Wetenschappers kondigen nieuw ‘algemeen vaccin’ aan tegen ‘onbekende virussen’ die nog moeten worden verzonnen

9

Het werkt tegen alles en is veilig en effectief.

The Guardian:

Wetenschappers hebben een vaccin ontwikkeld dat het potentieel heeft om bescherming te bieden tegen een breed scala aan coronavirussen, waaronder varianten waarvan het bestaan ​​nog niet eens bekend is.

De experimentele injectie, die op muizen is getest, markeert een verandering in de strategie richting ‘proactieve vaccinologie’, waarbij vaccins worden ontworpen en klaargemaakt voor productie voordat een potentieel pandemisch virus opduikt.

Als ze muizenstudies hebben gedaan, is het klaar voor gebruik.

We hebben het op een muis getest, het is prima, man, injecteer dit gewoon in je lichaam, het virus verzinnen we er later wel bij.

Het vaccin wordt gemaakt door onschadelijke eiwitten van verschillende coronavirussen te hechten aan minuscule nanodeeltjes die vervolgens worden geïnjecteerd om de afweer van het lichaam te versterken om de virussen te bestrijden mochten ze ooit binnendringen.

Omdat het vaccin het immuunsysteem traint om zich te richten op eiwitten die door veel verschillende soorten coronavirussen worden gedeeld, is de bescherming die het induceert extreem breed, waardoor het effectief is tegen bekende en onbekende virussen in dezelfde familie.

“We hebben aangetoond dat een relatief eenvoudig vaccin nog steeds een verspreide respons kan geven op een reeks verschillende virussen”, zegt Rory Hills, afgestudeerd onderzoeker aan de Universiteit van Cambridge en eerste auteur van het rapport. “Het brengt ons een stap vooruit in de richting van ons doel om vaccins te creëren voordat er zelfs maar een pandemie is begonnen.”

Uit tests bij muizen bleek dat het vaccin een brede immuunrespons opwekte tegen coronavirussen, waaronder Sars-Cov-1, de ziekteverwekker die de Sars-uitbraak in 2003 veroorzaakte, ook al waren er geen eiwitten van dat virus aan de nanodeeltjes van het vaccin toegevoegd. Details van het werk, een samenwerking tussen de universiteiten van Cambridge en Oxford en het California Institute of Technology, zijn gepubliceerd in  Nature Nanotechnology.

Advertisement

Als je het onderzoek leest, staat dat de mensen die het hebben gepubliceerd eigenaar zijn van het patent op de technologie, een soort nanotechnologie die de cellen binnengaat om eiwitten te manipuleren. (Volkomen veilig – het is al op muizen getest, dus het is prima.)

Als dit ‘vaccin’ vandaag zou worden vrijgegeven, zouden veel mensen het nemen.

Ze zijn hard bezig om de vogelgriep populair te maken. Misschien werkt het daar ook wel tegen.

Dit specifieke vaccin wordt misschien op de markt gebracht, maar blijkbaar is dit hele “injecteer nanomachines in hun bloed en herschik de celstructuur” waar ze naartoe gaan met het vaccinatieprogramma.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Bill Gates geeft toe dat hij nanotechnologie op het publiek test met mRNA-injecties

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
9 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
12 dagen geleden

comment image

Marcel
Marcel
12 dagen geleden

Ten eerste virussen bestaan natuurlijk niet. Ze zijn nog nooit wetenschappelijk aangetoond.
Maar stel dat. Misschien zijn er dan ook wel goede virussen, net als dat er goede bacteriën zijn. Wat gebeurt er dan met die goede virussen.
Vanuit duivels oogpunt begrijp ik het wel, die wil alles uitroeien wat goed is.

Henk
Henk
11 dagen geleden
Antwoord aan  Marcel

In de natuur bestaat er niet iets als slecht, alles heeft een functie en het lichaam streeft altijd naar gezondheid. Wat wij een ziekte noemen, wat een slechte associatie oproept, is een poging van het lichaam beter te worden, te herstellen. Wanneer de weerstand, de algemene gezondheid, er zeer beroerd aan toe is en de levensstijl niet verbeterd, kan het zijn dat het herstelproces niet succesvol uitgevoerd kan worden en onnozele mensen zullen zeggen : wat een pech heb ik toch dat ik die of die ziekte heb ‘gekregen’,
laat ik snel naar de dokter gaan voor medicijnen of een operatie.
Virussen zijn deeltjes in het lichaam die bijdragen aan het proces om ‘giftige’ cellen uit te stoten.

arme zondaar
arme zondaar
12 dagen geleden

We weten nog niet hoeveel meelopers er deze keer in zullen trappen, en of ze weer zullen schreeuwen dat wij tot meedoen gedwongen moeten worden. We kunnen genieten van de laatste momenten van zalige onwetendheid of ons bewapenen.

So it is
So it is
11 dagen geleden
Antwoord aan  arme zondaar

lol Er gaan zeer veel mensen weer intrappen of wat dacht u ?
Covid heeft mss 1 procentje wakker gemaakt…

Matt
Matt
11 dagen geleden

Met de gigantische leugens over de veiligheid van de MrnA “vaccins” hebben ze de geloofwaardigheid, ook van gewone vaccins, een flinke duik naar beneden gegeven, dus nu zouden ze ineens wel de waarheid vertellen, zonder ook maar 1 bewijs van werking (goede of slechte) op mensen en veiligheid op lange termijn?
Ze graven hun eigen graf maar een stukje diepen en ik hoop dat ze er straks ook invallen en er niet meer uit kunnen.
Wie nu nog in de rij gaat staan om gratis mee te doen aan die gevaarlijke ‘medische’ experimenten en er later schade door lijdt moet dan ook niet zeuren en liefst de geleden schade zoals ziekenhuis kosten enz. uit eigen zak betalen.
Ik heb er in ieder geval geen medelijden mee.

Hagar
Hagar
11 dagen geleden

comment image

Henk
Henk
11 dagen geleden
Antwoord aan  Hagar

Eén van de doelen van vaccinaties gegeven aan zwangere vrouwen, wellicht al decennia, is om chimera te veroorzaken bij babies, in dit geval tweeslachtigheid oftewel androgynie. Rechtstreeks uit de kabbalah. Zie de LBGTQP agenda. Mede daarom zijn zoveel jongens, mannen zo verwijfd en hebben vrouwen steeds minder gewelfde heupen.

DoReMi
DoReMi
11 dagen geleden

De brutaliteit is werkelijk stuitend en ik vraag me serieus af of er weer zoveel in gaan trappen?