Duitsland: Buitenlanders verantwoordelijk voor 100% van de gevallen van ernstig seksueel geweld in Frankfurt, 57,4% van alle misdaden - Dissident.one (dissident.one)


De nieuwe misdaadstatistieken van de Duitse stad Frankfurt bevatten schokkende cijfers over buitenlanders en grote misdaden, waaronder een specifiek cijfer ...

door Oeps112 in Buitenland  ·  35 Reacties

  • 14
  • 319x gelezen
Reageer met een Emoji
7
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zou dat hier beter zijn?

4
1 Weetal

@1 Nee, overal waar dat volk vertoeft is deze ellende. het zijn allemaal seksueel gefrustreerde jongetjes wat binnen komt zwemmen.

4
2 Biscanna

Schandalig toch? We zijn een soort hotel voor het grootste tuig op aarde geworden.

4
3 Reconquista

Ik weet niet waar dissident.one die 100% vandaan haalt. Ik kan dat nergens terugvinden.
In Frankfurt in het Bahnhofsviertel is de criminaliteit zeer hoog. Dat staat buiten kijf.

9
4 sockknitter

Niks aan het handje. Kop in het zand en gewoon doorgaan met importeren. Wat kan er mis gaan?

3
5 Bob Sleebaan

Men mag hierover niks zeggen. 🤐

4
6 wildersfan

@3

Ik vind jou meer tuig dan mensen die van buiten komen. Die mensen hebben tenminste nog een reden. Jouw reden om tuig te zijn is een verkeerde opvoeding.

16
7 FrisseBries

@7 Zegt het grootste tuig hier op NK. question

2
8 soapbox

@8

Hou jij je nou maar bezig met je gewappie, soapbox. Mensenkennis is duidelijk niet jouw ding.

11
9 FrisseBries

@7
""Ik vind jou meer tuig dan mensen die van buiten komen""

Gelukkig denkt de grote meerderheid in Nederland (en Europa) daar anders over. Verandering is in aantocht, wordt vervolgd Overigens bewijzen de misdaadstatistieken wederom jouw ongelijk. Bepaalde culturen zijn veel crimineler en gewelddadiger dan de rest. Durf je daar ook inhoudelijk op in te gaan?

""Die mensen hebben tenminste nog een reden.""

Welke reden dan? En kom niet aan met 'vluchten' want dat kunnen ze ook in een buurland en daar hoeven ze niet de halve wereld voor over te steken.

3
10 Reconquista

@9 Ik ben bezig met mn gewappie , nml jou.

3
11 soapbox

@10

Voor de tweede keer, Reconquista. Get off your high horse, Wilders heeft er jaren over gedaan om te winnen. En voor hetzelfde geld wint hij niet meer. Jij leest niet, jij valt enkel aan.

Ik geef niet eens antwoord op jouw "welke reden dan"? Je bent wel zo dom dat je je niet kunt indenken dat er mensen kunnen vluchten voor oorlog. En waarom? Omdat je zelf in een rijk en oorlog loos land bent geboren, kun jij, als dom iemand, zich dat niet voorstellen. De meest domme persoon ben jij.

10
12 FrisseBries

@10 Toon eens aan, die grote meerderheid? De meeste kiezers hebben niet voor de PVV gekozen.

14
13 Bop

@11

Wappies zijn dom. Dat is algemeen bekend. Zou je nou eens je domme mond kunnen houden? Als je voor me zou staan zou je maken dat je wegkomt.

12
14 FrisseBries

Pffff, even weer genoeg van deze domme mensen. Ik ga me bezig houden met niet domme mensen.

13
15 FrisseBries

@12
Heeft niks met Wilders te maken. Dit is een tendens die je door heel Europa ziet. Jullie zijn compleet over de top gegaan met met jullie massa-immigratie en nou is iedereen het spuugzat. En ik voorspel je dat we nog veel groter gaan worden in heel Europa.

0
16 Reconquista

@12
""Ik geef niet eens antwoord op jouw "welke reden dan"?""

Omdat je geen antwoord hebt. Jij weet ook wel dat die zogenaamde vluchtelingen ook in buurland hadden kunnen schuilen maar daarentegen kiezen voor de lange reis naar luilekkerland Europa. Ze komen alleen maar af op onze welvaart, gratis zorg en woningen en onze uitkeringen.

""Omdat je zelf in een rijk en oorlog loos land bent geboren"'

Denk je soms dat het hier diamanten regent en blanke mensen gouden drollen schijten of zo?Wij zijn gewoon slim en werken keihard en dat is de reden van onze welvaart en vreedzame samenleving. Het staat de rest van de (3de) wereld vrij om ons succesvolle voorbeeld te volgen maar ipv daarvan blijven ze liever gaar koken in hun eigen 3de wereld cultuurtjes en oorlogszucht (die ze by the way ook mee naar Europa nemen)

1
17 Reconquista

@13
Maar hebben wel voor rechts gekozen en willen minder immigratie.

1
18 Reconquista

"Wappies zijn dom. Dat is algemeen bekend. Zou je nou eens je domme mond kunnen houden? Als je voor me zou staan zou je maken dat je wegkomt."

@14 FrisseBries,

Ad hominems zijn niet prettig en ongewenst en dat geldt des te meer voor bedreigen. Gaarne hiermee stoppen a.u.b.

3
19 Graaier1000FRANKFURT: Schockierende Kriminalitätsstatistiken enthüllen: Jeder zweite Straftäter ist AUSLÄNDER!

0
20 sockknitter

@7
Ahhh, ze hebben een reden om alles wat rondloopt maar te verkrachten, te mishandelen, te beroven en zelfs te vermoorden..
Tuurlijk, De ON- FrisseFries vindt het prima want: "Ze hebben tenminste een reden om dat te doen"

En ja er zijn ook enkele blanke autochtonen die ellende uithalen, reden temeer om ze niet uit het buitenland binnen te laten komen. Om nog maar te zwijgen vd hoeveelheid daders van gruwelijkheden hier binnen komen zonder enige screening. Kan ook niet, want ze liegen alles aan elkaar heten allemaal zo'n beetje hetzelfde, dna afnemen mag natuurlijk weer niet. :[ DE papieren zijn altijd weg behalve voor vakantie.

Oorlogsmisdadigers, terroristen (staat vast dat dit om 15-20% gaat, cijfers en waarschuwingen van ong. alle veiligheidsdiensten) geen bloed ad handen,m maar bloed-klotsende oksels. Hier komen slachtoffers enb daders bij elkaar, bittere ellende nog los vd ellende van molsims die andere cluchtelingen niet met rust laten. Vaders die niet durven te slapen omdat hun dochters/vrouw belaagd worden.

En die lijken die aan komen drijven? Herinner dat bewezen is dat men onderweg de niet moslims overboord kieperen (nadat ze beroofd enz zijn) Uit je hoofd een koranvers opdreunen en lukt dat niet.... overboord.
Vandaar de weinige Yazidi's, koerden, christenen enz.

3
21 Bleke Betty

@21
Zo zeg dat is even vet veranderd door een bot ook nog. Afin, zo heb ik het niet geschreven dat is duidelijk. WTF? Bizar dit, is dat tegenwoordig normaal op NK?

2
22 Bleke Betty

@22 En nu is het wel weer normaal. Bizar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ok...

2
23 Bleke Betty

"Uit je hoofd een koranvers opdreunen en lukt dat niet.... overboord" Zover ik weet en wat ook feitelijk is gebeurd moeten de mensen de shahada (soort van geloofsbelijdenis of de salat (soort gebed) uit hun hoofd opdreunen. Lukte dat niet dan werden ze gewoon vermoord. Zie het als het verlengstuk van hoofdstuk 9 vers 29. Wacht maar totdat de islam hier in het westen voldoende grond onder hun voeten heeft. Zie maar hoe die linksserss reageren als iets negatiefs over de islam wordt gezegd.

2
24 ThWil

@24
Vandaar dat men met man en macht bezig is om iedereen te proberen zoveel mogelijk 'woestijnzand' in de ogen te strooien. Ze hebben het vaker geprobeerd en telkens zullen ze in het zand bijten. Het gaat ze uiteindelijk niet lukken.
Ik hoop wel dat de verantwoordelijken hiervoor zullen worden berecht.

1
25 Bleke Betty

@14 Ben je zo lelijk dan? Ik kan wel een sterke zonnebril aan doen hoor en jij een hoofddoekje?

3
26 soapbox

@18 De meeste mensen zijn wat genuanceerder dan de boze engrechtse NK gebruiker.

8
27 Bop

@25 Kijk eens naar britse internetfilmpjes over hoe daar en hoe ver de islam in dat land is geslopen. En zeg daar niets van want je hebt zo diverse labels op je hoofd geplakt gekregen door die moslims zelf en door die linkssertjess. Ik kijk nog wel eens naar Douglas Murray. Hij is nog een van de weinigen die op basis van feiten nog weerstand kan bieden aan al dat deugend gelieg.

2
28 ThWil

AfD vraagt naar immigratiecijfers: sinds 2015 kwamen er een half miljoen – alleen al naar Beieren

https://ejbron.wordpress.com/2024/04/03/afd-vraagt-naar-immigratiecijfers-sinds-2015-kwamen-er-een-half-miljoen-alleen-al-naar-beieren/

3
29 Oeps112

@29
Elk jaar komen er meer dan 400K immigranten het land binnen. CBS en Statline brengen het liefst alleen de cijfers van de zgn vluchtelingen naar buiten. Men zwijgt standaard over die dikke 400K, allemaal mensen die hier binnen komen en hier ergens wonen, water gebruiken, elektra, gebruik maken van al onze voorzieningen, menigeen ad uitkering want dat kan. (zie ik in mijn eigen omgeving) Dan zeggen ze... ja maar.. er gaan er ook weer veel weg. Klopt, er vertrekken elk jaar ook weer mensen, de emigranten. Maar wat men verzuimd om te melden is, dat dit natuurlijk niet persé dezelfde mensen zijn. Veel vd mensen die weggaan zijn juist autochtone Nederlanders, wat... alls ik er het geld voor had vertrok ik hier ook vandaan. Het lat dus onverlet dat er simpelweg ruim 400.000 ( en dit jaar waarschijnlijk zelfs 500K) mensen Nl instromen. Allemaal mensen die hier op elk vlak ruimte in beslag nemen. En geld kosten.

3
30 Bleke Betty

@27 Alleen diegene die niet de problemen ervaren. Zodra dat wel is slagen ze 180 graden om en zijn ze erger dan wat je boze engrechtse NK gebruiker noemt.

2
31 soapbox

@31 Oh echt? Nóg erger? Dat kan bijna niet.

5
32 Bop

@29
Je hebt waarschijnlijk geen idee hoe groot Bayern is. Het is 1,5 keer zo groot als NL en heeft "slechts" 14 miljoen inwoners. vergelijking NL heeft 423 inw/KM², Bayern 190/km².

4
33 sockknitter

@32 Dat snap ik met je selectieve verontwaardiging .

2
34 soapbox

@34 Kun je dat nader toelichten of probeer je me gewoon te raken? In dat geval kan ik je melden dat dat niet gelukt is. 😄

1
35 Bop

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@27 "Dus ja, aan een dag- èn nachtcamera, heb je dan helemaal niets." Whahahahahaha ... :-)))) Klok ... klepel ... ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Snorrie
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@23 Maar misschien zou je je natuurkundige kennis kunnen aanwenden om het gsm op scholen op te lossen?Even een kooi van Faraday neer zetten ...

4 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@23 "Die krijgt geen bruikbare beelden terug van het voertuig." Tik..tak .. Klok ... klepel ... ...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@24 Je moet mij niet vragen naar oorlogstaktieken. Daar heb ik geen kaas van gegeten. Ik weet dat drones een camera gebruiken. Maar ik we...

6 minuten geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@20 Ja, best een goed pakket. Nu maar hopen dat die steun volgheouden blijft worden, en in voldoende mate. Het is niet voor ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
Formatiekwartet spreekt vandaag over asiel: streng maatregelenpakket in de maak

Hopelijk gaan de grenzen nu definitief dicht. ...

8 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Reconquista
Muziekdraadje

Ace Of Base All That She Wants .https://www.youtube.com/watch?v=8x3yFEAJQ8s...

9 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Reconquista
Muziekdraadje

Euro & Status Quo - In The Army Now ♫https://www.youtube.com/watch?v=hXeWhL9LvVY...

12 minuten geleden geplaatst door Reconquista

DWZ
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@7Of New Palestina....

15 minuten geleden geplaatst door DWZ

Snorrie
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@23 Onzin.De drone heeft totaal geen last van die kooi op de grond....

16 minuten geleden geplaatst door Snorrie

NK. App
Huge Boobs XxxXxx Videos CasetosVideosporno.hdMelhores Sites Porno BrasileiroNaked Beach SpainCowgirl XnxxMissionarie PornBhabhi Ki PornBongo CamsJoi CaptionsMaia Mitchel NudeDaniella Hemsley TitsSexxxxpornPornhub OriginalHay Massage PornLena Paul SoloReddit SucksManga-18Mega PornPornografia En HombresXnxx Hot DesiTamil Xnnx VideoJenna Sinatra NudeBlackandwhitepornPvirgin PornBusty Nude SelfieSexy Chuda Chudi VideoCrazyshit.comMasturbing WifeBangcocksAlex Tanner BlackmailedSec HotXnxx Korean MovieCouple IntercoursePhub MatureSchool College SexCovkKerala Aunty Nude SexPornhd Video DownloaderEbony Public MasturbatingSenzual PornImpregnation AnimeDrogadaFree Blacksex VideosDitintas.netStep DaddyNokar XxxChristina Khalil Live StreamsPinflixHqbuttsTaylor BlakeFollando Con NegritaScarlett Johansson Pics HotHorney MomsVr GangbangMerilyn ZakovaMovie BigtitsJav JoiTaapsee Pannu Sex VideoEroge De Subete Wa Kaiketsu DekiruMilf ThroatBhojpuri PornJasmin ChatEmily B PornPiper Perri OnlyfansFaraha Abraham PornMaya Khalifa AnalFirst Time GangbangedChokingpornJoi StepmomPorn Muscle GayLottery BabaPorn SpidermanTarzan X Sex VideoPawn Shop XxxSexey GirlsAmber Nova PornPorns Of AfricansRedheadgangbangXnxxcomvideoXxx Girl ImageChloe Temple CreampieTinytitsRaileytv OnlyfansMonica RoccafortiRomantic Sex KannadaLesbian Porn MasaageSamus Cosplay PornSuper Hot Naked WomenCasting Curvy OnlyfansPorn AnimaçãoSexylog SiteAnimes NuasSexual Web SeriesLike XxxAlva Jay RedditIndian HornySemexAssamese XvideoPremium Porn FreeAsian GropeAsian Anal BlackG-ehentaiسکس فارسیReal TicklingChristina KhalilRavengriim LeakPhoenix Marie StraponI Show Speed Dick SlipBrazzers Com Xxx VideoAlura Jenson MassageAdreina De LuxeSecurity Guard Sex VideoAstrailian PornBraless ForeverCamp Camp PornAnimal Sex 3gpHard OrgasmBest Pc Porn GamesPonhub BrasileiroTeenage Lesbien PornFucking My StepmomKelsy MonrowMallu Actress Hot SceneBrother And Sister Hd Porn VideoDesi Unseen PornPenic In MouthVickystark NudeCummed InsideEbont CreampieMyrna Loy NudePorb VideoSex KartiXhamster NewestHd Sex Sex VideoHot MissionaryXxx Video JonnyAtomi SuriSuma Aunty HotExploited Teens Full VideosAdult PornxxxNakedbitchesPaola Hard PornPierced ClitsFotobugil Artis IndoVivatsreetXhemster Video DownloaderAndoird 18 PornBlasianwetwetSunny Leone Sex Videos Telugu