U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Media
  • 15
Jenny Douwes eiste haar ’wit privilege’ op door vlak voor de uitzending van RTL Late Night te eisen dat de donkere anti-pietenactivist Jerry Afriyie niet aan tafel mocht komen te zitten. Dat stelt Afriyie, die tijdens de uitzending in het publiek zijn beurt moest afwachten ...

6 maanden geleden door Inter

REAGEER MET EEN EMOJI
2
33
11
1

@198 Het is inderdaad puur racisme, zoals ik ook al in @13 op dit draadje schreef. Helaas heb ik me vervolgens af laten leiden door een opdringerige man. Maar inderdaad terug naar het topic, Jerry is een racistisch zeurkanon en zou aangeklaagd moeten worden wegens racisme.

201 RoosjeB    
6 maanden geleden door RoosjeB
0
Meld

@200 Ik had het nu over extreem-rechts, daar heb je het namelijk al de hele dag over. Over dat nazi gebeuren hebben we het nu gehad en dat ga ik niet nog een keer doen. Lees maar even terug wat ik daar over gezegd heb. Ik ga nu slapen, het is veel te laat. En verder moet je even een beetje minder dwingend gaan doen en niet proberen mij opdrachten te geven, want daar hou ik dus niet van. Doe maar dwingend tegen je moeder of je begeleiders, die vinden dan misschien leuk, maar ik niet.

202 RoosjeB    
6 maanden geleden door RoosjeB
1
Meld

@202 Laat je je toch weer afleiden.
Ik dwing je tot niets, ik bied je nog steeds een uitweg uit het bruine gebied waarin je je begeven hebt.
Wijs maar aan waar ik iemand nazi genoemd heb, die geen lid is (geweest) van de NSDAP, of neem je woorden terug.

Eerst beweren dat ik iedereen een nazi noem en dat dan afzwakken naar "niet iedereen" is uiteraard niet voldoende.
Ik heb nooit iemand nazi genoemd die dat niet is/was.

203 Hadjememaar    
6 maanden geleden door Hadjememaar
27
Meld

@203 ,

En werken vindt je zeker ook een White privilege....Jij gaat zo maar lekker slapen, ik vul de staatsruif wel weer voor jou, kun je er weer met volle bek uit gaan vreten! Klaploper die je er bent

204 Bender Rodriquez    
6 maanden geleden door Bender Rodriquez
2
Meld

Wat denk je dat er gebeurt als ik naar Ghana zou verkassen om daar 24/7 tekeer te gaan over het "zwarte" privilege? Als ik terstond tegen lokale gewoonten en festiviteiten zou demonstreren, alle lokale inwoners voor racist en xenofoob zou uitmaken? Ik denk dat ik heel snel het land zou worden uitgetrapt, en terecht.

Wat een schaamteloos randfiguur deze Jerry Afriyie, het is dankzij figuren zoals hij dat steeds meer Nederlanders een hekel aan buitenlanders krijgen.

205 greenmango    
6 maanden geleden door greenmango
1
Meld

@57 Niks zijstraat! Ze kregen een locatie aan de aankomstroute, tussen de kinderen! Dus alle kinderen die er om heen zouden staan of die naar de tv kijken zouden er mee in aanraking komen

206 Rare Rakker    
6 maanden geleden door Rare Rakker
1
Meld

@38 Dat ik dat weet is niet opmerkelijk, dat heeft ze gewoon in de media en haar oproep verklaard. Maar Het feit dat ze niet tegen een demonstratie tegen zwart Piet is, zegt nog helemaal niks over haar standpunt in de zwarte pieten discussie.

En waarom zou zij wel een standpunt in moeten nemen? Daar ging het haar helemaal niet om. Het ging haar om de veiligheid en onschuld van de kinderen.

207 Rare Rakker    
6 maanden geleden door Rare Rakker
1
Meld

Werken ho maar...

208 TonAlias    
6 maanden geleden door TonAlias
2
Meld

Binnenkort de Jerry vs. Jenny bitch-fight op TV?

Kijk er naar uit!

209 TedjeR    
6 maanden geleden door TedjeR
26
Meld

Zucht....

210 solidsteel    
6 maanden geleden door solidsteel
1
Meld

Irritant figuur die Jerry.
Laat die naar Ghana vertrekken.
Daar is niets aan de hand.
Is die overal vanaf.
Hoef die zich niet meer druk te maken im ZP.
Die hier toch blijft.
Achtelijke vent.!

211 annie    
6 maanden geleden door annie
1
Meld

Nou Jerry kan je dit schriftelijk laten zien dat dit de afspraak was met Twan? zo niet ben je gewoon een zielig figuurtje die zijn zin wil hebben.

212 Rattocasi    
6 maanden geleden door Rattocasi
2
Meld

Die Jerry laat precies zien waarom hij en zijn kornuiten niet in Nederland thuis horen. Geen zelfkritiek, zelf keihard racistisch, bijstandtrekker met een veel te grote smoel, kinderfeestverpester

Enough said.
Next

213 Lerac    
6 maanden geleden door Lerac
1
Meld

@213 Eens.

214 MARCUSAURELIUS    
6 maanden geleden door MARCUSAURELIUS
0
Meld

@213
Dat lijkt mij dan juist aangepast gedrag.

215 Nude    
6 maanden geleden door Nude
13
Meld

@215 Want?

216 solidsteel    
6 maanden geleden door solidsteel
0
Meld

Volgens jerry is het in thuis land ghana veel beter,
wat doet hij dan hier als het hier zo naar en slecht is ?

217 Gratiebarmhart    
6 maanden geleden door Gratiebarmhart
0
Meld

@215 , @216 inderdaad ‘want’. Ik begrijp @215 ook niet

218 Lerac    
6 maanden geleden door Lerac
0
Meld

@215 Nude kan ook mee met Jerry naar Ghana die is net zo erg

@218 Gewoon een landverrader dat is alles

219 GOTCHA666    
6 maanden geleden door GOTCHA666
1
Meld

Wat een haatzaaier is die man toch. Gatver.

220 Kaffer    
6 maanden geleden door Kaffer
0
Meld

Wat een zeikerd is het ook. Dat noem je een slechte verliezer. Maar je kon erop wachten, natuurlijk. Hij verliest terecht de discussie, hij wordt terecht veracht om zijn één-tweetje met Twan Huys en zijn daaropvolgende leugens, en dan verschuilt hij zich achter zijn huidskleur.

Een echte vent neemt zijn verantwoordelijkheid en maakt escuses, maar hij is een laffe zak die mensen met een bruine huid te schande maakt met zijn racisme-gejank. Hieraan zie je nou dat hij fake is, dat hij eigenlijk erop uit is om groepen tegen elkaar op te hitsen op grond van huidskleur in plaats van wat hij beweert te willen, dat ze beter met elkaar kunnen opschieten.

221 Wendel    
6 maanden geleden door Wendel
3
Meld

Waar komt dat Afriyie figuur eigenlijk vandaan. Uit Ghana.
Ja dat figuur kan hier niet voor ZwartePiet spelen, want in Ghana is het zo warm dat daar geen schoorstenen nodig zijn.
Wat doet zo,n figuur uit dat warme land eigenlijk hier, is hij op schoorsteenveegcursus.

222 Mollevanger    
6 maanden geleden door Mollevanger
1
Meld

Het zou beter zijn geweest indien de heer Afriyie überhaupt niet op de uitnodiging van Huys was ingegaan. Pro-piet activisten zijn nu eenmaal niet voor rede vatbaar, dus is er geen enkele reden om met hen in discussie te gaan. Slechts continue keihard tegen hun koloniale icoon demonstreren is de enige taal die deze feestende slavendrijvers verstaan.

223 Black65    
6 maanden geleden door Black65
24
Meld

@223 “Pro-piet activisten zijn nu eenmaal niet voor rede vatbaar,”

Hoe kom jij erbij dat Jenny een pro-Piet activist is? Ze heeft op geen enkel moment een standpunt ingenomen omtrent die discussie! Ze is en was ook zeker NIET tegen een demonstratie van anti-pieten. Het was enkel en alleen de plek, aan de route en tussen de kinderen waardoor ze in actie kwam

224 Rare Rakker    
6 maanden geleden door Rare Rakker
1
Meld

@223 wat een idiote reactie

225 Lerac    
6 maanden geleden door Lerac
1
Meld

@224 Maar het is niet aan Douwes te bepalen waar en wanneer anderen mogen demonstreren. En dat ze niet in gesprek wil heeft ze notabene zelf laten zien. Ik voor mij hoop dat ze veroordeeld wordt.

226 Zucht    
6 maanden geleden door Zucht
20
Meld

@226 maar als de openbare orde in gevaar komt waarbij de veiligheid van kinderen op het spel staat en tevens ook hun onschuld, dan mogen burgers wat mij betreft wel zef optreden. Zou jij het toestaan als Amsterdam een demonstratie van Nazi’s toe zou staan op de dam tijdens de dodenherdenking?

En ze wil inderdaad niet in gesprek over anti en pro Piet omdat dat voor haar niet de insteek was voor de blokkade. Ze heeft al meerdere malen duidelijk aangegeven dat ze niet tegen een demonstratie van anti-pieten is. Zelfs niet op de dag van aankomst, in de plaats van aankomst.

227 Rare Rakker    
6 maanden geleden door Rare Rakker
2
Meld

@227 Dat is aan de burgemeester en de politie om te beoordelen en de orde te handhaven. Daar zijn ze voor aangenomen. En rechts mag inderdaad demonstreren. Pegida bijvoorbeeld doet niet anders. En zelfs het EDL heeft in Amsterdam gedemonstreerd. Die zijn ook niet van de weg gereden, of wel?
En de dame wil inderdaad niet in gesprek, dat heeft ze duidelijk gedemonstreerd. Vraag is waarom ze dan aan een talkshow deelneemt. Buiten dat was haar advocaat eerder wel akkoord gegaan. Voor mij is ze een voorbeeld van een laffe anti-democraat. Ik hoop dat ze veroordeeld wordt. Het recht op demonstratie is te belangrijk om door Douwes met de voeten vertrapt te worden.

228 Zucht    
6 maanden geleden door Zucht
18
Meld

@228 “Vraag is waarom ze dan aan een talkshow deelneemt.”

Om over de reden van blokkade en de rechtszaak te praten. Is dat zo raar?!?!? Nogmaals, het gaat haar NIET om de pro/anti discussie maar om de plaats van de demonstratie! Wanneer valt dat kwartje bij jou?!?

229 Rare Rakker    
6 maanden geleden door Rare Rakker
2
Meld

@224 Die Douwes en consorten zijn slechts een stelletje pro-piet-criminelen en poging-tot-massamoordenaars die veroordeeld dienen te worden. Zo riskeerden mede door haar tientallen anti-ZP-demonstranten op de snelweg de dood door die krankzinnige pro-pietenblokkade op de snelweg.

230 Black65    
6 maanden geleden door Black65
17
Meld

@229 En wie is Jenny Douwes om helemaal zelf het topic van een talkshow te bepalen? En hoezo moet er bij mijn een kwartje vallen? Kunt u het niet aan als anderen een andere mening hebben? Te moeilijk voor u?
Nogmaals, het is niet aan Douwes te bepalen wie waar mag demonstreren. Het is al helemaal niet aan haar om vervolgens anderen in gevaar te brengen om anderen het recht op demonstratie te ontnemen. En om dan vervolgens niet in discussie te willen met de persoon wiens recht op demonstratie je hebt afgenomen is van een onbegrensde lafheid. Ik hoop dat ze snel een veroordeelde crimineel wordt.

231 Zucht    
6 maanden geleden door Zucht
18
Meld

@197
Dat was ook precies de bedoeling. Dankjewel, vuile stalker.

232 grovi    
6 maanden geleden door grovi
3
Meld

@232 En jij bedankt voor het onderbouwen van mijn stelling dat extreemrechts zich bedient van extreemvieze spelletjes.

233 Hadjememaar    
6 maanden geleden door Hadjememaar
18
Meld

Jerry Afriyie, dat is toch die man die wil dat mannen en vrouwen gescheiden blijven (want vrouwen moeten voor de kindjes en aanrecht zorgen), homo’s haat en vindt dat zwart met zwart moet daten (laatste met hem eens, maar ieder voor zich).

Ooooooow die Jerry!!!!

Nee sorry, die ken ik niet.

234 Dunkelheit    
6 maanden geleden door Dunkelheit
0
Meld

@234 Dat is hem, het is ook dezelfde Jerry die bij een eerdere "vreedzame" demonstratie tegen zwarte Piet een politieagent geslagen heeft en daar ook voor veroordeeld is. Waarschijnlijk was het white privilege van die politieagent dat hij niet door Jerry geslagen wilde worden.

235 RoosjeB    
6 maanden geleden door RoosjeB
0
Meld

@233
Je bent inderdaad een schoolvoorbeeld, smerige stalker.

236 grovi    
6 maanden geleden door grovi
2
Meld

White privilege ?? Onzin, witte mensen bestaan niet.
Next.

237 Berpke de Poes    
6 maanden geleden door Berpke de Poes
1
Meld

Die Jerry ergert zich nogal over veel zaken.
Is dat zwarte privilege?

238 Malinois    
6 maanden geleden door Malinois
0
Meld

Is natuurlijk onzin. Slaat nergens op.

Die Jenny wilde trouwens helemaal niet de zwarte piet discussie aangaan aan tafel.
Dus 'geen zwarte piet' of 'wel zwarte piet', was niet de bedoeling van het gesprek.
Zij wilde geen protest bij de kinderen in de buurt op die bepaalde dag, daar ging het haar om.
Protesteren en rellen bij kleine kinderen daar hoeft geen dicussie over gevoerd te worden. Is niet acceptabel.
Het protest tegen zwarte piet vind zij verder prima.

Ook Twan Huijs is hier gewoon overheen gestapt, bewust of onbewust. Maar waarschijnlijk bewust om een grote rel te veroorzaken. Heel slecht van die Twan hoe dan ook.
Want of hij luistert niet of hij begreep het niet of het interesseerde hem niet.


239 Minco    
6 maanden geleden door Minco
0
Meld

@231 Zucht
En wat vindt je van de Pegida demonstraties bij een moskee?
Moet dat ook kunnen van jou in jouw goedheid en alwetendheid?
Zijn die moslims criminelen als ze er tegen in gaan?

240 Minco    
6 maanden geleden door Minco
0
Meld

@228 Zucht
"En zelfs het EDL heeft in Amsterdam gedemonstreerd. Die zijn ook niet van de weg gereden, of wel?"

Euh, die zijn mishandeld en met stenen bekogeld en door de politie (in bescherming) afgevoerd.
Uiteraard door moslims en extreem-links aangevallen.

241 Minco    
6 maanden geleden door Minco
0
Meld

Laar die Jerry lekker opflikkeren naar Ghana.

242 Wylde Gjert    
6 maanden geleden door Wylde Gjert
1
Meld

Kick Out Jerry Afriyie......

243 Eric    
6 maanden geleden door Eric
0
Meld

@231 “En wie is Jenny Douwes om helemaal zelf het topic van een talkshow te bepalen?”

Dat is heel normaal. Het komt ontzettend vaak voor dat gasten bepalen waar het gesprek over gaat. En nogmaals, zij heeft nog nooit een standpunt ingenomen inde discussie omtrent zware Piet. Daar ging de blokkade ook helemaal niet over. Het heeft dan dus ook totaal geen nut om daar dan ineens in een talkshow wel de discussie aan te moeten gaan. Het ging over de veiligheid en de onschuld van de kinderen.....

En inderdaad, het is normaal gesproken niet zo dat burgers een demonstratie tegen mogen houden. Maar als de openbare orde, de veiligheid en de onschuld van de kinderen in gevaar komt door een zeer dom besluit van de gemeente en de tijd is te kort om het via de rechter te spelen, dan heb ik er geen probleem mee als burgers voor hun kinderen opkomen.

244 Rare Rakker    
6 maanden geleden door Rare Rakker
0
Meld

En dan te bedenken dat we nog nooit een slaaf uit Ghana hebben gehad.

245 grovi    
6 maanden geleden door grovi
2
Meld

tuurlijk white privilege. dat mag..

246 chouffleur    
6 maanden geleden door chouffleur
1
Meld

@231 “Nogmaals, het is niet aan Douwes te bepalen wie waar mag demonstreren”

Dus als Amsterdam het dwaze idee zou krijgen om een demonstratie van Nazi’s op de dam, tijdens dodenherdenking toe te staan, dan moeten we dat volgens jou maar lijdzaam toestaan en ondergaan?

247 Rare Rakker    
6 maanden geleden door Rare Rakker
0
Meld

Ja Jerry. Dat krijg je als je geen melk drinkt ...

248 Belazerd    
6 maanden geleden door Belazerd
0
Meld

Waarom krijgt deze relneger, met in zijn kielzog de beroepsquerulanten en uitkeringstrekkers uit "onze"(not) hoofdstad, telkens zoveel aandacht? Want iets zinnigs zeggen doet hij nooit en het gepeupel in zijn kielzog evenmin behalve dan misschien de niet aflatende haat naar de blanke man/vrouw. Brrrr

249 nostradamus666    
6 maanden geleden door nostradamus666
0
Meld

Hij is gewoon jaloers :-/

250 foshizzle    
6 maanden geleden door foshizzle
0
Meld

Afriyie; Nederlands ergste racist.

251 Soare    
6 maanden geleden door Soare
0
Meld

@234
De Nederlandse feministes glijden toch gelijk van hun stoel als ze die neger zien.

252 grovi    
6 maanden geleden door grovi
2
Meld

@252

Leg uit, nu word ik nieuwsgierig

253 Dunkelheit    
6 maanden geleden door Dunkelheit
1
Meld

@242 Waarschijnlijk zitten ze daar ook niet op die zeur te wachten, niemand wil hem. Misschien kunnen we hem in een raket stoppen en naar een onbewoonbare planeet sturen.

254 RoosjeB    
6 maanden geleden door RoosjeB
0
Meld

Jerry, ga terug naar Ghana joh. daar wordt je veel gelukkiger.

255 PeKa    
6 maanden geleden door PeKa
0
Meld

@253
Ik weet niet hoe oud je bent.

256 grovi    
6 maanden geleden door grovi
2
Meld

Die negers kijken niet goed, in Nederland lopen geen witte mensen rond!

257 Jan met de korte achterlul    
6 maanden geleden door Jan met de korte achterlul
0
Meld

@256

Oud genoeg haha!

258 Dunkelheit    
6 maanden geleden door Dunkelheit
0
Meld

question

259 grovi    
6 maanden geleden door grovi
2
Meld

Eiste ze ook nog een pak melk op tafel?

260 Hannie1    
6 maanden geleden door Hannie1
0
Meld

Het wordt tijd dat de omroepen stoppen zwakbegaafden een podium te geven.
Ik wil graag gezond verstand zien op TV.
Geen warhoofden meer op onze NPO ziekenomroepen!
(En ook geen eindeloze STER reclames meer.)

261 logikus    
6 maanden geleden door logikus
0
Meld

Jerry en Jenny ... hoe verzin je het? Twee namen die je echt noooooit hoort ... en nu hoor je ze ineens samen. Wie weet is het één groot vooropgezet spel en zijn het stiekem de beste vrienden. Zoiets als Bassie en Adriaan, of Bert en Ernie question

262 Kopkaas    
6 maanden geleden door Kopkaas
3
Meld

@13
En die houding gaat hem op den duur tegen werken.

Geduld is een schone zaak, gewoon wachten deze priet praat meneer graaft zijn eigen graf.

263 Sorrow    
6 maanden geleden door Sorrow
0
Meld

Gos, zijn we daar nou nogal mee bezig ?
De rest van Nederland is er gewoon al klaar mee.

264 No newstoday    
6 maanden geleden door No newstoday
6
Meld

Psst ik denk dat Jerry ook op dit draadje zit, onder pseudoniem hadjememaar.....

265 Elpo    
6 maanden geleden door Elpo
1
Meld

Jerry Afriyie, grote kans dat zijn voorouders overwonnen stammen aanboden aan handelaren aan de kust.

Inkomsten en lebensraum voor de overwinnaars, dat gedrag krijg je er niet uit.

266 garriet    
6 maanden geleden door garriet
0
Meld

Een typische voorbeeld van Racist is iemand die telkens "valt" over de huidskleur van de ander.
Jerry Afriyie is dus duidelijk een rasechte Racist !

267 FeHa    
6 maanden geleden door FeHa
1
Meld

@230 lul toch niet zo dom .... die gehele stoet is langzaam tot stilstand gebracht.....er is dus NOOIT een gevaarlijke situatie ontstaan en er is nooit iemand in gevaar geweest.

Een ongeval, waarbij plotseling alles in stilstand komt: dat is vaak even gevaarlijk.
Een spookrijder of een idiote actie van een Mocro-Audi-rijder over de vluchtstroken met 200/u is gevaarlijk ..... of die doodrijder op de A2, zwaar beschonken en gedrogeerd 230 km/uur
maar deze actie dus totaal niet !

268 FeHa    
6 maanden geleden door FeHa
1
Meld

Sorry Jerry,

maar er is er maar eentje echt racistisch en dat ben jij. Als je overal white privilige in ziet dan ben je echt van het padje af. Wat een zielepiet is het toch.

269 Gezond boerenverstand    
6 maanden geleden door Gezond boerenverstand
1
Meld

Waarom woont deze Ghanees eigenlijk in Nederland

270 wijs    
6 maanden geleden door wijs
0
Meld

@ 270. Moet U aan zijn Vader vragen. dan weet men het.

271 briand    
6 maanden geleden door briand
4
Meld

@22 : Lukt niet om je te plussen, maar mooi gesproken!

272 Reagentje    
6 maanden geleden door Reagentje
1
Meld

Als je tegen de Nederlandse cultuur bent, ga je lekker terug naar je eigen land en blijf je daar.. maar niet hier de vruchten plukken van de voorzieningen die er geboden worden en flink tekeer gaan als er iets je niet aan staat. In Ghana is niks aan de hand dus hoef je hier niet de vluchteling of asielzoeker uit te hangen..

273 starboy2500    
6 maanden geleden door starboy2500
0
Meld

die jeffrey maakt wel een karikatuur van zichzelf ...wat een mafklapper

274 delarosa@europe.com    
6 maanden geleden door [email protected]
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
60% Nederlanders vóór afschaffi...
64% vindt religieus onderwijs niet meer van d...

20 uur geleden door Inter

Hiddema staat ver buiten de realiteit van de...
'Iemand die zo met geld omgaat moet niet de p...

19 uur geleden door Inter

Schokkende beelden: asielzoekers terroriseren...
Schokkende beelden: asielzoekers terroriseren...

24 uur geleden door Querulijn Xaverius,

Dodelijke slachtoffers crash A12 komen uit &e...
De Turkse gemeenschap in Den Haag is in diepe...

1 dag geleden door AD

Otten moet ook stoppen als fractiemedewerker...
Het partijbestuur van Forum voor Democratie h...

23 uur geleden door Roy-050


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Sempre
Drukte bij de wasstraat: 'Saharazand levert b...
tuinslang er ff op en KLAAR!!!!...

minder dan een minuut geleden door Sempre

caso
Drukte bij de wasstraat: 'Saharazand levert b...
Auto onder het zand, en dan door de wasstraat...

minder dan een minuut geleden door caso

PFL
Cara Delevingne in het zonnetje gezet...
The fagot-award. Wow. ...

1 minuut geleden door PFL

Spraypaint
Otten moet ook stoppen als fractiemedewerker ...
@169, LPF had geen leiderschap. Baudet stelt ...

1 minuut geleden door Spraypaint

Brolin
Geert Wilders demonstreert met anti-EU-partij...
In het Europees parlement komen alle besluite...

1 minuut geleden door Brolin

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig