Ukrainian TV Host’s Scathing Attack On Zelensky Amid War Setbacks; ‘He’s The Main Evil…’ | Watch (youtube.com)


Ukrainian TV presenter Snezhana Egorova slammed Ukrainian President Volodymyr Zelensky as "the main evil", calling him the "main problem" of Ukraine amid the... ...

door Vageali6888 in Overig  ·  18 Reacties

  • 7
  • 164x gelezen
Reageer met een Emoji
1
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ukrainian TV presenter Snezhana Egorova slammed Ukrainian President Volodymyr Zelensky as “the main evil”, calling him the “main problem” of Ukraine amid the ongoing war. She further accused Zelensky of “throwing” Ukrainians into the furnace of war. She further blasted Zelensky for not reaching an agreement with Russian President Vladimir Putin amid the war.

3
1 Vageali6888

@1
Gepruts aan de zijlijn. Hier nog wat,

Steeds minder leiders willen met Rusland de overwinning vieren. Momenteel hebben alleen de staatshoofden van vier landen hun aankomst in Moskou op 9 mei bevestigd. Dit zijn de presidenten van Tadzjikistan, Kazachstan, Laos en Guinee-Bissau. Kijk eens aan, Guinee-Bissau nog wel, dat is toch zeker veelzeggend..

1
2 Feldwebell

Oekraïne hoort gewoon bij Rusland. Net zoals wij de pech hebben dat we bij de EU horen. Giga veel mensen de dood in jagen voor niks.

@1 Eens.

@1 Ben jij CoolMemories? 🤔

4
3 smurf

@3 Daarom haalden ze de Duitsers als bevrijders binnen in de 2e wereldoorlog? Bleek overigens een groter kwaad dan de Russen.

0
4 Tussenderegels

@4 Ik vond dat verhaaltje van DvD over het ontstaan van WO2 wel goed.

En gedane zaken nemen geen keer Tussenderegels. Ik hoop dat men zich heel erg goed aan het voorbereiden is voor als het Kremlin echt gek gaat doen richting ons. De Russen hebben hun manier van doen en wij de onze. Met allebei is wat mis mee. Maar ik heb geen zin in oorlog. Helaas is er een partij in Europa die meer dan welke andere partij belang bij een gigantische oorlog heeft waarbij miljoenen mensen het leven laten. En dat is de EU. De EU wil een geopolitieke speler zijn en daar heeft ze een oorlog voor nodig om dat af te dwingen. Rusland is niet de echte vijand. Het is de vijand van binnenuit die ons de kop kost.

3
5 smurf

@5

Feit is inderdaad dat de EU en VS meehielpen bij de staatgreep Yanukovych en de chaos aanwakkerde nadat hij hun aanbod afsloeg.

Ze hadden baat bij die chaos, maar hadden natuurlijk juist moeten helpen de rust te herstellen.

4
6 Vageali6888

@6 Wat ik begreep waren de Oekraïners kwaad toen de oude president van Oekraïne weigerde aan te sluiten bij het Westen. Wij hebben de Oekraïners van alles beloofd. En er niet bij verteld dat het alleen maar over ons eigen belang (lees EU belang) ging en dat zij zouden moeten sterven zodat de EU haar geopolitieke unie op zou kunnen oprichten. Oekraïne bij het Westen was hooguit een secundair doel als het al een doel was. Oorlog met Rusland was het primaire doel.

3
7 smurf

Duizenden Oekraïense mannen die met geweld opgepakt worden omdat ze geen zin hebben mee te vechten in Zelensky's proxy oorlog voor de VS ... terug naar de gehaktmolen

.

3
8 Vageali6888

@7

"De Oekraïners" was niet duidelijk, dan hadden ze de aangekondigde vervroegde verkiezingen even moeten afwachten. Op Maidan stond maar 0,01% van de bevolking, grotendeels extreemrechtse groeperingen ook nog.

Na het verwijderen van Yanukovych beleven er alleen pro-EU kandidaten over, en dus geen optie tegen meer.

Je analyse deel ik voor de rest volledig

3
9 Vageali6888

@9 Ik zag je filmpje in #8. Dat bedoel ik dus. Diep triest. Kan goed dat er een miljoen jongens zo gestorven zijn. Vertellen ze ons niet. 🤐

Vrouwtje bij mij op het werk, komt uit Letland. Ze zegt dat ze de Oekraïners voor gelogen hebben met westerse leugens. Ze zegt dat in de frontlinies families tegenover elkaar geplaatst worden en gedwongen worden elkaar af te schieten. Ziekenhuizen zitten vol met jonge jongens die inmiddels verminkt zijn, zegt ze. Vertellen ze ons niet. 🤐

3
10 smurf

@10

En alleen omdat de VS/EU weer een land extra af wilde snijden van Russische invloed, om hun eigen militaire bolwerk en macht uit te breiden .

Intussen blijft de meute in de "brengen van democratie en vrijheid" mantra trappen, terwijl ze in Irak/Afghanistan/Libië/Syrië etc. kunnen zien wat dat letterlijk betekent..

3
11 Vageali6888

@6 Feit???? 😂 😂 🤣 🤣 🤣
Je bedoelt dat die Yanukovych zich tegen de wil van het volk en parlement keerde.

0
12 RobP

@7 "Oekraïne bij het Westen was hooguit een secundair doel als het al een doel was. Oorlog met Rusland was het primaire doel."
Oh, vandaar dat 'we' Poetin zijn gang lieten gaan met de Krim...

0
13 RobP

@11 Ja, ik snap dat de VS een oorlogje nodig heeft om hun militair industrieel complex te trainen. Maar dat moeten ze dan toch maar eens anders gaan doen. Zo kan het niet verder.

Ennuh... die RdW zegt het ook wat jij zegt. Dat is dan een officiële gezant van Den Haag. Dus ze weten het wel dat ze fout zijn. Alleen jah... als je een baan hebt of bedrijf en je bent van Den Haag afhankelijk. Moet je natuurlijk heel erg goed uitkijken wat je zegt, anders lig je zo op straat. Niet dat dat erg is. Maar ik denk dat die figuren toch erg gehecht zijn aan hun luxe leventje.

3
14 smurf

@14

Klopt, niemand kan hier vrijuit kritisch over praten als z'n baantje hem/haar lief is ... zelfde verhaal bij corona of steun van bepaalde politiek partijen.

Je moet mee met het officiële narratief anders grote kans op uitsluiting, zo ver zijn we afgedreven van echte vrijheid.

Ook RdW kan niet meer helemaal vrijuit spreken, in 2015 zei hij nog dat Oekraïne binnen de EU/Navo hengelen 'een oorlogsverklaring richting Rusland' was.
Dat nu herhalen kan hij simpelweg niet maken, dan ligt het hele 'unprovoked war' verhaal aan duigen.

2
15 Vageali6888

@15 Nou, volgens mij is het altijd zo geweest dat men het officiële verhaal van de overheid moest volgen. Maar mensen zeggen wel dat er meer vrijheid was net na wo2. Mja... ik weet dat niet. Op een gegeven moment kwam er steeds meer censuur. Dat moet ergens in de jaren 80 of net daarvoor zijn geweest. En hoe het voor wo2 was, daar weet ik natuurlijk helemaal niks van. Ik kan me voorstellen dat in een maatschappij waar Den Haag geen enkele rol speelt, er vrij weinig censuur was. Mensen werkten met hun handen. En wat mensen zeiden kwam niet ver. De kans als iemand wat zei dat het buiten het dorp terecht kwam, was natuurlijk nihil.

1
16 smurf

@16

Het gekke is, in de jaren 80 had je in Nederland massale demonstraties tegen het plaatsen van Amerikaanse kernwapens in Nederland, tegen globalisering, en tegen praktijken om hegemonie te bewerkstelligen .. meestal staatsgrepen en dergelijke.

Die massale weestand was er van links en groepen die nu juist vol op de oorlogstrom slaan.
De weestand komt nu van wat ze extreem-rechts noemen, plaatje is volledig omgekeerd.

links-rechts is niet meer, het is nu pro-globalisten tegen degene die de natiestaat in takt willen houden

0
17 Vageali6888

@17 Klopt. De grote bedrijven huren geheime dienst medewerkers in om organisaties die de democratie beschermen te infiltreren. Ik denk ze het zo gedaan hebben.

0
18 smurf

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Olivia
Hartkloppingen bij de huisartsenpost

Hartritmusstoornis , Bij zo een jong iemand is dit een aangeboren hartafwijking . Sommige mensen kunnen het met medicatie onder controle houden ...

16 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Franse ex-priester krijgt 17 jaar cel voor honderden verkrachtingen van minderjarige jongens

@6Nee is machtsmisbruik . En zeker vroeger zou je het niet in je hoofdhalen een priester van misbruik te beschuldigen , die hadden veel aanzie...

33 minuten geleden geplaatst door Olivia

Graaier1000
HERE WE GO! New COVID variant is being pushed by governments as a reason to get VAXXED | Redacted

"6x gejabbed, en geen immuumsystem meer over."@1 Rooibos,Getuige de huidige sterftecijfers valt dat volgens mij alleszins mee....

34 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

van Keulen
Jetten: 'Nieuwe coalitie kijkt weg van klimaatcrisis'

En dat durft hij te zeggen met zijn vele vliegreizen en BMW 7 serie waar hij met zijn nichterige houding uitstapt .Kijk naar de foto:https:/...

38 minuten geleden geplaatst door van Keulen

DWZ
GeenStijl: Feynman en/of Feiten - Deugen is dodelijk

Linkse Deugers 🤮...

1 uur geleden geplaatst door DWZ

Graaier1000
Muziekdraadje

Wat mij betreft de Nederlandse Simon & Garfunkel.Jammer dat de samenwerking maar zo kort geduurd heeft.Greenfield & Cook - Maybe A Lifetim...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

DWZ
HERE WE GO! New COVID variant is being pushed by governments as a reason to get VAXXED | Redacted

Er is een kleine meevaller, want de vaccinatie flappies hoeven ze niet te pushen.Die staan als het ware al in de startblokken voor het zesde '...

1 uur geleden geplaatst door DWZ

Olivia
Onschuldige Adirio werd bij opsporingsprogramma getoond als crimineel: ‘Je wordt gezocht’

Oh , dat heel erg vervelend , blijft ook hangen bij mensen die hem kennen . Dat zou ik toch recht laten zetten . ...

1 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Tandartsen willen mondzorg in de basisverzekering: 'Zien dagelijks schrijnende gevolgen'

Ja een gezond gebit is wel heel belangrijk , vind ook dat iedereen zich tandzorg moet kunnen permitteren . ...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

Graaier1000
Muziekdraadje

The Flower Pot Men - Let's Go To San Francisco / A Walk In The Skyhttps://youtu.be/H0kg9vOQQ3g?si=fXWUQoCzZQcuJZSM...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Tori Black NudeMallu Roshni HotSpicybigbuttsTiffany Taylor PlayboyMature DoggingBig Boobie AnimeLarge ClitShaking OrgasmeWeb Series Hot SceneBrazil Hot XxxHot Babes FuckGangbanged RoughFirst Anal TeensDeepest Throat SwallowI Love It When You Call Me SenoritaElla Hollywood CummingNovinhas Do Tiktok NuaBreeding CaptionErotic Horror MoviesBrittanya Razavi SexBhai Behan Ki Chudai Ki VideoTitty HangersHenti Glory HoleBlowfessionalsErotic ReadingSexgAna De Armas Sex SceneSouth Korea NudeParadisepornSnapcoquineNua XxxJessica Barden NudeTamil Girls Nude VideosPic Of Naked ManChloe MiraHeroine Kajal Sexy VideosGoa Girl XxxMia SmilesDescargar Porn GratisPron HbVietnames NudeServant XxxJanu SexDesi Hot Hindi XxxXxx TokScats PornSexxx In GymBrazzersxxxBhojpuri Actress Xxx VideoXxx Sexi Video ComBlue Film Chahie VideoHindi Anal Porn VideoX Rated PornographyPorn VoieurSexxx LesbianXnxx Wife And HusbandSunny Leone Unseen Sex VideosLesbian HipnosisLela Star Virtual RealityVftoonsWww Vivastreet Co UkNicki Minaj XxxHot BabysitterGays Doggy StyleAngoori Bhabhi Ki Nangi PhotoAngelinamikeFaith OrdwayMother And Son Sex Videos TeluguAmisha Patel Porn VideoReddit Youtube TittiesNacked GirlsNhentai GenshinPoonam Hot VideoXvideos TailorPorn Hd DreeGayporn In HdSex Vidio NewAmy Anderssen VideosTattoo SquirtBlow Jobs RedditCocks MouthHoneymoon Ki ChudaiBelledelphine XxxX Movie Full HdYui HanatanoChina Movie AdultMatureamateurTubessafariRep VedioIndian Real Sex ComPornstar ReshmaShae Summers NudeVideos Pornograficos En EspañolRedtube Free PornErotic MassageRomi Rain New PornNew Porn MovieChubby Redhead AnalBokep JavanesWhassup NudeFullxmoviesLeolulupornOppenheimersex ScenePorn Of Salma HayekAp XnxxSadha XxxAnybunny XxxLesbianbdsm PornIndian Sex Video IndianSex Video MlJaye SummersFemdom Sex VideosSaree Xnxx VideosParty HardcoredKate Winslet Nude TitanicNuds AmadorKim Petras NudeFinger In VaginalJessa Rhodes HotPuretaboo New PornFree Porn DownloaderGayporBbw FacesittigEllie Brooke OnlyfansCroft And BarrowsXnxx MimMalayalmsexSanilion Xxx HdSasuke PornMikailadancer Leaked OnlyfansNhentai PorndudeAnime Porm GamesAsian Porm VideosHistorias Em Quadrinho EroticosMila Sobolov NudeAssfucked MilfCruse Ship PornNude ClitorusFoot Licker PornMia KalifaBeach Pics NudeSharing Wife With A FriendX Videos Public AgentHan ImeMoeiah MillsChinesesexWorking In NudeVideos Of Happy EndingsStep Mom Porn PovIran Gaysex