Media
  • 27
’Een groot aantal islamitische organisaties, waaronder de Stichting Islamitisch Onderwijs, protesteerden tegen minister Blok (Veiligheid en Justitie), die de omstreden Syrische prediker Fawaz Jneid een gebiedsverbod in de Haagse wijken Transvaal en Schilderswijk heeft opgelegd’ (Tel. 2 ...

10 maanden geleden door Moskowfiets

REAGEER MET EEN EMOJI
21
1
1
2
LEES MEER OVER

@74 Abortie Geweld is gericht op een bepaald persoon of groep.

Islam geweld is blind. Zoveel mogelijk Kaffir slachtoffers maken.

101 ikkeniet    
10 maanden geleden door ikkeniet
4
Meld

@101 Klopt. Religieus geweld is gericht tegen de vijanden van hun ideale samenleving volgens het boek. Bij de christenfundi's zijn dat de moordenaars in de abortusklinieken. Bij moslimfundi's zijn dat de verdorvenen, De kuffars die niet geloven, anders geloven en de afvalligen. Oftewel wij allemaal en de Joden in het bijzonder.

102 Dune    
10 maanden geleden door Dune
7
Meld

@102

Waarbij ik toch wel de kanttekening wil maken dat gebeld tegen abortusartsen net zo laakbaar is. Alleen de omvang is anders alsook de urgentie waarmee het moet worden aangepakt.

103 Vaartuig    
10 maanden geleden door Vaartuig
2
Meld

@74
Wat denk je hoeveel moslims terreur toe zouden passen als de abortuskliniek door moslima's bezocht werd? Binnen de islam vindt men voor bijna de volle 100% dat abortus een misdaad is en is men nog orthodoxer dan de meest orthodoxe christenen t.a.v. het gebruik van anticonceptie.
Daarbij zitten bij die mafketels tegen de abortusklinieken activisten vanuit elke pluimage,zowel Christenen, als atheïsten, als humanisten enz. het is niet alleen voorbehouden aan orthodoxe christenen al zitten die er el bij en gebruiken het OT om abortus af te keuren, zij zien het als moord. Maar ik garandeer je dat dit binnen de islam nog vele malen erger is. Weleens een islamitisch land met een abortuskliniek gezien?
Dat je daar nooit over hoort is omdat men daar nog niet eens over durft te praten,laat staan dat een moslima even naar een abortuskliniek zou kunnen gaan, het idee alleen al question
Helaas wordt in die landen de breinaald niet alleen voor breien gebruikt en laat er a.u.b. niemand achter komen want dan zijn ze hun leven niet meer zeker!

104 Bleke Betty    
10 maanden geleden door Bleke Betty
6
Meld

Islam betekent totale onderwerping, en onderwerping staat haaks op vrede en vrijheid!

105 Bleke Betty    
10 maanden geleden door Bleke Betty
7
Meld

@97 omdat het niet aan de dat boek zelf ligt. Het ligt aan een cultuur van mensen die geweld willen en daartoe oproepen. Er zijn nou eenmaal een heleboel mensen die graag naar dat soort mensen willen luisteren om bijvoorbeeld bij die groep te horen en als helden te worden gezien. Bijvoorbeeld, de taliban (afkomstig uit een rebellenclub tegen een Russische invasie) is veel meer gelovig dan IS (afkomstig van ex-officieren van het oud leger van Irak en onderdrukte soennieten). IS wordt vaak een criminele bende genoemd voor een reden. Maar het is toch voornamelijk IS dat nu meer slachtoffers eist. Ik denk dat als het allemaal joden of christenen waren idpv moslims in Afghanistan of Irak, precies hetzelfde zou zijn gebeurd.
ook denk ik dat als er belangrijke mensen van de alt-right beweging nu tot geweld gaan op roepen dat we veel meer geweld zullen zien en duidelijk wordt dat die echt niet veel beter zijn dan de terroristen. Gelukkig maar dat de westerse cultuur veel passiever is.

106 Wetenschappertje    
10 maanden geleden door Wetenschappertje
4
Meld

@106 ook gelukkig dat de meeste mensen liever een passieve cultuur willen.

107 Wetenschappertje    
10 maanden geleden door Wetenschappertje
1
Meld

@93 -- "Ik mis alleen de introspectie richting de eigen religie."

opnieuw, die is er volop. Links heb ik al gegeven. Er is alleen geen enkele aandacht voor en dus ziet niemand het. Dat is het echte probleem.

-- "Het is altijd dezelfde flauwekul van "religie van de vrede" of "het was geen moslim""

Daar kunnen we over blijven mierenneuken. Staan ze te demonstreren en ze dragen een hoofddoekje, dan menen ze het niet echt. En dragen ze geen hoofddoekje, dan zijn het geen echte moslima's. Zo kunnen we aan de gang blijven terwijl het niks oplost.
We kunnen ook de onderliggende boodschap ter harte nemen en de handen ineen slaan. Samen staan we sterker dan verdeeld tenslotte.

108 dani    
10 maanden geleden door dani
3
Meld

@97 -- "En te weinig hoor ik uit eigen kringen de roep om een soort van verlichting."

Nee, daar is geen aandacht voor. Dat wordt door media en politiek zo goed als genegeerd. Daarom hoor je er niks over. Maar het is er wel degelijk.

109 dani    
10 maanden geleden door dani
3
Meld

De moslimorganisaties hebben hier geen tijd voor, want 23 van deze organisaties zijn nu in protest om een haat-imam in bescherming te nemen die die homo's en ongelovigen haat en sharia huwelijken sluit. Dit mag schijnbaar niet stoppen in Nederland

110 Niet wit niet zwart    
10 maanden geleden door Niet wit niet zwart
5
Meld

@89 . Ik ben er in gelopen, die koppeling van RTL toont geen protesterende moslims. Dus die foto en dat bericht komen niet overeen. Zal voortaan beter opletten.

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/laatste-videos-nieuws/ik-ben-moslim-en-hou-van-barcelona-slachtoffers-aanslagen-herdacht

111 Jona G.    
10 maanden geleden door Jona G.
1
Meld

nu vooral niet denken dat racisme puur iets is van de rechtse hoek he
je zou eens moeten weten hoe er in arbeidersgezinnen over gelukszoekers wordt gedacht of wanneer er weer een Moslim op de trap is komen wonen.
daarom is de PVV ook zo populair onder zowel de arbeiders als onder detaillisten en ondernemers etc.

112 Limburg    
10 maanden geleden door Limburg
8
Meld

Vraag me dan toch weer af, wat nou dat enorme protest zou doen, als het er zou zijn.
Gaan terroristen dan geen aanslagen meer plegen? Zegt IS dan, 'hey, nu ook moslim demonstranten, nu stoppen we er maar mee?'

Onzinnig sentimenteel geneuzel in de marge. Stille tocht onzin.

113 Partijdig    
10 maanden geleden door Partijdig
2
Meld

@112 U laat wederom zien er niet veel van te begrijpen. Racisme is wel degelijk iets uit de rechtste hoek, niet alleen nu, maar altijd geweest. In uw optiek zijn arbeiders altijd links. Dacht u nu echt dat 'arbeiders' niet rechts zouden kunnen zijn? Het wordt voor u tijd om de geschiedenis eens te bestuderen. De meeste extreem rechtse leiders zijn vaak nog wel relatief goed opgeleid en maken daarbij over het algemeen misbruik van het gebrek aan intelligentie, domheid, angst, afgunst van de meelopers.

114 reality    
10 maanden geleden door reality
6
Meld

@113 -- "Vraag me dan toch weer af, wat nou dat enorme protest zou doen, als het er zou zijn."

Het zou sommigen de ogen kunnen openen dat lang niet alle moslims terrorisme goedkeuren wellicht. Maar misschien hoop ik op teveel.

115 dani    
10 maanden geleden door dani
2
Meld

@115 ; Ik denk dat het iets genuanceerder is, als je het op de man af zou vragen aan mensen.

En terrorisme afkeuren is weer zo'n zelfde ding, zo ook 'afstand nemen van'. Mensen die daarom roepen, weten als je het mij vraagt niet vaak te verantwoorden wat dan het resultaat zou zijn van die wetenschap. 'zie je wel, jantje of pietje vindt dat ook'. Het enige wat dan een klein extra schouderklopje krijgt is het ego en de situatie gaat ongewijzigd verder.

116 Partijdig    
10 maanden geleden door Partijdig
3
Meld

Er is nog een derde partij die bij zowel voor als tegenstanders van Islam geen populariteit geniet. Nieteens onder de orthodoxe Joden zelf. Het Zionisme. Zionisme sponsort de moslim broederschap-terroristen om Moslimlanden te vernietigen. Voor geopolitieke doelen en om eraan te verdienen. Met veel succes. Zionisme is de grote gemene deler en vijand tussen Noord-Europa en de Moslims. Ik snap echt niet dat al qaeda en IS zich zo laten gebruiken door de vijand waartegen zij zelf zeggen te vechten. Zij zijn stupid.

117 Vanillestok    
10 maanden geleden door Vanillestok
5
Meld

@117 Ik had al een vermoeden, maar ben er nu echt uit hoor. U spoort niet en bent of volledig van het padje en hebt dringend pillen of opvang nodig. Ik heb hier al veel onzinnige complottheorieën gelezen, maar dit slaap werkelijk alles. Moet ik ergens opvang voor u regelen?

118 reality    
10 maanden geleden door reality
6
Meld

Geloof maakt meer kapot dan je lief is. Verban geloof uit scholen.

119 Burggie    
10 maanden geleden door Burggie
1
Meld

waar-blijft-moslimprotest-tegen-terreur?

Ze hebben daar geen enkel gevoel niet voor.
En ze krijgen het ook nooit.

120 Wil je niet weten    
10 maanden geleden door Wil je niet weten
2
Meld

@104 jammer joh, in de islam is abortus toegestaan tot 4 maanden - ga, je hier nogmaals finaal op je plaat.

121 radicalenradar    
10 maanden geleden door radicalenradar
11
Meld

Terreur is wat de islam adviseert in hun houding naar niet moslims. Mohammed heeft ze talloze voorbeelden gegeven. Wanneer gaan WIJ nu eens door krijgen dat we met de islam een monster hebben binnengehaald. Ze zijn uit op wereldheerschappij, ze voelen zich superieur, ze misbruiken kafirs op alle fronten, ze willen de Sharia opleggen. Ze zeggen het zelf, hun heilige boeken de Koran, Hadth en Sira schrijven het voor.

122 Soare    
10 maanden geleden door Soare
3
Meld

Moslims zijn helemaal niet tegen terreur gepleegd door hun soortgenoten tegen ongelovigen. Wilders heeft groot gelijk, minder, minder, minder en dan niet alleen Marokkanen.

123 Johnboy    
10 maanden geleden door Johnboy
2
Meld

@114

ik heb geen idee waar u uw wereldbeeld heeft opgedaan, maar een arbeider die
tegen de opvang van illegalen en gelukszoekers is is daardoor heus niet opeens "rechts" integendeel degene de het meeste last hebben of gaan krijgen van gelukszoekers zijn de arbeiders c/q burgers met een laag inkomen, die worden namelijk verdrongen op de arbeidsmarkt en zelfs bij de woningmarkt waar het nu vaak voorkomt dat je jaren wachtend op een huurwoning opeens rechts wordt ingehaald door een groep illegalen die die woning gratis krijgen toegewezen

124 Limburg    
10 maanden geleden door Limburg
2
Meld

Deze organisaties interesseert de aanslagen echt niet en sommige individuen zullen ze zelfs stilletjes toejuichen

125 Hefan430    
10 maanden geleden door Hefan430
1
Meld

Die maken zich alleen druk over die Haagse haatbaard...

126 netcat    
10 maanden geleden door netcat
1
Meld

Tja als de "ok moslims" die er natuurlijk ook zijn moesten kiezen tussen "onz" varkens en de ietwat extreme broeders, dan weet je het wel he? En wij geven deze monsters onderdak en een uitkering, gelukkig ben ik er niet meer over een jaar of 25…

128 Shadowfox    
10 maanden geleden door Shadowfox
3
Meld

de islamitische organisaties zijn vooral bezig om het gebiedsverbod van die imam die ons dood wil op te heffen, verder niks.. maar niemand begrijpt dat in NL

129 henry86    
10 maanden geleden door henry86
2
Meld

@55 Waar zie je dat ze tegen ISIS protesteren?

"Millions of Muslims take part in mass pilgrimage of Arbaeen – in spite of Isis"
En het artikel heeft het ook niet over een protest tegen ISIS, maar dat ze de pelgrimstocht hebben gemaakt ondanks de aanwezigheid van ISIS.

@56 Ik zeg toch niet dat men niet tegen terreur protesteert? Ik zeg dat men niet tegen islamitisch terreur protesteert, en dat is gewoon een feit. Katholieken kwamen in opstand tegen de pedofilie binnen hun gelederen, en niet tegen pedofilie in het algemeen. Begrijp je nu het verschil?

@59 Jij ziet dat omdat je dat wilt zien. Ik wil het graag zien dat moslims afstand nemen van islamitisch terreur, maar dat doen ze niet. In plaats daarvan zeggen ze dat islam vrede is, en meer van dat soort onzin in plaats van de link te leggen met extremisme en terrorisme, en islam. Verder ga je voorbij aan het feit dat kindermisbruik niet in de Bijbel staat, en het islamitisch terrorisme wel in de Koran staat.

Hoe moet ik solidair zijn met een moslim die na een islamitisch terroristische aanslag met en bordje gaat staan "islam is peace"? Sorry, dat is gewoon de grootst mogelijke kolder en dan heb je niet begrepen wat er aan de hand is. In plaats van het islamitisch terrorisme te veroordelen doet men er alles aan om te verbloemen dat het wel degelijk met de islam te maken heeft.

130 Bluth    
10 maanden geleden door Bluth
3
Meld

@130 -- "Ik wil het graag zien dat moslims afstand nemen van islamitisch terreur, maar dat doen ze niet."

"The Coalition believes that fundamentalist Islamic terror represents one of the most lethal threats to the stability of the civilized world."

http://www.freemuslims.org/issues/terrorism.php?id=111

-- "Verder ga je voorbij aan het feit dat kindermisbruik niet in de Bijbel staat"

Lees de Bijbel nog eens. Kinderen en vrouwen zijn slechts bezit waar de man mee mag doen en laten wat hij wil. Zo geeft Lot zijn dochters (beiden maagd) weg aan verkrachters om twee engelen te beschermen. En hij is niet de enige trouwens die dat doet. Verkrachte vrouwen mogen gedood worden. Babies die gedood worden na een verovering. Het gaat maar door en door.
In de Bijbel staan net zulke verwerpelijke dingen als in de Koran.

131 dani    
10 maanden geleden door dani
0
Meld

** gebruiker verwijderd **

@131
zelfs meer
http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/books/violence-more-common-in-bible-than-quran-text-analysis-reveals-a6863381.html

demonstraties van moslims na aanslagen, check ze allemaal maar zelf

#notinmyname

Facebookgroepen

uit eigen land...uit onderzoek van de universiteit van utrecht.
http://www.ad.nl/home/terreuraanslagen-veroordelen-moslims-doen-bijna-niet-anders~a97c24cc/

enz enz enz

133 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

** gebruiker verwijderd **

o vergeet ik nog de belangrijkste, uit sept 2014

http://www.lettertobaghdadi.com/ wereldwijde open brief van 126 prominente imams

https://www.msn.com/en-ca/news/world/20-million-muslims-march-against-isis/ar-AAkJ1Lu
en 20 miljoen in 1 klap.

134 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

** gebruiker verwijderd **

@130
""Ik zeg toch niet dat men niet tegen terreur protesteert? Ik zeg dat men niet tegen islamitisch terreur protesteert, en dat is gewoon een feit. ""


nee, dat is geen feit. zelfs al zouden ze tegen ALLE terreur protesteren, dan impiceert dat inclusief anti-Daesh

je woordjes-gegoochel is misselijk.

135 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

** gebruiker verwijderd **

@130

20 miljoen ondanks IS de straat op .. was een pelgrimstocht, zeg je.

Klopt, met deze boodschap
"We ask God to support us against Daesh [Isis] members, to help us liberate Mosul and urge our politicians to remember the people who have sacrificed so much," the 45-year-old said.

http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/20-million-muslims-march-against-isis-arbaeen-pilgrimage-iraq-karbala-a7436561.html

136 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@131 Ik blijf niet telkens op hetzelfde reageren.

Waar in de Bijbel staat dat priesters kinderen mogen misbruiken?

@134 Ik zie nog steeds geen protesten tegen islamitisch terreur zoals we wel protesten hebben gezien tegen wat komische cartoons.

De link van MSN heeft het niet over een protest tegen terreur. Maar dat ondanks de dreiging van ISIS, zij toch samenkomen om een beroemde martyr te vereren. Dit is hetzelfde als wat ik je al eerder vertelde over de ander link die het over hetzelfde heeft.

"Tens of millions of Shia Muslims have taken part in one of the biggest marches in the world, risking their lives to travel through Iraq in celebration of a famous Muslim martyr and in defiance of ISIS attacks."

@135 Ik goochel niet met woordjes. Terreur in het algemeen is anders dan islamitisch terreur dus waarom zou je daarin geen onderscheid maken?

137 Bluth    
10 maanden geleden door Bluth
2
Meld

@136 Klopt? Waarom doe je het dan voorkomen alsof het een protest is tegen islamitisch terrorisme? Ze zijn daar nota bene om een martyr te vereren!

En ja, ze hebben een hekel aan ISIS wat nogal logisch is. Maar het is nog steeds geen protest tegen islamitisch terrorisme/extremisme. Met alleen ISIS schiet het niet echt op natuurlijk gezien de aantallen andere aanverwante organisaties.

138 Bluth    
10 maanden geleden door Bluth
2
Meld

@137 -- "Terreur in het algemeen is anders dan islamitisch terreur dus waarom zou je daarin geen onderscheid maken?"

Waarom zou je daar wel onderscheid in maken? Staat iemand die islamitische terreur veroordeelt hoger of lager op de morele ladder dan iemand die terreur in het algemeen veroordeelt?
Dit is dus wat ik in @108 mierenneuken noem. Geen oplossing, onderdeel van het probleem.

139 dani    
10 maanden geleden door dani
1
Meld

@139 ik bedoel @138 , excuses.

140 dani    
10 maanden geleden door dani
0
Meld

@137 -- " Ik blijf niet telkens op hetzelfde reageren."

Zolang jij dezelfde retorische vraag blijft stellen, is dat het enige antwoord dat je gaat krijgen van mij. Laat het maar eens tot je doordringen.

141 dani    
10 maanden geleden door dani
2
Meld

134..zo vreemd is dat niet wetende dat sjiieten als eerste afgeslacht worden door de soennitische isis strijders.
Zou wat wezen als er eens 500 miljoen daarvan opstonden ..dat noem je een signaal geven uit eigen gemeenschap.

142 Lunatiek    
10 maanden geleden door Lunatiek
0
Meld

@139 Omdat islamitisch terreur voortvloeit vanuit 'de' islam. De enige die voor een 'verlichting' kunnen zorgen binnen de islamitische gelederen zijn moslims zelf. Het zou dan helpen wanneer moslims erkennen dat dat extremisme en terrorisme wel degelijk deel uitmaakt van hun geloof. Nee, niet hun interpretatie, maar hun geloof.

Het is niet aan mij om dit probleem op te lossen.

@141 Het is geen retorische vraag. Ik vroeg specifiek naar iets, als je dan herhaaldelijk met iets anders aan komt zetten schiet dat niet op.

143 Bluth    
10 maanden geleden door Bluth
4
Meld

** gebruiker verwijderd **

@143
waarom schreef je eergisteren dit eigenlijk?


Maar, dat extremisme en terrorisme is toch niet 'hun geloof'? Dus hoe kom je er dan bij dat zij afstand moeten nemen van hun geloof?

144 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@143 Als jij het weigert te lezen schiet dat idd niet op, nee. Is dit nu wat ze wegkijken noemen?

145 dani    
10 maanden geleden door dani
2
Meld

Geen protest is goedkeuring

146 knorkokkie    
10 maanden geleden door knorkokkie
3
Meld

Misschien hadden ook wij moeten protesteren tegen de oorlogszuchtigheid in 't midden -oosten van de westerse politiek ..

147 Chat Baker    
10 maanden geleden door Chat Baker
1
Meld

@143 protesteer jij ook tegen nazi's dan??

148 God is dood    
10 maanden geleden door God is dood
2
Meld

Moslimsorganisaties hebben zich altijd uitgesproken tegen geweld van terroristen maar rechtsen zijn Oost-Indisch doof en herhalen tot vervelens toe hun argumenten dat Moslims zich niet uitspreken als er weer een aanslag gepleegd wordt.

149 jantje van leiden    
10 maanden geleden door jantje van leiden
3
Meld

@144 Ze hoeven toch ook geen afstand te nemen van dat geen waarin zij geloven? Maar we moeten niet voorbij gaan aan het feit dat zij dezelfde Koran lezen als extremisten, en dat extremisten hun idioterie uit de Koran halen. Waarom kan een moslim als Maajid Nawaz dit wel doen? Waarom is hij wel in staat te benoemen dat dat extremisme wel degelijk deel uitmaakt van 'de' islam?

@145 Ik vroeg niet om een verklaring.

@148 Waarom zou ik tegen nazi's moeten protesteren, dan?

150 Bluth    
10 maanden geleden door Bluth
3
Meld

@150 Maakt de homohaat van de Westboro Baptist Church deel uit van hét Christendom? Nee. En toch halen die hun idioterie uit dezelfde Bijbel als andere Christenen...

151 dani    
10 maanden geleden door dani
0
Meld

@151 Ja, dat maakt deel uit van 'het' christendom. Staat toch echt in de Bijbel, die homohaat. En wat hebben christenen gedaan? Zich ertegen uit gesproken! Ervoor gezorgd dat er verandering kwam.

152 Bluth    
10 maanden geleden door Bluth
2
Meld

Ik heb in Bracelona geen enkele moslim zijn reageren tegen de aanslag.

Wel tegen het feit dat ze erop worden aangekeken.

Ik lees daarin "Ik ben het er wel mee eens, maar daar mag je mij niet op aankijken".

Zolang ze niet door hebben dat het toch echt de islam is die al 1400 jaar voor deze ellende zorgt, zonder dat er van binnenuit verandering wordt geëist, zal het nooit wat worden en blijven we met dit probleem zitten.

Ik ben bang dat het dan op de Weense manier wordt opgelost (1683)

153 ikkeniet    
10 maanden geleden door ikkeniet
2
Meld

@152 En deze Christenen zeggen dat het niks met het Christendom te maken heeft, of überhaupt iets met religie:
https://www.theodysseyonline.com/westboro-baptist-church-not-christianity
http://www.recklesslyalive.com/god-does-not-hate-a-rant/
http://www.pinknews.co.uk/2015/01/11/us-god-hates-fags-church-targets-gay-christian-singer-but-her-response-is-amazing/

Vindt je nu ook dat deze mensen niet voldoende afstand hebben genomen van WBC of homohaat?

154 dani    
10 maanden geleden door dani
2
Meld

@154 Ik blijf het prachtig vinden hoe het niet over het christendom gaat en niet meer over de islam. Ik blijf steeds inhoudelijk reageren, en het enige wat jij doet is wat uit mijn reactie pikken, en de rest negeer je.

Dat ze zeggen dat het geen deel uitmaakt van het christendom is heel dom hun kop in het zand steken. Maar, het maakt geen deel uit van het christendom wat zij belijden. En, zoals ik eerder al aangaf, is die homohaat binnen het christendom niet meer normaal. Dit is binnen de islam toch wel even anders. Dus, zullen we het weer over de islam gaan hebben? Dank je wel.

155 Bluth    
10 maanden geleden door Bluth
1
Meld

@155 *niet = nu.

156 Bluth    
10 maanden geleden door Bluth
1
Meld

@155 -- "Maar, het maakt geen deel uit van het christendom wat zij belijden."

Dat geldt dus ook voor de moslima's die staan te demonstreren met borden 'not in my name.' De terreur maakt geen deel uit van de islam die zij belijden. Begrijp je nu dat het wel relevant is? Je loopt namelijk met twee maten te meten. Als we deze christenen kunnen accepteren in plaats van te lopen mierenneuken over details, dan kan dat ook met moslims. Niet zo moeilijk om te begrijpen, hoor.

157 dani    
10 maanden geleden door dani
2
Meld

@132 Ook al meerdere keren aangetoond dat dat bullshit is ...

158 Pxf7+    
10 maanden geleden door Pxf7+
3
Meld

@149
"""
Moslimsorganisaties hebben zich altijd uitgesproken tegen geweld van terroristen
"""
En diezelfde organisaties lopen nu te mekkeren over het feit dat een haatimam niet meer mag preken en ze noemen het een heksenjacht. Maakt hun uitspraken over het tegen geweld van terroristen zijn ineens volledig ongeloofwaardig.

159 Pxf7+    
10 maanden geleden door Pxf7+
3
Meld

@159 Taqiyya

160 Johan B.    
10 maanden geleden door Johan B.
3
Meld

@157 Wat is relevant? Ik had het over bordjes met "islam means peace", begrijp je?

Het maakt geen deel uit van de islam die een gematigd moslim belijd, allen waar jij nu alweer aan voorbij gaat is dat o.a. homohaat nog vrij normaal is binnen de islamitische wereld. Extremisme is nog vrij normaal binnen de islamitische wereld. Dáár moeten moslims zich tegen uitspreken, en eens erkennen dat dat gewoon deel uitmaakt van de islam, en niet met idiote bordjes gaan lopen van 'islam means peace', want dat is onzin. Islam betekent je onderwerpen, je overgeven.

Als je blind bent voor het extremisme binnen de islam is dat inderdaad niet zo moeilijk om te begrijpen. Maar de islam loopt 1,400 jaar achter.

161 Bluth    
10 maanden geleden door Bluth
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Baudet met mond vol tanden: ‘Hebben jul...
Thierry Baudet werd dinsdagavond tijdens het...

1 dag geleden door Brynnar

Marokko vecht op WK voor zijn laatste kans: &...
Het Marokkaanse elftal neemt het vanmiddag bi...

1 dag geleden door RTL Nieuws

DENK plande een nepnieuwscampagne
DENK plande in de aanloop naar de Tweede Kame...

23 uur geleden door beastyboy

Trump komt met oplossing voor 'grenskind...
De Amerikaanse president Donald Trump zal van...

17 uur geleden door RTL Nieuws

Het einde van de Zweedse sociaal-democratisch...
De beroemde brug van Denemarken naar Zweden,...

1 dag geleden door Vaartuig


ADVERTENTIE


Laatste reacties
PFL
De EU wil achterhalen waarom mensen hun thuis...
@11. Maar kennelijk stukken beter dan in eige...

minder dan een minuut geleden door PFL

Stiplaats
Vulkaan verbergt ultiem geschenk voor biologe...
@19Is dit een oorlogssituatie dan?En nee,...

minder dan een minuut geleden door Stiplaats

Positivo
Baudet wil beroepsverbod voor kritische lerar...
@16 Lieden met een bepaalt geloof voor de kla...

1 minuut geleden door Positivo

Winston
‘Detentiecentra VS geven kinderen kalmering...
@24 "Ook de kern-principes gaat aan getoornd ...

1 minuut geleden door Winston

No newstoday
Marokko uitgeschakeld op WK door vroege goal ...
@24Zoek erns op wat match- fixing eigenli...

1 minuut geleden door No newstoday

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig