door Havermout in Showbizz  ·  299 Reacties

  • 10
  • 1001x gelezen
Reageer met een Emoji
3
5
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

251 artemis

@238 ,

Natuurlijk, breek ook een krant af die bekend staat om haar uitstekende onderzoeksjournalistiek naar bijvoorbeeld de invloed van lobbyisten (en Murdoch).

Daar zal de rijke miljardair... kuch, proest, ik bedoel natuurlijk, de gewone man veel baat bij hebben.


Sommige mensen hebben niet half door hoeveel ze zich voor iemands karretje laten spannen, blijkt altijd maar weer uit dit soort draadjes... Ik sluit me dan ook volledig aan bij de laatste zin in @222 . Dat afgeven op media dient geen enkel ander doel dan de machthebbers nog meer macht te geven zodat ze lekker ongestoord hun gang kunnen gaan.

2
252 progressiefliberaal

** gebruiker verwijderd **

@245 jij vindt dus dat je alleen een rechts en neutraal geluid mag laten horen... geen links geluid.

Je zegt het hier zelf. Je hebt niets met de vrijheid van meningsuiting, totaal niets. Het enige dat jij wilt is ongehinderd jouw rechtse tot extreemrechtse rotzooi kunnen spuien.

253 verwijderd9249148401

Alles dat niet links is, is ultra-rechts XD

6
254 DikkeTor

@249 ,
"Nu ben ik even weg, mazzel !!!!"

Mooi, dan hoeven we niet eindeloos in cirkeltjes te blijven draaien. Want er was al op gewezen waarom dat geluid van de publieke omroep in het VK dus iets linkser is dan het midden en waarom dat juist de neutraliteit bevordert...

3
255 progressiefliberaal

* Verwijderd door de redactie *

256 DikkeTor

* Verwijderd door de redactie *

257 DikkeTor

Wat was het probleem eigenlijk? XD

5
258 DikkeTor

@249 De NPO is niet het onderwerp. De BBC is volgens dat mediabiasgebeuren 'slightly biased' op gebied van de keuze van onderwerpen. Dat is echt iets heel anders dan 'eenzijdig links'.

2
259 Smiling

*Hoort op de achtergrond : Jij is het probleem!* XD

5
260 DikkeTor

@258
Wat ben je toch druk aan het tegelen : O

4
261 Schildpad

@261 Ik dacht in een zin de emoties te kunnen bevatten war men precies tegen aan het strijden is XD

4
262 DikkeTor

@262
Maar ondertussen zijn het heeel veel zinnen geworden zie ik : P

4
263 Schildpad

@263 Jawel, maar tis voor een goed doel. XD

3
264 DikkeTor

@264
Ok dan : )
Ga maar verder question

4
265 Schildpad

@265 Wat vind jij eigenlijk van de BBC die nu op banned.video zichtbaar zijn met Alexander Trouwstaat? XD

4
266 DikkeTor

@266
Geen idee .. ik zie daar geen BBC ...

3
267 Schildpad

@267 Ik hier ook niet question Maar zie hier wel een complete oorlog full and wide XD

4
268 DikkeTor

@268
Hier op NK?
Hetis natuurlijk niet de bedoeling dat groepen het met elkaar eens worden.
Ik vind zelf minder staatsomroep altijd goed, er zijn al genoeg commercielen met talkshows, series, sport etc. Eigenlijk is een staatsomroep bedoeld als rampenzender ,, maar omdat er zo weinig rampen zijn en alles er toch al is komen er ook programma's op. Kan best op 1 zender en met veeel minder geld.

6
269 Schildpad

@269 Ik heb op mijn universiteit geleerd gewoon niet met nazi's te praten XD Heb de media ook opgezocht hoe ZE mij benaderd hebben en alles XD

4
270 DikkeTor

@255 Links van het midden is dus niet neutraal.

7
271 xtremy

@271
WNL (NPO) is rechts ban het midden, en nu?

4
272 GreyB

@272 het gaat hier over de BBC.....

6
273 xtremy

Boris enslaving the BBC, Dutch model of 'starved' pro-government media in order to reduce criticism proven to be to successful to keep idiots in power.

2
274 mightimouse

@273 Ah, nu u weer terugbent, kunt u wellicht schetsen hoe u zich de door u gewenste neutraliteit voorstelt? (zie ook @244 ).

4
275 Smiling

@275 Heel simpel, door alle partijen evenveel aan het woord te laten,geen insinuaties geven over wat nou beter of minder zou zijn.
Niet bevooroordeeld zijn. Niet pro iets of anti iets zijn, maar voor en tegenstanders evenveel laten vertellen.
Dus geen pro EU, geen pro migratie, niet pro moslims, niet pro klimaatplannen. Niet pro Greta enz enz enz
Ook niet anti.

Maar dus ook niet anti Trump, anti FVD, anti PVV. ook niet pro.

Gewoon, neutraal!

7
276 xtremy

@276
Kun je een voorbeeld geven van pro EU?

6
277 GreyB

@277 Dat wil jij allemaal niet horen en weten meid. Dus ik bespaar me die moeite.

7
278 xtremy

@276 U zegt vooral wat het niet moet zijn en u heeft het over journalistieke programma's alleen. Dat schiet niet op.

Bovendien: alle partijen evenveel aan het woord laten? Politieke partijen? Op basis van wat dan? Zou u het rechtvaardig vinden als DENK evenveel aandacht kreeg als FvD, terwijl FvD in de peilingen veel hoger staat? Of wilt u dat pro-iets partijen evenveel aan het woord komen als anti-iets partijen, dus een gelijke hoeveelheid aandacht voor de halve gare die de sharia in wil voeren (een Belgisch voorbeeld van vandaag) als voor degenen die dat niet willen? Daarmee wordt het minderheidsstandpunt (pro-sharia) gelijkwaardig aan het meerderheidsstandpunt (anti-sharia). Of (Nederlands voorbeeld) evenveel aandacht aan anti-vaxxers als aan mensen die voor vaccinatie zijn, waar ook de verhouding niet 1-1 is.

Als Jetten met een mal voorstel komt over immigranten tijdelijk uit Afrika halen - door links en rechts afgeschoten - ben ik dan neutraal als ik zeg dat het door links en rechts is afgeschoten?

En dan hebben we naast nieuws- en actualiteiten nog documentaires, allerlei human interestprogramma's, amusement... Mag Lubach? Mag cabaret? Is Over mijn lijk niet een pleidooi voor het toestaan van euthanasie? Geert Maks programma over Europa - neutraal genoeg? Mogen de filosofisch/maatschappelijke Brainwash-talks van de HUMAN, waar individuen (wetenschappers, o.a.) hun visie geven op maatschappelijke problematiek?

Het zijn zomaar wat vragen, die hopelijk laten zien dat 'gewoon neutraal' veel en veel te simplistisch is.

4
279 Smiling

@279 Met alle partijen aan het woord laten bedoel ik niet alle politieke partijen.
Stel, er is iets over de Brexit, dan hoor je als neutrale omroep niet alleen de tegenstanders van Brexit aan het woord te laten, maar ook voorstanders. En dan moet de verslaggever niet doen alsof het ene kamp wel gelijk heeft en het andere kamp niet.

En geen vooringenomen, insinuerende vragen stellen, zoals die vrouw bij nieuwsuur deed tijdens dat “debat” tussen Jetten en Baudet.

Dat soort dingen doe je maar lekker bij de commerciëlen.

8
280 xtremy

Eigenlijk is het toch te gek voor woorden dat ik hier moet uitleggen wat neutraliteit betekent.

10
281 xtremy

@278
Ik wil dat wel horen, anders had ik het niet gevraagd..
Voor iemand die zegt nooit TV te kijken, weet je het allemaal wel te vertellen.

Alle politici worden regelmatig uitgenodigd in programma's. Dat sommigen er voor kiezen nooit op te komen dagen, daar kan een omroep niks aan doen.

En kritische vragen horen gesteld te worden.

4
282 GreyB

@280 @281 Ik vroeg niet wat neutraliteit betekent, ik vroeg hoe u dat op een publieke omroep vorm wilde geven.

U mist weer eens een stukje van mijn betoog. Als u denkt dat voor en tegen een bepaald standpunt gelijke krachten zijn, gaat u er ook vanuit dat je bij een loterij 50% kans heeft om te winnen: je wint of je wint niet. Zo werkt het niet. Als je pro en contra evenveel aan het woord laat, betekent dat, wat ik al zei, dat je aan beide standpunten evenveel waarde toekent.

In veruit de meeste gevallen is dat objectief gezien niet zo. Flauw voorbeeld misschien: er zijn mensen die geloven dat de aarde plat is. Als u neutraal wilt staan ten opzichte van de kwestie plat-bol, zou u overal waar de vorm van de aarde van enige revelantie is, de beide opties moeten aangeven. Ik vermoed dat dat bij bijvoorbeeld weersvoorspellingen best ingewikkeld kan worden.

Ander voorbeeld. Stel, er is een vaccin gevonden tegen het coronavirus. Als ik dat nieuws breng en zeg dat in Nederland over 14 dagen het vaccin beschikbaar is en dat alle kwetsbare mensen een oproep krijgen om zich te laten vaccineren, moet ik dan tegelijkertijd vertellen dat er mensen zijn die zeggen dat je van vaccinatie autisme krijgt en dat je die oproep dus beter naast je neer kunt leggen? Als je alle partijen evenveel aan het woord laat zou dat wel moeten, maar daarmee krijgt het wetenschappelijk gezien volslagen onjuiste idee dat vaccinatie tot autisme leidt veel te veel credits.

5
283 Smiling

@283 Als je als presentator aan Baudet vraagt hoe die iets wil doen aan de dikastocratie, en er dan gelijk achteraan zegt “ door rechters te ontslaan ? “ (Omdat dat door haters op sociale media wordt gedacht) is het al een vooringenomen vraag.
Als daarna ook nog door het antwoord van Baudet gaat praten, geeft dat aan dat je zijn antwoord eigenlijk helemaal niet wil horen.
Als Baudet dan een paar keer in 1 programma moet vragen of er alsjeblieft niet door hem heen gepraat kan worden, is het wel duidelijk.

8
284 xtremy

@282 Kritische vragen worden nooit aan Jetten of Klaver gesteld. Die mogen gewoon ononderbroken hun partijstandpunt vertellen. Baudet en co. Worden wel constant met vooringenomen vragen bestookt, en als ze daar dan antwoord op willen geven, worden ze tijdens dat antwoord al onderbroken.

ik snap dat jij dat niet erg vind, als linkse. Maar doe dan niet alsof dat neutraal zou zijn.
En als het niet neutraal is, hoort het wat mij (En alle andere realisten) betreft niet op de met belastinggeld betaalde staatsomroep.

9
285 xtremy

@285
Jawel hoor, maar dat zie jij niet..

5
286 GreyB

@286 Jij blijkbaar ook niet, anders had je allang wat voorbeelden gegeven.

8
287 xtremy

@284 Dat heeft echt totaal niets te maken met mijn reactie. Probeert u eens los te denken van de in uw ogen oneerlijke behandeling van Baudet.

Er is bovendien ook nog zoiets als interne pluriformiteit: dat betekent dat programma X 'links' is en programma Y 'rechts' waardoor allebei uiteindelijk evenveel aan bod komen.

Als er geen kritische vragen gesteld mogen worden, als een interviewer een gesprek niet mag leiden (en dus iemand mag onderbreken als die geen of een te wijdlopig antwoord op een vraag geeft) krijg je wat ik ergens in een van mijn eerste reacties hier schreef: programma's waar mensen zichzelf mogen bewieroken. Ik vind dat niet interessant.

3
288 Smiling

Ach, ik heb het nu zo’n 10 keer uitgelegd. Als je het dan nog steeds niet wil begrijpen is dat verder jouw probleem. @288

Ik blijf niet bezig hoor.

Kort gezegd: staatsomroepen, omroepen die met belastinggeld worden betaald dus, horen ten alle tijden neutraal te zijn.
Geen vooringenomenheid, geen insinuaties, niks van dat. gewoon neutraal, de zaken van alle kanten belichten en iedereen (voor en tegenstanders) evenveel aan het woord laten, zonder daar (als presentator) een oordeel over te geven. NIet eens door een wenkbrauw op te trekken.

9
289 xtremy

@289
Wij hebben een publieke omroep en geen staatsomroep..

6
290 GreyB

@289 Ik begrijp prima dat het u niet mogelijk is te beschrijven hoe een neutrale omroep eruit zou zien. U staat daarin niet alleen, het is een probleem waar alle publieke omroepen mee worstelen - neutraliteit en representatie (dat hoort er ook bij) bewerkstelligen is echt een bijzonder complexe toestand.

Op basis van uw aanwijzingen kan ik een uitermate niet-neutrale omroep creëren, echt aanzienlijk niet-neutraler dan nu de NPO of de BBC. Met een lichte bias de ene kant op of de andere ben ik bijzonder content. En dan maakt het me werkelijk niet uit welke kant die bias op is.

5
291 Smiling

@289 Verdiep je eens in het Nederlandse omroepstelsel.
De publieke omroep (NPO) bestaat uit taakomroepen (o.a. de NOS, NTR) en omroepverenigingen (VARA, KRO, NCRV, TROS, AVRO, MAX, enz.).

Met name die omroepverenigingen krijgen zendtijd op basis van het aantal leden en maken programma's die gericht zijn op hun leden.
Dus de KRO bijvoorbeeld voor de katholieken en MAX voor ouderen. Dat maakt het omroepstelsel juist uiterst pluriform en hierdoor krijgt iedere maatschappelijke stroming de kans om zijn mening te uiten. Ook over politieke standpunten.

Dat sommige politieke partijen daar niet altijd van gediend zijn en dit liever zouden willen afschaffen, bewijst des te meer dat deze partijen niet veel moeten hebben van democratie. Ondanks dat ze dat soms in hun naam hebben staan.

1
292 Belazerd

* Verwijderd door de redactie *

293 wegmetons!

@292 Dat wás ooit zo ja.
Nu is bijvoorbeeld het dagelijkse programma Op1 elke avond te zien, maar het is ondergebracht bij WNL, en wordt uitgezonden door verschillende omroepen. (een omroep als BNNVara heeft niet elke avond in de week primetime zendtijd op dezelfde zender)

Omroepen maken niet elk programma zelf, vooral de talkshows (DWDD bijvoorbeeld ook) worden ingekocht door de omroepen.

Op1 wordt gemaakt door TVBV, en dat is weer een bedrijf van Jeroen Pauw.
Datzelfde TVBV produceerde ook Jinek.

5
294 xtremy

In het vk wordt de BBC gekortwiekt (vleugellam gemaakt?), in de Filippijnen word abs-cbn opgedoekt. Toeval? Beide zijn grote media bedrijven die kritisch over hun eerste burger berichten.

2
295 Myth63

Heel goed van Boris. Een vooringenomen en eenzijdige staatsomroep is per definitie verkeerd, overbodig en zonde van het geld.

Compleet afschaffen zou eigenlijk het beste zijn.
Nou nog een keer een MP in Nederland die de Nederlandse linkse staatsomroep de wacht aanzegt. Daar valt een mooi bedrag van belastinggeld te besparen.

2
296 PFL

Het VK is toch ern democratie?
Dan gaat Boris er niet alleen over.
Of zijn ze daar tegelijk met Brexit overgegaan tot een dictatuur?
Wat een Trump- imitator trouwens ...
Man zelf niks.

5
297 Goodnews badnews

@296

Ik heb het idee dat een rechtse staatsomroep ook niet geliefd zal worden .
Wel saai en eentonig .
Ik heb de laatste tijd eens opgelet maar weinig echt links kunnen ontdekken .
Mijn indruk was dat er aardig keuze was .
En ik wil “ Wie is de mol” niet graag missen .
Fantastisch !

6
298 Goodnews badnews

Gezien de kijkcijfers doen de publieke omroepen het mi helemaal niet zo slecht. Ik vind ook heel veel niet te pruimen, maar dat geldt minstens zo voor de commercielen.

0
299 vantivanta

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Ron MVV Maastricht .
Muziekdraadje

Deep Purple - Highway Starhttps://www.youtube.com/watch?v=Wr9ie2J2690...

3 uur geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Olivia
Muziekdraadje

Tavares - Don't Take Away The Music https://www.youtube.com/watch?v=sFktT-k4G_Y...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Spargo-Just For You https://www.youtube.com/watch?v=MCpwqmrbyqQ...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Sparks - When I'm With You https://www.youtube.com/watch?v=TVTH7OsNbhs...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1948 Dat lijkt me ook irritant dat ze dat eerst willen lezen , dan is de spontaniteit toch weg?...

3 uur geleden geplaatst door elsemiek

eh
Offtopic

@1935Ik heb het over momenteel.Soms duurt de moderatie lang, en dan mis ik wanneer het tevoorschijn komt.Andere keren gaat dat veel snelle...

3 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1944 Ik kan me dit niet herinneren , schijnbaar was ik op dat moment er niet . Had ik het wel gelezen had ik ook niet geweten dat jij dit was...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

eh
Offtopic

@1924@1936...

3 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1943Nee dat van die taalnazi heb ik geen boodschap aan . Dat ze maar lullen wat ze willen , als je daar je ego mee op moet krikken dan stell...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1942 Ik had t snel door maar een paar anderen ook 🤣...

3 uur geleden geplaatst door elsemiek

NK. App
NudecutieOne_punch_cumSexual Movies On HboManga SusuNaked Fakes Of CelebritiesShow Me Pictures Of Naked WomenFree HdpussyGay Frotting PornYpur PriyaNew Jav PornSexo Gratis AmadoraChloe Grace Moretz FeetHansika Motwani Sex VideoAriana Grande Nude ImagesHd Hindi Porn VidioCocktrannyPov NudeLesbian Tribbi.gPoen HubYou Porn Com.Floppy TitsJadyn RyleeDeshi Xxx VideosHindi Bf Suhagrat WaliX Video FatAsli Chudai VideoSecret Home SexBabes FtvPenniless PornReddit HardcorePornolar 64Rule 34 AnimeGina Gershon NudeGay FacesittingMassarati XxxBeautiful Naked BoobsIndian Nude XxxPorn BahuAustin Wolf Gay SexGreat Fairy PornImagenes XxxFaltal ModelRx0rcist OnlyfansWwwxxx VideoSandhya SexHotmommyDesi FuvkBrazzers Full Movie FreeBoa Hancock HentPussy Lick LesTeenage Virgins PornTransangelspornLatinosexStepsis PronFantacy FeederHenraitvSomali WasmoJennifer Ponce NudesPorn GenshinOld Indian Porn VideosWww Odisha SexForced Anal SexDanna Baren PornMom And Sn PornGrandma HentaiBlac Porn TubePorn Movies For FreeMatureslutsLegend Of The OverfiendNude Girl PicsBhad Babie LeakFemale DildoingVanessa Kirby NakedRomantic Xvideo ComIndian Mother Son SexTeen DeepthroatBengali First Night VideoSexs Mom HotMilf Homemade Anal18yearold PornMalluxvedioSmall Tits With Big NipplePresley JennaImages PornografiqueJkorean PornReddxxAniffiesNew Indian Xnxx VideoChristena Applegate NudeHottest Women NakedCamarads.comPornos Xxx GratisSexyblack PornGangbang Creampie Full VideosPussy Massage VideoOnly Girls PornPunish Teen SexMilf LingerieNileyy HottWannincesWww.x-hamsterHit Xxx VideoEnglish Blu FilmKailani Kai - Running Through Her PipesAsian Porn MoviesDesi Boy PornHimari KinoshitaPenelopecumLapaisita PornChezch OrgyTs 4 RentHentaihavebGayathri Arun HotBonnie BruiseIndian Old Man Sex VideoFree Mom Sex VideosBest Hot SceneOutdoor NudesDadcrush .comHd Tern PornOld Granny AnalTrans FodendoHq PornosMama Fiona PornCarvy PornNude TeenassAkidearest LeaksAunt Judys XxxBeautiful Lesbian SexXxx Sexy 3gpGroup Sex Video NewMother Seducing DaughterSon Cumming Inside MomPorn Games No Sign InAlicia JosipovicXxx Sexy Video GirlXnxx MosiSoap2day UnblockedSexo Con MamaNaruto HentaigamesRamya Krishnan XnxxBeastboy And Raven PornChut LundP O R N O X OM.i.l.f.p.Reddit Gone Wils StoriesSexfelinWomen Puffy NippleNude CatfightingSunny Leone Chut