U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 17
Geruststellend, dat opstootje in de SGP. Partijbonzen blijken net zo verzot op het slijk der aarde als wij, zondige ongelovigen. Ook zij, bij wie nederigheid en soberheid er altijd zijn ingeramd, zijn gevoelig voor bewondering. Ook zij zijn te verleiden tot wufter vermaak dan dreunend psal ...

ongeveer 1 maand geleden door Crezee

REAGEER MET EEN EMOJI
35

@199 gekker dan deze gekkies?

Anders Breivik, Tristan Morgan, James von Brunn, Dylann Roof, Scott Roeder, Kevin Harpham, Michael Page, Thomas Mair, Zack Davies, Pavlo Lapshyn, Jared Lee Loughner, Michael Enright, Alexandre Bissonnette, Holger G, Andre E, Beate Zschäpe, James Alex Fields Jr, Sergei W, Benjamin Morrow, Dimitrios Pagourtzis Gregory Bush, Robert Bowers, Cesar Sayoc

201 Anti-Prut    
ongeveer 1 maand geleden door Anti-Prut
10
Meld

* Verwijderd door de redactie *

202 indruk    
ongeveer 1 maand geleden door indruk

@202 Blah blah

Ondertussen haalt het geweld door extreem rechts moslims in zoals in de VS...

Homegrown Terrorists in 2018 Were Almost All Right-Wing
https://www.theatlantic.com/ideas/archive/2019/01/homegrown-terrorists-2018-were-almost-all-right-wing/581284/

Anders Breivik, Tristan Morgan, James von Brunn, Dylann Roof, Scott Roeder, Kevin Harpham, Michael Page, Thomas Mair, Zack Davies, Pavlo Lapshyn, Jared Lee Loughner, Michael Enright, Alexandre Bissonnette, Holger G, Andre E, Beate Zschäpe, James Alex Fields Jr, Sergei W, Benjamin Morrow, Dimitrios Pagourtzis Gregory Bush, Robert Bowers, Cesar Sayoc

203 Anti-Prut    
ongeveer 1 maand geleden door Anti-Prut
10
Meld

* Verwijderd door de redactie *

204 indruk    
ongeveer 1 maand geleden door indruk

@204 Niet in het westen hier hebben we onze eigen salafistenachtig tuig.... en dat heet simpelweg extreem rechts.

205 Anti-Prut    
ongeveer 1 maand geleden door Anti-Prut
10
Meld

@191 E.Meel "Waarom hoor ik dat enkel van mensen die er niets vanaf weten en slecht PVV-broodheren-praatjes na wauwelen?"

Omdat u de oren & ogen sluit voor de meerderheid van de NL'se bevolking.

SCP : de meeste NL'ers zien de Islam als één van de grootste bedreigingen voor NL.

206 Tepelteefje    
ongeveer 1 maand geleden door Tepelteefje
5
Meld

@11 "... Er is enkel calvinistisch als u het over de Nederlandse bakermat wilt hebben...."

In de 16e en 17e eeuw waren de Hollanders de eerste liberalen en vervolgens de eerste republikeinen in Europa....! Wij hadden al een republiek toe de rest van Europa nog lange tijd zuchtte onder adel en geestelijkheid.....tot aan de Franse Revolutie begin 19e eeuw

207 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
5
Meld

Het zijn altijd die haatzaaiende
ultra-linkse rioolmonsters die het geweld van rechts-extremisten en extremistische moslims aanwakkeren. Zij zetten bewust deze groeperingen tegen elkaar op, en "kiezen" dan de kant van de moslimextremisten.
Zij hopen dan dat deze 2 groeperingen elkaar uitmoorden.
De meeste linkse rioolmonsters zijn bang voor geweld. Daarom kiezen zij voor deze gluiperige methoden.
Links is het grootste gevaar op aarde.

208 Niet wit niet zwart    
ongeveer 1 maand geleden door Niet wit niet zwart
6
Meld

@202

Extreemrechtse hypocrisie ten voeten uit met figuren als jou. Janken over stenengooiers en dan zelf gaan zitten dreigen om anderen straks KEIHARD aan te pakken, stuk tuig.

209 Brolin    
ongeveer 1 maand geleden door Brolin
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

210 indruk    
ongeveer 1 maand geleden door indruk

@210

Laat je nakijken gek en ga in therapie

211 Brolin    
ongeveer 1 maand geleden door Brolin
1
Meld

@148 [een gezonde portie atheisten levert nog altijd de meest vreedzame samenleving op , binnen en naar buiten]

Ja, dat hebben we in de 20e eeuw gezien, toen atheïsten meer dan 200 miljoen mensen uitmoordden, vrijwel allemaal hun eigen burgers:

http://tinyurl.com/egnorance

212 Eksteroog    
ongeveer 1 maand geleden door Eksteroog
6
Meld

@212 Kan je moeilijk toewijden aan atheïsme alleen. Is een beetje hetzelfde als het toewijzen aan mensen.
Atheïsten gaan vaak gewoon in wat anders geloven, in het verleden vaak linkse ideologieën. Wanneer deze macht krijgen krijg je corruptie en dan kan het goed fout gaan zoals we eerder hebben gezien.

Uiteindelijk gaat het altijd om macht war de ene het wilt houden en de andere het wilt afnemen. Dat alleen is de oorzaak van bijna alle ellende op aarde.

213 solidsteel    
ongeveer 1 maand geleden door solidsteel
2
Meld

@210 Lulkoek, peru.

214 E.Meel    
ongeveer 1 maand geleden door E.Meel
4
Meld

@202 Lulkoek, peru

215 E.Meel    
ongeveer 1 maand geleden door E.Meel
4
Meld

@212

Communisme en dictatuur staan niet gelijk aan atheisme!

Kom nu eens met iets beters!

Deze mensen zijn vermoordt uit naam van het communisme of vanuit de dictatuur, niet omdat zij overtuigd atheïst waren.

Zij die werden vermoordt waren tegenstanders van het regime waar zij onder leefden, intellectuelen, gelovigen, ongelovigen en zwakkeren.

Als mensen zoals u de bijbel, koran, tenach op ‘eigen wijze’ interpreteren en dingen zo verdraaien zodat ze naar uw hand staan......dan laat U precies zien waar al die gelovigen de mist ingaan.

U bent precies hetzelfde als waar u anderen van beticht.

216 Dunkelheit    
ongeveer 1 maand geleden door Dunkelheit
0
Meld

@153 Ik begrijp het wel. Alleen jij bent nogal raar bezig. Jij doet alsof het de rooms-katholieke kerk poes lief en aardig is omdat er slechte dingen tegen ze zijn gedaan. Je negeert de barbarij van de rooms-katholieke kerk volledig. En dan heb ik het niet eens over het misbruikschandaal bij die kerk van jou gehad.

Je lult weer eens lekker uit je nek.

217 Bluth    
ongeveer 1 maand geleden door Bluth
0
Meld

@177 Communisten zijn over het algemeen atheïsten (zonder god), maar die god is bij het communisme vervangen door een Stalin, een Lenin. Uit naam van het communisme zijn al die misstanden gepleegd, met atheïsme heeft het niets te maken.

Afijn, dit is je al honderden keren uitgelegd, je hebt er nooit enige inhoudelijke repliek op maar in plaats daarvan draaf je door in je extremisme, je religieuze idioterie. Maar ja, toen jij geboren was, was je een atheïst. Wist je dat al?

218 Bluth    
ongeveer 1 maand geleden door Bluth
1
Meld

@167 Dat is volstrekte onzin. Ambrosius en Theodosius de Tweede, Karel de Grote, koning Otto de Eerste van Noorwegen, de draconische straffen die stonden op niet-Christen zijn. Tot aan de Verlichting toe, waarna sociale dwang het een tijdje overnam.
Bonifatius kwam met gewapende manschappen heiligdommen vernietigen en kwam om tijdens een gevecht tussen zijn troepen en de Friezen (die hun cultuur wilden behouden).
De eerste godsdienst in het Romeinse rijk die elke godsdienst anders dan de staatsgodsdienst onder alle omstandigheden en op straffe van de dood uitsloot was het Christendom. Voor het eerst was godsdienstvervolging niet een tijdelijke actie maar in de wet verankerd. Met Verden kerstende Karel de Grote het huidige Duitsland. 4500 weigerden bekering en werden vermoord. Dat zijn maar 2 dieptepunten maar wel twee die essentieel voor de kerstening waren.
Of wil je beweren dat je in West-Europa na 782 gewoon kon zeggen dat je trouw aan de Europese godsdienst bleef in plaats van import en dan gewoon je leven kon leiden?
De uitzondering was Ijsland. Daar is het Europese geloof ook nooit geheel verdwenen.

219 Ketter    
ongeveer 1 maand geleden door Ketter
1
Meld

@217
We hebben het hier over de katholieken van 1600 tot 1850. Ze hadden, in Nederland, geen bestuurlijke macht en waren tweederangsburgers. Ik weet niet wat u punt is?

220 delarosa@europe.com    
ongeveer 1 maand geleden door [email protected]
0
Meld

@218 Ah, dus nu hebben de communistisch atheïsten ineens niks meer te maken met atheïsten.

Ik heb een hoop absurde redeneringen gehoord, maar deze slaat alles.

http://tiny.cc/B-S

221 Eksteroog    
ongeveer 1 maand geleden door Eksteroog
2
Meld

@220 Nee, we hebben het over de rooms-katholieken in het algemeen. Jij beweerde dat die zo goed als niks verkeerd hebben gedaan, terwijl de feiten zijn dat ook de rooms-katholieke kerk zich aan barbarij schuldig heeft gemaakt, en nu nog steeds maakt.

@221 Atheïsme is niets meer dan het ontbreken van een 'god(heid)' in het leven. Dat is alles wat atheïsten met elkaar gemeen hebben. Er bestaat dus niet zoiets als een communistische atheïst, dat is gewoon een communist. Dat het toevallig een atheïst is, zegt niks over het atheïsme wat nog steeds het ontbreken van een god in het leven is.

Jij bent degene met de achterlijke redenering omdat jij vanuit je barbaarse opvoeding niet hebt geleerd hoe je na moet denken.

222 Bluth    
ongeveer 1 maand geleden door Bluth
0
Meld

@222
Het spijt me U bent aan het raaskallen. Ik heb het over de situatie in Nederland en de uitleg daarbij dat kolonialisme en slavernij etc een protestantse aangelegenheid is.
Ik weet werkelijk niet waar U het over heeft. Het rooms katholicisme is eeuwenlang een onderdrukte groep geweest in Nederland.

223 delarosa@europe.com    
ongeveer 1 maand geleden door [email protected]
0
Meld

@223 Gast, dit is echt hilarisch. In @177 heb je het zelf over de beeldenstorm wat een internationale aangelegenheid is. In diezelfde reactie heb je het ook over Zuid-Afrika. Dus wat lul je nou met dat je het over de situatie in Nederland hebt? Je mag niet liegen van je ideologie, toch doe je dit, jij gaat naar de hel. Gefeliciteerd!

225 Bluth    
ongeveer 1 maand geleden door Bluth
0
Meld

@225
Er is werkelijk geen touw aan vast te knopen. Geen enkel aanknopingspunt om met u in discussie te gaan want u heeft 0% argumentatie. Geen feitenkennis. Helemaal niets.

226 delarosa@europe.com    
ongeveer 1 maand geleden door [email protected]
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Trump hint op nieuwe handelsoorlog: EU is nog...
Nog voordat er een akkoord is in de handelsoo...

1 dag geleden door RTL Nieuws

Afrikaan (27) verkracht 9-jarig meisje in Dui...
Ophef in Duitsland nadat deze gruwelijke feit...

15 uur geleden door Inter

Ondernemer uit eigen pand gezet door We Are H...
Een onaangename verrassing voor de Amsterdams...

18 uur geleden door ontken

De dader is wit
Witte daders hebben carte blanche in medialan...

1 dag geleden door Hadito

‘Meerdere FvD-senatoren mee naar nieuwe...
De breuk binnen Forum voor Democratie (FvD) i...

1 dag geleden door AD


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Vageali6888
Trump hint op nieuwe handelsoorlog: EU is nog...
@266Waarom ?Als er iets mis zou zijn ...

minder dan een minuut geleden door Vageali6888

zeikenderechter
Trump hint op nieuwe handelsoorlog: EU is nog...
@270Niet draaien. We wachten op de br...

1 minuut geleden door zeikenderechter

zeikenderechter
Trump hint op nieuwe handelsoorlog: EU is nog...
@268Wij hebben niet dat 'weg met ons' waa...

1 minuut geleden door zeikenderechter

Mac Benac
Nieuwe medicijnen tegen kanker in basispakket...
@3 Oké, ik ben totaal geen vriend van de far...

2 minuten geleden door Mac Benac

CoolMemories
Afrikaan (27) verkracht 9-jarig meisje in Dui...
De Afrikaan doet gewoon wat hem door Merkel e...

2 minuten geleden door CoolMemories

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig