Trump voert asielban in (joop.bnnvara.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door chouffleur in Politiek  ·  247 Reacties

  • 23
  • 1152x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dit complete draadje bestaat hoofdzakelijk uit scheldkannonades vanuit Links op Trump.
Kom op beste wereldverbeteraars dat kunnen jullie beter.
Wat een zielige toestand. Geef gewoon je verlies toe en zoek echte argumenten.

9
201 Mollevanger

@201
Dat lijkt mij een prima argument om niet op dit soort draadjes te reageren.

12
202 -Koeievla-

@197
Feiten Crow........

9
203 Tismewat

Men kan gewoon asiel aanvragen bij de officiële grenspost.
Dus wat is daar fout aan?

5
204 chouffleur

@201
Maw, ben je tegen die oranje bully, moet je je snuirt houden op dit soort draadjes? Echt?

Je voelt je echt thuis, he, onder de 'beschermende' vleugels van Donald.
Net als de oranje bully duldt je over het geen verkeerd woord

12
205 Zwartwit

@205 Dat is totaal niet wat @201 schrijft.

6
206 Scrow

@206
Is dat zo? Commentaar zijn scheldkannonades, alleen positieve reacties zijn ok.

Je hebt gelijk. @201 bedoelt het niet zo.

Zou je mij kunnen verlichten en kunnen uitleggen wat er dan wel over die oranje bully geschreven mag worden?

10
207 Zwartwit

@204

Daarmee respecteert die oranje bully de rechten Zijn land dus absoluut niet.

Uit het artikel, quote
Volgens mensenrechtenorganisaties is zijn beleid onwettig, omdat de Amerikaanse wet iedereen die zich in de VS bevindt, of die aankomt in de VS het recht biedt om asiel aan te vragen, ongeacht hoe ze het land binnengekomen zijn.

Het is dus een Amerikaanse wet die aan zijn laars gelapt wordt.

10
208 Zwartwit

** gebruiker verwijderd **

@27 Ik snap niet waarom de haters zo dolgraag illegalen binnen wilt laten , wat zit daar toch achter ?


Ja, dat begrijp ik dus ook nog steeds niet??

209 verwijderd110

@207 Nou, bijvoorbeeld je reactie in @208 (behalve dat oranje weer) is prima. Steekhoudend argument.

2
210 Scrow

@209 Ik zie ook niet zo in waarom het zo erg is dat asielzoekers zich via de officiele weg moeten melden ipv illegaal de grens over.

2
211 Scrow

@209

Je snapt toch wel dat het draadje over US of A gaat toch?

Waarom mensen tegen die bully trappen? Omdat hij zelfs de Amerikaanse grondwet niet respecteerd.

In the national anthem wordt ieder deel van het volkslied afgesloten met "O'er the land of the free and the home of the brave"

Die bully zingt het ook, maar meent er geen flikker van. Hij zingt het met twee opgestoken middelvingers naar the founding fathers.

Daarom trap ik tegen die bully. Tegen hem die ook maar een greintje respect voor de states ontbeerd.

8
212 Zwartwit

Het rechts op asiel staat in verschillende landen onder druk. Niet omdat burgers in die landen vreemdelingenhaters zouden zijn. Dat zijn ze net zo min als vroeger, toen het asielrecht geen problemen opleverde.

Het asielrecht in zijn huidige vorm staat onder druk door grootschalige asielfraude. Door het misbruik dat asielzoekers, politici en NGO's ervan maken om immigratiepolitiek te voeren die volgens de wetten van hun land verboden is.
Het asielrecht is inmiddels zodanig opgerekt dat het ongeloofwaardig is en van het vreemdelingenrecht een dode letter heeft gemaakt. Voor de belangengroepen een hemel op aarde, maar de burger laat je zien dat de politiek volkomen willekeurig omgaat met de Wet.

Voeg erbij eigen burgers die voor kleine vergrijpen zwaar worden beboet of bestraft, terwijl het OM stelselmatig misdrijven en misdaden van asielzoekers seponeert om te voorkomen dat negatieve statistische feiten neerslaan en het draagvlak verkruimelt nu razendsnel.


Links Nederland moet kijken naar de grote financiële en carrièrematige belangen die de eigen mensen bij immigratie en asiel hebben. In plaats van anderen verwijten te maken.

3
213 duurendaal

** gebruiker verwijderd **

@212 Daarom trap ik tegen die bully. Tegen hem die ook maar een greintje respect voor de states ontbeerd.

Moet jij weten, ik zie het dus anders!
Waarom moeten die migranten maar ongecontroleerd binnen kunnen lopen?? Trump heeft beloofd daar een stop op te zetten, en houdt zich aan zijn woord. Hij houdt geen legale immigratie tegen.
Dat is wat jullie hier dus ook prediken, grenzen wijd open, en kom maar binnen. De ellende wat dat met zich meebrengt zijn jullie doof en blind voor, en voor veel mensen is het nu genoeg!

214 verwijderd110

Uitspraak dr. Gorka:"Trump is kryptonite to political correctness."

En daarmee is alles gezegd, Trump doet niet mee aan het toneelstuk van de swamp (glimlachen voor de camera en daar zaken zeggen die je ergens anders weer glashard ontkent)

Trump breekt dat hele gebeuren af en dat valt maar moeilijk te accepteren voor al die links liberalen, pussies en sjw's die in een fanta wereld leven.

7
215 Proemevla

@211
Dat was altijd al zo. Wat is daar zo bijzonder aan?????

5
216 Tismewat

@140
Er is maar 1 antwoord voor je. Obama! .. De strijd die vooraf ging aan de verkiezingen en de media die alles opblaast wat ze maar kunnen. Ook Obama als een messias behandelen. Het was in die tijd al duidelijk hoe verdeeld de boel was. Trump stapte er middenin, En hij heeft de linkse overheersing ontmaskert. Hij weet voldoende de boel te stoken waarbij het masker afvalt van de linkse manipulatieve misdadigers die zichzelf de hemel in prijzen. Het feit dat Trump de verkiezingen won en zichzelf in stand houdt me de midterms is een teken aan de wand dat de ogen open gaan ten aanzien van het verwoestende effect van links.

De SJW en de politiek correcte doctrine blijven zelf de boel opzwepen. Trump is verkozen tot president op een democratische wijze. De media heeft hem continue belaagd, wellicht om de opinie te beïnvloeden. Ze waren zo gelukkig toen ze Obama hadden, maar met Trump worden allerlei beschuldigingen de ether in geflikkerd en .... Ik heb nog geen bewijs gezien. Niets wat ook maar enigszins schokkend is, anders dan een stel SJW schreeuwers die niet met hun tere zieltjes overweg kunnen.

WOI
https://www.cbsnews.com/news/trump-world-leaders-mark-100-years-since-end-of-world-war-i/

Trump is dus aanwezig. Macron maakt nog even van de gelegenheid gebruik om Trump een steek onder de gordel te geven. De vieze linkse tactiek om van rechts altijd maar de slechterik te maken. Macron benoemt niet wat de EU doet met de landen. Waar zijn de referenda, waar is de keuze bvan de burger. De EU is opgelegd. We mogen kiezen, maar niet dat ze ontbonden wordt. Dat is het nationalisme en dictatuur wat de EU aanhangt. En dat benoem je niet, want dat wil je wellicht niet horen/zien.

En dat het hem niet deert dat er mensen vermoord worden me tdie aanslagen...Trump is geen overgevoelige SJW idioot, maar dat het hem geen zak uitmaakt is onzin. Hij komt juist op voor de burgers door de criminelen an de zuidgrens tegen te houden en hun drugkartels die veel meer slachtoffers eisen dan deze schietpartijen. Hij spreekt zich uit over het die incidenten, maar men loopt te schreeuwen dat links als heilige verklaart moet worden en rechts veroordeeld moet worden. De media maakt wel even uit dat Trump de schuldige is, terwijl zij zelf de communicatie doet en probeert de opinie te beïnvloeden. Daar war de media gewoon hun mond moet houden en geen spraakbuis is van de bevolking, stelt ze zich wel zo op. Het is een opiniestrijd die we hier op NK ook zien. het wordt er nooit beter op.

Trump is geen heilige, zoals Obama werd afgeschilderd. Toch krijgt hij meer gedaan voor Amerika dan menig president. En de rest van de wereld moet hun klaploperij eens bijstellen en zich ook voor de burgers opstellen i.p.v het overduidelijk faciliteren van een clubje elite die de macht naar zich toer wil halen.

4
217 sparta

@215 En anderen noemen hem een kanker die men beter diep weg kan snijden.

4
218 Drs. Mezun

@215 LOL

1
219 Ogod

@214 niemand zegt dat iedereen binnen blijven, men stelt alleen dat het voor iedereen mogelijk moet zijn asiel aan te vragen, daarna kan een land zelf bepalen of men wel of geen asiel verleent,

6
220 streek

@15 Trump draait dagelijks zijn woorden, en elite, nou laten we vaststellen dat hij zelf elite is, al zijn maatregelen voorlopig vooral goed zijn voor de elite en dat hij zelf vooral het moeras vult.

7
221 streek

@221 is voor @215 .

4
222 streek

@220
Dat is ook voor iedereen mogelijk (asiel aanvragen), verder is het voor iedereen mogelijk om als immigrant naar de vs te gaan, wel netjes, zoals het hoort, gewoon aanvragen.

Ilegaal de grens overschrijden, illegaal in het land blijven, illegaal stemmen, dat is wat links /democraten/ pussies willen (nog steeds) en dat is nu passé en terecht.

2
223 Proemevla

@223 nee dat is niet wat anderen willen, Obama heeft heel veel mensen uitgezet.

Je mag illegaal de grens oversteken niet koppelen aan een asiel aanvraag.
Daar gaat uw held de mist mee in.

Trouwens Trump de ondernemer is altijd heel blij geweest met al die illegalen.

6
224 streek

@221 @222
Nou nee, de linkse fake news media draaien nu al een jaartje of twee alle woorden en daden van Trump om, proberen om hem van alles te beschuldigen (het hele npc rijtje 'racist, fascist ...'.
Trump is heel consistent, voert uit wat hij tijdens de verkiezingen al beloofd heeft.
En nu bij de mid terms heeft ie beloofd wat te gaan doen aan de illegalen, de aanwezige illegalen (en bijbehorende zaken als verkiezingsfraude) en de would be illegalen.

4
225 Proemevla

@224
Je mag niet illegaal de grens overschrijden, punt.

5
226 Proemevla

Mooi.

2
227 solidsteel

* Verwijderd door de redactie *

228 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

229 E.Meel

@226 nee je mag altijd een grens oversteken, je mag je niet illegaal in een land ophouden, er illegaal wonen en werken.

Maar goed blijf uw eigen sprookjes lekker geloven.

6
230 streek

@230 Nee hoor , je mag niet altijd een grens oversteken.

0
231 solidsteel

@225 dat belooft hij al 3 jaar, dus wat is nieuw?
En wat zijn woorden draaien betreft, vertel eens kende hij die nieuw door hem aangestelde opvolger van Sessions nou wel of niet?
U weet altijd precies hoe het zit dus u moet dat weten.

6
232 streek

@230
Hilarisch, de onzin waar je aan vast houdt.
Je mag geen enkele grens illegaal overschrijden, je hebt je te melden bij een grensovergang.
Illegaal overschrijden van de grens leidt in de VS tot 'criminal and civil charges', staat al jaren in de (grens)wet van de VS.

1
233 Proemevla

@233 niet als je vervolgens netjes asiel aanvraagt.
Leer nou eens het verschil daartussen.
De amerikaanse wet zegt dat je asiel mag aanvragen zodra je een voet op Amerikaanse bodem zet. Nergens staat dat dat alleen bij een grenspost mag.
Dan had men als die Cubanen ook direkt moeten oppakken toen die aan de stranden van Florida kwamen.

5
234 streek

@232
Je leest te veel fake news.
Whitaker is niet de opvolger van Sessions, Whitaker is plaatsvervangend AG en hij blijft dat tot er een nieuwe AG voorgedragen wordt door Trump en dat mag iets van ca. 200 dagen zo blijven.

Daarom hoeft Whitaker ook niet door een nominatie proces en hoeft zich al zeker niet terug te trekken van enig onderzoek.

2
235 Proemevla

@235 dat zeg ik niet en vraag ik niet,
ik vroeg hoe goed hij de man kende, daar zijn namelijk 2 nogal tegenstrijdige uitspraken door Trump over gedaan.

5
236 streek

@234
De Amerikaanse grenswet zegt dat je vervolgd wordt en uitgewezen als je illegaal de grens overschrijdt en die wordt nu toegepast.

3
237 Proemevla

@236
Toch wel [quote]door hem aangestelde opvolger van Sessions nou ..[/quote]

3
238 Proemevla

@237 hoe vaak moet het nou nog herhaald worden?
Als je asiel aanvraagt geldt dat niet.
Wel als je vervolgens je vestigt, een baan zoekt of op een andere manier in dat land verblijft maar niet als je een asiel aanvraag doet.

5
239 streek

@239
Kun je rustig blijven herhalen maar is niet waar, je hebt het over de Obama periode waar de mensen een asiel formuliertje kregen en gewoon losgelaten werden.

3
240 Proemevla

@214

Een migrantenstop voor een aanstormende meute van 5000 zuid-amerikanen. 5000 personen op een vevolking van bijna 400.000.000 ? dat is meer dan verwaarloosbaar klein.
Er sterven per dag meer mensen in de states dan dat er nu dus door die 5000 bij zouden komen.

5
241 Zwartwit

** gebruiker verwijderd **

@220 niemand zegt dat iedereen binnen blijven, men stelt alleen dat het voor iedereen mogelijk moet zijn asiel aan te vragen, daarna kan een land zelf bepalen of men wel of geen asiel verleent,

Dat zegt men dus wel, de grenzen moeten open zodat met de echte enkele vluchtelingen, ook al het gespuis kan binnenlopen. En dat wel of geen asiel verlenen werkt hier ook prima he?? je krijgt ze er nog al makkelijk uit..laat me niet lachen. Zelfs dan wordt dat aan alle kanten gefrustreerd, door de Politiek/door Links/ en door de asieleisers zelf in het bijzonder. As het nu autochtonen waren wist men ze wel aan te pakken,maar met criminele illegalen schijnt dat onmogelijk te zijn? Hoe de kaarten liggen werd met de uitspraken ivm de blokkeerfriezen weer extra duidelijk. Dat Trump daar iets aan doet vind ik toe te juichen.

Kijk naar @223 Daar ben ik het dus ook volkomen mee eens.

242 verwijderd110

@241
Het gaat niet om 1 karavaan met een paar duizend mensen, het gaat om een gebeuren dat al jaren aan de gang is, een gebeuren waarbij nu al minstens 12 miljoen illegalen in de VS zijn, een gebeuren waarbij soms 50.000 mensen per maand illegaal de grens overgingen.

2
243 Proemevla

@226

Ach, je hebt al zo vaak de grens overtreden en dat werd gewoon toegestaan

5
244 Zwartwit

@244
Ach ja, bij gebrek aan feiten / argumenten probeer je het maar met een losse flodder die nergens op slaat.

2
245 Proemevla

Hier Levin over het smerig spel van de democraten (ook wbt. Whitaker) :

1
246 Proemevla

** gebruiker verwijderd **

@241 en migrantenstop voor een aanstormende meute van 5000 zuid-amerikanen. 5000 personen op een vevolking van bijna 400.000.000 ? dat is meer dan verwaarloosbaar klein.

Maakt niet uit, het asiel aanvragen is voor mensen die het echt nodig hebben. Maar dan nog doe je dat netjes door je te melden bij de grens met al je papieren. Als meute een land binnendringen mag van mij flink bestraft worden, als je zo ver gaat kom je niet met goede bedoelingen.

247 verwijderd110

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

Bij de VVD staat integriteit niet hoog in het vaandel.De lijst met corruptie schandalen bij de VVD is lang....

zojuist geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
GeenStijl: Hoera! @StasJenV heeft 765.000 euro verbrand

ach, wat zou het. is toch allemaal geld van die nederige burgers, zie je v.d. Burg lachend denken...

1 minuut geleden geplaatst door ABRACADABRA

VBOH
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@9Als melden om niets wolven roepen is geworden. Er was eens een jongetje dat het leuk vond om wolven!!! te roepen net buiten het dorp. De...

2 minuten geleden geplaatst door VBOH

Schildpad
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

@6Het is een heel lang verhaal en ik heb er een beetje overheen gekeken. Kan het zo zijn dat Bosma iets tegen die man heeft, en omdat die ma...

5 minuten geleden geplaatst door Schildpad

maarten1234
Op vrijmarkt met een tikkie betalen wordt steeds populairder

straks de fiscus die even verhaal komt halen bij je...

6 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

allemaal bij aankomst registrereren; wie een scheve schaats rijdt, gaat op het vliegtuig naar eritrea...

7 minuten geleden geplaatst door maarten1234

eh
Algeria signs $3.5B deal with Qatari firm to develop world's largest dairy farm

Men wil vast water uit de ondergrondse waterbron gebruiken, doch dat is water van 5000 jaar geleden en die bron wordt niet aangevuld..............

8 minuten geleden geplaatst door eh

maarten1234
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

ik heb medelijden met de natuur; in corona werd dat al platgelopen maar met nog meer mensen nog erger....

9 minuten geleden geplaatst door maarten1234

spookrijder
Politie weegt uiterlijk en afkomst niet langer mee bij controles op straat

@4 Ben jij wel eens een neger met een paarse neus tegengekomen? 😉...

11 minuten geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Indian Hot NudeSunny Leone Hot Sexy VideoAbella Danger Full Porn VideoComics Porno3dVecina CachondaMetart XMirzapur X VideoBeta ChudaiTeens ScissoringNaruto And Sasuke PornUndress Ai FreeCrazyjamjam NudeBig Cock ShemalesDubai Porn StarAfrican Hot SexPolice Wali Ko ChodaRough Extreme PornNsfw TeensMelissa Fumero NudeLatex Bondage PornEthiopiansex VideoFuck In GymBf Sexy Devar BhabhiLesbian Bdam PornTamil Actors Xxx VideosHow To Make Myself SquirtSexybody PornTraps CumingPorn VintageBrazzers PornosuEmpire Of LustPornktube MomXvideos34Uma Jolie AnalHermosas PornTriple X Blue PictureAngela White OnlyfansTiktok Porn Reddit免费韩漫Amanda Seyfried BoobsHamster Video SexeMizukawasumireAlison Brie LeakedIndian Xxx Viral VideoSanileonX Movie Sex ScenesPornmom HdRedtuberDanixxxAshlee Cleveland PornBatman Fucks RobinKisscossMature Vr PornTeen Porn HdVoyeue House TvNua Ao.vivoSundar KandRaashi Khanna PornAsian Black PornFrist Time XvideoJizzcomRapping PornEbony Bi Sexual ThreesomeRahkigiovanniSimran SexMelissa MonetEmo Sex VideoCartoon Porn GalleryCamila Cabello NudeMiley Cyrus PeeingKavr-312Yhivi CreampieMizd-344 JavBrn 10 PornDylan Ryder PornLilushandjobsCamp.cretaceous PornUsaaexguideFabswinfT X X XFingering PornosSexa VideoWaifumia LeakedSexgirlvideoGoddess Green EyesChokeing PornJessica Biel PornChaturbate SquirEporner.comKatie ThorntonYoupirnLesbian Boob PlayXxx Step Sister ComClitoral EdgingBrazzars.freePorn Free To ViewWife CummedAudio Porn StoryCammodels ComIncesto 10Chris DamnTina Leoni NudeSexy Kate UptonDogy Still PornWww Flizmovies ComCrystalrush PornDirtyroulletteChaterbatrX Assamese VideoLove Making PicsPascal PornXxx 89comPotnhatFoursome GifBoobs FingeringDesi Aunty Xxx PornJewel DnyleBbw Mom And Son PornLatina Bent Over3d FutarinaHot Pussy ImagesPotnoWww NoughtyamericaBeautiful Porn StartLolipopgiToriel HentaiBf Xxx Sex VideoNetherlands PornPorn Bed ShareGaming Anime PornAfricasexWebchoxAmanda Cermy NakedMilf BeschHuge BoodyAlicia_uwuHollywood Actress Sex SceneLydia Violet NudesMaria Malkova Porn3 Some SexBoudi Ki ChudaiSunny Leone Xxx Porn SexWife Bbc BreedPorn DownloaderChleo AmourMewslutKannada Hot ScenePaoli Dam Naked VideoFirst Time Swingers PornMami Lechera