Woerts doet boekje open bij Vandaag Inside: 'Ik heb contact gehad met Te Kloese'

Woerts doet boekje open bij Vandaag Inside: 'Ik heb contact gehad met Te Kloese'

1 mei - 22:59
52

Chris Woerts heeft contact gehad met Dennis te Kloese over de trainerszoektocht van Feyenoord. Daardoor weet de sportmarketeer dat de Rotterdammers nog geen coaches concreet hebben benaderd, terwijl er wel een lijstje klaarligt in De Kuip.

Het is inmiddels duidelijk dat Arne Slot Feyenoord na dit seizoen zal verruilen voor Liverpool. De Stadionclub zal daardoor een nieuwe hoofdtrainer aan moeten stellen. Voor Woerts was dat reden om contact te leggen met Te Kloese, zo vertelt hij bij Vandaag Inside. "Ik heb vanochtend (woensdagochtend, red.) even contact met Dennis te Kloese", begint Woerts bij Vandaag Inside.

"Hij houdt zich volledig op de vlakte. Hij zei: we hebben al een lijstje gemaakt en we zijn met een aantal kandidaten bezig geweest, maar nog niemand is concreet benaderd. Pusic niet, Schreuder niet: niemand dus", vervolgt Woerts, die desondanks snel duidelijkheid vanuit Rotterdam verwacht. "Te Kloese zegt dat ze de hele maand mei de tijd gaan nemen om de nieuwe trainer aan te stellen. Maar dat duurt eigenlijk wel lang, dan heb je eind mei pas een nieuwe coach. Ik denk dat het binnen twee, drie weken wel duidelijk zal zijn."

Vervolgens doet Woerts nog een suggestie voor een coach van Feyenoord. "Ik vind Van Bommel wel een spannende gedachte. Ik denk dat hij bij de supporters wel goed gaat liggen: toen hij bij PSV speelde was hij een irritant gastje, dat er altijd bovenop zat. De Feyenoord-supporters vinden het karakter van Van Bommel wel leuk, denk ik."