U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Gezondheid
  • 7
De Verenigde Naties stelt dat het aantal gevallen van mazelen in 2017 wereldwijd met 30% is toegenomen ten opzichte van 2016. Die toenames vinden ook in Europese landen plaats zoals in Duitsland waar juist lange tijd sprake is geweest van een hoge vaccinatiegraad. Dit komt volgens de WHO d ...

4 maanden geleden door Wilmama

REAGEER MET EEN EMOJI
3
3
14
1
3

@897 hé ja, laten we allemaal onze wilde fantasieën spuien, dat zet zouden aan de dijk. Kunnen we de realiteit gevoeglijk vergeten.
Ik wens iedereen het allerbeste en daarbij hoop ik niemand vanavond te zien (want, koffer vol farma meuk ). Maak er wat van!!

901 datkanjijmakkelijkzeggen    
4 maanden geleden door datkanjijmakkelijkzeggen
1
Meld

@890 Klopt HPV-vaccin kan dodelijk zijn. Al meldingen van ruim 400 dode meisjes.

902 Robin    
4 maanden geleden door Robin
8
Meld

@877
Geen stront in de ogen en ik kan ook prima begrijpend lezen, dankjewelasteblieft:
https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/ziekten-het-rijksvaccinatieprogramma/cijfers-context/mazelen#node-aantal-meldingen-van-mazelen

Toch mazelenepidemie in Nederland ondanks vaccinatie
In het jaar dat mazelen in het RVP werd opgenomen (1976), waren er nog 2.512 meldingen van mazelen. Sinds de invoering van vaccinatie tegen mazelen worden jaarlijks enkele tientallen mazelengevallen gemeld. In de jaren 1999-2000 deed zich een mazelenepidemie voor met ruim 2.300 geïnfecteerden in 1999 en ruim 1.000 in 2000. In 2013 begon er opnieuw een mazelenepidemie. Tijdens deze epidemie van 2013-2014 werden er 2.700 gevallen gemeld en 181 kinderen met mazelen in het ziekenhuis opgenomen (Schurink-van't Klooster & de Melker, 2017).

Mazelenepidemie vooral onder ongevaccineerden
Verreweg de meeste van de geïnfecteerden bij een mazelenepidemie zijn niet gevaccineerd. Een zeer klein deel..........

Je ziet antivaxers elke keer alleen de dodencijfers gebruiken, en ook bij andere ziekten is het dodencijfer gedeeltelijk gerelateerd aan de mogelijkheden van goede behandeling van complicaties. Die kunnen tegenwoordig beter behandeld worden. Een betere gezondheidstoestand zal wel iets geholpen hebben. Maar als het mazelenvirus de luchtwegen beschadigt, krijgen bacteriën die altijd en overal op de huid aanwezig zijn – hygiëne ten spijt – vrij spel. Mazelen is zo besmettelijk dat voor de inenting in Nederland begon in 1976, vrijwel iedereen ze vroeger of later kreeg, ongeacht de verdere gezondheidstoestand.

Zie verder @826 over diverse studies waaruit blijkt dat het mazelenvirus een deel van het geheugen van het afweersysteem tijdelijk wist, waardoor kinderen die besmet zijn, vatbaar worden voor infecties met andere ziekteverwekkers.

Nogmaals: Kinderen met opzet niet vaccineren tegen mazelen is al hélemaal het spelen van Russische roulette met hun leven. Punt.

903 Wilmama    
4 maanden geleden door Wilmama
4
Meld

@901 Merci ! Jij ook de allerbeste wensen.

904 Robin    
4 maanden geleden door Robin
5
Meld

citaat uit @903 :

[Mazelenepidemie vooral onder ongevaccineerden
Verreweg de meeste van de geïnfecteerden bij een mazelenepidemie zijn niet gevaccineerd. Een zeer klein deel..........]

[Nogmaals: Kinderen met opzet niet vaccineren tegen mazelen is al hélemaal het spelen van Russische roulette met hun leven. Punt]

Wederom, onnozele angstverhalen. In mijn tijd kreeg de hele klas, de hele buurt, de mazelen. En niemand raakte in problemen.

Het krijgen van mazelen biedt het voordeel van een levenslange immuniteit (vaccins niet), een gesterkt lichaam tegen kanker + alle nadelen van het chronisch ziek zijn door vaccins heb je niet.
Althans dit was de situatie na WOII met de stijgende welvaart. Voor en rond WOII wilde nog weleens een verwaarsloosd ondervoed kind sterven (met name door een tekort aan vitamine A en C).

Niet vaccineren, spelen met vuur? Laat me niet lachen. Spelen met vuur is luisteren naar al die adviseurs met dubbele petten die bij instanties rondlopen. Alleen dommerikken luisteren naar deze lui met zeer grote poenbelangen. Gezien de vele schandalen uit het (nabije) verleden is elke woord van deze lui spelen met vuur.905 Robin    
4 maanden geleden door Robin
8
Meld

Nieuws van Mercola (er wordt veel op hem gevloekt door verkopers):

Kids Given Vaccines Have 22 Times the Rate of Ear Infections

32 times the rate of sinusitis, 4x allergies, 2x asthma, 4x hayfever, 3x ADHD and 19 times higher odds of Autism based on this 7,850 person survey.

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/11/01/more-parents-waking-up-to-vaccine-dangers.aspx

906 Robin    
4 maanden geleden door Robin
5
Meld

@906
https://rationalwiki.org/wiki/Joseph_Mercola

Joseph Mercola, doctor of osteopathy, is a popular guru of alternative medicine and naturopathy.[1] He is a member of the right-wing quack outfit Association of American Physicians and Surgeons.

Mercola advocates and provides a forum for many classic crank medical ideas, such as vaccine hysteria and the belief that modern (sorry, "allopathic") medicine kills more people than it helps. His website is a veritable spring of pseudoscience, quackery, and logical fallacies. He is also a promoter of the idea of an AMA/Big Pharma/FDA conspiracy.[2]

Despite his claim that unlike other doctors, he is not interested in profit,[3] he advertises all manner of unproven products, and has a health center that dispenses alternative medicine for a steep price.[4]

http://skepdic.com/mercola.html

(**) Mercola is one of the leaders of the anti-vaccination movement (AVM). His website has links to many anti-vaccination articles and he has posted some articles himself that, in the words of one science-based physician, reveal "his exceptionally poor grasp of the immune system."* He also seems to have an exceptionally poor grasp of epidemiology and pharmacology. His errors are too many to list, but here are some of the false or misleading notions he promotes about vaccines. (**)

Dus niets nieuws onder de zon van en over Mercola.

907 Wilmama    
4 maanden geleden door Wilmama
5
Meld

Hoe diep zit de misleiding en hoe groot moet de ramp nog worden voordat men zich iets af gaat vragen.
Hoeveel kinderen moet ze verliezen door het vaccineren voordat ze wakker wordt????

https://eenvandaag.avrotros.nl/item/nelleke-verloor-haar-zoontje-na-een-vaccinatie-maar-blijft-voorstander/

En de ramp zal nog veel groter worden en de discussie nog veel feller. Toch staat de uitkomst vast.
De heilige vaccinatie graal zal vroeg of laat ontmaskerd worden.

908 Anna van de Niemen    
4 maanden geleden door Anna van de Niemen
9
Meld

@908 Anna alias harry is een oplichter.

909 LanCaster    
4 maanden geleden door LanCaster
4
Meld

Net als de meeste baby's heeft hij wel wat last van kwaaltjes, waarvoor Nelleke naar de huisarts gaat. "We zijn daar elke keer gerustgesteld. De huisarts zei: bereid je erop voor dat je elke winter met een kwakkelend kind zal zitten, maar niet met iets ernstigs."

Tja gevaccineerde kinderen hebben nu eenmaal heel veel last van kwaaltjes. Die zie je bij ongevaccineerde kinderen niet en ik ken er heel veel.

Nelleke blijft nog steeds groot voorstander van vaccinaties. "Mijn kindje is al overleden. Ik zou het heel erg vinden als andere kindjes ook overlijden, terwijl dat voorkomen kan worden als ze gevaccineerd worden."

Kun je nagaan hoe diep de onwetendheid is en hoe groot de misleiding.
Misschien gaat ze zich nu toch heel voorzichtig een keer verdiepen in de vaccinatie problematiek voordat er een nieuwe baby geboren wordt.

Misschien gaat onze Richard en angehauchte zich ook een keer verdiepen. Al die tijd die men hier heeft verspild aan roeptoeteren had veel beter kunnen besteed kunnen worden.

910 Anna van de Niemen    
4 maanden geleden door Anna van de Niemen
8
Meld

@906 En daar heeft Mercola 100% gelijk in.

911 Anna van de Niemen    
4 maanden geleden door Anna van de Niemen
8
Meld

@899 kijk zo ken ik Robin weer, een simpele inhoudelijke vraag waar hij het antwoord niet op kan copy/pasten en dan is alles wat Robin rest heel hard draaien. Pas op dat je niet misselijk wordt!
Alvast gelukkig nieuwjaar!

912 Mevrouw Stemband    
4 maanden geleden door Mevrouw Stemband
2
Meld

@908 @910
Niet vreemd dat 'Anna'/Harry S. nou net deze stukje's tekst overslaat:

(**) Waar Wessel aan is overleden, is nooit duidelijk geworden. Artsen doen onderzoek en vinden het rhinovirus in zijn longetjes. "Daardoor zijn zijn longblaasjes beschadigd en krijg je minder zuurstof binnen. Maar dat is niet iets waar je aan overlijdt", aldus Nelleke. (**)

(**) Ondanks dat niet duidelijk is wat precies de oorzaak is van het overlijden van Wessel, merkt Nelleke dat zijn verhaal voor anderen een motivatie is om niet meer te vaccineren. "Mensen die zijn verhaal niet volledig kennen, grijpen wel zijn verhaal aan om niet meer te vaccineren. Dat vind ik heel erg." (**)

Homeopaat/anti-vaxer Harry S. uit B. grijpt alles aan om vaccineren in een kwaad daglicht te zetten. Het maakt deel uit van zijn broodwinning en unverfroren liegen is daar onlosmakelijk mee verbonden. Wees gewaarschuwd!


913 Wilmama    
4 maanden geleden door Wilmama
3
Meld

@908 Is al ontmaskerd. Alleen de meeste mensen houden liever van een goede leugen dan een ongemakkelijk waarheid.

914 Robin    
4 maanden geleden door Robin
6
Meld

@914
[ Is al ontmaskerd.]
Not even wrong!

915 Wilmama    
4 maanden geleden door Wilmama
3
Meld

citaat uit @913

[Homeopaat/anti-vaxer Harry S. uit B. grijpt alles aan om vaccineren in een kwaad daglicht te zetten.]

Vaccinatie in kwaad daglicht zetten doen de mensen met dubbele petten, die massaal zijn te vinden bij publieke instellingen. Iemand die bij farma werkt kan je nog zeggen dat ie gewoon wilt verkopen, en verkopers hangen mooie verhalen op, net als bij ieder andere multinational. Daar kan ik nog veel meer respect voor opbrengen.

Maar niet voor al die schijnheilige professoren en leden van allerlei raden. Mensen met dubbele petten zijn ratten. Die verpesten de boel. Die houden de zaak niet zuiver.

Kennedy en zijn team in de VS heeft een site vol namen met de bijhorende schandalen van die tuig.

Richt je daar maar in vervolg op. Dan ontstaat er misschien wel een vaccin zonder vieze vingers.

916 Robin    
4 maanden geleden door Robin
5
Meld

citaat uit @910

[Tja gevaccineerde kinderen hebben nu eenmaal heel veel last van kwaaltjes. Die zie je bij ongevaccineerde kinderen niet en ik ken er heel veel.]

Bij mijn huisarts is het komen en gaan met gevaccineerde kindjes. Mijn huisarts heeft zelfs een vaste KNO-specialist aangetrokken. Werk in overvloed.

917 Robin    
4 maanden geleden door Robin
6
Meld

@912
Tekst op die site is glashelder en jou opmerkingen raken kant nog wal.

Ook jij prettie jaarwisseling en gezond 2019.

918 Robin    
4 maanden geleden door Robin
6
Meld

@908 Hieronder input van Mercola over aantallen slachoffers door de mazelen en aantallen slachtoffers door de mazelenprik (combi prik, genaamd MMR), in de VS:

>> omtrent slachtoffers door de mazelen:

Despite how mainstream media portrays this disease, measles mortality is actually quite rare in industrialized nations. In the U.S., the last documented deaths directly attributed to measles were in 2003, according to the Centers for Disease Control and Prevention (CDC).6 One death was a child with a chronic disease who received a bone marrow transplant and was found post mortem to be positive for measles. The second death was a 75-year-old man from Israel, who had measles encephalitis and encephalopathy.

Only two deaths occurred in the U.S. because of measles complications in 2009. No deaths were seen in 2008, 2007 and 2006, and only one was recorded in 2005.7 (NOTE: One death of a person in 2015 who didn’t have classic measles symptoms was listed after an autopsy as dying from pneumonia as a complication of measles.question

>> Omtrent slachtoffers door de MMR-prik:

According to the CDC, this disease can be prevented with a measles-mumps-rubella (MMR) vaccine, which they claim provides long-term protection against all strains of measles. However, this vaccine offers only temporary artificial immunity, and there is an increasing amount of evidence that even vaccinated people can both get measles and spread measles, even after two doses of the MMR vaccine, whether they have visible symptoms of the disease or not.9,10

What’s more alarming is that between 2013 and 2015, 98 deaths following MMR vaccinations were reported to the Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS). In the same time fame, there were 694 reports of MMR vaccinations that caused disability. There are other options to help protect you and your family, such as avoiding public places during a measles breakout and strengthening your immune system to help your body fight the infection.

bron: https://articles.mercola.com/measles.aspx

conclusie: de prik tegen mazelen kost beduidend meer slachtoffers dan de mazelen zelf in de vs.

919 Robin    
4 maanden geleden door Robin
5
Meld

@918
Hier onder iets meer over mercola.

https://www.quackwatch.org/11Ind/mercola.html

920 Snorrie    
4 maanden geleden door Snorrie
1
Meld

Wat een weldoender die Mercola, bigfarma is er niets bij. Wat een kortingen, het is bijna liefdadigheid. ((question))

Organic Collagen from Grass Fed Beef Bone Broth 270 Tablets

Organic Collagen from Grass Fed Beef Bone Broth

MSRP:
$138.85
Your Price:
$99.97
Free Shipping**
Savings:
$38.88 (28%

921 kwatta    
4 maanden geleden door kwatta
2
Meld

@921
Bouillon blokjes in pil formaat. Gouden handel.

922 Snorrie    
4 maanden geleden door Snorrie
2
Meld

@921
En er is niet 1 alternatieviling die zegt " gooi even een mergpijp in de soep, veel goedkoper" question

923 Snorrie    
4 maanden geleden door Snorrie
2
Meld

@923
Het is wel van een rund, die gras eet.

924 kwatta    
4 maanden geleden door kwatta
2
Meld

@913 : Jonge kinderen overleden wel degelijk aan het Rhino-virus.

925 Wendel    
4 maanden geleden door Wendel
3
Meld

https://erj.ersjournals.com/content/32/2/249

Nieuwe inzichten over Rhinovirus: wel degelijk dodelijk voor jonge kinderen.

926 Wendel    
4 maanden geleden door Wendel
3
Meld

Hebben wij hier ook zo'n wet, net als in US, dat vaccin-leveranciers niet voor de rechter gesleept kunnen worden voor vaccinatieschade, ook niet als de leverancier/producent bekend was dat die schade kon gebeuren?

927 Wendel    
4 maanden geleden door Wendel
7
Meld

citaat uit @921 :

[Wat een weldoender die Mercola, bigfarma is er niets bij. Wat een kortingen, het is bijna liefdadigheid.]

Ken jij een winkel waar ze het gratis weggeven? Is farma geen winkel?

Misschien ken je een vrijgevige pillenverkoper? Normaliter romen ze de martkt af en en wordt een prijs gevraagd waarvoor een gek ze wil geven. 100.000 euro voor een paar pilletjes met bijwerkingen is geen uitzondering. Farmapillen kunnen ook zomaar flink in prijs stijgen. En investeringskosten worden systematisch voorgelogen, zoals algemeen bekend is.

Soms stijgen farmapillen wel 5000% in prijs:
https://www.ftm.nl/artikelen/martin-shkreli-de-man-die-medicijnen-5000-procent-duurder-maakt

Of zijn de pillen ronduit dodelijk voor een gebruiker:
https://www.ftm.nl/artikelen/dodelijke-medicijnen-en-georganiseerde-misdaad-gotzches-ontnuchterende-ontmaskering-van-big-pharma

Sommige artsen spelen graag onder één hoedje met farma:
https://www.ftm.nl/artikelen/schnabbelende-artsen-onderhouden-warme-banden-big-farma

Ontwikkelkosten worden systematisch te hoog opgevoerd:
https://www.ftm.nl/artikelen/fair-medicine-marktfalen-in-de-farmaceutische-industrie-vraagt-om-praktische-oplossingen

Informatie van farma (en daardoor ook van publieke instellingen) zijn systematisch onjuist:
https://www.ftm.nl/artikelen/hoe-de-belangenvereniging-van-farmaceuten-zijn-handel-veilig-stelt

Ook wordt druk gesnoept van belastingcenten:
https://www.ftm.nl/artikelen/hoe-wetenschappelijke-uitgevers-zich-verrijken-met-belastingcenten

Farma lichten graag de boel op, artsen werken hier dolgraag aan mee:
https://www.ftm.nl/artikelen/hoe-de-oorlog-tegen-cholesterol-de-farmaceutische-industrie-gouden-tijden-bezorgde

en zo kan ik nog eindeloos doorgaan.928 Robin    
4 maanden geleden door Robin
5
Meld

citaat uit @927 :

[Hebben wij hier ook zo'n wet, net als in US, dat vaccin-leveranciers niet voor de rechter gesleept kunnen worden voor vaccinatieschade, ook niet als de leverancier/producent bekend was dat die schade kon gebeuren?]

> Nee, in Nederland kan je ze wel voor de rechter slepen.
> Echter pillen en vaccins vallen niet onder de normale consumentenrecht. Als consument ben je beter beschermd door de wet voor het kopen van een broodtrommel, dan het nemen van een prik.
> Producenten en instellingen hebben geen loket voor klachten en schadevergoedingen igv gezondheidsschade.
> Er is wel een meldpunt voor schade (Lareb).

929 Robin    
4 maanden geleden door Robin
5
Meld

@928
De farmaceutische industrie doet ook aan oplichting en absurde prijzen, maar gaat geen bouillon tabletjes verkopen voor 100 euro.

930 kwatta    
4 maanden geleden door kwatta
2
Meld

@927
Nee. In nederland kan je alles en iedereen aansprakelijk stellen.
Wil je een zaak winnen dan ligt de bewijslast bij de eiser.

931 Snorrie    
4 maanden geleden door Snorrie
2
Meld

@927
Waarschijnlijk is dat ook de reden dat geen enkele alternatieveling ook een zaak heeft gehad of zelfs maar ooit zal krijgen.

932 Snorrie    
4 maanden geleden door Snorrie
1
Meld

@929
Medicijnen vallen niet on het consumentenrecht.
Onthoud dus nu eens een keer.
Ooit mee gemaakt dat een dokter je een broodtrommeltje voor schreef ?????

933 Snorrie    
4 maanden geleden door Snorrie
2
Meld

@930 Probeer nu op de inhoud van het bericht te focussen. In feite alleen een stukje statistiek. Mij zie je ook niet shoppen bij Mercola.

934 Robin    
4 maanden geleden door Robin
6
Meld

@934
Dus je vertrouw wel zijn informatie maar niet zijn producten.

935 Snorrie    
4 maanden geleden door Snorrie
2
Meld

Als een huisarts een wintersport vakantie verdient aan de griep vaccinaties dan zijn het natuurlijk maar stumpers vergeleken met dr mercola of wakefield die miljoenen binnen harken..

Als poenbelangen een maatstaf zijn dan is dat misschien iets om te onderzoeken.

936 Snorrie    
4 maanden geleden door Snorrie
2
Meld

@ Voor iedereen,

De beste wensen voor het nieuwjaar 2019!

937 Erika    
4 maanden geleden door Erika
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Sri Lanka getroffen door nog twee explosies
Srilankaanse plaats Dematagoda werd zondag al...

15 uur geleden door Querulijn Xaverius,

"All the President's Men" beho...
Degenen die hoopten op een Watergate-achtige...

7 uur geleden door Crezee

Het stinkt in Amsterdam door paasvuren Duitsl...
Wie naar buiten gaat en zijn neus lekker in d...

17 uur geleden door Hangingmen

Populariteit Trump naar nieuw dieptepunt
President Trump viert het rapport van onderzo...

20 uur geleden door Crezee

Windows XP nog steeds basis onder rijbewijssy...
Nieuw systeem bij CBR kost nu al 5 keer meer...

4 uur geleden door Hadito


ADVERTENTIE


Laatste reacties
RonMVV
OT 3...
@3696 Ik mag schijnbaar niet op OT Zodra ...

minder dan een minuut geleden door RonMVV

PuurHagelslag
"Het ligt aan Forum zelf dat ze niet in de co...
Ligt in de lijn der verwachtingen. Weer zo'n ...

minder dan een minuut geleden door PuurHagelslag

Dune
Weerloos meisje in gezicht geslagen en gescho...
Voor de oorlog schijnt een oud-tante van mij ...

minder dan een minuut geleden door Dune

Eric
"Het ligt aan Forum zelf dat ze niet in de co...
Ja, natuurlijk, de VVD ziet zijn zetels verd...

1 minuut geleden door Eric

RonMVV
Weerloos meisje in gezicht geslagen en gescho...
@34 Iemand uit Maastricht wordt een M...

2 minuten geleden door RonMVV

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig