2 maanden geleden door zilvergoud in Buitenland | 13 Reacties | 259


Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hitler was een lieve jongen šŸ¤® šŸ¤® en dat een Jood dit zegt is wel heel opmerkelijk. šŸ˜•

0
1 zilvergoud    
2 maanden geleden door zilvergoud

Die verhalen gaan inderdaad rond.
apart dat het uit de mond van Netanyahu komt, dat geeft het toch meer kans op waarheid.
Moeilijk na te gaan natuurlijk bijna 80 jaar later.
Wel zijn er foto's van Hitler die een groot moefti ontmoet

8
2 Seconda    
2 maanden geleden door Seconda

Nou, het is al opgelost hoor, "time" heeft Netanyahu gefacktchecked en de Duitsers/Hitler wilden al een half jaar eerder de joden uitmoorden.

He, gelukkig, alles weer goed; de moslims zijn lief en Hitler en de Duitsers waren de duivel zoals we dat hebben geleerd.

En Netanyahu is een leugenaar die alleen maar de islam pijn wil doen.

Pfew...

https://time.com/4084301/hitler-grand-mufi-1941/

Vraag me alleen wel af waarom Netanyahu in herhaling treedt hierover want het artikel uit 'time' is van 2015

6
3 Seconda    
2 maanden geleden door Seconda

Slappe dweil dan die Hitler... zo gemakkelijk om te praten tot moord...

0
4 zeikenderechter    
2 maanden geleden door zeikenderechter

Zo zie je maar weer dat er veel waarheid schuilt in oudhollandse spreekwoorden en gezegden;
Wie met (stompzinnig=extreemrechtse)pek omgaat, wordt ermee besmet!

0
5 Immanuel    
2 maanden geleden door Immanuel

In principe klopt het wel wat hij zegt. Hitler wilde ze allemaal deporteren naar een gebied in Polen waar ze zelfstandig mochten wonen. Maar later veranderen die plannen. In 1940 waarschuwt Hitler dat de joden "niet opnieuw een wereldoorlog moeten veroorzaken" want anders loopt het niet goed met ze af. Dit was een verkapt dreigement richting Amerika om zich niet te bemoeien met de oorlog want anders neemt hij de joden te grazen. Een soort chantage dus. In 1941 herhaalt hij zijn dreigement.

In dec 1941 vallen de Japanners Amerika aan en de Wereldoorlog is een feit. Hitler begint zijn eerdere dreigement waar te maken en maakt nog dezelfde maand plannen om de joden fysiek uit te roeien. In jan.1942 wordt het leger en de partijtop op de hoogte gesteld tijdens de Wannseeconferentie. In de zomer van 1942 begint men met de bouw van vernietigingskampen en worden in de al bestaande concentratiekampen gaskamers gebouwd.

Ik weet niet wat de moslims hiermee te maken hebben anders dan dat ze fanatiek jacht maakte op joden en vooral op de Balkan waar ze gruwelijk hebben huisgehouden onder joden. Maar met de beslissing om de joden fysiek uit roeien hebben ze niet veel te maken. Het was gewoon wraak voor de inmenging van Amerika door een gestoorde dictator.

2
6 Reconquista    
2 maanden geleden door Reconquista

Het doden van Joden door middel van executie was een methode die omstreeks 1942 ook ingezet werd in het oosten van Polen. De uitvoerders waren veelal leden van Duitse politiebataljons, ā€œdoodgewone mannenā€ volgens historicus en Holocaustonderzoeker Christopher Browning. In het gewone leven hadden ze gezinnen en gewone beroepen, niets wees erop dat ze tot zulke gewelddadigheden in staat waren. Het voortdurend doden van Joden, inclusief vrouwen en kinderen, legde echter een groot beslag op de psychische gesteldheid van de moordenaars van de politiebataljons en de Einsatzgruppen. Sommigen waren een zenuwinzinking nabij en hielden zich slechts met sterke drank op de been. Daarom werd er binnen de SS in 1941 nagedacht over andere moordmethoden, die net zo effectief of effectiever waren maar minder geestelijk belastend voor de uitvoerders.

In 1940 was er voor het doden van geestelijk gehandicapten in Duitsland (Aktion T4 genaamd) al gebruik gemaakt van gaskamers, waarbij de slachtoffers in speciale euthanasie-instellingen in afgesloten ruimtes werden vergast met koolmonoxide. Er hadden ook al experimenten plaatsgevonden met gaswagens, waarin geestelijk gehandicapten in Polen in de laadcompartimenten van vrachtwagens gedood werden door middel van koolmonoxide uit gasflessen. In december 1941 werd in het Poolse Chelmno het eerste vernietigingskamp in gebruik genomen. Joden en Roma uit het getto van Lodz werden hierheen gedeporteerd om gedood te worden in gaswagens. Eerst werd er nog gebruik gemaakt van koolmonoxide uit cilinders, maar al snel sloot men de uitlaten van de vrachtwagens aan op de laadruimte, zodat de inzittenden vergast werden door de uitlaatgassen. Ook alle Einsatzgruppen kregen de beschikking over gaswagens die op deze manier werkten. De slachtoffers van de gaswagens werden in massagraven begraven, later werden ze in Chelmno in een nabij gelegen bos in de openlucht verbrand.

Nog voordat Chelmno in gebruik genomen werd, vonden in september 1941 in concentratiekamp Auschwitz in Polen ook experimenten met vergassing plaats. Hier werd gebruik gemaakt van Zyklon B, een pesticide op basis van cyanide dat in de kampen voor ontsmettingsdoeleinden werd gebruikt.

https://historiek.net/holocaust-betekenis-samenvatting-jodenvervolging/135570/

0
7 Moien    
2 maanden geleden door Moien

In eerste instantie wilde Hitler de Joden uit Duitsland weghebben, maar daar dat niet lukte, zijn ze overgegaan tot het uitroeien van de Joden.
Maar het is wel makkelijk, om de moslims nu de schuld te geven.

1
8 sockknitter    
2 maanden geleden door sockknitter

@7
ik heb lang geleden eens een boek gelezen over die Einsatzgruppen aan het oostfront en dat waren inderdaad doodgewone mannen. Die hadden vaak ook grote moeite met wat ze moesten doen en gingen er mentaal aan onder door.. Ze voerde ze meestal ook dronken vlak voor een actie. Het schijnt dat dat ook de reden is dat de Duitsers uiteindelijk gaskamers zijn gaan gebruiken.

0
9 Reconquista    
2 maanden geleden door Reconquista

Dus als ik het goed begrijp danste Hitler in de roerige jaren 40 van de vorige eeuw al naar de pijpen van de moslims. Net zoals de deugerts nu doen. Adolf was de oerdeugert, de vader aller deugerts... šŸ˜Æ

5
10 spookrijder    
2 maanden geleden door spookrijder

@10
Wat in ieder geval 100% waar is , is dat Trump danste met MbS zijn wahabitische groepje.

1
11 eh    
2 maanden geleden door eh

@6
Hitler heeft de Joden ook aan andere landen Ā“aangebodenĀ“. Waaronder Amerika. De Joden die al onderweg waren mochten daar niet aanmeren en werden zo weer teruggestuurd.

0
12 Malinois    
2 maanden geleden door Malinois

@8
De joden mochten voor 1941 gewoon Duitsland ontvluchten. Het maakte Hitler niet uit waar zij naartoe trokken. Als zij maar vertrokken uit Duitsland.
In veel Europese landen voelden zij dezelfde vijandigheden als in Duitsland en Amerika liet ze niet binnen. Veel Joden trokken daarom naar het gebied wat we nu Israƫl noemen.
Daar was de Groot-Moefti van Jeruzalem, Amin el-Hoesseini, niet blij mee. Dat heeft geleid tot een ontmoeting tussen Hitler en Amin el-Hoesseini op 28 november 1941. Daarin werd duidelijk dat de Joden niet meer welkom waren in Duitsland maar ook niet in de regio wat we nu IsraĆ«l noemen (de Joden mochten daar geen nieuw thuisland oprichten). Maar er was meer. De naam/titel Ā“Groot-Moefti van JeruzalemĀ“ lijkt beperkt maar is misleidend. Amin deed zich voor als vertegenwoordiger van de islam, de Arabieren en de moslims in het M-O en AziĆ«. Er waren niet veel landen waar de Joden nog naartoe konden gaan. Nadat die twee tot samenwerking over zijn gegaan werd het de Joden verboden om uit Duitsland te vertrekken. Amin el-Hoesseini had zijn doel bereikt (geen Joden meer naar zijn Ā“islamitische grondgebiedenĀ“) maar Hitler zat opgescheept met een probleem waarvan hij af wilde.
En nu komt ie; Amin el-Hoesseini had een idee. Omdat de Joden haast nergens meer welkom waren, was het de gemakkelijkste manier om van ze af te komen, hen te vernietigen.

`Maar het is wel makkelijk, om de moslims nu de schuld te geven.`
Ik weet niet of het gemakkelijk is. We moeten wel even de geschiedenis induiken.

0
13 Malinois    
2 maanden geleden door Malinois

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Zoeken
Laatste reacties
ThWil
COA zet extra bewaking in bij aanmeldcentrum Ter Apel - wel.nl

Extra bewaking omdat het allemaal oorlogsvluchtelingen zijn. Hahahahahahaha. Het is gewoon een grote oplichterij al die rijen jonge kerels met g...

zojuist geplaatst door ThWil

Prikkebeen
COA zet extra bewaking in bij aanmeldcentrum Ter Apel - wel.nl

@18 Ook u bedankt....

zojuist geplaatst door Prikkebeen

Prikkebeen
COA zet extra bewaking in bij aanmeldcentrum Ter Apel - wel.nl

@15 "Het zijn niet ALLEMAAL vrijwilligers" Goh joh, meen je dat nou ? Wie zegt er dan hier dat het wƩl ALLEMAAL vrijwilligers zij...

1 minuut geleden geplaatst door Prikkebeen

Strongoli
COA zet extra bewaking in bij aanmeldcentrum Ter Apel - wel.nl

@12Ja van mij ook een Plus šŸ‘...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Prikkebeen
COA zet extra bewaking in bij aanmeldcentrum Ter Apel - wel.nl

@14 Dank je....

3 minuten geleden geplaatst door Prikkebeen

Prikkebeen
COA zet extra bewaking in bij aanmeldcentrum Ter Apel - wel.nl

@8 "Veilige landers hoeven geen asiel aan te vragen. " Je reinste flauwekul. Ook zo'n iemand kan in gevaar zijn of aan bedreiging bloot...

4 minuten geleden geplaatst door Prikkebeen

Strongoli
COA zet extra bewaking in bij aanmeldcentrum Ter Apel - wel.nl

@9Het zijn niet allemaal vrijwilligers die daar werken, maar mensen die in dienst zijn van het COA. En ja, die worden allemaal van belastingge...

4 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Marrie1
COA zet extra bewaking in bij aanmeldcentrum Ter Apel - wel.nl

@12Oke hierin kan ik je gelijk geven....

4 minuten geleden geplaatst door Marrie1

DWZ
Dat kabinet Wilders-1? Dat komt er niet. - wel.nl

Ik hoop van wel, maar ik verwacht het niet. Het hangt er van af wat NSC gaat doen.Als de NSC naar links gaat, komt er GroenLinks-PvdA, VVD, N...

7 minuten geleden geplaatst door DWZ

ThWil
Rijke mensen hard gewerkt? Integendeel, ze krijgen veel meer geld uit erfenissen dan uit hun onderneming - wel.nl

@1 Probeer dit maar eerst eens uit op het koninklijk huis en daarna kunnen we verder kijken,...

7 minuten geleden geplaatst door ThWil

pornhubfapmeisterxnxx