door verwijderd322399 in Binnenland  ·  226 Reacties

  • 17
  • 1234x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@199 gekker dan deze gekkies?

Anders Breivik, Tristan Morgan, James von Brunn, Dylann Roof, Scott Roeder, Kevin Harpham, Michael Page, Thomas Mair, Zack Davies, Pavlo Lapshyn, Jared Lee Loughner, Michael Enright, Alexandre Bissonnette, Holger G, Andre E, Beate Zschäpe, James Alex Fields Jr, Sergei W, Benjamin Morrow, Dimitrios Pagourtzis Gregory Bush, Robert Bowers, Cesar Sayoc

10
201 Anti-Prut

* Verwijderd door de redactie *

202 indruk

@202 Blah blah

Ondertussen haalt het geweld door extreem rechts moslims in zoals in de VS...

Homegrown Terrorists in 2018 Were Almost All Right-Wing
https://www.theatlantic.com/ideas/archive/2019/01/homegrown-terrorists-2018-were-almost-all-right-wing/581284/

Anders Breivik, Tristan Morgan, James von Brunn, Dylann Roof, Scott Roeder, Kevin Harpham, Michael Page, Thomas Mair, Zack Davies, Pavlo Lapshyn, Jared Lee Loughner, Michael Enright, Alexandre Bissonnette, Holger G, Andre E, Beate Zschäpe, James Alex Fields Jr, Sergei W, Benjamin Morrow, Dimitrios Pagourtzis Gregory Bush, Robert Bowers, Cesar Sayoc

10
203 Anti-Prut

* Verwijderd door de redactie *

204 indruk

@204 Niet in het westen hier hebben we onze eigen salafistenachtig tuig.... en dat heet simpelweg extreem rechts.

10
205 Anti-Prut

@191 E.Meel "Waarom hoor ik dat enkel van mensen die er niets vanaf weten en slecht PVV-broodheren-praatjes na wauwelen?"

Omdat u de oren & ogen sluit voor de meerderheid van de NL'se bevolking.

SCP : de meeste NL'ers zien de Islam als één van de grootste bedreigingen voor NL.

5
206 Tepelteefje

@11 "... Er is enkel calvinistisch als u het over de Nederlandse bakermat wilt hebben...."

In de 16e en 17e eeuw waren de Hollanders de eerste liberalen en vervolgens de eerste republikeinen in Europa....! Wij hadden al een republiek toe de rest van Europa nog lange tijd zuchtte onder adel en geestelijkheid.....tot aan de Franse Revolutie begin 19e eeuw

5
207 CoolMemories

Het zijn altijd die haatzaaiende
ultra-linkse rioolmonsters die het geweld van rechts-extremisten en extremistische moslims aanwakkeren. Zij zetten bewust deze groeperingen tegen elkaar op, en "kiezen" dan de kant van de moslimextremisten.
Zij hopen dan dat deze 2 groeperingen elkaar uitmoorden.
De meeste linkse rioolmonsters zijn bang voor geweld. Daarom kiezen zij voor deze gluiperige methoden.
Links is het grootste gevaar op aarde.

6
208 Niet wit niet zwart

@202

Extreemrechtse hypocrisie ten voeten uit met figuren als jou. Janken over stenengooiers en dan zelf gaan zitten dreigen om anderen straks KEIHARD aan te pakken, stuk tuig.

4
209 Brolin

* Verwijderd door de redactie *

210 indruk

@210

Laat je nakijken gek en ga in therapie

1
211 Brolin

* Verwijderd door de redactie *

212 Eksteroog

@212 Kan je moeilijk toewijden aan atheïsme alleen. Is een beetje hetzelfde als het toewijzen aan mensen.
Atheïsten gaan vaak gewoon in wat anders geloven, in het verleden vaak linkse ideologieën. Wanneer deze macht krijgen krijg je corruptie en dan kan het goed fout gaan zoals we eerder hebben gezien.

Uiteindelijk gaat het altijd om macht war de ene het wilt houden en de andere het wilt afnemen. Dat alleen is de oorzaak van bijna alle ellende op aarde.

2
213 solidsteel

* Verwijderd door de redactie *

214 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

215 E.Meel

@212

Communisme en dictatuur staan niet gelijk aan atheisme!

Kom nu eens met iets beters!

Deze mensen zijn vermoordt uit naam van het communisme of vanuit de dictatuur, niet omdat zij overtuigd atheïst waren.

Zij die werden vermoordt waren tegenstanders van het regime waar zij onder leefden, intellectuelen, gelovigen, ongelovigen en zwakkeren.

Als mensen zoals u de bijbel, koran, tenach op ‘eigen wijze’ interpreteren en dingen zo verdraaien zodat ze naar uw hand staan......dan laat U precies zien waar al die gelovigen de mist ingaan.

U bent precies hetzelfde als waar u anderen van beticht.

0
216 Dunkelheit

@153 Ik begrijp het wel. Alleen jij bent nogal raar bezig. Jij doet alsof het de rooms-katholieke kerk poes lief en aardig is omdat er slechte dingen tegen ze zijn gedaan. Je negeert de barbarij van de rooms-katholieke kerk volledig. En dan heb ik het niet eens over het misbruikschandaal bij die kerk van jou gehad.

Je lult weer eens lekker uit je nek.

0
217 Bluth

@177 Communisten zijn over het algemeen atheïsten (zonder god), maar die god is bij het communisme vervangen door een Stalin, een Lenin. Uit naam van het communisme zijn al die misstanden gepleegd, met atheïsme heeft het niets te maken.

Afijn, dit is je al honderden keren uitgelegd, je hebt er nooit enige inhoudelijke repliek op maar in plaats daarvan draaf je door in je extremisme, je religieuze idioterie. Maar ja, toen jij geboren was, was je een atheïst. Wist je dat al?

1
218 Bluth

@167 Dat is volstrekte onzin. Ambrosius en Theodosius de Tweede, Karel de Grote, koning Otto de Eerste van Noorwegen, de draconische straffen die stonden op niet-Christen zijn. Tot aan de Verlichting toe, waarna sociale dwang het een tijdje overnam.
Bonifatius kwam met gewapende manschappen heiligdommen vernietigen en kwam om tijdens een gevecht tussen zijn troepen en de Friezen (die hun cultuur wilden behouden).
De eerste godsdienst in het Romeinse rijk die elke godsdienst anders dan de staatsgodsdienst onder alle omstandigheden en op straffe van de dood uitsloot was het Christendom. Voor het eerst was godsdienstvervolging niet een tijdelijke actie maar in de wet verankerd. Met Verden kerstende Karel de Grote het huidige Duitsland. 4500 weigerden bekering en werden vermoord. Dat zijn maar 2 dieptepunten maar wel twee die essentieel voor de kerstening waren.
Of wil je beweren dat je in West-Europa na 782 gewoon kon zeggen dat je trouw aan de Europese godsdienst bleef in plaats van import en dan gewoon je leven kon leiden?
De uitzondering was Ijsland. Daar is het Europese geloof ook nooit geheel verdwenen.

1
219 Ketter

@217
We hebben het hier over de katholieken van 1600 tot 1850. Ze hadden, in Nederland, geen bestuurlijke macht en waren tweederangsburgers. Ik weet niet wat u punt is?

0
220 delarosa@europe.com

* Verwijderd door de redactie *

221 Eksteroog

@220 Nee, we hebben het over de rooms-katholieken in het algemeen. Jij beweerde dat die zo goed als niks verkeerd hebben gedaan, terwijl de feiten zijn dat ook de rooms-katholieke kerk zich aan barbarij schuldig heeft gemaakt, en nu nog steeds maakt.

@221 Atheïsme is niets meer dan het ontbreken van een 'god(heid)' in het leven. Dat is alles wat atheïsten met elkaar gemeen hebben. Er bestaat dus niet zoiets als een communistische atheïst, dat is gewoon een communist. Dat het toevallig een atheïst is, zegt niks over het atheïsme wat nog steeds het ontbreken van een god in het leven is.

Jij bent degene met de achterlijke redenering omdat jij vanuit je barbaarse opvoeding niet hebt geleerd hoe je na moet denken.

0
222 Bluth

@222
Het spijt me U bent aan het raaskallen. Ik heb het over de situatie in Nederland en de uitleg daarbij dat kolonialisme en slavernij etc een protestantse aangelegenheid is.
Ik weet werkelijk niet waar U het over heeft. Het rooms katholicisme is eeuwenlang een onderdrukte groep geweest in Nederland.

0
223 delarosa@europe.com
224 delarosa@europe.com

@223 Gast, dit is echt hilarisch. In @177 heb je het zelf over de beeldenstorm wat een internationale aangelegenheid is. In diezelfde reactie heb je het ook over Zuid-Afrika. Dus wat lul je nou met dat je het over de situatie in Nederland hebt? Je mag niet liegen van je ideologie, toch doe je dit, jij gaat naar de hel. Gefeliciteerd!

0
225 Bluth

@225
Er is werkelijk geen touw aan vast te knopen. Geen enkel aanknopingspunt om met u in discussie te gaan want u heeft 0% argumentatie. Geen feitenkennis. Helemaal niets.

0
226 delarosa@europe.com

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@51 en @53Zijn blanke mannen een minderheid dan? Want daar gaat het over in dit onderzoek. Begrijpend lezen....

3 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

RobP
China geeft ERNSTIGE waarschuwing af aan VS en NAVO

Gaap.... 😴...

8 minuten geleden geplaatst door RobP

Immanuel
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@4 "Overigens heb ik echt nog nooit iemand problemen horen hebben met Aziatische mensen."Lol... jullie stompzinnigrechtszwatelendevreemdel...

10 minuten geleden geplaatst door Immanuel

LoydMorris
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@48 Nee hoor. . . Ik kan best aardig en begrijpend lezen. . . Hoe dan ook, niemand wil gediscrimineerd worden. . . Als men zonodi...

11 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Graaier1000
Voor Europa, dus tegen de EU! - NieuwRechts.nl

"Een technocratische superstaat geleid door een almaar uitdijende anonieme autoritaire bureaucratie in Brussel en Straatsburg. Waar op alle denk...

11 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

RobP
Twee profvoetballers storten in met hartproblemen op live tv in afgelopen 2 dagen

ALARM!!!Gevaccineerd!!! Gevaccineerd!!! Gevaccineerd!!!...

11 minuten geleden geplaatst door RobP

Defcte burger
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@46Werkelijk, scheldnamen als discriminatie zien ? het is pas discriminatie als de uitgescholdende daadwerkelijk wordt uitgesloten. Dat schel...

12 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Bram brabant
Waarom lukt het maar niet om het aanmeldcentrum in Ter Apel te ontlasten?

Omdat dat asielgespuis gewoon opgehaald wordt. 🤬🤬...

12 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Skunk
China geeft ERNSTIGE waarschuwing af aan VS en NAVO

https://www.frontnieuws.com/china-geeft-ernstige-waarschuwing-af-aan-vs-en-navo/https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/...

18 minuten geleden geplaatst door Skunk

icnivad
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

Nu nog een onderzoek bij blanke mannen 😁...

19 minuten geleden geplaatst door icnivad

NK. App
Pinay Porn VideoPunish RubeGirlfriend Sex VideoLadkiyan SexJockpussySaexyChonkinessFitness Gym SexRa Ra KnuppsXxx Masti ComPorn HabeshaDry Hump VideoFreeomoviwBeautiful Babe PornPamela Rios AgeMom Son Porn HindiBad Onion PornبورنوTurkk PornCharli D'amelio NekedDebbarma SexSex With ChachiMom Son Fight SexKnotting PornReal Ameteur PornPorn Pics EbonyTik Tok PornographiqueReal Amtuer PornXvideos PornosXviedoPorn FfmPenetrated PornMature Sex ComPervy FamilyHannah Hays PornStep Sis Hand JobXxx Hot VideoNaughty America Hd VideoIndian Old PornXxxxcc VideoJable AvWww Skipthegames.comGood Evening SexBoosy ZarPorn Pics WomenTik Tok X XxBeautifulgirls PornFirst Time Swinging WifeWebsites Like PornhubBoyfriend Tv ComIkura De Yaremasu KaX Video Hindi MeinIndian Cute Girl SexAugust Ames BlackedJapani MomsexPonografia AnimePussy JobSyren Der Mer4k XvideoAsian Hot Sex VideoWw Bf FilmMature Lesbian Seduction PornPornstars Who Have DiedStedaughter PornDogging VideosWilliam Seed PornhubZendaya Blow JobBangla Sex BanglaBoor XxIndian Sex StoryLena Paul Angela WhitePlayboy SwinghouseReal Dad Fucks DaughterLoopdas FamoasGernalbutchTs CandiceSunny Leone XexBrazzees Porn FreeErotic Mind ComtrolXhamster Arabe70'spornClip 18Ref PornBlack MilfsLezbians Dry HumpingJenn Tisdale PornGordasfollandoTetonas DesnudasFitnessnalaHot Romantic Bed SceneF O R C E D Porn VideosBrother Anal SisterShe Finishes It OffOnlyfans BaddiesRekin 3dMikhaila Peterson NudeBailey BrookepornPornstars With The Biggest ButtsMomokun LeakBunni Emmie LeakedIndian Hostel Girls SexIggy Azalea Onlyfans PornMedium TittsCelebrity SexmoviesPorn Mo SonOrgazmsX V I De OsSexy Video Xx XxOld And Young SexXxx Hot ImageBengali Boudi Sex ComNangi Sex FilmToplesss TeenAv日本Dolly Parton TitsFucking After SchoolCartoon PorBig Booty Freak PornKaylee Galloway NudeAmerican Doctor SexWeejulietots LeakedMommy CreampieHentaizombieViolet Myers B-odyguar-dAdult Time OopsieFree Porn PocBest Latino PornCelebjihadliveBeautiul Nude WomenNaked Woman Bending OverKarley Ruiz NudeAmateur Natural TitsElizabeth Olsen Sex TapeWww Gym Sex ComBeastlysexLexie Bell PornJerkofftocelebritiesFilme Pornor BrasilSex And Nudity In Video GamesMoti Woman Xxx3xxx Video BanglaIndian Queen PornFotos De Bucetas AmadorasFilme Pornográfico AssistirDiane Lane In The NudeShadowheart NakedBigcockxxxScat In PussyAnime Porn ParodyShania Twain Nude