door Brolin in Internet  ·  288 Reacties

  • 15
  • 2142x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@250

Dat is bij het grote publiek bekend. Maar het Kremlin tracht de schuldvraag te ontwijken door steun aan extreemrechtse elementen en het verspreiden van complottheorieën. En zoals je ziet zijn er zelfs op een lullig forum als dit genoeg onbetaalde trollen die zich voor het Kremlin karretje laten spannen. Er is zelfs een politicus uit de 2e kamer onlangs op bezoek geweest in Moskou….

8
251 WijzeDwaas

@251
Als het u niet uitkomt is alles een trol, nu zelfs onbetaald.
Onafhankelijk willen en kunnen denken is u wereldvreemd.
Ook logisch als men dag in dag uit in LalaLand leeft.
Over een propagandapapagaai gesproken..
Ga toch stoffen en zuigen!

11
252 Sjaak Trekhaak

@251 En dat blijft het Kremlin nog steeds doen, zelfs in de VN Veiligheidsraad gisterenavond. Ook dat zal weer klakkeloos overgenomen worden door de 5e colonne.

7
253 Crannbuidhe

Maar antwoorden geven op vragen kunnen ze dan weer niet.
Zover zijn ze nog niet..

10
254 Sjaak Trekhaak

@237

Voor zover ik het weet was er met de kennis van toen geen reden om aan te nemen dat deze rebellen beschikten over luchtverdedigingswapens die de vlieghoogte van Boeings konden bereiken, en er is gekozen voor de goedkoopste optie en dat is gewoon vliegen over de Oekraïne, ipv omvliegen.

Dat er geen vliegverbod was is gewoon een geldkwestie

5
255 DaStef

@201 ; Stop nu eens met iedereen die niet achter de MSM, de EU, de VS en de NWO aan rent meteen een Kremlin troll oid te noemen.

We hebben het hier dus over een Spanjaard die veroordeeld is voor fraude in Spanje, daarom gevlucht is naar Roemenië en ook daar veroordeeld is voor nieuwe fraude. Volgens mij moet je aardig ver gaan voor je voor fraude veroordeeld wordt in een land dat van fraude aan elkaar hangt. Daarnaast wordt nog gesteld dat hij een fantast is. Te vertalen naar 'pathologische leugenaar'.

Die man, een fraudeur, fantast en leugenaar dus, claimde luchtverkeersleider te zijn geweest in Kiev ten tijde van het neerstorten van MH17. Die leugen is nu doorgeprikt.

Als mak EU schaap sta jij dan natuurlijk te juichen. Zie je wel!!!

Vervolgens claimt diezelfde man, een fraudeur, fantast en leugenaar dus, dat hij daarvoor betaald werd door Rusland. Hij kan daar geen bewijzen van overhandigen.

Als mak EU schaap sta jij dan natuurlijk te juichen. Zie je wel!!! Allemaal weer de schuld van Rusland! Hoera!!!

Je gelooft dus het woord van een man, die media geil is (lees het artikel) en ontmaskerd is als fraudeur, fantast en leugenaar. Gewoon omdat het nu wel in je straatje past. Schaap.

Op zijn minst zou je hier toch vraagtekens bij moeten hebben. Waarom zou Rusland een Spanjaard in Roemenië gaan benaderen om zulke leugens te verkondigen? Is dat niet wat omslachtig? Zou het niet logischer zijn wanneer ze daarvoor één van de rebellen in Oost Oekraïne benaderd hadden? Of een Ruslandgezinde uit west Oekraïne? Dat zou toch veel geloofwaardiger én gemakkelijker zijn?

8
256 Mariska3

@256 Die Spanjaard kan dus gewoon een gek zijn. Maar dat veranderd niets aan het feit dat Rusland in West-Europa druk bezig is om middels propaganda en ondersteuning van extreem linkse en extreem rechtse organisaties invloed uit te oefenen. En dan heb ik het nog niet gehad over de moorden en aanslagen op Russische ex-spionnen en leden van de oppositie.

4
257 Vrijdenker

@250 ; Nee, dat is niet allang bekend. Het is bekend dat MH17 door een buck uit de lucht is geschoten. Dat wel. Er zijn ook aanwijzingen (maar geen glashard bewijs) dat het om een Russische buck ging. Daar zijn wel vraagtekens over aangezien de rebellen ook materiaal van Kiev hadden buitgemaakt en daar al eerder vliegtuigen mee uit de lucht hadden geschoten. Dat materiaal was ook van Russische makelaardij. Logisch aangezien de Oekraïne lange tijd Russisch gezind was.

Gezien de feiten die bekend zijn is de meest voor de hand liggende optie dat Rusland die buck aan de rebellen geleverd heeft, de rebellen daarmee, door gebrek aan kennis, training en het juiste materiaal, MH17 uit de lucht hebben geschoten.

En dan gaat de dubbele moraal weer opspelen want uiteraard is Amerika niet verantwoordelijk voor aanslagen, moorden en bloedvergieten met wapens die zij in andere landen aan terroristen uitdelen, maar wordt Rusland wél aansprakelijk gesteld wanneer rebellen een vliegtuig uit de lucht schieten met een buck die Rusland aan hen geleverd heeft.

10
258 Mariska3

@257 ; Ja, Rusland mengt zich in de westerse politiek. En? Dat doet Amerika in Europa ook. Israël trouwens net zo hard. Buiten Europa willen die landen zich zelfs openlijk militair met binnenlandse politiek bemoeien. Dat gaat nog een stapje verder, toch?
Ben je het afluisteren van het mobieltje van Merkel vergeten? En je gelooft toch echt niet dat de sleepwet in Nederland gebruikt gaat worden om Rusland desgevraagd onbekeken afluister materiaal van Nederlandse burgers toe te spelen? Wel nee joh.. dat is echt puur voor Amerika bedoeld.

Als je je zorgen maakt over beïnvloeding van en macht over de Nederlandse burger en politiek dan moet je niet bang zijn voor Rusland maar voor Amerika en de EU. Turkije is trouwens daarin ook een groter gevaar dan Rusland.

Verder vind ik je stelling 'dat het niet uitmaakt dat deze man liegt omdat Rusland toch wel meer zaken uitspookt' een gevaarlijke. Een koe is niet zo bont of er zit wel een vlekje aan. De geopolitiek is echter een dusdanige bedreiging voor de wereldvrede, ook hier in Nederland, dat je het toch echt over de wederzijdse vlekjes moet hebben en niet eenzijdig over een bonte koe omdat die een vlekje heeft.

Vergeet niet dat het Russische blok groter en machtiger is dan Rusland alleen. Zeker met China, Vietnam en Noord Korea zal je rekening moeten houden. En dan nog legio landen die op zich geenbedreiging zijn maar al blok toch een probleem kunnen gaan vormen.
Rusland blijven sarren en demoniseren is aansturen op een WWIII.

Ik ben geen Kremlin troll, Rusland-fan oid, maar ik behoud wel graag mijn gezond verstand, ratio en kalmte in deze.

9
259 Mariska3

@249

Waarom zou hij dit willen beweren zonder bewijzen?
48.000 EURO
Waarom zou hij ongevraagd risico gaan lopen?
48.000 EURO
Wat is de meerwaarde vanuit zijn kant?
48.000 EURO

6
260 LGK

@259

"Buiten Europa willen die landen zich zelfs openlijk militair met binnenlandse politiek bemoeien. Dat gaat nog een stapje verder, toch?"

Het kan nog een stapje verder

Binnen Europa bemoeit Rusland zich militair in 3 landen
- Moldavie
- Georgie
- Oekraine

5
261 LGK

@258 Als jouw theorietje klopt waarom is de buk-installatie na de aanval dan direct naar Rusland overgebracht? Een cadeautje van de rebellen aan Rusland? Of een cadeautje van Kiev aan Rusland? De rebellen waren trouwens Russische militairen die zogenaamd op vakantie waren en toevallig in het bezit waren van zwaar Russisch militair materiaal.

MH17 is door Russen met Russisch oorlogsmateriaal uit de lucht geschoten. Dat zijn de kale feiten. De enige vraag dat nog speelt is of het Kremlin bewust opdracht heeft gegeven om een passagiersvliegtuig neer te halen. Kan je nog dat akkefietje herinneren met de Russische ambassadeur in Nederland vlak voor deze aanslag?

4
262 Vrijdenker

@249 ;

Waarom zou hij dit willen beweren zonder bewijzen?
Om zichzelf schoon te praten. Een leugen om een leugen te dekken. Dat is pathologische leugenaars eigen.
Waarom zou hij ongevraagd risico gaan lopen?
Omdat hij mediageil is, in de belangstelling wil staan, belangrijk wil zijn, zich belangrijk wil voelen. Pathologische leugenaars doen wel vaker van dat soort totaal onzinnige dingen. Er zijn er zelfs bij die misdaden bekennen waar ze niets mee te maken hebben. Die mensen hebben een psychische stoornis.
Wat is de meerwaarde vanuit zijn kant?
Aandacht. Mensen die hem opzoeken, zelfs uit andere landen, om hem te interviewen. Van onbeduidende Spanjaard in Roemenië is hij opeens wereldnieuws.
In het klein kan je dat overal om je heen zien. Kijk eens naar HartvanNederland. Er is iets gruwelijks gebeurd. Een vader heeft het hele gezin omgebracht, inclusief zijn eigen jonge kinderen bijvoorbeeld. En dan gaan ze 'bekenden' en buurtgenoten interviewen. En dan moet je eens opletten. Met een grijns van oor tot oor staan ze te vertellen hoe gruwelijk het wel niet is en hoe geschokt ze wel niet zijn. Ja, ze vinden het gruwelijk maar zegenieten volop van de aandacht die ze zo krijgen. Dat dus.

Disclaimer: Ik heb het programma al jaren niet meer gezien vanwege dat soort 'interviews' maar ik neem aan dat dat nog steeds zo gaat.

11
263 Mariska3

@260
Heeft u echt niets anders?
Daar zijn juist geen bewijzen voor.
Sjaakie stopt met tijd in ene LGK te steken, deze hoort namelijk heel graag zichzelf en daar is niets tegen opgewassen.
Wens u veel wijsheid verders toe!

10
264 Sjaak Trekhaak

@263
Vreemd dan, als het zo is met wat u stelt, dat de mensen dit verhaal dan wel willen geloven.
Snapt u het nog?

6
265 Sjaak Trekhaak

@265 ; Dat heb ik eerder benoemd; men wil dit verhaal wel geloven omdat dat in hun straatje past. In het artikel zelf wordt echter duidelijk benoemd dat hij hier geen bewijzen van kan overhandigen. Zie @256

6
266 Mariska3

Dit verhaal is al snel in twijfel getrokken.

5
267 case

Heeft de NOS dit verhaal destijds ook naar buiten gebracht?

5
268 case

@268

Niet dat ik weet.

2
269 Pegasus

@1
Hrmm, zonder bewijs geloof je het niet .... Maar goed, hem geloofde je wel natuurlijk, zonder enig bewijs. In ieder geval RT en Poetin wel!
En dat zijn eerste bewering totaal onwaar is, is natuurlijk wel bewezen; hij is namelijk niet eens, en NOOIT geweest, een luchtverkeersleider.
We zullen zien of er bewijzen gevonden kunnen worden dat hij betaald is voor zijn beweringen (en door wie precies), maar dan nog zal het door een groot aantal mensen die van onze dictator vriend lijken te houden, vergoelijkt worden ... onbegrijpelijk.

2
270 Xyron

Dus hij gaat op de vlucht voor het Pro-Europese standpunt van de regering van Oekraïne en waar vlucht hij naar toe?

Naar Europa...

Altijd het zelfde liedje. Niet naar Rusland. En waarom niet? Omdat daar geen flikker te halen valt, om dezelfde reden dat de Putinpijpertjes hier ook het lef niet hebben daar naartoe te emigreren.

3
271 von Schnellensinken

De werkdruk voor de trollen uit Rusland neemt toe en toe. Weer een bericht wat ze moeten ontkrachten.

8
272 Gut

@272 Hoe zit dat, want ‘t komt van Russia Today.

5
273 case

@270
Jeroen Paul niet gezien op tv gisteren?

Ook daar worden vraagtekens gezet om de handelswijze van Engeland.
Ze kunnen/willen Rusland geen monster van het gas geven...LOL

Ik dacht dat in een democratie bewezen moet worden dat een verdachte schuldig is...maar nee....jullie linkse trollen draaien de boel om!
Zum kotzen jullie!

Geen lolly voor jou!

8
274 loki zegt

@266
Sorry, die had ik gemist.
Maar ook daar krijgt u natuurlijk geen normaal antwoord op.
Geeft dus aan met wat voor ingenomen types men hier te maken heeft.
Bizar..

6
275 Sjaak Trekhaak

@274 Maar daarvoor moet een verdachte wel eerst in staat van beschuldiging worden gesteld, de 'juridische' procedures zijn nu net pas in werking gesteld. Om medewerking van de verdachte krijgen moet je wel 'dwangmiddelen' hebben, want Internationaalrechtelijk kun je nu niet het Kremlin in 'voorlopige hechtenis' nemen om het 'vluchtgevaar' te minimaliseren.

1
276 Crannbuidhe

@276
En dat is nu net wat Rusland zegt...kom maar met bewijzen....en DAN kunnen jullie met een beschuldigend vingertje wijzen.
Maar voor veel linkse trollen hier is dat blijkbaar niet te bevatten!

En nogmaals....ik zal de eerste zijn die hier ' door het stof gaat' als met bewijzen duidelijk gemaakt word, dat Rusland hier achter zit.

Lolly?

9
277 loki zegt

@277 Zoals de Britse afgevaardigde het gisteren in de VN Veiligheidsraad stelde : Het VK heeft het Kremlin een paar dagen geleden de kans geboden zelf de OPCW in te schakelen voor nader onderzoek, maar het Kremlin is hier niet op ingegaan. Het VK heeft uit eerdere (Polonium) zaken geleerd dat het Kremlin alleen maar traineert, traineert, traineert, afleiding en verstoring van het onderzoek aan de dag legt. Vandaar deze benaderingswijze van het VK nu. Het Kremlin komt ook nu echter nu weer, zoals elke keer weer, enkel met gefabriceerde complottheorieën aanzetten. Dat was ook het enige 'weerwoord' van het Kremlin gisterenavond in de VN Veiligheidsraad.

5
278 Crannbuidhe

@277 Hoezo door het stof?
In alle redelijkheid zou het best zo kunnen zijn.
Maar daar zit juist het verschil.
Aannames zonder feiten zijn anno 2018 te link.
Krijgt men tweedeling van..

8
279 Sjaak Trekhaak

@ 279
Kun je ook zien aan de minnenquestion...WAT je ook zegt....minnen doen die gastenquestion
Die willen het gewoon niet onder ogen zien...is een naam voor geloof ik.........

5
280 loki zegt

@273 de ontmanteling komt niet van RT, RT heeft hem juist een podium gegeven om zijn leugens te vertellen.

1
281 Moien

@263 iemand die publiciteits geil is houdt zich niet 3,5 jaar verborgen in Roemenie.

2
282 Moien

@282 ; Hij houdt zich verborgen in Roemenië omdat hij in Spanje veroordeeld is voor fraude.. zucht.

3
283 Mariska3

@283 u zegt dat hij publiciteitsgeil is ...zucht hij zit ook al in Roemenie vast zucht....

1
284 Moien

@281 Nee, waarom zou Russia Today iets uitzenden wat dan door Russische trollen werk weer zou moeten worden ontkrachten?

3
285 case

Roemenie, ja wat daar niet allemaal mis is nog steeds trouwens, daarom mochten zij en anderen toetreden tot de EU van Merkel en Juncker.

4
286 corretje

@273 @285 wat komt er dan van RT

1
287 Moien

er word een groot vliegtuig neer gehaald...
pechtold krijgt een aanbod.
pechtold neemt dat aanbod ?
vliegreisje na zo`n ramp ?
vliegreisje aan geboden door een zaken man ?
vliegreisje plofkippen batterij en pechtold ?
de beschuldigingen rusland pechtold ?
de oekraine verdrag en pechtold ?
de referendum wet en pechtold ?
oekraine bezet door rusland pechtold gaat daar veilig heen ?
over komt pechtold niets in de oekraine ? rusland bedreiging enz ?
jokken zeilstra rutte pechtold zijn publiekelijke commentaar ?
mh17 en oekraine en vliegreis plus riant verblijf ?
vliegreis benadelen verraden nederland ?
hoezo te koop ?

pechtold wie bied hij biedt..

2
288 Gratiebarmhart

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
icnivad
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

De enige met wie ze echt zouden moeten praten staan er natuurlijk niet bij 😂En dat zijn imams en moskeeën....

16 minuten geleden geplaatst door icnivad

JackKropotkin
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

@1 Klopt, als Nee dan Nee en optreden als daar geen gehoor aan wordt gegeven. De angst voor ‘escalatie’ is een ziekte geworden. ...

19 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Begin met op te treden bij demonstratie stop met knuffelen van raddraaiers!...

42 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Van der Burg: gemeenten moeten derdelanders opvangen tot EU-hof uitsluitsel geeft

Ja en natuurlijk vooral stil blijven zitten en niets doen!...

43 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Column | Na regen komt nog meer regen

Veel woorden weinig zeggende inhoud!Leven is simpel als je zelf de beslissingen neemt en er voor staat!! Dan heb je dus je leven in je eig...

44 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Begin dan eerst eens die demonstranten op en aan te pakken!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Hendrianus
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

Triest dat de rechter dit niet heeft doorzien....

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2 Antisemitisme is niet haat verspreiden over een geloof. Die opmerking is of gewoon onwetendheid of beweegt zich al richting antisemitisme zel...

1 uur geleden geplaatst door JackKropotkin

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Ach, een rondje ouwehoeren gaat domme lui écht niet laten inzien dat de Joodse gemeenschap in Nederland en de Israëlische regering totaal vers...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Graaier1000
Installateurs verzwijgen extra kosten zonnepanelen, terugverdientijd naar 10 jaar

Een reclameslogan die een te optimistisch beeld schetst. Je verwacht het het niet hè?!/sarcasm off...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Www Sex DownloadBigasssexBlake Blossom DpTaylormadeclips VideosAsian Porm VideosVr PornfreeCanela Skin XxxBhojpuri Sex BpSex In The AirKiara Cole-analRouge HentaiWet Pussy VideosJapanese UpskirtJessiccaburnsAmateur RoadheadGif De SexeLesbian RealitykingsCyberkittyxo NudeBoysobtubeMilly CyrsXhamster NurseKaotaro12Gratm8Amatuer GilfUncensored Hindi MoviesSecret HandjobActress Famous PornVietnamese HookerInternetchivksXnxx Big Tits MomXx Full Movie VideoSingapore Ka SexSalma Jayek NakedTeenage Spanish PornHenti WatchValery AltamarMckinzie Valdez NudesXev Bellringer TitfuckHindi Adult ComicsSex Video GameDanielleyayalavipJapanesexxxxVennessa CageJabjunkiesElden Ring PornIndan XxThe Indecent Woman 1991Penetration Cum BlastAlahna Ly NudeIndian Porn WebCroatian PornHorse Porn 3dAi Sex Chat BotMegan Fox In NakedAmerican Porn Star VideoPork SexNaked Lesbians MakeoutReal HomesexNaked Women InGay Virginity PornSax Video BfMallu Boobs XxxHithot PornAmatuer Porn VideosFantasti CcOld Porn StartsClark ReidIndian Nude GalleryShemale FuckingLesbian Scissorsing PornHucow PornCrossdress HentaiSensualsexEmma.hixHot College FucksPresidentlee PornJapanese AvBritney WhiteWweird PornRough Double Penetration PornBrazzers.fcomDbsm GifSites PornorRough Doggystyle PornXxx Sex Hd Video DownloadShakiras SextapeRenee PornXnxx XhemsterSissyslutcaptionsVideospornogratis EspañolFree BazersTamil School Teacher SexPerfectgirlLesbian Ass PornSara Diamante XxxXxx Dubai VideoPorntn Belle DelphineJayne Kennedy NudeXxx DesheMasturbating While HighPorn IowaFree PoenHd Pron VideoNovinhasnozapzapGay Porn MessageGta 5 XxxXxx Indian AntyDise PornHot Bhabhi Ki GandCelebrity Boob PressBig Sexy TitisSixseXxx 220XxxceTik Tok PornooFake Celebs PornIndigo White TwitterStrem PornRule 34 DvaXx Hot Sexy VideoWife Exchange VideoUpskirt SexFreebrazzers PornBlack Step Daughter PornNetvideogirls EbonyChyna Wwe SextapeGamesofdesiresMontre Mon MinouKuroinu HentaiJamie MarleighVipbjMale MasterbatorsReal Sex MmsXxx SaxcySex Xxx Hot HdJapanese Uncensored Hd PornPorn 72First Night Romance PornAnimated PornographyWww.only Fans.comHeavy- R.comYezzclipsSnapcoquinePoporno GratisBilly SantaroXnxx MuslimOdia Sex ImageAlura Jenson AnalChristine Nguyen PornAnime Porn Les