U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 2
Een groot onderzoek moet uitwijzen hoe het aantal ongelukken in zwembaden en buitenwater nog verder naar beneden kan. De grootste risico's lopen 0 tot 4-jarigen en 65-plussers. In de laatste vijf jaar verdronken gemiddeld 9 kinderen per jaar en 1 op de 100.000 ouderen. ...

8 maanden geleden door Inter

REAGEER MET EEN EMOJI
6
2
LEES MEER OVER

Ja, maar alleen voor belasting betalende Nederlanders.
Niet voor uitkeringtrekkende economisch 'vluchtelingen'.

1 Caliber    
8 maanden geleden door Caliber
7
Meld

[ Is schoolzwemmen dan (overal) uit het pakket? ]

Me dunkt dat ik vooral in de krant heb gelezen, dat immigranten(kinderen) verdrinken. Misschien kan de zwemles dan beter verhuizen van school naar AZC's.
[ Wat dan ook weer beter past in het plaatje dat immigranten (en bijstandsgerechtigden )alles gratis krijgen, waar hardwerkende Nederlanders zelf de middelen voor verschaffen met hun arbeid. ] question

Ik lees dat ook gepensioneerden (waarom de statistiek bij 65jaar en niet bij de pensioengerechtigde leeftijd?) een groter risico lopen... moeten die dan ook weer op zwemles? question
Of hebben zij gewoon meer vrije tijd, zwemmen daardoor wat vaker, hebben brozere gezondheid en verzuipen door kramp ...?

2 Gandalf    
8 maanden geleden door Gandalf
11
Meld

@1
Ach laat ze toch lekker zwemmen. question

3 pica pao    
8 maanden geleden door pica pao
8
Meld

Ach ja, natuurlijk, als er vanuit ja, hoe zeg je dat nu weer zodat een ieder daarover weer niet struikelt ..... uhhhhh nou ja, ooit was er schoolzwemmen maar vanwege de durigheid, hebben de tweeverdieners hun kinderen dan maar zelf op zwemles gedaan wat natuurlijk ook weer een heel georganiseer voor ouders/opvoeders was. Maar zo geschiede dus langzaam aan en dan zou nu het schoolzwemmen weer ingevoerd moeten worden omdat ..... O ja ! Natuurlijk ! Er kan nu plots wèl geld voor vrijgemaakt worden omdat de zieligheidsindustrie er natuurlijk ook op aandringt (en dat staat er dan wel niet) en er een graantje van wil pikken. OK, Nu snap ik het weer.

@2
Die 65-jarigen gebruikt men (imho) als excuus om het weer invoeren van zwemles wat meer kracht bij te zetten.

4 Tante Annie    
8 maanden geleden door Tante Annie
3
Meld

Nu is het byzonder triest, dat kinderen verdrinken, maar is het niet de taak van de ouders om hun kleine kinderen niet uit het oog te verliezen? Als ouder laat jeje kind toch niet alleen zonder bandjes in het water gaan?

5 sockknitter    
8 maanden geleden door sockknitter
4
Meld

@5
Wat jij denkt is zo verschrikkelijk jaren 60.
Nee tegenwoordig werken beide ouders om de auto en de mobieltjes te betalen,
Op de kinderen letten en te verzorgen dat moet de gemeenschap maar doen.

6 pica pao    
8 maanden geleden door pica pao
6
Meld

Als er een paar allochtonen verdrinken moeten de geld en tijd verslindende zwemlessen terug. Licht getint tuig maakt al jaren slachtoffers op straat en .........het enige dat gebeurt is het voortaan onder de pet wordt houden. Leer nieuwkomers liever dat ze zich aan waarschuwingen en regels houden.

7 Soare    
8 maanden geleden door Soare
2
Meld

@2 “Me dunkt dat ik vooral in de krant heb gelezen, dat immigranten(kinderen) verdrinken.”
NK is geen krant. Wanneer u echt de krant zou lezen zou u weten dat deze zomer al verschillende peuters en tieners van Nederlandse afkomst verdronken zijn. Nou zou afkomst geen reet uit moeten maken maar voor u kennelijk wel dus ik meld het even.

@1 . Wel voor uitkeringstrekkende autochtonen?

8 mo    
8 maanden geleden door mo
11
Meld

@8
U begrijpt mij kennelijk (bewust?) verkeerd.
Als er vnl. migranten verdrinken, is het qua kostenbesparing niet zo merkwaardig om vooral hen op zwemles te doen. Niet omdat het ze een andere kleur hebben, maar omdat zij de doelgroep zijn.

[ Als er iets mis is met één type auto, haalt een autobouwer toch niet alle wagens terug, alleen dat type.
Als de huren te hoog zijn voor mensen met een laag inkomen, geeft de overheid huurtoeslag aan die groep, niet aan alle Nederlanders.
Dat is toch gewoon efficiënt beleid? Of gaat u dan ook zitten mekkeren over resp. discriminatie naar autotype en discriminatie naar inkomen? question
Of zegt u dan : "Nou zou inkomen geen reet uit moeten maken maar voor de overheid kennelijk wel dus ik meld het maar even." ]

9 Gandalf    
8 maanden geleden door Gandalf
4
Meld

@9 . Nee ik begrijp u prima. U geeft aan dat u alleen leest dat migranten kinderen verdrinken. Daarop geef ik u aan dat deze zomer helaas ook wederom autochtone kinderen zijn verdronken zoals in het nieuws was.

Uw voorbeeld over inkomen raakt kant nog wal. Dat zou alleen opgaan wanneer u beweert in de krant te lezen dat alleen migranten een laag inkomen hebben. Dan zou ik wederom reageren met dat u het nieuws moet volgen omdat er legio autochtonen zijn met een laag inkomen.

10 mo    
8 maanden geleden door mo
10
Meld

Nederland is een waterland, het is de taak van de ouders om dit te regelen, niet van de overheid.
En zo duur is zwemmen leren niet

11 chouffleur    
8 maanden geleden door chouffleur
2
Meld

@2 @4 : Kan het ook zo zijn dat véél 60+'ers vroeger géén zwemles hebben gehad?

Wel eens bij stil gestaan?

12 =*(++)*=    
8 maanden geleden door =*(++)*=
9
Meld

@2 : U, die mensen in de bijstand zo minacht, eraan voorbijgaand dat er qua autochtonen bijna alleen nog gehandicapten en mensen met een ingewikkelde psychiatrische diagnose in zitten, denkt dus even niet verder dan de groepen die u haat en wilt buitensluiten. Terwijl dan iedereen wordt getroffen die niet of moelijk zwemles kan betalen.

13 Wendel    
8 maanden geleden door Wendel
2
Meld

Het is een teken des tijds dat het schoolzwemmen wordt afgeschaft. "De zich terugtrekkende overheid" noemt Rutte dat, terwijl tegelijkertijd de belastingen nog nooit zo hoog en de pensioenen/uitkeringen nog nooit zo laag zijn geweest in verhouding tot het gemiddelde netto inkomen. Netto, wel te verstaan, want er wordt zorgvuldig misleid en gegoocheld door juist het netto van de minstverdienenden steeds verder af te knagen en/of juist de vaste lasten, die hun het hardst treffen, voor iedereen gelijk te stellen "want dat is eerlijker" en dan te verhogen.

Maximaal uitzuigen, minimaal iets ervoor teruggeven, is wat Rutte bedoelt met "de terugtredende overheid". En geen regeren als "goede huisvader" meer, zoals in de grondwet staat, maar als een neo-liberale globalist, die uiteindelijk maar een half miljard mensen op de wereld wil en economische systemen misbruikt om de "meest bruikbaren" te scheiden van de "deplorables".

14 Wendel    
8 maanden geleden door Wendel
1
Meld

@14 schoolzwemmen is al begin jaren 70 afgeschaft

15 chouffleur    
8 maanden geleden door chouffleur
2
Meld

@15 In 1991 kreeg 90% nog zwemles via school nu is dit 32%.

16 Harry Kroepoek    
8 maanden geleden door Harry Kroepoek
2
Meld

@12
Nee ! Want die 60-jarige categorie die u noemt ..... Destijds stond het schoolzwemmen voor deze toen schoolgaande NL-kinderen (vaak uit arbeidersgezinnen) al op menig NL-school rooster !!

17 Tante Annie    
8 maanden geleden door Tante Annie
1
Meld

Ik zou niet weten wat 65+ ermee te maken heeft? Zwemmen verleer je nooit! Dus ouderen die verzuipen komt niet omdat ze ineens niet meer kunnen zwemmen en ik geloof ok niet dat allochtonen oudjes zomaar te water springen en verzuipen. Dus hou het a.u.b. maar bij kinderen en zeg dan maar recht voor zijn raap dat het om allochtonen kinderen gaat. :X
bah, dat misselijke en geniepige valse vlaggen planten van die gasten.

18 Bleke Betty    
8 maanden geleden door Bleke Betty
1
Meld

@17 : "De school beslist zelf of zwemles in het lesprogramma wordt opgenomen."

https://nl.wikipedia.org/wiki/Schoolzwemmen

19 =*(++)*=    
8 maanden geleden door =*(++)*=
2
Meld

Ook in Nederland is het schoolzwemmen al tientallen jaren niet meer verplicht, waardoor steeds meer jonge kinderen in Nederland niet kunnen zwemmen. Het schoolzwemmen in Nederland werd ingevoerd rond het einde van de jaren ’60.

https://isgeschiedenis.nl/nieuws/invoering-van-het-schoolzwemmen

20 =*(++)*=    
8 maanden geleden door =*(++)*=
3
Meld

@12
Stel... dat dan nu precies eens de reden zou zijn...
Hmm? Wat voor een enorme winst zou er op dat gebied te behalen zijn, om nu(!) schoolzwemmen weer in het pakket op te nemen. question

Misschien is het verplicht stellen van bejaardenzwemmen (zwemdiploma behalen!) voor deze groep dan interessanter. ( Maar waarom zijn zij de afgelopen 65 jaar dan niet eerder verzopen? )

Nee, ik denk dat het aan de gezondheidstoestand van de oudere mens ligt, maar toen ik #2 schreef, twijfelde ik ook even of dat misschien de reden zou zijn... question

21 Gandalf    
8 maanden geleden door Gandalf
0
Meld

@19
Precies, in onze gemeente is er nog gewoon schoolzwemmen.

22 Realisme graag!    
8 maanden geleden door Realisme graag!
0
Meld

@12 .
wij zijn zestig,konden al zwemmen voor we naar school gingen.

23 Botlleneck    
8 maanden geleden door Botlleneck
0
Meld

@22 : Uit artikel in de link van @20 :

Vorig jaar lag het percentage scholen dat zwemonderwijs geeft op 42 procent. Dat steeds minder scholen zwemlessen aanbieden heeft voor een groot deel te maken met de bezuinigingen, die ertoe leiden dat steeds meer gemeenten besluiten de subsidie voor zwemonderwijs te schrappen. Scholen die nog wel aan schoolzwemmen doen stellen tegenwoordig andere eisen aan de zwemlessen dan vroeger. Zwemlessen zijn steeds meer gericht op ‘zwemveiligheid’ en niet meer op het behalen van een zwemdiploma.

24 =*(++)*=    
8 maanden geleden door =*(++)*=
1
Meld

@20 prioriteit ligt toch bij de ouders.
Dus jammer dan, investeer gewoon in je kroost

25 chouffleur    
8 maanden geleden door chouffleur
2
Meld

@25
Ouders dan ook maar laten betalen voor het onderwijs..
Investeer in je kroost.

26 GreyB    
8 maanden geleden door GreyB
8
Meld

Gemiddeld kost het halen van een A-diploma €400,-.

27 =*(++)*=    
8 maanden geleden door =*(++)*=
1
Meld

@26 u betaalde geen belasting?
Daar wordt namelijk ons voortreffelijke onderwijs vanuit gefinancierd

28 chouffleur    
8 maanden geleden door chouffleur
2
Meld

@20 Je schrijft: "Het schoolzwemmen in Nederland werd ingevoerd rond het einde van de jaren ’60".

Als je je eigen link goed leest had je kunnen weten dat al in de jaren 50 het schoolzwemmen vanzelfsprekend was. Alleen eind jaren 60 werd het ook wettelijk verplicht. Vrijwel alle 65-plussers hebben dus gewoon zwemles gehad op school.

29 Belazerd    
8 maanden geleden door Belazerd
0
Meld

"De grootste risico's lopen 0 tot 4-jarigen en 65-plussers."

Voor deze groepen heeft schoolzwemmen dus geen zin aangezien dat vanaf een jaar of zes op z'n vroegst begint.

30 Dune    
8 maanden geleden door Dune
1
Meld

@8 @10
Dat u mijn voorbeeld nauwelijks hebt gelezen, laat staan begrepen, geeft niet.

Het zou juist kunnen zijn, wat u zegt: dat er niet vnl. migrant-(kinder)en zouden verdrinken. Dat ik niet een juist beeld heb, van wat er daadwerkelijk mis is.

Als u het bij die constatering gelaten zou hebben, had u een prima reactie geschreven.... (Plusje).

Dat doet u echter niet: u gaat verder door aan te geven dat ik naar afkomst kijk, en geeft daarbij een sneer. Juist daar gaat u de mist in ! "Nou zou afkomst geen reet uit moeten maken maar voor u kennelijk wel dus ik meld het even. " (Geen plusje, maar ook geen minnetje)
Als mijn aanname juist was geweest [ of juist is(!?). Alleen u meldt dat dit niet klopt. ], dat juist migranten een grotere kans hebben om te verdrinken, moet ook daar de meeste aandacht aan zwemlessen worden gegeven.
Afkomst zou dan, om uw woorden te gebruiken, juist wel een reet moeten uitmaken! Zwemles zou vnl. extra aan migrantenkinderen moeten worden gegeven om toekomstige verdrinkingsgevallen te voorkomen. Geef zwemles aan mensen (/kinderen) die dat nog niet kunnen. Niet omdat ze zwart, getint of islamitisch zijn; maar omdat we geen lijken willen zien drijven, ongeacht hun afkomst. ( Oh, oh, oh, wat ben ik weer een racist.)

Indien uw aanname juist is, dat verdrinking niet een migranten-monopoly is, behoeft er uiteraard ook geen AZC-zwemles te worden gegeven. Dat spreekt, lijkt mij. question

31 Gandalf    
8 maanden geleden door Gandalf
1
Meld

@31
Nou hij weer, dat noem ik van repliek geven question

32 Bleke Betty    
8 maanden geleden door Bleke Betty
1
Meld

@31 .
het meerendeel wat hier in Rivierenland verdrinkt ,
is van allo afkomst,
ga ff Google
eiland van Maurik,de Beldert,de Waal uiterwaarden,
het is hier echt schrikbarend,
zelf meegemaakt dat je s,middags nog met een groepje jeugd loopt te geinen,
en dat je s,avonds leest dat er 1 verdronken is.
te triest voor woorden.


m,n vrouw heeft laatst nog een Afghaanse familie[die hier al 10 jaar wonen]

gewoon op je kont in de golfjes zitten,hooguit knie diep in het water,
en altijd goed kijken of er geen duwboot aankomt.
een beetje zwemles en gevaren van de rivier bij gebracht

33 Botlleneck    
8 maanden geleden door Botlleneck
1
Meld

Ouders die hun kinderen die niet zwemmen kunnen zonder hun eigen persoonlijke begeleiding naar een zwembad en recreatieplas sturen behoren een forse boete te krijgen wegens onverantwoordelijk gedrag. Wie kinderen neemt is in de eerste plaats natuurlijk zelf verantwoordelijk voor de opvoeding daarvan, en zwemles is daarvan een wezenlijk onderdeel.

34 Ronin    
8 maanden geleden door Ronin
2
Meld

@28
En ook zwemles van gegeven...

35 GreyB    
8 maanden geleden door GreyB
6
Meld

@34 .
beetje mee eens,
maar hier verdronk een ventje van 19 uit Somalie,
in een recreatie plas,
kom op man
toen jij 19 was had je toch ook andere plannen waar je liever geen ouders bij had..question

wij gingen crossen,zwemmen ,varen en vrijen met meidjes in het buiten gebied,
daar wil je[waar je ook vandaan komt]
pa en ma niet bij hebben..question

36 Botlleneck    
8 maanden geleden door Botlleneck
3
Meld

@36

Iemand van 19 hoort onderhand zoveel verstand te hebben dat hij/zij geen onverantwoord risico neemt.

37 Suwelding    
8 maanden geleden door Suwelding
0
Meld

@36
Toen ik 19 jaar was reed ik in mijn Opel Commodore 2.5 elke dag naar mijn werk, ook zonder mijn ouders. Maar wel met een geldig rijbewijs BE, Bottleneck.

38 Ronin    
8 maanden geleden door Ronin
0
Meld

Volgens mij zijn er niet meer voldoende geschikte zwembaden. Overal zijn van die 'subtropische zwemparadijzen' opgekomen, waar je alleen maar kunt baden.

39 Vilseledd    
8 maanden geleden door Vilseledd
0
Meld

@33 Tegen het verdrinken in open water helpt geen zwemdiploma waarvoor je 50 meter moet kunnen zwemmen.

40 Dune    
8 maanden geleden door Dune
0
Meld

@38
Mooie auto. Ik vind die klassiekers nog steed mooi!

41 Bleke Betty    
8 maanden geleden door Bleke Betty
0
Meld

@40
De meesten komen hier naar toe in een bootje met een zwemvest aan en dan word je zelfs verteld je goed vast te houden omdat je anders de kans loopt om te verdrinken..... en dan snap je niet dat je hier niet te water moet springen? Dag!
Kleine kinderen daar zijn de ouders verantwoordelijk voor en dat geldt voor alle nationaliteiten.
En we hebben er bijna 200 (nat.) van in de rondte lopen dus iedereen moet zelf op zijn eigen kinderen letten, en als je mazzel hebt letten anderen ook nog op!

42 Bleke Betty    
8 maanden geleden door Bleke Betty
0
Meld

@39 Dat valt wel mee. Binnen een straal van 15 km bij mij vandaan zijn er minimaal vijf overdekte zwembaden waar je banen kan zwemmen.

43 Dune    
8 maanden geleden door Dune
1
Meld

Kinderen leren zwemmen is een taak van de ouders, van niemand anders. Ouders die hun prinsen /prinsesjes ongediplomeerd laten verdrinken zijn "moordenaars", het OM dient tegen deze ouders zware straffen uit te spreken.

44 Recovery Mode    
8 maanden geleden door Recovery Mode
1
Meld

@41
Het was mijn eerste auto, Bleke Betty. Overgekocht van een oom. Persoonlijk vond ik een Opel Manta (met die ronde lampen) nog mooier, maar dat is altijd bij een wens gebleven.

45 Ronin    
8 maanden geleden door Ronin
0
Meld

@37 .
was het maar zo,n feest.
echt waar,
manneke van 12,uitje van de voetbalclub,
verdronken in de Beldert
34 jarige Pool ziet in de Waal z,n vrouw koppie onder gaan,
springt er achter aan en verdrinkt zelf,vrouw was gestruikeld over een kei en staat weer op,ze hebben geen idee van stroming,kribben en duwbakken
maar ff off topic
ik heb er al 3 uit het water gehaald hier,
1x gereanimeerd

46 Botlleneck    
8 maanden geleden door Botlleneck
0
Meld

@40
Ik kon ook allang al zwemmen voor ik met het schoolzwemmen een diploma kon halen. Als je in de zomer naar een meertje gaat (ondiep) kan iemand jou heus wel leren om te zwemmen, uiteindelijk is het een kwestie van trainen hoe goed je word. De schoolslag, crawlen is maar gewoon een voortbewegings- slag. Al kan je maar drijven dan verzuip je al niet meer. Geen paniek, want dat is funest en ook voor de redder is dat funest. menig keer bijna verzopen omdat ze je compleet klemmen en naar benden trekken, ik heb er zelfs een keer eentje een flinke dreun verkocht om zo tenminste levend de kant te bereiken. question

47 Bleke Betty    
8 maanden geleden door Bleke Betty
0
Meld

@31 "Niet omdat ze zwart, getint of islamitisch zijn; maar omdat we geen lijken willen zien drijven, ongeacht hun afkomst. ( Oh, oh, oh, wat ben ik weer een racist.) "

Er zijn ook autochtone en witte kinderen die verdrinken.

48 21st Century Guy    
8 maanden geleden door 21st Century Guy
5
Meld

@42 In de meeste recreatieplassen heb je drijflijnen die het diepe gedeelte afbakenen en vaak ook waarschuwingsborden. Ik heb van jongs af aan geleerd om nooit alleen te gaan zwemmen in open water. Er bestaat ook nog zoiets als gezond verstand.

49 Dune    
8 maanden geleden door Dune
0
Meld

@4 . waar is dat...question
ben van de Enith Brigita/Hanjse Bunschoten lange afstand liefhebbers..question
ooit 3de op NK
kleine broer was vlinderslag champ voor een paar jaar

50 Botlleneck    
8 maanden geleden door Botlleneck
0
Meld

@38 .
jahaa
je tijd ver vooruit met je Opel,
toen was ikzelf nog maar een Kreidler pubertje...question
jij hebt vast wel dingen gedaan in je Opel waar je pa en ma van zouden verschieten..question

maar gij kun ook vast goed zwemmen

51 Botlleneck    
8 maanden geleden door Botlleneck
0
Meld

@45
Mooi man. Je had dus mazzel met je Oom question
Wij hadden ook mazzel in onze jeugd dat we dicht bij een groot opgespoten terrein woonden, konden daar jarenlang onze gang gaan en ook nog een loods bij ons achter. Dus wij hadden opgevoerde brommers en een crossmotor en vermaakten ons daar prima. Kochten een autowrak op voor echt weinig en gingen het dan opknappen en dan lekker op dat terrein rotzooien.
Open water in de buurt om te zwemmen, ja, dat was een leuke tijd!

52 Bleke Betty    
8 maanden geleden door Bleke Betty
0
Meld

@51
Die ouwe Amerikaanse auto's hadden nog een voorbank question En kreidler blijft ook een pracht brommer. Kijk je weleens naar die kreidler races? question
Sorry, is wel offtopic. question

53 Bleke Betty    
8 maanden geleden door Bleke Betty
0
Meld

@38 .
onze eerste auto
een Citroen Diane
7 man der in
alle zegeltjes en centen gelapt
het gaspedaal met pleisters aan elkaar geplakt onderweg naar pinkpop
Van Halen,J,Geils en van het Groenewoud

maar leer zwemmen!!

54 Botlleneck    
8 maanden geleden door Botlleneck
0
Meld

@51
Onze beide kinderen hebben de zwemdiploma's t/m C, zelf heb ik in 1973 ternauwernood het minuut watertrappelen overleefd bij het afzwemmen voor diploma A.

En groot respect voor jouw verhaal in @46 Bottleneck.

55 Ronin    
8 maanden geleden door Ronin
0
Meld

@54
Zo'n soort auto hebben mijn ouders vroeger ook gehad. Hing met plakband aan elkaar, en in de bodem zat een gat zodat wij achterin de weg onder ons vandaan zagen flitsen.

Maar leer zwemmen! (-:

56 Ronin    
8 maanden geleden door Ronin
0
Meld

@54
Dat is prachtig, dat zijn mooie herinneringen. Ik heb ook een eend gehad, gekocht voor 150 gulden en die deed het altijd. Starten en lopen, niet kapot te krijgen. In de winter een klauwhamer bij de hand voor als het slot bevroren was, even een strategisch tikje en hij deed het weer. Als ik schakelde zat ik zowat op de achterbank. Jaar erop weer verkocht ook voor 150 gulden dus voor niets gereden! Dat soort lol heb je niet meer met die moderne auto;s e dar valt ook weinig zelf aan te sleutelen..!

57 Bleke Betty    
8 maanden geleden door Bleke Betty
0
Meld

@53 .
heb ooit een weekje verkering gehad met de dochter van Jan[Kreidler]
no worries in de tent
want Pa hoorde je al al van ver af komen door de rammelende bouten in z,n botten
off topic
Kriedler is voor mij de 50 cc drag/sprint van van der Velden
leuke races in Drachten enzo


58 Botlleneck    
8 maanden geleden door Botlleneck
0
Meld

https://www.youtube.com/watch?v=GxlR9SOV51w
deze dingen ddus
maar leer zwemmen aub

59 Botlleneck    
8 maanden geleden door Botlleneck
0
Meld

@59 .
muziek topic
alles fout
mea culpa

60 Botlleneck    
8 maanden geleden door Botlleneck
0
Meld

@48
Zou u zo vriendelijk willen zijn om heel mijn discussie met 'mo' te willen lezen, en niet slechts een klein stukje te quoten? B.v.d.

61 Gandalf    
8 maanden geleden door Gandalf
2
Meld

Voor de prijs van een smartphone abonnement heeft uw kind zwemvaardigheid.
Maar ja.. de overheid moet blijkbaar van alles

62 chouffleur    
8 maanden geleden door chouffleur
2
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Verenigde Staten: Amazon, Facebook en Youtube...
Webwinkel Amazon heeft bekend gemaakt dat ze...

1 dag geleden door Wilmama

Baudet wil in Europese fractie met Poolse nat...
Als Forum voor Democratie eind mei wordt verk...

1 dag geleden door beastyboy

Hoe Baudets overwinningsspeech binnenkomt: &l...
Wat doet het met Nederlanders met een migrati...

23 uur geleden door Shit...Fan...WhatAMess

Moet wethouder Marcelle Hendrickx aftreden? A...
TILBURG - Moet de Tilburgse wethouder Marcell...

16 uur geleden door Crezee

Baby in Italië overleden nadat ouders ze...
In Italië is een vijf maanden oude baby overl...

1 dag geleden door AD


ADVERTENTIE


Laatste reacties
caso
Beloofd is beloofd: gratis brood en shampoo v...
@4, idd. is wel veel betere kwaliteit brood. ...

minder dan een minuut geleden door caso

meneer van het nieuws
Elke dag twee kerken in Frankrijk beschadigd...
Dat kan je wel actieve islamisering noemen....

minder dan een minuut geleden door meneer van het nieuws

Pegasus
VN-wetenschapper geeft klimaatfraude toe...
@33Loodhoudende benzine is uitgefaseerd o...

minder dan een minuut geleden door Pegasus

Smiling
Definitief bewezen: de hersens van mannen en ...
@41 Nee, maar moet dat dan? U bent ook niet i...

minder dan een minuut geleden door Smiling

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig