U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Politiek
  • 25
Stefan Molyneux redeneert dat media bedrijven die het zwijgen opleggen aan Alex Jones niet langer onafhankelijk zijn en daardoor waarschijnlijk verantwoordelijkheid worden voor alle content. ...

9 maanden geleden door IconDuality

REAGEER MET EEN EMOJI
13
10
10
2

@187 "Wat heeft erfopvolging er mee te maken? (Economisch) Links-rechts gaat over de herverdeling van welvaart (of specifieker: gelijkheid vs acceptatie van ongelijkheid). "

Bijna goed. Links-Rechts gaat over de herverdeling van MACHT en MIDDELEN. Erfopvolging is een methode om de macht binnen dezelfde groep te houden. En die macht gaat over de herveerdeling van middelen ofwel welvaart. U moet het net even 1 abstractieniveau hoger zoeken.

Sociaaldemocratie is een vorm van socialisme namelijk de politieke vorm. Het schisma tijdens de tweede internationale tussen Marx en Bakoenin betrof de discussie of socialisme d.m.v. deelname aan het systeem (politiek) of tegenstand tegen het systeem (revolutie, strijd) moest worden gerealiseerd. Marx stond voor de politieke weg, Bakoenin voor de strijdbare weg. Scandinavie is wellicht op dit moment wat meer liberaal maar de sociale verworvenheden zijn tot stand gebracht onder de meest linkse socialistische regeringen die deze wereld heeft gezien. Op dit moment staan die onder liberaal bewind juist ter discussie.

China heeft zijn linkse signatuur door strijd verkregen en na strijd ontstaat altijd een oligarchie
https://nl.wikipedia.org/wiki/Lange_Mars
Zweden heeft haar linkse signatuur via de politieke weg verkregen met linkse meerderheidsregeringen vanaf 1930
https://nl.wikipedia.org/wiki/Zweden

In zweden heerst gelijkheid en grote welvaart, in China heerst grote ongelijkheid en veel armoede.

Power to the people geld niet in China. Er heerst daar een oligarchenkliek en die willen de macht 'behouden'. Feitelijk is een land waar de machthebbers proberen macht en middelen te behouden, RECHTS. Al worden ze door sommigen links genoemd, ze besmetten de definitie van 'links'. De enige realisatie van gelijkehid en welvaart voor allen is dus doordat iedereen het belang daarvan inziet via de politieke weg, zo wijst het recente verleden uit. En dat gaat dus niet met erfopvolging of oligarchie.

201 Hollander1967    
8 maanden geleden door Hollander1967
5
Meld

Alex Jones is een proefballonnetje om te kijken of het social media kartel ermee weg komt. Als hen dat lukt dan is dit nog maar het begin van een zuivering van rechts geluid. De opkomst van regressief links in Amerika vertoont grote gelijkenis met het nationaalsocialisme van de jaren dertig.

Ook de timing zo vlak voor de midterm elections is uiterst verdacht.

202 Dune    
8 maanden geleden door Dune
9
Meld

@127 "...Je krijgt alleen te zien, wat de liberale nwo wilt dat je ziet. Ze houden je dom en verdraaien alles wat niet in hun gedachtengoed past. …"

Zo worden wij al 8 jaar lang misleid en gehersenspoeld door de berichtgeving over Syrië. Niemand snapt er meer wat van terwijl; de oorlog heel simpel is; westers globalisme (en dus ook islamisme) volgen hun globalistischge agenda en ondermijnen en strijden tegen de soevereine nationale macht Syrië zoals ze ook tegen Servië, Irak, Afghanistan en Libië gedaan hebben......echter in het nieuws verschijnen steeds Assad en bondgenoot Rusland als 'de bad guys' en worden de jihadisten als de 'good guys' voorgesteld....

203 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
4
Meld

HaHa En we trappen er allemaal weer met open ogen in. The Great Manipulator Alex Jones heeft dit weer uit zijn veel te dikke duim gezogen. Youtube en Google hebben helemaal NIKS gebant

204 Piet Pijlenboog    
8 maanden geleden door Piet Pijlenboog
6
Meld

@201 Spot on. Al zou ik liever Noorwegen noemen in plaats van Zweden.

205 Criticaster    
8 maanden geleden door Criticaster
1
Meld

@200 De Bilderberg groep bestaat al een tijdje. En die nwo agenda ook.

206 DONKEY R    
8 maanden geleden door DONKEY R
7
Meld

@200 De media maken dingen groter dan dat het is. De media is hun propaganda machine.

207 DONKEY R    
8 maanden geleden door DONKEY R
6
Meld

@203 Onder het mom van mensenrechten en democratie zijn Sadam Hoessein en Khadaffi gewipt. Het resultaat zijn failed states, chaos en geweld. Dankzij die chaos en verdeeldheid is het veel makkelijker om de macht te verkrijgen over de olie. Irak en Libië staan in de top tien van olierijkste landen. De bevolking is de dupe maar dat kan blijkbaar niemand veel schelen.

208 Dune    
8 maanden geleden door Dune
4
Meld

Het gaat niet om links of rechts, om republikeinen of liberalen, het gaat om het gedachten goed van politici, het gedachtengoed van diegenen die de (social)media bezitten, het gedachtengoed van diegenen die (op de achtergrond) de touwtjes in handen hebben.
Als dat gedachtengoed gebaseerd is op eugenetica, dat al honderden zo niet duizenden jaren als een kankergezwel vooral in Europa woedt, of als basis de neo liberale gedachtengang heeft, leidt dat tot vernietiging, tot uitwissen van democratie en onderdrukking van de burgers.

209 Proemevla    
8 maanden geleden door Proemevla
6
Meld

@182 "...D66 is Rechts. …"

D66 zijn de bolsjewieken van deze tijd met hun EUSSR, censuur, wegbezuinigen burgers, afschaffen referendum, Trumphaat…..een voortzetting van de CPN...!

210 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
11
Meld

@197 Je schrijft: "je hebt verkiezingen waarvan je mag hopen dat ie eerlijk is". Heb je dan een vermoeden dat er misschien toch gesjoemeld wordt bij de verkiezingen? Vertel.

Dat kamerleden van regeringspartijen "per definitie" instemmen met de voorstellen van het kabinet is nonsens. In de loop van het jaar moeten tientallen wetsvoorstellen bijgesteld worden of halen het helemaal niet omdat er geen meerderheid voor is. In het ergste geval valt het kabinet zelfs. Van de 30 kabinetten sinds 1945 hebben er slechts 6 de eindstreep gehaald. Ook de laatste kabinetten Rutte kennen in de afgelopen jaren diverse momenten waarbij er een crisis maar ternauwernood afgewend kon worden omdat de regering haar oorspronkelijke standpunten wijzigde of er helemaal van afzag, omdat de meerderheid van de 2e of 1e Kamer ze hiertoe dwong. Hetzelfde geldt overigens ook bij de provincies en gemeenten.

211 Belazerd    
8 maanden geleden door Belazerd
1
Meld

@210 Net op het ogenblik dat ik vind dat je niet ongeloofwaardiger en belachelijker kunt reageren dan je al deed kom je met zo'n uitspraak.

Klasse!

212 Criticaster    
8 maanden geleden door Criticaster
3
Meld

@167 "....ook de Orlando shooting was natuurlijk hartstikke fake...evenals de Boston bombing…."

Het is net als met de Irak-oorlog; er vloeide echt bloed en er sneuvelden echte soldaten en burgers maar de hele oorlog was voor gecalculeerd door de computers van het Pentagon en het kwam de globalisten allemaal wel erg goed uit...….in die zin was de illegale oorlog een hoax!

Begrijpelijk dat de globalisten hem nu knijpen en persé Jones het zwijgen willen opleggen. Ook Trump schokte de globalisten toen hij de Irakoorlog een fiasco noemde

213 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
7
Meld

@204

Idd,
YT staat nog vol met videos van alex jones. Ook over deze 'ban'

214 carpenter    
8 maanden geleden door carpenter
1
Meld

@178 +++++

215 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
5
Meld

@190 "...De enige linkse partij in die periode was de SP...."

Hoog tijd voor een herdefiniëring van Links en rechts....kijk eens waaruit de liberalen zijn ontstaan; als militante rebellen uit de uiterst 'linkse' Parijse communes tegen de koning, adel en geestelijkheid onder het mom van 'gelijkheid, vrijheid en kameraadschap...…...is dat 'rechts'...?!

216 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
6
Meld

@209 Eugenetica is een linkse uitvinding. Wat regressief links nu doet is niets anders dan digitale eugenetica. Het digitaal steriliseren van zwakzinnigen.

217 Dune    
8 maanden geleden door Dune
8
Meld

@178 , idd zelfs Steve pecnik (medeauteur tom clancy boeken) kwam met hetzelfde verhaal mbt Sandy Hook. Zeker de mediabeelden waren gecript met crisisacteurs.

218 caso    
8 maanden geleden door caso
4
Meld

@201 ++++

219 TedjeR    
8 maanden geleden door TedjeR
6
Meld

@201 Hollander1967
Een interessante analyse!
+++

220 Uit Den Haag    
8 maanden geleden door Uit Den Haag
16
Meld

@200 "...Vertel mij eens, waar zijn die duizenden mensen uit Srebrenica …"

Waarom werden moslimmilities onder amerikaanse radar bewapend en bevoorraad door de VS? Waarom kreeg Dutchbat niet de zo vaak gevraagde luchtsteun en waren de commandanten van de islamitische milities in Srebenica daags van tevoren verhuist naar Serajewo…?!
Moest er soms een drama plaats vinden....?!

221 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
7
Meld

@201 "...Feitelijk is een land waar de machthebbers proberen macht en middelen te behouden, RECHTS...."

Nee, China volgde alleen de bolsjewistische methode van de linkse Bakoenin!

222 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
6
Meld

@208 "...De bevolking is de dupe maar dat kan blijkbaar niemand veel schelen...."

Nee, daar hoor je onze linkse media niet over terwijl onder Khadafii, gezondheidszorg, onderwijs, energie, benzine gratis of bijna gratis waren...!

Waar blijven de documentaires over Libië die het verschil in leven vóór Khadaffi en ná Khadaffi belichten...?! Libië was toch met veel tamtam bevrijd door de NATO....?!? Waar blijven de successtories….?!?

Oeps

223 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
6
Meld

@221 Het gaat helemaal niet over de fouten die zijn gemaakt tijdens de Srebrenica missie. Het ging erover dat Milosevic blijkbaar geframed was als een brute moordenaar, waarop mijn vraag: is hij dan niet verantwoordelijk voor Srebrenica en Zepa?

224 ThierryBaedet    
8 maanden geleden door ThierryBaedet
2
Meld

@217 [Het digitaal steriliseren van zwakzinnigen.]
Zeg je nu zelf dat Alex Jones een zwakkeling is? Goh, zoveel inzicht had ik niet achter jou gezocht.

225 TedjeR    
8 maanden geleden door TedjeR
4
Meld

@217 "...Eugenetica is een linkse uitvinding. …."

Net als racisme en rassenleer uitgevonden zijn door onze linkse antropologie en etnologie.....en later politiek ingezet door de nationaal socialisten.

226 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
8
Meld

@26 ja, joh, Cool. Alles wat de mensheid bedacht heeft is links, nietwaar?

Heb je nog meer onzin met ons te delen?

227 TedjeR    
8 maanden geleden door TedjeR
4
Meld

@225 In de ogen van de linkse politieke propaganda dat alles wat niet aan de norm voldoet diskwalificeert als archaïsch, tokkie fascist, zwakzinnig enz .....een beetje zoals de homo's in de jaren '50 / '60 als 'zwakzinnig' en 'ziek' werden beschouwd door de klinische, medische en politieke macht.

228 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
6
Meld

@201 "...Links-Rechts gaat over de herverdeling van MACHT en MIDDELEN. …."

Maar dat is altijd de marxistische interpretatie van macht en middelen en die gaat altijd over 'arbeid' en 'produktie'.....! ….dus altijd links....!

229 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
6
Meld

@218
ik weet niet wat waar is, ik heb rondom Sandy Hook Alex Jones' Infowars nauw gevolgd.... ik vond het vreemd dat er beelden werden getoond op infowars en ook op youtube, die door youtube vrij snel verwijderd waren, en daarna dus ook niet meer beschikbaar voor infowars; ik heb ze gezien. Ik absoluut niet beoordelen wat waar is: die beelden of de mainstream media.
En ik was geschokt door de claims van Alex Jones, alleen zei hij over de Sandy Hook andere dingen dan later is vermeld in de msm. Hij stelt zijn mening ook wel bij hier en daar. Ik hoor in de msm geen enkel weerwoord van Alex Jones, dat is zwak.

Er zijn nou eenmaal rare fratsen van de supranationale geopolitieke neoconservative-kliekjes die onze democratie en aan ons gelieerden representeren, en die moeten goed in de gaten gehouden worden. Fokking Saoudi Arabie in de VN mensenrechtencouncil https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/saudi-arabia-human-rights-council-un-yemen-lawyers-shrouded-in-secrecy-a8188511.html
wtf, is dat supranationale democratie ofzo!!!!!? China kritiekloos in het hol kruipen omdat ze met hun slavenleger een nieuw belastingparadijs vormen, is dat het nieuwe marktdenken!!!?

Het is een feit dat o.a. NL 'gematigdde rebellen' heeft gesteund (en steunt? waar is de impeachment van Rutte??) in Idlib en dat Saddam geen massavernietigingswapens had, dat Hillary lachtte om de dood van Khadaffi en dat Building 7 bij de terreuraanval van 9.11.2001 in elkaar is gezakt. En uiteraard in deze gemondialiseerde tijd met internet, springt Alex in het kennisgat (of is het een media-marktgat?) om vermeende klokkenluiders aan t woord te laten. Alleen ik ga niet op de stoel zitten om te beoordelen of dat aanzet tot haat, dat gaat mij te ver; laat iedereen lekker een grote bek hebben, des te harder gaan ze omver als het niet waar blijkt....
Alex Jones was fallikant tegen de inval in Irak, dat sierde hem.


Ik heb veel kritiek op de manier waarop Alex regelmatig uithaalt: G. Soros een nazi noemen, Obama en Hilllary monsters noemen en dat soort dingen. Laat die mensen zichzelf verdedigen, ook al vind ik het soms totaal verwerpelijk; in de context waarin hij redeneert snap ik dat soms zelfs wel ... bijvoorbeeld als het gaat om de inval in Irak, dat poets je NOOIT meer weg en dat kleeft ook aan mij als ik in het buitenland ben en dat ben ik en blijf ik ook even! En hoge bomen vangen veel wind, en Alex Jones is als het meest onstuimige weer; beter bouw je een stevig huis i.p.v. het weer proberen te beinvloeden met chemicalien, toch?

Alex Jones komt wel met interessante visies, info en heeft interessante gasten, en soms heel irritante gasten en informatie. Geert Wilders zegt ook dingen die ik anders zou zeggen, maar dat hij moet bukken voor rondvliegende bedreigingen en constante dreiging vind ik gewoon een teken van de ziellige en levensgevaarlijk types de niet tegen kritiek kunnen en niet van het vrije woord kunnen. Leer debatteren, het vrije woord is een groot goed en dat zouden die techbedrijven verteld moeten worden.

230 independiplomat    
8 maanden geleden door independiplomat
7
Meld

@227 "....Alles wat de mensheid bedacht heeft is links, nietwaar?..."

Nee hoor, vòòr de moderne episteme (die begon met de communistische Franse Revolutie) bestonden er geen linkse politiek, menswetenschappen en totalitaire systemen....! Ook geen 'rechtse'....!

231 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
4
Meld

Geweldig dat dit nu bovenaan staat op NK.

Je hoeft het niet met Alex Jones eens te zijn om kritiek en vragen te hebben over deze (mogelijk afgesproken) boycot van 10+ (zeer) grote bedrijven.

Er zijn meer stemmen als die van InfoWars en Alex Jones, vaak minder schreeuwerig of 'extreem'. Laten we goed opletten wat daar me gaat gebeuren.

232 IconDuality    
8 maanden geleden door IconDuality
5
Meld

@232 Het Laatste Nieuws: Alex Jones geeft toe dat hij het zelf allemaal bedacht heeft om meer bezoekers te genereren.
Kijk maar op Youtube en die anderen: gewoon te volgens

233 Piet Pijlenboog    
8 maanden geleden door Piet Pijlenboog
2
Meld

@230 , idd. Wat U zegt, hij is doorgeslagen, zeker met "ranten".

234 caso    
8 maanden geleden door caso
1
Meld

@233 Linkje?

235 Dune    
8 maanden geleden door Dune
1
Meld

@218 "...Zeker de mediabeelden waren gecript met crisisacteurs...."

Wat ik me nog herinner is de (politie)woordvoerder die lachend zijn verhaal over de schoolshooting vertelt ….alsof hij zojuist gevraagd was voor een paar honderd dollar mee te doen in een film....

Maar het wordt nu moelijker de beelden weer op te zoeken......wij moeten namelijk de uitgelokte drama's van de gevestigde politieke propaganda blijkbaar uiterst serieus nemen zoals wij ook niet moeten vragen waar die Irakese massavernietigingswapens of Russische nepnieuwssites zijn of waarom Mark Rutte 25 miljoen gedoneerd heeft aan moordende jihadisten in Syrië...of waarom Mladic eigenlijk met zijn leger naar Srebenica trok en …….. en.....

236 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
5
Meld

@226 "racisme en rassenleer uitgevonden zijn door onze linkse antropologie"
Dus Arthur de Gobineau was "links"?
Of moet alles wat fout is in uw ogen wel nbedacht zijn door "links"?

237 Piet Pijlenboog    
8 maanden geleden door Piet Pijlenboog
2
Meld

@224 "...is hij dan niet verantwoordelijk voor Srebrenica en Zepa?..."

Als je de rechtszaak tegen Milosevich gevolgd hebt weet je dat hij zich zelf, zonder hulp van advocaat, bijna vrij gepleit had van alle zware beschuldigingen en meerdere tegengetuigen als vals en omgekocht ontmaskerd had (wat tot grote verlegenheid onder de rechters leidde). En toen hij op het punt stond Clinton zelf als getuige te horen lag hij opeens dood in zijn cel....

238 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
5
Meld

@237 Voor WOII was eugenetica populair onder sociaaldemocraten in onder andere Zweden en de VS. Voor WOII waren Hitler en de NSDAP populair bij sociaaldemocraten in Nederland zoals Joop den Uyl.

239 Dune    
8 maanden geleden door Dune
5
Meld

@238 Tegelijkertijd werd de Bosnische legerleider Naser Orić, die bekend stond als het Moslimbeest en Sheriff van Srebrenica vrijgesproken van massaslachtingen onder de Servische bevolking.

240 Dune    
8 maanden geleden door Dune
5
Meld

@212 "...Net op het ogenblik dat ik vind dat je niet ongeloofwaardiger en belachelijker kunt reageren dan je al deed kom je met zo'n uitspraak...."

Niet alleen D66 is globalistisch/marxistisch...alle andere gevestigde partijen voeren ook hun gemaskerde estafette op om onder de schijn van links-rechts dialectiek achter de schermen aan de EUSSR te werken. Zo kon het dat Groen-Links een gewapende missie naar Afghnistan/Kunduz kon organiseren waarna de partij leegliep...nu is D66 aan de beurt de EUSSR verder te realiseren.....allemaal weg-met-ons-partijen met gemeenschappelijke links globalistische agenda en belangen die niets meer met de Nederlandse burgers en leefbaarheid te maken hebben!

241 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
5
Meld

@241 Zowel globalistisch als marxistisch? Dat is knap. Marxisme heeft juist kritiek op globalisme vanwege het creeëren van een consumentencultuur, wereldwijd kapitalisme en in sommige stromingen neo-imperialisme. Marxisten die wereldwijd socialisme als utopia zien, zijn alsnog niet globalistisch, o.a. door hun kritiek op wereldwijde arbeidsdeling.

242 ThierryBaedet    
8 maanden geleden door ThierryBaedet
3
Meld

Jones heeft wel degelijk bans gekregen op diverse social media, opsomming en bron van de bans: https://www.youtube.com/watch?v=j1Orn2mtEXQ

243 Proemevla    
8 maanden geleden door Proemevla
1
Meld

@216 @222 @229 He Cool .... Goed dat je blijft overdenken man question Daar vinden we elkaar in. Respect!

Liberalisme, zoals we dat nu kennen, is oorspronkelijk ontstaan uit de filosofieën van John Locke en Adam Smith. Het was een reactie tijdens de verlichting op het feodaal systeem waarin mensen op gezag van de kerk, hierarchisch onder een goddelijk aangewezen gezaghebber resorteerden (divine rule).

We zijn altijd geneigd om bepaalde momenten te benoemen als duidelijke omslagpunten in het denken maar het is natuurlijk gewoon een ontwikkeling die geleidelijk gestalte heeft gekregen. Wel zijn er mijlpalen te benoemen en de franse revoluties en communes waren zulke mijlpalen. Zoals je kunt weten, zijn die echter bloedig neergeslagen in 1848 en 1871. Liberalisme propageerde het recht op zelfbeschikking en zelfontplooiing van de mens. Mensen verzetten zich in die ideologie tegen de eerdere filosofie dat ze door god onder een heerser werden gesteld die hun leven bepaalde. Mensen wilden, m.i. volledig terecht, hun eigen leven bepalen. Ook socialisten kunnen daar niet tegen zijn maar soms moet je concessies doen aan de groep om de balans te vinden.

Liberalisme en socialisme zijn niet perse elkaars tegenpolen en ze kunnen elkaar aanvullen zoals water en land soms als tegengestelden worden gedefinieerd maar samen onze aarde vormen.Te veel liberalisme leidt tot egoïsme en kapitalisme en te veel socialisme leidt tot sovjet-communisme en fascisme. Er moet een goede balans worden gevonden tussen deze uitersten.

Een goede balans bestond m.i. in de periode in nederland vanaf de invoering van de AOW (1957) tot de realisatie van het neoliberalisme van Thatcher/ Reagan (1980). Iedereen werd door de samenleving (staat heeft een negatieve bijklank gekregen) voorzien in de basisbehoeften zoals sociale woningbouw, solidaire inkomensgerelateerde zorg, openbaar vervoer, overheidsbanken, etc terwijl je ook mogelijkheden hield tot zelfontplooiing en in een villa kon gaan wonen, vermogen kon vergaren of een dure mercedes of porsche kon kopen.

Het gaat dus om het vinden van een balans en voor het vinden van die balans moeten de behoeften van allen boven de behoeften van enkelen worden gesteld. Op dit moment gaan juist door het neoliberalisme de behoeften van enkelen boven de behoeften van allen. Die onbalans is veroorzaakt door invloed uit met name de VS, na het falen van het tegenhangende systeem, het sovjet-communisme wat in feite een oligarchisch fascisme was zoals we dat nu nog terugvinden in China. De crux zit er dus in om het belang van enkelen nooit boven het belang van allen te mogen stellen en een verplicht wisselende machtsstructuur in de wet vast te leggen.

De huidige onbalans leidt onvermijdelijk tot onvrede aan de ene kant en zelfdestructie aan de andere kant. We moeten weer terug naar het midden en op dit moment betekent dat dat we economisch gezien naar links moeten en het kapitalisme (egoïsme) moeten beteugelen. Dat is ook wat filosofisch economen als Piketty en Raworth bepleitten. Bovendien zullen we naar een andere , minder partijpolitieke vorm van democratie moeten ontwikkelen.

Mijn hoop en strijd is dus voor het terugbrengen van de balans en het wegnemen van de ongelijkheid zowel in de VS als in China. Ik hoop dat we de wijsheid kunnen opbrengen om dat op tijd in te zien.

Zoals een wijsgeer in de documentaire Four Horsemen zegt: "There is enough to supply in everybody's needs .... buth there is never enough to supply anybody's greed"

https://www.youtube.com/watch?v=5fbvquHSPJU

244 Hollander1967    
8 maanden geleden door Hollander1967
0
Meld

Eindelijk verlost van deze malloot.

245 corretje    
8 maanden geleden door corretje
6
Meld

@1 "Ook zegt hij: Deze boycot van Alex Jones komt net voor belangrijke verkiezingen in de VS. Links kan niet winnen in een eerlijke discussie omdat hun argumenten tegen rationeel denken ingaan. "

De democratische partij is meer centrum dan links en heeft sowieso meer groepen.
https://en.wikipedia.org/wiki/Factions_in_the_Democratic_Party_(United_States)

"Links kan niet winnen in een eerlijke discussie omdat hun argumenten tegen rationeel denken ingaan."

Verder hebben de democraten de laatste periode redelijk wat gewonnen.
https://www.politifact.com/florida/statements/2018/feb/15/corey-lewandowski/have-democrats-gained-50-seats-formerly-held-repub/

Dus wat je zegt is klets. Rationeel ben je ook niet als je van die waardeloze plotters als informatie bron gebruikt.

"Als er niet gewonnen kan worden met argumenten, op een eerlijke wijze, dan maar op oneerlijke wijze."

De meest invloedrijke media aan de rechtse kant zijn er gewoon nog. Daarbij verspreid Alex Jones fictie dus wat voor argumenten gebruik je tegen mensen die bij die sekte horen? Nee, alles wat je hebt geschreven is gewoon bullshit van iemand die blijkbaar niets weet.

246 VaY    
8 maanden geleden door VaY
5
Meld

@230 .
Quote:
"dat Building 7 bij de terreuraanval van 9.11.2001 in elkaar is gezakt."

Goed gezegd hoor. Jones beweert, zoals zovele vage websites, dat er iets niet klopt. Het is allemaal verdacht en dus zal de Amerikaanse overheid er wel zelf achter zitten. Je kan er donder op zeggen dat als een complotter iets verdacht vindt dat hij de schuld bij de overheid zal leggen.

Maar goed, Jones is natuurlijk geen bouwkundige dus laten we eens kijken wat dat andere vage complotclubje te melden heeft over de instorting van WTC7... Die 3000+ Architects & Engineers for 9/11 Truth :

quote :
"We are still in the process of studying hypothetical collapse mechanisms and attempting to simulate the building’s failure. Our goal is to determine, with a high degree of confidence, the sequence of failures that may have caused the observed collapse and to rule out those mechanisms that could not have caused the observed collapse.

We will release our findings for public review when we are sure we fully understand the mechanisms that are likely to have caused the observed collapse and those that clearly did not occur and could not have caused the observed collapse."
(bron : http://www.wtc7evaluation.org/ de dato 27/02/201question

Ik zal het even kort samenvatten voor jou : Bij A&E komen ze het geld uit je zakken halen onder het voorwendsel dat ze met hun 3000 "experts" voldoende kennis in huis hebben om een instorting met explosieven te bewijzen.

17 jaar later (nadat ze miljoenen dollars gecasht hebben bij de complotgelovers) zeggen ze droogweg dat ze het nog steeds niet volledig goed begrepen hebben.

Als je niks te zeggen hebben, moet je ook niets posten.

Waarom zouden dit soort websites niet van het internet mogen verdwijnen ? Er zit toch niemand te wachten op een website die haar eigen beweringen niet eens kan onderbouwen of wel ?

Van zodra ze bewijs hebben voor hun beweringen, mogen ze terug op het internet. Bedenk eens hoeveel plaats er vrij zou komen op het internet... Daar kan het milieu enkel maar beter van worden question

247 XingFu    
8 maanden geleden door XingFu
4
Meld

Robbie Parker die zojuist een dochter verloren heeft tijdens de shooting, lijkt zich hier lacherig voor te bereiden op een soort act met veel drama...:

https://www.youtube.com/watch?v=9e7Dbb0mnf4

248 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
7
Meld

@248 , heb ik gezien. Frons, frons.

249 caso    
8 maanden geleden door caso
3
Meld

@247

het gaat om de freedom of speech, een belangrijke waarde in de Westerse samenleving die in China is afgepakt van het volk ... lijkt me erg belangrijk dat iedereen op een platform van freefloating information' moet kunnen zeggen wat ie wil ... rechters mogen bepalen wat je wel en niet mag zeggen,, iets dat in China inderdaad anders werkt, Xinfu!
Kijk hier eens naar:
https://www.youtube.com/watch?v=k3YcGRCGEuY en deel dat eens in China, o nee mag niet want China doet aan massa opvoeding. Met je Chinatrollbot taaltje question

250 independiplomat    
8 maanden geleden door independiplomat
4
Meld

@122
"""
Er is niets wetteloos in Nederland.
"""
Jawel, de islam.

251 Pxf7+    
8 maanden geleden door Pxf7+
6
Meld

@250 .
Freedom of speech is een groot goed, dat ben ik met je eens. En zolang het gepaard gaat met wederzijds respect mag iedereen zich beroepen op dat recht.

Er zit namelijk een groot verschil tussen :
ik vind jou een idioot
en
jij bent een idioot

De eerste stelling mag ik hier plaatsen onder het mom van Freedom of speech (maar echt netjes is het niet).
De tweede stelling vraagt om bewijs van mijnentwege.

Maar goed, als jij mensen zoals Alex Jones wenst te verdedigen (hij roept zaken zonder ze te onderbouwen) zal je het vast ook niet erg vinden dat ik denk dat jij een idioot bent.

Overigens, Chinatrollbot taaltje ???
Waar slaat dat nou weer op ?

252 XingFu    
8 maanden geleden door XingFu
4
Meld

@248 .
Quote:
"Robbie Parker die zojuist een dochter verloren heeft tijdens de shooting, lijkt zich hier lacherig voor te bereiden op een soort act met veel drama...:"

Jij bent écht hééééél ziek in je hoofd als je denkt dat dit een crisisacteur is. Het ergste is dat er mensen zoals jou ook in de VS rondlopen en bovendien de nabestaanden met hetzelfde soort lasterpraat bejegenen zoals jij hier meent te mogen doen.

Als dat freedom of speech is volgens jou (en anderen blijkbaar) voel ik niet veel voor een verderzetting van de discussie.

Hebben jullie al eens jullie licht opgestoken bij de begrafenisondernemer (om maar één te noemen) die betrokken was bij de uitvaartplechtigheid. Denk je dat die poppen in de kist gelegd heeft of zo ???

Natuurlijk zijn die kinderen (en volwassenen) dood. Hoe kan je daar verdomme aan twijfelen !?!

253 XingFu    
8 maanden geleden door XingFu
6
Meld

@253 CM leeft op dit soort complotten en getrol. Als een vampier zit hij op zijn zoldertje te parasiteren op ander mans ellende. CM moet je ook gewoon negeren.

254 VaY    
8 maanden geleden door VaY
6
Meld

@245 Misschien had niemand het je verteld , maar je kon zijn filmpjes ook niet aanklikken.

255 solidsteel    
8 maanden geleden door solidsteel
3
Meld

@255 .
Waarom zou je, als je over een dosis gezond verstand beschikt, niet naar die filmpjes van Alex Jones mogen kijken.

Héél lang geleden lachten de mensen met de onzin van Laurel & Hardy (den dikke en den dunne).

Tegenwoordig lachen we met Alex Jones question

Het zijn enkel de mensen die inzake verstand minder bedeeld zijn, die de onzin van Jones voor waarheid aannemen hoor.

(Alex Jones zal het allemaal worst wezen... Voor hem moet er brood op de plank komen zodat hij zijn ex-vrouw kan uitbetalen question )

256 XingFu    
8 maanden geleden door XingFu
5
Meld

@253 "Hoe kan je daar verdomme aan twijfelen !?!"

Omdat vertegenwoordigers van de amerikaanse overheid zich in het verleden nou niet echt betrouwbaar hebben getoond.

Wanneer je aantoonbaar meerdere leugens gebruikt voor je eigen belang wordt je betrouwbaarheid aangetast. Dat is zo bij burgers maar zeker ook bij staten. En ja, sommigen trekken dan alles in twijfel. En dat recht hebben ze. Ik zal zeker niet beweren dat alles wat er wordt gezegd, waar is. Er zijn echter te veel onthullingen geweest om grote zaken zomaar onbekritiseerd te laten.

Aan de ontmaskering van de leugens en fraudes van de amerikaanse overheid zijn ook vele complottheorieen vooraf gegaan. Sommige daarvan zijn schijnbaar bewezen.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2617701/Revealed-How-British-officials-feared-secret-sunk-Lusitania-spark-diplomatic-crisis-US.html
https://www.amazon.com/Day-Deceit-Truth-About-Harbor/dp/0743201299
https://nl.wikipedia.org/wiki/Tonkin-incident
https://nl.wikipedia.org/wiki/Watergateschandaal
https://en.wikipedia.org/wiki/Iraq_and_weapons_of_mass_destruction
https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw
https://en.wikipedia.org/wiki/ECHELON
...

De VS zijn aangeschoten wild en dat weten ze. Ze grijpen nu terug naar de meest repressieve maatregelen. Dit is een van de eerste daarvan. Amerikaanse claims over vermeende andere misdaden door Putin en Assad worden zonder pardon geslikt terwijl ze al even comploterig zijn. Het zijn infowars en kritische geluiden Domestic Or Foreign worden niet getolereerd.

257 Hollander1967    
8 maanden geleden door Hollander1967
1
Meld

De israeli globalisten GoldmanSachs en Soros- een perverse antisemitische geldwolf - hebben hun zin bij YouTube. En Alex Jones de mond gesnoerd. - Alex Jones: "We already won the enemy already got beat" - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=1pQojp-FNv8

In ons land : D66., GL en pvda heulen mee- zelfs christelijke partijen - kijken weg en laten de burgers barsten met hun conformistische z.g. politieke correctheid. ...Alex Jones MAGA !

258 flessenhals    
8 maanden geleden door flessenhals
4
Meld

@257 .
Quote:
"Wanneer je aantoonbaar meerdere leugens gebruikt voor je eigen belang wordt je betrouwbaarheid aangetast. Dat is zo bij burgers maar zeker ook bij staten. En ja, sommigen trekken dan alles in twijfel. En dat recht hebben ze. Ik zal zeker niet beweren dat alles wat er wordt gezegd, waar is. Er zijn echter te veel onthullingen geweest om grote zaken zomaar onbekritiseerd te laten."

Dat is nou net het punt en de bestaansreden van complotwebsites.

Complotwebsites beroepen zich steeds op één feit : overheden hebben vroeger wel eens gelogen, en DUS moet en zal elke wereldschokkende gebeurtenis door de overheid zelf uitgevoerd zijn.

Met andere woorden : er lopen alleen maar gekken rond bij de overheid, alle andere gekke mensen zitten veilig in een psychiatrische instelling of zo ???

Weet je, er komen elke dag nieuwe gekken bij en die zijn in staat om zelfstandig "crazy" dingen te doen, zoals mass shootings in bvb een school, metro, musea, concertzalen, enz... Noem maar op, er zijn genoeg voorbeelden van terug te vinden.

Ik ken maar weinig complotwebsites die dergelijke acties willen/kunnen/durven toe te schrijven aan de verantwoordelijke personen voor dat soort daden.

Voor complotwebsites moet EN zal er een link zijn naar de overheid. Steeds opnieuw, bij elke gebeurtenis waar er pakweg minstens 10 doden vallen, vind je wel een complotgekkie die daar een spannend verhaal bij weet te verzinnen dat het allemaal gepland is geweest door de overheid.

Echt, als je er heel even stil bij staat en Alex Jones écht op zijn blauwe ogen wilt geloven, zou je eens moeten gaan berekenen hoeveel mensen allemaal betrokken zijn geweest.

Dan spreek je echt al snel over tienduizenden (misschien honderdduizenden mensen want Jones is niet vies van een complotje meer of minder question ).

Hebben die allemaal een pilletje gekregen van de overheid waardoor ze levenslang hun lip kunnen houden over hun medeplichtigheid ?

259 XingFu    
8 maanden geleden door XingFu
4
Meld

@252 wat jij vind van vrijheid van meningsuiting is net als Chinese propaganda, daar hebben we schijt aan in Nederland. Wat jij zegt klopt niet: ik ben een idioot volgens jou en dat is respectloos naar jouw mening, dus heb je nu geen sociale creditpunten. Maar omdat we niet in China zijn, en omdat ik t ben, mag je t zeggen. Je bent echt een Chinese trolbot, omdat je slechts standaard kunt redeneren, je mist de echte creatieve ondernemingsgeest van de Westerling ... ook al ben je in werkelijkheid een Nederlander, dan staat dat Chinese trollengedrag je goed. Je mist ook de vermogens om de onderbouwingen van Infowars te volgen, omdat je nog nooit een gehele show hebt gekeken en omdat je engels niet goed genoeg is.
Lesje vrijheid van meningsuiting: je hoeft helemaal niet met wederzijds respect je mening te uiten over wat of wie dan ook. Als jij verbaal, psychisch en intellectueel te zwak bent om je te verdedigen, mag je bij een rechter je zaak voorleggen. Zo is het, en zo zal het blijven. De Chinese propaganda gaat hier niet komen.

260 independiplomat    
8 maanden geleden door independiplomat
4
Meld

@260 .
Hahaha, jij denkt me te kennen hé. Zo zie je maar weer hé. Jij bent zo iemand die iets leest en reeds zijn/haar mening klaar heeft. Een beetje onderzoek doen schrikt je blijkbaar reeds af.

Je slaat echt (maar dan ook écht) op alle punten die je aanhaalt de bal volledig mis. Ik heb geen enkele link met China (een nickname zegt niets over een persoon... in mijn geval heeft het te maken met een konijn zelfs question ), verder ben ik geen Nederlander maar een Vlaming, heb ik al veel te veel shows van Alex Jones bekeken dan me lief is, en denk ik te mogen schrijven dat mijn Engels beter is dan jouw Nederlands (jij vind.... ???).

Echt, doe zo verder en dan heb ik voldoende bewijs om jou gewoon ronduit een idioot te mogen noemen.

Alles wat je in jouw bericht @260 . schrijft, zijn aannames.

Even uit nieuwsgierigheid : Hoe voelt het om je zelf belachelijk te maken ?

261 XingFu    
8 maanden geleden door XingFu
3
Meld

@259 Ik wil ook zeker niet beweren dat ik alles 'geloof' wat er aan complotten de wereld rond zwerft maar daar gaat het hier ook helemaal niet om. Het gaat hier om het recht van meningsuiting dat wordt tegengewerkt door een niet gecontroleerd privaat medium.

De gewraakte persoon of organisatie kan zich nergens verdedigen tegen deze daad. Wanneer dit een staatsvoorziening was geweest, kon deze persoon of organisatie zich in rechte verweren. Nu kan dit niet want youtube hoeft iemand niet te bedienen die ze niet aanstaat.

De social media hadden ook een 'fake news' tag op de gewraakte boodschappen kunnen plakken maar nee, ze besluiten iemand monddood te maken en te censureren. Want censuur is gewoon wat dit is. Deze kanalen hadden miljoenen volgers en dus was er vraag naar. Maar deze kapitalistische media zijn onze nieuwe goden. Zij besluiten wat wel en wat niet te zien is.

Ik ben ervan overtuigd dat sommige 'complot'theorieen, een kern van waarheid kunnen bevatten. Zoals ik al aangeef, toont het verleden dat aan. Die verhalen krijgen we nu ook niet meer te zien omdat het kapitaal niet wil dat we dat zien.

262 Hollander1967    
8 maanden geleden door Hollander1967
2
Meld

@260 Tja, dat is dus XingFu, de debunk-trollbot van NK. Dé definitie van Dunning-Kruger.

263 Dune    
8 maanden geleden door Dune
3
Meld

@263 .
De debunk-trollbot van NK ???

Dan heb je vast mijn betere jaren tijdens het NuJij-tijdperk gemist. Ik reageer hier amper in vergelijking met NuJij.... En als ik mijn aantal reacties (+2000) hier vergelijk met jouw aantal (+15000) mag het wel duidelijk zijn wie hier een trollbot is hé.

Debunkers... either you love them or you hate them....

Facts don't care about your feelings question

264 XingFu    
8 maanden geleden door XingFu
2
Meld

@262 Ik denk dat het censureren van Jones een proefballonnetje is van het social media kartel om te kijken of ze ermee wegkomen. Zo ja, dan is de weg vrij voor een verdere purge van conservatief geluid. Dat dit nu gebeurt vlak voor de aankomende midterm elections is verdacht.

Vanaf 4:51 zegt Molyneux terecht dat Antifa-groepen en Jihadi-groepen blijkbaar ongehinderd openlijk geweld mogen verheerlijken, plannen en daarvoor rekruteren.

265 Dune    
8 maanden geleden door Dune
3
Meld

@264 Het is geen censuur, het is een ongewenste gast die zich niet houdt aan je huisregels er uit gooien.

266 Violier    
8 maanden geleden door Violier
4
Meld

@265 .
Quote:
" Ik denk dat het censureren van Jones een proefballonnetje is van het social media kartel om te kijken of ze ermee wegkomen."

Misschien kan je het nog eens proberen als je het zeker weet.

Als het NK-publiek zich moet baseren op jouw denkvermogens zijn we nog niet klaar vrees ik question

267 XingFu    
8 maanden geleden door XingFu
3
Meld

@267 Vermakelijk dat je jezelf weer zo makkelijk laat opnaaien. Narcisme met een vleugje Dunning-Kruger. Gegarandeerd succes. question

268 Dune    
8 maanden geleden door Dune
4
Meld

De Sandy Hook shooting was propaganda , 'n FEMA capstone excercise ...in de media verkocht als echt gebeurde shooting ...
Zeer kwalijke zaak dat media tegenwoordig mogen mnisleiden zonder te worden teruggefloten door 'n rechter
https://congress.gov/bill/112th-congress/house-bill/5736/text

269 Chat Baker    
8 maanden geleden door Chat Baker
4
Meld

@267 We weten het pas zeker als we de stukken van het overleg dat deze private partijen hebben gevoerd, openbaar worden gemaakt.

Ruim 4 jaar na het neerschieten van de MH17 hebben we nog geen duidelijkheid over wie hier achter zat. Er zijn speculaties, zeer zeker, maar niemand is aangeklaagd voor het laten ontploffen van 298 onschuldige mensen. Ik zeg dat de russen niets hadden te winnen met die aanval en dat het oekraiens leger meerdere BUK-installaties had rondrijden in dat gebied.

Weet jij al wie er achter de vermeende gifgasaanval in Douma zit ? Ik zeg dat het logisch is dat Assad niets te winnen had met die aanval. Dat laat de rebellen over die alles te winnen hadden met die aanval.

Net zoals het duidelijk is geworden na amerikaanse beschuldigingen in MSM dat de gifgasaanval in Aleppo het werk was van de rebellen.

Leugens zijn wapens en het lijkt er op dat het kapitalistische mediakamp het alleenrecht op het verspreiden van leugens wil hebben.

270 Hollander1967    
8 maanden geleden door Hollander1967
2
Meld

@253 Jij bent toch wel heeeel onnozel als je denkt dat een overheid die in Vietnam 3 miljoen mensen de dood in joeg, Servie bombardeerde om de moslimmaffia op de Balkan te steunen en daarna illegaal Irak aanviel op basis van grove leugens wat 3000 miljard kostte en meer dan een miljoen mensenlevens....ook maar één seconde te vertrouwen als het gaat om bescherming van burgers en hun rechten....!

271 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
3
Meld

@270 .
Bedankt om te reageren maar mijn bericht was gericht aan Dune.

En ja, ik vind dat Dune een idioot is die alle complottheorieën van Alex Jones klakkeloos gelooft zonder dat hij/zij ook maar enig onderzoek heeft gedaan naar de feiten.

Jij bent blijkbaar ook zo'n Jones adept.

Voor jou geldt hetzelfde principe hoor : bewijs maar eerst eens je beweringen.

Complotters moeten echt eens leren dat het niet ok is om vragen te stellen over zaken die ze niet begrijpen.

Ik weet ook wel dat die complotwebsites jullie aansporen om die vragen te stellen : Ask questions, demand answers.... is het motto question

Blijf dan toch gewoon weg van dat soort websites en ga op zoek naar websites die je échte antwoorden geven op je vragen.

Vertrouw nooit een website die je aanspoort om zelf vragen te stellen over een bepaald topic. Als je op zo'n website terecht zou komen, mag je ervan uitgaan dat ze zelf niet over voldoende expertise beschikken om jouw vragen te kunnen beantwoorden.

Waarom zou je in hemelsnaam een website willen vertrouwen die haar eigen vragen niet eens kan beantwoorden ?

272 XingFu    
8 maanden geleden door XingFu
2
Meld

@271 .
Quote:
" Jij bent toch wel heeeel onnozel als je denkt dat een overheid die in Vietnam 3 miljoen mensen de dood in joeg, Servie bombardeerde om de moslimmaffia op de Balkan te steunen en daarna illegaal Irak aanviel op basis van grove leugens wat 3000 miljard kostte en meer dan een miljoen mensenlevens....ook maar één seconde te vertrouwen als het gaat om bescherming van burgers en hun rechten....!"

Het zou fijn zijn indien je Alex Jones ZIJN "feiten" even zou aanhalen om het bovenstaande te verklaren.

Dit draadje gaat tenslotte over de beweringen van Alex Jones of niet ?

273 XingFu    
8 maanden geleden door XingFu
0
Meld

@272 Ik denk dat ik genoeg heb aangegeven dat ik niet alle 'complot'theorieen aanneem dus het feit dat u mij ervan beschuldigt een complotter te zijn, zegt meer over u dan over mij.

Kritisch zijn en blijven op het nieuws dat je wordt voorgeschoteld zit me in bloed. Vele staten hebben leugens verspreid om er een doel mee te bereiken en het ontkennen van dat feit is het ontkennen van de waarheid. In nazi duitsland had men er zelfs een minister voor aangesteld.

De rest van uw reactie is natuurlijk totale onzin. Als je geen vragen stelt over zaken die je niet begrijpt, zul je ze nooit begrijpen. Dat weet een kind.

Het was al laat, daar zullen we het maar ophouden.

En de westerse msm blijven maar leugens verspreiden, zelfs nadat rebellen zelf hebben verklaard dat de gifgasaanval uit 2013 door die rebellen was veroorzaakt

Verklaring rebellen:
https://www.trouw.nl/home/gifgas-kan-uit-ontplofte-opslag-van-rebellen-zijn-gekomen~a129534c/

Verklaring MSM
https://www.rtlnieuws.nl/buitenland/verband-tussen-wapenvoorraad-syrie-en-dodelijke-gifgasaanval-ghouta

@273 We zullen wel zien hoeveel kritische sites nog worden gecensureerd. Dan spreek ik u weer, denk ik.

274 Hollander1967    
8 maanden geleden door Hollander1967
2
Meld

@274 "We zullen wel zien hoeveel kritische sites nog worden gecensureerd. Dan spreek ik u weer, denk ik."

Dus de censuur blijft NK bespaard?

275 Conradijntje    
8 maanden geleden door Conradijntje
0
Meld

@201 Hollander1967
"In zweden heerst gelijkheid en grote welvaart, in China heerst grote ongelijkheid en veel armoede."

Je hele reactie en uiteenzetting zal in grote lijnen misschien wel kloppen.
Maar China en Zweden vergelijken is niet echt een eerlijke vergelijking. Zweden is welvarend, ja natuurlijk.
Maar toen de communistische Mao de macht overnam in China was daar ook al van alles aan vooraf gegaan, inclusief revoluties, opstanden, massa moorden. (dus waar is Mao mee begonnen? een gigantisch land in puin, nogal een verschil).
Bovendien heeft China 1 miljard mensen of meer.

Je kan net zo min Rusland en Belgie 1 op 1 met elkaar vergelijken. Probeer (als voorbeeld) in China of Rusland maar eens iedereen belasting laten betalen. Dan ben je wel even bezig, tot in Siberie en Mongolie aan toe. Als je de Nederlandse belastingdienst op dat klusje zet zijn ze nog wel minimaal 30 jaar bezig.

276 Harry potter maar zonder bril en sportiever    
0
Meld

@201 Hollander1967
" Feitelijk is een land waar de machthebbers proberen macht en middelen te behouden, RECHTS. Al worden ze door sommigen links genoemd, ze besmetten de definitie van 'links'."

Sorry, maar.. ...Typisch voorbeeld van het "No true Scotsman" argument.
China doet slechte dingen maar is niet links, kan niet links zijn, want links doet zoiets niet.

"moslim-terreur heeft niets met de islam te maken" de aanslagpleger is geen moslim, want een "echte moslim" doet zoiets niet."
Net zoiets.
In realiteit is het natuurlijk wel een moslim, maar dat komt zeer slecht uit, dus veranderen ze hem in "geen-moslim".

277 Harry potter maar zonder bril en sportiever    
0
Meld

@274 .
Quote:
"Ik denk dat ik genoeg heb aangegeven dat ik niet alle 'complot'theorieen aanneem dus het feit dat u mij ervan beschuldigt een complotter te zijn, zegt meer over u dan over mij."

Het feit dat jij zegt dat je niet alle complottheorieën aanneemt, impliceert voor mij dat je minstens één complottheorie aanneemt.

You can't have it both ways... iemand die mij komt vertellen dat hij enkel rundvlees eet, ga ik écht geen vegetariër noemen, toch niet onder het mom dat hij nog nooit varkensvlees gegeten heeft hé question

vanaf het moment dat je in één complottheorie gelooft, mag ik je een complotter noemen hoor.

278 XingFu    
8 maanden geleden door XingFu
0
Meld

@277 +++
Hollander 1967 weet veel van de politieke geschiedenis af maar geeft deze in @201 inderdaad vanuit het gezichtspunt van een links idealistisch persoon. Tevens betrapt u hem daarbij inderdaad op de linkse manier van redeneren. Deze manier van redeneren wordt ongetwijfeld ook toegepast wanneer linkse mensen voor de rechtse islam/moslims opkomen. En het jammere is dat linkse mensen in het verleden blijven rondlopen: die duidelijke links/rechts strijd is er allang niet meer: we leven nu in de neoliberale, globalistische wereld van de geldschuivers.

279 Conradijntje    
8 maanden geleden door Conradijntje
0
Meld

@276 @277 @279 Mijn reactie op #201 betrof de definitie van Links en Rechts omdat die door de amerikaanse definitie van Clinton en Obama als linkse krachten te definieren, was vertroebeld. In de VS probeert men de macht en middelen in dezelfde groep te houden en dat kun je dus niet Progressief noemen.

Zuiver is dat Links progressief is en dat Rechts Conservatief is. Dat was de indeling van ons parlement naar aanleiding van de gangbare opvattingen. De positie van China en Zweden zijn het duidelijkst te markeren in het politiek spectrum:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Politiek_spectrum

Links streeft naar een herverdeling van macht en middelen (progressief) en dus naar een gelijkere verdeling tussen arbeid en kapitaal terwijl Rechts de macht en middelen bij de bezittende machthebbende groep wil behouden in een steeds groter wordende onbalans waarbij slechts het kapitaal profiteert. De door Friedman en Keynes beschreven Trickle Down Economy heeft inmiddels bewezen niet te bestaan. Arbeiders (de bevolking) worden niet beter van het rijker worden van het kapitaal (de elite, 1%, etc.)

Er zijn dus grote verschillen tussen de SYSTEMEN in china en in zweden en dit staat los van de historie van die landen.

China staat in het politiek spectrum weliswaar Links, zoals ik ook zeg, maar is zeer autoritair en staan in het politieke spectrum Linksonderaan als autoritaire staat met dus een oligarchie. Dit heeft geleid tot bevoordeling van de heersende klasse en het arm houden van de bevolking.

Zweden staat in het politiek spectrum in het kwadrant linksboven en heeft een grote mate van gelijkheid, een evenrediger verdeling van macht en middelen en daardoor meer evenwicht in de machtsverhoudingen in dat land.

Dat heeft niets te maken met mijn gezichtspunt maar alles met de objectieve definities van Links en Rechts. En ook onze 'neoliberale globalistische' wereld is daarin in te delen omdat het geld schuiven slechts één kant op gaat: van Links naar Rechts, van Bevolking naar Elite. In een autoritair systeem zoals China is er alleen een nieuwe elite ontstaan en is de verdeling van macht en middelen duidelijk niet meer progressief.

280 Hollander1967    
8 maanden geleden door Hollander1967
0
Meld

@278 Ik neem niets aan, ik ben van huis uit kritisch, en 'aannemen' dat is nou juist datgene wat u wel doet want door andere mogelijkheden te verwerpen, neemt u de meningen van gangbare MSM blindelings aan. U en gelijken die dat in het verleden hebben gedaan, zijn echter al meermalen misleid door die MSM.

En dat is wat ik heb gesommeerd in mijn lijstje en daarom ben ik blij dat er mensen zijn die komen met andere scenario's die door MSM vaak tot complottheorie worden bestempeld.

Klokkeluiders zoals Wesley Clark en Edward Snowden hebben het belang van alternatieve visies bewezen. Maar alle voorbeelden die ik noem, blijft u maar ontkennen en negeren. Ik ben niet blind.

281 Hollander1967    
8 maanden geleden door Hollander1967
1
Meld

@281 .
Frankly my dear, I don't give a damn... whether you're blind or not.

282 XingFu    
8 maanden geleden door XingFu
0
Meld

@282 Blind is not he same as ignorant.

283 Hollander1967    
8 maanden geleden door Hollander1967
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Sri Lanka getroffen door nog twee explosies
Srilankaanse plaats Dematagoda werd zondag al...

13 uur geleden door Querulijn Xaverius,

"All the President's Men" beho...
Degenen die hoopten op een Watergate-achtige...

5 uur geleden door Crezee

Het stinkt in Amsterdam door paasvuren Duitsl...
Wie naar buiten gaat en zijn neus lekker in d...

15 uur geleden door Hangingmen

Populariteit Trump naar nieuw dieptepunt
President Trump viert het rapport van onderzo...

18 uur geleden door Crezee

President Trump bereidt zich voor om FISA en...
De documenten zullen openbaar worden rond de...

12 uur geleden door Proemevla


ADVERTENTIE


Laatste reacties
dummydum
De David Knight Show: Vaccinaties: mijn licha...
@117 Slecht onderbouwd. Slap....

minder dan een minuut geleden door dummydum

RazorBlade
‘Aan een prik gaat niemand dood..."...
Met een beetje KCN lijkt me dat niet zo moeil...

minder dan een minuut geleden door RazorBlade

Tiidmasine
Weerloos meisje in gezicht geslagen en gescho...
Willen we meer of minder........

1 minuut geleden door Tiidmasine

bontenblauw
OT 3...
@3610 Oooh... dat het soms duizelt... zoals h...

1 minuut geleden door bontenblauw

Geert
Windows XP nog steeds basis onder rijbewijssy...
@73 Ja hoor ook de exchange server toen bewee...

1 minuut geleden door Geert

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig