LIVE: Femke Halsema witgewassen bij Eva Jinek (geenstijl.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Moskowfiets in Media  ·  319 Reacties

  • 40
  • 1999x gelezen
Reageer met een Emoji
3
42
4

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@296
Heb je het over de koran? Nou veel plezier maar weer dan. Niet verward worden en je medicatie niet vergeten!

7
301 Bleke Betty

@289 je weet dat jouw witte helden uit het authentieke Hollands verleden door andere naties gezien werden ais terroristen?

5
302 Gut

@299 Nu ben ik toch heel benieuwd wat u triggert tot deze reactie.

1
303 Smiling

Ik stel voor dat voortaan de naam en toenaam van elk kind/puber die is aangehouden, en de volledige naam en functie + stemgedrag van beide ouders + evt. co-ouders in de krant komen te staan. Daarnaast de reden van aanhouding. Kan de Telegraaf vast wel verzorgen.


Alleen laten de betrokken politie-agenten dat bij onbekende landgenoten opeens per ongeluk opeens niet doorlekken naar media...………… politiek gewin dachten ze waarschijnlijk.

1
304 La Cabana

@301 Je verward Betty.

8
305 Jaap Oudenaerde

@300 Zwaktebod!
Een duidelijk gebrek aan kennis!

3
306 dummydum

@296 Je hebt gelijk, ze heeft waarschijnlijk te lang in een oververhitte afgesloten auto gezeten..

1
307 dummydum

@302
Over welke eeuw heeft u het? question Toen bestond het woord niet eens!
Hoe zou u de volgelingen vd Wrede benoemen? Die her en der genocides hebben gepleegd? En dat 14 eeuwen lang. De ottomanen eigenlijk tot op de dag van vandaag nog!

4
308 Bleke Betty

@304 Ik stel voor dat voortaan de naam van elk kind/puber die is aangehouden tegn het protocol in wordt veranderd/afgeschermd.
Ik stel voor dat bij iedere aanhouding.verdachte het uitdrukkelijke bevel uitgaat om over de zaak te zwijgen.
Ik stel voor dat alle ambtenaren met de beahndeling van de zaak door hogerhand het bevel krijgen tevreden te zijn.
Ik stel voor dat bij iedere zaak na weken wordt besloten om de zaak bij een ander parket on te brengen.
Ik stel voor dat u voortaan snapt waar men zich over op windt.

3
309 no mail today

@303
Ik had je hoger ingeschat en dacht dat je dat wel zou begrijpen.
Het hele artikel staat bol van de vergoelijking. Kattenkwaad, balorigheid enz. En de eigenaar vond het niet erg. Ok! Dus dan geeft het niet!
Dus zo moeilijk is mijn reactie niet.
Maar goed, ik kap ermee, NK is zo traag, geen zin meer in.

4
310 Bleke Betty

@301

Nog zo'n typisch tokkie-dingetje; het onvermogen tot begrijpend lezen.
Of heb ik gemist dat jij de koran leest

2
311 Brolin

@310 Ten opzichte van 'gewapende overval', zoals ik hier een aantal keer heb zien passeren, valt het inderdaad mee. Ik ga niet mee in dat hysterische gedoe. De jongen en zijn vriend hebben wetten overtreden en moeten daarvoor gestraft worden, maar wel graag voor wat ze gedaan hebben en niet voor wat reageerders hier denken dat ze hadden kunnen doen.

Waar het mij overigens meer om ging was waarom u denkt dat ik een rechtsstaat zonder wetten, met omkoping en bedreiging wel zie zitten.

2
312 Smiling

@311
Ja, om mafketels zoals jij te kunnen ontmaskeren en pareren. En niet alleen de koran (het meest beroerde boek) Maar zo'n beetje alle leidende religieuze filosofische en esoterische boeken.
Je kunt pas ergens iets over zeggen als je ervan op de hoogte bent.
Zelfs de soefi boeken van Onwijze dwaas. question

4
313 Bleke Betty

Wat mij het meeste tegen de borst stuit is dat onder leiding van Mvr. Halsema een STRENGERE BESTRAFFING van WAPENBEZIT in Amsterdam geldt ... die rechtsongelijkheid moest nog via de Namens Onze Staat (NOS) vergoelijkt worden...

En nu? wordt deze jongen in Haarlem dan ook volgens dit strenger straffen aangepakt voor zijn wapenbezit ? ... ben vooral benieuwd wat de advocaat DAAR OVER te zeggen heeft.

Voorts is de berichtgeving, overduidelijk zonder ruggenspraak hoogst onsmakelijk, en (b)lijken de beschuldigingen zeer overtrokken. Dat is des te meer schandalig omdat jongeren (pubers) in Nederland vooralsnog tegen hun eigen dommigheid worden beschermd, en zij niet al op jonge leeftijd hun leven vergooien door een veroordeling en strafblad (Want wij zijn in Nederland nog altijd ENORM Discriminerend op de Arbeidsmarkt, vooral op de HR afdelingen, want wee-o-wee je zal maar een jeugddelinquent aannemen ~ of iemand van 60+ , of iemand die ...etc... maar goed dat is een andere discussie).

Dus Ja, het media circus was tot op zekere hoogte onterecht, en toch zeker onsmakelijk. Maar daar valt nu weinig meer aan te doen. Nu is het vooral een interessante case door de omstandigheden...
A. Het beleid in Amsterdam tav. Wapen bezit; onder leiding van GroenLinks
B. Het 'wij zijn heiliger dan de paus, en verbieden alles bij name van de GroenLinkse God'
C. De, inmiddels niet meer lachwekkende, hypocriete vergoelijking van Links, nu is wapenbezit in ene heel normaal ?!?
D. De overduidelijke stellingname van diverse Media, die van journalistiek inmiddels niets meer afweten, en niets anders blijken dan PROPAGANDA blaadjes met een nieuws sausje.
E. Ik herinner me nog een PvdA'er die 'moest aftreden' omdat hij als vrijgezel zijn seksuele lusten in de prostitutie bevredigde (niet eens zo heel lang geleden). Dus rijst de vraag, kan een Moeder van een delinquent, die overduidelijk te weinig tijd heeft om haar zoon gedegen op te voeden, wel een 'burgermoeder' zijn. En zijn alle 'belerende' uitspraken die zij namens haar conservatief repressieve partij in Amsterdam doet, nog wel serieus te nemen?
F. Zie ook hier toch met enige regelmaat jonge lui met foto in de media langskomen die bv. buschauffeurs bedreigen, of weet ik het. Dus in hoeverre strookt dat dan met de 'beschermde maatregelen tav. jongeren onder 17jr'. En daar hoor je dan nooit een GroenLinkser over, of sowieso iemand van Links, dus is de bagatellisering van het vergrijp en de ophef over de ophef hier niet ook enorm hypocriet ?!

3
314 mightimouse

@309
Waar jij je, en het andere alt-right publiek zich over opwindt interesseert me geen fluit...………….. ik pleit al langer voor openheid van deze gegevens bij een aanhouding van iemand...……….. alleen dan kan je statistiek bedrijven, en zeggen dat er meer Marokkanen, lager-opgeleiden en pvv-electoraat crimineel zijn
alleen niet over de hoofden van kinderen tot 18 jr,

De rechtse media (Telegraaf / geenstijl / tpo) en alt-right politiek duikt er alleen op omdat het een kind is van een burgemeester, en blaast de boel op

https://www.parool.nl/amsterdam/ondernemer-die-dupe-was-van-halsema-s-zoon-het-stelde-weinig-voor~b050fdf9/
https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4813626/kind-van-burgemeester-femke-halsema-zat-fout-maar-dit-doen-tieners
https://www.nu.nl/binnenland/5978292/zoon-halsema-in-juli-opgepakt-voor-inbraak-burgemeester-reageert-in-brief.html

2
315 La Cabana

@312
Laatste.
Het één lijdt tot het ander. En u komt aanzetten met dat het samengevat, niet zo erg is een beetje kattenkwaad, namaakwapens en een paar messe... so what!
En dan ook nog omdat de eigenaar het ook niet erg vond. Nog ff....
Wat de eigenaar daarvan vindt doet in een rechtsstaat niet ter zake, slechts de wet!
En wapens vallen onder de wapenwet, klaar! Inbreken met wapens... !
En dan zou je dus de situatie krijgen dat bv rijke en invloedrijke mensen slachtoffers over kunnen halen (met wat dan ook) om ervoor te zorgen dat het als een sisser afloopt. Dus het één leidt dan tot het ander.
Eigenlijk wat halsema nu ook deed, haar positie misbruiken. Maakt niet uit om wat voor reden het is onaanvaardbaar dat ze dat heeft geprobeerd.

En nu kap ik er echt mee.

4
316 Bleke Betty

Prima toch? Zo lang ze Thierry maar zwart maken vind ik het wel best allemaal.

9
317 Jaap Oudenaerde

@308 de gouden eeuw en de vorige eeuw. Overigens heb ik dit voorjaar weer eens een geschiedenisles gehad die ons op school nóóit geleerd is. Het succes van de VOC en Amsterdam als hoofdstad van de wereld is onder andere te danken aan de Vlamingen. Ik wist al dat Portugeze joden en Franse hugenoten belangrijk waren voor ons Hollands succes, maar nu blijkt ook de Vlamingen. Wat is nu eigenlijk authentiek Hollands waar u zo trots op bent?

4
318 Gut

@316 O, de drogreden van de glijdende schaal.

Ik citeerde dat artikeltje om de daad van de jongens in perspectief te zetten, niet meer en niet minder.

Nergens suggereer ik volgens mij dat er geen strafbare feiten gepleegd zijn en dat de beoordeling daarvan door een ander dan de rechter gedaan moet worden. Ook mevrouw Halsema vindt dat dat moet.

En inderdaad, rijke mensen kunnen slachtoffers afkopen, bijvoorbeeld om geen aangifte te doen. Dat zal vast wel eens gebeuren en dat deugt niet. Hier is geen sprake van slachtoffers die aangifte doen, hier is sprake van een getuige die niet de indruk had dat de jongens met grote criminaliteit bezig was. De jongens zijn door de politie in de kraag gegrepen en het OM besluit nu hoe het verder gaat.

In welk opzicht mevrouw Halsema haar positie misbruikt heeft, of dat zelfs maar heeft geprobeerd, ontgaat me vooralsnog.

1
319 Smiling

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

EN we moeten Nederland wat groener maken, want de Nederlanders gebruiken te veel spullen dat best niet nodig is XXD...

5 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Meer mensen, meer ik te bouwen heb :D Die huidige inwoners moeten eens stoppen met Racistisch en Xenofobisch te zijn XD...

6 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

En de EU belofte was : 3% groei per jaar XD Dus, meer huizen bouwen (verdien ik geld aan) XD Bek houden en meedoen, of anders ben je een racist....

8 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Bahahahaha, zelf-gemaakte probleem. :) Nederland was het land van Demokraten EN het zou best wel xenofobisch en racistisch zijn als je die mense...

9 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Vageali6888
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Vroeger was de politiek er voor het volk, nu is de hiërarchie volledig omgedraaid.VN/WTO/WHOEUDen HaagEn dan pas wij...

15 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

wildersfan
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

@5 Heb jij het helemaal afgeluisterd? 😃 Ik moet nog 20 minuten. 😁...

20 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Vageali6888
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

20 keer een stad als Amersfoort erbij intussen, en de autochtone bevolking kromp...https://youtu.be/wftARWunM2I?si=22B-_uN9nKx2P8n9...

23 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

ongelovenloos
Politie weegt uiterlijk en afkomst niet langer mee bij controles op straat

Laat de politie nou gewoon hun werk doen.Als ze iemand willen controleren moeten ze dat gewoon kunnen doen.Zij zijn praktijkdeskundigen .E...

39 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Natasha Nice Full PornBackroomcastingcouch FullMasturbate EroticPrivate DelighsLovelymimi NudeLilcanadiangirlWatch It For The Plot RedditAida CortezXxlayna Marie Age18+nudesMobile. PornAnna Kendrick NudesNaruto Porn GanesWww X Video HdEnporneXhanterVideos PornograaficosKate Moss NudeMalkova XxxBlack Porn BustyMalu Trevejo TwerkVideos Portno GratisHana Haruna PornAlison Tyler ComMasterbaitDesi Porns SitesStacey CruzBarazil PornSex Video NiceTiktok Nude CompilationSpy2 WcTop Porn DtarsPrisyine EdgeNude Gf SelfiesIndian Muslim Girl SexBangla Bf DesiChut Ki PhotosHindi Adult ChobiRoof SexIndian Top 10 Porn StarActress Porn ComAnal BlastFaponicCathren Bell NudeWww Xxx HamsterStretch PornXxnx Com HindiBokep CadarCardi B Onlyfans LeakedIndian Webseries XxxVintagepornFulltaboo TvSweetiepie BriDemon Throat PornXxxoornGaymaletube.ccomEimi FokadaDildo PicsFilmes Pornos Com MulatasThick Latina NudesFree Desi Sex VideoBig Titted Lesbians With StraponsPassion PornChanelfoxxBritany Spears SextapePorstarRachel Weisz HotIndian Hot Couples PornDesi Bhai SexHot Sex Xxxx VideoGay MaturepornNiftystories.comPorn ManhwsCute PornographyBest Porn PhotoXivdeosFree Porn StoreisXhanstetsThayksada ComFilme Pornô Os MelhoresBrittany Renner NudeBithreesome PornSuhagrat XvideoBoy Boy X VideoAsa Akira XvideosBeautiful Hindi PornBrazzers Name That PornBang GonzoChloe Surreal And Jenna StarrPorn StorylineReddit Adorable PornEbony Car HeadViolent MyersLeah Remini NudesPetticoatingLaya Rae BangbusBeefarmr LeakHow To Watch Porn On RokuPornographi GratuitDua Lipa NudeSexxx In SleepSchool Teacher ChudaiDeepthroat CompletionSnapleaksExstreme TubeJogo Porn OnlineAvavillain LeakSombra Overwatch PornGayhoopleAfghanistan XxxNithya Menon BoobsPron HugNude Wimen PicsBhai Behan Ki Chudai Ki VideoTscandiceReddit Slutty ConfessionsPornografia De IndiaFree Lesbiam Porn VideosSkylarmaxeoTori Black Porn VideosThroatbuldgeXxx Video BackHarly LottsSunporrnoCoxolandUtopiaguideافلام اباحية مترجمهSale Pute .frSofia Bevarly Onlyfans LeakedXvids'Hermione GrangerpornJjba PornXnxc ComJapenese PornBig Breast JoiVegas PutasNancy Pelosi BoobsMassive Boobs BikiniMuscular Bear Gay PornHentaioldDesi Mallu X VideosSkipthegames.ckmSqwerting PornMaitland Ward PornhubSouth Indian Xx VideoNew Viral XxxEchidna WarsBbw Chan CatalogCherry EnglishMallu Porn Sex