YouTube VERWIJDERT toespraak van Eva Vlaardingerbroek: ‘Schendt beleid inzake haatzaaien’

7

Blanken die niet uitgeroeid willen worden en commentaar leveren op het Grote Genocide Programma om het Blanke Ras van de Aarde te verwijderen maken zich schuldig aan haatzaaien.

Infowars:

YouTube, eigendom van het joodse Google, heeft een toespraak verwijderd van de Nederlandse advocaat Eva Vlaardingerbroek waarin de Europeanen werden opgeroepen een standpunt in te nemen tegen de globalistische Grote Vervangingsmigratieagenda, waarbij deze werd gekarakteriseerd als ‘haatzaaiende uitlatingen’.

“Ons team heeft uw inhoud beoordeeld en constateert dat deze in strijd is met ons beleid inzake aanzetten tot haat. We hebben de volgende content van YouTube verwijderd: ‘The Great Replacement is not a theory – it’s reality’”, aldus het platform in een verklaring die Vlaardingerbroek deelde op X.

De CPAC Hongarije 2024-toespraak van Vlaardingerbroek is alleen al op het X-platform 50 miljoen keer bekeken, wat de wijdverbreide publieke bezorgdheid over de Grote Vervangingsagenda onderstreept.

In haar toespraak schetste Vlaardingerbroek het massamigratiebeleid dat de westerse leiders hebben opgelegd, ondanks hun grote impopulariteit onder de inheemse bevolking.

“Iedereen die ogen heeft, kan het zien. De autochtone blanke christelijke Europese bevolking wordt in een steeds sneller tempo vervangen”, zei ze.

‘Dus ik ga hier de verboden conclusie trekken. De Grote Vervangingstheorie is niet langer een theorie. Het is realiteit.”

Zij ging door:

En het interessante aan vervanging is dat het establishment óf het bestaan ​​ervan zal ontk ennen óf, als ze het toegeven, zegt dat het een goede zaak is dat de autochtone Europese bevolking binnenkort niet langer de meerderheid op haar eigen continent vormt. De Nederlandse nationale schande en klimaatpaus Frans Timmermans verklaarde in 2015 al dat diversiteit het lot van de mensheid is. En dat Europa divers zal zijn.

Advertisement

En natuurlijk denk ik dat we inmiddels allemaal weten wat ze bedoelen met het woord diversiteit. Het betekent minder blanke mensen, minder van jullie. Stel je dit eens voor in een Aziatisch of Afrikaans land.

Stel je voor dat hun leiders zich verheugen over het feit dat hun volk binnenkort niet langer de meerderheid zal vormen in hun eigen land. Absoluut ondenkbaar. Onvoorstelbaar.

Wat is er in hemelsnaam mis met onze leiders? Het onderliggende sentiment van wat ze zeggen is altijd hetzelfde. Ons establishment beweert dat blanke mensen slecht zijn en dat onze geschiedenis op de een of andere manier fundamenteel anders is dan die van anderen. Bewust of onbewust hebben ze de leugens en de anti-blanke dogma’s van de neo-marxistische kritische rassentheorie opgezogen.

(Dissident; het is niet neo-marxistisch maar judeo-marxistisch)

Je kunt de toespraak van Vlaardingerbroek hier op Musk’s censuurplatform twitter bekijken:


Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.


Eva Vlaardingerbroek spreekt over Omvolking bij CPAC: NPO-NPC’s krijgen zenuwberoerte

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Cok
Cok
14 dagen geleden

Belachelijk! Wij mogen dus niet voor onszelf opkomen, want we zijn blank!

DomDurakov
DomDurakov
14 dagen geleden

Dankjewel Eva en Elon. Indien wij, het volk, niet ingrijpen zullen Europa en Amerika binnenkort de nieuwe “Toren van Babylon” van de 20ste eeuw worden.

Danny
Danny
14 dagen geleden

..

IMG_20240323_172128_941
Danny
Danny
14 dagen geleden
Antwoord aan  Danny

Niet een enkele vind ik terug betreffend mijn opzoeking niet 1? Batselier…,ja een Belg….den Bats kent iedereen

DoReMi
DoReMi
14 dagen geleden

Haatzaaien als in het zaaien van angst is dan weer wel oke?

Wakkere Joske
Wakkere Joske
13 dagen geleden

Vlaardingerbroek krijgt wél media aandacht……(moeten er gelijk bellen gaan rinkelen).
Bovendien, met een opmerking over ‘omvolking’, iets dat wij wakkeren al 20 jaar weten 🥱

Bowa
Bowa
9 dagen geleden

Een weldenkend mens heeft wel door wat er aan de hand is. Wij of de meeste blanke mensen geloven in God, hebben een sterke vrije wil, en wil ook vrij kunnen spreken. De elite kan daar niet tegen, en wil ons knechten wat niet zo vlot verloopt. Straks worden wij verplicht om een chip te laten inplanteren, voor ons het gemakkelijk te maken, maar is ook een totale controle die wij niet willen hebben. Dat volk da nu naar hier komt krijgt nu alles gratis, en gaan straks met veel plezier die chip laten inplanten, en daarom moeten wij weg. De duivel speelt ermee.