U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 10
UTRECHT - "Dit speelt binnen mijn gemeenschap en we hebben er genoeg van." Vanavond is de demonstratie tegen racisme en discriminatie op het Jaarbeursplein in Utrecht. Organisator Leroy Lucas is daar blij mee. De demonstratie is hard nodig, vindt hij. "Mensen zijn ontevreden, boos en kwaad ...

4 maanden geleden door foshizzle

REAGEER MET EEN EMOJI
2
30
3
8
LEES MEER OVER

"Lucas heeft zelf meer dan eens te maken gehad met discriminatie. "Dan gaat het om een huis of een baan die ik niet krijg. Dat terwijl ik op tig banen solliciteer waar ik de papieren voor heb. "

Wat een gejank en geouwehoer. Alsof hij de enige is die solliciteert op een vacature, en niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek vanwege zijn huidskleur ofzo en het discriminatie is... Honderden mensen reageren op 1 vacature, en er kan er uiteindelijk maar 1 worden aangenomen.
En "Leroy Lucas" is ook niet zo'n ontzettend vreemde naam meer, dus hij heeft totaal geen enkele reden om aan te komen met " is it because I'm black"? question

1 foshizzle    
4 maanden geleden door foshizzle
3
Meld

Waarom wél demonstraties als een zwarte crimineel komt te overlijden bij een hardhandige arrestatie door een witte agent en waarom géén demonstraties als een wit meisje wordt verkracht en vermoord door een lichtgetinte asielzoeker??
https://www.frontnieuws.com/ik-werd-verkracht-en-levend-verbrand-door-een-asielzoeker-waar-is-mijn-opstand/

2 PeKa    
4 maanden geleden door PeKa
4
Meld

"Je moet met ons aan tafel, zodat wij kunnen zeggen wat goed en fout is"
Jullie zijn er niet om te bepalen wat goed of fout is.
De Nederlanders zijn niet racistisch anders waren er wel een stuk minder culturen geweest in Nederland.
En op welke manier kunnen wij aangeven dat we gediscrimineerd worden,want het is nu net of de blanke Nederlanders de schuldigen zijn.
De Nederlander word hier in eigen land gediscrimineerd.

3 ongelovenloos    
4 maanden geleden door ongelovenloos
3
Meld

Klopt, familie niknok uit boabab-land en khaki zand managers krijgen voorrang op huisje/uitkering tov belastingbetalende ingezetenen met arbeidsverleden.

4 caso    
4 maanden geleden door caso
5
Meld

@2 "Waarom wél demonstraties als een zwarte crimineel komt te overlijden bij een hardhandige arrestatie door een witte agent ..."

Niet alleen dat, maar waarom zijn er überhaupt demonstraties voor iets wat gebeurd is in AMERIKA ? Wat hebben zwarten hier in Nederland daar mee te maken? question

5 foshizzle    
4 maanden geleden door foshizzle
4
Meld

Je bedoelt vast een baobab. 't is wat met dat drek, schermen met moeilijke termen, maar niet kennen.

6 Gut    
4 maanden geleden door Gut
23
Meld

Wacht even!! Geen huis, of baan krijgen, heeft deze meneer het zwart op wit, ja sorry hoor, dat dit met zijn afkomst oid te maken heeft, dat er idd sprake is van discriminatie? O.a geen huis krijgen geldt nl voor hele volksstammen autochtone Nederlanders, omdat met name statushouders voorrang krijgen op een sociale huurwoning. En geen baan krijgen, velen, ongeacht afkomst, krijgen talloze afwijzingen ondanks dat zij wel de juiste papieren hebben. Sorry hoor, maar deze meneer zoekt echt spijkers op laag water.

7 Sneeuwbal    
4 maanden geleden door Sneeuwbal
4
Meld

" Midden Nederland krijgt elk jaar zo'n 370 meldingen binnen vanuit de provincie Utrecht. Die gaan met name over afkomst en kleur."

Nou, dat valt dan nog mee toch ? En dat je geen huis of baan krijgt hoeft helemaal niets met discriminatie te maken hebben. Er zijn duizenden sollicitanten op elke vacature, dus duizenden worden dan afgewezen en dat is niet vanwege hun kleurtje. Hou eens op met janken en doe niet zo zielig. Doe maar beter je best of ga weer terug naar je eigen land als het je hier niet bevalt. Ongelooflijk dat de media hem een podium geven !

8 B55    
4 maanden geleden door B55
4
Meld

Wat een gejank weer van iemand die tig keer gesolliciteerd heeft en dan denkt dat hij steeds afgewezen wordt vanwege zijn huidskleur .

Man, dan ga je toch zwart werken .

9 Toronto Blue Jays    
4 maanden geleden door Toronto Blue Jays
4
Meld

@6 hallo linkse rioolrat, het kan beide hoor, dus even je mond spoelen en stort je maar op het nieuws uit Oekraïne, dat is pas drek volk, schieten elkaar overhoop om taxi ritten. CC

10 de redelijkheid    
4 maanden geleden door de redelijkheid
4
Meld

"JE MOET ONS GELOVEN, Je moet met ons aan tafel, zodat wij kunnen zeggen wat goed en fout is"

Er moet helemaal niets. Zeker niet in nota bene één van de minst racistische landen in de wereld.

11 de gezonde roker    
4 maanden geleden door de gezonde roker
4
Meld

@10 zeg redelijkheid, ik blijf in mijn broek piesen van zo'n nick voor zo'n baal hooi, jij denkt ik trek mijn muil maar weer eens open?

Het kan daadwerkelijk allebei deze"rat" volop bekend, maar caso zal die uitvoering van die boom niet bedoeld hebben.

Sinds wanneer kan jij mij vertellen waar ik aandacht voor moet hebben? Een nogal fascistisch trekje. Niet bepaald redelijk.

12 Gut    
4 maanden geleden door Gut
21
Meld

Hoe zit het dan met het racisme en discriminatie van zwarten en islamieten tegen blanken. Wordt daar ook voor gedemonstreerd?

13 Ik_heb_een_eigen_mening    
4 maanden geleden door Ik_heb_een_eigen_mening
2
Meld

@5 Iets met doelloos leven en aandacht.
Ik denk dat je statistische paralellen kunt vinden met het aantal uitkeringstrekkers question

14 Alexis    
4 maanden geleden door Alexis
5
Meld

@14 Uitkeringstrekkers en hun vriendjes de kraakpandbewoners. question

15 foshizzle    
4 maanden geleden door foshizzle
1
Meld

@7 "O.a geen huis krijgen geldt nl voor hele volksstammen autochtone Nederlanders, omdat met name statushouders voorrang krijgen op een sociale huurwoning. "

Daar hebben heel veel allochtone Nederlanders en buitenlanders ook last van.
De overheid moet zich dat aantrekken en meer betaalbare woningen aanbieden.

16 21st Century Guy    
4 maanden geleden door 21st Century Guy
0
Meld

@15 Jaaaaaa juist je kent ze ook al ?

Famke kende ze zondag nog van haar studie tijd daarom stond ze er ook als een halfbakken loempia tussen

17 Alexis    
4 maanden geleden door Alexis
1
Meld

@17 "daarom stond ze er ook als een halfbakken loempia tussen"

Daar zullen de Vietnamesen niet blij mee zijn geweest. question

18 foshizzle    
4 maanden geleden door foshizzle
1
Meld

@12 gevoelige snaar? CC
.

19 de redelijkheid    
4 maanden geleden door de redelijkheid
1
Meld

"Pang pang kill the whites" wordt er op die "anti" racisme demonstratie's geroepen.

20 Spraypaint    
4 maanden geleden door Spraypaint
1
Meld

Utrecht, linkse (studenten)stad, dan krijg je dat.

21 JackKropotkin    
4 maanden geleden door JackKropotkin
2
Meld

Het moment van (internationale) demonstraties en protesten is eigenlijk geniaal gekozen.
Mensen zijn de fysieke en geestelijke belastingen van de corona beperkingen en "lock-downs" meer dan zat en hebben nu ineens de mogelijkheid op "een uitje".
Kunnen hun opgebouwde frustraties eindelijk kwijt en het feitelijke doel waarvoor zij zich uiten maakt feitelijk niet zoveel uit. De massa geeft aan: "wij zijn er nog" en denken een doel tot presentatie van hun (nog) aanwezigheid gevonden te hebben.

Daarnaast schemert er tevens (daar waar het de USA betreft) een anti Trump gevoel door heen. Kortom een win-win situatie binnen en voor bepaalde kringen.
Nogmaals: een geniaal gekozen moment. Hier moet welhaast een complete en internationaal georiënteerde zogenaamde "denk-tank" achter zitten.

Dan het racisme en discriminatie deel wat Nederland betreft, lopende van Zwarte Piet tot "We are Here".
Ik vermoed dat vele Nederlanders bereidt geweest zouden zijn tot aanpassingen ten aanzien van de Zwarte Piet figuur ware het niet dat dit op een onbeschofte en schreeuwerige wijze aangekaart is onder het mom van nationaal racisme.
Juist door het geschreeuw en de loze beschuldigingen van racisme hebben veel Nederlanders hun hakken of klompen in het zand gezet.
"Men" heeft door de drammerige en veelal onbeschofte wijze c.q. presentatie in deze discussie geen vrienden gemaakt.
Ook onze "vrienden" van We are Here hebben geen positieve zoden aan de dijk gezet, integendeel zelfs.
Het willen ontmantelen van het Hollandse (ik schrijf hier bewust niet Nederlandse) koloniale geschiedenis, mede door het besmeuren van beeltenissen van onze zeehelden en eisen tot afbraak, heeft kwaad bloed gezet.
(Wat dit laatste betreft: geschiedenis en verleden is een leerschool, niet iets wat men uit dient te wissen. Wis het uit en de, mogelijke, lessen verdwijnen.)

Ik ben ervan overtuigd dat racisme in Nederland, anno 2020, een bijna niet bestaand fenomeen is.
Dan "het racisme", tja, dit was nagenoeg verdwenen in de Lage Landen tot het moment dat men ging melden zich racistisch benaderd of behandeld te voelen.
Zie hierbij de opmerking van Leroy Lucas welke meent dat hij geen huis kan huren door zijn huidskleur. (M.i. gelul aangezien zelfs hagelwitte blanken met hetzelfde probleem kampen.)
Zijn zo gevoelde "achterstelling" op de arbeidsmarkt, eveneens gelul, ik ken uit mijn vroegere beroepsomgeving zéér gewaardeerde zwarte mensen (man en vrouw) welke op kennis en kunde dezelfde functie bekleden als mijn persoon.
Hierbij mag gezegd en aangetekend worden dat deze daadwerkelijk een "minderheid" vormden echter dit niet vreemd kijkende naar de verhouding (procentueel dus) zwart/blank.

Dan komt voor mij, misschien wel, het meest cruciale punt: vroegerhhhhhr zag ik geen verschil tussen blank en zwart, ik zag mensen. Vrienden, collega's, bekenden en buren van allerlei nationaliteiten, geloven (of juist niet gelovig) en huidskleuren. Een mengelmoes waarmee ik ongedwongen om kon gaan en welke ongedwongen met mij omgingen.

Juist door de huidige "kleur" demonstraties en het naar voren halen van vermeende verschillen onder de noemer van discriminatie en racisme, is mijn waarneming van de en in deze, mijn omgeving verandert.
Thans zou ik "op mijn tenen" lopen in de omgang met een zwart persoon uit angst deze te kwetsen in zijn entiteit.
Jammer.

22 Bezorgde Europeaan    
4 maanden geleden door Bezorgde Europeaan
3
Meld

Een linkse opruiers perfect gekozen tijdstip om mensen te manipuleren
Helaas weten die mensen niet door wie ze zich op sleeptouw laten nemen!

Antifa, KOZP, AFA, en nog een aantal linkse gesubsidieerde (Soros) terreurgroepen!

Dit hele gedoe lijkt/ruikt heel sterk naar het georganiseerde kudde gedrag in Duitsland in de jaren 30 toen waren de joden de daders/slachtoffers!

23 Zie Hier    
4 maanden geleden door Zie Hier
4
Meld

In de kassen is werk zat.

Wel flink aanpoten en niet zeuren.

Bulgaren, Roemenen en Polen hoor je ook niet klagen.

Er is geen racisme, er is geen discriminatie.
Er is enkel en uitsluitend een cultuur kloof.
Werkschuw volk dat weigert zich aan te passen.

Communicatie is 10% verbaal, 90% non verbaal. Daarvan is de helft cultuur.
Dat werkschuwe volk heeft toch echt zelf een communicatie probleem.
Stop met janken over racisme en leer beter communiceren.

24 plutarchus    
4 maanden geleden door plutarchus
4
Meld

.
Als al die moslims zich helemaal het apelazerus discrimineren, pak ze dan een keer aan!!

H A N D H A V I N G noemen ze dat!

25 Ook maar gewoon een duts    
4 maanden geleden door Ook maar gewoon een duts
2
Meld

Om van racisme ad te komen moet je die huiskleur van geschiedenis dat vast zit in het DNA wegvagen XD Omdat verworven geld van de slavernij enzo XD.
Gewoon met elkaar omgaan was niet van toepassing question

26 DikkeTor    
4 maanden geleden door DikkeTor
5
Meld

Weer zo'n jankert die zijn eigen falen afschuift op racisme.

Gisteren kreeg een zwarte vrouw - omdat ze voordrong - eerder een karretje bij de supermarkt.
Moet ik nu ook gaan janken dat ik racistisch bejegend ben of houd ik gewoon mijn rug recht en ga door met mijn leven. Ik ga gewoon door met mijn leven. Zouden die jankerts ook eens moeten doen.

27 MeneerRontgen    
4 maanden geleden door MeneerRontgen
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

28 RubberDuck    
4 maanden geleden door RubberDuck

@27 Precies ja ! Die gasten moeten eens uit die eeuwige slachtofferrol komen, en niet alles wat tegenzit in het leven afschuiven op discriminatie of racisme. question
Weet je hoe vaak ik niet ben uitgenodigd voor een gesprek nadat ik had gesolliciteerd, is allemaal kut en jammer, maar ik ben gewoon blank, dus het heeft niks te maken met huidskleur, ik was blijkbaar gewoon minder geschikt voor die baan.
Tegen dit soort gejank kan ik echt niet. question

29 foshizzle    
4 maanden geleden door foshizzle
1
Meld

@29 Morgen ga jij in Utrecht demonstreren omdat je zo vaak bent afgewezen question
#Whitelivesmatter

30 MeneerRontgen    
4 maanden geleden door MeneerRontgen
5
Meld
31 foshizzle    
4 maanden geleden door foshizzle
0
Meld

Tja ... Cultuur is een raar ding. Ze krijgt vorm door acceptatie en afstoting .. Mensen die zeuren over racisme zijn geen uitzondering op cultuur. Men maakt zich gewenst of men blijft op een eilandje zitten. Racisme is een makkelijke beschuldiging aan de omgeving.

32 sparta    
4 maanden geleden door sparta
2
Meld
33 MeneerRontgen    
4 maanden geleden door MeneerRontgen
4
Meld

Vroeger kon je iemand met een bril nog probleemloos ''die schele'' noemen, of een Surinamer ''die neger''

Tegenwoordig is het allemaal discriminatie..Waarom?...Als God had gewild dat we allemaal hetzelfde eruit hadden gezien dan had die ons wel zo geschapen lijkt mij.

Wees toch is een keer trots op wat je bent en doe niet zo zielig!

34 iedereen heeft recht op mijn mening    
4 maanden geleden door iedereen heeft recht op mijn mening
3
Meld

Waarom zijn al die anti-racisme demonstraties er nu??
Omdat het slachtoffer zwart was of omdat de dader wit was??

35 PeKa    
4 maanden geleden door PeKa
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

36 Nederlander    
4 maanden geleden door Nederlander

@35 Nah, het was een trigger. Men zal al lang vast met het idee dat men in een wit land leefde en verschillende kleuren die minder waarden hebben elkaar ook discriminazieren. En tij zeiden de blanke witte nazi racisten die het land opgebouwd hebben : Het is genoeg!. En toen gingen de zwarte negers zingen : wij gaan strijden tegen de witte supremacists en minderheden van kleur waren ook van : yeah! Dit land is ook van mij question
https://youtu.be/4WgT9gy4zQA question Ik ben geen racist XD

37 DikkeTor    
4 maanden geleden door DikkeTor
1
Meld

Als men de pijn kon voelen van de witte racisten die zelf niet erkennen dat ze wit zijn question Tja.

38 DikkeTor    
4 maanden geleden door DikkeTor
1
Meld

Ik doe tegenwoordig gewoon witte gezichten intrappen voor zwarte levens en minderheden en de ABC community.

Waar we niet op uit zijn is de-escalate en in harmonie samenleven question Dat werkt pas alleen als de blanken beroofd en uitgeroeid zijn XD.

39 DikkeTor    
4 maanden geleden door DikkeTor
1
Meld

Utrecht is inderdaad een triest voorbeeld waartoe racisme kan leiden. Daar joeg een moslim vorig jaar met een vuurwapen in een bus alleen blanke mensen de dood in, alles met een kleurtje werd door hem gespaard.

40 Ronin    
4 maanden geleden door Ronin
2
Meld

Ach ja, het is Leroy Lucas die twittert;

I am tired of being the peaceful one while we are getting killed. Go tell that to the white folks!

https://twitter.com/LEROYLUCAS/status/1266664114765606912

41 Nieuwsgierig    
4 maanden geleden door Nieuwsgierig
1
Meld

Hey een demonstratie in Utrecht.
Gaat men demonstreren tegen het geweld wat voornamelijk al die rifratten plegen tegen voornamelijk autochtone kaaskoppen.

Of...?

42 greenpollo    
4 maanden geleden door greenpollo
0
Meld

Uit met name kanaleneiland uiteraard.

43 greenpollo    
4 maanden geleden door greenpollo
1
Meld

Als-ie zich gedicrimineerd voelt hier, dan neem-tie toch een enkeltje thuisland, samen met zijn companen en geloofsbroeders.

44 Arkan    
4 maanden geleden door Arkan
2
Meld

@40 Maar dat mag je niet zeggen, want dat is ( in hun ogen) niet racistisch, dat was een verwarde man. Zo ken ik ze weer. Als men wil dat men echt een hekel aan hen gaat krijgen, moeten ze nog even door gaan.

45 gaulette    
4 maanden geleden door gaulette
1
Meld

@40 Klopt, maar was in de tram in mijn wijk. question

46 foshizzle    
4 maanden geleden door foshizzle
1
Meld

@40 De dader was zelf ook een blanke maar hij discrimineerde inderdaad door moslims te sparen.

47 21st Century Guy    
4 maanden geleden door 21st Century Guy
6
Meld

@46
Je hebt helemaal gelijk Foshizzle, het was inderdaad een tram.

48 Ronin    
4 maanden geleden door Ronin
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

49 RubberDuck    
4 maanden geleden door RubberDuck

@47 Ajb hou op met Turken blank te noemen. question Kan je wel beginnen over iets met wie er zgn onder het "blanke hoofdras" valt ofzo, maar je snapt zelf wel dat echt niemand anders hier, noch in Nederland, dat zo ziet. question Beetje semantisch geouwehoer. question

50 foshizzle    
4 maanden geleden door foshizzle
2
Meld

@49 Heb je je bril niet op ? Heeft toch dezelfde huidskleur als de andere aanwezigen.

51 21st Century Guy    
4 maanden geleden door 21st Century Guy
5
Meld

* Verwijderd door de redactie *

52 RubberDuck    
4 maanden geleden door RubberDuck

@50 Ik zag net een Turkse op tv met een hoofddoek voor de rest lelieblank en groene ogen.

53 21st Century Guy    
4 maanden geleden door 21st Century Guy
5
Meld

@52 Laat 'm maar, is alleen maar vermoeiend. question

54 foshizzle    
4 maanden geleden door foshizzle
3
Meld

@52 Dan moet je een afspraak maken met een oogarts.

55 21st Century Guy    
4 maanden geleden door 21st Century Guy
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

56 RubberDuck    
4 maanden geleden door RubberDuck

** gebruiker verwijderd **

Ik wist niet dat Marokkanen met een Bijstandsuitekering geen sociale huurwoning krijgen.


Ik vraag me af wat er na de mishandeling van die man met die dikke lippen zou zijn gebeurd als we niet eerst door die Coronacrisis heen hadden moeten gaan.

Stel, er was geen lock-down, geen verplicht binnenzitten, geen 7.000 gestikte slachtoffers, geen honderden rouwenden, geen familie op een hoogwerker om hun vader om moeder te zien inslapen, zouden we ons dan druk hebben gemaakt op weer een mishandelde neger die op het verkeerde pad ging?

Grijpen we die man zijn dood aan om weer fijn bij elkaar te staan, die oer-Hollandse Gezelligheid weer te voelen, te ondergaan?

57 gebruiker verwijderd    
4 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@54 RubberDuck kan er niet tegen als hij ongelijk heeft , heerlijk om hem te zien spartelen.

58 21st Century Guy    
4 maanden geleden door 21st Century Guy
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

59 RubberDuck    
4 maanden geleden door RubberDuck

Racisme kennen we nog van de terreuraanslag in de tram in Utrecht..

60 Chat Baker    
4 maanden geleden door Chat Baker
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

61 RubberDuck    
4 maanden geleden door RubberDuck

@59 Als jij als een halve blinde door het leven wil gaan....

62 21st Century Guy    
4 maanden geleden door 21st Century Guy
5
Meld

@56 Ik soms ook niet, maar uiteindelijk is het alleen maar saai en zonde van de tijd en de moeite. Die blijft toch stug bij z'n semantisch geneuzel. question

63 foshizzle    
4 maanden geleden door foshizzle
3
Meld

** gebruiker verwijderd **

@2 . Ja en die vier agenten? Twee blanken, een Chinees en een lichtgetinte negeragent. Hoezo, discriminatie?

Floyd was ook nog eens 2 meter, oersterk en we weten, wie wordt aanghouden verzet zich en dan blijken mensen op eens veel meer kracht te kunnen ontwikkelen.

Gelukkig zijn die vier aangehouden en dat is goed, dat wel.

64 gebruiker verwijderd    
4 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@61 Jij maakt je zonder alcohol tot je te nemen al belachelijk.

65 21st Century Guy    
4 maanden geleden door 21st Century Guy
5
Meld

* Verwijderd door de redactie *

66 RubberDuck    
4 maanden geleden door RubberDuck

* Verwijderd door de redactie *

67 RubberDuck    
4 maanden geleden door RubberDuck

** gebruiker verwijderd **

@62 , een 'halve blinde' is altijd nog een goed voor één goed oog, Guy ... ;-(

68 gebruiker verwijderd    
4 maanden geleden door gebruiker verwijderd

* Verwijderd door de redactie *

69 RubberDuck    
4 maanden geleden door RubberDuck

** gebruiker verwijderd **

@65 Hou op met dit soort verkapte scheldpartijen. Wie weet wat jij allemaal drinkt om je door Corona heen te slingeren, Guy.

70 gebruiker verwijderd    
4 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@63 Empirische waarneming mijn beste , maar als jij en RubberDuck willen wegkijken , het is een vrij land.

71 21st Century Guy    
4 maanden geleden door 21st Century Guy
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

72 RubberDuck    
4 maanden geleden door RubberDuck

@70 Daar hebben we een supporter van RubberDuck , soort zoekt soort zal ik maar zeggen.....

73 21st Century Guy    
4 maanden geleden door 21st Century Guy
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

74 RubberDuck    
4 maanden geleden door RubberDuck

@2
Gruwelijk wat dit meisje is overkomen.
En daar hoor je inderdaad de schreeuwlelijken niet over.
Ook niet over die moslims die te zien zijn in dat filmpje op een Finse begraafplaats.

75 Marrie    
4 maanden geleden door Marrie
1
Meld

@70 Tot mij eigen verbazing laat ik de alcoholica staan , je bent al zo kwetsbaar in corona tijd , mischien speelt dat mee.

76 21st Century Guy    
4 maanden geleden door 21st Century Guy
2
Meld

Utreg mu stadtie.
Toen de huur in de bokkebuurt nog een knaak per week was.
Waar ik als kind in Sterrewijk samen met mijn vriendjes met koffie filters vol met zelf gemaakte patat en een klodder mayo op straat speelde en de zomers nog 30 graden waren en waar ik op straat kon schaatsen in de winter.
Toen iedereen nog buiten bij de voordeur zat en iedereen op elkaars kind paste echte volkswijken.
Waar mijn moeder boodschappen deed en de voordeur altijd open stond.
Toen er in de hele wijk misschien 10 buitenlandse gezinnen woonden waar iedereen mee kon opschieten.
Utreg ik herken het niet meer.
Sterrewijk,hoograven,kanalaeiland,zuilen,betonbuurt,amsterdamse straatweg,enz
Over genomen door mensen die niet met koffiefilters vol patat en klodders mayo op straat spelen.
Waar Nederlandse kinderen worden verjaagd van de speel toestellen,jonge meisjes worden betast,waar groepjes moslim jongens Nederlandse jongens beroven van hun telefoon en horloges of schoenen.

Je moet niet zeiken Leroy Lucas.

77 Truffelaar    
4 maanden geleden door Truffelaar
1
Meld

@74 Wie is alla Halalsema ? Is dat je buurvrouw ?.....

78 21st Century Guy    
4 maanden geleden door 21st Century Guy
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

79 RubberDuck    
4 maanden geleden door RubberDuck

@79 Zo groot is ze niet en ik was absoluut niet te spreken over "de Dam affaire."

80 21st Century Guy    
4 maanden geleden door 21st Century Guy
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

81 RubberDuck    
4 maanden geleden door RubberDuck

@81 Je stapelt leugen op leugen , zo ken ik je weer.

82 21st Century Guy    
4 maanden geleden door 21st Century Guy
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

83 RubberDuck    
4 maanden geleden door RubberDuck

Goh, alweer een demonstratie tegen racisme. Dom links denkt dat er racisme voor komt hier, ik denk dat het wel meevalt. Ze kunnen beter nog een jaar wachten ment demonstreren want door al dat demonstratiegedoe begint het racisme nu pas echt. (terecht ook overigens maar dat terzijde)

84 Dignes    
4 maanden geleden door Dignes
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Trump geeft Biden een veeg uit de pan
Law and order

1 dag geleden door Vageali6888

Rutte: voor heel Nederland per direct dringen...
Voor heel Nederland geldt vanaf nu een dringe...

21 uur geleden door Fernand

Trump verklaart zichzelf tot winnaar van het...
Na het tv-duel met zijn uitdager Joe Biden, h...

15 uur geleden door Febee

Veertien burgers willen alsnog vervolging Akw...
Veertien burgers, onder aanvoering van Pieter...

23 uur geleden door Telegraaf

OT 105
Gezellig offtopic ouwehoeren

1 dag geleden door Inter


ADVERTENTIE


Laatste reacties
ongelovenloos
Schattig: Stormi begint als scholier en Kylie...
Aandacht zoekers....

minder dan een minuut geleden door ongelovenloos

welofniet
Politie betrapt vanuit touringcar meer dan tw...
@26Heb ik even vergeten ik dacht dat het zo...

1 minuut geleden door welofniet

GreyB
Trump domineert eerste debat....
@43Te achterlijk om te snappen dat het inde...

1 minuut geleden door GreyB

Vageali6888
Trump domineert eerste debat....
@45"Verplichte sympathie"Dat heeft ni...

1 minuut geleden door Vageali6888

Bop
Ontslag topvrouw kost waterbedrijf PWN ruim 2...
Dat heeft ze goed gedaan, een paar maanden vo...

2 minuten geleden door Bop

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig