• 7
  • 862x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@100
Zegt de simpele ziel die niet lezen wil, en geen antwoorden geeft op simpele vragen.
Zowel Obama als Clinton hebben SA herhaaldelijk gewezen op de mensenrechtensituatie. Zij dachten met diplomatie te bereiken dat het regime zich milder op zou gaan stellen. Voor een deel hadden ze succes.

14
101 Tismewat

@101 ja die succesverhalen van clinton en obama..phahaha..ik vraag niet eens om bewijs wat ik weet dat het niet bestaat.

voor de buhne schande roepen en niks doen is een succesverhaal, eerlijk zijn en niks doen is bewijs dat je een slechte president bent..het is zo simpel allemaal, en "links" is zo makkelijk te foppen: het gaat jullie namelijk niet om actie het gaat om virtuesignaling, dit bewijst het wel

en hillary was zo boos op SA en hun mensenrechtenschendingen dat het een van haar grootste donatoren waren, op de banksters en bigpharma na...nee ik geloof direct dat de clintontjes hun best hebben gedaan met hun herhaaldelijk wijzen hierop..phahaha

9
102 toppopyeah

waarschijnlijk stellen willie en max het jaarlijkse uitje naar hun vrindjes in SA uit en is nederland weer tevreden, wij laten dan zien als nederland waar we voor staan!! lmao

9
103 toppopyeah

@102

Heeft u een nieuw woordje geleerd? Virtuesignaling?

Het gaat juist wel om actie. Actie die Trump vooralsnog nalaat. Als je er tenminste prijs op stelt dat gevluchte Saudies tenminste in het buitenland veilig zijn.

Dat lijkt u niet veel te kunnen schelen.

Mis ik daar het virtuesignaling van uw kant wellicht?

17
104 zeikenderechter

@103
Arme jongen......

11
105 Tismewat

@104 heeft u een nieuw woordje geleerd? tenminste?
welke actie is er ooit ondernomen dan tegen SA?

8
106 toppopyeah
107 Tismewat

@106

Genoeg om te voorkomen dat ze geen kritische journalisten in het buitenland aan stukken zagen.

Vraag u liever eens af waarom dat kon gebeuren onder Trump.

Dan komen we ergens.

14
108 zeikenderechter

Oftewel: Trump heeft de status quo - die niet geweldig was - doorbroken, en het zaakje nog erger gemaakt.

Dát is Trump aan te rekenen en dat laat u opvallend na, door net te doen alsof ie niet erger is dan Obama en Bush.

14
109 zeikenderechter

* Verwijderd door de redactie *

110 E.Meel

Geen verbetering in mensenrechten. Helemaal niets. Hij danst ermee, hij laat ze Jemen aan gort bombarderen, en als ze een criticus in stukken zagen, who cares. Trump is een verslechtering van de situatie als je écht geeft om mensen in een dictatoriaal systeem, en niet net doet alsof omdat je andere motieven hebt.

12
111 zeikenderechter

@107 uhs "stating during the February 2015 White House Summit that, “When people are oppressed, and human rights are denied -- particularly along sectarian lines or ethnic lines -- when dissent is silenced, it feeds violent extremism. It creates an environment that is ripe for terrorists to exploit.”

oftewel, hij heeft in eigen huis, aan het einde van zn 8jaar voor de press wat gezegd over mensenrechten...wat een succesverhaal..heeft vast veel impact gehad en de ogen doen openen in SA, hoeveel activisten zjin er vrijgelaten na deze afstraffing van obama? gedreigd met handelsboycotten of iets dergelijks?

@108 hoe hebben die moorden inSA onder obama kunen gebeuren, als die echt actie had ondernomen en SA geen olie meer kon verkopen en niet meer aan wapens kon komen ze wel 2x nadachten om nu een journalist te vermoorden...als u die vraag kan beantwoorden dan komen we ergens...tot die tijd vonden jullie het allemaal oke dat er mensenschendngen gebeurde en hebben jullie daar allemaal van geprofiteerd

8
112 toppopyeah

@112
Wat begrijp jij niet aan: dat is één.......
Plenty voorbeelden. Het instellen van sancties werd geblokkeerd door de republikeinen....

10
113 Tismewat

@112

We praten verder als u eerst eens toegeeft dat Trump de situatie niet vooruit helpt maar juist nog somberder maakt.

13
114 zeikenderechter

@111 ja die bombardementen zijn natuurlijk begonnen onder trump ofniet? of laat me raden: obama heeft ze dan wel gestart, maar trump heeft ze niet gestopt, dus trump is fout en obama goed. Net als syrie, kwam obama ook ff vrede brengen, de wereld kan die vrede en democratie vd amerikanen missen als kiespijn

8
115 toppopyeah

@115
Je draait om de hete brei heen. Zowel Bill Clinton als Barack Obama hebben de mensenrechtensituatie diverse malen aangekaart wat jij ontkende. Je liegt en bent een draaikont.

10
116 Tismewat

@115

Trump zou toch vrede brengen? En was toch zo tegen oorlog? En oh oh oh wat zouden we genieten.

Khashoggi wist beter.

13
117 zeikenderechter

@115
Trump heeft de Saoedies vrij spel gegeven en zelf de drone aanvallen verdrievoudigd...
Geweldig van Trump..

https://www.thebureauinvestigates.com/stories/2018-01-19/strikes-in-somalia-and-yemen-triple-in-trumps-first-year-in-office

11
118 GreyB

@117 ik hoop dat hij de oorlogen die de democraten en republikeinen voor hem zjin begonnen stopt ja, kleine kans met de deepstate/permanent state die altijd oorlog willen en democratie brengen, maar schijnbaar als hij niks doet en over 6 jaar een speech in het witte huis houd over hoe je geen mensenrechten moet schenden en iets over activisme, dan alles goed is en vergeven..het gaat immers niet om actie maar om lieve woordjes voor de buhne.

het zou imo al een overwinning zjin als er geen nieuwe oorlogen bijkomen zoals al zn voorgangers hebben gedaan

4
119 toppopyeah

@115 nou het is anders Trump die ze nog meer wapens levert.
Als hij zo vredelievend was zou hij die deal nooit hebben gesloten.

9
120 streek

@120 ja, ik zeg ook niet dat het goed is. ik zeg zolang de EU het zelf ook doet moeten ze niet zo zeiken. en die nederlanders hier al helemaal niet want rutte zoekt weer eens naar die onderste steen voordat hij uberhaupt een mening heeft.

6
121 toppopyeah

@119

Trump kan het echt geen hol schelen hoor. Al vecht de hele wereld elkaar de tent uit. Als ie in 1940 president was geweest zou ie gezegd hebben 'nice fellow that Hitler, I could fall in love with him. And such a snappy dresser. Europe, who cares'.

14
122 zeikenderechter

@119
Och nou weer deepstate. Nou ja, dat je dat te berde brengt, past in het plaatje zullen we maar zeggen.

12
123 Nude

@122 echt gebeurt!!

5
124 toppopyeah

@122 zo’n principeloze opportunist is Trump wel.

11
125 Crannbuidhe

@121 itt Trump blijven de Nederlanders thuis en gaan niet naar een bijeenkomst.
Trump verzint de ene smoes na de andere om maar geen maatregelen te hoeven nemen.

10
126 streek

@122 klinkt meer als een engelsman, nice fellow? snappy dresser? kan je je nepverhaaltjes en droombeelden iig wat geloofwaardiger maken.. question

obama is het type dat tijdens de slavernij oom tom speelde, snappy dresser my master, nice fellow, who cares about freedom for black people

9
127 toppopyeah

@108 zeikenderechter
"Vraag u liever eens af waarom dat kon gebeuren onder Trump. "

Je verwacht van Trump dat hij alle ambassade's en consulaten op de wereld in de gaten houdt?
24 uur per dag. Met camera's en geluidsopname ?
Of moet hij overal een Amerikaan met lange regenjas neerzetten?

5
128 Minco

@120 streek
Volgens mij heeft Nederland ook redelijk goede banden met S.A.
Rutte Assher en Pechtold zijn daar al een paar keer op de koffie geweeest. Of thee waarschijnlijk met een honing-koekje.

3
129 Minco

@117 zeikenderechter
"Trump zou toch vrede brengen?"

Dat zie je dus ook duidelijk in dit conflict dat de VS de boel aan het sussen is.
Maar dan is het weer niet goed voor jullie, de Trump-haters. en Vrede-haters.

4
130 Minco

@128

Zeg Bobcat / Harry Potter... er is een grens aan de hoeveelheid dommigheid waar ik nog op reageer. Courtesy call, want u zit over de grens.

7
131 zeikenderechter

Na weken van ontkenning heeft SA zijn uitleg over de dood van de journalist bijgesteld ingefluisterd door Pompeo bij zijn bezoek aan SA namens Trump.

0
132 jantje van leiden

Saudi Arabie en het Amerika wurgen elkaar nog is dood.
Trump wil natuurlijk geen sterk dalende economie gedurende zijn periode, dus houden we hun ballen nog maar is maar omhoog.

0
133 Tafka Mike

Ga nou niet zeiken over Trump maar kijk maar eens wat de EU landen die ook veel wapens exporteren naar deze criminelen gaan doen. Als dit door China of Rusland zou zijn gedaan stond de hele wereld op hun kop om zo snel mogelijk alle ambassade personeel naar huis te sturen en zware sancties tegen de rijken van die landen op te leggen.

Deze hele affaire gaat gewoon straks in de doofpot. Eerst laten ze opdrachtgever van deze afgrijselijke moord de komende 4 weken een onderzoek verrichten om tijd te rekken en een paar kleine visjes die deze moord hebben verknald te straffen. De hoofdverdachte zal dan door de westerse elite worden geëerd als een zeer kundig en integere leider.

Na 4 weken is die steen zo diep begraven dat ze niet eens meer weten wat er gebeurd is.

Waar is het lijk van dit slachtoffer?

5
134 niet-alles-geloven

Dat is de wereld vandaag ...de opkomst van dictators ...zakkenvullers en moordenaars ..liegen bedriegen etc. Het is belangrijk dat journalisten zoveel mogelijk het criminele gedrag naar buiten brengt

1
135 Gazelle

@135 Waar waren al die kritische journalisten toen Bush met veel shock and awe Irak ging verwoesten op basis van valse leugens en tegen de kosten van een miljoen mensenlevens en 4000 miljard dollar...?!

3
136 CoolMemories

In belang van Amerika word het onder een heel groot tapijt geveegd.

0
137 janma

@136 de journalisten konden pas achteraf vaststellen dat de oorlog illegaal was, gefabriceerd bewijs, vermoorde getuigen, etc.

Tja, blijkt dat de weapons of mass destruction gewoon in de VS en EU waren.

2
138 Jewkakka

Als Obama geen probleem had met S.A. toen het IS steunde in Syrië en Yemen plat bombardeerde ...waarom zou Trump dan nu een lucratieve megadeal afzeggen vanwege de onbedoelde dood van één journalist....?!

2
139 CoolMemories

@138 Waar bleven dan de politieke repercussies toen bleek dat de oorlog een fiasco was en de kritische journalistiek gefaald had...?!

2
140 CoolMemories

@139

Wordt u nooit moe van uzelf? Of krijgt u betaald voor die leugens? 'onbedoelde'?

7
141 zeikenderechter

@140

Wat heeft dat in hemelsnaam nog met het onderwerp te maken?

5
142 zeikenderechter

@140 kijk eens naar de landen die het voortouw hadden, de VS en VK? Oorlogen gevoerd met weinig tot geen aanleiding en toch ermee wegkomen ondanks overweldigend bewijs;

1
143 Jewkakka

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Olivia
Beelden: dit is de nieuwe man van Sylvie Meis

@5De spotlights zijn haar inkomen , dat kun je haar toch niet kwalijk nemen .Verder verdient ze haar eigen geld , daar heeft ze geen vent vo...

4 minuten geleden geplaatst door Olivia

21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@92 Ik fiets naar Noord, Centrum, Zuid , Oost en West, dus zie ook het nodige , maar ik weet ook dat het straatbeeld niet altijd indicatief hoef...

4 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Strongoli
Beelden: dit is de nieuwe man van Sylvie Meis

@4Anderen bepalen niet. Ze doet er zelf van alles aan, om dit beeld ook in stand te houden. Ze kickt er namelijk op, om in de belangstelling t...

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Defcte burger
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@91Neem eens een kijkje zou ik zeggen , misschien zie je zelf lopen/staan ...

9 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Strongoli
Groene droom Utrecht spat uiteen: elektrische laadpalen moeten 's avonds uit om netcongestie te voorkomen - NieuwRechts.nl

Probleem met vooral linkse politici is, dat ze maar door denderen en nooit vooruit kunnen denken zoals: "wat als ..."? Ook luisteren ze nooit ...

14 minuten geleden geplaatst door Strongoli

21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@90 Dat weet ik niet , alleen al de datum en het tijdstip waarop het gefilmd is kan er voor zorgen dat de perceptie niet strookt met de realitei...

19 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Defcte burger
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@89Die tramritten laten ongefilterd een beeld zien . Tram 24 (Amsterdam) | De Boelelaan/VU - Frederiksplein v.v. https://youtu.be/TgI4cXl4Hm...

25 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Olivia
Beelden: dit is de nieuwe man van Sylvie Meis

Wel grappig dat anderen bepalen wie je nieuwe flam is . Je hoeft je dan niet eens meer ergens te laten zien of er is wel weer een nieuwe in beel...

27 minuten geleden geplaatst door Olivia

Reconquista
Moeder die kind van 16 maanden tien dagen alleen thuis liet, veroordeeld tot levenslang wegens moord

""Candelario, die kampt met depressie en aanverwante geestelijke gezondheidsproblemen,""Gelukkig is dat in de VS geen excuus voor een lagere...

34 minuten geleden geplaatst door Reconquista

21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@86 Ik neem toch liever niet youtube kanaal spoor 4 als referentie, maar hoop op gedegen bevolkingsonderzoek....

34 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

NK. App
Dani Daniels MomXxx Dirty Sex VideosCfnm ScenePrison BattleshipFree Porn Whole VideosFree Pron Websites8nuses ForumBlack BackshotsSpank Twinks3 Rat ComRomantic Kiss XxxFull Hd Fucking VideoGita XxxKenna James HotDiana XxxMost Famous Porn StarsSex Cam FreeVivas TreetSexo TravestAdella DangerGakuende JikanXxxx GujratiSextightXn XnnFree PornofilmsHdporncomixsNao ConroWife StrippingXvideos India ComJia Lissa X VideosBigjugsBuff DudeRun PornGot Naked PicsTelugu Porn MoviesRamba HotRedpornsLucious LopezCezch OrgyPornhub IndeanNamethatpornstarsPorn Free Porn TubeAriana Grande NudesHung Young BritSasha Foxxx PornElegantpornMia Khalifa First Porn VideoTeen Bbc PornKolkata Bf MovieRoshy.tvSleeping Mom XxxExtreme SpankingCandaulisme ForumVideos Pornográfico GayRandom PornPoonam Pandey Real SexBella Rowland PornVdeo SxeDoctors Office PornPpp Porn4tube.cmoPorn Mom CheatingAll Ladies Do It 1992Www Desi Xxx Sex ComLisa Ann OnlyfansJapan PorSloppy BbcPorn Of 18ThepornSirprise AnalSweete FoxNud PhotoXxx Video Desi Full HdPerimal FetishWife Fucks DogBokep CosplayTelugu Porn StarsSunny Leone Sexy XnxxDesi Sex MasalaReddit MaturemilfFilme Pornos GratisEna KoumeXx Sexy BfTamannaah Bhatia Sex麻豆 AvLittleoralandie PornDarcy Dark PornPorn TodoCherrytvLanarohades PornMarblegirl817May Ling SuBbw DrawnBig Tits Tiktoks3d CreampiesHay Massage PornNsfw ItchPornworkXx Black VideoDesi Sex Video Audio90 Sex PositionVideo Massage SensualScarlett Alexis PovXhalsterGenderx PornPorn Em PortuguêsLido Adult TheaterCarolyn ReeseWww Hd Porn Video ComKitzia SuarezTorrie Wilson PlayboyStreamer Nip SlipsApril ValentinoPrivatedelights.chAmateur Nude PhotographsVideo Sexo HdKajal Aggarwal Xxx VideosMiaa 909Xnxx.co.Wwe NakedNaked Indian WebseriesXxx Anal Movies야노Redd TubrFilipina PussyOnlyfans MilfTajia RaePorndroidsFleshlight TwitterVidéos Pornographiques Franceفیلم XxxMature Feet JoiVivva StreetHotindiansexHindi Porn Hd DownloadGujrati Xxx BpHomemade Amature PornMeghan Markle PornAbbylynnxxxXxxvidio DesiDakota Fanning HotMallumovies InSdoctor PornDog Knot ComplationReagan Foxx BbcWww Family Porn ComGay SexmovieThai Girls WildJapanese Aunt PornBrutal X Porn