Politiek
  • 3
Politici en media scharen zich kritiekloos achter Hamas-propaganda. De door de Palestijnse terreurorganisatie Hamas georganiseerde Mars van de Terugkeer kan een succes worden genoemd. De Hamas-mars is vooral uit antisemitisch oogpunt een schot in de roos. ...

8 maanden geleden door G33K

REAGEER MET EEN EMOJI
1
1
3
2
1

Vind je dat gek?

Je kunt natuurlijk niet alle Joden aansprakelijk stellen voor de misdaden die door de zionisten worden bedreven. Aan de andere kant zijn er veel Joden die voor 100% achter Israël staan. Daar moeten we toch eens mee praten.

Jammer dat je in de media geen voet aan de grond krijgt. Heel het mediagebeuren is ingepakt door Joden hier in Nederland. Achter de schermen (lees: in de politiek) hebben ze heel wat macht.

1 samcash    
8 maanden geleden door samcash
32
Meld

Ik heb de indruk dat ondanks de moorden in de Gaza het zionisme bewierookt wordt,met name in Nederland waar de SGP en de CU tezamen met de VVD hun best doen om alles goed te praten want Joden worden nadrukkelijk beschreven in de Bijbel en wat in de Bijbel staat is heilig voor de rechtse christelijke partijenChristelijke partijen die niets moeten hebben van vluchtende oorlogsslachtoffers uit het Midden-Oosten.

2 jantje van leiden    
8 maanden geleden door jantje van leiden
27
Meld

Ach, gaan ze nu huilie, huilie doen omdat er mensen (terecht) boos worden?

3 TedjeR    
8 maanden geleden door TedjeR
28
Meld

Altijd gezeik met arabieren, zeker wanneer ze dat afschuwelijke islam geloof aanhangen.

4 Positivo    
8 maanden geleden door Positivo
10
Meld

Ik denk dat beide partijen zich wel eens anders mogen opstellen.

5 Suwelding    
8 maanden geleden door Suwelding
4
Meld
6 Dune    
8 maanden geleden door Dune
10
Meld

De reacties bevestigen de inhoud van het artikel. Wat een treurnis question

7 G33K    
8 maanden geleden door G33K
9
Meld

@1 Klassiek antisemitisme.

8 Yisrael    
8 maanden geleden door Yisrael
11
Meld

@7 Inderdaad.

9 Yisrael    
8 maanden geleden door Yisrael
9
Meld

Links en islamitische terreur ... 4 handen op 1 buik.

10 JackKropotkin    
8 maanden geleden door JackKropotkin
8
Meld

@10 En daar komt het nazi-antisemitisme van @1 nog bij wat het 6 handen op 1 buik maakt.

11 JackKropotkin    
8 maanden geleden door JackKropotkin
7
Meld

@10 Er zijn de nodige anti Israël commenters die ultra rechtse en anti islam types zijn.

12 21st Century Guy    
8 maanden geleden door 21st Century Guy
7
Meld

Het artikel slaat de spijker op zijn kop: "Dat dit wordt gezien als amusement laat zien dat antisemitisme in Nederland een volledig geaccepteerd bovengronds bestaan leidt. Dat je je voor je Jodenhaat niet langer hoeft te schamen. Mits je het maar weet te verkopen als ‘antizionisme‘. Dit misselijkmakende verschijnsel, de opruiende effecten en de gruwelijke gevolgen ervan doen zich voor in heel Europa. Met zo’n hevigheid dat Joden zich opnieuw bedreigd voelen en Europa massaal ontvluchten. Er lijkt geen toekomst meer te zijn voor Joden op een continent dat zich keer op keer hult in de nevelen van de oude duisternis."

Het is weer zover in NL en europa....

13 Tavor    
8 maanden geleden door Tavor
6
Meld

@8
Bord voor je kop.

14 samcash    
8 maanden geleden door samcash
22
Meld

Het groeiende antisementisme is al lang bekend, we weten het maar niemand doet iets, behalve bagataliseren en ontkennen.

NPO bracht recent in de documantaire "de kanarie in de kolenmijn" in beeld hoe vanuit de Islamitische gemeenschap in verschillende landen waaronder Nederland de onverdraagzaamheid, het geweld en de intolerantie naar de Joodse gemeenschap groeit.

De reporter van de documantaire begon naïef en onbevooroordeeld maar houdt aan het einde haar tranen niet meer, schokkend maar de moeite waard om helemaal te kijken : https://www.youtube.com/watch?v=fICNbeRl4aY

15 Ruud100    
8 maanden geleden door Ruud100
4
Meld

De Jodenhaat in europa houdt niet op, niet vanzelf.....

16 Tavor    
8 maanden geleden door Tavor
6
Meld

@3 Dus u vindt het wel normaal dat Joden in Nederland gediscrimineerd worden, omdat mensen het niet eens zijn met de politiek van Israël?
Betekent dat dan ook dat van u willekeurige moslims in Nederland van u gediscrimineerd mogen worden, omdat mensen problemen hebben met landen als Iran of Saoedi-Arabië of gelden er dan ineens andere regels.

17 RoosjeB    
8 maanden geleden door RoosjeB
5
Meld

@14 Het is gewoon eeuwenoude nonsens.

18 Yisrael    
8 maanden geleden door Yisrael
8
Meld

@14 Als je voortaan https://en.wikipedia.org/wiki/Neo-Zionism gebruikt........
Zionisme en dat hierboven zijn twee verschillende dingen namelijk.
Ik ben voor een sterk verdedigbaar Israël op hun eigen grond en daarmee dus in principe pro- zionistisch. Dat geld zelfs voor de mensen van een ander Joods geluid en Norman Finkelstein.

Waar ik de schurft aan heb is die bezetting dat brengt me terug bij de link hierboven.

19 Oebie    
8 maanden geleden door Oebie
14
Meld

@12 Yep, dat heb ik de laatste tijd ook gemerkt. Een aantal extreemrechtse antisemieten zijn er bij gekomen naast degenen die er al waren. Daarom ook mijn @11 als een soort ‘verbetering’.

20 JackKropotkin    
8 maanden geleden door JackKropotkin
7
Meld

Nou, het zit wat ingewikkelder of zoal je wil wat DUIDELIJKER in elkaar: die MSM en NPO's werken SAMEN met Hamas voor hun GEZAMELIJKE propaganda en om het volk achterlijk te houden, want die gaan dit geloven daardoor.
De verzonnen palestijnen zijn een Linksch MEDIAVERZINSEL om Hamas en Abbas te rechtvaardigen en daarmee hun eigen fascistische ideologie.
Een soort als de film The Truman Show met Jim Carrey die ontdekt dat ie in een soap leeft, maar dan ECHT!!

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Truman_Show

21 FNKTD    
8 maanden geleden door FNKTD
9
Meld

@3 De Israëli's doen niet "huilie huilie", die hebben van dorre woestijn metropolen gemaakt (Tel-Aviv, Jeruzalem, Ber Sheva) om er een paar te noemen. Ik heb Israëli's nog nooit horen klagen. Behalve over de profiterende Chasidiem en jammerende "Palestijnen", die niets bijdragen aan de opbouw van de staat. Ik ben er meerdere malen geweest en weet waarover ik praat. De Anti-Zionisten kletsen alleen maar propaganda, die ze van horen zeggen door leugenaars uit hun nek.

22 G33K    
8 maanden geleden door G33K
7
Meld

@1
Jij, praten met Joden?
Mouhahahaha,
Jij gaat niet door een deur met Joden. Je fascisme en antisemitisme verhinderen dat.

23 von Schnellensinken    
8 maanden geleden door von Schnellensinken
8
Meld

@19 Kortom, verander de semantiek en je bent ineens geen antisemiet meer. @1 gebruikt een van de oudste vormen van antisemitisme, de almachtige Joden... Dat verander je niet door de semantiek te veranderen. Al zijn er velen die zichzelf zo wel legitimeren.

24 Yisrael    
8 maanden geleden door Yisrael
9
Meld

@1 Heeft u toevallig net een middagje naar anti-Joodse propagandafilms gekeken? U draaft echt volledig door in uw angst/haat ten opzichte van Joden en uw complottheorieën, waarschijnlijk denkt u ook nog dat Joden kindertjes bij het ontbijt eten en waterputten vergiftigen.

25 RoosjeB    
8 maanden geleden door RoosjeB
8
Meld

Dat het antisemitisme gemeengoed is geworden kun je ook héél goed op een forum als dit zien. Ze verdraaien woorden, hebben Grote Bekken, gaan op-de-man, liegen, schofferen, roepen onzin als "zionisme is heeeeel wat anders!" en lokken voortdurend ruzies uit. De haat zit diep bij deze figuren. En iedereen weet wel wie ik bedoel. Ze komen niet voor een eerlijke discussie, maar om hun haat te ventileren en kijken of ze het ook nog kunnen zaaien. Kijk uit met deze lui; ze leven voor de duivel, en NIET voor ieder mens.

En daar moest ik het maar bij laten...

26 weerman    
8 maanden geleden door weerman
10
Meld

@12 Die zijn er inderdaad ook nog eens, in ieder geval vind ik het allemaal nogal enge figuren.

27 RoosjeB    
8 maanden geleden door RoosjeB
4
Meld

@15 Kan me die 3-delige documentaire nog goed herinneren, van arme goedgelovige linkse Hanneke Groenteman, die uitbarstte in tranen, omdat haar linkse roze wolkje werd doorgeprikt.

Ik heb hier nog een interessante documentaire (kan niet online beken worden, moet je downloaden).

Auserwählt und Ausgegrenzt – Der Hass auf Juden in Europa: http://www.mediafire.com/file/erlmkom7tmmhllo/Juden-Hass_-_BILD_zeigt_die_Doku%2C_die_ARTE_nicht_zeigen_will.mp4

Documentaire was geproduceerd door ARTE, echter niet uitgezonden, omdat de conclusie onwelgevallig was. Conclusie: het "huidige" antisemitisme komt voornamelijk uit islamitische en linkse kant.

28 G33K    
8 maanden geleden door G33K
6
Meld

@24 Onzin ik zeg dat men duidelijker moet zijn over wie ze precies klootzakken vinden. Als ik zeg eindig het neo-zionisme dan is dat mijn goed recht. Net als ik zou zeggen vernietig dat ISIS of maak een eind aan dat Hamas. 1 pot nat.

Neo-Zionisme is een walgelijke misdadige ideologie van terreur, oorlogsmisdaden en andere wreedheden. In plaats van Neo-Zionisme mag je ook Hamas, ISIS, ETA, IRA, Apartheid Zuid-Afrika invullen boeiend die zijn en waren ook erg. Maar daar gaan deze draadjes niet over.

Doen alsof dit soort mensen niet bestaan doe ik niet aan mee.
https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/almost-half-of-israeli-jews-want-ethnic-cleansing-palestinians-wake-up-call-survey-finds-a6919271.html

29 Oebie    
8 maanden geleden door Oebie
16
Meld

@20 Er is inderdaad een klein groepje van volstrekt gestoorde "Alt-Right" antisemieten, echter dat is een vrij marginale groep. De meerderheid is islamitisch en/of heeft een linkse achtergrond (PvdA, SP, GroenLinks).

30 G33K    
8 maanden geleden door G33K
6
Meld

@29 Hoe moeilijk is het om te reageren op wat een ander zegt.

31 Yisrael    
8 maanden geleden door Yisrael
5
Meld

* Verwijderd door de redactie *

32 G33K    
8 maanden geleden door G33K

Nee de wereld moet blij zijn met terreurstaat "israel"

Onzinnige logica...

Denk dat de meeste haat toch van de andere kant komt, zie slachoffers.....

Of krijgen we nu verhaaltjes van bussen opblazen (kleine 15 jaar geleden)

33 Bullet108    
8 maanden geleden door Bullet108
10
Meld

* Verwijderd door de redactie *

34 Yisrael    
8 maanden geleden door Yisrael

Ik kan alleen de mensen in die regio (en de rest van de wereld) steunen die geen (oorlogs)geweld willen".

35 Defcte burger    
8 maanden geleden door Defcte burger
0
Meld

@28 ok, bedankt, ik ben wellicht geen taalpurist als ik vraag wat dat betekend als u stelt dat de “conclusie onwelgevallig was”.

36 Ruud100    
8 maanden geleden door Ruud100
1
Meld

Ik weet niet zo goed wat ik met de joden aanmoet eigenlijk. Ik zie op tv joden als Arnon Grünberg en Hanneke Groenteman de islam verwelkomen, tsja, dan krijg ik zoiets als zoek het dan maar lekker zelf uit.

37 Spraypaint    
8 maanden geleden door Spraypaint
7
Meld

Antisemitisme staat niet gelijk aan kritiek op het grove beleid van Netanyahu waar nog niet de helft van de Israelische burgers achter staat /

Aperte nonsens van ophits-blog Opiniez.

38 E.Meel    
8 maanden geleden door E.Meel
11
Meld

Hopa.Gelijk weer in de huilie huilie stand...maar 40000 joden in Nederland ( dankzij die zo netjes meewerkende Nederlandse ambtenaren in WO2). De kans is bij wijze van spreken groter dat je een wolf tegenkomt in Nederland

39 BlackNinja    
8 maanden geleden door BlackNinja
6
Meld

@37 Dat illustreert een onvermogen tot nuanceren.

40 E.Meel    
8 maanden geleden door E.Meel
9
Meld

@39 U vergeet de steun van de christenen en de propagandamachine die hiervoor al enige jaren geleden in werking is gezetm 24/7 vanuit Buitenveldert pro-Netanyahu-beleid op social media posten door een club van circa 80, vooral christelijke jongeren.

41 E.Meel    
8 maanden geleden door E.Meel
11
Meld

De joden zelf en hun adepten maken zelf van het woord antizionist/semiet een geuzennaam. Dus niet klagen.

42 flauwekulallemaal    
8 maanden geleden door flauwekulallemaal
6
Meld

Let wel op het verschil tussen "antisemitisme" en "vermeend antisemitisme". De term antisemitisme werd een halve eeuw lang gebruikt om inhoudelijke kritiek op de bezetting, kolonisatie, apartheid, mensenrechtenschendingen en inmiddels ook genocide door Israël jegens Palestina en de Palestijnen te "onderdrukken".

Echter Israël is een brug te ver gegaan en is het "Zwijgen over Israël" eindelijk passé.

43 Barbapapa-7,5    
8 maanden geleden door Barbapapa-7,5
22
Meld

voordeel van dit blog en de schrijfstijl was wel dat ik totaal geen zin had in NK of om te reageren vanmorgen.
. heerlijke dsg gehad.

@38 inderdaad

maar als men dit schrijft is men wel een antisemiet in de ogen van de grote groep vaste bewoners bij NK:

44 info    
8 maanden geleden door info
9
Meld

"Zwijgen over Israël" eindelijk passé.

sommigen kunnen daar maar niet aan wennen.

45 info    
8 maanden geleden door info
10
Meld

@43 "eindelijk passé"

Onzin nadat Gretta Duisenberg jaren geleden in beeld kwam begon men hier massaal in de Pallywood-leugens te geloven. Dat is inmiddels een stuk minder en ziet men hier steeds meer in dat de Palestijnen geen vrede willen en dat Israël geen andere keus heeft.

46 Dune    
8 maanden geleden door Dune
9
Meld
47 info    
8 maanden geleden door info
8
Meld

@26

En ondanks dat u meent dat antisemitisme gemeengoed is op nieuwskoerier bent u hier dagelijks aanwezig. Wat zegt dat over u?

48 Hendrianus    
8 maanden geleden door Hendrianus
15
Meld

@48 Dat zegt over weerman dat ie zich zorgen maakt over het groeiend antisemitisme en daar tegen ageert.

49 JackKropotkin    
8 maanden geleden door JackKropotkin
4
Meld

@43 Wat je bedoelt is; Jodenhaat is weer helemaal bon ton in Nederland.

Het houdt maar niet op in europa, niet vanzelf.....

50 Tavor    
8 maanden geleden door Tavor
3
Meld

@48 Dat zegt van hem dat hij een dappere vechter tegen de Jodenhaat is.

51 Tavor    
8 maanden geleden door Tavor
3
Meld

@50 Weer?

52 solidsteel    
8 maanden geleden door solidsteel
2
Meld

Het blijf op zich wel vermakelijk om te zien hoe bepaalde racistische lieden het gehele Joodse volk veroordelen aan de hand van Israël. Het vermakelijke komt om de hoek kijken omdat ze anderen dagelijks betichten van racisme en noem het maar op, en zelf volledig blind zijn voor hun eigen racisme.

Het begint direct al bij @1 .

53 Bluth    
8 maanden geleden door Bluth
3
Meld

@46 Geef eens een voorbeeld van wat pallywood zoal produceert?
Israël heeft hollywood , wat best groot en omvangrijk is , maar pallywood .... zeg het maar.

54 solidsteel    
8 maanden geleden door solidsteel
3
Meld

@48
Dat zegt dat ik mij zorgen maak over die jodenhaat. Want het begint bij joden, en stopt bij iedereen die ook maar even anders denkt dan die lui. Dat is zo langzamerhand de reden voor mijn vertoeven, hier.
De jouwe ken ik wel, en dat is geen frisse reden. question

55 weerman    
8 maanden geleden door weerman
1
Meld

@55 De Joden zijn de kanarie in de mijn; ze zijn altijd de eersten die aangepakt worden, maar nooit de laatsten.

De Joden hebben nu een toevluchtsoord, maar waar gaan de niet-Joden naartoe?

56 Tavor    
8 maanden geleden door Tavor
3
Meld

@56
Waar zouden de niet-joden dan naartoe moeten gaan?
Zij worden immers nooit vervolgt.

57 BenErWeer    
8 maanden geleden door BenErWeer
4
Meld

@57 Wat heet "vervolgd"...

In WO2 werden er bijna 50 miljoen niet-Joden vermoord, ik vind dat toch wel heel wat.

De winds of war waaien weer. Als de Joden moeten gaan rennen dan volgen de niet-Joden spoedig.

De Joden zijn altijd de eersten, maar nooit de laatsten.

58 Tavor    
8 maanden geleden door Tavor
1
Meld

Het bewijs is in dit forum bewezen. Antisemitisme is vooral terug te vinden bij links.

59 Johnboy    
8 maanden geleden door Johnboy
1
Meld

@58
"In WO2 werden er bijna 50 miljoen niet-Joden vermoord, ik vind dat toch wel heel wat. "

Ja, maar niet specifiek om 'het Joods' zijn.
De enigen die enigzins in de buurt daarvan kwamen waren de zigeuners.

60 BenErWeer    
8 maanden geleden door BenErWeer
1
Meld

@58
De laatsten vluchtten destijds o.m. naar Argentinië. Ben je nu gerustgesteld?

61 grovi    
8 maanden geleden door grovi
0
Meld

@60 Omdat ze bolsjewist, homoseksueel, verstandelijk beperkt etc waren. Iedere groep werd eruit gepikt omdat ze tot een groep behoorden. Dat lijkt me gewoon vergelijkbaar.

62 Oebie    
8 maanden geleden door Oebie
3
Meld

@62
Tja, wat begreep je ook alweer niet over 'Ras'?
Maakt niet uit, leer je vanzelf nog wel eens op school.

63 BenErWeer    
8 maanden geleden door BenErWeer
1
Meld

@59 Het is heel eenvoudig; bij rechts haat alleen ultra-rechts de Joden.

Bij links haten ze allemaal de Joden.

64 Tavor    
8 maanden geleden door Tavor
2
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Moslima’s in Arnhem zwemmen halal: zond...
De zonwering naar beneden, camera's uit, gee...

1 dag geleden door Inter

Wilders: Het tuig mag niet langer de baas zij...
Het tuig mag niet langer de baas zijn in Nede...

21 uur geleden door Inter

Hoorzitting tweede kamer over vaccineren
Vandaag een hoorzitting over vaccineren in de...

1 dag geleden door kwatta

Bernie Sanders: Trump is een racist
Bernie Sanders, de voormalige presidentskandi...

12 uur geleden door AD

NOS gaat zeiknat op indianenverhaal, herstelt...
De VPRO mag dan vrezen voor het populisme, he...

22 uur geleden door JackKropotkin


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Defcte burger
Asieladvocaten zijn NSB’ers...
Staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezon...

minder dan een minuut geleden door Defcte burger

janpietersn
Bitcoin houdt stand en Loopring koers schiet ...
Ik meen dat er de afgelopen jaren door de Eur...

1 minuut geleden door janpietersn

Nos Calan Gaeaf (s7p)
Bernie Sanders: Trump is een racist...
Let wel dat je met het noemen van mensen als ...

1 minuut geleden door Nos Calan Gaeaf (s7p)

Anti-Prut
Bernie Sanders: Trump is een racist...
@187 In Californië moet je 18 jaar zijn om t...

1 minuut geleden door Anti-Prut

RoosjeB
Nederlandse kansparels maken Nederland boos...
@102Hahaha, jij past aandachttrekkerij toe,...

1 minuut geleden door RoosjeB

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig