Brussels echtpaar neemt illegale immigrant in huis - Je raadt nooit wat er dan gebeurt - Dissident.one (dissident.one)


Een prominente Belgische kunstenaar en zijn partner werden dinsdag doodgestoken aangetroffen. De hoofdverdachte is naar verluidt een 34-jarige dakloze migrant ...

door Inter in Buitenland  ·  241 Reacties

  • 26
  • 1041x gelezen
Reageer met een Emoji
5
6
3
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@197 Op de NSB stemmen, maar jezelf geen nazi vinden.
Dat heb ik je al gezegd. Ik blijf niet aan de gang.

5
201 spookrijder

@200

Ach, ze gaat er snel vandoor 😁

16
202 FrisseBries

@ 201

Je lult maar wat. Je hebt nog altijd niet laten zien dat ik Joden zou haten, meneer.

12
203 FrisseBries

@196 FrisseBries,

Uw tussenstand in dit topic na in totaal zo'n 200 postings gezamenlijk van reagerende forumdeelnemers:

Inhoudelijke reacties: 0
Niet-inhoudelijke reacties: 88

3
204 Graaier1000

@204

Jouw selectieve reacties: 188

14
205 FrisseBries

@203

Wat vind jij hiervan ?

- imams : jodenhaat diep geworteld in de islam , niets met palestina te maken -
.

3
206 Vageali6888

"Ach, ze gaat er snel vandoor 😁"

@202 FrisseBries met afschrift aan @200 Olivia,

Olivia heeft zich zo'n 2 uur lang gemengd in dit topic. Dat lijkt me iets anders dan er snel vandoor gaan.

2
207 Graaier1000

@207 Me dunkt dat je hier genoeg mensen kunt aanspreken op veel grovere uitlatingen. Maar gek genoeg zie ik jou altijd dezelfden aanspreken. Je reageert nogal selectief. Dat heb ik je veel vaker gezegd maar nog nooit heb je daar dan eens op gereageerd.

12
208 Bop

@208 Hoi, lieve Bop!

2
209 spookrijder

Thnx mods. 👍

2
210 baba jaga

@208
Gek genoeg zag ik hier een totaal losgeslagen FrisseBries wederom mensen de dood toewensen, maar voor een antisemiet zoals jij zal dat vast geen enkel probleem zijn.

3
211 Ronin

Stel ik voorop dat deze dubbele moord in België speelt en niet in Nederland. Maar er is toch een punt dat evenzeer op Nederland van toepassing is.

Volgens de gevestigde politiek van de afgelopen 20 jaar of langer heeft de bevolking van het land een welhaast religieuze humanitaire plicht om asielzoekers op te vangen. Als deze asielzoekers migranten blijken (die meeliften op het asielrecht) wordt de zaak wat troebeler, maar in de praktijk wordt dan officieus dezelfde plicht gehanteerd.

Maar hoewel wij immigratieland heten te zijn en opvangplek voor vele culturen (die allemaal gelijk zijn), kan ik me niet herinneren in de media onderwerpen te hebben gezien die behandelen:

1. of mensen afkomstig uit de betrokken andere culturen, in hun land gewoon zijn wapens te dragen. Zoals messen. En die ook te gebruiken. Dat zou je in een samenleving die vele culturen herbergt toch aangereikt moeten krijgen door de overheid. Want je kunt niet verwachten dat mensen altijd stipt naar westerse gedragsregels handelen. Zeker niet als ze hier de mogelijkheid moeten hebben te leven binnen hun eigen cultuur
2. of mensen afkomstig uit de betrokken andere culturen, gewoon zijn voor eigen rechter te spelen. Men denke aan eerwraak, waarover natuurlijk wel gepubliceerd is, maar er zijn vele situaties denkbaar, waarin het voor een westerling uitgesloten is iemand iets aan te doen, maar in een andere cultuur mogelijk niet.

Eigenlijk hoogst merkwaardig dat er in een land dat bol staat van humanitaire waarden en culturele diversiteit, zo grote, elementaire lacunes zijn , juist waar het gaat om het omgaan met conflicten. Misschien een gevolg van het feit dat asielverlening en migratie altijd als positief moeten worden gepresenteerd?

