U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Politiek
  • 38
Hoogleraar Pierre Capel pakt uit: “Mensen! Word eens wakker!”Wij worden niet gevaccineerd, maar genetisch gemodificeerd. De dierproeven slaan we over, zo’n haast wordt er gemaakt.Pierre Capel is hoogleraar en immunoloog.Wat een half jaar FAKE NIEUWS met ons doet, tart ieder ...

ongeveer 1 maand geleden door PFL

REAGEER MET EEN EMOJI
55
21
10
1
4

@193
In dat artikel werd alleen test toegezegd die ze zouden uitvoeren.
Geen enkele melding dat die test werkelijk gestart is.

Maar onderaan het artikel staat een interessante link naar een open brief.
Zijn de grote twijfels over het initiële onderzoek.

201 Snorrie    
ongeveer 1 maand geleden door Snorrie
2
Meld

@188
Maar dat is voor iedereen een persoonlijke afweging.wat als mensen zouden vinden dat iets wat voor jou duidelijk is heel anders zien, en het daarom maar willen verbieden, of je willen dwingen je het tegenovergesteld te doen.

202 kelly11    
ongeveer 1 maand geleden door kelly11
3
Meld

@200
Precies. Totdat je je eigen hersenen niet meer kan vertrouwen. Zonder dat je het zelf in de gaten hebt. Door de ongeremde angst die erbij komt kijken vanuit het reptielen brein. Dat is het gedeelte in de hersenen waarin alle primitieve instincten ( fight,flight,freeze) opgeslagen liggen.
Want voor jou lijkt het net alsof alles bij het oude is gebleven. En je presentaties kloppen ook met hetgeen wat je zegt. Omdat je wetenschappelijke kennis nog lang intact zal blijven.
Waarmee ik niet impliceer dat Pierre Capel aan het dementeren is. Dat kan ik zo niet bepalen aan de hand van een paar webinars. Dat zou ik ook nooit doen. Dat kan alleen maar bepaald worden door onderzoek in het ziekenhuis bij de neuroloog. En met een CT scan.Misschien mankeert hij helemaal niks. Uitgezonderd dat de angst om ergens controle over te kunnen hebben overheerst. Dan gaan mensen hun eigen waarheid maken omdat de werkelijkheid teveel angst veroorzaakt.
Maar ik heb wel genoeg overeenkomsten gezien.
Ook weet ik dat heftige schokken en/of plotselinge veranderingen, welke diepgewortelde angsten kunnen veroorzaken, zoals bijvoorbeeld de intelligente lock down in maart j.l. voor bijna iedereen een schok was, en de maatregelen, en het feit dat er een vooralsnog ongrijpbaar virus rondwaart, ook voor mensen op leeftijd dusdanige angsten kunnen veroorzaken, zodat ze een trigger voor de hersenen kunnen zijn om dementie te kunnen verergeren.
Want tot een paar maanden geleden had ik nog nooit van Pierre Capel gehoord.
En juist omdat hij sinds kort meedoet aan het verspreiden van mijns inziens mis-informatie via het algoritme van yt, waarvan hij denkt dat het allemaal juist is, maar waarbij ik nog steeds mijn vraagtekens zet,
zal ik op dit soort berichten blijven reageren.

203 VBOH    
ongeveer 1 maand geleden door VBOH
1
Meld

@202 Hoe wil je feiten anders zien? Alternatieve feiten emaken?

204 RobP    
ongeveer 1 maand geleden door RobP
0
Meld

@202 dat is het verschil tussen een mening hebben en feiten. Wetenschappelijke consensus is niet zomaar een mening.

205 datkanjijmakkelijkzeggen    
ongeveer 1 maand geleden door datkanjijmakkelijkzeggen
2
Meld

@161 Het lijkt erop dat het grote verschil is dat het Oxfod Vaccin wordt 'geprogrammeerd' en andere vaccins dat niet worden. Een artikel uit de NYTimes van vandaag moest ik eerst even vinden om duidelijkheid te krijgen op uw vraag:

https://nypost.com/2020/10/23/astrazenecas-oxford-covid-19-vaccine-provokes-immune-response/

Dei programmering verloopt door genetische modificatie van een verkoudheidsvirus van Chimpansees waarbij 20% van de instructies worden omgezet in door de programmeurs gewenste instructies. Wat de overige 80% van de instructies doet is dus niet duidelijk. Genetische modificatie heeft in het verleden geleid tot zeer ongewenste effecten. Denk aan Dolly en Herman.
https://topstukken.naturalis.nl/object/stier-herman?gclid=CjwKCAjw_sn8BRBrEiwAnUGJDkT8L2qUHD8FWcw1LqY7kmbpYAjJ_aN78c9TTFN962onH9ZpeXgURxoCFe0QAvD_BwE

De effecten van genetische manipulatie kunnen pas na tientallen jaren tot een defect leiden zoals bijv. hartfalen.

Al deze kennis is overigens afkomstig van testen met planten en dieren aangezien genetische modifcatie bij toepassing voor mensen altijd verboden is geweest en nu pas met de covid hype de regels worden opgerekt. Het is dus lastig om voorbeelden te vinden maar een zoektocht op google vermeldt wel veel ongewenste en onvoorziene effecten bij genetische modificatie van planten en dieren.

https://usrtk.org/nl/ggo/Ongelukken-bij-het-bewerken-van-genen-benadrukken-de-noodzaak-van-toezicht-door-de-FDA/

206 Hollander1967    
ongeveer 1 maand geleden door Hollander1967
3
Meld

@206 dus om dat verkoudheidsvirus "geschikt" te maken voor vaccinatie wordt het gemodificeerd. Maar dat is geen modificatie van *mijn* dna als ik dat vaccin krijg. Het zal mijn immuunsysteem prikkelen en hopelijk blijvend bekend maken met het virus.
Als ik genetisch gemodificeerde groenten eet verandert er aan mijn dna ook niks. (vergelijking gaat niet helemaal op omdat ik groente eet)
Evengoed dank voor uw inzet, dat kan ik erg waarderen.

207 datkanjijmakkelijkzeggen    
ongeveer 1 maand geleden door datkanjijmakkelijkzeggen
2
Meld

*niet ipv niks

208 datkanjijmakkelijkzeggen    
ongeveer 1 maand geleden door datkanjijmakkelijkzeggen
0
Meld

@207 Genetissche modificatie en genetische manipulatie worden als term door elkaar gebruikt. Dit komt omdat manipulatie een negatief begrip is. Het betekent echter in veel gevallen hetzelfde. Bij het inbrengen van een compleet virus, met of zonder gewijzigde instructies, worden mogelijk delen van het DNA gekopieerd naar het geinjecteerde object (mens, dier, plant). Het inbrengen van een virus zoals bij een vaccin kan dus een genetische veranderingen teweeg brengen.

https://wetenschap.infonu.nl/techniek/86396-wat-is-genetische-modificatie-of-genetische-manipulatie.html#:~:text=Manipulatie%20wordt%20al%20snel%20geassocieerd,Het%20betekent%20enkel%20'veranderen'.

"Aanbrengen in vector
Het nieuwe DNA moet worden ingebracht in het aan te passen organisme. Dit kan niet met een injectienaald, er moet een vector gebruikt worden. Dit kan bijvoorbeeld een virus zijn, wat is aangepast om het DNA over te brengen. Het kan ook een liposoom, een goudkogeltje of een plasmide zijn."

209 Hollander1967    
ongeveer 1 maand geleden door Hollander1967
2
Meld

@209 ja, dat geldt als bijvoorbeeld gewassen aangepast worden, zodat ze beter bestand zijn tegen ziektes, opbrengst vergroten e.d. Maar als ik die eet verandert aan mijn dna niks. Een gemodificeerd virus zal een immuun respons uitlokken, maar niet mijn dna veranderen. Althans, dat is niet wat ik lees

210 datkanjijmakkelijkzeggen    
ongeveer 1 maand geleden door datkanjijmakkelijkzeggen
2
Meld

@209
Dan moet je eens uitzoeken hoeveel verschillende virussen ieder mens iedere dag binnen krijgt zonder dat er enig sprake van dna modificatie zichtbaar is.
Sterker nog, er is zelfs geen dna modificatie aantoonbaar na al die tienduizenden jaren dat de mens bestaat. Tenzij natuurlijk de gehele mensheid dezelfde modificatie heeft gehad.

211 Snorrie    
ongeveer 1 maand geleden door Snorrie
2
Meld

@211 we hebben wel viraal dna toch?

212 datkanjijmakkelijkzeggen    
ongeveer 1 maand geleden door datkanjijmakkelijkzeggen
0
Meld
213 datkanjijmakkelijkzeggen    
ongeveer 1 maand geleden door datkanjijmakkelijkzeggen
0
Meld

@212
Er zijn stukje dna die identiek zijn aan viraal dna.
Zoals ook van bijna iedere andere soort op aarde.
Maar die stukjes viraal dna zijn in ieder mens hetzelfde dus dat maakt dna modificatie ongeloofwaardig.
Bij insecten beten/steken wordt ook niet lichaams eigen dna ingebracht alsmede ook viraal dna.
Nu zijn alleen in tekenfilms mensen gezien met vleugeltjes.
Die kleine, naakte en dikke jongetjes in de kerk niet mee geteld natuurlijk.

214 Snorrie    
ongeveer 1 maand geleden door Snorrie
0
Meld

@210 @211 Het gaat om de intentie van het inbrengen van een virus, niet om het ingebrachte virus zelf. Een virus is niets anders dan eiwitmantel met daarin een stukje RNA, een code om daarmee het DNA van de gastheer te wijzigen en daarna de cel in deeltjes te laten uiteenspatten zodat de gemuteerde restanten van die cel bij andere cellen hetzelfde proces veroorzaken. Die kettingreactie houdt pas op wanneer het lichaam voldoende antistoffen heeft om de inmiddels verveelvuldigde virusdeeltjes onschadelijk te maken. Dat doet de antistof door zich te binden aan de eiwitspikes van het virus.

Bij het Oxford Vaccin wordt een deels geprogrammeerd verkoudheidsvirus van een chimpansee met het vaccin in je lichaam gespoten, bij traditionele vaccins zijn dat 'in stukjes geknipte' virusdeeltjes. De bedoeling van het Oxford Vaccin is daarmee dat je lichaam antistoffen aanmaakt tegen een 80%-deel gehele virus en niet tegen de verschillende sequenties. Daarbij is dus 20% van het virus-RNA aangepast om je lichaam te laten reageren zoals gewenst en een sterkere immuunreactie uit te lokken. We weten inmiddels ook dat sterkere immuunreacties zogeheten cytokine stormen kunnen veroorzaken en ik hoef jullie niet meer uit te leggen wat daarvan de gevolgen zijn.

Daarbij heb ik nu aangetoond dat het mogelijk is dat een virus je DNA verandert. Dat is bij in stukjes geknipte RNA-sequenties niet het geval. Virussen worden gebruikt om genetische manipulatie bij organismen toe te passen, zo blijkt uit dit neutrale wetenschapsartikel. Het is dus bij de Oxford Vaccins mogelijk dat je DNA wordt aangepast terwijl dat bij traditionele vaccins niet mogelijk is.

215 Hollander1967    
ongeveer 1 maand geleden door Hollander1967
1
Meld

@211 Zouden de kwaadaardige virussen waar je over spreekt niet worden bestreden door je lichaam?

Het DNA van een chimpansee komt grotendeels overeen met dat van een mens.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Kruising_tussen_mens_en_chimpansee

Daarbij komt dat er theorieen zijn dat soortgelijke virussen als dit SARS-CoV2 virus, nl. HIV en Ebola mogelijk zijn overgedragen van mensapen op mensen.

https://www.nemokennislink.nl/publicaties/de-oorsprong-van-aids/
https://gorillastichting.nl/eboladreiging-terug-voor-mens-en-mensaap/

Ik zou deze pagina's eens grondig doornemen om tot een oordeel te komen.

Maar het is dus niet toevallig dat het DNA van een chimmpansee is gekozen aangezien dat DNA het meest met het onze overeenkomt. Gezien alle ongelukken die ik al heb gezien met DNA manipulatie bij dieren, ben ik nog stelliger overtuigd dat we ver weg moeten blijven van DNA manipulatie bij een nog complexer organisme als de mens.

216 Hollander1967    
ongeveer 1 maand geleden door Hollander1967
1
Meld

@216 maar dan gaat het ineens over iets heel anders toch, het gaat nu over mutaties, aangebracht in een virus om een vaccin te maken. Dat is toch wezenlijk wat anders dan genetische manipulatie.

217 datkanjijmakkelijkzeggen    
ongeveer 1 maand geleden door datkanjijmakkelijkzeggen
1
Meld

@217 Heb je de gequote tekst @209 niet goed begrepen?
Virussen worden gebruikt om genetische manipulatie in organismen door te voeren.

In traditionele vaccins wordt de methode van herkenning door het immuunsysteem gebruikt. "In stukjes geknipte" RNA-sequenties worden herkend door het immuunsysteem waarop er antistoffen worden aangemaakt. Bij genetische manipulatie is het natuurlijk juist niet de bedoeling dat er antistoffen worden aangemaakt maar dat je DNA wordt veranderd. Daarvoor worden niet 'stukjes RNA' gebruikt maar gehele virussen. Dat de nieuwe technologie dus nu voor wordt gebruikt om antistoffen aan te maken is geen blueprint voor de toekomst. Als de technologie is ontwikkeld, kan men menselijk DNA aanpassen.

218 Hollander1967    
ongeveer 1 maand geleden door Hollander1967
1
Meld

@218 eh nou, het verklaart imho niet de gesuggereerde manipulatie van ons dna, dus ja wel gelezen maar zie er geen onderbouwing in voor de stelling dat we gemanipuleerd gaan worden.

219 datkanjijmakkelijkzeggen    
ongeveer 1 maand geleden door datkanjijmakkelijkzeggen
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Trump... hoelang nog?
Zie hier hoelang nog voordat we verlost zijn

17 uur geleden door zeikenderechter

Kick Out Zwarte Piet vraagt winkels versierin...
Actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP) stuurt...

23 uur geleden door Congo

Trumps advocaat geeft langs zijn neus weg toe...
“Ik overdrijf een beetje.” Met dat kleine zin...

1 dag geleden door Crezee

President Trump zet licht op groen voor macht...
De machtsoverdracht in de Verenigde Staten aa...

1 dag geleden door AD

Joost Eerdmans gaat voor lijsttrekkersschap F...
Rotterdammer Joost Eerdmans gaat voor het lij...

1 dag geleden door AD


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Doomsdayshaman
Oproep: Wat is jouw favoriete lockdownoutfit?...
Blote kont, weten jullie zeker dat je een fot...

minder dan een minuut geleden door Doomsdayshaman

ikzelf
'Trump wil voormalig veiligheidsadviseur Mich...
@9"Moet ik me erover verbazen als de Suprem...

minder dan een minuut geleden door ikzelf

Bop
Van Haga vierkant achter wens Baudet om terug...
"Kameraad Wybren" ziet de bui al hangen. Wat ...

1 minuut geleden door Bop

Jopie Osdorp
Thierry Baudet toch niet uit bestuur gezet, m...
Daar gaat het zoveelste rechtse partijtje ten...

1 minuut geleden door Jopie Osdorp

Nerva
2020: het jaar waarin sociale media een hel i...
@10Nouu schijt is een groot woord, ik ga er...

2 minuten geleden door Nerva

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig