U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Overig
  • 3
Volgens hoogleraar bestuurskunde Marcel Boogers is het succes van DENK vooral te danken aan het feit dat ze een nieuwe groep kiezers hebben aangeboord: de migrantenkiezers. Migranten uit de Utrechtse wijk Lombok vertellen waarom ze wel óf juist niet op DENK hebben gestemd. ...

ongeveer 1 jaar geleden door RTL Nieuws

REAGEER MET EEN EMOJI
8
6
LEES MEER OVER

@96 . Etnisch profileren is goed en gaat voornamelijk om negerjongens in een BMW uit de 700- serie.

Uitzendbureaus, oké je hebt gelijk.
Maar het is tijd dat Turkse uitzendbureaus onder de loep worden genomen.
Allochtone achternamen? Klopt maar vraag je dan ook af hoe die achternamen aan zo een slechte reputatie komen. Niets is zonder reden.

Daarnaast, de door jou genoemde feiten bestrijken individuele zaken.
Discriminatie bij sollicitatie kan zelden worden aangetoond, blijkt vaak een gevoel van.

Dan blijft de vraag hoe het ondanks deze zogenaamde buitensluiting dan dat het met vele Turken en Marokkanen goed gaat, alleen al gelet op hun kostbare auto's, kleding en extravagante en opzichtige huwelijksfeesten, reizen naar Marokko, tweede huis enzovoort?

101 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
1
Meld

@94 Er zijn mensen die stemmen op een neger omdat ze zelf neger zijn of stemmen op een blanke omdat ze zelf blank,stemmen op een christen omdat ze zelf christen zijn ,stemmen op een vrouw omdat ze zelf vrouw zijn,stemmen op een man omdat ze zelf man zijn,stemmen op een homoseksueel omdat ze zelf homoseksueel zijn enzovoort.
Ik begrijp het mechanisme ook wel men denkt dat zo iemand meer feeling met hen heeft,hen beter begrijpt en zich (nog) harder voor hen zal inzetten.
Het hoeft echter niet altijd de beste keuze te zijn ,mischien kan iemand uit een "out group"wel meer betekenen voor iemand.

102 21st Century Guy    
ongeveer 1 jaar geleden door 21st Century Guy
0
Meld

Laatst liep ik het ziekenhuis in met een scheve bek XD Toen vroeg de dokter "wat is er mis met je", en ik zei "Huwhuuwuuuu", schreef die gek me een pil van drion voor, omdat ik geen Nederlands kon praten XD

103 DikkeTor    
ongeveer 1 jaar geleden door DikkeTor
2
Meld

@99 . Ja, onzin, de familie wil niet dat een stervende morfine krijgt, dus die patiënt lijdt een langzame dood. En in ons land krijgt iemand die sterft van de pijn een pijnstiller.

Je uitspraak : "Worden vermoord" is een gore aantijging richting artsen, verplegenden en de patiënt zelf. Ga nou eerst maar eens op een afdeling met terminale patiënten kijken. Dan horen we nog wel van je.

104 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
0
Meld

@104 Dat is niet, doen ze echt hoor. Vraag Kuzu maar question
Nederlandse dokters hebben iets tegen turken question

105 DikkeTor    
ongeveer 1 jaar geleden door DikkeTor
3
Meld

Nergens een antwoord, niemand die de buitensluiting van Turken en Marokkanen schetst, veel koppelingen naar buitenlandse onderzoekers. Zoals die zwarte die Nederland vanwege onze Zwarte Piet beschuldigde van rassenhaat. Op de kaart kon die zwarte tuthola Nederland niet eens aanwijzen.

106 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
0
Meld

@106 Alles dat wit is, is een racist en is uit op het vermoorden van buitenlanders XD
https://www.youtube.com/watch?v=qkHcqxM9ir4

107 DikkeTor    
ongeveer 1 jaar geleden door DikkeTor
1
Meld

@101

Ik zal je vertellen waarom het goed gaat met die mensen. Als je naar de cijfers kijkt van CBS van welke soort mensen het meest een bedrijf beginnen dan zijn dat Turken.

Bedrijf beginnen is de manier die Turken gebruiken om discriminatie te ontwijken. Zo heb je Turkse: restaurants, huisartsen praktijken, tandartsen praktijken, supermarkten, advocaat bureau's, accountancy bureau's, winkels, etc.

En daar werken allemaal Turken.

108 Object    
ongeveer 1 jaar geleden door Object
1
Meld

@107 Dit scherm is ook racistisch kijk hoe wit domineert over zwart.....

109 21st Century Guy    
ongeveer 1 jaar geleden door 21st Century Guy
1
Meld

@109 Ik heb al voorgesteld om regenboogkleuren voor letters te gebruiken XD, alleen toen moest zwart ook weer dominant zijn XD

110 DikkeTor    
ongeveer 1 jaar geleden door DikkeTor
0
Meld

@101 Of het 'goed' is is niet het punt. Het gebeurt en het is discriminatie. Waarom kunnen gekleurde jongens geen dure auto rijden en witte jongens wel?

En dat van die uitzendbureaus is dus nogal een duidelijk voorbeeld van discriminatie binnen bepaalde structuren. Daar ga je dan weer niet op in.

Een achternaam zegt niets over iemand. Dat jij daar negatieve eigenschappen aan koppelt, is jouw generaliserende denkwijze. Mijn achternaam is Moussaieff, klinkt wel moslim hè? Mag ik nu gediscrimineerd worden? Kom toch op man.

En ja, juist op individueel niveau is er toch het meest sprake van discriminatie? Niet bij jou als witte man misschien...

Kijk naar de sociaaleconomische omstandigheden van veel allochtonen. Dat zegt toch genoeg dat ze worden buitengesloten? Dat ligt echt niet allemaal maar aan hen hoor. Mislukte integratie komt door een maatschappij die niet in staat is mensen te laten aanpassen. Te goede sociale regelingen, zou ik zeggen.

111 Yisrael    
ongeveer 1 jaar geleden door Yisrael
5
Meld

@108 In Turkse restaurants zie ik ook wel personeel van andere afkomsten.

112 21st Century Guy    
ongeveer 1 jaar geleden door 21st Century Guy
1
Meld

@111 de meeste Turken doen of ze arm zijn.
En dan zeuren dat ze het slecht hebben.
Maar wel geld en een huis in Turkije hebben.

113 meneer van het nieuws    
ongeveer 1 jaar geleden door meneer van het nieuws
1
Meld

Voor @91 . Dank voor je reactie. Kan ik waarderen, de moeite die je nam om dat alles op te zoeken.

114 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
0
Meld

@112 . Daar kom ik niet. Je weet dat ze mijn klandizie niet nodig hebben.

115 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
0
Meld

@108 . Prima informatie maar
== En daar werken allemaal Turken. ==
Dat daar alleen maar Turken werken, duidt toch op buitensluiting van niet-Turkse werknemers?

116 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
0
Meld

@98
Ik vind die minaretten zoals in Rotterdam nog niet eens zo storend want die passen dan nog bij de rest van het gebouw. Maar zoals de minaretten in Den Haag van de Mescidi Aksamoskee in de Wagenstraat is natuurlijk een afschuwelijke architectonische aanfluiting. Het neoclassicistische gebouw dateert uit 1844 en is pas in 1987 toen het inmiddels een moskee was geworden voorzien van twee blauw-witte minaretten. Het is voor mij een volslagen raadsel dat hier een vergunning voor is afgegeven. Om namelijk die twee gedrochten die totaal niet bij de rest van het klassieke gebouw passen neer te zetten. Waarschijnlijk was het de mantel der lafheid dan ze het in Den Haag goed vonden, want ik zou het niet eens meer de mantel der liefde willen noemen. Het lijkt wel of die islamitische fallussen bij elkaar geknutseld zijn van omgesmolten Lego-plastic.

http://www.haagsetijden.nl/images/den-haag-mescidi-aksa.jpg

117 rebo    
ongeveer 1 jaar geleden door rebo
0
Meld

@111 Je slaat door, haalt er vanalles bij, blijft niet on-topic, al die persoonlijke ervaringen.

Eén ding, een negerjongen van 23 kan niet in een BMW van 75.000 euro rijden. Het kan wel maar dan kan die auto niet verdiend zijn als werknemer in IT-bedrijf, als loodgieter of als werknemer bij een stadsdeel.

Meester Roethof kan wel in een Lexus rijden en die auto betalen, de man is advocaat maar een negerventje van 23 kan dat niet. Je moet niet zo zeuren. Daarnaast, blanke bankmedewerkers kunnen van hun loon óók geen Lexus betalen.

Etnisch profileren is goed, dat maakt het voor ons allemaal veiliger want we weten, misdaad loont niet.

118 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
2
Meld

DENK ging van : Wij zin een Turks-Nederlandse partij met een macrokaan, en die zwarte neger moeten we niet XD.
Ik ben turk, dus ik weet dat turken het beste met me voor hebben question Niet om racisme/nationalisme ofzo question Gewoon, goede punten.

Zoals? > Weet ik veel, ze spraken men taal gewoon.

119 DikkeTor    
ongeveer 1 jaar geleden door DikkeTor
0
Meld

@117 . Wauw, Rebo, ik buig en neem mijn hoed af. Je hebt verstand van architectuur: +

120 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
0
Meld

@112 . De afwasafrikanen in de spoelkeuken?

121 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
1
Meld

@116

Ik heb het over algemeen dat daar Turken werken. Er zijn wel een paar niet-Turken die er werken maar voor merendeels zijn het Turken.

Die bedriiven geven Turken voorrang omdat Nederlanders geen probleem hebben om werk te vinden en Turken wel. Het is een netwerk waar Turken elkaar helpen.

Dit krijg je in een land waar discriminatie is. Die mensen beginnen hun eigen netwerk.

122 Object    
ongeveer 1 jaar geleden door Object
4
Meld

@109 . verrek, nu je het zegt. Laten we Groene letters eisen op een rode ondergrond, blijven we toch een beetje bij de doelgroep.

123 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
1
Meld

Denk helpt Turken van de regen in de drup. Ze zorgen er juist voor dat de eventuele integratie helemaal stagneert en praten alle Turken een minderwaardigheiscomplex aan en stimuleren het misplaatste gezever over discriminatie (waarmee ze discriminatie alleen maar stimuleren) en de haat tegen autochtone Nederlanders. Voor de Turken in Nederland is Denk dus juist enorm slecht, helaas zien de meeste Turken in Nederland dat zelf niet in.

124 RoosjeB    
ongeveer 1 jaar geleden door RoosjeB
1
Meld

@118 Ik haal er vanalles bij? Dat is toch precies wat je wilde wtf. Kan je wel gaan janken over offtopic, maar jij bent hier zo idioot om blind te zijn voor discriminatie.
Persoonlijke ervaring geef ik verder helemaal niet chappie.

En uhm dat kan wel degelijk hoor. Auto van je vader ofzo. Of jong geld verdiend in de entertainment ofzo.

125 Yisrael    
ongeveer 1 jaar geleden door Yisrael
5
Meld

@122 . Van jouw bericht kan ik alleen maar maken dat Turken anderen buitensluiten: "Eigen Familie Eerst".

"Voorrang geven aan" betekent bij ons buitensluiting van anderen. Uit jouw verhaal blijkt dat Turken hier in hun eigen enclave wonen en heersen. Daarnaast is het een vooroordeel om te zeggen dat Nederlanders geen probleem hebben met werk vinden. De werkeloosheid onder allochtonen is nog steeds heel hoog.

Wat jij schrijft zal wel waar zijn maar het is dan een waarheid van "Eigen Familie Eerst", van "Geen Marokkanen in dienst", van "Geen solidariteit met andere buitengeslotenen" enzovoort.

Het deugt niet, het stinkt. Tijd om uitzendbureaus als "Anatolië" onder de loep te nemen.

126 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
0
Meld

@122 Je bent zelf enorm aan het discrimineren, klopt geen reet van wat je zegt.
Waarom werken er dan zoveel Turken, zijn die allemaal beter dan de Surinamers, Antillianen, Fransen, Belgen, Duitsers, Ethopiers, etc je snapt het wel denk ik.

127 etymologie    
ongeveer 1 jaar geleden door etymologie
0
Meld

@126 Ah had jou bericht nog niet gelezen. Mee eens.

128 etymologie    
ongeveer 1 jaar geleden door etymologie
0
Meld

@125 . Niet zo boos worden, je hebt het gewoon mis. Je zit er naast, je hebt last van een loyaliteitsprobleem. Je wilt voor de Marokkaan opkomen terwijl je weet dat je daarmee je handen brandt.

En als dat negerventje inderdaad in de witte Lexus van zijn vader rijdt, wat is het probleem? Lijkt me heerlijk om die Marokkaanse agent dan de papieren te laten zien, gas te geven en te roepen: "Hee, kale kop, eat my dust ..."

129 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
1
Meld

@122 Eigen netwerk beginnen is niks mis mee natuurlijk maar dat heeft er niks mee te maken dat er discriminatie
Ze willen mss niet integreren daarom blijven ze samen klonteren
Integreren wil dus ook zeggen dat mss het niet zo nauw moeten gaan nemen met hun leefregeltjes

130 Ikke44    
ongeveer 1 jaar geleden door Ikke44
1
Meld

@126

Omg wat een niveau.

Zoals ik zei als je die mensen geen werk geeft dan creeren ze hun eigen netwerk waar ze wel werk kunnen vinden.

Als je iets wilt aanpakken dan is het de discriminatie van Nederlandse uitzendbureaus, scholen, politici en bedrijven.

Zij zijn de oorzaak van het ontstaan van de verzuiling in de samenleving. Het Turkse netwerk is het resultaat van de discriminatie.

131 Object    
ongeveer 1 jaar geleden door Object
3
Meld

@127 Die kleine bedrijven daar staat vaak familie en anderen van de inner circle.
Er zijn ontelbaar veel zaken waar de personeelsleden allemaal van dezelfde komaf zijn :Indonesisch,Chinees,Egyptisch,Surinaams,Indiaas,Pools,Nederlands en zo kan je nog heel lang doorgaan.

132 21st Century Guy    
ongeveer 1 jaar geleden door 21st Century Guy
2
Meld

@125 Dat kan maar dat hebben ze dus te danken aan hun criminele landgenoten dat ook zij ze stopt worden

Ook ik ben staande gehouden en controle van papieren

133 Ikke44    
ongeveer 1 jaar geleden door Ikke44
1
Meld

Het was leuk, ik heb geleerd, ik ga nadenken maar voor nu, allemaal, een goede nacht en tot later. Jona.

134 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
1
Meld

@113 De prijzen zijn wel heel anders daar je kunt er bij wijze van spreken een woning kopen voor drie knikkers.

135 21st Century Guy    
ongeveer 1 jaar geleden door 21st Century Guy
0
Meld

@129 Een loyaliteitsprobleem nog wel. Het wordt steeds gekker.

Zoek het uit chappie, ik kan hier niets mee.

136 Yisrael    
ongeveer 1 jaar geleden door Yisrael
5
Meld

@107
Ik geloof er net als indertijd bij Frits Bom geen ene flikker van. Het is of in scene gezet of ze hebben misschien wel 100 mensen ondervraagd, en er precies die 3 ertussen uit gefilterd die dan inderdaad zo vreselijk dom waren.

137 rebo    
ongeveer 1 jaar geleden door rebo
0
Meld

@134 Niet even langs de negerkerk om alles van je af te dansen ?.....

138 21st Century Guy    
ongeveer 1 jaar geleden door 21st Century Guy
1
Meld

@137 Ja maar, PowNed is ultra-rechts XD Waarom zouden ze die witte mensen te kakken willen zetten XD (of waarom deed de vakantieman dat voorheen question) question

139 DikkeTor    
ongeveer 1 jaar geleden door DikkeTor
2
Meld

@139
Ik geloof eigenlijk niet dat dit iets met links of rechts te maken heeft. Waarschijnlijk dachten ze dat ze lollig waren of zo als ode aan Frits Bom. Ik geloof er namelijk helemaal niks van dat mensen als je naar Nederland vraagt zo dom zijn om dan Australië op de kaart aan te gaan wijzen. Misschien dat er dan eens eentje tussen zou zitten, maar bij Frits Bom en ook hier werd er gesuggereerd dat ze dan allemaal zo dom waren.

140 rebo    
ongeveer 1 jaar geleden door rebo
0
Meld

@140 True that, true that XD

141 DikkeTor    
ongeveer 1 jaar geleden door DikkeTor
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

142 ErichaFai    
ongeveer 1 jaar geleden door ErichaFai

@142 Jij bent bijzonder slecht in namen verzinnen .....

143 RonMVV    
ongeveer 1 jaar geleden door RonMVV
0
Meld

Ik zag net wat stemmers van Denk op tv, allemaal Turken die graag op een "Turkse en islamitische partij" wilden stemmen (dat werd dus echt letterlijk gezegd) en er zat een vrouw tussen die het partijprogramma niet eens gelezen had, maar wel ging stemmen op Denk, omdat het om Turken ging. Wat een stompzinnigheid! Het is vooral triest dat die mensen op deze manier juist nog meer buiten de maatschappij komen te staan en in hun eigen wijken gewoon een kleine Erdostaat creëeren.

144 RoosjeB    
ongeveer 1 jaar geleden door RoosjeB
0
Meld

Het mag voor eenieder duidelijk zijn dat dit een vergaande vorm van islamisering van ons land betekent
Nergens in Europa heeft de islam zoveel politieke invloed,dat kan alleen in het naïeve Nederland

Wij beste Nederlanders beseffen namelijk niet dat deze islamitische partij,onze verworven rechten zoals de vrijheid van meningsuiting alleen gebruikt als vehikel om hun islamitische gedachtegoed aan onze(nu nog) vrije,open westerse cultuur op te kunnen dringen

145 Hangingmen    
ongeveer 1 jaar geleden door Hangingmen
0
Meld

10 jaar terug werd je uitgelachen toen men al zei dat er door de islamisering een islamitische politieke partij zou ontstaan.....

146 Hefan430    
ongeveer 1 jaar geleden door Hefan430
0
Meld

@144 Inderdaad ook gezien! Wel de lusten van de Nederlandse staat binnen harken, solidair met Nederland 0,0..verscheen een oudere Turk voor camera met de vraag waarom DENK?..ikke vinden leuk, beetje Turkisch praten onder elkaar enzo..ikke vinde goed voor ons.

SODEMIETER toch op!!..wat integratie! Ze willen een eigen staat op Europese bodem.
Welterusten Nederland en Europa. Jullie bevinden zich niet in diepe slaap maar in COMA!!

147 TouchScreen    
ongeveer 1 jaar geleden door TouchScreen
0
Meld

@108 Vervolgens discrimineren diezelfde ZZP Turken door geen Nederlanders in hun bedrijf aan te nemen...duhhh...en oh ja..ze gaan meestal ook eerder weer 'failliet'...

148 netcat    
ongeveer 1 jaar geleden door netcat
0
Meld

Dubbel paspoort politiek stomste zet ooit

149 knorkokkie    
ongeveer 1 jaar geleden door knorkokkie
0
Meld

Dat wordt meer op PVV of FvD stemmen bij de volgende verkiezingen of niet zeuren dat we straks niets meer te zeggen hebben als vrouw.

150 Merlinswit    
ongeveer 1 jaar geleden door Merlinswit
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Live: de exitpoll van Ipsos bij de NOS
Kijk hier mee naar de uitslagenavondLIVEDe NO...

8 uur geleden door Schildpad

DWDD-tafel kotst half uur lang op Baudet en W...
Matthijs van Nieuwkerk en zijn vrienden waren...

19 uur geleden door Moskowfiets

De Volkskrant doet oproep om Thierry Baudet t...
De Volkskrant toont een wel héél opmerkelijke...

17 uur geleden door Spraypaint

'Atheïsme is niet te verenigen met...
Interview met Marcelo Gleiser over hoe belang...

9 uur geleden door progressiefliberaal

FOTO Kanaleneiland: 2 stemmers in 1 stemhokje
MAG DAT KIESRAAD?Visueel bewijs van mogelijk...

14 uur geleden door Jij Wel Dan


ADVERTENTIE


Laatste reacties
krek
De Volkskrant doet oproep om Thierry Baudet t...
Iemand die hier een oproep tot moord in ziet ...

1 minuut geleden door krek

ronaldo lolito
Een crimineel die een aanslag pleegt? Dat zie...
0,0000007 zetels in de eerste kamer...

1 minuut geleden door ronaldo lolito

Wylde Gjert
Een crimineel die een aanslag pleegt? Dat zie...
@45 Zeker waar. Tel daar de journalistiek maa...

1 minuut geleden door Wylde Gjert

RoosjeB
Een crimineel die een aanslag pleegt? Dat zie...
Ik denk trouwens dat de gemiddelde aanslagple...

1 minuut geleden door RoosjeB

ronaldo lolito
Een crimineel die een aanslag pleegt? Dat zie...
maar ja Denk heeft iig 0 zetels behaald. ...

2 minuten geleden door ronaldo lolito

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig