door Bob Sleebaan in Binnenland  ·  280 Reacties

  • 45
  • 1879x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

5 was een 4 =_) daarom lach ik, anders Russische toestanden question

0
251 etymologie

* Verwijderd door de redactie *

252 AbbiLeemi

joh net alsof iemand iets van die tegen stem aan gaat trekken. Ook al wint morgen hoogst waarschijnlijk de tegen stem met 49%-50% het wordt toch niet uitgevoerd. Ze gaan er niet aan tegemoetkomen ze gaan het niet serieus overwegen. De wet komt er om precies te zijn op 1 mei 2018 en in huidige formatie zonder aanpassing.


Rutte gaat morgen dit zeggen en misbruiken:

ja de meerderheid heeft nipt tegen gestemd. Hij zegt dat het normaal is dat er bij referenda vaker nee wordt gestemd dan ja. Noemt paar voorbeelden. Hij gaat die tegen stem zo veel mogelijk de waarde ontnemen door van alles te roepen. Het waren de campagnes, de spotjes, Facebook, de Russen, maar hij zal nooit toegeven dat mensen daadwerkelijk bezorgd zijn met wat er met de privacy gebeurd. Hij gaat hoogst waarschijnlijk de wet volgen en weer een soort van inlegvelletje bedenken. Een soort van wc-papier waarborg waar niemand wat aan heeft. En dan zeggen mensen ja het referendum is een extratje en niet van de indirecte democratie. MAAR Pechtold heeft express stemmen gekregen vanwege dit extratje! Dus het telt als indirecte democratie. Gelukkig is d66 flink afgestraft in de gemeenteraadsverkiezingen. Morgen verder.

1
253 student1255

Nederland bananenmonarchie

3
254 SergioLeone

BeDENKelijk....

2
255 Anonymousje

Tja, als er op grote schaal is gefraudeerd dan moet de verkiezingsuitslag ongeldig worden verklaard en vervolgens nieuwe verkiezingen worden uitgeschreven met voldoende waarnemers. Uiteraard moeten mensen worden vervolgd die met meerdere het stemhokje in zijn gegaan. Er staan volgens mij strenge straffen op verkiezingsfraude. Ik zag gisteren al op de verkiezingslog van nu.nl dat er iemand in het stemlokaal nog uitleg aan het geven was. Dat wil zeggen dat iemand nog in het stemlokaal aan het beïnvloeden is en dat is absoluut verboden. Dat het zogenaamd om zijn ouders gaat doet er niet toe. Als iemand een vraag heeft over het stembiljet dan kan hij zich wenden tot de voorzitter van het stembureau. Binnen het stembureau mag niet meer worden beïnvloed.

1
256 RazorBlade

@201 haha, spijker op zij n kop !
Maar wel logisch voor iemand (WijzeDwaas) uit de categorie TROL.

1
257 FeHa

@256 Stembureau medewerkers mogen wel uitleggen hoe het stemmen in zijn werk gaat, dus dat er gezien dat een stembureau medewerker in gesprek was met een stemmer dat is niet raar op zichzelf.

2
258 mike45

Stembusfraude heel normaal in Nederland

2
259 knorkokkie

Iederen heeft en telefoon , iederen loopt daar constant mee in de hand maar van die fraude zie je nooit een leuk shotje.
Ik heb de hele dag op het stembureau gezeten en niks van dat alles meegemaakt of gezien , ik heb geteld en er waren geen stemmen weg .
En in al die jaren is er nooit iemand zo verontrust geweest dat die kwam kijken bij het tellen.
Dat moet hen eerst door Baudet wijgemaskt worden .
Hoe vaak heeft hij zelf het tellen gecontroleerd?
En heeft hij in Amsterdam meegekeken ?
Zo niet dan is hij weer de gebruikelijke oproerkraaier en een deel loopt weer achter de muziek van de rattenvanger van Hameln aan.

7
260 No newstoday

@256 ach, hoop in bange dagen doet leven.

In een stemlokaal zijn meerdere waarnemers aanwezig, dus helaas pindakaas als deze mensen geen onregelmatigheden hebben ontdekt.

En iemand een instructie geven over hoe het stemformulier werkt is nog geen beinvloeding, uiteindelijk maakt iedereen zijn keuze of je nou binnen of buiten het stemhokje bent beinvloed.

11
261 Mo[re]Slim.Al[er]t

@259

Roeptoeteren......heel normaal in Nederland.

4
262 Münchhausen

@256

Welja , laten we er nog maar een miljoen of 4 tegenaan gooien voor nieuwe verkiezingen .
En waarom ? Om iets wat best mag.
Een lid van het stembureau mag best uitleggen dat men maar één hokje mag kleuren op het biljet.
Die mag best uitleggen dat dan het biljet in de bus moet .
Dat mag een familielid ook doen in het stemlokaal
Dat mag allemaal zo lang hij maar niet zegt WELK hokje rood moet op wie men moet stemmen en dat alles buiten het stemhokje gebeurt.
Er waren kiezers die voor de tafel pas hun envelop losscheurden tot hun verbazing 2 biljetten zagen .
Dan wordt uitgelegd waar dat voor is.
Niks mis mee.
Wat ik veel erger vindt ,is dat mensen demente ouderen een volmacht laten tekenen .
En daar kun je dan weer niks aan doen .

9
263 No newstoday

@241

Wie heeft er dan twee?
Is dat door en foutje gebeurd dan is de kiezer die 2x stemt aan het frauderen .
Dan had hij één stempas moeten inleveren op het gemeentehuis.
Aangezien hij dat niet heeft gedaan , is hij dus fout.
iets van je aan regels houden , normen en waarden en zo?

7
264 No newstoday

@242

Waar mensen werken , wordt wel eens een foutje gemaakt .
Wie dat ziet kan het corrigeren .
Als iemand aan de kassa mij te veel terug geeft , zeg ik dat ook want misschien krijgt die persoon er narigheid mee.

8
265 No newstoday

Wat is het toch met de nakomelingen van Denk-stemmers dat ze achter de ruig van iemand met een microfoon altijd zo raar gaan doen wanneer er een camera draait?

1
266 DruppeltjeDrie

*rug

0
267 DruppeltjeDrie

Het systeem is dus toch niet zo waterdicht als de minister van Biza ons probeerde wijs te maken.

1
268 PFL

Verklaar die zetels van Tunahals Koezoener en Kötzturk ongeldig!

2
269 Arkan

@264 Geen idee wie er twee stempassen had. Ik woon niet in Nijmegen.

0
270 rolstoeltje

@256 Simpelweg de zetels van DENK ongeldig verklaren!

1
271 Arkan

@261 "Welja , laten we er nog maar een miljoen of 4 tegenaan gooien voor nieuwe verkiezingen ."

Je mist klaarblijkelijk de opmerking van mij dat er alleen nieuwe verkiezingen hoeven te worden georganiseerd als er op grote schaal wordt gefraudeerd. Een enkeling die iets fout doet hoeft niet te beteken dat de uitslag ongeldig is. Hierbij wordt altijd gekeken naar de mate waarin dit gebeurd.

Ik zie echter ook verhalen verschijnen dat er mensen zijn die met heel veel allochtonen het stemhokje binnen gaan. Hoe groter de schaal waarin fraude wordt gepleegd hoe groter de kans dat dit een verschil kan uitmaken in de zetelverdeling. Het kan natuurlijk nooit zo zijn dat er zetels aan de verkeerde partij worden gegeven waarop ze geen recht hebben.

Dat een medewerker van het stembureau uitleg geeft over het stembiljet en de manier van stemmen is niet alleen toegestaan maar is zelfs de taak van de medewerkers van het stembureau.

Het wordt wat anders als derden gaan uitleggen welk rondje moet worden roodgekleurd binnen de muren van het stembureau. Ik ben gisteren niet in Amsterdam geweest en al helemaal niet in ieder stembureau. Ik kan er daarom geen uitspraak over doen. Aan de andere kant denk ik wel dat de kiesraad duidelijkheid moet geven want niemand is gebaat bij onduidelijkheid over een verkiezingsuitslag.

1
272 RazorBlade

@272 verhalen ..., zonder enig bewijs, en uiteindelijk zijn het de officiele waarnemers die moeten melden als er iets niet klopt, als 'burgers' hun gekleurde mening erop na gaan houden wanneer er iets niet in de haak lijkt te zijn dan is het hek van de dam ...

10
273 Mo[re]Slim.Al[er]t

Ollegrutje van Demonen 66 is hier voor verantwoordelijk

1
274 Bollieboos

Zolang extreemrechts niet 100% van de stemmen toebedeeld krijgt, zul je dit soort 'nieuwsberichten' houden...

5
275 Hadjememaar

@273 Ook gewone burgers kunnen onrechtmatigheden melden. Als er genoeg onafhankelijke meldingen worden gedaan dan zal er echt wel onderzoek worden gedaan. Juist bij verkiezingen kan het niet zo zijn dat de overheid bepaald wie wel en wie niet onrechtmatigheden mag melden over verkiezingen.

0
276 RazorBlade

@276 die onregelmatigheden melden burgers dan bij de waarnemers, bleren op social media is daarvoor niet nodig -- tenzij je natuurlijk het democratisch proces wilt ondermijnen

13
277 Mo[re]Slim.Al[er]t

@277 Heb je iets tegen de vrijheid van meningsuiting? Dat is namelijk ook een belangrijk onderdeel van het democratisch proces.

0
278 RazorBlade

@261 alleen de leden van het stem bureau mogen BUITEN het stemhokje helpen, door uit te leggen hoe het stemmen in het wek gaat. elke andere vorm is fraude. er is al eerder gebleken dat in rotterdam, amsterdam, utrecht etc. de stembureau leden hun werk niet doen. Het beste kan de overheid daar mensen van buiten de gemeente plaatsen met dubbele bezetting. Dus 6 man ipv 3 man. waarbij 3 personen bij de hokjes staan en er voor zorgen dat er niet meer dan 1 persoon per stem hokje staat. Verder dient iedereen 2 meter afstand te houden. Alleen mensen met nadrukkelijke toestemming van de voorzitter mogen met 2.

0
279 Merlinswit

@277 waarom zou ik alleen bij de waarnemer iets melden als duidelijk is dat deze onderdeel is van het probleem? sociale media is er juist om dit soort dingen te melden.

0
280 Merlinswit

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Reconquista
Moeder die kind van 16 maanden tien dagen alleen thuis liet, veroordeeld tot levenslang wegens moord

""Candelario, die kampt met depressie en aanverwante geestelijke gezondheidsproblemen,""Gelukkig is dat in de VS geen excuus voor een lagere...

zojuist geplaatst door Reconquista

21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@86 Ik neem toch liever niet youtube kanaal spoor 4 als referentie, maar hoop op gedegen bevolkingsonderzoek....

zojuist geplaatst door 21st Century Guy

Graaier1000
Offtopic

Goedemorgen MARCUSAURELIUS en allemaal 😉Goden heb ik niet in de aanbieding, wel een liedje:https://youtu.be/1o26nu7NN8w?si=aNMWy7fKDi_7...

3 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@85 Ik woon zelf in het zuidelijke deel en hier zijn autochtone/witte mensen in de meerderheid , er zijn ook buiten Centrum en Zuid wel postcod...

4 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@83 Almere is behoorlijk aan het verkleuren vanuit Amsterdam zijn ook veel mensen met Surinaamse, Marokkaanse en andere niet Europese roots er k...

7 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Defcte burger
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@80 Ik maak de laatste weken tramritten in Amsterdam , via youtube kanaal spoor 4 , uit nostalgie en om wat voorbeelden voor een schilderij ...

7 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Graaier1000
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@80,Op uw inschatting is denk ik de grachtengordel en de zuid-as weer een uitzondering....

8 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@81 Als je een beetje linguïstisch onderlegd bent kun je wel horen of mensen Russisch , Fins, Arabisch of een Amazigh taal spreken....

12 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

rebo
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@80 Die zitten volgens mij allemaal wel zo een beetje in Almere vermoed ik. Op dezelfde manier zoals dat de originele Haagse Schilderswijkers nu...

15 minuten geleden geplaatst door rebo

RobP
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@77 "dus na gaan of je mischien toch niet de een ( wat ) anders behandelt dan de ander"dat zal altijd blijven....

15 minuten geleden geplaatst door RobP

NK. App
Bhabi Porn MoviesHailey On The Mind PornLesbian Porn PantyXxxxx ComNudecomicsSimpsons Gay PornPorn Japanese MassagesGdp ThreesomeErotic Scenes From MoviesBig Booty Ebony SquirtersWebsite PornNude At The Beach PicsDildoer痞幼Blue And Sexy VideoAss TrafficRevenge On Gf PornSpankbanFetkifeBella Bumzy NudeCelebrity Leak NakedCleebrity PornBig Tits Lesbian PornAdultsexVivica A Fox NudeNaked In OutdoorsBrezzs PornPaigeuncaged NudeWomen Hairy VaginasWww Pornos ComBlanche BrasburryTifa Lockhart R34Johnny Xxx VideoPussy Licking GifsShila Ki JawaniCum Covered TitsJolene's SfChaturbate MaleKitty CaprXxx Sexy Blue FilmChut Chudai PhotoHot Hot Blue FilmPorn Gifs SexyInterracialorgasmGw RedditSexual DatingTonigth GirlfriendKommondXvidros.Goth FutanariTeen Hardcore SexBrazzers BedroomFreepornhdHollywood Sex CinemaGirls Peeing PornKerala Aunty Nude SexReal Sister IncestMichelle Phillips NudeXxx Indian BlackNursing Home PornBig Boobs PicPornos MasturbaciónMom Big Tits PornOne Piece Perona PornLatest Hindi SexMilleroticos.comHomemade Cuckold PornDesi Mobile SexSuki Sin TwitterBest Xxx EverDani Daniel Latest VideosTelugu Telugu PukuluHentai MissionaryMia Khalifa DeepthroatingBig Ass Porn StarBest Of Lana RhodesAnime Porn MomsSexy FutanariAnal FuckingNudebeach PicsSex FestivalChina Teen Sex VideoDesi Randi Sex PornTamilnadu Village Girl SexXxx YoRed Tube SexSexdoingMalayalam Blue Full MovieVeronica Rodriguez NakedConsolador PornPanis PicNicole.aniston Onlyfans LeakedHidden Came XxxAnime Xxx NarutoHentia ComcisHinata HentaieCodi Vore LesbianXxxx New HdPainful Anal CompilationPhotos Sexe FemmeX VidepsDesi Pron DownloadTwistys PornHomeless Woman PornNude Big Boobed WomenCrypticjinxMalayalam Film Actress SexSexvodesTeens Dry HumpingPorn Free OnlineStaryuuki XxxBrazzrsSexy Naked RedheadXxx Com VedeoAtkgirlfriendFamilty PornHd Desi XnxxPorno FamosasHard Sex StoriesPron Full Hd VideosXnxx Com Tamil AuntyLeakedbb BbcCelebrity Sex MoviesCouple Pron VideoPorn CowgirlFree Full Hd Sex VideosKajol FuckIndian Maa Beta SexNew Indian Sex Video DownloadHachishaku-sama PornAdult ComixBlow Job ViseoAmanda Ceny Only FansSex VilegScarlet Johansson PornTrufuck.comPussyeating CompilationNaked Latinos WomenCelibrity NudePorns TiktokPtivate SocietyAmature MilfpornSexy Hindi ChudaiGerman Goo GirlsFree AdultcomixGay Porn Hd OnlineDoctor Porn ComRamon MonstercockPiya RaiKoreansex.com