door Wilmama in Gezondheid  ·  397 Reacties

  • 7
  • 1385x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@346 welnee gezellig liedje ertussendoor..
Hahnemann hahnemann hahnemann kijk eens hoe ik schudden kan.. Hahnemann hahnemann zoveel water als ik kan..
Hahnemann hahnemann 10.000 keer als het kan.. Hahnemann hahnemann draai ik een poot uit bij de simpelman...

0
351 chouffleur

Dat kun je helemaal niet eisen of verplichten, want leren is een recht. Ook net-ingeënte knderen hebben dit recht om naar school te mogen.

5
352 zewa

@352 jazeker dat kan wel, verpleegkundigen, zorgmedewerkers artsen allemaal verplicht ingeënt

0
353 chouffleur

@352 Niet besmet worden als dat voorkomen kan worden is ook een recht.
Je kunt niet altijd alles krijgen wat je wilt.

1
354 LanCaster

@354 The Rolling Stones!

0
355 Vogelverschrikker

@327
Gaan we nog maar een keer:
http://rijksvaccinatieprogramma.nl/De_vaccinaties/Wat_zit_er_in_vaccins

(**) Waarom zitten er aluminiumverbindingen in een vaccin?
Aluminiumverbindingen zoals aluminiumsulfaat, aluminiumhydroxide behoren tot de groep van hulpstoffen in een vaccin en komen voor in vaccins zoals DKTP-Hib, Pneu, HPV, MenC, HepB. Aluminiumverbindingen zorgen ervoor dat het vaccin ons afweer(immuun)systeem beter bereikt waardoor de werkzaamheid wordt verhoogd. Dit betekent ook dat de hoeveelheid vaccin die ingespoten wordt verlaagd kan worden.

Aluminium zit in de lucht, ons voedsel en ons drinkwater. Per dag krijgen we ongeveer 5-10 mg aluminium binnen via onze ademhaling en ons maagdarmkanaal. Daarbij veroorzaakt aluminium alleen problemen bij veel hogere doseringen. De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft in 1993 een schatting van de dagelijkse inname van aluminium in voedsel per kg per dag gemaakt. Dat varieert per leeftijdsgroep van 0,10 - 0,12 mg/kg/dag. Alleen kinderen tussen 2 en 6 jaar springen eruit met 0,30 - 0,35 mg/kg/dag en 14-16-jarigen met 0,15 - 0,18 mg/kg/dag. De minimale risiconiveaus voor orale inname ligt volgens de FDA op 1 mg/kg/dg gedurende >365 dagen.

In de afgelopen 80 jaar, waarin aluminiumverbindingen zijn toegevoegd aan vaccins, is er voortdurend onderzoek gedaan of deze invloed kan hebben op de gezondheid. Het blijkt dat de toevoeging van aluminiumverbindingen onschadelijk is. De hoeveelheid aluminium in een vaccin is vele malen lager dan de hoeveelheid waar mensen en ook zuigelingen elke dag aan blootgesteld worden. Zo krijgt een baby in de eerste 6 maanden slechts circa 4 mg aluminium via vaccins binnen. Dit is nog minder dan de hoeveelheid aluminium die een baby elke dag standaard binnenkrijgt door ademen, eten en drinken. Ter vergelijking, door 1 hoeveelheid borstvoeding krijgt een baby 10 mg aluminium binnen en met flesvoeding 30 mg.

Ook al komt in het ene geval aluminium in het lichaam via een inenting en in het andere geval via de mond, het blijkt dat de hoeveelheid aluminium via voeding vele malen hoger is dan de totale hoeveelheid aluminium in de aluminiumverbindingen die in de Rijksvaccinatieprogramma-vaccins zit die een baby gedurende zijn eerste 6 levensmaanden krijgt. Daarnaast wordt een vaccin slechts eenmalig of enkele keren toegediend en is eten en drinken een dagelijks gebeuren. (**)

0
356 Wilmama

@344 http://jessevandervelde.com/zware-metalen-vergiftiging-hoe-krijg-je-het-en-hoe-voorkom-je-het/

Aluminium: is in verband gebracht met ernstige ziekten en aandoeningen zoals osteoporose, extreme nervositeit, bloedarmoede, hoofdpijn, verminderde lever- en nierfunctie, vergeetachtigheid, spraakstoornissen, geheugenverlies en de ziekte van Alzheimer. Dit zware metaal is onder andere terug te vinden in kraanwater, bewerkte voedingsmiddelen, aluminium keukengerei, deodorant en medicijnen.

6
357 Rattocasi

@357 Waarom begin je nu ineens weer over aluminium?

1
358 LanCaster

Laten we dan maar stoppen un Africa want daar is sinds westerse NGO's begonnen zijn met inenten van de bevolking de bevolking ook geexplodeert in aantal..beter bewijs dat vaccineren werkt is er trouwens niet

0
359 Lunatiek

@357
Die jesse van der velde toch, weer zo'n nepguru.

0
360 kwatta

@358 Is antwoord voor u, u dacht dat het daar over ging dus heb ik het even voor u opgezocht lief hé! Is trouwens een zware metaal aluminium. question

8
361 Rattocasi

@294 zeker, maar het systeem wordt aangejaagd door waar we mee in aanraking komen. Ik denk bijvoorbeeld niet dat ik antistoffen heb tegen knokkelkoorts.

0
362 datkanjijmakkelijkzeggen

@360
Wat dieetcoach Jesse van der Velden, die een blauwe maandag voedingswetenschappen studeerde aan de Hogeschool Antwerpen, opeens met vaccinatie te maken heeft? Met Rattocasi kun je meerdere kanten op, behalve de goede zo lijkt het.

0
363 Wilmama

@360 Naar voor u dat jesse vertelde dat het zware metaal is, tja dan ben je ineens een nepguru toch? Kan ook zijn dat u er naast zat.

6
364 Rattocasi

@361 Aluminium is geen zwaar metaal. Niet beoordeeld op dichtheid, evenmin op basis van atoommassa.

1
365 LanCaster

@364 Waarschijnlijker dat jouw gurutje geen benul heeft. Net als een volger van hem, trouwens.

1
366 LanCaster

@309 tjonge jonge jonge man man man, net als je denkt dat het niet gekker kan.. Jawel hoor, geen inhoudelijke reactie.

0
367 datkanjijmakkelijkzeggen

@364 Blijkbaar heeft Jesse van der Velde, net als jij, geen idee waar hij het over heeft.
Aluminium is geen zwaar metaal.

0
368 Vogelverschrikker

@321 ja, waarom weten ze dat eigenlijk niet? Denk ff na.. Zoek eens op. Zet niet steeds anderen aan het werk. Minusvariant.

0
369 datkanjijmakkelijkzeggen

@357 aluminium als in folie of een hoedje?

0
370 datkanjijmakkelijkzeggen

@368
Weer typisch voor ratje, hij gelooft eerder zelfbenoemde guru's dan mij als chemicus.

0
371 kwatta

@357 maar het is homeopathisch verdund aanwezig, dat is juist goed tegen genoemde problemen..
Arsenicum wordt ook zo verdund toegediend in homeopathische middelen van vsm en vogel
Dat werkt juist tegen vergiftiging toch?
Heilzaam door verschraling..!

0
372 chouffleur

@371 Ja, maar jij staat ook op de loonlijst van Big Pharma, terwijl Jesse van der Velde gratis boekjes over beweging en eetgewoonten uitdeelt.

0
373 Vogelverschrikker

Sorry kwatta u had wel gelijk moet even toegeven, gekeken op jesse zijn site wel een beetje zweverig typje.

Dus even uit de zweefmolen met mijn benen op de grond en een nieuwe over aluminium.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Aluminium

3
374 Rattocasi

@364 o, jesse zegt het..??
En als jesse zegt dat gemalen kippenstront goed werkt tegen een vergiftiging met zware metalen is dat ook waar?

0
375 datkanjijmakkelijkzeggen

@374 Ik denk dat jij hier de enige bent (uitgezonderd robin en heel misschien opa, als dat een apart individu mocht zijn) die Wikipedia nodig heeft om te weten wat aluminium is.

2
376 LanCaster

@361

De grens tussen lichtmetalen en zware metalen (metalen met hoge atoommassa) valt niet scherp te trekken. Sommige leerboeken definiëren lichtmetalen als metalen met een dichtheid onder de 5 g/cm³,[1][2][3] terwijl enkele (oudere) bronnen de grens bij 4,5 g/cm³ leggen.

Element Symbool Groep Periode Dichtheid (g/cm³)
aluminium Al boorgroep 3 2,70

Nou jij weer, eikel...

1
377 Münchhausen

@374 Je geeft toe dat een aangehaalde site iets te zweverig is?
Ga zo door, misschien ben je niet helemaal verloren.

0
378 Vogelverschrikker

@378 @374 is pro vaccinatie, die hulpstoffen zijn homeopathische verantwoord, en niet te vergeten steriel en hygiënisch.
En al eerder aangetoond door hem dat hygiëne met vaccinaties de sterfte terugbrengen naar nihil..
Ach verder is @374 andersbegaafd

0
379 chouffleur

En net nu we het over aluminium hebben, zegt een stel onderzoekers uit het antivaccinatiekamp 'bewijs' te hebben gevonden dat blootstelling van muizenbaby's aan aluminium iets doet in de hersenen wat ook in verband wordt gebracht met autisme:
https://healthcareinamerica.us/new-canadian-study-autism-aluminum-adjuvant-link-corroborated-330e947f5f62

Nu was dit onderzoek al door allerlei wetenschappers afgebrand wegens ronduit beroerde methodologie, foute statistische gegevensverwerking en het gebruik van sterk verouderde analysemethoden die verkeerde resultaten bijna garanderen:
http://scienceblogs.com/insolence/2017/09/21/torturing-more-mice-in-the-name-of-antivaccine-pseudoscience-2017-aluminum-edition/

Nu er echter nog wat meer wetenschappers naar gekeken hebben, lijkt er niet alleen sprake van incompetent geknoei, maar begint het zelfs te stinken naar regelrechte fraude:
http://scienceblogs.com/insolence/2017/09/27/torturing-more-mice-in-the-name-of-antivaccine-pseudoscience-was-it-fraud-or-incompetence/

Het lijkt er kort gezegd sterk op dat de elektroforeseplaatjes waar de onderzoekers hun conclusies op baseren vervalst zijn -- er zijn sterke aanwijzingen dat fragmenten handmatig zijn gedupliceerd of juist verwijderd om veranderingen in de muizenhersenen te laten zien.
Helaas betekent betrapt worden op fraude in antivaccinatieland niet gewoon het einde van je carrière en je geloofwaardigheid zoals het hoort, maar kennelijk juist het begin van een heldenstatus -- Andrew Wakefield is een schrijnend voorbeeld.

0
380 RichardR

@376 Nee lieverd, dat had ik voor jou neer gezet, jesse was even wat te zweverig voor jou en je wilde het over aluminium hebben.

7
381 Rattocasi

De anti-vaxxers kunnen weer vooruit met schier oeverloos zwetsen:
https://nos.nl/artikel/2195064-baby-coen-was-heel-ziek-het-rotavirus-bleek-de-boosdoener.html

"Eindelijk", verzucht kinderarts Patricia Bruijning-Verhagen. Ze reageert op het advies van De Gezondheidsraad om het liefst alle pasgeborenen te laten vaccineren tegen het rotavirus, maar in ieder geval de kwetsbaarste kindjes. "Het heeft lang geduurd voordat het advies er kwam, maar nu ligt het er gelukkig. Dit kan veel onnodig leed en ellende voorkomen."

0
382 Wilmama

@381
Houd toch eens op met die flauwe fratsen. Denk je nu werkelijk dat je leuk bent?

0
383 Wilmama

@381 Als jij iets niet weet/begrijpt geldt dat niet vanzelf voor mij of anderen hier.
Jouw dom- en onwetendheid is geen universele maatstaf.

1
384 LanCaster

@380 J.B. Handley Jr. was Al euforisch over dit onderzoek.
"This is the research we've been waiting for'
Ik wachtte al met spanning op het vervolg.

0
385 Vogelverschrikker

* Verwijderd door de redactie *

386 Rattocasi

* Verwijderd door de redactie *

387 LanCaster

@387 geeft niet hoor ik vergeef het je.
Wel je 10.000 vaccinaties halen bij skepsis ze zullen erg blij met je zijn.

6
388 Rattocasi

@386 wat bent u eigenlijk een treurige gesprekspartner, u neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor uw eigen inbreng, en u gaat ook niet in op wat anderen inbrengen. Het waarom ontgaat mij volledig.

0
389 datkanjijmakkelijkzeggen

@389
[ Het waarom ontgaat mij volledig.]
Dat is misschien maar goed ook. De redenaties van complotdenkers zijn niet te volgen voor mensen met gezond verstand. Deze figuren -ze zijn er in meerdere soorten en maten- denken louter met alle drogredenen die al bestaan en/of verzinnen ter plekke iets nieuws om werkelijk alles in hun eigen voordeel te kunnen verdraaien. In hun eigen ogen hoeven ze nergens verantwoordelijkheid voor te nemen, want ze bestrijden immers het (zelfverzonnen) kwaad. Dan speel je een heldenrol en wee het gebeente van iemand die er iets over durft te zeggen! Dan wordt er -met een kwaadaardig genoegen zo lijkt het- nog een schepje bovenop gedaan. Alsof het niet al erg genoeg was met alle voorafgaande onzinnige uitspraken.

Het is te hopen dat ze in hun dagelijkse leven wat medemenselijker zijn, en hun naasten niet onnodig hoeven te lijden onder deze vorm van terreur.

0
390 Wilmama

@390 dus je creëert een kwaadaardige vijand en gaat die bestrijden op onzinnige aannames en dan voel je je beter. Als een moeder zo met haar kind omgaat zeggen we dat ze Munchausen by proxy heeft volgens mij.

0
391 datkanjijmakkelijkzeggen

@391
Het stuk verdriet gaat -zoals gebruikelijk- bij een ander item gewoon verder met zwetsen op basis van niet of maar half begrijpen wat hier gezegd werd of zelfs mogelijk met opzet:
https://www.nieuwskoerier.nl/news/187780-gezondheidsraad-adviseert-jonge-kinderen-te-vaccineren-tegen-rotavirus

[ Wat leuk nu is vaccin een training voor je immuunsysteem, misschien elk virus vaccineren en niet op het kostenplaatje letten lekker veel training voor een baby die kan er 10.000 vaccin aan dus voljassen zou ik zeggen voor elke virus is goed voor de training. Ik ga van nu af aan vooraan staan met vaccin want dan doe ik tenminste nog iets aan training sporten is namelijk heel goed voor je.]

Het was, is en blijft bar en boos met dit heerschap.

0
392 Wilmama

Mensen of beter malloten complotdenkers, aluhoedjes, andere meningen en anders gelovende zoals die mafkees in dit draadje, deze idioten gingen vroeger gewoon op brandstapel, door verhanging of onthoofding
En het hele dorp de goegemeente zwaaiend met de bijbel in de hand er omheen staan juichen.
Was fantastische periode in onze geschiedenis en je ziet het weer beetje terug komen
Is op zich wel een spannende en goede ontwikkeling

7
393 opabert

@392 heb mij inmiddels bekeerd tot jouw kerk van de zilveren injectiespuit
maar vindt dat jij altijd wel erg veel tekst nodig hebt om je geloof uit te dragen.
Verwijzing naar de bijbel is voldoende

7
394 opabert

wat triest is,
Huisarts Joost Zaat uit Purmerend zet groepen gelovigen uit de verschillende kerken tegen elkaar op.
Huisarts Joost Zaat dit kan verenigen met zijn beroepseed en de bijbel of Thora - Torah.

6
395 opabert

@393 @394 @395
Je kunt blijven zuigen en trekken opa, maar wat mij betreft is de bezigheidstherapie voor zelfbenoemde hoogbejaarden gesloten. Beterschap gewenst met je woordendiarree.

1
396 Wilmama

@396 Van zuigen en trekken blijft opabert al jaren gespeend, wat zijn frustratie kan verklaren.

1
397 Vogelverschrikker

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@3"Als Poetin niet kan winnen, dan niemand"Dus sturen we er nog een paar honderd miljard euro extra aan langeafstandsraketten en ander w...

2 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

RobP
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

@3 Heb je het gelezen?...

3 minuten geleden geplaatst door RobP

Vageali6888
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Ik roep al 20 jaar, 'wees niet naïeve, als puntje bij paaltje komt keren ze zich tegen ons'.En met 'ze' bedoel ik niet iedere immigra...

4 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

RobP
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@4 Afleiden? Het MO komt ons niet militair aanvallen....

5 minuten geleden geplaatst door RobP

RobP
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@2 Als je geluisterd had naar de toespraken van Poetin en zijn geschiedenislessen dan is het antwoord: "Ja."...

6 minuten geleden geplaatst door RobP

Vageali6888
Wat onthullen asielzoekers als je ze vragen stelt zonder zichtbare camera? Jonathan ging undercover

UAE's minister van buitenlandse zakenThere will come a day that we will see far more radical extremist and terrorists coming out of Europe...

9 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

JackKropotkin
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Het was wel een grappige verspreking van die haatstalactiet van Denk. ...

11 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

JackKropotkin
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

“universiteiten, onderwijskoepels, supermarkten, de sport, cultuursectoe” Onderwijs- en cultuursector zijn by far de grootste antisemiet...

18 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

JackKropotkin
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@1 Antisemitisme richting de Israëlische regering is niet minder kwalijk of is antisemitisme dan ineens ‘kritiek op Israël’ :-)? ...

20 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

LoydMorris
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Bizar dat zo’n figuur in de Kamer zit. . ...

24 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Xxx TailJill Kassidy FeetPornmoiveOdia New Sex VideoTranny.oneKristal Summers PornRaelilblack AnalWww Pron Video ComShruti Hassan Hot SceneNurd NudesNude Sunny LeonaMyhentauNaked FemaleTumblrxxxBreast Expansion CaptionsDavid Boreanaz NudeHot Xx Video ComSee Thru SwimsuitsGorgeous Girl SexProstituta OnlineAmong Us R34Big Black CockpicsKarnataka Girl SexScarlett Johansson Leaked NudesMonica Bellucci BoobsIndian XxxbpSapphireee PornLatina Girlfriend PornChatubatNaked Ann MargaretBbcxxxxSexy Videos Com TeluguSexy Suhagrat HindiSaree Sex PornReena Sky LesbianKayie CummingsYoung. PornoMulheres Do Tik Tok NuaCojiendo Con La AbuelaGayboystube ComAntey Sexy VideoHumaniplex ComNaked Women Of PornAbsolutely Blake NudeE Gril PornMother Daughter Nude PicsCeceroseMallu Reshma Hot VideosSexy FingeringSlave XxxHot Blonde NudePorn.hd8kPokemon Porn GamesSeiren HqsTumblr TittiesIndonesiabugilLili Reinhart NakedThick Red Head PornhubZipozSexvideooSex Hd Sunny LeoneLeah Gotti TushyFapeningCoroas OnlyfansXnxx Indian Old ManBhag Bhosdi KeDani Daniel Latest VideoWww Tamil Sax ComFemboy Cum PornRule 34 AnimatedPorn Cam SpyXvideo Gratuito出会いサイト 人妻シロウト 4Carbi B PornNina SkyeLatin PussyWww Indian Hd Sex Videos ComI Wank PornBrittanya Razavi LeakedPenes Grandes PornBelle Delphine Leaked NakedIsabella Stone XxxBengali Bf HdMy Pervy FamBig Hero 6hentaiGotanynudesTaxi 69 SexVideos PornosexmexXxx Hot GirlBigmuscleOnline Live XxxLeasbian Rape PornNaughty America CheatingCj Miles OnlyfansModele SexeBande Dessinée PornBig Natural Tits PorntubeFilmes De Pornô CaseiroHot Naked CougarsHamster TubeSai Pallavi PornBrazzers VedyoBerzzars MomDesi Bhabi PornCute Gf PornCams ChatrandomClassroom PornNakedwhorePorn PublicBelle Delphine Of LeakedRosalia AssPorn Stars With Big TittsSunny Leone Sex Xnxx ComGangbangbbcSpoiled Princess GangbangLesbian Suck On TitsSavvanah BondKarnataka Heroine SexCreampiethaisFlat Chest PornDncing Bear PornA Wife's NightmareGina Valentine PornHxamstersAlex Gray ArtPhilipion PornWww Raj WapMuslemsexJapanese Nurse PornDese Sexe VideosAsian Face SittingPornos FatHentai LuciousGay Cursing PornHot Grils Sex VideosVenti NsfwReferencr SexeHistória Em Quadrinhos De SexoSissypeppo NudeDasee XxxRiley Reod AnalShinobu HentGrope PornXxx Net ComMotjerlessXtheatrePaola ReyGakuen De Jikan Yo TomareFacesitting Porn VideosWww Deshi Sex Video