• 10
  • 299x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Onze fascistjes doen het goed!

1
1 Zie Hier

Blijkbaar leven die Hamas sympathisanten thuis ook in een vuilnisbelt.
Hopelijk draaien ze zelf voor de schade op, en wordt hun voortaan de toegang tot de universiteit ontzegt.
Dit soort volk is het niet waard om onderwijs te genieten.

1
2 Marrie1

Gewoon het hen netjes op laten ruimen. Dat hebben ze er graag voor over, denk ik.

10
3 Bop

@3
Ik zou liever zien dat ze alle herstel en schoonmaakkosten zelf moeten betalen.

0
4 Marrie1

@3 Met alleen opruimen ben je er natuurlijk niet. En de schade herstellen kunnen ze niet eens, daar hebben ze domme tokkies voor nodig. (s)

0
5 spookrijder

@3 Heb jij werkelijk de illusie dat deze slopers, deze losers iets op zullen ruimen? Ze kunnen zichzelf niet eens schoonhouden. . . .

1
6 LoydMorris

@4 Waarom? Als pa en ma de rekening betalen komen ze er makkelijk vanaf.

6
7 Bop

@5 Met hulp van een paar tokkies dan.

7
8 Bop

@6 Wat een onnozele opmerking. Wat weet jij nou van de persoonlijke hygiëne van deze mensen?

10
9 Bop

@9 Heb je de afgelopen dagen niet naar de TV gekeken? . . .

Nou, zulke frissen jongens en meisjes waren het niet.

0
10 LoydMorris

frisse

0
11 LoydMorris

@10 Het slaat echt he-le-maal nergens op wat je er allemaal bij haalt. Allemaal om maar te laten weten dat je hoe oneens jij het met mensen bent. Dan maar over het uiterlijk beginnen en de suggestie wekken dat men vies is. Belachelijk!

8
12 Bop

@12 Yep. . . Ik zal het zeker niet nalaten om dit zooitje af te zeiken.

Ik ben er inmiddels helemaal klaar mee. . . Demonstreren prima. Echter zoals het de afgelopen tijd gaat is echt te ziek voor woorden. Dat jij achter deze lui staat, mag. Net zoals ik tegen deze gasten ben. Zo werkt het in een democratisch landje 😁

1
13 LoydMorris

Vernielingen aanrichten en politie bestoken met stenen, vuurwerk en ammoniak vanwege een oorlog aan de andere kant van de wereld. Ontzettend onredelijk en bizar gedrag en puur bedoeld om herrie te schoppen en Nederland te ontwrichten. Links wil blijkbaar nog veel meer kiezers kwijt.

1
14 Reconquista

@13 Goed dat je toegeeft dat je mensen afzeikt als hun mening je niet bevalt. Maar dat was al duidelijk hoor.
En jij vindt demonstreren helemaal niet prima want zelfs als mensen slechts iemand de rug toekeren heb je daar weer commentaar op. Jij hebt alleen iets met vrijheid van jouwmeningsuiting.

6
15 Bop

@15 Ik ben juist een voorstander van demonstreren!!! Da's een recht wat wij nooit kwijt mogen raken! Dit heb ik je al vele keren getracht uit te leggen. . . Maar net bij als linkse sukkels is het onbegonnen om door te dringen. . .

En wat het "de rug toekeren" aangaat. . . Dit doen fatsoenlijke mensen niet bij een Nationale Dodenherdenking.

Ik sta open voor iedere discussie . . . Dat zouden er meer moeten doen. SHALOM

3
16 LoydMorris

@16 Hahaha, je bent helemaal niet serieus nemen. Ook op het draadje over het Songfestival, waar ook mensen Israël de rug toekeerden, schrijf je dat er niet geprotesteerd mag worden.
En door het feit dat je links behalve vies, ook sukkels noemt, is het wel duidelijk dat je alleen maar iets hebt met vrijheid van je eigenmeningsuiting.

9
17 Bop

@17 En hoe worden wij, de rechtse burgers, wel niet genoemd? Komaan zeg. . . Hoe dikwijls is de term NAZI, bruinhemd, fascist, extremist e.d. niet gevallen als er door anderen, dan linkse aanhangers gereageerd wordt?

2
18 LoydMorris

@18 Die termen zijn meer gereserveerd voor extreemrechts. Raar dat je je er zo door voelt aangesproken.

5
19 Bop

@19 Nee hoor. . . Ik voel mij niet daardoor aangesproken. Ik weet zelf waar mijn grenzen liggen wat extreem aangaat. Ik heb nl. totaal niets met extreem rechts, net zoals ik niets van extreem links moet hebben.

2
20 LoydMorris

"Waarom? Als pa en ma de rekening betalen komen ze er makkelijk vanaf."

@7 Bop,

Zo goed als iedereen die verantwoordelijk is voor schade aan andermans eigendommen zal 18 jaar of ouder zijn. In mijn ogen is het een naïeve gedachte dat de pa's en ma's van hen de portemonnee zullen trekken. Wellicht in enkele gevallen maar dat zal het zoals ik het zie ook wel bij blijven. Ik denk dat het hoe dan ook nog een hele kluif zal zijn om de schade op betrokkenen te verhalen.

https://www.plusonline.nl/geld-recht/tot-wanneer-zijn-ouders-aansprakelijk-voor-hun-kinderen
"Pubers van 16 en 17 zijn zelf aansprakelijk, maar als de ouders nalatig zijn geweest, kunnen ook zij worden aangesproken. Zodra een kind de leeftijd van 18 jaar bereikt eindigt de aansprakelijkheid van de ouders."

2
21 Graaier1000

@20 Dan begrijp ik niet dat je zegt "hoe WIJ, rechtse burgers, worden genoemd ".
Bovendien heb je op Wilders gestemd dus erg veel problemen schijn je niet te hebben met extreemrechts. Alleen met het zo benoemd worden dan weer wel. Bedenk eens wat je nou precies aanhangt.

10
22 Bop

@21 Als mijn kind mee gedemonstreerd zou hebben en hij zou schade veroorzaakt hebben dan zou ik hem ongenadig op zijn mieter geven voor die schade maar wel de kosten betalen.

9
23 Bop

@22 Pffffffft. .. . . Dus in jouw ogen is iedereen die op een rechtse partij, zoals de VVD stemt "extreem rechts". Wat is er trouwens mis met "rechts"?
Ik noem ook niet iedereen die op een "linkse partij" stemt extreem links. . .

En dat ik op de PVV gestemd heb, is enkel omdat ik met lede ogen aanzie hoe Nederland naar de klote gaat. Hoe zwaar overbevolkt ons drassige rivieren-landje is, hoe buitenlanders hier de boel onveilig maken, ons sociaal stelsel misbruiken. En helaas. . . De Geert Wilders de enige die hier wat tegen wil doen.
Als morgen het licht aangaat bij de CDA of PVDD. . . en zij ook tegen de enorme toestroom van gelukszoekers willen gaan doen, zal ik op hen stemmen.

1
24 LoydMorris

@24 Ik zeg dat als je op de PVV stemt je geen problemen hebt met extreemrechts.
Ik heb de VVD helemaal niet genoemd.
Maar ik heb je reactie goed gelezen en weet nu zeker welk gedachtengoed je aanhangt. En dat is niet gewoon rechts.

9
25 Bop

@25 Inderdaad. . . . "GEWOON RECHTS"

En nu? Mag dat niet? Is het verkeerd? Ben ik nu, in jouw ogen een fascist. . . een nazi?

1
26 LoydMorris

@26 Er staat "NIET gewoon rechts." Je bent in mijn ogen dus iemand die op extreemrechts heeft gestemd.

9
27 Bop

@27 Mens. . . Ga koken


"citaat van een door links vermoorde politicus"

2
28 LoydMorris

@28 Omdat JIJ niet lezen kunt moet IK gaan koken? Ik pieker er niet over.
Ik zie dat de spiegel die ik je heb voorgehouden je nogal geshockeerd heeft. Dat is gek want je gebruikt ook gewoon een citaat van een extreemrechtse politicus. Die is door een eenling vermoord, niet door iedereen die links is. Naar trekje van extreemrechts om dat steeds te berde te brengen want het is onwaar en haatzaaiend.

8
29 Bop

En zo is iedereen die RECHTS is, niet extreem rechts. . . .


Lezen Bop. . . . Lezen. . .

1
30 LoydMorris

@30 Ik heb het niet over gewoon rechts gehad. Daar kom jij ineens mee. Oei, eerst zo overtuigd om op Wilders te stemmen maar o wee als blijkt dat je dan in extreemrechtse hoek zit.

6
31 Bop

@31 Ik heb inderdaad, als "gewoon brave rechtse Nederlander" op een gigantisch rechtse partij gestemd. De reden weet je inmiddels wel, mag ik aannemen. . . .

Ik durf er tenminste eerlijk vooruit te komen. . .

1
32 LoydMorris

@32 Nou, je bent hier niet bepaald de enige die daar eerlijk voor uitkomt. Het is hier één grote broedplaats van het gedachtegoed van Wilders. Brrr....
noem dat maar "gewoon braaf rechts" 😖

5
33 Bop

@33 Och. . . en door wat we dagelijks in de media zien en lezen zal het aantal wat op Wilders gaat stemmen enkel maar groter worden. . .

En dat hebben de demonstranten, de actievoerders, de onrustzaaiers en vooral linkse enge politici aan zichzelf te wijten.

Zie het als een vorm van "actie = reactie"

2
34 LoydMorris

vreedzaam protest my ass.. veel objecten hebben het moeten ontgelden

0
35 maarten1234

@34 Opvallend, in plaats van zichzelf een schop onder de kont te geven geeft extreemrechts altijd de schuld van hun eigen sneue leventje altijd aan een ander.

6
36 Bop

* Deze reactie is gemarkeerd vanwege potentieel gevoelige inhoud en zal, na een zorgvuldige moderatie, zichtbaar worden gemaakt indien deze in overeenstemming is met onze huisregels. *

Reden: Haatzaaiende uitlatingen

Let op: Ons moderatiesysteem bevindt zich momenteel in een testfase. Hierdoor kan het voorkomen dat sommige onschuldige reacties onterecht worden gemarkeerd. Wij werken voortdurend aan het verfijnen van dit proces en waarderen uw begrip.

2
37 Malinois

@36 Nou nou. . . Ik heb niks te klagen hoor! Heb echt geen sneu leventje.

Ik vind het enkel heel spijtig dat de huidige generatie's er een enorme teringbende van maken. . .
En ik. . . Ik wil daar wat tegen doen. En laat nou net Geert Wilders hier hetzelfde over denken als ik.
Jij kiest waarschijnlijk voor een politieke partij die het geweldig vinden dat Nederland zwaar overbevolkt raakt, dat jongeren nauwelijks woonruimte kunnen vinden, waar we dagelijks geconfronteerd worden met geweld, misdrijven en rottigheid door "nieuwe Nederlanders" die geen haarbreed in de weg gelegd worden. . .

Jouw (klein)kinderen zullen het gaan ervaren hoe wij (de huidige generatie Nederlanders) dit landje naar de klote geholpen hebben. . .

1
38 LoydMorris

@38 Je klaagt anders best heel veel voor iemand die niets te klagen heeft.
Ik behoor zelf bij de huidige generatie en heb mijn leven prima op orde. Net als mijn kinderen trouwens. Wij maken er helemaal geen teringbende van.
Ik kies voor een politieke partij die heel goed weet welke problemen er spelen maar ook dat je niets oplost met het opruien van het volk en die de lasten eerlijker wil verdelen.
Ik leer mijn kinderen hun eigen verantwoordelijkheid te nemen en niet dat zij hun problemen wijten aan mensen die daar niets mee te maken hebben.
Dat zou te makkelijk zijn en bovendien nergens op slaan. En ik leer hen dat racisme verkeerd is.

3
39 Bop

@39 Daar kan en zal ik niets tegenin brengen. . . 👍

Ik ben het hier met je eens. . .

Over een paar jaartjes gaan ook jouw kinderen, die net zo netjes en eerlijk opgevoed zijn als mijn zonen het gaan beleven. Mijn zonen en schoondochters zijn absoluut niet racistisch of hebben de pest aan vreemdelingen. . . . Zij zijn wel zo ver, dat ik nooit opa zal worden, daar zij donders goed zien dat het niet goed gaat in Nederland. . .

2
40 LoydMorris

Daar is de zaak mee gediend. Onvolwassen denkvermogen van mensjes die nog op zoek zijn naar hun eerste schaamhaar? Maar wel een koophuis eisen op hun 20ste terwijl ze nog geen kut hebben gepresteerd?

2
41 Frans Dictatormans

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
progressiefliberaal
Donald Trump als eerste oud-president VS schuldig bevonden in strafzaak

Wat dat betreft is het ook maar een raar land hoor. Meerdere oorlogen met leugens starten, die leidden tot honderdduizenden burgerdoden en v...

25 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Donald Trump als eerste oud-president VS schuldig bevonden in strafzaak

Wat betreft dat 'eerste ooit' - dat is ook niet zo gek, als men veel gedrevener is deze man te veroordelen dan al die andere misdadigers die het...

27 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

21st Century Guy
Gitaar van John Lennon geveild voor recordbedrag van 2,7 miljoen euro

De waanzin van het kapitalisme , mensen die te veel geld hebben en dan maar excessieve bedragen gaan uitgeven voor voorwerpen die normaliter vee...

1 uur geleden geplaatst door 21st Century Guy

Olivia
Gitaar van John Lennon geveild voor recordbedrag van 2,7 miljoen euro

Heden ter dage heeft zo'n gitaar veel waarde, maar hoeveel waarde heeft zo'n gitaar over 50 jaar of 100 jaar? Ik bedoel daarmee dat als de mee...

1 uur geleden geplaatst door Olivia

smurf
Wanneer ben je 'bejaard'?

Veel bewegen is belangrijk. Anders ben je zo dood....

1 uur geleden geplaatst door smurf

Olivia
Wanneer ben je 'bejaard'?

@2Ik bedoel dan met bejaard "oud " versleten , ook al gaat het om de hoeveelheid aan levensjaren die je bereikt hebt ....

1 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Wanneer ben je 'bejaard'?

Als je je bejaard voelt . Sommige 65 jarigen voelen of leven fitter dan anderen met 50 jaar .Het heeft dan ook alles te maken met leeftijd , v...

1 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Man ontdekt na 12 dagen huwelijk pas dat z’n vrome moslima-vrouw een man is

Geen sex voor en geen na het huwelijk , en blijkt ook nog een man te zijn , en ook nog een dief . Arme man is driedubbel ####### 😎...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

smurf
FvD in het nieuws

Ik kom er zo snel geen wijs uit. Maar bij FvD is het 1 grote, conceptuele chaos....

2 uur geleden geplaatst door smurf

eh
Offtopic

@695Er wordt een prijs van $10 miljoen gelanceerd voor een team dat echt met de dieren kan pratenAI zal naar verwachting onderzoekers helpen...

3 uur geleden geplaatst door eh

NK. App
Femdom IndianCogiendo A Una.borrachaBbw DominationEnmarchenoireVeronicasilestroDud XxxNude Fat WomanStreet Fighter Cammy PornCelbnsfwPornpic.comThepiratebad ComIndian Mallu XnxxSpencer Bradley Make Him JealousPorn Video ShootingXxxx FuckSex 720pBang PornXxx BladDesi Girl Naked VideoMommybjColombiapornCaartoon Porn VideosMyfreepornHavana Bleu Step MomEmma Lovett PornFucpornRub And Tug Near MeDigimon PornMorning BjTara TaintobRita Stark PornhubXmester ComPure Taboo PornvideosAubrey Plaza Sex SceneChy Burd NudeGaysex HomemadeOnlyfans Porn LeakMaddie May BrazzersBoundhibForumcandaulismeFortnite XxxBig Gay CockDiana DollItadaki SeiteiX Video SpermXvxvideoPerverse PornMom SleepingpornGnzo XxxSara Ali Khan NakedGay Asian MyvidsterD.a.t.y MeaningXxx India DesiKayla Jane DangerReal Honemade PornBrazilian Porn ActressExtre PornIndian Husband And Wife PornStepmom Cheating SexSon Sexing MomBurse PornPornhibVintage Erotica ForumsPorn Free Big BootyHot Tits PornAdorexkeya PornIndian Adult SexAmateur PorngifsConnie PerigonVelamma TamilTaapsee SexZombie Sex VideoClit Torture PornVanessa Williams NakedJungle Ki SherniNaughty America SexyNudes A PopponCallie CalysoKengalStep Sis SexKimmy Kim Soccer VidDesuxnxxHd Porn 2019PornwhiteSwedish PornSpermhospitalSnapchat WhoresFree 4k P O R NXxx Video Xnx ComJapanese Forced Sex VideosJapanese Adult BreastfeedingForced On PornAnal SlinkXxx Tubes XxxWww SexvideoDase X VideoDesi SexyiBrest InflationPorn TwearkingNaruto Sakura PornhubMakima HandjobGrift De SexoSexybabhiWolf Cut PornPoppy Playtime Mommy Long Legs PornXnxx Aunty BoobsAnime BreastMom Dom Porn中国 色情 片Indain Porn StarsPelículasporno MexicanasHot Lantina PornJangal XxxMalayalam Sex Video ClipAunty Chut VideoMmf Cumming黄色网站Leolist LoginRomance PornosX Chuda Chudi VideoIndian Anty SexAll Ladies Do It Full MovieIndian Faking VideoWhat Every Frenchwoman Wants Movie OnlineNude American AuntySossyhypnoErica CherrySamantha GarmendiaMalayalam Blue Film XxxKolkata Ke SexAbella Danger PornstarIndian Nude KissingPussy Cat XxxOld Women SexpornXhamastersErotica ComicAsian Nudes RedditAmounrath PornWifeloveKand Sex VideoFemdom Rule 34MegapersonnelMia Khalifa HotnessXxx Video Hd TvClarie Evans PornOnlyfans Leaks ForumStepsister BlowjobAnnamaliaAlia Bhatt Leak PhotosHottest Models Nudes