Iraans staatspersbureau deelt beelden Nederlands politieoptreden: ’Zo gewelddadig behandelen ze pro-Palestijnse studenten’ (telegraaf.nl)


Het Iraanse staatspersbureau IRNA heeft op X beelden gedeeld van het politieoptreden tegen pro-Palestijnse betogers bij een gebouw van de Universiteit van Amsterdam, woensdag. "Op deze beelden is te zien hoe gewelddadig de Nederlandse politie pro-Palestijnse studenten behandelt", staat erb ...

door Moskowfiets in Media  ·  29 Reacties

  • 15
  • 279x gelezen
Reageer met een Emoji
4

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Mompelt iets over een pot en een ketel .

3
1 Defcte burger

@1
Idd.
Wij klagen altijd over de Iraanse politie.
Echter, omgekeerd is het ook zo.

0
2 Weetal

En wij zien regelmatig de beelden voorbijkomen waarin de Iraanse agenten studenten,, demonstranten en vrouwen, die voor hun vrijheid opkomen, in elkaar rossen, oppakken, langdurig opsluiten, folteren. . . en zelfs ophangen/vermoorden. . . .

Kun je nagaan, hoe dom demonstranten hier in Nederland en elders in de vrije wereld zijn. . .

1
3 LoydMorris

Daaraan kun je ook weer zien hoe dom deze zogenaamde studenten zijn omdat hun "akties" ook voor andere propaganda doeleinden wordt gebruikt.
Waarschijnlijk zijn deze "hoogopgeleiden" ook daar niet van op de hoogte, zoals eerder bleek, uit de reportages en interviews rond deze raddraaiers. Ze zijn nog dommer dan dom en de meesten weten niet eens waarom ze staan te rellen. Triest 😟.

1
4 Strongoli

* Deze reactie is gemarkeerd vanwege potentieel gevoelige inhoud en zal, na een zorgvuldige moderatie, zichtbaar worden gemaakt indien deze in overeenstemming is met onze huisregels. *

Reden: Haatzaaien

Let op: Ons moderatiesysteem bevindt zich momenteel in een testfase. Hierdoor kan het voorkomen dat sommige onschuldige reacties onterecht worden gemarkeerd. Wij werken voortdurend aan het verfijnen van dit proces en waarderen uw begrip.

12
5 Bop

Denk dat de pro Palestijnse studenten hier in Nederland er 1000 x beter vanaf komen dan protesteerde studenten in Iran .
Maar ze willen natuurlijk met hun propaganda even aangeven waar de Nederlandse autoriteiten achterstaan , terwijl de werkelijke redenen voor het optreden door de autoriteiten eigen landsbelang is , zoals in het belang van onze samenleving de controle te houden .

0
6 Olivia

Uiteraard steunen de ayatollahs hun bondgenoten. De linkse schaapjes in Nederland doen precies wat er van ze verwacht wordt. Eerder kregen de studenten in de VS ook al felicitaties uit Iran.

@5
Net zo lang totdat de Palestijnen eindelijk de onschuldige burgers vrijlaten die ze ontvoerd hebben en waarmee dit alles begon. Die onschuldige vrouwen en kinderen zitten al een half jaar lang opgesloten bij die meedogenloze beesten.

0
7 Reconquista

@6 zoals in het belang van onze samenleving de controle te houden.
Ik bedoel hier mee om ons multiculi land leefbaar te houden .

0
8 Olivia

"Je kunt beter Israël toejuichen omdat ze onschuldige burgers af blijven slachten. Dan ben je pas slim."

@5 Bop,

Iedereen mag in Nederland demonstreren en naar keuze Israël of Palestina toejuichen. Daarentegen lijkt mij vernielen van andermans eigendommen, gezichtsbedekkende kleding dragen, intimideren, bedreigen, de pers hinderen en geweld gebruiken tegen anderen waaronder zelfs de politie, niet zo slim.

0
9 Graaier1000

@5
Ook dat is een deen van deze oropagagda-oorlog.
En onschuldige burgers die sympathisanten zijn van terroristen? Daar heb ik niets mee.
Maar ook dat laatste zal allemaal nog bewezen moeten worden, of ze inderdaad zo onschuldig waren en of het niet Hamas zelf is geweest, die deze burgers in de frontlinies heeft geplaatst.
Als jij er zoveel van af weet, maar ook nu al blind partij trekt, voor de kant van de terroristen, dan ben je daar vast en zeker, als hulpverlener voor de Palestijnen actief geweest?
Ik zet voorlopig even mijn vraagtekens erbij, wie waarvoor en waaraan schuldig is zolang dit conflict niet beëindigd is.
Zouden meerderen ook moeten doen, ipv blind achter berichtgevingen van terroristen, te gaan staan. Ben nog niet vergeten wie dit conflict op 7 oktober zo wreed begonnen is. Tenslotte is dat de aanleiding, van vergelding geweest. Ook moet je ook vooral niet vergeten, dat er nog gijzelaars in dat gebied zitten, die voor allerlei extreme"doeleinden" kunnen worden ingezet.
Kortom, er speelt meer daar achter de schermen op het strijdtoneel, dan waar wij weet van hebben. Dat zal pas na afloop, hopelijk, allemaal boven water komen.
Tit dan is het gissen, wat daar precies gebeurd.

0
10 Strongoli

@7 Daar moet heel gauw een eind aankomen. Maar ook aan het afslachten van onschuldige burgers.
Met die laatstgenoemden lijk jij niet veel te hebben.

9
11 Bop

@9 Het mooiste zou uiteraard zijn als iedereen met lede ogen blijft toezien op hetgeen gebeurt.

7
12 Bop

@11 Velen hebben een blinde vlek voor Israel/joden.
In hun ogen blijven ze , door jarenlange indoctrinatie, het grote slachtoffer ongeacht hun daden.
Het is triest dat ze er niet doorheen kunnen kijken.

7
13 soapbox

@10 Ik trek geen partij. Ik wil dat het uitmoorden van onschuldige burgers stopt. Je denkt toch zeker niet dat iedere Palestijn een sympathisant is van Hamas? Er gaan ook kinderen dood!!! En het boeit je allemaal geen reet. Het enige dat jij kunt roepen is dat mensen die zich daar wél druk om maken blind partij trekken. Waarom moet je partij trekken? Mag je anders er niks van vinden of zo?

8
14 Bop

@11
Het een is het gevolg van het ander. Als de Palestijnen echt vrede willen dan is dat aan hun maar ze pakken de kans niet want vrede interesseert ze geen bal. De haat is zo groot dat ze liever sterven dan die onschuldige vrouwen en kinderen vrij laten. Dat is hun eigen keus maar je kan van Israël toch niet verwachten dat ze het daar dan maar bij laten zitten. Vrede begint bij het vrijlaten van de ontvoerde mensen. En zo niet dan ook niet verder zeuren.

2
15 Reconquista

@14
""Je denkt toch zeker niet dat iedere Palestijn een sympathisant is van Hamas?""

Slechts 13% van de Palestijnen keurt 7 oktober af en staat niet achter Hamas. Dus ja het overweldigende deel van de Palestijnen staan nog steeds pal achter Hamas en hun moordpartij.

2
16 Reconquista

Maar de beelden van terreur van hun zelf mogen niet worden getoond.

2
17 ongelovenloos

@14
Als je wilt dat "onschuldige burgers niet worden gedood", zul je eerst aan moeten tonen dat het "onschuldige" burgers waren.
Terroristen en hun sympathisanten of aanhangers, zijn nu eenmaal geen gewone mensen.

2
18 Strongoli

* Deze reactie is gemarkeerd vanwege potentieel gevoelige inhoud en zal, na een zorgvuldige moderatie, zichtbaar worden gemaakt indien deze in overeenstemming is met onze huisregels. *

Reden: Haatzaaien

Let op: Ons moderatiesysteem bevindt zich momenteel in een testfase. Hierdoor kan het voorkomen dat sommige onschuldige reacties onterecht worden gemarkeerd. Wij werken voortdurend aan het verfijnen van dit proces en waarderen uw begrip.

2
19 ThWil

@13 Ik zie ook wat er door Hamas veroorzaakt wordt maar sluit zeker mijn ogen niet voor Netanyahu's wandaden.

11
20 Bop

@15 @16 @18 Er zitten alleen al 600.000 kinderen als ratten in de val! KINDEREN!!
Als je daar je schouders over optrekt heb je geen hart.

12
21 Bop

@21
Reden temeer om die ontvoerde mensen eindelijk vrij te laten lijkt mij. Je hebt echt geen hart als je die mensen doelloos wil blijven vasthouden.

2
22 Reconquista

@21 Zeer betreurenswaardig waar die kinderen in terecht zijn gekomen. Doch dit is niet enkel israel te verwijten. https://en.wikipedia.org/wiki/Use_of_child_suicide_bombers_by_Palestinian_militant_groups

2
23 ThWil

@21
Ja dat is erg, maar waar jij die aantallen op baseert? Op berichtgeving vanuit Hamas?
Trouwens, misschien worden ze door Hamas wèl bewust ingezet. Niemand die het ècht weet, net zomin als hoeveel onschuldige slachtoffers er zijn gevallen daar.
En we hebben gezien op 7 oktober, hoeveel deze Palestijnen zelf van kinderen hielden.. over die kinderen en die er in het verleden door Hamas zijn vermoord, hoor ik je dan weer niet.

2
24 Strongoli

@19 "En uiteraard mogen al die gays for .... en Lhbtiq+ for .... in iran ook op zijn minst eenmaal demonstreren. "

ik denk dat dan daarna de Atlas overuren gaat maken.

https://www.lectura-specs.nl/models/renamed/orig/hydraulische-laadkranen-ak-65.2-a-1-atlas(4).jpg

0
25 rebo

@22 @24 De moslimhaat zit diep hè?

12
26 Bop

Je kunt het ook andersom stellen: jouw verering voor moslims zit erg diep.
En ik heb het al zo vaak gezegd: in tegenstelling tot jou, haat ik niemand, maar veroordeel ik wèl bepaalde dingen. Dat is heel wat anders.
Het moslimgeloof en alles wat daaromheen hangt, zoals het discrimineren van vrouwen is daar één van.
Daarom is goed lezen altijd zo belangrijk en is het stempel "haatzaaien", vaak onterecht, of wordt dat als stempel bij iemand opgeplakt.. 😉

2
27 Strongoli

@26
Het antisemitisme zit blijkbaar ook diep. Dus als je pleit voor de vrijlating van onschuldige ontvoerde Joden zie jij dat als moslimhaat? Een typisch gestoord reacties van links. Je haat zit zo diep dat je het meedogenloze onrecht wat de Joden is aangedaan niet eens meer wil zien. Dat is 100% echte pure haat.

In Israël moeten ze maar gewoon doorgaan met hun leven en de vermoorde en de ontvoerde mensen maar gewoon vergeten? Hoe zie je dat voor je? Denk je nou echt dat Israël hun eigen ontvoerde burgers in de steek laat?

En wat vind je er van dat de Palestijnen liever hun eigen kinderen laten sterven dan die ontvoerde mensen vrijlaten. Zal wel weer geen inhoudelijk antwoord op komen maar het is zo overduidelijk dat je achter walgelijke monsters aanloopt die bereid zijn hun eigen kinderen op te offeren.

2
28 Reconquista

@28 Lees eens wat beter wat ik schrijf voor je weer zo begint te fulmineren. Je lijkt je grote voorbeeld wel.

7
29 Bop

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
spookrijder
Op de 30e verjaardag van Abbey Hoes kijken we hoe ze er een decennium geleden uitzag

@4 Die was hier ooit aanwezig, plempte een paar reacties neer en werd er toen weer vanaf gepleurd....

6 minuten geleden geplaatst door spookrijder

rebo
Op de 30e verjaardag van Abbey Hoes kijken we hoe ze er een decennium geleden uitzag

@3 Nee eerlijk gezegd niet. ...

8 minuten geleden geplaatst door rebo

Feldwebell
RAPPORT: Amerikaanse vliegdekschepen kunnen “met zekerheid worden vernietigd” door slechts twee dozijn hypersonische raketten, die zowel China als Rusland bezitten - Dissident.one

@42 Simpelweg? Het verdrag(en)/voorstel houdt in dat er geen NAVO-troepen aanwezig mogen zijn in de Baltische staten, Polen, Roemenië, Bulgar...

12 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

spookrijder
Op de 30e verjaardag van Abbey Hoes kijken we hoe ze er een decennium geleden uitzag

@2 Herinner jij je Fouzi El Flamouzi nog?...

13 minuten geleden geplaatst door spookrijder

rebo
Op de 30e verjaardag van Abbey Hoes kijken we hoe ze er een decennium geleden uitzag

Abbey Flamoes? Who the fuck is Abbey Flamoes? 😳...

18 minuten geleden geplaatst door rebo

progressiefliberaal
GeenStijl: Plasterk trekt zich terug

Hij was dus blijkbaar echt kandidaat. Dat was nog niet eens echt bevestigd, volgens mij. Verrassend, dat hij bereid was zijn 46-jarige lidmaatsc...

22 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Op de 30e verjaardag van Abbey Hoes kijken we hoe ze er een decennium geleden uitzag

Bij Abbey Hoes dacht ik aan een hoesje van een Beatles-album. Je gaat me toch niet vertellen dat een persoon zichzelf zo noemt?...

25 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Rio Grande
Ware exodus verwacht nu PVV de macht grijpt

* Deze reactie is gemarkeerd vanwege potentieel gevoelige inhoud en zal, na een zorgvuldige moderatie, zichtbaar worden gemaakt indien deze ...

26 minuten geleden geplaatst door Rio Grande

progressiefliberaal
‘Kiezers zijn partijpolitiek beu’: Hattemse Europarlementariër wil verandering in Brussel

Europese democratie zal altijd minder democratisch zijn dan de Nederlandse democratie. Simpelweg omdat de rest van de landen gezamenlijk (en vaa...

28 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

rebo
Ware exodus verwacht nu PVV de macht grijpt

@16 Het was helaas ook maar een droom van me en dromen zijn bedrog. 😉...

29 minuten geleden geplaatst door rebo

NK. App
Slut FuckMoms Catching Sons Masterbating뉴 토끼Scroller ComBeeg Sex HdMasage Rooms PornPornografia MayoresSweetsexTelegram PornographersBrazzersNun Bundt CakesWww Xxx 2Semi FilmMultporn NetTamil Aunty SxeMizuki Yayoi JavBabygothShade BaseEacorts Near MeJavtodayGamesofdesiresFilmes Pornos Com MulheresOnlyfans XcideosXhampstersPotorican PornXxx Videos In Mom And SonBhojpuri Hot Video HdGirl Fucks DogMethfuckGooner HypnoTushy.comiBiggest Ass In The WorldXnxx ThailaneSunny Leone Indian SexAnal CummingMilf GolferMommy Joi PornEgoallstarsVelha PornoCum Inside PussyChyburd Onlyfans LeakBollywood Movie Sex VideoShane Diesel Porn VideosCowgirl Pov PornWww.pornvideos.vomDirty PormFry 99.comNatalee OnlyfansKazumi Squirts PornAdult PirnHuge Boobed GrannyCutie NudeFull Chudai Sexy VideoChat XxxSkura PornPerupornoTickeling PornWeb Series SpankbangLesbian Orgy GifStephanie Rodriguez Porn2foliProfessional Xxx VideoWere The Taylors Porn FullXxvx ComBang Bros Cream PieVintage EroticalStreaming BokepFamousryleighhMarathi Sex InIntimatepornPriyanka Copra NudePrimeassteensSexo Pornografia GratisPornography WorldHentia.20Acompanhantes Na WebAudrey BotiniLesbian Seduce PornGehana Vasisth NudeSardar XxxSonam Bajwa Old PicsHottest Porn GifThehub PornBirchplacrTeen OrgasamAmerican Bf Hd VideoTasty Black VideosCat3movisBulma AdventureWww XvideosNaturisme Et SexeFestinhas PriveBlackamnushPlease Sex VideoSex BoudiAva Addams NudesHd Porn VjdeoTits Hot PicsPorn EcuatorianoMallu Aunty SexvideosFingered AnusTori EastonBrezzer NetworkLersdoeitIndia Sex XxTorbe PornosDicksuckersLesbins ScissoringPussies Lined UpNative Americn PornHote Porn TubeSexgameBailay JayMenatplayNaked Lady OldBorutoxxxVideoporno De NegrosRoom Sex VideoBoy XxEyan-197Adult Web SerisePassionate Love Making PornIndian Women Fucked HardPorn For HweShes CumingNude Scenes From Starship TroopersTrans OrgySmallest Porn StarsVouyer HousePorn Hub PrimumePhotos De Sexes FemmesTo Download Porn MoviesBaixar XvideoPorn-freewatchNever Satisfied XoChaterbtaeVideosporno ComCumming On BoobsAnny Walker PornhubXxx2001Ghar Me ChudaiGettogaggersMia_milagrosXnxx Hindi ChudaiRomantic Chinese SexAlya Vural NudeHow To Find Porn On TwitterNana XxxTelugu Antis Sex VideosBrie Larson Nude Leaked