Gezondheid
  • 7
Huisarts Joost Zaat schrijft over de gevolgen van antivaxxers ...

10 maanden geleden door Wilmama

REAGEER MET EEN EMOJI
12
1
11
1

@299 Gezien de stelling van rattocasi in @287 zou ik al versteld staan als hij tot 10 blijkt te kunnen tellen, laat staan dat hij deze wat zwaardere kost kan verteren, maar wel mooi dat het in ieder geval uitgelegd is.

301 Vogelverschrikker    
10 maanden geleden door Vogelverschrikker
1
Meld

Ik blijf en heb behoorlijk wat kritiek op big pharma , maar als het om vaccineren gaat dat werkt echt wel , we hebben al decennia lang geen echte epidemie meer van een kinderziekte , het probleem is dat we steeds meer een idiocracy worden , we luisteren liever naar 'the kahdarsians' , (cardassians) , dan we naar doktoren luisteren , want doktoren zitten in het gruwelijke complot om ons allemaal gesteriliseerd te maken van vaccinatie , of autistische van vaccinatie , of door een vaccinatie onze gedachten kunnen controleren , en alle artsen , behalve natuurlijk de gegoede barmhartige sjamartanen van de homeopathie , zijn allemaal onderdeel van een complot.

Verder van mensen die even verder kijken dan de honderd duizenden complot websites , een beetje wetenschappelijke websites op na kijken , beetje wetenschappelijke tijdschriften op na kijken , of als je wat meer bent van het populaire naar een Penn en Teller of naar in Nederland Lubach kijkt , kom je al heel snel achter dat vaccineren werkt en dat het nog steeds nodig is , zolang mensen weigeren hun kinderen te vaccineren , vraag me af of die mensen ook weigeren hun kind beter te maken als ze ziek worden.

302 MarcusCole    
10 maanden geleden door MarcusCole
1
Meld

@273 en diverse andere antivaxxers:
"... kwikverbindingen die in het lichaam gebracht worden ..."
Die kwikverbinding in vaccins (thiomersal) is volstrekt onschadelijk in de gebruikte hoeveelheid, zelfs voor pasgeboren baby's. Het bewijs hiervoor bestaat niet alleen uit de prima uitleg hierboven over hoe en hoe snel het uit het lichaam verdwijnt, maar is nog veel duidelijker in de praktijk te zien:
In 2001 is men in de VS gestopt met het gebruik van thiomersal in kindervaccins, na jarenlange protesten van onder meer antivaccinatiefiguren, die het 100% zeker wisten: dat kwik in vaccins was de oorzaak van de 'autisme-epidemie'.
In de daaropvolgende jaren werd bijzonder goed duidelijk wat de gevolgen waren van al dat kwik in vaccins in eerdere jaren: niets. Nada. Noppes. Er was GEEN ENKEL verschil in gezondheid waarneembaar tussen kinderen die vóór 2001 waren gevaccineerd, dus met thiomersal-houdende vaccins, en kinderen die na 2001 vaccins zonder thiomersal kregen. Het aantal autismediagnoses veranderde niet, het IQ van kinderen veranderde niet -- er gebeurde niets op het gebied van welke kwaal dan ook.
Een beter bewijs dat thiomersal geen enkele schade aanrichtte is bijna niet denkbaar.

Denk echter niet dat het antivaccinatievolk zelfs maar toegaf dat ze er al die tijd naast hadden gezeten. Welnee, ze vervingen gewoon het woord 'kwik' in hun propagandaleugens door 'aluminium' en bleven gewoon net zo dom uit hun nek kletsen als voorheen. Dus zelfs in dat opzicht heeft het weglaten van kwik uit vaccins niets veranderd ...
Maar het zou prettig zijn wanneer het gezeur over 'kwik in vaccins' definitief zou stoppen. Want het zit in slechts enkele soorten vaccins, en het kan sowieso geen kwaad.
Mijns inziens is de enige goede reden om tegen het gebruik van kwik in vaccins te zijn dat het uiteindelijk in het milieu belandt; bij 3 miljoen griepprikken met elk 50 microgram thiomersal heb je het over in totaal dus over 150 gram kwikverbindingen die hier landelijk in het riool belanden; de helft van die massa is zeg maar het eigenlijke kwik. Maar ja, dan kun je beter beginnen met alle kolencentrales te sluiten, want die hebben een duizend keer hogere jaarlijkse kwikuitstoot.

303 RichardR    
10 maanden geleden door RichardR
0
Meld

@295 Dus het valt gewoon uit elkaar, zonder ionenwisselingen.

@296 Niet snel maar relatief snel tov. het vroeger gebruikte methylkwik.
7 Dagen kan ik niet snel noemen, het komt wel snel in de bloedbaan en hersenen terecht.
Opstapeling werd niet waarschijnlijk genoemd maar niet bewezen.

304 Proemevla    
10 maanden geleden door Proemevla
7
Meld

@303
Je slaat in de eerste zin al de plank mis.

[quote]@273 en diverse andere antivaxxers:[/quote]

Ik ben niet tegen vaccinatie.

305 Proemevla    
10 maanden geleden door Proemevla
7
Meld

@304
Nee de menselijke stofwisseling verwerkt thiomersal.

306 kwatta    
10 maanden geleden door kwatta
0
Meld

@303 De nieuwe windmolen van de antivaxxers is nu polysorbaat 80, wat het doordringen van de bloed-brein barrière bevordert.
In vaccinaties wordt het gebruikt in kleine hoeveelheden om de componenten van het vaccin beter te laten vermengen.
Natuurlijk staan ze in antivaxxer-land nu op hun achterste benen, want zo zou het aluminium de hersenen kunnen bereiken.
Wat ze gemakshalve niet vermelden is dat de hoeveelheid polysorbaat 80 die nodig is om de bloed-brein barrière te doorbreken, bijna 3000 keer groter is dan de aanwezige hoeveelheid in vaccins.
Het zaad is weer gezaaid.

307 Vogelverschrikker    
10 maanden geleden door Vogelverschrikker
0
Meld

@307 en zo hobbelen ze van het ene naar het andere. Maar als het misgaat, en dan bedoel ik niet de diehard anti's want die gaan dan waarschijnlijk naar de alternatieve genezers, maar de slecht geinformeerde bange volger, dan weet men niet hoe hard men naar de dokter en het ziekenhuis moet draven en dan opeens kan het ze geen bal schelen wat er in een infuus zit. Als de dokter het kind maar redt. Dan opeens is de dokter toch wel een autoriteit die weet wat hij doet, of zij natuurlijk.
Dat is vooral wat mij zo tegenstaat aan deze figuren, of ze nou weigeren omdat het volgens hen niet mag van de Bijbel of vanwege de zgn gevaren.

308 streek    
10 maanden geleden door streek
1
Meld

@229 Ik heb een idee, leg dit uit aan ouders dat hun baby 10.000 vaccins aankan, (wat zelfs Wilmama hier stug leek) question Let dan even op hoe ouders reageren, denkt u dat ze er dan meer vertrouwen in krijgen of minder?

Laat een baby nu geen theoretical zijn echter een mens van vlees en bloed die allemaal anders reageren of hebben wij hier de nieuwe eenheidsworst de baby.
Maar ja op papier staat alles prachtig nu de praktijk nog.
Ik zou zeggen doen allemaal super gezonde kinderen die nooit meer ziek zijn, gaat een leuk dingetje worden voor ouders, je baby als speldenkussen.

Jas eerst even Huisarts Joost Zaat vol met 10.000 vaccins.

309 Rattocasi    
10 maanden geleden door Rattocasi
8
Meld

@305 Ik ook niet echter dat interesseert ze hier geen bal, is een geloof en dat heet skepsis.

310 Rattocasi    
10 maanden geleden door Rattocasi
6
Meld

Voor diegenen onder ons die denken dat rattocasi een uitzondering is, ga voor de geïnteresseerden eens naar de Facebook pagina van de NVKP.
Daar komen alleen maar rattocasi's.

311 Vogelverschrikker    
10 maanden geleden door Vogelverschrikker
0
Meld

@305 @310 Ik geloof dat ik mensen die beweren niet tegen vaccinatie te zijn en ondertussen de ene anti-vax-leugen na de andere verspreiden bijna nog enger vind dan de échte anti-vaxxers.

312 Smiling    
10 maanden geleden door Smiling
0
Meld

@311 en helaas ook teveel onzekere bangige ouders die nou eenmaal hun schatjes voor alles willen behoeden en helaas daarbij net de verkeerde keuzes maken.

@309 ja en ze krijgen er geen 10.000 maar slechts 19 verdeeld over 14 jaar.
1 prikje per jaar, elk kind dat lekker buiten speelt loopt al meer op. Dat is nou net het probleem, ouders denken te voorkomen dat hun kind iets krijgt van een prikje maar stellen vervolgens hun kind bloot aan veel grotere gevaren.

313 streek    
10 maanden geleden door streek
1
Meld

@309 Je moet echt iets laten doen aan die blinde vlek van je, die er voor zorgt dat je de ene helft mist en de andere verkeerd interpreteert. Dat scheelt een hoop voor schut staan.
Tenzij dat een soort fetisj van je is.

314 Vogelverschrikker    
10 maanden geleden door Vogelverschrikker
0
Meld

@307
"De nieuwe windmolen van de antivaxxers is nu polysorbaat 80"
Oei! Beslist geen roomijs meer eten dan, want dan krijg je het spul soms met grammen tegelijk binnen...

315 RichardR    
10 maanden geleden door RichardR
0
Meld

@311 Dat is dan zeer jammer voor u ik zit daar echter niet.

316 Rattocasi    
10 maanden geleden door Rattocasi
5
Meld

Meld u aan bij voor de 10.000 vaccinatie, bent u nooit meer ziek heeft nooit meer een arts nodig, aanmelding is bij skepsis, ik zie hier al zeker 19 gegadigde.
Toppie doen.

317 Rattocasi    
10 maanden geleden door Rattocasi
6
Meld

@313
Dezelfde antivaxxers vinden dat kinderen te schoon worden opgevoed en meer met straatvuil in aanraking moeten komen om zo het immuun systeem op te bouwen. Komen ze toch met duizenden antigenen in aanraking.

318 kwatta    
10 maanden geleden door kwatta
0
Meld

@317 Je vergat even dit via het account van opa te schrijven.

Hoe oud ben je, opa?

319 LanCaster    
10 maanden geleden door LanCaster
1
Meld

@317
Ga je nou een opabertje doen.

320 kwatta    
10 maanden geleden door kwatta
0
Meld

DaSilva als ze dit met vaccin tot op de komma nauwkeurig hebben theoretisch, hoe komt het dan dat ze nog steeds niks voor kanker hebben dan alleen een lapmiddel.
Ze weten alles van het immuun systeem echter bij kanker tasten ze nog steeds in het duister.

321 Rattocasi    
10 maanden geleden door Rattocasi
5
Meld

@319 brilletje nodig?

322 Rattocasi    
10 maanden geleden door Rattocasi
5
Meld

@320 Heeft u de contributie van skepsis wel betaald?

323 Rattocasi    
10 maanden geleden door Rattocasi
5
Meld

@322 Woef.

324 LanCaster    
10 maanden geleden door LanCaster
1
Meld

Nogmaals @307
"... want zo zou het aluminium de hersenen kunnen bereiken ..."
Wat ze trouwens ook hardnekkig niet snappen, is dat de aluminiumverbindingen in vaccins zo goed als onoplosbaar zijn en daardoor juist langere tijd op de prikplaats aanwezig blijven -- dit nog afgezien van het feit dat er van nature al een grotere hoeveelheid wèl oplosbare aluminiumionen in het lichaam circuleert.

325 RichardR    
10 maanden geleden door RichardR
0
Meld

@324 Wat lief wij hebben een na-aper. koediekoediekoedie

326 Rattocasi    
10 maanden geleden door Rattocasi
5
Meld

@325 Kleine beetjes maken een hoop, maar er kan nog meer bij, zeker 10.000 aluminium verbindingen.

327 Rattocasi    
10 maanden geleden door Rattocasi
6
Meld

@326 Waarom zeur je niet bij opa? Die ging me voor met na-apen. Of was dat dus geen na-apen?

328 LanCaster    
10 maanden geleden door LanCaster
1
Meld

@327 10.000 verschillende Al-verbindingen? Noem ze dan allemaal eens?

329 LanCaster    
10 maanden geleden door LanCaster
1
Meld

@329 had ik het niet over vaccin! of bent u nu de tafelpoot aan het verleggen?

330 Rattocasi    
10 maanden geleden door Rattocasi
4
Meld

@330 Je spreekt wartaal.

331 Vogelverschrikker    
10 maanden geleden door Vogelverschrikker
0
Meld

@331 xx

332 Rattocasi    
10 maanden geleden door Rattocasi
3
Meld

@330 Nee, je had het over "zeker 10.000 aluminium verbindingen." in @327 .
Werkt je kortetermijngeheugen ook al niet meer?

333 LanCaster    
10 maanden geleden door LanCaster
1
Meld

Draadjes over dit onderwerp worden altijd eindeloos lang. Dat komt door de tactiek van de vaxxers., om eindeloos comments te schrijven met neerbuigende toon, op de persoon, afgewisseld met af en toe "feiten". Uitlachen en kleineren zijn de favoriete "argumenten". En dus eindeloos blijven ondersneeuwen, puur ontmoedigingsbeleid.

Wij staan in ons recht, wij zijn "de goeden", wij hebben dus het recht, ons zo te gedragen. DAT is de booschap.

334 Wendel    
10 maanden geleden door Wendel
7
Meld

Mijn lichaam is en blijft mijn eigendom en wordt niet in bulk meeverkocht aan de lobby.

335 Wendel    
10 maanden geleden door Wendel
6
Meld

@333 Lieve schat op dit draadje hadden wij het over vaccin niet over zware metalen.
Heeft u al die 10.000 vaccins gehaald met aluminiumverbinding?

336 Rattocasi    
10 maanden geleden door Rattocasi
5
Meld

@309
[ @229 Ik heb een idee, leg dit uit aan ouders dat hun baby 10.000 vaccins aankan, (wat zelfs Wilmama hier stug leek) question Let dan even op hoe ouders reageren, denkt u dat ze er dan meer vertrouwen in krijgen of minder? ]
Voor de zoveelste keer: LEG ME GEEN WOORDEN IN DE MOND!!!

337 Wilmama    
10 maanden geleden door Wilmama
0
Meld

@336 Jij begon erover, stumpertje. Probeer je nu te ontkennen wat een paar berichtjes eerder te lezen is?

338 LanCaster    
10 maanden geleden door LanCaster
2
Meld

@335 Niemand is geïnteresseerd in jouw lichaam, wendel.
We hebben alleen liever niet dat je ziekteverwekkers verspreidt.

339 LanCaster    
10 maanden geleden door LanCaster
2
Meld

@337 Dit schreef u niet?

**Een/1 vaccin bevat pakweg een 0,5 milliliter vloeistof: https://nl.wikipedia.org/wiki/Milliliter(**) Een milliliter (symbool mL of ml) is een volume-eenheid die gedefinieerd is als één duizendste van een liter. (**)10.000 x 1 vaccin is dus 5000 ml ofwel 5 liter. Wat denk je zelf dat dat zou doen met een baby van laten we zeggen 6 pond? Hoef je het over de hulpstoffen niet eens (meer) te hebben. Of eis je dat daar ook dubbelblind onderzoek naar gedaan zou moeten worden?**

340 Rattocasi    
10 maanden geleden door Rattocasi
4
Meld

@339 Nee lieve schat ik had het aldoor over vaccin dan ga ik het niet ineens over zware metalen hebben of bedoelt u dat de aluminium verbinding in vaccin een zware metaal is?

341 Rattocasi    
10 maanden geleden door Rattocasi
4
Meld

@340 https://youtu.be/hnzHtm1jhL4
Gezellig, uw liedje?

342 chouffleur    
10 maanden geleden door chouffleur
0
Meld

@340 Wat denk je dat er met jou gebeurt als je 750 liter water drinkt, straks? En wat, als je dat verdeelt over een jaar?
Moeilijk, hè, dat denken...

343 LanCaster    
10 maanden geleden door LanCaster
2
Meld

@341
Aluminium is een lichtmetaal

344 kwatta    
10 maanden geleden door kwatta
0
Meld

@342 Was het maar waar. Ze lopen tegenwoordig allemaal vrij rond, lijkt het.
proemstra, rat, opa, robin. Of zit robin eindelijk vast? Niets meer van gehoord... question

345 LanCaster    
10 maanden geleden door LanCaster
2
Meld

@342 U springt weer over op iets anders! Lastig hé onderwerp vaccin.

Maar u geeft wel een leuk voorzetje welke draai wilmama er aan zijn berichtje kan geven, chapeau.

346 Rattocasi    
10 maanden geleden door Rattocasi
5
Meld

@321
Kanker is geen virus.

347 DaSilva    
10 maanden geleden door DaSilva
0
Meld

@341 een wonder dat zoiets simpels zoveel kinderen kan genezen!
Leuk om te weten dat u zoveel reclame maakt ervoor.
Zo'n krachtig mengsel is prima.
De sterfte is ook teruggedraaid naar nul en geen enkele bijwerking.
Sterker nog, je ziet die baby's opfleuren en levendiger worden na de vaccinatie.
Wonderen der der wetenschap.!!!!! !!!!!!!!!!!!!

348 chouffleur    
10 maanden geleden door chouffleur
0
Meld

@346 Waarom begon jij over 10.000 aluminium verbindingen?

349 LanCaster    
10 maanden geleden door LanCaster
1
Meld

@341 De enige die het hier over zware metalen heeftben je zelf.
Ik begin serieus te vermoeden dat er iets ernstig mis is met je korte termijn geheugen en waarschijnlijk ook in zekere mate je lange termijn geheugen.
Vandaar dat je oeverloos in herhaling valt.
Iets wat je overigens ook ziet bij mensen die dagelijks cannabis roken.
Ben je daar al eens voor bij een specialist geweest, of loop je bij een homeopaat?

350 Vogelverschrikker    
10 maanden geleden door Vogelverschrikker
0
Meld

@346 welnee gezellig liedje ertussendoor..
Hahnemann hahnemann hahnemann kijk eens hoe ik schudden kan.. Hahnemann hahnemann zoveel water als ik kan..
Hahnemann hahnemann 10.000 keer als het kan.. Hahnemann hahnemann draai ik een poot uit bij de simpelman...

351 chouffleur    
10 maanden geleden door chouffleur
0
Meld

Dat kun je helemaal niet eisen of verplichten, want leren is een recht. Ook net-ingeënte knderen hebben dit recht om naar school te mogen.

352 zewa    
10 maanden geleden door zewa
5
Meld

@352 jazeker dat kan wel, verpleegkundigen, zorgmedewerkers artsen allemaal verplicht ingeënt

353 chouffleur    
10 maanden geleden door chouffleur
0
Meld

@352 Niet besmet worden als dat voorkomen kan worden is ook een recht.
Je kunt niet altijd alles krijgen wat je wilt.

354 LanCaster    
10 maanden geleden door LanCaster
1
Meld

@354 The Rolling Stones!

355 Vogelverschrikker    
10 maanden geleden door Vogelverschrikker
0
Meld

@327
Gaan we nog maar een keer:
http://rijksvaccinatieprogramma.nl/De_vaccinaties/Wat_zit_er_in_vaccins

(**) Waarom zitten er aluminiumverbindingen in een vaccin?
Aluminiumverbindingen zoals aluminiumsulfaat, aluminiumhydroxide behoren tot de groep van hulpstoffen in een vaccin en komen voor in vaccins zoals DKTP-Hib, Pneu, HPV, MenC, HepB. Aluminiumverbindingen zorgen ervoor dat het vaccin ons afweer(immuun)systeem beter bereikt waardoor de werkzaamheid wordt verhoogd. Dit betekent ook dat de hoeveelheid vaccin die ingespoten wordt verlaagd kan worden.

Aluminium zit in de lucht, ons voedsel en ons drinkwater. Per dag krijgen we ongeveer 5-10 mg aluminium binnen via onze ademhaling en ons maagdarmkanaal. Daarbij veroorzaakt aluminium alleen problemen bij veel hogere doseringen. De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft in 1993 een schatting van de dagelijkse inname van aluminium in voedsel per kg per dag gemaakt. Dat varieert per leeftijdsgroep van 0,10 - 0,12 mg/kg/dag. Alleen kinderen tussen 2 en 6 jaar springen eruit met 0,30 - 0,35 mg/kg/dag en 14-16-jarigen met 0,15 - 0,18 mg/kg/dag. De minimale risiconiveaus voor orale inname ligt volgens de FDA op 1 mg/kg/dg gedurende >365 dagen.

In de afgelopen 80 jaar, waarin aluminiumverbindingen zijn toegevoegd aan vaccins, is er voortdurend onderzoek gedaan of deze invloed kan hebben op de gezondheid. Het blijkt dat de toevoeging van aluminiumverbindingen onschadelijk is. De hoeveelheid aluminium in een vaccin is vele malen lager dan de hoeveelheid waar mensen en ook zuigelingen elke dag aan blootgesteld worden. Zo krijgt een baby in de eerste 6 maanden slechts circa 4 mg aluminium via vaccins binnen. Dit is nog minder dan de hoeveelheid aluminium die een baby elke dag standaard binnenkrijgt door ademen, eten en drinken. Ter vergelijking, door 1 hoeveelheid borstvoeding krijgt een baby 10 mg aluminium binnen en met flesvoeding 30 mg.

Ook al komt in het ene geval aluminium in het lichaam via een inenting en in het andere geval via de mond, het blijkt dat de hoeveelheid aluminium via voeding vele malen hoger is dan de totale hoeveelheid aluminium in de aluminiumverbindingen die in de Rijksvaccinatieprogramma-vaccins zit die een baby gedurende zijn eerste 6 levensmaanden krijgt. Daarnaast wordt een vaccin slechts eenmalig of enkele keren toegediend en is eten en drinken een dagelijks gebeuren. (**)

356 Wilmama    
10 maanden geleden door Wilmama
0
Meld

@344 http://jessevandervelde.com/zware-metalen-vergiftiging-hoe-krijg-je-het-en-hoe-voorkom-je-het/

Aluminium: is in verband gebracht met ernstige ziekten en aandoeningen zoals osteoporose, extreme nervositeit, bloedarmoede, hoofdpijn, verminderde lever- en nierfunctie, vergeetachtigheid, spraakstoornissen, geheugenverlies en de ziekte van Alzheimer. Dit zware metaal is onder andere terug te vinden in kraanwater, bewerkte voedingsmiddelen, aluminium keukengerei, deodorant en medicijnen.

357 Rattocasi    
10 maanden geleden door Rattocasi
6
Meld

@357 Waarom begin je nu ineens weer over aluminium?

358 LanCaster    
10 maanden geleden door LanCaster
1
Meld

Laten we dan maar stoppen un Africa want daar is sinds westerse NGO's begonnen zijn met inenten van de bevolking de bevolking ook geexplodeert in aantal..beter bewijs dat vaccineren werkt is er trouwens niet

359 Lunatiek    
10 maanden geleden door Lunatiek
0
Meld

@357
Die jesse van der velde toch, weer zo'n nepguru.

360 kwatta    
10 maanden geleden door kwatta
0
Meld

@358 Is antwoord voor u, u dacht dat het daar over ging dus heb ik het even voor u opgezocht lief hé! Is trouwens een zware metaal aluminium. question

361 Rattocasi    
10 maanden geleden door Rattocasi
8
Meld

@294 zeker, maar het systeem wordt aangejaagd door waar we mee in aanraking komen. Ik denk bijvoorbeeld niet dat ik antistoffen heb tegen knokkelkoorts.

362 datkanjijmakkelijkzeggen    
10 maanden geleden door datkanjijmakkelijkzeggen
0
Meld

@360
Wat dieetcoach Jesse van der Velden, die een blauwe maandag voedingswetenschappen studeerde aan de Hogeschool Antwerpen, opeens met vaccinatie te maken heeft? Met Rattocasi kun je meerdere kanten op, behalve de goede zo lijkt het.

363 Wilmama    
10 maanden geleden door Wilmama
0
Meld

@360 Naar voor u dat jesse vertelde dat het zware metaal is, tja dan ben je ineens een nepguru toch? Kan ook zijn dat u er naast zat.

364 Rattocasi    
10 maanden geleden door Rattocasi
6
Meld

@361 Aluminium is geen zwaar metaal. Niet beoordeeld op dichtheid, evenmin op basis van atoommassa.

365 LanCaster    
10 maanden geleden door LanCaster
1
Meld

@364 Waarschijnlijker dat jouw gurutje geen benul heeft. Net als een volger van hem, trouwens.

366 LanCaster    
10 maanden geleden door LanCaster
1
Meld

@309 tjonge jonge jonge man man man, net als je denkt dat het niet gekker kan.. Jawel hoor, geen inhoudelijke reactie.

367 datkanjijmakkelijkzeggen    
10 maanden geleden door datkanjijmakkelijkzeggen
0
Meld

@364 Blijkbaar heeft Jesse van der Velde, net als jij, geen idee waar hij het over heeft.
Aluminium is geen zwaar metaal.

368 Vogelverschrikker    
10 maanden geleden door Vogelverschrikker
0
Meld

@321 ja, waarom weten ze dat eigenlijk niet? Denk ff na.. Zoek eens op. Zet niet steeds anderen aan het werk. Minusvariant.

369 datkanjijmakkelijkzeggen    
10 maanden geleden door datkanjijmakkelijkzeggen
0
Meld

@357 aluminium als in folie of een hoedje?

370 datkanjijmakkelijkzeggen    
10 maanden geleden door datkanjijmakkelijkzeggen
0
Meld

@368
Weer typisch voor ratje, hij gelooft eerder zelfbenoemde guru's dan mij als chemicus.

371 kwatta    
10 maanden geleden door kwatta
0
Meld

@357 maar het is homeopathisch verdund aanwezig, dat is juist goed tegen genoemde problemen..
Arsenicum wordt ook zo verdund toegediend in homeopathische middelen van vsm en vogel
Dat werkt juist tegen vergiftiging toch?
Heilzaam door verschraling..!

372 chouffleur    
10 maanden geleden door chouffleur
0
Meld

@371 Ja, maar jij staat ook op de loonlijst van Big Pharma, terwijl Jesse van der Velde gratis boekjes over beweging en eetgewoonten uitdeelt.

373 Vogelverschrikker    
10 maanden geleden door Vogelverschrikker
0
Meld

Sorry kwatta u had wel gelijk moet even toegeven, gekeken op jesse zijn site wel een beetje zweverig typje.

Dus even uit de zweefmolen met mijn benen op de grond en een nieuwe over aluminium.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Aluminium

374 Rattocasi    
10 maanden geleden door Rattocasi
3
Meld

@364 o, jesse zegt het..??
En als jesse zegt dat gemalen kippenstront goed werkt tegen een vergiftiging met zware metalen is dat ook waar?

375 datkanjijmakkelijkzeggen    
10 maanden geleden door datkanjijmakkelijkzeggen
0
Meld

@374 Ik denk dat jij hier de enige bent (uitgezonderd robin en heel misschien opa, als dat een apart individu mocht zijn) die Wikipedia nodig heeft om te weten wat aluminium is.

376 LanCaster    
10 maanden geleden door LanCaster
2
Meld

@361

De grens tussen lichtmetalen en zware metalen (metalen met hoge atoommassa) valt niet scherp te trekken. Sommige leerboeken definiëren lichtmetalen als metalen met een dichtheid onder de 5 g/cm³,[1][2][3] terwijl enkele (oudere) bronnen de grens bij 4,5 g/cm³ leggen.

Element Symbool Groep Periode Dichtheid (g/cm³)
aluminium Al boorgroep 3 2,70

Nou jij weer, eikel...

377 Münchhausen    
10 maanden geleden door Münchhausen
1
Meld

@374 Je geeft toe dat een aangehaalde site iets te zweverig is?
Ga zo door, misschien ben je niet helemaal verloren.

378 Vogelverschrikker    
10 maanden geleden door Vogelverschrikker
0
Meld

@378 @374 is pro vaccinatie, die hulpstoffen zijn homeopathische verantwoord, en niet te vergeten steriel en hygiënisch.
En al eerder aangetoond door hem dat hygiëne met vaccinaties de sterfte terugbrengen naar nihil..
Ach verder is @374 andersbegaafd

379 chouffleur    
10 maanden geleden door chouffleur
0
Meld

En net nu we het over aluminium hebben, zegt een stel onderzoekers uit het antivaccinatiekamp 'bewijs' te hebben gevonden dat blootstelling van muizenbaby's aan aluminium iets doet in de hersenen wat ook in verband wordt gebracht met autisme:
https://healthcareinamerica.us/new-canadian-study-autism-aluminum-adjuvant-link-corroborated-330e947f5f62

Nu was dit onderzoek al door allerlei wetenschappers afgebrand wegens ronduit beroerde methodologie, foute statistische gegevensverwerking en het gebruik van sterk verouderde analysemethoden die verkeerde resultaten bijna garanderen:
http://scienceblogs.com/insolence/2017/09/21/torturing-more-mice-in-the-name-of-antivaccine-pseudoscience-2017-aluminum-edition/

Nu er echter nog wat meer wetenschappers naar gekeken hebben, lijkt er niet alleen sprake van incompetent geknoei, maar begint het zelfs te stinken naar regelrechte fraude:
http://scienceblogs.com/insolence/2017/09/27/torturing-more-mice-in-the-name-of-antivaccine-pseudoscience-was-it-fraud-or-incompetence/

Het lijkt er kort gezegd sterk op dat de elektroforeseplaatjes waar de onderzoekers hun conclusies op baseren vervalst zijn -- er zijn sterke aanwijzingen dat fragmenten handmatig zijn gedupliceerd of juist verwijderd om veranderingen in de muizenhersenen te laten zien.
Helaas betekent betrapt worden op fraude in antivaccinatieland niet gewoon het einde van je carrière en je geloofwaardigheid zoals het hoort, maar kennelijk juist het begin van een heldenstatus -- Andrew Wakefield is een schrijnend voorbeeld.

380 RichardR    
10 maanden geleden door RichardR
0
Meld

@376 Nee lieverd, dat had ik voor jou neer gezet, jesse was even wat te zweverig voor jou en je wilde het over aluminium hebben.

381 Rattocasi    
10 maanden geleden door Rattocasi
7
Meld

De anti-vaxxers kunnen weer vooruit met schier oeverloos zwetsen:
https://nos.nl/artikel/2195064-baby-coen-was-heel-ziek-het-rotavirus-bleek-de-boosdoener.html

"Eindelijk", verzucht kinderarts Patricia Bruijning-Verhagen. Ze reageert op het advies van De Gezondheidsraad om het liefst alle pasgeborenen te laten vaccineren tegen het rotavirus, maar in ieder geval de kwetsbaarste kindjes. "Het heeft lang geduurd voordat het advies er kwam, maar nu ligt het er gelukkig. Dit kan veel onnodig leed en ellende voorkomen."

382 Wilmama    
10 maanden geleden door Wilmama
0
Meld

@381
Houd toch eens op met die flauwe fratsen. Denk je nu werkelijk dat je leuk bent?

383 Wilmama    
10 maanden geleden door Wilmama
0
Meld

@381 Als jij iets niet weet/begrijpt geldt dat niet vanzelf voor mij of anderen hier.
Jouw dom- en onwetendheid is geen universele maatstaf.

384 LanCaster    
10 maanden geleden door LanCaster
1
Meld

@380 J.B. Handley Jr. was Al euforisch over dit onderzoek.
"This is the research we've been waiting for'
Ik wachtte al met spanning op het vervolg.

385 Vogelverschrikker    
10 maanden geleden door Vogelverschrikker
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

386 Rattocasi    
10 maanden geleden door Rattocasi

* Verwijderd door de redactie *

387 LanCaster    
10 maanden geleden door LanCaster

@387 geeft niet hoor ik vergeef het je.
Wel je 10.000 vaccinaties halen bij skepsis ze zullen erg blij met je zijn.

388 Rattocasi    
10 maanden geleden door Rattocasi
6
Meld

@386 wat bent u eigenlijk een treurige gesprekspartner, u neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor uw eigen inbreng, en u gaat ook niet in op wat anderen inbrengen. Het waarom ontgaat mij volledig.

389 datkanjijmakkelijkzeggen    
10 maanden geleden door datkanjijmakkelijkzeggen
0
Meld

@389
[ Het waarom ontgaat mij volledig.]
Dat is misschien maar goed ook. De redenaties van complotdenkers zijn niet te volgen voor mensen met gezond verstand. Deze figuren -ze zijn er in meerdere soorten en maten- denken louter met alle drogredenen die al bestaan en/of verzinnen ter plekke iets nieuws om werkelijk alles in hun eigen voordeel te kunnen verdraaien. In hun eigen ogen hoeven ze nergens verantwoordelijkheid voor te nemen, want ze bestrijden immers het (zelfverzonnen) kwaad. Dan speel je een heldenrol en wee het gebeente van iemand die er iets over durft te zeggen! Dan wordt er -met een kwaadaardig genoegen zo lijkt het- nog een schepje bovenop gedaan. Alsof het niet al erg genoeg was met alle voorafgaande onzinnige uitspraken.

Het is te hopen dat ze in hun dagelijkse leven wat medemenselijker zijn, en hun naasten niet onnodig hoeven te lijden onder deze vorm van terreur.

390 Wilmama    
10 maanden geleden door Wilmama
0
Meld

@390 dus je creëert een kwaadaardige vijand en gaat die bestrijden op onzinnige aannames en dan voel je je beter. Als een moeder zo met haar kind omgaat zeggen we dat ze Munchausen by proxy heeft volgens mij.

391 datkanjijmakkelijkzeggen    
10 maanden geleden door datkanjijmakkelijkzeggen
0
Meld

@391
Het stuk verdriet gaat -zoals gebruikelijk- bij een ander item gewoon verder met zwetsen op basis van niet of maar half begrijpen wat hier gezegd werd of zelfs mogelijk met opzet:
https://www.nieuwskoerier.nl/news/187780-gezondheidsraad-adviseert-jonge-kinderen-te-vaccineren-tegen-rotavirus

[ Wat leuk nu is vaccin een training voor je immuunsysteem, misschien elk virus vaccineren en niet op het kostenplaatje letten lekker veel training voor een baby die kan er 10.000 vaccin aan dus voljassen zou ik zeggen voor elke virus is goed voor de training. Ik ga van nu af aan vooraan staan met vaccin want dan doe ik tenminste nog iets aan training sporten is namelijk heel goed voor je.]

Het was, is en blijft bar en boos met dit heerschap.

392 Wilmama    
10 maanden geleden door Wilmama
0
Meld

Mensen of beter malloten complotdenkers, aluhoedjes, andere meningen en anders gelovende zoals die mafkees in dit draadje, deze idioten gingen vroeger gewoon op brandstapel, door verhanging of onthoofding
En het hele dorp de goegemeente zwaaiend met de bijbel in de hand er omheen staan juichen.
Was fantastische periode in onze geschiedenis en je ziet het weer beetje terug komen
Is op zich wel een spannende en goede ontwikkeling

393 opabert    
10 maanden geleden door opabert
7
Meld

@392 heb mij inmiddels bekeerd tot jouw kerk van de zilveren injectiespuit
maar vindt dat jij altijd wel erg veel tekst nodig hebt om je geloof uit te dragen.
Verwijzing naar de bijbel is voldoende

394 opabert    
10 maanden geleden door opabert
7
Meld

wat triest is,
Huisarts Joost Zaat uit Purmerend zet groepen gelovigen uit de verschillende kerken tegen elkaar op.
Huisarts Joost Zaat dit kan verenigen met zijn beroepseed en de bijbel of Thora - Torah.

395 opabert    
10 maanden geleden door opabert
6
Meld

@393 @394 @395
Je kunt blijven zuigen en trekken opa, maar wat mij betreft is de bezigheidstherapie voor zelfbenoemde hoogbejaarden gesloten. Beterschap gewenst met je woordendiarree.

396 Wilmama    
10 maanden geleden door Wilmama
1
Meld

@396 Van zuigen en trekken blijft opabert al jaren gespeend, wat zijn frustratie kan verklaren.

397 Vogelverschrikker    
10 maanden geleden door Vogelverschrikker
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
'Russische internettrollen waren ook in...
NRC onderzocht twee archieven met zo'n 200.00...

15 uur geleden door NOS

Vluchtelingen, onder wie kinderen, gestikt in...
Zeker acht vluchtelingen, onder wie zes kinde...

4 uur geleden door RTL Nieuws

Migranten plunderen Frankrijk na WK-titel
Mooi man, die multiculturele dinges overal! H...

11 uur geleden door Vaartuig

G7: Rusland moet opheldering geven over MH17
De ministers van Buitenlandse Zaken van de G7...

20 uur geleden door RTL Nieuws

Donald Trump: ik ga voor tweede termijn
Donald Trump wil na het aflopen van zijn eers...

1 dag geleden door RTL Nieuws


ADVERTENTIE


Laatste reacties
21st Century Guy
Frankrijk – NOS noemt het ‘relletjes’ (...
@28 Deze winkelplunderaars daar zitten aardig...

minder dan een minuut geleden door 21st Century Guy

Schildpad
Trump: 'Ik geloof dat Rusland zich niet in ve...
@19Jij kan ook trollen inhuren in Rusland a...

1 minuut geleden door Schildpad

TedjeR
Trump: 'Ik geloof dat Rusland zich niet in ve...
Zoals gewoonlijk laat Trump zich een loer dra...

1 minuut geleden door TedjeR

Wetenschappertje
Trump: 'Ik geloof dat Rusland zich niet in ve...
@3 u vergeet de /sarcasm...

1 minuut geleden door Wetenschappertje

Grootmoeder
Vluchtelingen, onder wie kinderen, gestikt in...
triest en tragisch...mensen die denken 'lot/k...

1 minuut geleden door Grootmoeder

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig