meer dan 3 jaar geleden door Aardbezie in Politiek | 187 Reacties | 1551


Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Reacties (187)

Ik verwacht dat de VVD wel opschuift richting meer haalbare klimaat doelstellingen. Het blijft een feit dat we zonder de inzet van kernenergie momenteel niet bij benadering de technologie hebben om CO2 neutraal te worden. Het FVD standpunt is inzetten op innovatie. Geef de technische universiteiten veel geld om de slimste koppen op deze planeet aan het werk te zetten. Dit is naar mijn mening de enige manier om de wereld wijde CO2 uitstoot effectief aan te pakken. Doet men dit niet dan zal de inzet van fossiele brandstoffen de komende decennia stevig toenemen. Het uitvoeren van het Parijs akkoord zal de EU op een enorme achterstand zetten.

0
151 JajA    
meer dan 3 jaar geleden door JajA

@120
Blijkbaar wil Klaver soms ook even sturen, anders legt hij het kabinet vleugellam

Maar ja zo rolt de VVD,landsbelang is ondergeschikt aan het eigenbelang...

0
152 Hangingmen    
meer dan 3 jaar geleden door Hangingmen

De eerste vraag is hou fvd op provinciaal niveau gaat functioneren.
Als de provincieleden er slechts zitten als stemvee om de 1e kamer in te vullen dan zullen ze daar de volgende keer hard op afgerekend worden.

2
153 carpenter    
meer dan 3 jaar geleden door carpenter

* Verwijderd door de redactie *

154 Chat Baker    
meer dan 3 jaar geleden door Chat Baker

@121

blinde gok...vermindering van diersoort mens?

0
155 Grootmoeder    
meer dan 3 jaar geleden door Grootmoeder

@153 Ik snap sowieso niet waarom de eerste kamer niet rechtstreeks wordt gekozen..
Provinciale staten zijn imo de minst interessante politieke laag voor de bevolking...

0
156 Tegendraadsgelijk    
meer dan 3 jaar geleden door Tegendraadsgelijk

* Verwijderd door de redactie *

157 Chat Baker    
meer dan 3 jaar geleden door Chat Baker

@7

Het is te veel eer om Baudet met Hitler te vergelijken.

13
158 WijzeDwaas    
meer dan 3 jaar geleden door WijzeDwaas

https://www.nrc.nl/nieuws/2019/03/21/de-uil-van-minerva-spreidt-zijn-vleugels-bij-t-vallen-van-de-avond-a3954103

Hier staat overigens die speech van Baudet. Een elitaire gast die tegen de elite is…..

Have fun!

14
159 WijzeDwaas    
meer dan 3 jaar geleden door WijzeDwaas

@146
-
Rutte zit inderdaad in een zeer moeilijk parket.
Hij dacht aan te schurken tegen GL om zo zijn beleid voort te kunnen zetten.
Maar GL zal niet makkelijk zijn om mee samen te werken voor de VVD.
Eigenlijk is dit een grote miscalculatie van Rutte.
Want met de idioten van GL in zee gaan gaat de VVD heel erg veel stemmen kosten in 2021 door de klimaatgekte en het immense migrantendebakel.
-
Het FvD zal haar eisen blijven stellen: Nexit, Ollongren en de andere idioten weg, nexit, einde baantjescarrousel, ander regeringsakkoord, referendum terug en nu bindend, etc etc. Ook dat is een zeer moeilijke weg voor de VVD. Eigenlijk niet begaanbaar.
-
Hele tankers vol koffie zullen hiervoor echt niet genoeg zijn; zelfs niet voor lieger-bedrieger Rutte. Op links, maar ook op rechts is niet meer mogelijk voor de VVD van Rutte. De man staat schaak en weet dat een schaakmat heel gauw gaat volgen.
-
Het zou zelfs zeer goed mogelijk zijn dat Rutte nu dan eindelijk de pijp aan Maarten geeft en Dijkhof zijn plaats laat innemen. Dat is eigenlijk de meest begaanbare weg voor de VVD. Dan zijn wij eindelijk verlost van die malloot Rutte.
-
Wij krijgen hiervoor wel een andere malloot, Dijkhof, terug, maar dan kan de VVD in ieder geval meer richting het FvD opschuiven zonder al te veel gezichtsverlies.
Het enige probleem is dat wij de trucjes van de VVD nu wel door hebben. Zij zullen wel heel snel af moeten van het neoliberalisme en terug moeten keren naar het onvervalste liberalisme van voorheen.
/-
-

1
160 MrCally1    
meer dan 3 jaar geleden door MrCally1

@159
Mensen zijn nooit tegen kennisvergaring en wijsbegeerte.
Mensen zijn wel tegen machtsmisbruik van de politieke elite, die op veel punten beleid doorvoeren dat niet goed of op lange termijn rampzalig is.
Professor Pim Fortuyn kon om die reden ook op heel veel steun uit de bevolking rekenen.

2
161 blauwe_schildpad    
meer dan 3 jaar geleden door blauwe_schildpad
162 JavierdeValdez    
meer dan 3 jaar geleden door JavierdeValdez

@112 Jij bent kennelijk niet zo slim om te zien dat als het kabinet door FvD naar "links wordt gestuurd" dit gaat betekenen dat veel kiezers (m.n. van VVD) juist in de rarmen van de FvD vallen bij volgende verkiezingen. Ergo: nog meer winst voor FvD.

2
163 JavierdeValdez    
meer dan 3 jaar geleden door JavierdeValdez

De winnaar is meestal wel blij, nu kunnen ze laten zien wat ze waard zijn.

0
164 Aragon    
meer dan 3 jaar geleden door Aragon

ga maar s beleggen in azijn en citroenzuur

0
165 ronaldo lolito    
meer dan 3 jaar geleden door ronaldo lolito

Wat me opvalt is dat bepaalde extreme vaccinatie fundamentalist( Bluth,) hier geweldig tekeer gaan tegen Boudet.
Wat hij niet snapt is dat het volk heeft gesproken. Ze ( de bevolking ) hebben genoeg van de leugens van links. Ze hebben genoeg van de klimaathysterie welke Nederland zou brengen tot een 3e wereld land.
Maar goed zijn kokervisie zijn we gewend.

4
166 FCT    
meer dan 3 jaar geleden door FCT

Frits Wester is net zo'n zeikerd als die Prem...

0
167 Tjeesus...,    
meer dan 3 jaar geleden door Tjeesus...,

klimaat klimaat klimaat ...we gaan ten onder ...2 graden opwarming ..de 6e grote extinctie komt eraan. Je wordt gebrainwashed waar je bijstaat en als je tegen bent ben je eigenlijk geen volwaardig mens meer.
De inteligentia weten wel beter. Die weten waarom olie fossiel wordt genoemd en dat er nog voor duizenden jaren in de grond zit.
Je wordt gewoon bang gemaakt met een flut verhaal over co2 om maar produkten af te nemen. Helaas doorziet vrijwel niemand deze goedkope rethoriek.

1
168 ronaldo lolito    
meer dan 3 jaar geleden door ronaldo lolito

@168
En waar liggen die grote, makkelijk bereikbare olievelden dan, waar nog voor duizenden jaren olie in zit?

1
169 WTR    
meer dan 3 jaar geleden door WTR

@169
Dat zullen we nooit weten. Het gaat om de dollar, achter alles zit een dollar. Olie is net als water maar heeft hoge energiewaarde en het is het fundament van de wereldeconomie. Verdiep je maar s in de petro dollar dan begrijp je wat ik bedoel. Het is een spel om net te doen of het schaars is.
We gaan van hoax naar hoax naar hoax naar hoax. We gaan van twin towers naar surveillance, irak hoax naar peak oil, naar IS , naar global warming etc etc etc. Het is gelul in de ruimte

1
170 ronaldo lolito    
meer dan 3 jaar geleden door ronaldo lolito

@169
je moet gewoon angst in je lijfje voelen meer is het niet

0
171 ronaldo lolito    
meer dan 3 jaar geleden door ronaldo lolito

Haha nederland kiest voor een gestoorde narcist, zegt veel over de Nederlanders zelf.

6
172 leefvandaag    
meer dan 3 jaar geleden door leefvandaag

* Verwijderd door de redactie *

173 Chat Baker    
meer dan 3 jaar geleden door Chat Baker

@4 Dat komt omdat ze het goed doen met hun 'klimaatpraatjes' bij nog naiëve jongeren!

0
174 Anonymousje    
meer dan 3 jaar geleden door Anonymousje

Het is ook helemaal geen natuurlijke neiging om je af te keren tegen je eigen normen en waarden tenzij die zo verrot zijn dat je zelf slachtoffer bent. Niets van dit alles is het geval... het is van buitenaf opgedrongen. Waarom ? Vraag jezelf af waarom er sinds het internet en het vrije gedachte verkeer opeens allerlei initiatieven gestart zijn om de Westerse waarden kapot te maken, mensen te demoniseren die die waarden willen vasthouden ? Waarden die inherent juist zijn en mensen via democratische wijze gezamenlijk bij elkaar brengen om samen iets moois op te bouwen. Daar waren we zeker op goed op weg..
De tendens is echter een groot globaal nivellering feestje. (Ongecontroleerde vluchtelingen, "toevallig in heel de Westerse wereld (spontaan? I Think NOT!)), Klimaat hysterie, niet wetenschappelijk onderbouwd (ja IPCC betaald door....? waar de "echte wetenschappers helemaal geen consensus over hebben), gepushed door het media apparaat en de scholings industrie om de jonge onervaren geesten te vergiftigen ?)
I.p.v. dat we helpen andere landen omhoog te halen gooien we grenzen open om het hier net zo slecht te maken als elders... want armoe = controle (waar betalen we al decennia ontwikkelings hulp voor ? Is er ooit ECHT wat ontwikkeld en voor wie ?

Wie wint hier wat ? Niet de kansarme die Europa overstromen, hun lot is de misdaad of zelfde armoe. De bevolking hier ? Ook niet.. slachtoffers van misdaad en polarisatie onderling.. Waarom dan ? De huidige macht structuur die hun controle apparaat dreigde te verliezen omdat de media niet meer onder controle is ? BINGO !!!We hebben een dader...

0
175 Twietie    
meer dan 3 jaar geleden door Twietie

Het gaat niet om links of rechts, oud of jong, christen of moslim, dom of slim etc etc, zodra je jezelf in een vakje plaatst ben je een pion klaar voor misbruik door monsters.
Val niet in die trap, enkel samen zijn we sterk genoeg om dat te doorbreken

0
176 Twietie    
meer dan 3 jaar geleden door Twietie

De verkiezingswinst is slechts het begin van een volgende veldslag. De politiek is nog steeds vergeven van onwelwillende politici.
De VVD stemmers moeten zich schamen dat ze een partij in het zadel houden waar de integriteit een enorm imago probleem heeft. Een partij als de VVD is een schande voor Nederland.

2
177 sparta    
meer dan 3 jaar geleden door sparta

@169 , het gaat niet om olie, of fijnstof of plastic vervuiling, dat krijgt nauwelijks aandacht. Er zijn technisch allang betere alternatieven (thorium reactoren), maar dat past niet in de controle agenda van de corrupte bovenlaag. Die willen een CO2 nep probleem pushen zodat ze controle krijgen dat koeien niet meer mogen schijten en jij moet betalen dat je ademt terwijl planten ervan bloeien. Waanzin ten top!

2
178 Twietie    
meer dan 3 jaar geleden door Twietie

Het is allemaal de schuld van het domme stemvolk, misleid door rattenvangers en racisten, die blank nationalisme ophitsen en alle blaam bij ‘de buitenlanders’ leggen. Islamkritiek is ‘xenofobie’, EU-scepsis wordt uitgelegd als een oorlogswens en alle alternatieve opvattingen zijn ‘fake news’ en ‘Russische beïnvloeding’ door ‘trollenlegers’ op sociale media.

1
179 Aardbezie    
meer dan 3 jaar geleden door Aardbezie

@179 mooie samenvatting van de misleiding

0
180 Twietie    
meer dan 3 jaar geleden door Twietie

@172 je bent wel erg negatief over Klaver......

3
181 PFL    
meer dan 3 jaar geleden door PFL

* Verwijderd door de redactie *

182 E.Meel    
meer dan 3 jaar geleden door E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

183 E.Meel    
meer dan 3 jaar geleden door E.Meel

@183 fijn dat u dat onderschrijft question
U voldoet daarmee aan het archetype van de linkse meewaaier

1
184 Aardbezie    
meer dan 3 jaar geleden door Aardbezie

* Verwijderd door de redactie *

185 Aardbezie    
meer dan 3 jaar geleden door Aardbezie

@113

Heb je het nog niet gehoord dan? Baudet wil ook het heelal her-inrichten.
De zon moet om de aarde gaan draaien.

4
186 Zwartwit    
meer dan 3 jaar geleden door Zwartwit

@151 : Actiegroepen hebben ervoor geijverd dat kern-energie verdween. Dat het ze lukte is omdat het de elite ook goed uitkwam, dan hadden ze een excuus om olie te MOETEN afnemen en dus islam te MOETEN importeren, anders weer de olie-kraan dicht.

Die actiegroepen hadden gelijk dat veel teveel mensen in geval van een ramp zouden sterven, meteen en vooral op termijn, en dat de rest genetisch beschadigd zou raken. In Japan en Irak zullen pas de volgende generaties, voorzover die nog niet mismaakt geboren worden, als al, laten zien wat het eindresultaat is.

Overigens is helemaal niet bewezen, dat CO2 het probleem is. Men misbruikt het als afleiding voor de hand over hand toenemende vervuiling van het milieu algemeen. Vis is al niet betrouwbaar meer als hij uit zee komt, vanwege kwik, radio-activiteit, en alle vervuiling die in stookolie van schepen zit, zogenaamd "ontzorgd" waarbij het verbrandingsproces weer nieuwe giftige verbindingen uitstoot, die later weer problematisch zullen blijken. In feite is er nergens meer werkelijk schone aarde die ook nog eens de juiste voedingsstoffen bevat, nauwelijks meer niet-gemanipuleerde voedingsgewassen, tenzij onder glas gekweekt op zorgvuldig gereinigde en aangevulde aarde. Men gebruikt substraat, dat is goedkoper. En dan nog al die microplastics, tot en met overal in ons lichaam, in borstvoeding aan toe.

En maar zeiken over CO2 om ons weer van alles te kunnen afpakken en opdwingen.

0
187 Wendel    
meer dan 3 jaar geleden door Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Laatste reacties
Prikkebeen
Trump: schaf de grondwet af en verander de verkiezingsuitslag

@25 Leugen...

1 minuut geleden geplaatst door Prikkebeen

Prikkebeen
Trump: schaf de grondwet af en verander de verkiezingsuitslag

@27 Nogmaals : zie nikkie01. Tevens : je maakt je wel erg I(selectief) druk om niets. Je balletjes nog niet ingedaald? Succes daarmee!...

1 minuut geleden geplaatst door Prikkebeen

Seconda
There Is No Climate Emergency

he he, eindelijk eens wat zinnigs...

2 minuten geleden geplaatst door Seconda

Reconquista
Plantaardig dieet beschermt tegen darmkanker bij mannen. En niet alleen door gebrek aan vlees

@52Waarom zijn deze vegans 'idioten? Het enige wat ze doen is hun ideologie nastreven en zichzelf en hun kinderen vlees onthouden. Je kan ook ...

2 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Vageali6888
There Is No Climate Emergency

Er is geen klimaatcrisis...

4 minuten geleden geplaatst door Vageali6888