Ronald Plasterk in het nauw vanwege miljoenenwinst op omstreden patent - hij vroeg Sywert van Lienden als financier (businessinsider.nl)


Plasterk zou in 2022 zijn toenmalige farmaceutische bedrijf ten onrechte hebben opgevoerd als 'micro-onderneming'. ...

door zilvergoud in Politiek  ·  34 Reacties

  • 13
  • 426x gelezen
Reageer met een Emoji
3
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Sywert van Lienden als financier 🤬 😵

3
1 zilvergoud

Dus eigenlijk toch ook weer een ordinair zakkenvullertje en nog lid zijn van de PvdA ook.
Daar gaat zijn minister presidentschap. Dat gaat het niet meer worden.

4
2 Kim Jong-un


4
3 Graaier1000

Wel apart. Dat dat allemaal niet belangrijk was toen hij minister van Binnenlandse Zaken was. Dat was toen toch ook al allemaal bekend? Of mis ik hier iets?

3
4 smurf

@4 Nee Smurf je mist niks maar denk maar aan de beroemde Arabische woorden "hoge bomen vangen veel wind." Net als Bill Clinton die had liggen palen met Monica Lewinsky. Lekker belangrijk was dat. Maar ja, de oppositie (Republikeinen) zagen gelijk hun kans schoon om er een rel van te maken. Om zo te proberen om Bill Clinton weg te krijgen.

3
5 rebo

@3 Dat is dus wel ondermijnen van de democratie. Het lijkt erop dat de AIVD dus ook een politieke kleur heeft. Mja... dat wisten we dus eigenlijk al.

5
6 smurf

@5 Mja... alle US presidenten hadden allemaal neukertjes aan de lopende band. En toen deed Bill het en boem... Schande, mag niet dit, mag niet dat. @3 Verduidelijkt het allemaal wel. Diep triest dat dit allemaal kan. Eindelijk een gaatje waarmee heel misschien iets te veranderen is. Stoppen ze het gelijk weer dicht.

4
7 smurf

@1 Stel je niet aan. Dat doen bijna alle zaken mensen zo.

3
8 smurf

@7 Reken maar dat ze kosten nog moeite zullen sparen om Wilders tegen te werken.

4
9 rebo

@9 Ja, ik vond dit wel een mega aanval. Ik stond toen zo te kijken van die kaars van Johan. Dat ie toen een douw kreeg, vond ik logisch. Maar dat iedereen hem toen ineens liet vallen. Sloeg nergens op. Ff afwachten maar... Rita of Mona zouden ook mooie kandidaten zijn.

4
10 smurf

@10 Ja ik vind ze beide ook wel goed. Ik zou eigenlijk niet weten wie van die twee nu de beste is. Het beste lijkt mij Rita op asielzaken met haar "niet links en niet rechts maar recht door zee." Maar ook Mona liet zich niet in de luren leggen door die Poppie Hillebrand en die kwezel Arnon Grunberg. 😀

6
11 rebo

@11 😉

2
12 smurf

En de heksenjacht is officieel begonnen. Dit gaan we nu 4 jaar lang zien in de media.

4
13 Reconquista

Schijnbaar heeft links nu een schijthekel aan Plasterk.
Gewoon doorzetten ,al kan dat zogenaamd niet. dan laat je links zien dat ze niks te vertellen hebben..

4
14 visvogel

@14 Nu vermoed ik zelf trouwens dat ook in het verdere verleden vooral de verhouding tussen Plasterk en Frans Pommerans Timmerschans al niet optimaal was.

2
15 rebo

@1 Kijk dat filmpje in #3 eens. Dat is een meer realistische kijk op de wereld. Je mag het er natuurlijk mee oneens zijn. Maar ik kan me er wel een heel eind in vinden

2
16 smurf

@14 Dat zou wel logisch zijn, maar ik denk dat Plasterk niet het incasseringsvermogen van een Wilders of Trump heeft. Niet iedereen kan dat aan. En als je dat niet aan kunt, dan moet je het ook niet doen.

1
17 smurf

@17 smurf,

Volgens mij is het geen kwestie van incasseringsvermogen maar van gunnen. Als niet de gehele coalitie de voordracht tot minister-president steunt dan word je gewoon geen minister-president. Kun je zoveel incasseringsvermogen hebben als maar mogelijk is maar dan word je dat niet.

1
18 Graaier1000

"Hij zegt de aangifte te hebben gedaan "op eigen initiatief, als burger"

Normaal steekt een advocaat geen poot uit als er geen betalende klant is, het geen pro deo zaak is of een zaak waar prestige te halen is.

"De advocaat is naar eigen zeggen in de handelwijze van Plasterk gedoken nadat PVV-senator Gom van Strien moest opstappen als verkenner van een nieuw kabinet. Die moest weg nadat bekend was geworden dat tegen hem aangifte was gedaan van fraude en omkoping door de Universiteit Utrecht (UU) en Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMCU)."

Merkwardige morivatie.

3
19 Hendrianus

@18
Het gaat erom dat dit aldoor aan hem blijft kleven. De media heeft zich hierin vastgebeten en ze zullen niet loslaten.
Maar goed, integriteit is een belangrijke doelstelling van deze nieuwe nieuwe ploeg, dan moet een nieuwe MP, zeker van onbesproken gedrag zijn.
Wordt vervolgd..

1
20 Strongoli

@19 Hendrianus,

De motivatie vind ik ook merkwaardig. Wellicht is hij aangemoedigd of benaderd door personen die, eufemistisch gesproken, geen fan zijn van Plasterk of een regering met PVV/Wilders erin? Ik denk dat we het nooit precies te weten zullen komen.

1
21 Graaier1000

@20
Had Rutte zich niet ooit schuldig gemaakt aan het aanzetten tot rassendiscriminatie? Plasterk is slechts het eerste slachtoffer in een lange reeks die nog gaan volgen. Media en elite zullen iedereen die ook maar iets met het nieuwe kabinet te maken heeft meedogenloos te grazen nemen de komende 4 jaar. Demonisering, criminalisering, karaktermoord, cancelen en andere hysterie zullen de komende 4 jaar non-stop de revue passeren.

Wilders en van der Plas kunnen daar goed mee omgaan, Dilan al wat minder maar de echte zorgen maak ik me om Omtzigt. Ik denk dat hij te overgevoelig is en daar heel slecht mee om zal kunnen gaan. Die man wordt al emotioneel van een zonsondergang. Het beste is denk ik om er totaal geen aandacht aan te besteden, de linkse media en elite negeren en gewoon doen wat er gedaan moet worden.

4
22 Reconquista

@22
Ja, je hebt helemaal gelijk. Dit was ook wel enigszins te verwachten. Lukt het niet op een Democratische manier, dan gaan we maar allerlei smerige spelletjes met personen spelen.
Ongekend en te bizar voor woorden. Ook al Ou je integer zijn, dan vinden ze altijd wel weer iets om je kapot te maken.
Zal mij benieuwen, wie zich nog beschikbaar stelt, voor een post in dit nieuwe kabinet.. de hyena's liggen namelijk op de loer, om je het werken onmogelijk te maken.

2
23 Strongoli

Blijkbaar is PVDA'er Plasterk niet te links bevonden door de PVV-stemmers en mag hij best wat op zijn kerfstok hebben. Daar hebben ze bij de PVV wel vaker niet zo'n moeite mee.

6
24 Bop
25 Bop

@24
"Daar hebben ze bij de PVV wel vaker niet zo'n moeite mee."

Oh ja?
Kom maar op met je aantijgingen dan, ben benieuwd wie of wat je bedoelt..
Of ben je weer aan het "nuanceren"???

3
26 Strongoli

@26 Hahaha, zelf brand je iedereen die niet van de PVV is met liefde af maar als iemand kritiek heeft op jouw clubje dan reageer je als door een wesp gestoken.
Maar google maar eens op Eric Lucassen, Hero Brinkman en Dion Graus, bijvoorbeeld.

4
27 Bop

@27
Dion Graus is nooit veroordeeld dus ook geen strafblad.

PVV-Kamerlid Dion Graus niet vervolgd na aangifte seksuele uitbuiting

https://nos.nl/artikel/2411378-pvv-kamerlid-dion-graus-niet-vervolgd-na-aangifte-seksuele-uitbuiting

0
28 Benzardi

@28 Dion Grauss ziet er uit als een Tokkie en is derhalve niet representatief om te fungeren als mp.

4
29 Nicks R. Van

@28 Dat heb ik ook niet beweerd.

6
30 Bop

Ik vond het wel passend Plasterk al premier.
Hij is het levende bewijs van al die extra kosten van de gezondheidszorg aan vanwege de privatisering, in dit geval dus hijzelf .
Voor al die mensen die dachten dat een nieuwe regering de problemen zouden doen minderen bij de gezondheidszorg. Ze zijn niet minder neo-liberaal.

5
31 eh

@30
Kerkstok is een breed begrip.

0
32 Benzardi

@29
Dat heb ik ook niet beweerd.

0
33 Benzardi

@32
Kerkstok = Kerfstok

0
34 Benzardi

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
smurf
Britse supermarktketen gaat eetbare insecten verkopen als betaalbare eiwitbron te midden van stijgende kosten van levensonderhoud - Dissident.one

@51 Okay... dankjewel voor de tip. Het is nog maar dag 2. Morgen weer een dag. Ik had een baan gezien voor 4 of 3 x 10 uur. Maar dat was wel zwa...

1 minuut geleden geplaatst door smurf

Snorrie
Britse supermarktketen gaat eetbare insecten verkopen als betaalbare eiwitbron te midden van stijgende kosten van levensonderhoud - Dissident.one

@48 Zo'n beetje iedere winkel en restaurant etc schreeuwt om personeel.Jij zal naar andere banen zoeken als een vrouw met uren die ook bij d...

8 minuten geleden geplaatst door Snorrie

rebo
Kamerlid Marjolein Faber uit Hoevelaken nieuwe minister van Asiel en Migratie namens PVV

@15 en @16 is voor @14 ...

8 minuten geleden geplaatst door rebo

rebo
Kamerlid Marjolein Faber uit Hoevelaken nieuwe minister van Asiel en Migratie namens PVV

@12 En als ze het in het nieuws weer eens heel discreet over Nederlandse plofkrakers hebben dan zullen ze daar zeker niet die Roemenen en Bulgar...

10 minuten geleden geplaatst door rebo

rebo
Kamerlid Marjolein Faber uit Hoevelaken nieuwe minister van Asiel en Migratie namens PVV

@12 Die ook ja maar het overgrote deel zijn toch Mocrokanen met daartussen een paar Roemenen en Bulgaren,...

13 minuten geleden geplaatst door rebo

sockknitter
Kamerlid Marjolein Faber uit Hoevelaken nieuwe minister van Asiel en Migratie namens PVV

@12De plofkraken in Duitsland zijn niet alleen Marokkanen. Bij verschillende arrestaties waren ook Roemenen en Bulgaren betrokken. In Duitslan...

15 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Malinois
Terug naar de Middeleeuwen: Israël schiet met katapult en pijl en boog (Video) - Dissident.one

Hamas deed dit een paar jaar geleden ook met ballonnen waar wat brandends onder hing.Toen was het 'geniaal' en nu middeleeuws?Ik houd het er...

19 minuten geleden geplaatst door Malinois

rebo
Kamerlid Marjolein Faber uit Hoevelaken nieuwe minister van Asiel en Migratie namens PVV

@12 net zeggen = niet zeggen...

20 minuten geleden geplaatst door rebo

rebo
Kamerlid Marjolein Faber uit Hoevelaken nieuwe minister van Asiel en Migratie namens PVV

@10 Ja dat klopt wel zo en beetje en neem enkel al die Palestijnse activiste Ahed Tamimi. Als je die ziet dan zou je toch ook net zeggen dat ze...

21 minuten geleden geplaatst door rebo

Defcte burger
Kamerlid Marjolein Faber uit Hoevelaken nieuwe minister van Asiel en Migratie namens PVV

@10Een ingezetene van Nederland is niet per definitie Blank/wit...

26 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

NK. App
ListvrawlerBoob Flash GifFemdom CaptiondWife Strips For FriendsViolet.summers PornoXhamster Family8teen X XxGay Spanking VideosOdia Sex Video OnlineBoy Girl XvideoErotic Xxx HdBbcsuckingErza PornPoppers GaypornSkylar Vox Step SisterJennifer Lawrence ThongOrgasmcoupleBeutiful Women MasturbatingHannah OnlyfansForest Of The BlueFilms Français PornographiquesAasian Gay PornHairy NudewomenXnxx Indian Porn StarDick Sex VideoNeiva Mara NudeHindi Mein BlueGrooby GirlsBengali AnalDesi Sex ShootingX Men Rogue Porn#1 Chat AvenueBig Cock BlowjobYoung Old PornBoy Friend TvIporn SexGogo PornAnalridingCurvy Mature PornChut LandBoysexvideoTamil Saree Xxx VideosAny Fisher PornTeen Boobs NudeNatasa XnxxBlowjobs BigtitsChoe VevrierShreya Ghoshal HotErotic AsmeSsis-724Manhwahub成人 影视Jules JrodanXnxxjapan WifeKajal Ki BfDesi Hot Xxx VideosPorn Video Low QualityBhanupriya Sexy VideoKerala Hidden Camera SexThroatpie CompilationTallmilfSalma Hayek ButtWww PornorgratisMiranda Cosgrave NudeTamanna Bhatiya Ki BfHot Xxx YogaDehati Hindi PornMom Catches Son Jacking OffMateur Free Porn动漫 色情Vr PornfreeIndia Sexes ComAnalcreampieRandom SexNorth Korean PornographyLamamilecheraGiantess Porn VideosIndian Xxx Video Full HdStepdaughter SeducesFree Porn MovieesWieard PornGenshin NhentaiOdia SexyDesi Girl Nude VideoSex Video SuhagratSnapsexXxx Hollywood Hindi MovieSexy And Nude VideosSex Xxx StepHitomi Tanaka CreampieDownload PornveR FemdomNhentaimnetCammodels.comLesbianporn Strap OnChudi SexEnglish Hot Sexy BfBobs Sucking VideoRicky Jonhson PornFirst Glory HoleBumassburner OnlyfansPaula Patton NudeMelissa LujanEimi FukadapornSexy Nude TeenSunful XxxBig Tit Lesbian SquirtItalian PrnoWww Xxx Hindi Hd VideoInstagram Live Nip SlipGay Women PornReal Celebrity Sex TapesTommy PistolNeeru Bajwa NudeJamaican PornstarsMamta Kulkarni XxxSexy Xxx NewJav VrPornindoمواقع سكس عربىXvideos PornografiasVideos De Sexo TransTeens HornysPussy Licking ImagesG-tasteEaster Bunny PornKarina White Sex VideosSex With Fat GirlSonic XxxNail Polish SexBlue Film PregnantCumming On StrangerPetite Latina NakedChut Ki Chudai DikhaiyeEmma RosepornX MegadriveHow To Give A Hand JobOverwatch NakedMeruchanJennifer Lawerence SextapeErika Eleniak MudeSurekha Reddy Hot VideosShowyourdicksXxx SwathiWww Erotica ComCamila Elle PornMc Pipokinha NudeBitesizeriBf Movie Full OpenOnlyfans Hack