U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 10
UTRECHT - "Dit speelt binnen mijn gemeenschap en we hebben er genoeg van." Vanavond is de demonstratie tegen racisme en discriminatie op het Jaarbeursplein in Utrecht. Organisator Leroy Lucas is daar blij mee. De demonstratie is hard nodig, vindt hij. "Mensen zijn ontevreden, boos en kwaad ...

ongeveer 1 maand geleden door foshizzle

REAGEER MET EEN EMOJI
2
30
3
8
LEES MEER OVER

"Lucas heeft zelf meer dan eens te maken gehad met discriminatie. "Dan gaat het om een huis of een baan die ik niet krijg. Dat terwijl ik op tig banen solliciteer waar ik de papieren voor heb. "

Wat een gejank en geouwehoer. Alsof hij de enige is die solliciteert op een vacature, en niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek vanwege zijn huidskleur ofzo en het discriminatie is... Honderden mensen reageren op 1 vacature, en er kan er uiteindelijk maar 1 worden aangenomen.
En "Leroy Lucas" is ook niet zo'n ontzettend vreemde naam meer, dus hij heeft totaal geen enkele reden om aan te komen met " is it because I'm black"? question

1 foshizzle    
ongeveer 1 maand geleden door foshizzle
3
Meld

Waarom wél demonstraties als een zwarte crimineel komt te overlijden bij een hardhandige arrestatie door een witte agent en waarom géén demonstraties als een wit meisje wordt verkracht en vermoord door een lichtgetinte asielzoeker??
https://www.frontnieuws.com/ik-werd-verkracht-en-levend-verbrand-door-een-asielzoeker-waar-is-mijn-opstand/

2 PeKa    
ongeveer 1 maand geleden door PeKa
4
Meld

"Je moet met ons aan tafel, zodat wij kunnen zeggen wat goed en fout is"
Jullie zijn er niet om te bepalen wat goed of fout is.
De Nederlanders zijn niet racistisch anders waren er wel een stuk minder culturen geweest in Nederland.
En op welke manier kunnen wij aangeven dat we gediscrimineerd worden,want het is nu net of de blanke Nederlanders de schuldigen zijn.
De Nederlander word hier in eigen land gediscrimineerd.

3 ongelovenloos    
ongeveer 1 maand geleden door ongelovenloos
3
Meld

Klopt, familie niknok uit boabab-land en khaki zand managers krijgen voorrang op huisje/uitkering tov belastingbetalende ingezetenen met arbeidsverleden.

4 caso    
ongeveer 1 maand geleden door caso
5
Meld

@2 "Waarom wél demonstraties als een zwarte crimineel komt te overlijden bij een hardhandige arrestatie door een witte agent ..."

Niet alleen dat, maar waarom zijn er überhaupt demonstraties voor iets wat gebeurd is in AMERIKA ? Wat hebben zwarten hier in Nederland daar mee te maken? question

5 foshizzle    
ongeveer 1 maand geleden door foshizzle
4
Meld

Je bedoelt vast een baobab. 't is wat met dat drek, schermen met moeilijke termen, maar niet kennen.

6 Gut    
ongeveer 1 maand geleden door Gut
23
Meld

Wacht even!! Geen huis, of baan krijgen, heeft deze meneer het zwart op wit, ja sorry hoor, dat dit met zijn afkomst oid te maken heeft, dat er idd sprake is van discriminatie? O.a geen huis krijgen geldt nl voor hele volksstammen autochtone Nederlanders, omdat met name statushouders voorrang krijgen op een sociale huurwoning. En geen baan krijgen, velen, ongeacht afkomst, krijgen talloze afwijzingen ondanks dat zij wel de juiste papieren hebben. Sorry hoor, maar deze meneer zoekt echt spijkers op laag water.

7 Sneeuwbal    
ongeveer 1 maand geleden door Sneeuwbal
4
Meld

" Midden Nederland krijgt elk jaar zo'n 370 meldingen binnen vanuit de provincie Utrecht. Die gaan met name over afkomst en kleur."

Nou, dat valt dan nog mee toch ? En dat je geen huis of baan krijgt hoeft helemaal niets met discriminatie te maken hebben. Er zijn duizenden sollicitanten op elke vacature, dus duizenden worden dan afgewezen en dat is niet vanwege hun kleurtje. Hou eens op met janken en doe niet zo zielig. Doe maar beter je best of ga weer terug naar je eigen land als het je hier niet bevalt. Ongelooflijk dat de media hem een podium geven !

8 B55    
ongeveer 1 maand geleden door B55
4
Meld

Wat een gejank weer van iemand die tig keer gesolliciteerd heeft en dan denkt dat hij steeds afgewezen wordt vanwege zijn huidskleur .

Man, dan ga je toch zwart werken .

9 Toronto Blue Jays    
ongeveer 1 maand geleden door Toronto Blue Jays
4
Meld

@6 hallo linkse rioolrat, het kan beide hoor, dus even je mond spoelen en stort je maar op het nieuws uit Oekraïne, dat is pas drek volk, schieten elkaar overhoop om taxi ritten. CC

10 de redelijkheid    
ongeveer 1 maand geleden door de redelijkheid
4
Meld

"JE MOET ONS GELOVEN, Je moet met ons aan tafel, zodat wij kunnen zeggen wat goed en fout is"

Er moet helemaal niets. Zeker niet in nota bene één van de minst racistische landen in de wereld.

11 de gezonde roker    
ongeveer 1 maand geleden door de gezonde roker
4
Meld

@10 zeg redelijkheid, ik blijf in mijn broek piesen van zo'n nick voor zo'n baal hooi, jij denkt ik trek mijn muil maar weer eens open?

Het kan daadwerkelijk allebei deze"rat" volop bekend, maar caso zal die uitvoering van die boom niet bedoeld hebben.

Sinds wanneer kan jij mij vertellen waar ik aandacht voor moet hebben? Een nogal fascistisch trekje. Niet bepaald redelijk.

12 Gut    
ongeveer 1 maand geleden door Gut
21
Meld

Hoe zit het dan met het racisme en discriminatie van zwarten en islamieten tegen blanken. Wordt daar ook voor gedemonstreerd?

13 Ik_heb_een_eigen_mening    
ongeveer 1 maand geleden door Ik_heb_een_eigen_mening
2
Meld

@5 Iets met doelloos leven en aandacht.
Ik denk dat je statistische paralellen kunt vinden met het aantal uitkeringstrekkers question

14 Alexis    
ongeveer 1 maand geleden door Alexis
5
Meld

@14 Uitkeringstrekkers en hun vriendjes de kraakpandbewoners. question

15 foshizzle    
ongeveer 1 maand geleden door foshizzle
1
Meld

@7 "O.a geen huis krijgen geldt nl voor hele volksstammen autochtone Nederlanders, omdat met name statushouders voorrang krijgen op een sociale huurwoning. "

Daar hebben heel veel allochtone Nederlanders en buitenlanders ook last van.
De overheid moet zich dat aantrekken en meer betaalbare woningen aanbieden.

16 21st Century Guy    
ongeveer 1 maand geleden door 21st Century Guy
0
Meld

@15 Jaaaaaa juist je kent ze ook al ?

Famke kende ze zondag nog van haar studie tijd daarom stond ze er ook als een halfbakken loempia tussen

17 Alexis    
ongeveer 1 maand geleden door Alexis
1
Meld

@17 "daarom stond ze er ook als een halfbakken loempia tussen"

Daar zullen de Vietnamesen niet blij mee zijn geweest. question

18 foshizzle    
ongeveer 1 maand geleden door foshizzle
1
Meld

@12 gevoelige snaar? CC
.

19 de redelijkheid    
ongeveer 1 maand geleden door de redelijkheid
1
Meld

"Pang pang kill the whites" wordt er op die "anti" racisme demonstratie's geroepen.

20 Spraypaint    
ongeveer 1 maand geleden door Spraypaint
1
Meld

Utrecht, linkse (studenten)stad, dan krijg je dat.

21 JackKropotkin    
ongeveer 1 maand geleden door JackKropotkin
2
Meld

Het moment van (internationale) demonstraties en protesten is eigenlijk geniaal gekozen.
Mensen zijn de fysieke en geestelijke belastingen van de corona beperkingen en "lock-downs" meer dan zat en hebben nu ineens de mogelijkheid op "een uitje".
Kunnen hun opgebouwde frustraties eindelijk kwijt en het feitelijke doel waarvoor zij zich uiten maakt feitelijk niet zoveel uit. De massa geeft aan: "wij zijn er nog" en denken een doel tot presentatie van hun (nog) aanwezigheid gevonden te hebben.

Daarnaast schemert er tevens (daar waar het de USA betreft) een anti Trump gevoel door heen. Kortom een win-win situatie binnen en voor bepaalde kringen.
Nogmaals: een geniaal gekozen moment. Hier moet welhaast een complete en internationaal georiënteerde zogenaamde "denk-tank" achter zitten.

Dan het racisme en discriminatie deel wat Nederland betreft, lopende van Zwarte Piet tot "We are Here".
Ik vermoed dat vele Nederlanders bereidt geweest zouden zijn tot aanpassingen ten aanzien van de Zwarte Piet figuur ware het niet dat dit op een onbeschofte en schreeuwerige wijze aangekaart is onder het mom van nationaal racisme.
Juist door het geschreeuw en de loze beschuldigingen van racisme hebben veel Nederlanders hun hakken of klompen in het zand gezet.
"Men" heeft door de drammerige en veelal onbeschofte wijze c.q. presentatie in deze discussie geen vrienden gemaakt.
Ook onze "vrienden" van We are Here hebben geen positieve zoden aan de dijk gezet, integendeel zelfs.
Het willen ontmantelen van het Hollandse (ik schrijf hier bewust niet Nederlandse) koloniale geschiedenis, mede door het besmeuren van beeltenissen van onze zeehelden en eisen tot afbraak, heeft kwaad bloed gezet.
(Wat dit laatste betreft: geschiedenis en verleden is een leerschool, niet iets wat men uit dient te wissen. Wis het uit en de, mogelijke, lessen verdwijnen.)

Ik ben ervan overtuigd dat racisme in Nederland, anno 2020, een bijna niet bestaand fenomeen is.
Dan "het racisme", tja, dit was nagenoeg verdwenen in de Lage Landen tot het moment dat men ging melden zich racistisch benaderd of behandeld te voelen.
Zie hierbij de opmerking van Leroy Lucas welke meent dat hij geen huis kan huren door zijn huidskleur. (M.i. gelul aangezien zelfs hagelwitte blanken met hetzelfde probleem kampen.)
Zijn zo gevoelde "achterstelling" op de arbeidsmarkt, eveneens gelul, ik ken uit mijn vroegere beroepsomgeving zéér gewaardeerde zwarte mensen (man en vrouw) welke op kennis en kunde dezelfde functie bekleden als mijn persoon.
Hierbij mag gezegd en aangetekend worden dat deze daadwerkelijk een "minderheid" vormden echter dit niet vreemd kijkende naar de verhouding (procentueel dus) zwart/blank.

Dan komt voor mij, misschien wel, het meest cruciale punt: vroegerhhhhhr zag ik geen verschil tussen blank en zwart, ik zag mensen. Vrienden, collega's, bekenden en buren van allerlei nationaliteiten, geloven (of juist niet gelovig) en huidskleuren. Een mengelmoes waarmee ik ongedwongen om kon gaan en welke ongedwongen met mij omgingen.

Juist door de huidige "kleur" demonstraties en het naar voren halen van vermeende verschillen onder de noemer van discriminatie en racisme, is mijn waarneming van de en in deze, mijn omgeving verandert.
Thans zou ik "op mijn tenen" lopen in de omgang met een zwart persoon uit angst deze te kwetsen in zijn entiteit.
Jammer.

22 Bezorgde Europeaan    
ongeveer 1 maand geleden door Bezorgde Europeaan
3
Meld

Een linkse opruiers perfect gekozen tijdstip om mensen te manipuleren
Helaas weten die mensen niet door wie ze zich op sleeptouw laten nemen!

Antifa, KOZP, AFA, en nog een aantal linkse gesubsidieerde (Soros) terreurgroepen!

Dit hele gedoe lijkt/ruikt heel sterk naar het georganiseerde kudde gedrag in Duitsland in de jaren 30 toen waren de joden de daders/slachtoffers!

23 Zie Hier    
ongeveer 1 maand geleden door Zie Hier
4
Meld

In de kassen is werk zat.

Wel flink aanpoten en niet zeuren.

Bulgaren, Roemenen en Polen hoor je ook niet klagen.

Er is geen racisme, er is geen discriminatie.
Er is enkel en uitsluitend een cultuur kloof.
Werkschuw volk dat weigert zich aan te passen.

Communicatie is 10% verbaal, 90% non verbaal. Daarvan is de helft cultuur.
Dat werkschuwe volk heeft toch echt zelf een communicatie probleem.
Stop met janken over racisme en leer beter communiceren.

24 plutarchus    
ongeveer 1 maand geleden door plutarchus
4
Meld

.
Als al die moslims zich helemaal het apelazerus discrimineren, pak ze dan een keer aan!!

H A N D H A V I N G noemen ze dat!

25 Ook maar gewoon een duts    
30 dagen geleden door Ook maar gewoon een duts
2
Meld

Om van racisme ad te komen moet je die huiskleur van geschiedenis dat vast zit in het DNA wegvagen XD Omdat verworven geld van de slavernij enzo XD.
Gewoon met elkaar omgaan was niet van toepassing question

26 DikkeTor    
30 dagen geleden door DikkeTor
5
Meld

Weer zo'n jankert die zijn eigen falen afschuift op racisme.

Gisteren kreeg een zwarte vrouw - omdat ze voordrong - eerder een karretje bij de supermarkt.
Moet ik nu ook gaan janken dat ik racistisch bejegend ben of houd ik gewoon mijn rug recht en ga door met mijn leven. Ik ga gewoon door met mijn leven. Zouden die jankerts ook eens moeten doen.

27 MeneerRontgen    
30 dagen geleden door MeneerRontgen
4
Meld

Weer zo'n links jankende kleurling die wil bepalen wat wij moeten ....

28 RubberDuck    
30 dagen geleden door RubberDuck
3
Meld

@27 Precies ja ! Die gasten moeten eens uit die eeuwige slachtofferrol komen, en niet alles wat tegenzit in het leven afschuiven op discriminatie of racisme. question
Weet je hoe vaak ik niet ben uitgenodigd voor een gesprek nadat ik had gesolliciteerd, is allemaal kut en jammer, maar ik ben gewoon blank, dus het heeft niks te maken met huidskleur, ik was blijkbaar gewoon minder geschikt voor die baan.
Tegen dit soort gejank kan ik echt niet. question

29 foshizzle    
30 dagen geleden door foshizzle
1
Meld

@29 Morgen ga jij in Utrecht demonstreren omdat je zo vaak bent afgewezen question
#Whitelivesmatter

30 MeneerRontgen    
30 dagen geleden door MeneerRontgen
5
Meld
31 foshizzle    
30 dagen geleden door foshizzle
0
Meld

Tja ... Cultuur is een raar ding. Ze krijgt vorm door acceptatie en afstoting .. Mensen die zeuren over racisme zijn geen uitzondering op cultuur. Men maakt zich gewenst of men blijft op een eilandje zitten. Racisme is een makkelijke beschuldiging aan de omgeving.

32 sparta    
30 dagen geleden door sparta
2
Meld
33 MeneerRontgen    
30 dagen geleden door MeneerRontgen
4
Meld

Vroeger kon je iemand met een bril nog probleemloos ''die schele'' noemen, of een Surinamer ''die neger''

Tegenwoordig is het allemaal discriminatie..Waarom?...Als God had gewild dat we allemaal hetzelfde eruit hadden gezien dan had die ons wel zo geschapen lijkt mij.

Wees toch is een keer trots op wat je bent en doe niet zo zielig!

34 iedereen heeft recht op mijn mening    
3
Meld

Waarom zijn al die anti-racisme demonstraties er nu??
Omdat het slachtoffer zwart was of omdat de dader wit was??

35 PeKa    
30 dagen geleden door PeKa
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

36 Nederlander    
30 dagen geleden door Nederlander

@35 Nah, het was een trigger. Men zal al lang vast met het idee dat men in een wit land leefde en verschillende kleuren die minder waarden hebben elkaar ook discriminazieren. En tij zeiden de blanke witte nazi racisten die het land opgebouwd hebben : Het is genoeg!. En toen gingen de zwarte negers zingen : wij gaan strijden tegen de witte supremacists en minderheden van kleur waren ook van : yeah! Dit land is ook van mij question
https://youtu.be/4WgT9gy4zQA question Ik ben geen racist XD

37 DikkeTor    
30 dagen geleden door DikkeTor
1
Meld

Als men de pijn kon voelen van de witte racisten die zelf niet erkennen dat ze wit zijn question Tja.

38 DikkeTor    
30 dagen geleden door DikkeTor
1
Meld

Ik doe tegenwoordig gewoon witte gezichten intrappen voor zwarte levens en minderheden en de ABC community.

Waar we niet op uit zijn is de-escalate en in harmonie samenleven question Dat werkt pas alleen als de blanken beroofd en uitgeroeid zijn XD.

39 DikkeTor    
30 dagen geleden door DikkeTor
1
Meld

Utrecht is inderdaad een triest voorbeeld waartoe racisme kan leiden. Daar joeg een moslim vorig jaar met een vuurwapen in een bus alleen blanke mensen de dood in, alles met een kleurtje werd door hem gespaard.

40 Ronin    
30 dagen geleden door Ronin
2
Meld

Ach ja, het is Leroy Lucas die twittert;

I am tired of being the peaceful one while we are getting killed. Go tell that to the white folks!

https://twitter.com/LEROYLUCAS/status/1266664114765606912

41 Nieuwsgierig    
30 dagen geleden door Nieuwsgierig
1
Meld

Hey een demonstratie in Utrecht.
Gaat men demonstreren tegen het geweld wat voornamelijk al die rifratten plegen tegen voornamelijk autochtone kaaskoppen.

Of...?

42 greenpollo    
30 dagen geleden door greenpollo
0
Meld

Uit met name kanaleneiland uiteraard.

43 greenpollo    
30 dagen geleden door greenpollo
1
Meld

Als-ie zich gedicrimineerd voelt hier, dan neem-tie toch een enkeltje thuisland, samen met zijn companen en geloofsbroeders.

44 Arkan    
30 dagen geleden door Arkan
2
Meld

@40 Maar dat mag je niet zeggen, want dat is ( in hun ogen) niet racistisch, dat was een verwarde man. Zo ken ik ze weer. Als men wil dat men echt een hekel aan hen gaat krijgen, moeten ze nog even door gaan.

45 gaulette    
30 dagen geleden door gaulette
1
Meld

@40 Klopt, maar was in de tram in mijn wijk. question

46 foshizzle    
30 dagen geleden door foshizzle
1
Meld

@40 De dader was zelf ook een blanke maar hij discrimineerde inderdaad door moslims te sparen.

47 21st Century Guy    
30 dagen geleden door 21st Century Guy
6
Meld

@46
Je hebt helemaal gelijk Foshizzle, het was inderdaad een tram.

48 Ronin    
30 dagen geleden door Ronin
1
Meld

@47 Het was geen blanke maar een haatbaardje ... zie compositietekening

https://nos.nl/artikel/2335271-tramschutter-gokmen-t-ook-veroordeeld-voor-verkrachting.html

49 RubberDuck    
30 dagen geleden door RubberDuck
2
Meld

@47 Ajb hou op met Turken blank te noemen. question Kan je wel beginnen over iets met wie er zgn onder het "blanke hoofdras" valt ofzo, maar je snapt zelf wel dat echt niemand anders hier, noch in Nederland, dat zo ziet. question Beetje semantisch geouwehoer. question

50 foshizzle    
30 dagen geleden door foshizzle
2
Meld

@49 Heb je je bril niet op ? Heeft toch dezelfde huidskleur als de andere aanwezigen.

51 21st Century Guy    
30 dagen geleden door 21st Century Guy
5
Meld

@51 Ik heb mijn bril op en ik zie een haatbaardje van Turkse afkomst met getinte kleur .....

Dus stop maar met je linkse probeersels want die werken niet bij mij.

52 RubberDuck    
30 dagen geleden door RubberDuck
4
Meld

@50 Ik zag net een Turkse op tv met een hoofddoek voor de rest lelieblank en groene ogen.

53 21st Century Guy    
30 dagen geleden door 21st Century Guy
5
Meld

@52 Laat 'm maar, is alleen maar vermoeiend. question

54 foshizzle    
30 dagen geleden door foshizzle
3
Meld

@52 Dan moet je een afspraak maken met een oogarts.

55 21st Century Guy    
30 dagen geleden door 21st Century Guy
4
Meld

@54 Je hebt gelijk ... maar soms kan ik het niet laten question

56 RubberDuck    
30 dagen geleden door RubberDuck
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

57 Jona G.    
30 dagen geleden door Jona G.

@54 RubberDuck kan er niet tegen als hij ongelijk heeft , heerlijk om hem te zien spartelen.

58 21st Century Guy    
30 dagen geleden door 21st Century Guy
3
Meld

@55 Ga je weer bepalen wat iemand moet ..... ??

59 RubberDuck    
30 dagen geleden door RubberDuck
3
Meld

Racisme kennen we nog van de terreuraanslag in de tram in Utrecht..

60 Chat Baker    
30 dagen geleden door Chat Baker
0
Meld

@58 Goedbedoelde tip: Blijf van de drank af knul ... je maakt jezlef nu alleen maar belachelijk !!

61 RubberDuck    
30 dagen geleden door RubberDuck
5
Meld

@59 Als jij als een halve blinde door het leven wil gaan....

62 21st Century Guy    
30 dagen geleden door 21st Century Guy
5
Meld

@56 Ik soms ook niet, maar uiteindelijk is het alleen maar saai en zonde van de tijd en de moeite. Die blijft toch stug bij z'n semantisch geneuzel. question

63 foshizzle    
30 dagen geleden door foshizzle
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

64 Jona G.    
30 dagen geleden door Jona G.

@61 Jij maakt je zonder alcohol tot je te nemen al belachelijk.

65 21st Century Guy    
30 dagen geleden door 21st Century Guy
5
Meld

@60 Dat was volgens links gedachtengoed geen racisme maar een verward persoon ....

66 RubberDuck    
30 dagen geleden door RubberDuck
3
Meld

@65 Weer gebral .... arme knul.

67 RubberDuck    
30 dagen geleden door RubberDuck
5
Meld

* Verwijderd door de redactie *

68 Jona G.    
30 dagen geleden door Jona G.

@62 Aldus de stekeblinde met staar ....

69 RubberDuck    
30 dagen geleden door RubberDuck
6
Meld

* Verwijderd door de redactie *

70 Jona G.    
30 dagen geleden door Jona G.

@63 Empirische waarneming mijn beste , maar als jij en RubberDuck willen wegkijken , het is een vrij land.

71 21st Century Guy    
30 dagen geleden door 21st Century Guy
3
Meld

@71 Jij noemt het empirische waarneming .... ik noem het links gebral.

72 RubberDuck    
30 dagen geleden door RubberDuck
4
Meld

@70 Daar hebben we een supporter van RubberDuck , soort zoekt soort zal ik maar zeggen.....

73 21st Century Guy    
30 dagen geleden door 21st Century Guy
3
Meld

@73 Net zoals jij het soort alla Halalsema zoekt ??

74 RubberDuck    
30 dagen geleden door RubberDuck
3
Meld

@2
Gruwelijk wat dit meisje is overkomen.
En daar hoor je inderdaad de schreeuwlelijken niet over.
Ook niet over die moslims die te zien zijn in dat filmpje op een Finse begraafplaats.

75 Marrie    
30 dagen geleden door Marrie
1
Meld

@70 Tot mij eigen verbazing laat ik de alcoholica staan , je bent al zo kwetsbaar in corona tijd , mischien speelt dat mee.

76 21st Century Guy    
30 dagen geleden door 21st Century Guy
2
Meld

Utreg mu stadtie.
Toen de huur in de bokkebuurt nog een knaak per week was.
Waar ik als kind in Sterrewijk samen met mijn vriendjes met koffie filters vol met zelf gemaakte patat en een klodder mayo op straat speelde en de zomers nog 30 graden waren en waar ik op straat kon schaatsen in de winter.
Toen iedereen nog buiten bij de voordeur zat en iedereen op elkaars kind paste echte volkswijken.
Waar mijn moeder boodschappen deed en de voordeur altijd open stond.
Toen er in de hele wijk misschien 10 buitenlandse gezinnen woonden waar iedereen mee kon opschieten.
Utreg ik herken het niet meer.
Sterrewijk,hoograven,kanalaeiland,zuilen,betonbuurt,amsterdamse straatweg,enz
Over genomen door mensen die niet met koffiefilters vol patat en klodders mayo op straat spelen.
Waar Nederlandse kinderen worden verjaagd van de speel toestellen,jonge meisjes worden betast,waar groepjes moslim jongens Nederlandse jongens beroven van hun telefoon en horloges of schoenen.

Je moet niet zeiken Leroy Lucas.

77 Truffelaar    
30 dagen geleden door Truffelaar
1
Meld

@74 Wie is alla Halalsema ? Is dat je buurvrouw ?.....

78 21st Century Guy    
30 dagen geleden door 21st Century Guy
4
Meld

@78 Nee ik heb het over je grote leidster uit Amsterdamistan..... in Nederland bekend onder psuedoniem Femke Halsema aka burgemeester Amsterdam.

79 RubberDuck    
30 dagen geleden door RubberDuck
2
Meld

@79 Zo groot is ze niet en ik was absoluut niet te spreken over "de Dam affaire."

80 21st Century Guy    
30 dagen geleden door 21st Century Guy
1
Meld

@80 Niet liegen ... je hebt zelfs een grote poster van haar boven je bed. (bron: iemand uit je naaste omgeving)

81 RubberDuck    
30 dagen geleden door RubberDuck
2
Meld

@81 Je stapelt leugen op leugen , zo ken ik je weer.

82 21st Century Guy    
30 dagen geleden door 21st Century Guy
3
Meld

@82 Weer die ontkenning ...... heb je wel vaker last van.

83 RubberDuck    
30 dagen geleden door RubberDuck
2
Meld

Goh, alweer een demonstratie tegen racisme. Dom links denkt dat er racisme voor komt hier, ik denk dat het wel meevalt. Ze kunnen beter nog een jaar wachten ment demonstreren want door al dat demonstratiegedoe begint het racisme nu pas echt. (terecht ook overigens maar dat terzijde)

84 Dignes    
30 dagen geleden door Dignes
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
De schreeuw om vrijheid klinkt luider - Arnol...
De schreeuw om vrijheid klinkt luider - Arnol...

1 dag geleden door DONKEY R

Aantal doden VS het laagst sinds het begin va...
En de media zwijgen.

21 uur geleden door Proemevla

Ronald Koeman vol ongeloof over racisme-state...
Het Formule 1-seizoen begon zondag weer met d...

15 uur geleden door welofniet

Islamitische Imam: Islamieten hebben het rech...
Islamitische Imam: Islamieten hebben het rech...

1 dag geleden door DONKEY R

Pandemie niet voorbij, ergste moet nog komen.
Wie meent dat de coronapandemie langzamerhand...

1 dag geleden door zilvergoud


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Rapunzel
Anti-lockdown demonstranten laten hun protest...
@71 Meer inhoudelijk dan de inhoudsloze losse...

1 minuut geleden door Rapunzel

RubberDuck
J.K. Rowling gooit olie op vuur met nog meer ...
Ze hheeft gewoon gelijk .... (al zal links da...

1 minuut geleden door RubberDuck

xtremy
Mona Keijzer: ‘Ik snap niet zo goed van Hug...
@47 Is strafbaar hè, want het is discriminat...

2 minuten geleden door xtremy

Goodnews badnews
Anti-lockdown demonstranten laten hun protest...
@16Meestal ga je ook niet meer dood aan k...

3 minuten geleden door Goodnews badnews

ThWil
Islamitische Imam: Islamieten hebben het rech...
"islamieten hebben het recht om eigendommen v...

3 minuten geleden door ThWil

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig