Entertainment

Blauwe vogel over diskwalificatie Joost Klein: ‘Hij werd te populair’

blauwe vogel joost klein

De diskwalificatie van Joost Klein is niemand in de koude kleren gaan zitten. Ook zijn team – met name de blauwe vogel – kan het niet laten om nogmaals te reageren.

Blauwe vogel over diskwalificatie Joost Klein: ‘Hij werd te populair’

De 26-jarige Joost Klein heeft het mooi verkloot, hij mocht niet meer mee doen met het Eurovisie Songfestival, omdat hij een medewerker van het Songfestival zou hebben bedreigd.

Maar het lijkt erop dat het team van Joost Klein hier anders over denkt. Ze lijken namelijk de theorie te hebben dat Joost is gediskwalificeerd omdat hij te ‘populair’ werd. Het team kan het niet loslaten en ondanks dat het zijn eigen schuld is en er niks meer te veranderen valt, blijft de groep er op aparte manier op reageren.

Appie, die de blauwe vogel is, heeft een TikTok gemaakt over de situatie. Hij doet in de video de voorzitter van het Eurovisiesongfestival na: “Europapa guy wordt veel te groot, wat zullen we er aan gaan doen? Wat heeft hij gedaan? Inprincipe niks: diskwalificatie.”

Vervolgens haalt hij nog uit naar Israël. “Hoe zit het met Israël”, vraagt iemand in de TikTok. “Wat is er? Oh, je bedoelt al de onschuldige mensen? Wij zijn er oké mee, Israël mag blijven mee doen”, sluit hij af.

View post on TikTok

‘Who Let The Dogs Out?’

Joost Klein reageerde eerder al op een bijzondere manier op de diskwalificatie. Op zijn Instagram verhaal plaatste hij een complicatie van een aantal honden waar hij het liedje ‘Who Let The Dogs Out?’ onder heeft gezet.

Joost Klein en zijn team zijn het er niet mee eens dat Israël überhaupt mee mag doen met het Eurovisie Songfestival. Joost wil niks met dat land te maken hebben en dat laat hij ook zeker merken. De artiesten gaven met zijn allen een interview, Joost hield het hele interview een Nederlandse vlag over zijn hoofd heen en zei niks. Totdat de vraag aan Israël werd gesteld over de veiligheid, toen besloot hij zijn mond open te trekken.

9 reacties

Het is wat!

Serieus….!? “Een complicatie” sjonge jonge jonge….

Steve

Joost is dus ook een nsb’r ! Lekker oprotten naar Syrië ofzo !

Dave

Hij is gewoon onderdruk gezet door die fascistische halal figuren om niet mee te doen ivm Israël en is er dus op deze manier onderuit gekomen.

Najib anali

Wij heb gezegd,als jij gaat mee doen,wij jou pakken ! Mijn hele familie en familie van Ali c en van pielal wahid jou gaat klappen en πeuken ! Islam goed , de rest is haram !

Joost mag het weten

Beterschap met de complicaties Joost.

Corland Maas

Joost heeft geen h0m0s, dus wegwezen daar bij de inclusieven. Iedereen mag meedoen behalve als blanke hetr0 bent. Fcuk de EBU!

Joost Groot

Als je de piemels van Stefano, stuntkabouter, Appie en Joost samen zouden kunnen samenvoegen tot één gehele snikkel, zou dat makkelijk in het slappe handje van Appie Gazolia passen!

lekkere reclame voor nederland

abduhali mussa ali zal het vast beter weten (ook al heeft israël met het incident geen bal te maken!) ………….. pffff ….. Klein’s ouders zijn al in 2010 en 2011 gestorven. 13 en 14 jaar terug! t Borderlinertje heeft zijn moeder destijds flink laten weten dat het overlijden van zijn vader haar schuld was …. zoals ie later zijn broer en zus het leven moeilijk gemaakt heeft en nog zou doen als er nog contact was. ipv aan zichzelf te werken, omringt ie zich met figuren die nog erger zijn dan ie zelf is …

Natnek

Die antisemitische k@nk€rn|gg€r moet lekker 0pr0tten naar subsahara afrika.