DvD

3
212 duurendaal

@211 Dat werd op @112 ook gedaan maar dat zal voor een moslimhater zoals jij dan vast weer geen enkel probleem zijn. Jij bent net zo selectief als Graaier.

10
213 Bop

"Goed" draadje geworden. Het doel van de bron en de plaatser is bereikt. Geert kan tevreden zijn.

13
214 Bop

@214 Ik vond het om zo te lezen eigenlijk best wel een amusant draadje Bennie. Het moet hier ten slotte allemaal toch ook weer niet al te ingetogen gaan worden. Dat moeten we hier met zijn allen toch ook weer niet willen. question

3
215 rebo

@213 Ach daar hebbben we de vriendin van dat gekke wijf ook weer.
Zij wenste mij dood dus wens ik dat terug zo simpel is het.

2
216 baba jaga

@215 Nou, ingetogen is weer het andere uiterste. Maar als je hier "verwelkomd" wordt met een domme opmerking als @211 die vervolgens volop geplust wordt dan denk ik ook dat er hier vooral dom volluk huist. Dat wist ik natuurlijk al maar dit draadje is echt het ultieme bewijs.

11
217 Bop

@216 Ik heb dit draadje niet helemaal gelezen maar wie het ook doet, iemand dood wensen is in mijn ogen niet normaal. Als jij dat doet en ook als FrisseBries dat doet. Dus bagatelliseer het alsjeblieft niet met "hunnie doen het ook".

7
218 Bop

@218 Nee geen hunnie doen het ook maar een zij wenste mij dood vanuit het niets nadat ik haar melde een aantal keer voor het zo als altijd uitmaken voor vanalles wat een normaal mens niet zou doen, zelfs een rechts extremist niet.
Zelfs mijn moeder, vader en niet bestaande broers en zussen nam zij op de korel.
Dus nu niet tegen mij janken over eerder.

2
219 baba jaga

@217 Nou ja, de reactie waren van beide kanten nu niet bepaald om over naar huis te schrijven. Ik zou zeggen dat de eindstand 1-1 was. Of 10-10. Dat kan allemaal. 😀

0
220 rebo

@211 , @215 @217
En als je leest wat 'het volk' wil komt dat aardig overeen met wat Florrie Rost van Tonningen zegt vanaf 8.39 Link op @92 Schelden ze de verkeerde uit .
Moest maar eens gezegd worden .

10
221 Defcte burger

@219 Wat er ook aan vooraf gaat, iemand dood wensen is niet normaal. Punt.

9
222 Bop

@220 Ik heb niet alles gelezen maar dat het over en weer gaat heb ik wel gezien. Nu is het wel zo dat als bepaalde lui mensen uit het andere kamp zien verschijnen, ze out of the blue hen verrot schelden. En hoe meer je je probeert te verweren hoe meer ratten er uit hun holen komen om je aan te pakken.

9
223 Bop

@223 Je moet het wel in de context zien Bop. Dat mis ik wat bij je, net als de nuance.

2
224 spookrijder

@221 Dat wordt niet begrepen, ben ik bang.

7
225 Bop

@222 Zeg dat maar tegen dat gestoorde wijf.

2
226 baba jaga

@225
De wegkijkers hangen een doek voor de spiegel . te bang dat ze schrikken .

10
227 Defcte burger

@224 Jij kunt nooit anders dan óf heel flauw óf heel grof reageren. Een normale discussie aangaan blijft blijkbaar toch te moeilijk.

9
228 Bop

@226 Ik zeg het tegen iedereen die zo "gestoord" is anderen dood te wensen.

9
229 Bop

@227 Je reactie heeft in no time 3 minnetjes te pakken dus dan moet je wel gelijk hebben.

9
230 Bop

@229 Goed hoor.

2
231 baba jaga

@223 Ik lag een maand of wat geleden met jou ook flink in de clinch maar dat was tussen ons tweeën. Maar ik probeer altijd wel weg te blijven van draadje waarin de hele groep het er tegen eentje heeft. Dan vind ik het niet nodig om dan ook mijn duit in het zakje te doen en bemoei me er liever niet mee.

0
232 rebo

@232 Ja, dat weet ik nog. Mag ook best, je hoeft het niet met elkaar eens te zijn.
Maar wat er soms gebeurt, tig tegen 1 of 2, daar lusten de honden geen brood van.
Gebeurt mij ook wel. Dan heb je ineens een heel lijstje notificaties. Aan de namen te zien weet je dan al wat je te wachten staat. Ik lees het vaak niet eens. Klik ik het gewoon allemaal weg.

8
233 Bop

Reactie Bop 18-05-2024:
"Hè, Graaier?? Je kletst maar wat. De één krijgt er van jou van langs en de ander kan zeggen wat 'ie wil. En oh ja, dan ga je natuurlijk ook weer zaniken dat er op de man gespeeld wordt. Iets dat jij nóóóóit doet. Pfff ..."
Reactie Bop 19-05-2024:
"Me dunkt dat je hier genoeg mensen kunt aanspreken op veel grovere uitlatingen. Maar gek genoeg zie ik jou altijd dezelfden aanspreken. Je reageert nogal selectief. Dat heb ik je veel vaker gezegd maar nog nooit heb je daar dan eens op gereageerd."

@208 Bop,

U schrijft dat ik nog NOOIT op uw 'aanspreken van steeds dezelfden' heb gereageerd. Welaan, dat staat op gespannen voet met de waarheid, ik heb vaker gereageerd zoals ik kan aantonen met bijvoorbeeld een discussie op 21 maart 2024 op NK:

"Bop, reactie #66:
#37 Best gek dat we niet allebei hetzelfde zien. Misschien gebruik ik mijn verstand en jij je onderbuik?
Graaier1000, reactie #89:
#66 Bop met afschrift aan #37 Reconquista,
Misschien zoekt u met uw reactie richting Reconquista de grenzen op waar het wellicht nog net niet als een ad hominem gelezen/gezien kan worden?
Bop, reactie #91:
#89 Oh dat gebeurt andersom niet anders hoor. Alleen zie jij dat nooit. Ik zie je in elk geval mij wel en de ander nooit erop aan spreken.
Graaier1000, reactie #94:
#91 Bop met afschrift aan #37 Reconquista en anderen die het zou kunnen betreffen,
Dat lijkt mij niets anders dan een aanname van u die niet op feiten gebaseerd is aangezien ik het nog nooit eerder hier heb gehad over de grenzen van wel/niet ad hominem opzoeken. Op daadwerkelijk duidelijke gevallen van ad hominem heb ik m.i. niet alleen u maar ook anderen meermaals aangesproken. Misschien heeft het ermee te maken dat u in veel gevallen wellicht de initiatiefnemer bent in het opzoeken van de grenzen van ad hominem?"

3
234 Graaier1000

@208 Bop,

Vervolg op reactie @234 .
De reactiegeschiedenis van ruim 7 jaar is verwijderd op NK maar daarin is te zien dat ik anderen ook heb geattendeerd op ad hominems. Dat zulks bij u vaker dan bij anderen is gebeurd zal mogelijk te maken hebben met waaraan ik in mijn eerdere reactie al heb gerefereerd. Framen, nazi-vergelijkingen maken door forumdeelnemers rechtsextremisten te noemen, beledigen, neerbuigend naar anderen toe zijn, enzovoort, hier wil ik wel eens iets van zeggen ja. En hoe meer iemand zulk gedrag op NK tentoonspreidt des te meer kans dat er op een gegeven moment iets van gezegd wordt. Waarbij ik wil benadrukken dat ik geen boekhouding ga bijhouden of zo teneinde 'een eerlijke verdeling van reageren door mij te garanderen'. Daar is m.i. ook geen beginnen aan. Ik houd mij het recht voor een zekere 'willekeur' te hanteren, net zo goed als het anderen vrijstaat zo'n willekeur te hanteren. Ik ben hier op het forum om van meningen kennis te nemen, mijn mening te geven en er eventueel over te discussiëren.

3
235 Graaier1000

"Ik heb niet alles gelezen maar dat het over en weer gaat heb ik wel gezien. Nu is het wel zo dat als bepaalde lui mensen uit het andere kamp zien verschijnen, ze out of the blue hen verrot schelden. En hoe meer je je probeert te verweren hoe meer ratten er uit hun holen komen om je aan te pakken."

@223 Bop,

Ik vind het een ontzettend smerige vergelijking om forumdeelnemers van NK te vergelijken
met ratten in holen. In de Nazi-propagandafilm 'Der Ewige Jude' van Joseph Goebbels worden joden met ratten vergeleken. Deze antisemitische producties was onderdeel van een van de belangrijkste onderdelen van het nationaal-socialisme: het antisemitisme. Alles wat in de loop der eeuwen tegen joden was ingebracht, werd erin gecondenseerd en uitvergroot gebracht. Deze film moest als het ware het niet-joodse deel van de bevolking rijp maken voor de uiteindelijke vernietiging van het jodendom.

4
236 Graaier1000

@234 @235 Ik neem het initiatief niet, ik kaats terug. Nog steeds selectief, zie ik.

9
237 Bop

@236 Ik heb bij het schrijven van die reactie werkelijk nog geen fractie van een seconde aan nazi's of Joden gedacht.
Jij blijkbaar wel, bij het lezen ervan. Dat zegt dus alles over jou. Graag in het vervolg mij geen lelijke zaken in de schoenen schuiven. Hou die vuiligheid maar fijn bij jezelf. Ik neem daar afstand van.

11
238 Bop

Dat is dus wel de oplossing. Dat de mensen die willen dat dit soort migranten naar hier komen, ze ook in huis nemen. Blijkbaar werkt het Belgische systeem wel goed.

0
239 smurf

@239

Ik vind het ook een hele mooie oplossing.
Een individu wilt iets en gaat daar ook voor zorgen. Dat is totaal anders dan iets willen en de maatschappij ervoor laten opdraaien.
Ik vraag me dan alleen af wat we met die migrant aan moeten?
Hij (zij/het) ruimt lekker op maar we zitten dan wel opgescheept met een crimineel.
Die geven we dan gratis huisvesting en een natje en een droogje waarvoor de gemeenschap nog steeds moet opdraaien.
Het is een mooie oplossing maar nog niet perfect.

1
240 Malinois

@178
Je lijkt me niet echt het type dat vaak lacht.

2
241 Rio Grande

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Oeps112
De mes-cultuur van de parallelsamenleving

https://ejbron.wordpress.com/2024/06/02/de-mes-cultuur-van-de-parallelsamenleving/...

5 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Oeps112
Jeffrey Sachs Blasts US Sanctions on Russia: “Just one absolutely naive idea after another.” - Global Research

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door de knop Website vertalen onder de naam van de auteur te activeren (all...

7 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Bop
De bizarre groei van de PVV in 12 maanden tijd: meer dan verdrievoudigd - NieuwRechts.nl

@70 Ik heb nog nooit beweerd dat iedereen maar binnen zou mogen komen. Ik ageer slechts tegen de respectloze manier waarop domrechts over bepaa...

9 minuten geleden geplaatst door Bop

ThWil
Marokkaanse asielzoeker steekt metroreizigers neer in Lyon - NieuwRechts.nl

@12 Hoe komt die tool daar nu bij. Ik roep niet op tot geweld, ik roep de enige instantie die geweld mag gebruiken op om daadkrachtiger op te tr...

9 minuten geleden geplaatst door ThWil

ongelovenloos
Er komen grote veranderingen aan bij WhatsApp

"Dat is handig voor mensen die willen dat hun profiel privé blijft. "Privé, behalve voor WhatsApp zelf anders kunnen ze je gegevens niet doo...

9 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Querido not
Eigen risico omlaag, premie omhoog: coalitieplan 'is sigaar uit eigen doos'

@11 Toen we net overgeschakeld waren op het nieuwe zorgstelsel, dus toen de ziekenfondsen waren opgeheven en de zorg het domein werd van de co...

10 minuten geleden geplaatst door Querido not

Oeps112
Trump's Verdict: US Civil War? - Global Research

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door de knop Website vertalen onder de naam van de auteur te activeren (all...

10 minuten geleden geplaatst door Oeps112

ThWil
Ongehoord Nieuws #178: Het enige rechtse EU-verkiezingsdebat

Links met volt en d digitaal 66 voorop zien de komende verkiezingen met de nodige (poen en macht) zorgen tegemoet. Stel je eens voor er komt een...

12 minuten geleden geplaatst door ThWil

Malinois
Rusland lijdt hoogste maandelijkse verliezen sinds het begin van de oorlog

@34Alleen al dat je die vraag ("Welke afspraken en wie zijn de ondertekenaars dan ?") stelt, geeft aan dat je niet opzoek bent naar een oplo...

14 minuten geleden geplaatst door Malinois

Strongoli
Rusland lijdt hoogste maandelijkse verliezen sinds het begin van de oorlog

Ik heb nog geen "student" of "demonstrant" de straat op zien gaan om partij te kiezen, of te protesteren tegen deze oorlog, die al zovele, zinlo...

14 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Cop HentaiPornhindivideoSam Bourne PornHotnudeRiley Reign OnlyfansCuntspankingAnimate 3d PornPornographiques NoirVideo PornograhieXvideos QFuta GifLiya Silver AnalTriple Play PornPornografia DesenhosSsseeexxxLadki Aur Kutte Ka Sex VideoBbc VideosClassic Porn Full MoviePorn Couple IndiaOld Wife PornHd Porn MoviewRhotwifeFullxciemaصورسكس.عربىWww Xxx Hd Video ComX Hindi ComKarolpassosxSunny Leon Xnxx VideoJapanese Father In Law Xxx VideosFreakmob MediaSeduced By GrannyFree Lesbian PirnPrivatedeligthsXxx QuadrinhosPornweb ComCheating Wife Caught Hidden CamRachel Weisz NudeCumshots TongueValkyrieuntamedLaura LionLesbian X VedioTelugu Pregnant Sex VideosSanelone XxxFree Porn Sis BroHansika Motwani BoobsBoy And Girl Porn VideoJapanese Big Sex VideoHot Sexi Porn VideoAmateurbig TitsAnime Hot SexxxBrcc VenusSwim NakedPornphotosReal Amataur PornCoi Leray NudwHot FigerBhad Bhabie Onlyfans LeakedWomen's Nude WrestlingSocaseieasNude Viral VideoBhabhi Ki Chudai HindiFoot DominationPorn SexmovieGay Por.Sabrina Vaz NudeNaked Cardi BXxx NobitaDasei XxxImpregnating PornSexs MorningTop Ten Pron StarTamil Xvideos ComTelugu Heroines Nude PicsSxyprn.ciomNangi Aurat Ki VideoBlack DeepthroatingPussy Close Up HdHottest Pornstars 2023Mom N Son X VideoLes Pussy LickAgony PornLive SquirtingDessin PornographiquesGames Flash PornXhamster Com MMoeiah MillsJapanese Porn FilmSunny Leone Bf FilmDesi Mast Chudai VideoBriana Banderas I Have A WifeAdult.comicsPriya XhamsterXxx DexyBlack DeepthroutRough Porn LesbianNaughty America MassageFrrah Abraham PornYoung Tranny PornBest Induan PornPornstart UbeXnxx Big AuntyChina Xvideo ComSex Video With CondomOpheliax420Far Cry DaughterBarbie BridgesPornographic ParodyBeurrtte PornHa GayLvy LebelleWww Xes VideoJhenny AndradePornmuscleDeepthroat Xrayسكس مخفيAnal BlkElodie Yung HotKobeni PornDesi Bhabi Xxxx VideoBest Female PornstarsJenny Scoramaglia NudeJessica PalaciosChaturbate MalesMilky PornstarNippon Joker GirlBrazzers Too Turnt TonyXnxx Com DownloadKnotted CompilationH Q PorneSunny Leone Ki FilmSky Bri BjPregnant NudesAddisson Big TitsJohana AmayaPôrno HdMelena TaraMult PornWebteaseBbw Porn Big BootyQueenmommymilker LeaksMost Popular Xxx Hd VideoSexy UncleBest Tamil Porn VideosHd Porn ComicaXxx Page1Xxx Video Of Indian GirlsChina Aunty SexVillage Real Sex VideosPorn Video Downloader]Cutegeekie Leak