Een man in een zwempak: waarom? (ewmagazine.nl)


Alsof het niet al moeilijk genoeg is om een leuk zwempak te kopen, word je nu ook nog getrakteerd op damesbadpakken met een man erin. Niet erg wervend. ✓Lees meer ...

door Inter in Lifestyle  ·  99 Reacties

  • 22
  • 1283x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@25
Kom wees een kerel en geef die ban , een permanente graag . Anderen hebben om veel minder een ban gekregen . !! Doe het !!

4
51 Olivia

** gebruiker verwijderd **

@51 Ik kan jou geen ban geven, want je zit niet meer op njn. En anders zou ik het ook niet eens doen, dat is alleen weggelegd voor dubbele accounts op njn die er daarom nu ook niet meer zijn.

52 verwijderd322399

"geen ban ... dat is alleen weggelegd voor dubbele accounts"

Mooi, en daarmee is het fabeltje dat ik van NJN afgetrapt zou zijn, definitief naar het rijk der fabeltjes verwezen.
Ergo, hoppa ... , zo de kliko in met die onwaarheid.

5
53 Prikkebeen

** gebruiker verwijderd **

@53 Op het moment dat jij bent weggegaan van njn hadden de moderators niet eens de mogelijkheid om mensen te bannen. Maar alternatieve feiten zijn blijkbaar belangrijker dan de waarheid in de poel des verderfs die nieuwskoerier is , iedereen liegt en roddeld hier als een kip zonder kop.

54 verwijderd322399

@54 Ja, juist omdat er hier frequent een loopje wordt genomen met de waarheid bracht ik dit op. Hiermee kan ik dergelijke achterbakse roddelaars en leugenaars van gedegen repliek dienen, waarvoor dank.
Fijne voortzetting.

8
55 Prikkebeen

@47
Doet niemand kwaad, heeft een blije en vriendelijke gezichtsuitdrukking, wat is je probleem?

en

@49

Jij wil iedereen die niet aan jouw "normaal" voldoet liever uit het zicht?
Voel je je bedreigd door iemand die uit de pas loopt omdat dat jouw inspanningen om in de pas te lopen relativeert?

4
56 andereen

@56
Je wilt psychische patiënten tot een soort norm verheffen en bijna idoliseren? Als je er zo bij gaat lopen dan is er iets grondig mis in je bovenkamer en ja dat zie je inderdaad ook aan de afwezige blik in zijn ogen en autistisch glimlach. Die man zit in zijn eigen droomwereld. Maar wanneer is voor jou het moment aangebroken om te erkennen dat deze man hulp nodig heeft? Zodra hij zijn hoed op gaat eten?

4
57 Reconquista

@57

Ik zou geen oordeel uitspreken op grond van een foto, of op grond van uiterlijke verschijning, moest ik zo iemand in het echt zien. Zou toch echt meer context nodig hebben voor ik verder van iemand iets vind.

Pas als iemand niet meer functioneert, in de zin van voor zichzelf zorgen of een gevaar is voor zichzelf of de omgeving, zie ik een probleem.

5
58 andereen

@51 Huh Olivia... waar heb je het ineens over... Ik kan er echt geen touw aan vastknopen....
Denk je nu serieus dat Querido en Creeze/Clippy dezelfde persoon zijn of begrijp ik dat verkeerd?
Je kan hier op NK alleen een ban krijgen van de Admin/Redactie en dat zijn ze hier beide niet.
En je had op NuJouwNieuws toch zelf je accounts verwijderd? Dan kan je daar toch ook geen ban krijgen? Of mis ik iets.... 😄

0
59 Nighthawk

Dit topic betreft een man in een zwempak, het zal me een zorg zijn , best wel zielig als mensen zich daar over opwinden.

4
60 21st Century Guy

"Een man in een zwempak: waarom?"

Ik denk dat het iemand is die op aandacht verzot is. Zulke mensen zijn er namelijk ook. Volgens mij zit dat erachter, meer niet.

2
61 Graaier1000

@60
Dus je mag geen mening hebben over half naakte verwarde mensen die met een psychoseksuele stoornis over straat wandelen en eigenlijk tegen zichzelf beschermt zouden moeten worden?

5
62 Reconquista

@62
Tja de gedachten zijn vrij, maar de manier hoe jij je hierover uitspreekt zegt vooral iets over jou.

6
63 andereen

@62 Jeetje joh, ik wist niet dat je zo’n sociopathische reageerster was.

5
64 JackKropotkin

@63
Geloof me maar dat de overgrote meerderheid van Nederland er zo over denkt als badpak-opa door de staat komt wandelen. Ik weet niet waar jij woont maar in Nijmegen noemen we dit abnormaal. En als hij nou een speeltuin inloopt met die duidelijk zichtbare broekpaling die door zijn badpak heen drukt? Vind je het dan nog steeds acceptabel?

Nog even afgezien dat badpakken voor vrouwen zijn bedoeld kan je je ook nog afvragen waarom hij het überhaupt aantrekt. Hij staat midden in een stad en er is geen zwemwater te bekennen. Ik kan daarvoor maar twee redenen bedenken. Of hij is geestesziek of het is een fetisjist die hier opgewonden van raakt. Of kan jij nog een andere reden bedenken?

6
65 Reconquista

@65 En in Amsterdam maakte niemand zich druk over een skater in niet meer dan een string.

Tussen ‘niet normaal’ (als in: niet standaard) en psychiatrisch problematisch zit echt heel, heel veel ruimte.

3
66 Smiling

@64
Oh dank je wel maar ik denk als je mijn foto naast die van badpak-opa legt dat de meeste wel zullen zien wie hier echt degene is met een psychische aandoening.

4
67 Reconquista

@62 Ja je kunt overal een mening over hebben dus hierover ook zou me trouwens niet verbazen als de foto is genomen t.t.v. de hartjesdagen rond de Zeedijk in Amsterdam waar sommige mannen zich verkleden als vrouw en vice versa. Ook als het niet in dat kader is verschrik ik er niet van, wat vind je trouwens van een vrouw in driedelig pak met een hoge hoed en een dikke sigaar ook verwarrend of toch niet ?

4
68 21st Century Guy

@56 "Voel je je bedreigd door iemand die uit de pas loopt omdat dat jouw inspanningen om in de pas te lopen relativeert?"

Daar hadden velen last mee tijdens corona. Nog steeds eigenlijk.

4
69 soapbox

@67 Geen idee, maar als jij denkt dat je met je huis, tuin en keuken psychologie iemand kan diagnosticeren adh van een foto dan ben je zelf niet goed wijs.

3
70 JackKropotkin

@70 Totdat het in je straatje past.

5
71 soapbox

@69

pffft , lijkt me een gepasseerd station.

0
72 andereen

@51 Olivia , Crezee is Clippy , 'hoofdmod' Canis lupis (voorheen Equalizer ) is hoofdmod Rationable (voorheen Moderatie67) is moderator, de laatste 2 zitten er stuk langer dan Crezee.
De gebruikersnamen zijn hier al vaker genoemd door anderen. Iig Querido behoort niet tot de mods. Ik heb je een testmail gestuurd , wat op OT van NJN stond na die clash met Querido.

0
73 elsemiek

@14 In jouw geval lijkt me een regenboog meer op zijn plaats dan streepjes , en dan een Antifa speldje erop 😎

3
74 elsemiek

@1 mensen van kleur... ? moet dit incident nu ook gekaapt worden om aandacht te vragen voor mensen met kleur?

1
75 maarten1234

@68

"wat vind je trouwens van een vrouw in driedelig pak met een hoge hoed"

Dit is eerder vergelijkbaar met een vrouw die borsthaar opplakt en met een grote neppiemel in haar zwembroek rondloopt

2
76 Vageali6888

@75 Dat hadden ze al gedaan vandaar het zwarte in hun vlag .
Nu is ook licht roze ,blauw en wit toegevoegd wat een zekere groep vertegenwoordigd.

1
77 soapbox

@77 oke... toe maar..

misschien moet die vent in het badpak gewoon aan het werk gaan i.p.v. aandacht vragen en rondhangen.

3
78 maarten1234

@61 ziet er wel uit... echt zo'n hippie type, dat overal op afgeeft maar zelf niet de handen uit de mouwen steekt

3
79 maarten1234

@79 “maar zelf niet de handen uit de mouwen steekt”

Is ook wat lastig in een mouwloos badpak.

2
80 JackKropotkin

@78 Misschien moet een reageerder als jij gewoon aan het werk gaan ipv hier rond te hangen en nonsens neer te kwakken.

2
81 JackKropotkin

@81 ik ben aan het werk

2
82 maarten1234

en sommige mensen hebben wel eens pauze

2
83 maarten1234

@70
Doen jullie toch ook zo vaak bv bij Trump. Maar zoals ik al eerder aangaf zijn er in mijn ogen maar twee mogelijkheden als je zo over straat loopt. Of hij geestesziek of het is een fetisjist. Als jij nog een andere reden kan bedenken dan hoor ik die graag.

3
84 Reconquista

@84 Jullie? Ik doe helemaal niks bij Trump en verder is het een drogreden.

Andere reden zou kunnen zijn omdat hij het leuk vindt om in badpak rond te lopen. Gezette 50+ vrouwen vinden het vaak ook fijn om een strakke legging te dragen samen met een kortpittig - eventueel gekleurd - kapsel en gekleurde brilmonturen zijn vaak in bij linkse leraren of gemeenteambtenaren … Iedereen heeft wel wat, ik draag tegenwoordig bijvoorbeeld vaak handgeschilderde sneakers, daarom ben ik nog niet geestesziek (denk ik). Verder wel typisch extreem rechtslinks om iemand die ietwat buiten de strakgelijnde paadjes loopt maar gelijk geestesziek te noemen.

4
85 JackKropotkin

@85
Maar iets leuk vinden is geen reden. Waarom vind hij het dan leuk? Is het een soort kruising tussen een exhibitionist en een transseksueel? Travestie? Of misschien toch gewoon een beetje gek? Maar zoals je ziet weet jij ook geen andere reden te bedenken. En ietwat buiten de strakgelijnde paadjes loopt? 😁 Ietwat heel veel. En handgeschilderde sneakers vind ik niet echt aanstootgevend of seksueel getint.

Maar ik zie het ook iets breder. Badpak-opa is voor mij een symbool van een verloederende samenleving waarin we steeds meer psychische stoornissen en verwarde mensen zien rondlopen en waar iedereen alles maar best vind en het in sommige kringen zelfs tot de norm wordt verheven.

4
86 Reconquista

Ooww wow zelfs online zijn ze te koop , totaal doorgeslagen.

3
87 elsemiek

@86 “ Maar iets leuk vinden is geen reden.”

Wat? Jij kiest ‘s morgens ook je t-shirt om aan te trekken die dag vanwege de diepere haast religieuze reden die het heeft en niet omdat het een leuk t-shirt is die je goed staat. Rare sekte waarin je terecht bent gekomen.

0
88 JackKropotkin

@87 Je hoeft het niet te kopen hè.

0
89 JackKropotkin

@89 Nee zeg gelukkig niet 😀 ,en voor een ander ook niet , als ze voor lul willen lopen kopen ze t zelf maar.
Het probleem is dat je tegenwoordig alles maar normaal moet vinden.

2
90 elsemiek

@90 Je hoeft helemaal niks normaal te vinden, er zijn de meest vreemde dingen online te koop, alleen is iemand geestesziek noemen zoals #84 doet vanwege het dragen van een badpak knap imbeciel.

0
91 JackKropotkin

@91 Daar wilde ik net iets over neerzetten

@84 Dat hoeft natuurlijk helemaal niet geestesziek , hij kan t leuk vinden of normaal , als ze maar niet van mij gaan verwachten dat ik het normaal vindt

3
92 elsemiek

@88
Je bent nu aan het draaikonten Jack. Geef gewoon toe dat je ook geen andere reden kan bedenken waarom hij er zo bijloopt. En de reden waarom je een t-shirt leuk vind is vanwege de afbeelding, kleur en de vorm. Zie je? Alles heeft een reden. Dus nogmaals de vraag als hij geen fetisjist is en niet geestesziek is waarom loopt hij er dan zo bij? (retorische vraag want ik weet dat je weer met een ontwijkend antwoord komt en eigenlijk stiekem ook wel beter weet)

Maar ik vraag me wel af waarom je deze gekkigheid zo fanatiek verdedigd. Erg verdacht Jack. Ik denk dat ik je de komende weken eens ga observeren en analyseren en misschien zelfs een diagnose stellen. 😉

3
93 Reconquista

@93 Jij wil zo nodig een reden verzinnen voor wat iemand draagt, niet ik. Die mijnheer vindt verder het badpak leuk vanwege de kleur, het draaggemak en de vorm.

1
94 JackKropotkin

@16
Ja , ik stond 1 mail voor een blokkade . Domme vergissing dan dat een hoofdmod van het ene forum een blokkade bezorgd bij het andere forum . 😊
Laten we er maar over zwijgen .

4
95 Olivia

* Verwijderd door de redactie *

96 HansBr

@95 Goed zo Olivia laat gaan en excuses ben je helemaal niemand verschuldigd

4
97 elsemiek

@59
Nee , dat bedoelde ik niet . Ik ga het ook niet uitleggen want dan begint het weer van voren at aan . Dus laat maar lopen .

4
98 Olivia

* Verwijderd door de redactie *

99 HansBr

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Ron MVV Maastricht .
‘Syrische asielzoeker randt 4 meisjes (11) aan in zwembad Zandvoort’

Gewoon meteen uitzetten, met zijn advocaat erbij ...

zojuist geplaatst door Ron MVV Maastricht .

MARCUSAURELIUS
COA verplaatst mensen naar Biddinghuizen om Ter Apel te ontlasten

Ik begrijp niet wat Prikkie hier doet, iedereen die het niet met hem eens is krijgt het stigma:Stom , geen inhoudelijke kennis , geeft geen ...

zojuist geplaatst door MARCUSAURELIUS

progressiefliberaal
‘Syrische asielzoeker randt 4 meisjes (11) aan in zwembad Zandvoort’

"Er is een gevangenisstraf van vier maanden tegen de verdachte geëist."En daarna een enkeltje Syrië?...

1 minuut geleden geplaatst door progressiefliberaal

Bop
Al het bloed is vervuild - Rode Kruis mengt gevaccineerd en ongevaccineerd bloed - Dissident.one

Kunnen er geen wappiecodicils komen? Net als "niet reanimeren" "geen bloed van gevaccineerden"? Dan weet je tenminste zeker dat je geen bijwerk...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

progressiefliberaal
Persfotograaf ruziet met agressieve spookrijder: ‘Ik sla je kop eraf!’

Als je het meemaakt zal het vast niet leuk zijn, maar als je die totale zelfoverschatting leest, is het wel grappig.'Ik sla je kop eraf.' Ha...

5 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

VBOH
COA verplaatst mensen naar Biddinghuizen om Ter Apel te ontlasten

@134 Ja hoor kleuterjuf ik zal het niet meer doen. Althans dat denk je dat je mij als juffrouw Prik kan vertellen wat ik hier moet doen.Bral...

5 minuten geleden geplaatst door VBOH

ThWil
Pakje peuken in de winkel kost 13 euro, via Telegram 3,50 euro: handel in illegale sigaretten explodeert

En dan blijkt straks dat die peuken gemaakt zijn van ... vul maar in, waar men ernstig ziek van wordt dan wel komt te overlijden. ...

6 minuten geleden geplaatst door ThWil

soapbox
Afghanistan archaeological sites dating back to 1000BC destroyed under Taliban rule

Het vernietigen van de geschiedenis is al even aan de gang hoor. Isis of andere moslim groepen hebben enorm veel oude kunstwerken en bouwwerken ...

6 minuten geleden geplaatst door soapbox

progressiefliberaal
COA verplaatst mensen naar Biddinghuizen om Ter Apel te ontlasten

@134,Kom zelf eens met argumenten. Liefst van het type waarmee je jezelf niet klem lult. Verdragen zijn heilig, je mag ze negeren, nee z...

7 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

NK. App