Binnenland
  • 20
Volkert van der G., de moordenaar van Pim Fortuyn, hoort vandaag of zijn meldplicht bij de reclassering in stand blijft en of hij mag emigreren. Van der G. had een kort geding tegen de Staat aangespannen omdat hij onder meer van zijn meldplicht af wil, omdat deze volgens hem geen enkele to ...

7 maanden geleden door AD

REAGEER MET EEN EMOJI
3
1
32

@97

Nope. Levenslang is onmenselijk. Zeker voor een moord. Dat zou alleen mogen als er na 25 jaar kans is op herhaling. Maar Volkert v/d Graaf heeft zijn lesje wel geleerd.

101 WijzeDwaas    
7 maanden geleden door WijzeDwaas
29
Meld

Mee eens @93 , Ik zie ook dat hij een persoonlijkheidsstoornis heeft, manipulator eerste klas. In mijn ogen een narcistische psychopaat. Mede gezien het feit dat hij nooit zijn excuus heeft gemaakt of oprechte spijt betuigt heeft. hij vind het eigenlijk heel normaal wat hij heeft gedaan.
Narcisten spelen rollen, ze een stuk of 5 typetjes., Genezen of therapie is niet mogelijk, dus het blijft een gevaarlijke gek.
Als moordenaar heb je niets te eisen.

102 Jumala    
7 maanden geleden door Jumala
5
Meld

@101 https://nos.nl/artikel/603377-recidivekans-moord-vrijwel-nul.html

Dus ja je hebt ergens een punt. Maar in het geval van moordenaars die het deden met voorbedachte rade vind ik dat nabestaanden 100% zeker moeten zijn dat ze zo'n smeerlap nooit meer tegenkomen.

103 Oebie    
7 maanden geleden door Oebie
6
Meld

@93 Nee dan u he, u hebt verstand van psychopaten. U werkt vast in de geestelijke gezondheidszorg met uw uitstekende kennis over wat een psychopaat is. of zou het wellicht een sociopaat kunnen zijn, wat denkt u, haha. U kunt als deskundige vast ook wel uitleggen wat coulant betekent in deze? U hebt vast gelijk, rechters hebben vast en zeker geen verstand, daarom zijn ze ook rechter geworden en dat is dan ook vast te de reden dat u het niet bent, meneer de psychiater of psycholoog? U hebt vast meer sjoege dan onze rechterlijke macht. Wellicht kunt u hun taak overnemen? Er schijnen nog vacatures te zijn. Wellicht wilt u een aanbeveling van uw mede reaguurders hier? O, ik zie het al, u lapt ook de democratische rechtsstaat aan uw rechtse laars (wel een leuke woordspeling vindt u ook niet). U maakt natuurlijk uw eigen regels. Dan toch maar solliciteren als dictator? Wat heeft hij een linkse status he? Hij moet volgens u vast door links op handen gedragen worden toch? Of laat u ook hier uw psychologie van de koude grond er op los? Ik hoop maar dat u niet al te serieus bent, want dan bent u echt vermakelijk.

104 reality    
7 maanden geleden door reality
11
Meld

@103

Er zijn uitzonderingsgevallen en met de belangen van de nabestaanden moet ook rekening gehouden. Maar voor een eenvoudige moord lijkt mij 10-15 jaar voldoende. Zijn er complicaties, dan wat meer.

105 WijzeDwaas    
7 maanden geleden door WijzeDwaas
20
Meld

@96 Dat zou ik zijn als Van der G. dat ook was.

106 Kubusje    
7 maanden geleden door Kubusje
5
Meld

@105 Dat vind ik niet 10-15 jaar voor het afpakken van iemands leven, iemands vader, iemands kind dat vind ik erg weinig. Ik vind levenslang voor moor met voorbedachte rade prima. Ik heb geen medelijden met moordenaars en zware criminelen. Ik ben niet in staat om het zielig te vinden dat iemand wegrot in een cel. Die empathie steek ik liever in slachtoffers.

107 Oebie    
7 maanden geleden door Oebie
5
Meld

@104 : Een ander mag ook een mening hebben en niet alleen u met uw arrogante stukje.

108 Winterpret    
7 maanden geleden door Winterpret
3
Meld

Lekker laten emigreren, zijn wij ervan af.

109 Yisrael    
7 maanden geleden door Yisrael
3
Meld

@107 ,

Precies.

Levenslange gevangenisstraf is in de plaats gekomen voor de doodstraf. De doodstraf werd al opgelegd in sommige gevallen van doodslag.

Nou gaat levenslange gevangenisstraf voor doodslag te ver omdat er geen opzet in het spel is, maar voor moord zonder dat er sprake kan zijn van verlichtende omstandigheden zou wat mij betreft gewoon standaard levenslang gegeven moeten worden.

110 progressiefliberaal    
7 maanden geleden door progressiefliberaal
3
Meld

@109 Na een poosje komt hij terug als asielzoeker question

111 Rex    
7 maanden geleden door Rex
2
Meld

En nu hopen dat ie naar een land verhuist waar daders niet door allerlei privacy rechten beschermd word. Dan kan ie daar als een opgejaagde hond zijn leven slijten. Niemand die naast een arrogante moordende dwingeland wil wonen.

112 Merlinswit    
7 maanden geleden door Merlinswit
2
Meld

Het is wat de familie van Pim Fortuijn zegt. Hoe sneller en hoe verder weg hoe beter en hopelijk tot nooit meer ziens. - Mij lijkt alle pogingen om hem nog in NL te houden door de meldplicht als volkomen zinloos. Bovendien houdt dit ook een sociale huurwoning bezet waar tig mensen voor op de wachtlijst staan. Laat hem gaan en laat hem voor altijd naar zijn gekozen bestemming gaan en hem hier niet meer zien.

113 Nos Calan Gaeaf (s7p)    
7 maanden geleden door Nos Calan Gaeaf (s7p)
1
Meld

De rechtbank had hem moeten verplichten om te gaan emigreren.
En daar ook een tijdslimiet van een paar maanden aan moeten koppelen. Dat was toch zijn argument om onder de meldplicht uit te komen? De rechtsgang in Nederland blijft mij keer op keer verbazen.

114 Bakroe    
7 maanden geleden door Bakroe
1
Meld

@109
Vraag mij alleen af waar hij heen wil
meeste landen moet je om te mogen werken en huren een bewijs van goed gedrag mee krijgen of je moet geld hebben , dan kan je nog huren in de private sector
Een politieke moordenaar is nu niet bepaald een goed gedrag en velen willen je dan helemaal niet hebben en al helemaal niet helpen

115 eoghanfeehily    
7 maanden geleden door eoghanfeehily
0
Meld

@115 Ja, ik zat me dat ook al af te vragen. Maar ook hoe hij een emigratie kan betalen. Dat is best een kostbare aangelegenheid.

Ik denk dat hij naar Thailand of India ofzo gaat? In ieder geval in die hoek een beetje. Volgens mij zijn dat niet de moeilijkste landen.

116 Yisrael    
7 maanden geleden door Yisrael
4
Meld

Moet eerst nog zien of hij daadwerkelijk gaat emigreren, hij heeft t zover gekregen dat hij mag emigreren.
Zal me niks verwonderen als deze man nog een of andere schadevergoedi g gaat eisen.
Voorwaarden die rechtbank stelt schijnt dus niks voorstellen. Slappe hap die rechters

117 Rick1955    
7 maanden geleden door Rick1955
1
Meld

Ben benieuwd welk land hem wil opnemen met zijn achtergrond. Veroordeelde politiek moordenaar die nog nooit spijt heeft getoond... Die komt niet van het vliegveld af.

118 Captain Hero    
7 maanden geleden door Captain Hero
1
Meld

Waarom is van der graaf nog niet vermoord?

119 DikkeTor    
7 maanden geleden door DikkeTor
4
Meld

@119 Omdat dit niet Amerika is waar iedereen een wapen heeft rond liggen.

120 Wetenschappertje    
7 maanden geleden door Wetenschappertje
3
Meld

@120 Maar hij dacht wel dat het Amerika was en begon te schieten question.

Men zou verwachten dat de outrage zo groot zou zijn dat het per definitie levend begraven zou worden. Waarom leeft hij nog? XD (ik denk om humanisme en dat moorden niet goed is). question

121 DikkeTor    
7 maanden geleden door DikkeTor
2
Meld

@106

Ok. Ik blijf sowieso redelijk. Ik heb geen anderen nodig om mij onredelijk te maken.

122 WijzeDwaas    
7 maanden geleden door WijzeDwaas
7
Meld

@107

Gelukkig is de rechtsstaat het met jou oneens en eens met mij.

123 WijzeDwaas    
7 maanden geleden door WijzeDwaas
9
Meld

@123 Jij spreekt van een geluk want u heeft schijt aan nabestaanden en knuffelt graag met daders dat mag. Zo kennen we u.

124 Oebie    
7 maanden geleden door Oebie
6
Meld

STEL dat van der G emigreert, mag jij zijn NEDERLANDSE uitkering nog mogen behouden? question Ik heb wat jaren geleden nog een filmpje gezien waar die ronduit zegt "ik ga Nederland gewoon misbruiken".

125 DikkeTor    
7 maanden geleden door DikkeTor
4
Meld

@122 Ik vind mijzelf eigenlijk best redelijk.
question

126 Kubusje    
7 maanden geleden door Kubusje
11
Meld

Gelukkig is er hier geen overlord van moderators XD You all are al uhhm right question

127 DikkeTor    
7 maanden geleden door DikkeTor
3
Meld

Je hebt moorden in categorieën, maar een moord met voorbedachte rade simpelweg omdat de dader het niet eens is met de gedachtegang van het slachtoffer verdient levenslang. En kom dan niet aan dat zoiets onmenselijk is of meer van dat slappe gezwets. Jammer en een directe belediging naar de familie van Pim dat deze loser met de naam Volkert van der Graaf vrij rondloopt.

128 nostradamus666    
7 maanden geleden door nostradamus666
1
Meld

Het is werkelijk niet te geloven dat hij het elke keer weer voor elkaar krijgt, hij was toch onder voorwaarden vrijgelaten? Niet janken dan, of terug de cel in.

Nja, ik zal er geen traan om laten als hem binnenkort wat 'overkomt'.
Daar kun je op wachten natuurlijk..

129 greenpollo    
7 maanden geleden door greenpollo
0
Meld

@84 Als iemand zijn straf heeft uitgezeten is het inderdaad klaar.... Maar deze hufter heeft slechts een gedeelte van zijn straf uitgezeten. (zo gaat dit in onze "rechtsstaat") En bij deze voortijdige voorwaardelijke invrijheidstelling hoort, dat deze MOORDENAAR zich regelmatig moet melden en zich aan regelgeving moet houden. En deze Volkert van der Graaf, deze MOORDENAAR, hield zich daar niet aan. Deze MOORDENAAR heeft schijt aan alles en iedereen.
Iedereen met een beetje respect en beschaving zou zich gedeisd houden en zorgen dat hij nooit meer in de media komt.... Maar dit stuk gedrocht, de MOORDENAAR van Pim Fortuyn wordt ook nog eens de hand boven het hoofd gehouden....
Blijkbaar zijn er meer "wijze" dwazen in Nederland.....

130 LoydMorris    
7 maanden geleden door LoydMorris
0
Meld

@129 Enige wat kunnen doen is hopen dat er ooit een 'verwarde' diabeticus het gaspedaal door een blackout intrapt net op moment dat hij oversteekt.

131 Generaal    
7 maanden geleden door Generaal
2
Meld

Was er nog maar een "Kapitein Westerling" .

132 agent 357    
7 maanden geleden door agent 357
1
Meld

@124

Ik ben nu eenmaal wars van de PVV doctrine. Mar sta wél een ieder toe die te omarmen….

133 WijzeDwaas    
7 maanden geleden door WijzeDwaas
8
Meld

@126

Maar als jij jouw redelijkheid laat afhangen van v/d Graaf dan vind ik dat niet redelijk.

134 WijzeDwaas    
7 maanden geleden door WijzeDwaas
10
Meld

@130

Het recht heeft inmiddels gesproken. V/d Graaf is vrij man.

135 WijzeDwaas    
7 maanden geleden door WijzeDwaas
13
Meld

De meesten hier begrijpen slecht wat een rechtstaat inhoudt. Allemaal emotie. Begrijpelijk, maar ook voor Volkert van der Graaf geldt de wet. Hij heeft op onacceptabele wijze getoond hoe hij het met Fortuyn oneens was. Daarvoor is hij gestraft. De hoogte van die straf hebben wij democratisch en met rede vastgesteld. Dat alle onderbuikjes nu los gaan op deze moordenaar van een populist begrijp ik wel, maar slaat juridisch gezien nergens op. Voor de wet is iedereen gelijk. Maar omdat 'hun Pim" is vermoord moeten er opeens andere straffen gelden. Dat noem ik pas gevaarlijk en eng.

136 Mac Benac    
7 maanden geleden door Mac Benac
9
Meld

@135 Noem het maat "het Recht".....

Ik hoop voor u, dat u nooit geconfronteerd zult worden met een zwaar misdrijf of een moordzaak in uw nabijheid, waarbij de moordenaar van uw geliefde, zo makkelijk wegkomt met "het Recht".....

137 LoydMorris    
7 maanden geleden door LoydMorris
0
Meld

@136 Ook voor Volkert van der Graaf, deze MOORDENAAR, geldt de wet en regelgeving!!!

138 LoydMorris    
7 maanden geleden door LoydMorris
0
Meld

Zet in ieder geval zsm zijn uitkering stop.

139 Burggie    
7 maanden geleden door Burggie
0
Meld

@137

Stom gelul. De rechter spreekt recht en gaat daarbij zich niet te buiten aan emoties.

140 WijzeDwaas    
7 maanden geleden door WijzeDwaas
12
Meld

In een hoop landen mag niet eens in als je een strafblad hebt.

141 rabartels    
7 maanden geleden door rabartels
0
Meld

@141 hij is vast wel in de Gaza strip welkom.

142 meneer van het nieuws    
7 maanden geleden door meneer van het nieuws
1
Meld

Die gaat niet emigreren,die wil gewoon doen en laten wat hij zelf wil
En waarom? omdat het kan in dit idiote land,zo gaat hij ook niet werken
En waarom? Juist.....

143 Hangingmen    
7 maanden geleden door Hangingmen
1
Meld

@140 Als deze rechter eerlijk was, had Volkert van der Graaf, de MOORDENAAR van Fortuyn, zich netjes moeten houden aan de regels die hij en de reclassering hadden opgelegd.

144 LoydMorris    
7 maanden geleden door LoydMorris
1
Meld

@144

Advies: blijf niet hangen in je emoties.

145 WijzeDwaas    
7 maanden geleden door WijzeDwaas
11
Meld

@145

Advies: Wordt eens echt "wijs"......

146 LoydMorris    
7 maanden geleden door LoydMorris
1
Meld

Zols iedere keer tot dusver het geval is geweest: van der Graaf wint het proces en krijgt gelijk van de rechter. De politici in de Tweede Kamer roepen moord en brand.

Ja, ja.

Alles is zo goed toegedekt, dat niemand het zal kunnen bewijzen, maar de enige logische verklaring is, dat van der Graaf een moordenaar is in dienst van de politiek of staat. Ieder ander vangt keer op keer bot bij de rechter. Volkert kan niet verliezen.


Hij heeft als nuttige idioot en zonderling de verantwoordelijkheid op zich genomen Fortuijn uit de weg te ruimen en ervoor te zitten. Hij is zo iemand die trots is op een dergelijke rol. En hij heeft de baantjes van de oude politiek voor minstens 15 tot 20 jaar gered. Ze zijn hem echt dankbaar.
Dus krijgt hij nu zijn beloning. Kwijtschelding van resocialisatie-verplichtingen na zijn vervroegde invrijheidstelling en hij zal ongetwijfeld ook een flinke bom duiten ontvangen. De hitman van het Haagse milieu vangt zijn pensioen.

Bewijzen zul je het nooit kunnen, maar veiligheidshalve zal ik maar niet meer stemmen op de oude partijen. Wie de opdracht tot de moord op Fortuijn gegeven heeft, je weet het niet. Maar je wilt ook geen partij steunen die politieke tegenstanders laat vermoorden. Dus dan de hele hap maar niet stemmen of steunen.

147 marielouisevankleinmareslag    
7 maanden geleden door marielouisevankleinmareslag
2
Meld

Als men even goed kijkt ,dan ziet men voor het eerst dit stuk schorem met een grijns op zijn gezicht de uitgang rechtbank verlaten.

148 briand    
7 maanden geleden door briand
2
Meld

@131
Zou een mogelijkheid kunnen zijn idd..

149 greenpollo    
7 maanden geleden door greenpollo
0
Meld

@148 juist hij heeft maling aan justitie en aan de overheid hij lach ze allemaal uit en kan lekker op geld van burgers (belastinggeld) procederen keer op keer op keer, moet jij een keer proberen zal je zien dat het je niet lukt , deze Folkert weet alle regels van de wet en slaat ze met die eigen regels om de oren.
Ik krijg altijd het gevoel dat het rechtssysteem bang is voor Volkert.

150 Rattocasi    
7 maanden geleden door Rattocasi
4
Meld

Volkert zijn taak zit erop.. moge hij nog lang en gelukkig in het buitenland leven. Domme Hollanders. Geloof maakt meer kapot dan lief is. Iedereen leeft in zijn eigen leugen.. moge de mosliminvasie zo snel mogelijk uitbarsten.. hopelijk voor jullie ogen open. Een burgeroorlog geeft samenhorigheid.. kan niet wachten..

151 4lb3rt P1k3    
7 maanden geleden door 4lb3rt P1k3
2
Meld

@101 Hij heeft gezegd wanneer hij de kans had om het opnieuw te doen, dan zou hij het weer doen. Dus nee, hij is geestelijk ziek. Voor altijd vastzetten. En hij zei dat nadat hij net vrij was.

152 etymologie    
7 maanden geleden door etymologie
0
Meld

@152

Zeggen dat je iemand dood ga maken is niet strafbaar. Ik heb gisteren twee reacties gelezen van mensen die dreigden te moorden. Dat is heel gewoon hoor. Zeker bij extreem rechts.

153 WijzeDwaas    
7 maanden geleden door WijzeDwaas
9
Meld

@153 Is een verschil of een toetsenboordheld dat zegt, of een echte moordenaar. En Volkert is een zeer koude man die zegt dat hij zo weer iemand zou vermoorden. Hij heeft niks geleerd.

154 etymologie    
7 maanden geleden door etymologie
0
Meld

Querulanten zoeken vaak de problemen zelf op, ik hoop dat dit stuk onbeschrijfelijk tuig zijn terminale datum zelf al aan het voorbereiden is en dat die volslagen idioot van Godisdood het met ongenoegen mag meebeleven dat zijn "Hero" langzaam creperend naar de verdommenis is gegaan.

KARMA IS A BITCH!

155 Snowflake    
7 maanden geleden door Snowflake
0
Meld

Die moordenaar krijgt volgens mij gewoon hulp. Van advocaten, van hulpverlenende types. Want hoe kan die kan nou emigreren als wij lezen dat zo duur is?

Hij heeft een Bijstandsuitkering, rond de 1000 euro per maand. Daar moet hij alles van betalen, huur, gas, water en licht, ziekenfonds enzovoort. Waarvan betaalt hij dan zijn emigratie?

En was er ook niet sprake van een partner, die ook mee moet?

Naar verluidt wil deze Engerd naar Griekenland of Italië want daar zouden nog wel wat links extremisten wonen die hem wel willen ontvangen.

156 Jona G.    
7 maanden geleden door Jona G.
1
Meld

Dat die man nog leeft en niet met zijn linkse kogels werd doorzeefd ,,,

157 Jona G.    
7 maanden geleden door Jona G.
2
Meld

Mr. Hiddema (Forum voor Democratie) had een prima oplossing voor de vraag of hij wel of niet echt zal emigreren. Je kan hem namelijk, bijvoorbeeld, een gebiedsverbod voor héél Nederland opleggen.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=296&v=_S7CzdrUnTo

158 xtremy    
7 maanden geleden door xtremy
1
Meld

kan mij heel goed voorstellen dat de man wil emigreren. hoe oud hij ook wordt in Nederland, zijn straf wel gehad, zal hij doorlopend bestraft blijven. zijn naam is voldoende.

dus straf voorbij,dan wil men wel verder met leven.

159 info    
7 maanden geleden door info
7
Meld

Tot hij tegen de ooit beloofde kogel aanloopt.

160 Sense    
7 maanden geleden door Sense
1
Meld

@147 Fortuyn vormde een gevaar voor de monarchie... Wie "inspireerden" hem tot zijn daad?
Dat zou ik graag willen weten.

161 Sense    
7 maanden geleden door Sense
3
Meld

@147 Fortuyn werd in zijn periode flink op zijn huid gezeten door links.

@159 emigreren gaat hem niet lukken. De meeste landen zullen zijn verzoek afwijzen i.v.m. zijn misdadig verleden. Hij heeft nog niet zijn volledige straf ondergaan. Hij is voorwaardelijk op vrije voeten en dient tot het einde van zijn straf hier aan vast zitten.
Nadat links hem geïndoctrineerd had waarna hij zijn daad heeft uitgevoerd, heeft de linkse rechtsstaat hem straf kwijt gescholden.
Deze man duikt onder ergen in Nederland of binnen de open grenzen van Europa.
De reclassering moet hem nu net zolang op zijn huid zitten tothij daadwerkelijk weg is. Zo niet, dan weer opsluiten.

162 Pluten1    
7 maanden geleden door Pluten1
2
Meld

@147 @161
Rosenmöller en Co.

163 greenpollo    
7 maanden geleden door greenpollo
2
Meld

Kan geen bewijs van goed gedrag overleggen in het buitenland , dus niemand wil hem daar hebben
Negen van de tien verhuurders en werkgevers vragen om een bewijs van goed gedrag , vooral als er ouderen of kinderen bij betrokken zijn

164 eoghanfeehily    
7 maanden geleden door eoghanfeehily
0
Meld

Ik vraag me dan echt af welk land een veroordeelde politieke moordenaar zonder spijt zou willen aannemen als burger? Ja ik hoor de gebruikelijke galbakken al Rusland roepen maar ik denk dat die ook geen linksfascist met Asperger willen.

165 Captain Hero    
7 maanden geleden door Captain Hero
0
Meld

@165 genoeg landen die ook nazi's opnamen, dus er is keus.

166 Mo[re]Slim.Al[er]t    
7 maanden geleden door Mo[re]Slim.Al[er]t
6
Meld

@164 dom gezwam, het gaat over gedrag in het land waar je bent, niet waar je vandaan komt. Maar volkert heeft keus uit heel wat mooie landen, waar een extreem beperkte alleen maar van kan dromen.

167 Mo[re]Slim.Al[er]t    
7 maanden geleden door Mo[re]Slim.Al[er]t
6
Meld

Wie zou dat stuk stront willen opnemen ?

168 knorkokkie    
7 maanden geleden door knorkokkie
1
Meld

@167 Dus Volkert kan altijd nog naar Turkije of Marokko? ... Althans, jij hebt het over extreem beperkte mensen.

169 xtremy    
7 maanden geleden door xtremy
1
Meld

@166 Noem er eens een paar inclusief namen van opgenomen extremisten..

170 Captain Hero    
7 maanden geleden door Captain Hero
1
Meld

@166 En we hebben het niet over nazi's. We hebben het over een extreme linksfascist die veroordeeld is voor een moord. Dus nogmaals, wie zou dit stuk vreten die overal tegen procedeert aan willen nemen als ingezetene? Geen 1. Het is een lulverhaal voor de bühne om weer wat vrijheid terug te krijgen van een slappe Hamas66 rechter.

171 Captain Hero    
7 maanden geleden door Captain Hero
1
Meld

@171 genoeg landen, het is jouw eigen lulverhaal dat er geen enkel land is

172 Mo[re]Slim.Al[er]t    
7 maanden geleden door Mo[re]Slim.Al[er]t
4
Meld

@172 Laat ik maar de conclusie trekken dat jij niks weet en poep lult. Geen uitzondering in jouw geval.

173 Captain Hero    
7 maanden geleden door Captain Hero
1
Meld

Iemand in koelen bloede door zijn hoofd schieten en dan nu vrij rondlopen?????? Dank D666 rechters.

174 Thomas    
7 maanden geleden door Thomas
2
Meld

@172 Maar wat doe je moeilijk. Heeft men het over een aanslag die eens niet uit islamitische hoek komt is het weer niet goed.

175 Captain Hero    
7 maanden geleden door Captain Hero
1
Meld

In een geval als dit moet je gewoon de doodstraf achter de hand hebben. Maar ja, allemaal watjes hier in 031.

176 samcash    
7 maanden geleden door samcash
4
Meld

@176

Geef mijn,aar watjes met beschaving .
Ga jij maar terug naar de middeleeuwen .

177 No newstoday    
7 maanden geleden door No newstoday
4
Meld

Wat maken jullie je druk om zo’n die man .
Hij interesseert mij geen bal.
Het kan mij niet schelen wat hij doet , wat hij wil of watvhij denk te willen .
Hij heeft nog wel een aantal jaren te gaan en telkens weer zoveel brlangstelling .
Jullie doen juist datvwat hij prachtig vindt : publiciteit.Zwijg hem dood.

178 No newstoday    
7 maanden geleden door No newstoday
5
Meld

@171

Denk je ech dat men in Zuid- Amerika weet wie hij is als ze al weten wie Fortuyn is , waarschijnlijk ook niet.
Men had daar ook geen moeite met nazi’s na de oorlog.
En daar wonen nog wel meer onfrisse figuren .
Misschien kan hij daar nog ern zakcentje verdienen als huurmoordenaar.

179 No newstoday    
7 maanden geleden door No newstoday
4
Meld

@177
Als je zelf niet op middeleeuwse wijze wilt worden afgeslacht, dan zul je af en toe toch middeleeuwse middelen moeten gebruiken. De doodstraf is er een van.

180 samcash    
7 maanden geleden door samcash
4
Meld

@180 Ik begrijp dat u vaak bijna wordt afgeslacht?... Kansloos zulke figuren...

181 Oebie    
7 maanden geleden door Oebie
1
Meld

@180 . Dat deed de moordenaar van Theo van Gogh.

Volkert van der Graaf gebruikte een pistool.

182 Lady Kant    
7 maanden geleden door Lady Kant
0
Meld

@179 Als, misschien... Als ik het googlend kan vinden dan zij ook. Het is sowieso nogal dom en naief om te denken dat NL geen waarschuwing zou sturen naar de eindbestemming van deze pisvlek. Tenminste een weldenkend persoon zou dat doen dus dat zou de huidige politiek idd. Afwijzen. In dat geval geef ik je gelijk.

183 Captain Hero    
7 maanden geleden door Captain Hero
0
Meld

Hoe kan die sukkel überhaupt ergens heen als hij nooit werkt? Een enkeltje Antarctica was het enigste wat hij zou krijgen van mij.

184 VaY    
7 maanden geleden door VaY
0
Meld

Onbegrijpelijk, dat hij het voor elkaar heeft gekregen. Rechters weten blijkbaar te weinig van narcisme. Let op mijn woorden, als hij of een gemeenschap zich bedreigd voelen door iemand, ook al dat nergens op gebaseerd, doet hij zo weer. Ze kennen geen empathie, hebben last van vlagen van grootheidswaanzin. Als ze hun zin niet krijgen met manipulatie en al dan schuwen ze er voor om geweld te gebruiken.

185 Jumala    
7 maanden geleden door Jumala
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
16-jarig meisje doodgeschoten bij school Esse...
Bij een schietpartij in Rotterdam is zojuist...

7 uur geleden door boevennieuws.nl

Steve Hilton: Hé, Trump haters (aan be...
Quote (deel van de tekst, rest spreekt vanze...

1 dag geleden door BenErWeer

Trump wil migrantenkinderen van ouders blijve...
De Amerikaanse president Donald Trump heeft a...

12 uur geleden door DTS

Weer schrijft Rutte open brief aan alle Neder...
De VVD trapt de verkiezingscampagne voor de P...

1 dag geleden door AD

“Binnen 40 jaar moslims in de meerderhe...
Binnen de 40 jaar zullen in West-Europa mosli...

14 uur geleden door Nexit-En-Snel


ADVERTENTIE


Laatste reacties
in holland
Kerstfeest wordt winterfeest...
@12 aan die onzin doen wij hier in huis niet....

minder dan een minuut geleden door in holland

Realisme graag!
Kiev heeft nu wel een leger dat Rusland pijn ...
De Ruslandtrollen hier hebben het er maar dru...

minder dan een minuut geleden door Realisme graag!

Drs. Mezun
Kerstfeest wordt winterfeest...
@13 Fijne Yule en een gelukkig nieuwjaar Jong...

1 minuut geleden door Drs. Mezun

ongelovenloos
“Binnen 40 jaar moslims in de meerderheid i...
en eenmaal in de meerderheid houd voor hun in...

1 minuut geleden door ongelovenloos

Drs. Mezun
Kerstfeest wordt winterfeest...
@10 Maar natuurlijk mijn vrouw heeft ook 3x o...

1 minuut geleden door Drs. Mezun

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig