U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Politiek
  • 15
Als Forum voor Democratie eind mei wordt verkozen in het Europees Parlement dan voegt de partij zich bij de ECR-fractie van de Poolse regeringspartij PiS en de ChristenUnie/SGP. ...

4 maanden geleden door beastyboy

REAGEER MET EEN EMOJI
30
3
5

@99 ; Nee, dat hoef ik niet te doen, dat doen ze zelf.
Wat jij er verder van maakt is je eigen toevoeging.

101 Partijdig    
4 maanden geleden door Partijdig
2
Meld

@100 Ik schrijf toch juist dat het gegeven dat een neo-nazi op het FvD stemt niet betekent dat het FvD nazistisch gedachtengoed omarmt? Ook Criticaster suggereerde niet dat het FvD dat doet en uw 'voorbeeld' slaat dusdanig nergens op dat ik niet eens ga proberen uit te leggen waarom.

Als het FvD heel veel racisten en andere onfrisse types aantrekt wordt het uiteindelijk wél het probleem van het FvD. Tenminste, het zou voor mij een reden zijn om me van een partij af te wenden, als ik geassocieerd kan gaan worden met die onfrisse sujetten. Ik zou het FvD dus aanraden wel degelijk even na te denken over de reden dat die sujetten op hen stemmen en zorgen dat die redenen weggenomen worden. Misschien moet het Forum duidelijker worden over de immigratieplannen. Duidelijker over hoe ze over culturen en rassen denken. Duidelijker uitspreken dat ze niets met alt right hebben (en dan, wat mij betreft, ook in verkiezingsspeeches niet wat alt right-terminologie naar binnen frommelen).

Samengevat: waar het niet de verantwoordelijkheid van het FvD is wie er op de partij stemt, zou het wel een zorg moeten zijn. Kijk, dat eng-linksen als ik van die foute associaties bij de partij hebben, dat is nog tot daar aan toe. Dat neo-nazi-achtigen vergelijkbare associaties blijken te hebben zou ik als partij problematisch vinden.

102 Smiling    
4 maanden geleden door Smiling
8
Meld

@102 FvD wil migranten niet ongezien binnen laten, maar eerst weten wat ze komen toevoegen. Als ze dat al komen doen.
Geen enkele andere partij (Behalve PVV) wil dat ook.
Racisten willen helemaal geen buitenlanders in Nederland. Dáár is alleen geen partij voor. Dus zoeken ze het "zo dicht mogelijk bij huis".
Dus bij een partij die in elk geval geen kanslozen meer wil toelaten.
Minder kanslozen is beter dan een land vol kanslozen, zullen die racisten waarschijnlijk denken.

Moet FvD dan maar van dat standpunt afstappen, omdat het eventueel ook wat racisten aantrekt?
En als ze dat standpunt dan laten vallen, zijn de problemen met die migranten dan opgelost?
Nee.
Zouden de racisten dan tevreden zijn, of weer op zoek gaan naar een andere partij, die wél hun plannen wil doorvoeren?
Ja.

Maar zijn de problemen (met migranten) in het land dan ook opgelost? Of is alleen het probleem van een "verkeerde" achterban voor FvD opgelost?


103 xtremy    
4 maanden geleden door xtremy
6
Meld

@103 FvD is geen racistische partij. Reken maar dat een dergelijke koers nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Maar het ertegenaan schuren zegt meer dan genoeg. Ze weten ook als ze over het randje gaan, een probleem hebben. Die koers valt voor mij onder dezelfde noemer. Het is zó gewiekst. Ze zijn tegen buitenlanders. Punt. Alleen het moet zo verpakt worden dat ze ermee wegkomen. En wéér dringt de vergelijking met de jaren '30 op. Voor mij is het meer dan duidelijk.

104 Mac Benac    
4 maanden geleden door Mac Benac
14
Meld

@103

Eerder vandaag had u het over mensen met een kleurtje, wat is er veranderd?

Nederland is ontstaan door migranten, Baudet is er zelf een nazaat van.
Wat voegt hij toe? Wat voegt Wilders toe?

U verzint uw eigen regeltjes ter plekke hier. Echter, deze hebben niets van doen met Nederland en de Nederlandse grondwet.

105 E.Meel    
4 maanden geleden door E.Meel
18
Meld

@103 U gaat nu het beleid uitleggen, dat hoeft niet, dat ken ik.

Nee, ik zeg niet dat het FvD een ander standpunt in moet nemen. Ik zeg dat het FvD, als het geen 'verkeerde' achterban wil aantrekken zich moet afvragen hoe het komt dat die mensen de partij aantrekkelijk vinden en wellicht de communicatie aanpassen. Of zich er niets van aantrekken dat er ook nazi's op afkomen, die optie staat natuurlijk ook open. Ik zou het niet doen, maar ik ben het FvD ook niet.

106 Smiling    
4 maanden geleden door Smiling
4
Meld

@103
""Maar zijn de problemen (met migranten) in het land dan ook opgelost?"'

Iedereen in Nederlands grondgebied is gelijk voor de wet.
Problemen met migranten zijn opgelost. Een buitenlandse crimineel die zich misdraagt, mag na zijn celstraf het land verlaten of zijn vergunning in rook zien opgaan.

Bovendien suggereert u dat enkel migranten voor problemen zouden zorgen, kijkt u maar even naar mijn toevoegingen op de politieberichtjes van Dagmar A.

107 E.Meel    
4 maanden geleden door E.Meel
15
Meld

@106 Ik krijg ook niet de indruk dat FvD zich heel druk maakt om dat piepkleine "foute" deel van de achterban.
Ik leg alleen uit hoe het komt dat die achterban er is.

108 xtremy    
4 maanden geleden door xtremy
4
Meld

@108 Het lijkt mij buitengemeen onverstandig van het FvD om het signaal dat nazi's de partij wel een fijn radicaal alternatief voor de PVV vinden te negeren. Ik denk dat het niet zozeer in het braaf geformuleerde partijprogramma zit, trouwens, maar in allerlei zaken daar om heen. Maar zoals ik al zei, ik ben het FvD niet.

109 Smiling    
4 maanden geleden door Smiling
7
Meld

@104 Ze zijn niet tegen buitenlanders. Dat is grote onzin. Ze zijn juist fan van buitenlanders.

110 solidsteel    
4 maanden geleden door solidsteel
4
Meld

Ik als EU burger stem in mei op FvD of PVV.

111 Gunther    
4 maanden geleden door Gunther
2
Meld

@109 Ik ben ook FvD niet, slechts een stemmer.

Maar goed, stel je nou eens voor dat JIJ problemen ziet met migranten, en een oplossing daarvoor hebt. Namelijk: Niet zomaar iedereen binnen laten, alleen diegene die iets komen toevoegen en die we ook nog eens nodig hebben.
En dat idee trekt ook mensen aan waar je liever niets mee te maken wilt hebben.
Wat zou JIJ dan doen?
Je probleem een probleem laten en je oplossing voortaan niet meer uitspreken?
Je probleem nog steeds willen oplossen, ook al komt er (een klein deel) fout volk op af?
Iets anders? Zo ja, Wat dan??


112 xtremy    
4 maanden geleden door xtremy
2
Meld

@112 Dan zou ik me dus ernstig afvragen of mijn totale uitstraling en specifiek de manier waarop ik communiceer over de aanpak van dat probleem wel recht doet aan mijn oplossing.

113 Smiling    
4 maanden geleden door Smiling
3
Meld

@113 Ja, en dan? Daarna???

114 xtremy    
4 maanden geleden door xtremy
1
Meld

@113 Dat ligt wel heel erg voor de hand. Dan zou ik de manier waarop ik communiceer en mijn totale uitstraling aanpassen. Ik wil niet dat een andere partij met een vergelijkbare oplossing handiger communiceert dan ik en er met ‘mijn’ stemmers vandoorgaat terwijl ik achterblijf met engerlingen.

115 Smiling    
4 maanden geleden door Smiling
3
Meld

Cijferblind question. Mijn @115 is uiteraard voor @114 .

116 Smiling    
4 maanden geleden door Smiling
2
Meld

@109
Heb jij daar een link van dat het FvD het signaal dat nazi's de partij wel een fijn radicaal alternatief voor de PVV te vinden, negeert ?

117 Marrie    
4 maanden geleden door Marrie
2
Meld

@117 Volg even het draadje terug. Het is een vooralsnog hypothetische discussie.

118 Smiling    
4 maanden geleden door Smiling
2
Meld

@118
Oh, dan weet ik genoeg, je doet dus datgene wat je een ander verwijt.

119 Marrie    
4 maanden geleden door Marrie
4
Meld

@115 Hoe zou jij het migratie probleem dan willen aanpakken, en vooral: hoe wil je daarover communiceren? En eigenlijk moet Baudet dus maar een plastisch chirurg bezoeken en zijn gezicht laten verbouwen.

En als die communicatie -van jou- verkeerd uitpakt, hoe ga je het dán vertellen? Of durf je dan niet meer, en neem je dat standpunt maar terug??

Met andere woorden: Hoe zou jij willen dat Baudet en FvD het probleem voortaan zou moeten aanpakken?
(en geldt dat dan voor élk probleem, waardoor eventueel een verkeerde achterban wordt aangetrokken?)

Stel dat er binnenkort échte milieugekkies komen, die aanslagen gaan plegen om het klimaat te redden. Ik noem maar even iets geks.
Moeten GL en d66 hun standpunten omtrent het Klimaat dan op een andere manier gaan verkondigen?:
En als die milieugekkies dan toch gewoon door blijven gaan met ellende? Moeten GL en d66 dan hun klimaatplannen maar helemaal laten varen? Alleen maar omdat er ook een paar gekkies op af komen die zich niet weten te gedragen?

120 xtremy    
4 maanden geleden door xtremy
3
Meld

Baudet wil zich in Europa voegen bij de Poolse nationalisten.Als er iets duidelijk is dan is het wel welke kant FvD uit wil.Ik verwachtte uitingen van teleurstelling van FvD stemmers op NK,tot mijn grote verbazing lees ik bijval voor het plan van FvD.Het wordt steeds verontruster.Wat er wel kan gebeuren is dat er tweespalt dreigt in de partij.De pragmaticus Otten en de f.. Baudet.

121 jantje van leiden    
4 maanden geleden door jantje van leiden
6
Meld

@119 Wat verwijt ik anderen dan?

@120 Ja, als de manier waarop ik om het even welk standpunt verkondig mensen aantrekt die mijn standpunt kennelijk verkeerd begrijpen, dan moet ik me afvragen of ik de meest geschikte communicatiestrategie gekozen heb. Ik zou als GL niet blij zijn als in of uit mijn naam aanslagen gepleegd worden. Het lijkt mij een moment van intropectie waard. Is het denkbaar dat hoe ik communiceer ertoe leidt dat die aanslagplegers inderdaad kunnen denken dat ik het met ze eens zal zijn? Zo ja: als de wiedeweerga een andere strategie ontwikkelen. Zo nee: gewoon blijven doen wat ik doe.

En nu heb ik het naar mijn gevoel 27 keer uitgelegd en ben ik op weg naar een offline-activiteit, dus hier wil ik het maar bij laten.

122 Smiling    
4 maanden geleden door Smiling
5
Meld

Opvallend dat op rechts wel het stempel radicaal wordt gezet, maar op bijvoorbeeld GroenLinks niet. Terwijl die minstens zo radicaal zijn.

123 Dune    
4 maanden geleden door Dune
8
Meld

@122 "... dus hier wil ik het maar bij laten. ..."


Oké.

Ps. Wat nu als blijkt dat al die FvD stemmers dat hebben gedaan wegens het GL plan om talloze miljarden weg te gooien vanwege het klimaat?
Zou dat genoeg reden zijn (mocht jij het voor het zeggen hebben bij GL ) om die klimaat plannen dan maar van tafel te vegen? Want door dat plan stemt nu ineens iedereen op "de foute partij "?

(antwoord hoeft niet hoor, of morgen. Kijk maar.)

124 xtremy    
4 maanden geleden door xtremy
2
Meld

@124
Baudet liegt over het klimaat, dat is reeds veelvuldig aangetoond.

Bovendien, wat wilt u, meer klimaatvluchtelingen? Of begrijpt u niet dat het klimaat negeren betekent dat er meer vluchtelingen op drift raken.

125 E.Meel    
4 maanden geleden door E.Meel
22
Meld

@76

Timmermans is lijsttrekker bij de PvdA bij de Europese verkiezingen en indirect aanvoerder van de Socialistische fractie. Je kan dus wel degelijk op hem stemmen bij de komende verkiezingen.
Uit de aanvoerders van de diverse fracties wordt de voorzitter van de Europese Commissie gekozen, de opvolger van Juncker.

Het gaat er dus wél democratisch aan toe, maar het wordt niet overal begrepen.

126 WijzeDwaas    
4 maanden geleden door WijzeDwaas
8
Meld

Extremen zitten overal, links, rechts en ertussenin, dat zegt niets over de groep waar een extremist voor kiest.
Als alle groepen doorgelicht worden, kunnen ze als dat de criteria is, allemaal opdoeken.

127 Rapunzel    
4 maanden geleden door Rapunzel
2
Meld

@126 Dezelfde soort constructie die op gemeentelijk, provinciaal en nationaal niveau ook gehanteerd wordt, dus zo moeilijk is het inderdaad niet.

128 Crannbuidhe    
4 maanden geleden door Crannbuidhe
3
Meld

Neem b.v Bij21 neem me niet kwalijk, maar ik vind Bij1 gevaarlijker dan het FvD.

129 Rapunzel    
4 maanden geleden door Rapunzel
1
Meld

@128

Wat een beetje problematisch is in de EU is dat we geen Europese lijsten kennen.
Je zou kunnen stellen dat de EU een districtenstelsel kent.

De oorzaak ligt in de vele talen welke gesproken worden.

Ik wil Timmermans wel als voorzitter van de EC, dus ga ik wsl PvdA stemmen.
De kans dat hij het wordt is niet zo groot omdat de EVP meestal de grootste partij wordt.

130 WijzeDwaas    
4 maanden geleden door WijzeDwaas
7
Meld

@130 De ondoorzichtigheid van de EU is naar mijn idee ook inherent aan dat het een grote, logge organisatie is. Europees stem ik ook PvdA overigens, waarschijnlijk op een vrouw.

131 Crannbuidhe    
4 maanden geleden door Crannbuidhe
4
Meld

@131

Ja, het is groot en log. Maar het charmante van de EU vind ik ook dat dat er met 27 (nu nog 2question landen oplossingen worden gezocht met tientallen partijen en partijtjes. Ik vind het een experiment wat zijn weerga niet kent in de geschiedenis. En ook nog eens met een eenheidsmunt.

132 WijzeDwaas    
4 maanden geleden door WijzeDwaas
7
Meld

Er is er hier maar één die liegt en dat is HET.

133 eigenmening    
4 maanden geleden door eigenmening
6
Meld

@132 Vandaar dat de Japanners ook zo’n grote bewondering hebben voor het Europese project.

134 Crannbuidhe    
4 maanden geleden door Crannbuidhe
4
Meld

@125 , Als je even het volgende NRC artikel leest dan wordt daarin de 0,00007 graad van Baudet uitgelegd door Rob van Doorland van het KNMI. Baudet liegt niet.
https://www.nrc.nl/nieuws/2017/10/19/regeerakkoord-helpt-klimaat-met-00003-graden-13584998-a1578000

135 Spraypaint    
4 maanden geleden door Spraypaint
5
Meld

@125 , waarschijnlijk ga je het artikel niet lezen dus ik quote:
"Van Dorland van het KNMI becijfert dat de 110 megaton aan emissiewinst tot 2030 (door niet 40 maar 49 procent te reduceren) in het regeerakkoord leidt tot ongeveer 0,00007 graden minder temperatuurstijging."

136 Spraypaint    
4 maanden geleden door Spraypaint
3
Meld

@46
@61
@ criticaster..
Damn .... de opvoeding van je dochter is niet echt geslaagd als ze op nazi's valt..

137 Lias    
4 maanden geleden door Lias
4
Meld

@132

Zullen we een echte pro-EU partij oprichten? Het wordt tijd voor een wat meer extreme tegenhanger van al dat rechtse pulp met hun gekweel over soevereiniteit, dat je mobiliteit als burger alleen maar beperkt. Britten kunnen zich niet meer vrij vestigen. Hoe is dat méér vrijheid?

138 zeikenderechter    
4 maanden geleden door zeikenderechter
11
Meld

"„Zowel de ChristenUnie als de ECR-fractie kijken met een kritische blik naar Europa, maar hebben als hoofddoel de EU van binnenuit te hervormen. Forum, dat Nederland zo snel mogelijk uit de EU wil halen, past daar volgens de ChristenUnie dus niet tussen. Daarbij zijn we het volstrekt oneens met het harde migratiestandpunt en de pro-Poetin houding van Thierry Baudet en zijn partij”, aldus de ChristenUnie."

Als FvD daarbij gaat, en ze zijn in de minderheid, dan krijgt FvD dus niets voor elkaar. Dan maar liever bij een andere pro-autochtone, anti-EU groep aansluiten. Hoe eerder we de EU kleinkrijgen, hoe eerder we kunnen beginnen met opruimen van islamitische bagger in NL. Al die stiekeme IS-figuren en verdere autochtonen-haters.

139 Wendel    
4 maanden geleden door Wendel
1
Meld

@138 Je doet maar lekker maar denk niet dat je veel zetels zal krijgen
Eerst moet de bende daar in Brussel opgelost zijn

140 Geert    
4 maanden geleden door Geert
3
Meld

@126 nationaal SOCIALIST Hitler was ook democratisch gekozen. Die zal vanuit de hel blij zijn tezien dat anderen zijn dromen proberen waar te maken

141 PFL    
4 maanden geleden door PFL
5
Meld

Achterlijk E meel je bent zelf ook een migrant.

142 homebase    
4 maanden geleden door homebase
3
Meld

@142 U ook waarschijnlijk, net als 98% van de Nederlanders. ( zie prof dr Leo Lucassen/historicus)

143 E.Meel    
4 maanden geleden door E.Meel
10
Meld

@141 Als u het huidig socialisme met national-sozialismus wilt vergelijken dan moet u terug naar school. En u bent niet de enige hier.

144 E.Meel    
4 maanden geleden door E.Meel
12
Meld

@135 De leugen van 1000 miljard is een vorstelijke.

145 E.Meel    
4 maanden geleden door E.Meel
10
Meld

@144

Een psychopaat die meer dan 80 jaar geleden miljoenen mensen in zijn afgrond mee heeft gesleurd, heeft blijkbaar nu nog een luisterend oor met zijn valse retoriek.

146 garriet    
4 maanden geleden door garriet
2
Meld

Zijn beweegredenen worden steeds duidelijker. Met een Anti homo partij samen willen spannen.

147 view2006    
4 maanden geleden door view2006
1
Meld

@145 : Daar gaat u de mist in. De 1000 miljard is helaas een juiste berekening en wordt waarschijnlijk nog hoger. Het klimaatakkoord is ingeschat op 100 miljard, maar het energieakkoord moet er bij getrokken worden. Dit energieakkoord is de grootste kostenpost. Tot aan 2050 gaat het energiezuinig maken van alle gebouwen (huizen, kantoren, bedrijven) waarschijnlijk alleen al 500 miljard kosten. Dit is een berekening van de SER uit 2013

https://nlslash.nl/mwenb/De_kosten_van_het_energieakkoord.pdf

Baudet heeft op het punt van het klimaat momenteel helaas gelijk. De maatregelen die nu geopperd worden zijn allemaal lapmiddelen die slechts ten dele of niet werken. Warmtepompen is een no go voor bestaande huizen. Elektrische auto is niet groen. Zo lang we geen energiedrager hebben, hebben de meeste maatregelen geen zin. Meer zonnecellen er bij kan op dit moment nog niet ivm de instabiliteit van het net, etc.... Maar dat willen de meesten niet horen.

148 Gezond boerenverstand    
4 maanden geleden door Gezond boerenverstand
4
Meld

@144 . Geweldig zoals u weer eens toehapt. Ik noemde slechts wat AH was maar daar ging het dus helemaal niet over. Het ging over Hitlers natte droom die nu door de EU bobo's ook wordt nagestreefd en ja hij was oorspronkelijk ook democratisch gekozen en dat wil dus niets zeggen. En de EU-bobo's zijn gewoon omhoog gevallen in het vriendjescircuit maar nooit rechtstreeks door ons gekozen. En dat figuren van splinterpartijen zoals de PvdA zo hoog in Brussel omhoog kunnen vallen zegt genoeg over de vriendjespolitiek die daar heerst.

149 PFL    
4 maanden geleden door PFL
3
Meld

Christenunie heeft met één zetel niet veel te vertellen in het Europarlement, dus Baudet hoeft zich hier níet druk over te maken.
De CU zit óók in een andere aftak van de alliantie, waar zij deel van uitmaakt.

150 Strongoli    
4 maanden geleden door Strongoli
1
Meld

Zuur clubje? question

151 IconDuality    
4 maanden geleden door IconDuality
1
Meld

Baudet kan wel zoveel willen ook al win hij straks 40 zetels in de 2de kamer een Nexit komt er nooit omdat de rest van de partijen daar niks meer in ziet en van de bevolking.

152 qubix    
4 maanden geleden door qubix
2
Meld

@22

Ik weet niet of dat zoveel uit maakt, of de FVD aanhang moeten juist veel trouwere kiezers zijn dan die van het CDA of D66, dat denk ik namelijk niet.

Die 17% klopt waarschijnlijk wel met het landelijke beeld, zeker als je weet dat Nederland uit zo'n 20% ontevreden kiezers bestaat, die graag achter populisten zonder plan aanhobbelen.

83%, het volk, heeft een duidelijk andere politieke opvatting.

153 DaStef    
4 maanden geleden door DaStef
2
Meld

@138

Leuk idee, maar ik ben geen voorstander van extremisme. Er zit niks anders op dan de wij-zij verdelers hun gang te laten gaan en de rokende puinhopen te bekijken. De oorlogen worden nu gevoerd in vergaderzalen, in de media, op twitter, op fora enz. De aanvoerders zijn Farage, Baudet en noem de hele blank-nationalistische scène maar op. En buiten de EU hebben we nog Trump en anderen.

Op één punt moet ik de blank-nationalisten gelijk geven. Het is gedaan met de blank-westerse hegemonie. Ongeveer 500 jaar hebben de blanken de wereld overheerst en geknecht, dat tijdperk is al reeds ten einde. De blank-nationalisten beseffen het alleen nog niet. Die dromen van een blank Nederland, wat een gotspe….

154 WijzeDwaas    
4 maanden geleden door WijzeDwaas
7
Meld

@154

Pro-EU kun je toch geen extremisme noemen? Tenzij je het afzet tegen het rechts-extremisme, maar da's hun schuld.

155 zeikenderechter    
4 maanden geleden door zeikenderechter
8
Meld

We kunnen de naam wel een beetje soft houden.

'Partij voor Konijnensloffen'. Zet iedereen dan op het verkeerde been. Da's mooi meegenomen. Doet Baudet ook.

156 zeikenderechter    
4 maanden geleden door zeikenderechter
8
Meld

Niet vertellen dat ie in Groningen naar gas wil boren enzo, zodat ze in Groningen gewoon op hem stemmen. Snugger.

157 zeikenderechter    
4 maanden geleden door zeikenderechter
7
Meld

Scheurt je huis aan stukken, maar je hebt toch maar mooi links te pakken genomen.

158 zeikenderechter    
4 maanden geleden door zeikenderechter
6
Meld

@157 Ja waarom niet de andere partijen die boren ook vrolijk verder

159 Geert    
4 maanden geleden door Geert
0
Meld

@155

Ik ben pro-EU, maar dat kan niet gelinkt worden aan een politieke denkrichting.
Ik ben geen blank-nationalist, maar dat wil nog niet zeggen dat ik het tegenovergestelde ben.

Ik ben zelfs erg content met de huidige gang van zaken. Rechtsextremisten in Hongarije, Polen, Italië hebben de macht gegrepen, maar zij zijn machteloos. Hotel California doet zijn werk.

Ik ben voor een Europees volkslied en hij is er al lang al!

https://www.youtube.com/watch?v=EqPtz5qN7HM

Héérlijk om te zien hoe de wij/zij verdelers er overal een puinhoop van maken, zie de brexit.
Ik geniet van het schouwspel, de entourage, de spelers en ik doe niets.
Ze kunnen Hotel California toch niet verlaten……

160 WijzeDwaas    
4 maanden geleden door WijzeDwaas
6
Meld

@160

Tegen zoveel wijsheid ben ik niet opgewassen!

En met 1 konijnenslof wordt het lastig.

Ik zoek verder. Toch bedankt voor de aandacht.

161 zeikenderechter    
4 maanden geleden door zeikenderechter
10
Meld

Het verbaast me wel dat de CU samen met de PIS in Europa zit.

162 meneer van het nieuws    
4 maanden geleden door meneer van het nieuws
0
Meld

@162 Had ik ook toen ze bij de VVD aanschoven.

163 LeoLedje    
4 maanden geleden door LeoLedje
1
Meld

@124 Ik geloof niet dat ik uw ps helemaal begrijp. Wat hebben 'al die FvD-stemmers' gedaan? FvD stemmen omdat de de GL plannen niet zien zitten? Dat heeft dan met deze discussie niets te maken.

ALs dat is wat u bedoelt: dan zijn ze beter op hun plaats bij het FvD. Het doel van een partij is volgens mij niet zo groot mogelijk te worden, niet om plannen te verzinnen waar zoveel mogelijk mensen achter staan, maar om zelf een visie neer te leggen waar mensen (stemmers) zich toe aangetrokken voelen. Dus: niets van tafel vegen, wellicht een andere strategie verzinnen om het belang van deze plannen duidelijk te maken.

164 Smiling    
4 maanden geleden door Smiling
2
Meld

@162 De EU is als een dorp met een gekke pastoor.

165 Lambaster    
4 maanden geleden door Lambaster
1
Meld

Het zou leuk zijn als de tegenstanders met echte argumenten kwamen.
Baudet wil gewoon weer aan het gas, maar dat hoeft niet Gronings te zijn. De Russen hebben nog voor 300 jaar gas voor Europa. En waarom maken we eigenlijk ruzie met die Russen. Wellicht om de Krim?
De Krim hoort al sinds Catharina de Grote, met hulp van de Nederlandse admiraal "Van Kimsbergen" de Turkse slavenhandelaren van de Krim verjoegen, in ik meen 1779, bij Rusland.
Zijn dat geen erg oude koeien?
Dus omdat onze huidige regering ruzie maakt met de Russen omdat die de Turken, 230 jaar geleden uit hun land joegen, moeten wij als klootjesvolk ons nu blauw betalen aan een warmtepomp.

166 Mollevanger    
4 maanden geleden door Mollevanger
3
Meld

@166
Baudet wil ""het boerenlandschap"" in Nederland behouden, de koeien en de kaas kennelijk, maar ook uit de EU.
Hoe verklaart u dat?
Zonder GLB / EU geen landbouw in Nederland namelijk.

Ik vraag al een week naar dit ''argument'' van Baudet en niemand antwoordt.

167 E.Meel    
4 maanden geleden door E.Meel
6
Meld

@166 Ik vind het nogal bizar dat we wel op Europees niveau kunnen beslissen om Russisch gas te boycotten, maar dat we niet op Europees niveau kunnen beslissen om samen klimaatafspraken te maken. Het zou juist andersom moeten zijn: op Europees niveau regels maken voor alle lidstaten en dat ze dan zelf mogen weten hoe ze daar invulling aan mogen geven: met of zonder Russisch gas, met of zonder miljardensubsidies, met of zonder milieuzones in grote steden enz.

168 ThierryBaedet    
4 maanden geleden door ThierryBaedet
0
Meld

@107

"Problemen met migranten zijn opgelost. Een buitenlandse crimineel die zich misdraagt, mag na zijn celstraf het land verlaten..."

Dat is te laat voor het slachtoffer ..

169 Vageali6888    
4 maanden geleden door Vageali6888
0
Meld

@167

"Zonder GLB / EU geen landbouw in Nederland namelijk"

Wat een ongelofelijke lariekoek , fakenews ...

170 Vageali6888    
4 maanden geleden door Vageali6888
0
Meld
171 Max13    
4 maanden geleden door Max13
1
Meld

Baudet voor president in de EU

172 Jan met de korte achternaam    
4 maanden geleden door Jan met de korte achternaam
2
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Trump gaat immigranten deporteren zonder tuss...
De regering Trump heeft maandag nieuwe ‘fast...

16 uur geleden door Nu.nl

Metro zet columnist Ebru Umar na 14 jaar op s...
Dagblad Metro zet columnist Ebru Umar na veer...

4 uur geleden door Moskowfiets

Hoe hóud je het uit? Nou, zo!
Of je nou het liefst zoveel mogelijk zon meep...

12 uur geleden door RTL Nieuws

Boris Johnson nieuwe premier Groot-Brittanni&...
De Europese Unie kan de borst nat maken. Bori...

11 uur geleden door AD

Man schiet in Duitsland Eritreeër neer,...
Een 26-jarige Eritreeër is gisteravond het sl...

7 uur geleden door Schildpad


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Rinze
Metro zet columnist Ebru Umar na 14 jaar op s...
@187Iedereen weet toch ook dat de wallen de...

minder dan een minuut geleden door Rinze

Amy
Metro zet columnist Ebru Umar na 14 jaar op s...
@191 Zeg t eens L****R...

1 minuut geleden door Amy

Aldgillis
OT 3...
@11164 Heb je al gejodeld?...

1 minuut geleden door Aldgillis

Gremdaat
MH17 -roep voor gerechtigheid...
@54Maar hoe zat 't nou met dat akkoord me...

1 minuut geleden door Gremdaat

Manja
OT 3...
@11163:) pcies!♥ ...

1 minuut geleden door Manja

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig