U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 8
De 93-jarige Elisabeth Bastiaansen uit Breda is teneinde raad nu uitvoeringsinstantie CAK haar een fikse rekening heeft gepresenteerd. Of ze maar eventjes 20.000 euro wil overmaken, omdat ze enkele jaren een te lage eigen bijdrage heeft betaald. “Maar het CAK heeft de fout gemaakt.” ...

4 maanden geleden door AD

REAGEER MET EEN EMOJI
1
2
1
15

En toch evengoed proberen, trieste zooi man.

1 caso    
4 maanden geleden door caso
0
Meld

Ouderen en zwakkeren kunnen de UWV, CAK, SVB en Belastingdienst wel pakken. Allochtonen en arbeidsmigranten durven ze niet aan te pakken. Den Haag is nog altijd de reden aan het zoeken waarom de Nederlander steeds intoleranter en agressiever wordt. Ik weet wel waar Den Haag de oplossing moet zoeken, maar dat willen ze niet. Dan zijn er ineens zogenaamde internationale regels waar andere landen (o.a. Oostenrijk, België) zich niet aan hoeven te houden.

2 Johnboy    
4 maanden geleden door Johnboy
4
Meld

Ach.
Met de SVB is het hetzelfde.
Kunt U even 5.200 euro terugbetalen,
die U teveel ontvangen heeft?

3 Weetal    
4 maanden geleden door Weetal
1
Meld

@3 , moest even terugdenken aan de monitor afl. Muzikant (bijstand) zorgde voor demente moeder, en ging met konigsdag optreden. Kreeg reiskosten vergoed en paar borrels/slaapgebeuren.

Zonder enig veldwerk, (verlinkt waarschinlijk) mocht hij ook 30000 aftikken, lul je nog.

4 caso    
4 maanden geleden door caso
0
Meld

Een HOGERE eigen bijdrage als je ALLEEN woont in een verzorgingshuis???

Wie kan mij deze idiotie uitleggen???

5 =*(++)*=    
4 maanden geleden door =*(++)*=
2
Meld

Het is best onnozel, maar als iemand teveel heeft teruggekregen van b.v. de belastingdienst, moet die het ook terugbetalen.

6 TonAlias    
4 maanden geleden door TonAlias
15
Meld

@5 Waarschijnlijk een of andere minister van het vorige kabinet Rutte die zijn eigen moeder nog in een verpleegtehuis laat verrekken. Deze minister is het toonbeeld van het sociaal beleid van Rutte en trawanten (in alle drie de kabinetten).
Vooral de gedoogpartners na de val van Rutte 1 (waaronder ook GroenLinks) hebben de aanzet gegeven tot de afbraak van sociaal Nederland, zogenaamd om aan de normen van Brussel te voldoen. Normen die andere landen rustig mogen overschrijden, behalve Nederland,

7 Johnboy    
4 maanden geleden door Johnboy
2
Meld

Cak gaat het "opnieuw" met mevrouw "bespreken"..
Waarschijnlijk gaan ze dan een afossingstermijn voorstellen.
Stelletje bureaucratische, "slimme" medewerkers..

8 Strongoli    
4 maanden geleden door Strongoli
0
Meld

@6
Maar krijgt de belastingdienst dan ook een boete?
Zoals veel burgers.
Krijgt de SVB dan ook een boete, omdat
ze de boel hebben verknoeid?
Zoals veel burgers.
Ik krijg nl een boete, als ik de boel bedonder of zoiets.

9 Weetal    
4 maanden geleden door Weetal
0
Meld

@5 Zoek dat lekker zelf op rekenwonder !

10 Bollieboos    
4 maanden geleden door Bollieboos
14
Meld

Hou je vermogen dan ook onder de radar. Tijdig schenken en contant houden.

11 schrootflint    
4 maanden geleden door schrootflint
0
Meld

Ook ik moet een eigen bijdrage betalen voor mijn PGB huishoudelijke hulp in verband met mijn handicap.

Ik heb getekend voor een automatische overschrijving iedere 4 weken. Het GAK stuurt mij iedere 4 weken een brief waarin het bedrag staat dat ik moet betalen.

Mag / kan ik er dan van uitgaan dat dat bericht klopt?

Uit het artikel : "Het CAK erkent dat bekend was dat de echtgenoot van Bastiaansen al in 2003 was overleden, maar het heeft daar in de berekeningen de afgelopen jaren geen rekening mee gehouden."

Het GAK heeft dus 15 jaar geslapen?????????????????????

12 =*(++)*=    
4 maanden geleden door =*(++)*=
2
Meld

@9 : Wie heeft het over een boete? Er wordt niet eens gesproken dat men de boel bedonderd heeft, integendeel. Maar dat wil dan toch niet zeggen dat je het niet terug hoeft te betalen?

13 TonAlias    
4 maanden geleden door TonAlias
10
Meld

@10 : Als je het niet kunt uitleggen, moet je niet reageren met zo'n k*tantwoord.

14 Reagentje    
4 maanden geleden door Reagentje
3
Meld

@13 : Mag je na 15 jaar slapen door het GAK niet rekenen op coulance van die sufferds?

15 =*(++)*=    
4 maanden geleden door =*(++)*=
2
Meld

@5 Als je eigen vermogen meer is als 21.000 euro, wordt een extra eigen bijdrage door het CAK gevraagd bij een verblijf in een verzorgingshuis. Berekeningen zijn op de site CAK wel terug te vinden.

16 Roy-050    
4 maanden geleden door Roy-050
1
Meld

@16 : Uit het artikel :

"“Ze heeft jarenlang in een woning van 450 euro huur gewoond, waar ze ook nog huursubsidie op kreeg."

Hoezo 'eigen vermogen"?

17 =*(++)*=    
4 maanden geleden door =*(++)*=
4
Meld

@6
Deze mevrouw heeft niets "teveel" gekregen.
Men heeft, als organisatie, verzuimd haar een hogere bijdrage in rekening te brengen.
De fout hebben ze zélf toegegeven. Dán moeten ze óók de consequenties van die fout dragen en kunnen ze wat meer coulance tonen.

Deze 93-jarige mevrouw heeft de boel zeker niet opgelicht.

18 Strongoli    
4 maanden geleden door Strongoli
0
Meld

Volgens mij worden wij nog altijd bedonderd door de overheid m.b.t. de eigen bijdrage. Deze eigen bijdrage zou berekend worden over 8% van het vermogen boven de vrijstelling. De slimmeriken in Den Haag zijn echter vergeten dat over dat vermogen ook al 4% werd meegeteld uit de belastingaangifte. In werkelijkheid wordt dus 12% van het vermogen meegeteld voor de eigen bijdrage.
De linkse partijen (waaronder GroenLinks en SP) zijn hiervan op de hoogte maar vinden het niet meer nodig om nog aan de bel te trekken. Het zijn toch maar ouderen en zwakkeren die hiervan gebruik maken en links heeft daar niets mee.

19 Johnboy    
4 maanden geleden door Johnboy
1
Meld

@17 huursubsidie is vrij van een vermogenstoets tot 30.000 euro

20 Roy-050    
4 maanden geleden door Roy-050
1
Meld

@14 Dat kan A kwardraat+B kwardraad=C kwardraad toch zelf wel ?

21 Bollieboos    
4 maanden geleden door Bollieboos
0
Meld

@21 : Kennelijk niet. Maar leg dan maar aan mij de logica uit dat je als alleenstaande meer moet betalen aan eigen bijdrage dan voor een echtpaar.

22 Reagentje    
4 maanden geleden door Reagentje
0
Meld

@22 het inkomen van een alleenstaande (AOW) is 1.100 euro, van een echtpaar 1.520 euro, er wordt per persoon een bijdrage gevraagd als die in beide gevallen gelijk zou zijn, dan zou een echtpaar meer moeten betalen dan hun AOW inkomstem.

23 Roy-050    
4 maanden geleden door Roy-050
1
Meld

Ja, en dan komt het moment dat je godverdomme maar beter dood kunt gaan in dit godverlaten kutland. Befehl ist befehl. Betalen Die uitkeringsinstanties schelen maar weinig qua gedrag van hitler duitsland van 75 jaar geleden. Zij hebben een fout gemaakt maar laten mevrouw Bastiaansen er voor op draaien, SCHANDALIG.

24 Waarheid, gewoon zoals het is    
4 maanden geleden door Waarheid, gewoon zoals het is
3
Meld

896 of 186 euro.

Ligt het aan mij of is dat verschil abnormaal groot. Hoe weinig mag die vrouw overhouden?
Vind het echt een raar verhaal. Maar ik hoor vaker hele rare dingen van het CAK. Gehandicapten die opeens duizenden euro's terug moeten betalen terwijl ze 50 euro leefgeld hebben dat soort dingen.
Als het goed gaat dan gaat het goed het CAK is ontzettend nuttig maar als het mis gaat is het een hel voor de mensen die het betreft.

Hey CAK zet er eens een fatsoenlijke mediator tussen bij dit soort gevallen de kosten daarvan zijn minimaal.

25 Drs. Mezun    
4 maanden geleden door Drs. Mezun
3
Meld

@23
Dus mevrouw houd 200 euro over. Nah; kan ze een tientje per maand terug betalen. Succes ermee zou ik zeggen als ik haar was.

Ik denk dat het meer schrikken is om van 800 euro overhouden naar 200 overhouden te gaan.

Maar wat een bedragen man. Ik had al lang in 1 of ander 3e wereld land gezeten waar ik voor een minimaal bedrag een jong blom privé zustertje van een jaar of 30 had, die me iedere dag deed wassen. En nog een beetje geld over voor een pijp roken of een whiskytje

26 heyou    
4 maanden geleden door heyou
1
Meld

@22 , omdat die partner meestal niet ook in het verzorgingstehuis woont en er dus een eigen huishouden op na moet houden, huur betalen e.d., Bij een alleenstaande is er geen eigen huishouding, die kan dus meer missen.

27 Giesje    
4 maanden geleden door Giesje
1
Meld

@26 Het is altijd moeilijk om individuele gevallen met elkaar te vergelijken, maar deze mevr. heeft volgens dit artikel AOW+een klein pensioen en daar is de 896 euro eigen bijdrage op gebaseerd. Wat ik wel weet dat een alleenstaande ongeveer 400 euro overhoud per maand en dat alle kosten.....huur appartement, schoonhouden, gas/licht, tv/internet aansluiting, voeding en verzorging van de bewoner in de te betalen kosten zijn inbegrepen. Wat wel heel erg per instelling varieert zijn de overige kosten zoals was/strijkkosten, bijdragen voor extraatjes (koekje bij de koffie/thee, extra hapje extra, activiteiten begeleiding) daar moet in sommige instellingen behoorlijk voor betaald worden.

28 Roy-050    
4 maanden geleden door Roy-050
0
Meld

@28
Net gekeken, maar eerder 300. Een modaal inkomen gaat zo'n 1500 euro betalen. Als je tenminste niks hebt, anders is het nog veel meer.

Ik moet ineens denken aan een Zambia van een aantal jaar geleden. Wat kunnen wij leren van andere Europese landen. Daar was Noorwegen dacht ik en die hadden hun verzorgings tehuizen in Spanje of Marokko. Familie mochten gewoon op bezoek komen en die kregen overnachtingen en vliegtickets gewoon betaald en en uiteindelijk waren de verzorging kosten voor de staat met maar liefst 2/3 gedaald.
Zo'n idee zal hier wel niet doorkomen, want Rutte heeft denk ik zijn kosten wel met 90% laten dalen door gewoon de eigen bijdrage op te voeren

29 heyou    
4 maanden geleden door heyou
1
Meld

Zambia is zembla. Autocorrect

30 heyou    
4 maanden geleden door heyou
0
Meld

** gebruiker verwijderd **

@17 Ben toch wel benieuwd of u hetzelfde probleem tegenkomt als ik, als u hulp of zo heeft. Je hebt "mijn CAK" . Maar als ik daar inlog om mijn open rekening te zien staat er "u heeft geen rekeningen openstaan"? Terwijl ik weet dat er rekeningen open moeten staan. Ze hebben die website ook niet op orde, en ik heb het al een paar keer aangegeven maar er veranderd niets. Het is anders makkelijk om te betalen, anders moet je de papieren er weer bij zoeken.

31 gebruiker verwijderd    
4 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@28
Heb het met mijn moeder meegemaakt.
Deed haar administratie.
Kreeg elke maand een flinke rekening voorbijkomen de kosten. Er bleef bijna niets van haar aow over.
De gekste dingen werden gedeclareerd door het tehuis.
Heb vaak om uitleg over de kosten moeten vragen.

32 Strongoli    
4 maanden geleden door Strongoli
0
Meld

Dat geld heeft die mevrouw niet, dus diegenen die de fout gemaakt hebben, draaien zelf maar voor de schade op.

33 Marrie    
4 maanden geleden door Marrie
0
Meld

@28 . Dat is juist. De was haalden wij op ook deden wij de kleine boodschappen , als de oude dame nog kinderen en kleinkinderen heeft hadden die dit ook kunnen verrichten.

34 briand    
4 maanden geleden door briand
0
Meld

@31 : Ik kijk nooit op die website! Ik heb vanaf het begin een PGB waar ik erg gelukkig mee ben. Maar ik heb wel geleerd afstand te nemen van de betrokken partijen achter de schermen : gemeente, SVB, CAK, die koninkrijken op zich blijken te zijn en blijkbaar nooit van samenwerking hebben gehoord. En ook niet van minder bureaucratie.

35 =*(++)*=    
4 maanden geleden door =*(++)*=
1
Meld

@6

Niet waar:

artikel 21 lid 2:

Artikel 21. Herziening tegemoetkoming in het nadeel van belanghebbende om andere reden

1. De Belastingdienst/Toeslagen kan een toegekende tegemoetkoming herzien:
a. op grond van feiten of omstandigheden waarvan de Belastingdienst/Toeslagen bij de toekenning redelijkerwijs niet op de hoogte kon zijn en op grond waarvan de tegemoetkoming vermoedelijk tot een te hoog bedrag is toegekend, of
b. indien de tegemoetkoming tot een te hoog bedrag is toegekend en de belanghebbende of zijn partner dit wist of behoorde te weten.
2. Een tegemoetkoming kan met toepassing van dit artikel niet meer worden herzien indien vijf jaren zijn verstreken na de laatste dag van het berekeningsjaar waarop de tegemoetkoming betrekking heeft.
3. Een herziening op grond van dit artikel kan leiden tot een terug te vorderen bedrag.


Verjaring na 5 jaar, ik geloof dat deze mevrouw zich daar ook op kan beroepen, dus niet akkoord gaan en beroepen op verjaring, in dat geval hoeft ze maar over de laatste 5 jaar terug te betalen, scheelt weer een flinke rib met rente erbij gerekend...
Maar als ze start te betalen zonder te beroepen erken ze de schuld en is verjaring niet van toepassing.

36 ActiveRush    
4 maanden geleden door ActiveRush
1
Meld

Dit is het nieuwe normaal in Nederland. Ik heb dringend behoefte aan een teiltje.

@36 : Ze hebben immers twee jaar teruggevorderd die binnen die laatste vijf jaar vallen. Uit het artikel in AD:

"Het CAK verordonneert de Bredase dat ze alsnog de hoge bijdrage betaalt over de jaren 2016 en 2017. "

37 Wendel    
4 maanden geleden door Wendel
0
Meld

@5 : Ik denk dat dat te maken heeft met dat men tegenwoordig niet meer ieder een volle AOW en pensioen krijgt, maar dat de inkomens voor een echtpaar aan elke helft van het echtpaar voor de helft worden toegekend. Iedere helft van het echtpaar heeft een laag inkomen, dus betaalt ook lage eigen bijdrage.

Ze is nu alleenwonend. Dan geldt dus de volle AOW/pensioen alleen voor haar. Weliswaar is dat dan weer lager in het totaal dan voor een echtpaar, maar evengoed hoger inkomen per persoon, dan dat in tweeën gehakt inkomen per persoon toen haar man nog leefde. En de eigen bijdrage zal gerelateerd zijn aan het inkomen.

Denk ik.

38 Wendel    
4 maanden geleden door Wendel
1
Meld

Ik heb momenteel ook ruzie met het CAK vanwege hun afrekeningen.
Mijn situatie; Ik zit in de WAO en ben woonachtig in Duitsland. Mijn zorgpremie wordt vooraf in Nederland ingehouden en ben in Duitsland verzekerd.
Ik krijg ACHTERAF rekeningen omdat er deels te weinig premie wordt ingehouden en daar ben ik het niet mee eens.
Ik hierover heb in 2016 geklaagd, ten eerste omdat ik vind dat ik net als alle andere verzekerden het recht heb vooraf te weten hoeveel ik moet betalen. Ten tweede omdat ik een rekening van meer dan 800€ heb gekregen voor 2011. Dit dankzij de nalatigheid van het UWV en het CAK ivm mijn verhuizing naar Duitsland.
Op mijn klacht werd niet gereageerd en ik kreeg in augustus van dit jaar plotseling een beslaglegging op mijn uitkering ivm een andere afrekening waar ik ook over geklaagd had. Dit om bovengenoemde reden, en het feit dat deze rekening hetzelfde kenmerk droeg als die van 800€.
Dat was een rekening van 70€ die vermeerderd met alle kosten op 500€ uitkwam.
Ik heb geen aanmaningen of waarschuwingen gekregen, de deurwaarder had ze naar een oud adres gestuurd.
Al mijn klachten zijn afgewezen.
Daarbij ben ik chronisch ziek, heb zowel psychische (PTSS door toedoen van derden) als ook lichamelijke klachten en kom zo al amper rond. Klagen kost mij mijn volledige energie en op hulp hoef ik ook nergens te tellen.
Ik weet momenteel ook niet hoe nu verder...

39 Freidenker    
4 maanden geleden door Freidenker
0
Meld

@36 , In mijn geval:

Is er een verjaringstermijn voor het sturen van jaarafrekeningen? Uitgeklapt

Er is geen verjaringstermijn voor het afrekenen van verdragsbijdragen. Het kan voorkomen dat u in voorgaande jaren al verdragsgerechtigd was, maar over die jaren nog geen jaarafrekening heeft ontvangen.

U moet er dus op rekenen dat wij u de jaarafrekeningen over oude jaren nog wel toesturen. Als u te veel heeft betaald, krijgt u dat bedrag van ons terug. Heeft u te weinig betaald, dan moet u dat bedrag alsnog bijbetalen. Maar dan kunt u meestal wel een betalingsregeling afspreken.
https://www.hetcak.nl/regelingen/buitenland

40 Freidenker    
4 maanden geleden door Freidenker
0
Meld

** gebruiker verwijderd **

@35 Maar ik heb wel geleerd afstand te nemen van de betrokken partijen achter de schermen : gemeente, SVB, CAK, die koninkrijken op zich blijken te zijn en blijkbaar nooit van samenwerking hebben gehoord. En ook niet van minder bureaucratie.

Ja daar ben ik ook achter.
Je hoeft ook niet op die website te kijken, want je wordt er niets wijzer van .Ze doen er niets mee volgens mij.

41 gebruiker verwijderd    
4 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@41 : Ik ontving dezw eek een brief van de SVB over een verantwoording van het door de gemeente ter beschikking gestelde bedrag.

Waarom krijg ik die brief?

Dat is toch een zaak tussen de gemeente en de SVB?

Dit als voorbeeld van de onzinnige bureaucratie : ik moet er nu mee naar de gemeente om te kijken of het klopt.

PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!

42 =*(++)*=    
4 maanden geleden door =*(++)*=
1
Meld

@39 : Bent u in staat uw correspondentie in te scannen en aan een email te hangen? Dan kunt u misschien via de mail contact opnemen met een advokatenkantoor in NL, vaak is het eerste consult gratis. Daarin kijken ze gelijk of u kans maakt als u een rechtszaak begint. Kunt u ook gelijk navragen of u, in verband met uw gezondheid, fysiek aanwezig moet zijn en wat daarin eventueel opties zijn, of een Skype-verbinding in zo'n geval ook mag.

U zou dan moeten zoeken op een advokatenkantoor dat verstand heeft van dit soort verdrags-situaties. Die zult u misschien het snelst vinden in een stad dichter bij de grens met Duitsland, Enschede o.i.d. of Tilburg, wat er eventueel het dichtst bij u is of waar u zo'n kantoor maar kunt vinden.

U moet altijd overal schriftelijk over communiceren, nooit via de telefoon, met de instanties, zodat u bewijs van alles hebt en ze u niet kunnen voorliegen om u later des te harder te kunnen pakken. Als u wordt gebeld moet u altijd achteraf een mail sturen waarin u precies bevestigt wat er is gezegd door beide partijen. EN het is belangrijk om die mail te sturen "met ontvangstbevestiging", dan krijgt u een automatisch gegenereerd bericht dat zij het hebben ontvangen, kunnen ze daar ook niet over liegen bij een rechtszaak. De meeste email-providers hebben die optie als u even rondkijkt in uw inbox waar u die mail vanuit verzendt.

43 Wendel    
4 maanden geleden door Wendel
0
Meld

Ook een optie om een advokaat te vinden zou kunnen zijn mailen met het Juridisch Loket in NL ik weet niet of die ook voor mensen in een ander land werken, maar u bent Nederlander, nog steeds? Let op dat u uw paspoort op tijd verlengt, na vijf jaar is de overheid niet meer verplicht, u te helpen als u in het buitenland in de problemen raakt, en omdat u in het buitenland woont hebt u geen adres in een NL gemeente, dan kunt u statenloos worden.

44 Wendel    
4 maanden geleden door Wendel
0
Meld

** gebruiker verwijderd **

@42 Tja, anders verveel je je misschien, zo blijf je lekker bezig.
Ik had meer last van de rekeningen,onduidelijk en door elkaar ik kon er geen touw aan vast knopen.
Daarom ging ik naar die website om te zien wat er exact open stond, nou niets dus.
Paar keer op aangesproken en ze zouden het aanpassen, volgens mij is er nog niets gebeurd.
Zal vanavond een kijken.

45 gebruiker verwijderd    
4 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@43 tegenwoordig neem ik al dit soort telefoontjes etc. op. Ze bellen dan op een ongeschikt tijdstip en ik vraag ze later terug te bellen dan zet ik opname apparatuur aan.

46 Merlinswit    
4 maanden geleden door Merlinswit
0
Meld

Dat kunt u ook verder bij het Juridisch Loket navragen, ik meen dat het consulaat van NL in DU uw zou moeten helpen uw paspoort te verlengen. Of u wipt de grens over, maar dan wel twee keer, één keer om aan te vragen, één keer om het op te halen.

47 Wendel    
4 maanden geleden door Wendel
0
Meld

Het is al super schandalig dat als je met 2 personen bent maar 186 euro kwijt bent en met 1 persoon 896 euro. Dat is al godgeklaagd. Bezopen gewoon terwijl me met 2 personen dubbel zoveel kosten hebt als alleen. Het zou dus andersom moeten zijn. En dan nog als je weet dat ze alleen word dan nog willens en wetens die fout maken. De ambtenaar zou die fout uit eigen zak moeten ophoesten niet dat arme mens

48 Jan met de korte achternaam    
4 maanden geleden door Jan met de korte achternaam
0
Meld

Verder heeft het niet veel zin het geld bij deze vrouw terug te halen. Als het goed is komt er nauwelijks 1200 euro binnen aan AOW en pensioen, en moet ze al 896 euro betalen per maand en ze moet ook eten. Ze zegt ook dat het voor haar niet meer hoeft. Als het mij zou overkomen nam ik een pot pillen en kunnen ze barsten daar.

49 Jan met de korte achternaam    
4 maanden geleden door Jan met de korte achternaam
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Eindrapport Mueller beveelt geen nieuwe aankl...
Tegen president Trump en zijn entourage zijn...

20 uur geleden door Aardbezie

De Jonge: ik vond het noodzakelijk om even ee...
Zijn oproep tot verzet tegen Baudet noemt Fre...

17 uur geleden door NOS

‘Alsjeblieft tien doden, we hebben een...
Op extreemrechtse fora werd opgewonden gereag...

20 uur geleden door Vwpeter

‘Thierry Baudet wordt de nieuwe ministe...
'Dit land, geïndoctrineerd door de linkse med...

1 dag geleden door Inter

Linkse ‘anti-racisten’ roepen ope...
Antifa-tuig belaagt journalisten

9 uur geleden door Inter


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Strongoli
Forum voor Democratie op 26 zetels in peiling...
Waarom zou het níet mogelijk zijn om met FVD...

12 minuten geleden door Strongoli

Geert
Thierry Baudet heeft de zelfbenoemde ‘verst...
@25 Schrijfstijl dat is nog niet erg maar dat...

24 minuten geleden door Geert

handsfree
Thierry Baudet heeft de zelfbenoemde ‘verst...
@20 Ah, dan zal het ook wel links zijn gewees...

44 minuten geleden door handsfree

handsfree
Linkse ‘anti-racisten’ roepen openlijk op...
Ik heb niet kunnen vinden dat het waar is wat...

ongeveer 1 uur geleden door handsfree

De Ruyters van Michiel
Baudet met Forum voor Democratie de grootste ...
De Ruyters zeggen: "Je gaat gewoon zien dat M...

ongeveer 1 uur geleden door De Ruyters van Michiel

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig