen zijn razend blij met de maatregelen van dit kabinet, voor de 'gewone' boer betekent het vaak de nekslag. Automobilisten leveren nauwelijks stikstofuitstoot maar ook die worden nu keihard gepakt door VVD, CDA en D'66. Het grootkapitaal ontspringt de dans.

PFAS heeft niks te maken met de maximumsnelheid maar met de uitstoot van bedrijven als Chemours (DuPont) die gewoon hun gang mogen blijven gaan. Sterker nog, de enige bron van Teflon (GenX) is Chemours. Zelf heb ik met de PvdD en de SP en GroenLinks nog geprotesteerd tegen de praktijken van Chemours in Dordrecht, De PVV die zich heel populistiscch aan de zijde van het protesterende volk had geschaard, moest met de staart tussen de benen wegkruipen toen ze werd verweten dat zij de vergunning voor DuPont wederom ondersteunden ondanks de voorziene problemen.

Politiek Links wil de bedrijven die de problemen veroorzaken aanpakken, rechts pakt de onschuldigen om de schuldigen uit de wind te houden.

Is Links nou zo slim .....

9 Hollander1967    
3 maanden geleden door Hollander1967
6
Meld

@7
Juist 'De regering' heeft geen geld, het is allemaal ONS geld.
Mocht het miljard ooit uitbetaald moeten worden, eet Rutte er geen biefstuk minder om, maar onderwijs, de zorg, defensie en/of WIJ moeten die miljard ophoesten.

Dat schijnen vele even te vergeten.

10 kenny013    
3 maanden geleden door kenny013
0
Meld

@9 CU vergeten ???? en PvdD en de Groene Khmer zijn extreem L

11 Bollieboos    
3 maanden geleden door Bollieboos
3
Meld

Kunnen de ondernemingen die draak van een extreme Groen-linkser die de stikstof zaak voor de rechter heeft gebracht, waardoor die verschrikkelijke uitspraak kwam, niet persoonlijk aansprakelijk stellen?
Als ik het goed begrijp is hij de oorzaak van de ellende die (uitsluitend) over heel Nederland wordt uitgestort.

12 logikus    
3 maanden geleden door logikus
1
Meld

@8 Hans de Boer is ook Bilderberger, net als de rest van de kliek die nu Nederland in het verderf aan het storten is. Klimaat is het grote nieuwe verdienmodel! Rutte zei het zelf en de Boer stak hem een veer in zijn kont! De Boer eet van alle walletjes.

13 logikus    
3 maanden geleden door logikus
0
Meld

Hans de Boer staat op de bres wanneer Chemours (voormalig DuPont) GenX in het millieu aan het lozen of andere bedrijven die zorgen voor giflozingen wat voor PFAS zorgt, dat moedigt meneer de Boer aan, want dat is beter voor de winst.

Meneer de Boer u praat met meel in de mond!

14 garriet    
3 maanden geleden door garriet
0
Meld

@11 Het is de rechter die dit oplegt. Links of wat jij zo simpel 'de groene Khmer' noemt wil de veroorzaker aanpakken. Rechts wil de burger weer eens laten bloeden. Die ene procent reductie komt geheel bij burgers en kleine boeren vandaan. Bio-industrie bereikt die ene procent al door verbeterde voeding te gebruiken, de keuterboer deed dat al en moet dus krimpen.

Maar blijf maar blind voor de leugens van Rechts en blijf get maar op Links en daarmee de burgers afschuiven. Dat vindt de elite prima.

15 Hollander1967    
3 maanden geleden door Hollander1967
2
Meld

Te kunnen liever vaker alles blokkeren en geen schadeclaim in dienen da op het end wij de belastingbetalers de rekening moeten betalen.

16 Gunther    
3 maanden geleden door Gunther
0
Meld

De man neemt het kabinet kwalijk dat ze slecht naar de mensen uit het land luisteren..als iemand met een uitkering dat zou zeggen is de man er als de kippen bij je uit te maken voor labbekakker wat een ander woord is voor wij van het vvd hebben een diepe afkeer van een ieder die geld kost.

17 Voorzittershamer    
3 maanden geleden door Voorzittershamer
0
Meld

Ja hoor , daar zijn de werkgevers.
Te bedonderd om in goede tijden hun werknemers iets mee te geven en nu hun schade bij diezelfde belastingbetaler op het bordje leggen .
Want daar komt het geld wat de overheid moet betalen vandaan .
Omhoog maar weer met decaccijns en de BTW.

18 Goodnews badnews    
3 maanden geleden door Goodnews badnews
2
Meld

Door de asociale en corrupte partijen van D66 CDA VVD Groen-Links CU SGP en Rutte zelf + stemmers de all jaren op deze partijen blijven stemmers moeten wij belastingbetalers nou miljarden aan schadeclaim betalende de bedrijven indienen waar stemmers de op deze partijen blijven stemmen ook schuldig aan zint.

19 Gunther    
3 maanden geleden door Gunther
1
Meld

@13

Voor “Bilderberg” wordt je gevraagd als je mee kunt discussieren en iets zinnigs te melden hebt over wetenschap, medische zaken ,journalistiek , politiek , rechtspraak enz. enz.wat ook maar je terrein is.
Dan mag je trots op jezelf zijn want dan heb je echt verstand van iets en dan weet je veel. Dan kun je het daar binnen je werkgroep / discussiegroep over hebben .

Daar is Hans de Boer nooit voor uitgenodigd .
Te onbelangrijk.
Weet waar je het over hebt anders komt het zo dom over.

20 Goodnews badnews    
3 maanden geleden door Goodnews badnews
4
Meld

@19

Had dan ook D66 of links gestemd .
Die waren voor het milieu
En stem vooral niet PVV of FvD.
Die ontkennen nog steeds alles.
-question -question -question

21 Goodnews badnews    
3 maanden geleden door Goodnews badnews
3
Meld

@15 Misschien een genoegdoening voor u..... zowel links en rechts
worden genaaid
Dus CU hoort erbij of niet ?
Gelovigen kunnen ook liegen en bedriegen en de mensen een oor aannaaien

22 Bollieboos    
3 maanden geleden door Bollieboos
1
Meld

Uiteraard komt er een schadeclaim.
Een mooi Eén-Tweetje tussen Hans de Boer en Mark Rutte.

Die schadeclaim komt niet tegen het kabinet ---- maar tegen ons , de Burgers die alles moeten betalen.
Deze Roverheid doet helemaal niets zonder Winstoogmerk.
Bij iedere maatregel is winst het Grote Doel.

Ik hoorde bij DWDD --- bij ons Grote Dure Spreekbuis van het kabinet (verdient 4 miljoen van ons belastinggeld) ---- bij Matthijs dus , Barbara Baarsma (ook zo'n geldwolf) vertellen dat alle klimaat doelen beprijsd moeten worden.
Neeeeee ---- niet voor de Groot-vervuilers , de Grote Industrie.
Maar voor ons de Burgers.
Wij moeten gaan betalen voor de uitstoot van CO2 - Stikstof - Zuurstof - Amoniak - Fosfaat - Pfas - koolzuur - het lood in het water - fijnstof - de troep van Chemours - en wat er allemaal nog verder te verzinnen valt.
En als het dan een beetje meezit krijgen de boeren van al die miljoenen (of miljarden) misschien wel 36 cent per liter melk in plaats van 34 cent.
Campina en Unielever zullen zich het schompes gaan lachen.
Winstttttttt ----- in het vooruitzicht.
De prijsverhogingen zullen uiteraard volgens onze Grote Leugenaar , voor de crisis + de boeren zijn.

23 Jalinda    
3 maanden geleden door Jalinda
0
Meld

Ze moeten deze Bestuurders eens hoofdelijk aansprakelijk gaan stellen.
Dan is het snel afgelopen met deze waanzin.

24 Jalinda    
3 maanden geleden door Jalinda
0
Meld

@20
Uw constatering lijkt toch niet helemaal te kloppen.
Enkele jaren geleden is Diederik Samsom ook uitgenodigd en die kan ik toch niet in het rijtje dat u opsomt plaatsen.
Of het moet zijn dat de Bilderberggroep ook belangstelling koestert voor millieu-activisten.
Het lijkt toch meer op dat zijn uitnodiging meer te maken had met zijn deelname aan het toenmalige kabinet.

25 Jalinda    
3 maanden geleden door Jalinda
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Forum-leider Baudet eist rectificatie van tv-...
Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet e...

1 dag geleden door AD

Doomsday-gletsjer op Antarctica wordt steeds...
Het gaat niet goed met de Thwaitesgletsjer in...

1 dag geleden door Crezee

Buitenhof gaat uitlatingen over Baudet niet r...
Het tv-programma Buitenhof gaat uitlatingen v...

20 uur geleden door Schildpad

Trumps presidentiële pardons: Dit is hoe...
Trump zijn presidentiële pardon was misschien...

1 dag geleden door progressiefliberaal

Rinus woest op overvaller: ‘Hoe lang wi...
Eigenaar Rinus Klaassen van snackbar De Saks...

1 dag geleden door AD


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Nieuwsgierig
Auto rijdt in op carnvavalspubliek, vijftien ...
@51 Hieronder is de link met de video journal...

minder dan een minuut geleden door Nieuwsgierig

bosco
Duitse Staatsburger rijdt in op carnavalsstoe...
@16 Kan maar kan ook een blanke mafketel zijn...

1 minuut geleden door bosco

in holland
Breaking: Premier Rutte moet mogelijk in quar...
@11 Na het stikstof virus, het groene Khm...

1 minuut geleden door in holland

DikkeTor
Geen wasmachine, frituur of feestjes: dit zij...
Communisme** Jz Crhist :P...

1 minuut geleden door DikkeTor

DikkeTor
Geen wasmachine, frituur of feestjes: dit zij...
*Kijkt eventjes weg* Heeft niks met fascisme ...

1 minuut geleden door DikkeTor

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig