Duitse topbedrijven willen dat werknemers niet extreem-rechts stemmen - NieuwRechts.nl (nieuwrechts.nl)


Een alliantie van ruim dertig grote Duitse bedrijven, waaronder Siemens en Volkswagen, roept hun werknemers op om te stemmen bij de Europese verkiezingen in juni. Dit doen ze onder het motto ‘Wij staa ...

door Reconquista in Buitenland  ·  34 Reacties

  • 17
  • 396x gelezen
Reageer met een Emoji
2
2
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

""BMW-topman Oliver Zipse benadrukt het belang van Europa voor zijn bedrijf. "Ons succes hangt sterk af van de handelsbetrekkingen binnen de Europese Unie.""

Dat is toch echt jullie probleem. Dus de werkslaven van het kapitaal moeten op links stemmen zodat de multinationals nog rijker kunnen worden. 😊 En dat we daarvoor Europa slopen, weggeven en onleefbaar maken vinden ze geen enkel probleem. Alles voor de heilige Euro.

4
1 Reconquista

Dat zou voor mij juist een reden zijn het wel te doen.

4
2 soapbox

Terecht.

9
3 sockknitter

@3 Waarom vind je dit terecht? is het geen persoonlijke keuze dan?

4
4 soapbox

@1 Er zijn nog wel 50 tinten grijs naast extreem rechts vóórdat het links wordt volgens mij.

2
5 Tussenderegels

@4
Omdat de arbeiders moeten luisteren naar de nieuwe adel en het linkskapitaal. Kan je nagaan wat voor een plaat ze voor hun kop hebben 😊

@5
Hoe dan ook het linkskapitaal gaat niet bepalen wat de burgers wel of niet mogen stemmen.

4
6 Reconquista

@6
Het "linkskapitaal" zorgt wel voor heel veel arbeidsplaatsen.
Ik weet niet welk "rechtskapitaal" voor veel arbeidsplaatsen zorgt.

13
7 sockknitter

Vervlechting tussen staat en bedrijven heet fascisme. Kortom, we zitten er midden in.

4
8 NICOLINO

Je mag toch wel stemmen voor een eu die wordt getransformeerd tot de voormalige eg of eeg. Alleen afspraken voor de handel en verder gewoon onderling tussen een of meer landen regelen.

3
9 ThWil

@7
De multinationals kunnen niet zonder de arbeiders. Zij zijn het levensbloed van het bedrijfsleven. Zonder arbeiders zit het linkskapitaal met een lege portomonee. En hoe moeten ze hun villa's, privéjets, Chateau Lafite en kaviaar dan betalen?

Je doet nou net alsof de arbeiders afhankelijk zijn van de multinationals maar het is juist andersom. En het zijn niet de multinationals die de politieke koers van een land bepalen maar de arbeiders en kiezers. Zo werkt democratie nou eenmaal al heeft links daar blijkbaar grote moeite mee.

4
10 Rio Grande

@7 Het linkskapitaal zorgt voor arbeiders en lage lonen.
Door veel immigranten binnen te laten gaan deze concurreren voor de simpele jobs waardoor er een overvloed is aan werknemers waardoor ze dus kunnen zakken in hun lonen.
Beetje legale uitbuiting.

5
11 soapbox

Voorlopig is stemmen nog anoniem, het gaat ze geen donder aan wat iemand stemt. Ze mogen er niet eens naar vragen. Oprotten die vuile megalomane gekken.

3
12 Bleke Betty

Logisch dat zij dat advies geven. Extreemrechts heeft nog nooit een oplossing voor ook maar één probleem aangedragen. Domme en overbodige stroming. Maar wel gevaarlijk.

17
13 Mac Benac

@6 "Het linkskapitaal". Je wordt met de dag simpeler.

16
14 Mac Benac

@14
Lekker belangrijk wat extreem links vind

4
15 Reconquista

@15 Wat voor schoolopleiding heb jij gedaan? Vind je het erg dat ik dat vraag?

12
16 Mac Benac

@16
Zitten we hier op het schoolplein of zo? Als je een volwassen discussie wil dan reageer eerst maar eens volwassen. (en inhoudelijk) Leg eerst maar eens uit wat er mis is met de term linkskapitaal gezien ze zich toch echt als het linkskapitaal gedragen wat ook maar weer eens uit dit artikel blijkt.

4
17 Reconquista

@17 Ik stel gewoon een vraag. Maar ik snap ook wel weer a.d.h.v. je reacties dat het gênant is om daar een eerlijk antwoord op te geven. Maar een beetje meer algemene ontwikkeling had je behoed voor sommige reacties.

14
18 Mac Benac

@18
Dus je zit op een forum om geen antwoorden te geven want dat vind je maar gênant. 😊 Zo lullen hoogopgeleiden, waar je blijkbaar een hele hoge pet van op hebt, zich ook overal onderuit. Veel woorden maar niets zeggen omdat je ook wel weet dat het ontkennen van het linkse grootkapitaal pas echt gênant zou worden.

4
19 Reconquista

@19 Arme ziel met je linkse grootkapitaal. Wat bedoel je nou met die term? Echt iets van de lagere klasse om dan het tegenovergestelde aan hun eigen mores te koppelen.

Ik ben nog zo dom om het uit te gaan leggen: kapitaal wordt verdiend (met een d, geleerd op school) met kapitaal. Met inzet van laagbetaalde arbeid om kapitaal te vergaren. En dat noem jij links kapitaal. Dan is het toch niet vreemd, in combinatie met je arme taalbeheersing wat voor opleiding je hebt genoten? Ik vrees dat je nog PVV stemt ook 🤣 Ach ja, laten we er maar om lachen......

9
20 Mac Benac

@19 Zo, je hebt een hoop accounts aangemaakt om jezelf plusjes te geven 😉

10
21 Mac Benac

Neem dan gewoon Extreem-linkse mensen alleen aan XD En kijken hoe lang het duurt van het bedrijf de grond in verdwijnt. ESG score lost zichzelf wel op XD

3
22 DikkeTor

Wie zijn de aandeelhouders van die bedrijven? 🤔

2
23 smurf

@3

Totdat de wind anders gaat waaien, dan heb je ineens bezwaar question

4
24 Vageali6888

Dat maakt iedereen wel zelf uit zo werkt het in een democratie .
o wacht , ook daar is de democratie alleen nog op papier.

2
25 ongelovenloos

Ik dacht dat Duitsland inmiddels afgeschreven was.

2
26 smurf

Maar dat is hier dus ook het geval dat het de grote bedrijven zijn, die anti PVV zijn. In feite interesseert de overheid het niet. De overheid doet gewoon wat de grote bedrijven willen.

3
27 smurf

We praten hier over extreem rechts. Sommigen hier zouden totaal anders reageren als het over extreem links gaat, en dat klopt natuurlijk niet.
Als ik naar mijn eigen bedrijf kijk zou ik ook niet blij zijn met extreem rechts, maar ook niet met extreem links. Tis wel zo, als de medewerker goed is, zijn ideeën niet actief propageert ( koffie discussie mag natuurlijk wel hè) en verder ook goed in het team functioneert, dan vind ik het prima.

1
28 Tussenderegels

@24
Ik heb geen idee, wat je bedoelt, met een andere wind.

2
29 sockknitter

@1 Je hebt blijkbaar niet in de gaten hoe kortzichtig je reactie is.

4
30 RobP

Gaat het bedrijfsleven zich nu ook al met politiek bemoeien? Lekker, die "democratie" waarin we leven.
Gelukkig trekken de werknemers zich er niets van aan, ze gaan in juni lekker "extreemrechts" stemmen.

0
31 spookrijder

@16 Zwak hoor, dit soort vragen. Teken van onvermogen.

0
32 spookrijder

@21
Dat moeten dan wel heel veel accounts zijn. Schijnbaar snapt links nog steeds niet dat verreweg de meeste mensen hun standpunten walgelijk vinden. Dat hebben we bij de verkiezingen al heel goed kunnen zien of waren dat ook allemaal dubbele accounts? Eerst roep je dat ik steeds simpeler wordt, vervolgens ga je lopen vissen naar mijn opleiding en als dat niet lukt ga je maar roepen dat ik een stapel dubbele accounts zou hebben. Ik zit hier alleen 's middags een paar uurtjes, dat zou de moeite niet waard zijn. Buiten dat je de inhoudelijke discussie mijdt denk ik ook dat je NK iets belangrijker maakt dan het is. Maar goed voor sommigen is NK blijkbaar hun hele wereld.

0
33 Reconquista

@13
Geen oplossingen? Rechts draagt alleen maar oplossingen aan en als we 20 jaar geleden naar rechts hadden geluisterd dan had dat nu een hoop ellende gescheeld. Maar waar zijn de oplossingen van links? Die hebben totaal geen oplossingen en willen gewoon op oude voet verder gaan. Vertel maar eens wat de oplossingen van links zijn voor het antisemitisme, klimaatarmoede, woningnood of de massale immigratie. Hoe ga jij dat oplossen?

0
34 Reconquista

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
rebo
Brussels echtpaar neemt illegale immigrant in huis - Je raadt nooit wat er dan gebeurt - Dissident.one

@217 Nou ja, de reactie waren van beide kanten nu niet bepaald om over naar huis te schrijven. Ik zou zeggen dat de eindstand 1-1 was. Of 10-10....

1 minuut geleden geplaatst door rebo

baba jaga
Brussels echtpaar neemt illegale immigrant in huis - Je raadt nooit wat er dan gebeurt - Dissident.one

@218 Nee geen hunnie doen het ook maar een zij wenste mij dood vanuit het niets nadat ik haar melde een aantal keer voor het zo als altijd uitma...

2 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Sarcoff
Mona Keijzer haalt snoeihard uit: "Jodenhaat is onderdeel van islamitisch geloof" - NieuwRechts.nl

Leve de vrijheid van meningsuiting, wat helaas op NK , de EU en vele andere fronten in het westen ter ziele is, alleen dictaturen bedienen zich...

2 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Mona Keijzer haalt snoeihard uit: "Jodenhaat is onderdeel van islamitisch geloof" - NieuwRechts.nl

* Deze reactie is gemarkeerd vanwege potentieel gevoelige inhoud en zal, na een zorgvuldige moderatie, zichtbaar worden gemaakt indien deze ...

6 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bop
Brussels echtpaar neemt illegale immigrant in huis - Je raadt nooit wat er dan gebeurt - Dissident.one

@216 Ik heb dit draadje niet helemaal gelezen maar wie het ook doet, iemand dood wensen is in mijn ogen niet normaal. Als jij dat doet en ook a...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Brussels echtpaar neemt illegale immigrant in huis - Je raadt nooit wat er dan gebeurt - Dissident.one

@215 Nou, ingetogen is weer het andere uiterste. Maar als je hier "verwelkomd" wordt met een domme opmerking als @211 die vervolgens volop gepl...

13 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Brussels echtpaar neemt illegale immigrant in huis - Je raadt nooit wat er dan gebeurt - Dissident.one

@213 Ach daar hebbben we de vriendin van dat gekke wijf ook weer.Zij wenste mij dood dus wens ik dat terug zo simpel is het....

13 minuten geleden geplaatst door baba jaga

LoydMorris
Oostenrijkse politie arresteert 14-jarig meisje dat terreuraanslag op ’ongelovigen’ zou plannen

@32 Waarom zou men reageren? En dan van jou te horen krijgen dat men enkel zit te klagen. . . . ...

14 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Sarcoff
Russia ‘done’ with Western Europe ‘for at least a generation’ – Lavrov

Och, de domme moderatie is weer van stal gehaald, weer een tijdje met alleen emoi s reageren, tot deze vlaag van verstandsverbijstering van NK ...

17 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

21st Century Guy
Maurice de Hond (@mauricedehond) on X

@4 Dat zijn in hun visie super ambtenaren, de hoeders van de judeo-christelijke- atheïstische maatschappij....

18 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

NK. App
Sex Video Movie TamilPornfamily TherapyTotal Dramarama PornLesbiansex TubesIndian Sex ChudaiTittyattackAnny KittyCrystal Chase PornstarSunnyray XoDominicanapornVosfemmesUmitsclaire NudesLeaked Whatsapp PicturesTatoo Artist PornSex Movie AndhraStepmom NurumassageQuadrinhos PornôFikfzpFilmes Pornô AntigosSexconGaychaturbateAlba RibasDigital Playground VideosLily Dior NudeXx SanileonLatino Twinks PornTop PornsSex Triple SexXxx Video 2gLeane CrowBhabhi Ki NabhiFather Son NakedHdporncomics.WannonePôrno GratiLittle Oral AndiBazzerNaked And Afraid NudeCeliberty TitsMadiruveXvideo Xxx VideoAnissakateNikki LavayShow Me Videos Of PornSquirt EbonyBoob Suck LovePornos De EspañolY Little Pony PornWho Is The Hottest Porn StarNude Older LadiesPron Star VedioElla Knox Sex VideosFisting GayPerfect BoobsnudeSubreddit NsfwPorn From AfricanAngel PiaffTeenage Foot PornNxxxxsAll Porn XxxWww.xxxtentacion VideoLesbian Porn Real LesbiansMiss America CoonskinLesbian Domina PornX PornLatina Step Daughter PornDaphan RosenNaked CudlePromptchan Ai Image GeneratorPics NuTriple Sex BpPorn Hot RealFacefarting SlaveNaked Nude Women色漫Gayporno LatinosVideos Caseros XLisa Robin Kelly NudeVerysallyish NudeShinchan Sex VideoOdia Xxx HdHindi Hd Porn ComCharls DeraBella Rossi Vs Pierce ParisPastor PornNaked Women PronAmatuer Porn TwitterVideo Beurettes.comCumming On AssesXxx HeroenPorn Videos MomSexfuck VideosAssistir Filme PôrnoMujeres Sexo CaballosXvideos Indian MoviesAssntittiesIndia Gay SitrBengali Bf PictureBlue Picture Blue Picture BlueFull Hot BfKorean Xxx Video DownloadMiami NudeMelhor Site De PornCojiendo MujerWedgir PornGayporn ChastityScarelett Johansson NakedBeeg Porn ComCanadianpornstarsDancing Besr PartyHot AnalfuckLordemperorkat NudeVer Peliculapornoسکس دختر با دخترJapan College SexBarzza ComOld GranmaGiselle Montes VideosMark Head BobbersAbsolupornoXvideo Full SexFrancesas PornTamil 18 VideosSali Ki Chudai Hindi MeinBeach Family NudistsAmericansexKatrina Hot SexHot AsspicsXnxx Hd Video IndianK Cup BoobiesFouble AnalZhang YunxiNuas No Only FansGwyneth PaltrowsexyArbic XxxNew Hot Sex Video ComCheck Gay PornMonstercock GaypornAugust Ames MassageReena Sky StepmomSean Cody Gay PornViking Barbie Porn VideoArab Street HookersReddit CougarsTubes BdsmMao HamasakiBrawl Stars P O R NPorn GameplayKatrin XxxCreampied By Dad