Hup Lilian Marijnissen! (nporadio1.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Scorpio in Politiek  ·  97 Reacties

  • 7
  • 705x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@33 Het probleem met Roemer is niet zijn integriteit. Die staat ook absoluut niet ter discussie. Het probleem is dat hij geen (nieuwe) kiezers aan zich weet te binden in een tijd waarin de sociale problematiek in de onderlagen van de samenleving steeds groter wordt. (En hiermee ook de reden om op SP te gaan stemmen.) En dat is DE reden waarom hij nu vervangen wordt.

0
51 Nos Calan Gaeaf (s7p)

@45 , je bent er bij geweest?

0
52 Giesje

@51 De ongelijkheid is bij lange na niet groot genoeg voor een partij als de SP om te grossieren.

8
53 Wild Rover

@51

Klopt, het was meer een algemene opmerking over de betrouwbaarheid/onbetrouwbaarheid van de rest van het fatsoen. Ik wens haar alle succes toe om het kille beleid aan te pakken en mensen in beweging gaat krijgen.

0
54 Voorzittershamer
55 Yisrael

@28 Dat komt omdat ik veel reacties van je gelezen heb!
Jij geeft het ultieme voorbeeld

0
56 dummydum

@22
Ze zal zeker stemmen gaan wegtrekken bij GroenLinks. Maar vanuit de coalitie gezien, veranderd er helemaal niets....

0
57 Realisme graag!

@51 , ja, jammer dat integriteit niet voldoende is, maar wat u zegt.

Maar het zou kunen gaan blijken dat Lilian Marijnissen ook gewoon integer is,
naast haar andere kwaliteiten.
En dat die combinatie tot (grote) groei van de SP kan leiden.

0
58 mijnvorigemeningwastochbeter

@57 denk het niet, stemmen wegtrekken bij GL.

Maar na nog 4 jaar aso-rechts aan de macht zou bij de volgende verkiezingen wel eens bij voldoende mensen het kwartje kunnen zijn gevallen dat men daar als gemiddelde burger niets goeds van te verwachten heeft.

En dat zoudan zomaar tot (grote) groei bij zowel de SP als GL kunnen leiden.
En wie weet, zelfs wel weer tot groei bij de pvda met Asscher, als die ook een oprechte koers blijft varen.

0
59 mijnvorigemeningwastochbeter

@57 De grote groei bij GL is voornamelijk tedanken aan dat er veel jonge mensen, die geen vertrouwen in de politiek hadden en niet stemden, door GL weer vertrouwen hebben gekregen en zijn gaan stemmen.

Terwijl de stemmers op de SP voornamelijk middelbaar en ouder zijn, het is heel wat waarschijnlijker dat ze stemmen bij de PVV gaan wegtrekken.

0
60 mijnvorigemeningwastochbeter

Lilian Marijnissen heeft natuurlijk de schijn tegen zich: dochter van de baas die tot partijleider gekozen is, terwijl ze nog maar 10 maanden in de politiek zit. Maar uiteindelijk maakt het niet uit. De SP is en blijft een fringe partij. Eén van die partijen die niet klaar is voor verantwoordelijkheid en dus als enige serieuze bijdrage aan het politieke systeem heeft dat ze voor meer versnippering zorgen.

8
61 oeioeioei

En nu maar die rechtse afbraak orde doorbreken heb al meer dan genoeg van die labekak partijen die geen reed voor me doen

0
62 magikeven

@12
Wat de meesten vergeten, is dat Jan Marijnissen, de SP destijds naar grote hoogten heeft gebracht.

En ook de grootste nederlaag, want SP liet zich aardig piepelen door de PVDA.
Maar ik wens deze dame veel succes.

1
63 Benzardi

Als ze maar niet wordt afgebrand zoals 1 van haar, ook heul ambtieuze, voorgangers: Agnes Kant.

2
64 Gut

@62 Klets niet met je afbraakbeleid, geen enkel besef wat afbreken is. De dictatoriale structuurlijnen binnen de SP breken de gewone burger af. Het mooie is wel dat de SP achterban het grotendeels niet doorheeft. SP vergiftigd de samenleving, indoctrinatie, zelfverrijking, moordcommando's vieren hoogtij binnen de SP.

10
65 Recovery Mode

@62 Reed? Waar reed je heen dan?

0
66 arcenist

@65 Valt best wel mee ....

0
67 MarcusCole

De achternaam van Lilian Marijnissen werkt tot nu toe meer in haar na- dan voordeel. De enorme stortvloed van negatieve berichten die zij de laatste dagen over zich heen heeft gekregen is niet mis!

In al die berichten gaat het er helemaal niet over wie zij is, maar dat zij de dochter is van haar vader. Lilian Marijnissen is gekozen om wat zij kan bereiken voor de SP, waarom zou dat dan in hemelsnaam niet mogen (of kunnen)... vanwege haar afstamming?!

1
68 Scorpio

Ik dat ze het prima gaat doen.

1
69 meneer van het nieuws

Ze oogt in ieder geval beter dan bv Pechtold .Sensuele vrouwen moet we hebben in de politiek.

2
70 El Matador

Het zou leuk zijn als er een vrouw komt die 20 zetels weet te halen.

0
71 21st Century Guy

Na Jan Marijnissen kwam Agnes Kant, daarna Emile Roemer. Nu Lilian Roemer. Hoezo erfopvolging? Wat een BS. Gezien haar kwaliteiten kan het een gouden greep zijn. Wordt vervolgd.

0
72 Yesterday

Ik zie de SP niet veel groter gaan worden.
Afgelopen jaren was de partij volkomen onzichtbaar in de landelike politiek.
Denk niet dat een Lilian Marijnissen daar veel verandering in gaat brengen.

De allochtonen zijn de linkse partijen ook aL zat. Dus die groep zijn ze ook kwijt als stemmers.

9
73 BKP

Wat bieden de linkse partijen de mensen in het land? Niks eigenlijk, alleen maar lulpraatjes.

Als GroenLinks groot wordt berg je dan maar. Dan breken ze het land en economie af. Dan kunnen alle minima naar de gaarkeukens. Want ze verhogen alle belastingen en alle prijzen.

8
74 BKP

@74 Mooi. Dan ga je rechts stemmen. Kun je dat betalen? Ik hoor heel veel geklaag dat alles duurder wordt. Ik vind dat niet gek met een rechts kabinet. Ik wens je heel veel succes met je portemonnee en de laatste week van de maand. Blijf vooral stemmen tegen je eigen belang. Ik red me zeker. Hier twee behoorlijke inkomens zonder kinderen. En een matig consumptiepatroon. Wij redden ons prima. Zo fucking dom om tegen je eigen belang in te stemmen. De bovenlaag lacht je uit en gaat op de oude voet verder. En ontevreden Nederland stemt op Baudet en Wilders om er achter te komen dat ze tot de 15 procent ontevredenen behoren waarna ze al decennia lang langs de zijlijn geparkeerd staan. Als dat je doel is. Ik vind het prima.

0
75 Yesterday

@74
Kijk eens wat links gedaan heeft in Portugal, wordt hier doodgezwegen, pensioen leeftijd naar 65 jaar verhoging van het minimum inkomen, betaalbare zorg, stoppen met bezuinigen. Gevolg overheid tekort naar beneden en 81% van de bevolking is tevreden met de huidige linkse regering.
Kijk dat heeft de linkse partijen te bieden

1
76 yanyans

@76 Inderdaad! En de media... die is hier oorverdovend stil over!
Pas sinds de linkse regering in Portugal het voor het zeggen heeft gekregen, gaat het daar steeds beter met de economie én met de burgers.

0
77 Scorpio

@76 Portugal stelt ook maar bar weinig voor vergelijken met Nederland, natuurlijk. Kijk eens waar de welvaart groter is; waar de economie het beter doet; waar het onderwijs beter is; waar de zorg beter is; waar de mensen gelukkiger zijn; waar er minder criminaliteit is - en ga zo maar door. Nederland scoort structureel en substantieel beter op iedere internationale ranglijst. Nu zegt dat niet alles, maar ik denk dat het toch een indicatie geeft. Portugal loopt gewoon zover achter. Leuk dat het nu goed met ze gaat, maar een argument voor links beleid hier is het totaal niet.

7
78 Yisrael

@78
Onder rechts ging het steeds slechter met Portugal en moest er tegen woeker rentes geld geleend worden,de (jeugd) werkloosheid steeg, de staatschuld werd steeds hoger ,de pensioenen werden minder, de minimum salarissen werden verlaagd, de zorg onbetaalbaar enz. De bevolking pikte het niet langer en kozen een linkse regering. Deze regering zorgde voor een lagere werkloosheid, hogere pensioenen, hoger minimum salaris,enz. zodat men meer gingen uitgeven waardoor er meer belastinggelden binnen kwamen, de dure schulden afbetaald konden worden en de staatsschuld daalde onder de EU gewenste waardes. De bevolking is zeer tevreden met deze linkse regering (81%) en zijn blij dat er een Griekse toestanden verrezen.
Vooral de zwakkeren hebben het nu beter in Portugal. In tegenstelling in Nederland waar de zwakkeren het steeds slechter krijgen.

0
79 yanyans

@79
Een moet geen zijn

0
80 yanyans

@74

Dom gelul man vertel mij eens even wat die rechtse partijen hebben gedaan voor onder 2 X modaal. Alleen veel geschreeuw zonder enige inhoud en kadootjes geven aan het grootkapitaal en over belasting verhogen nou moet je behoorlijk hypocriet zijn om niet te zien hoeveel belasting verhogingen door jou labekak partijen zijn ingevoerd .

0
81 magikeven

@81 Laten we vaststellen dat modaal in de tijd van onze (over-)grootouders bittere armoe was van mensen die 1 of 2 kamertjes in een verrot huis in de Jordaan konden huren met een gezin van 14 personen. Sinds die tijd zijn er alleen maar centrum-rechtse van tijd tot tijd afgewisseld met centrum-linkse regeringen geweest.

0
82 oeioeioei

@79 Ga als 'zwakkere' eens een paar jaar in Portugal chillen en kijk eens waar de 'zwakkere' het beter heeft. Portugal is nogal achenebisj, zeg maar lol. Kan je wel weer met al die onzin aankomen, leuk, maar vergelijk het eens met Nederland. Dan stelt Portugal simpelweg geen fuck voor.

5
83 Yisrael

@83
U begrijpt het niet. Onder rechts ging het heel slecht met Portugal, hoge staats schulden, hoge werkloosheid, slechte zorg, lage lonen. Portugal leek wel op Griekenland. Links en de bevolking hadden door dat het zo niet door kon gaan en zorgde voor een linkse regering. Belasting verhoging voor de rijken en koopkracht verbetering voor de laagst betaalden. Gevolg de economie trekt sterk aan de staatsschuld wordt minder en de bevolking krijgt het steeds beter. Hier wordt het voor de gewone man steeds slechter en op een bepaald moment haalt Portugal ons langzaam maar zeker in. En dat alles door de linkse regering. Mogen wij een voorbeeld aan nemen. Investeren i.p.v. bezuinigen.

0
84 yanyans

@60
Als VVD-er kan ik alleen maar toejuichen als mensen hun stem niet nutteloos bij de PVV of FvD parkeren. Maar zolang de SP regeringsverantwoordelijkheid weigert, heeft een stem op die partij ook geen nut.

Het linkse blok is een redelijk stabiel gegeven maar heeft nog nooit een meerderheid in de kamer gehaald, en dat zal ook nu niet gebeuren.

2
85 Realisme graag!

@84
Rechtse regeringen proberen kansen te scheppen voor ondernemende mensen en bedrijven. En ja die mensen worden dan bovengemiddeld betaald, maar scheppen ook banen en kansen voor anderen. Het resultaat is dat de totale, en ook gemiddelde, welvaart toeneemt.

Linkse regeringen proberen de overgebleven welvaart zo goed mogelijk te verdelen. Dit lijkt voordelig te zijn voor de laagstbetaalden, maar de economische groei neemt af en gemiddelde welvaart wordt minder. Uiteindelijk is er dus minder te verdelen en zullen de laagstbetaalden uiteindelijk de prijs betalen.

En Portugal, dat wordt zo langzamerhand volledig verkocht aan Chinese investeerders.

3
86 Realisme graag!

@86 Gaarne een link dat Portugal verkocht wordt aan Chinese investeerders. Wat ik wel gelezen heb dat Portugal al de westerse banken eruit gegooid heeft om hun schulden te saneren. Maar wat is er verkeerd aan Chinese investeerders? Al het maar eerlijk verloopt. Gebeurt in Nederland ook alleen merkt de gewone man er weinig van. Alles gaat hier naar de grootverdieners.
In Portugal neemt de economische groei juist toe dus wat U stelt klopt niet.

0
87 yanyans

@86 Vóór de linkse regering (in november 2015) in Portugal aantrad, werden de staatsbedrijven en andere bezittingen onder druk van de EU in de verkoop gezet. Dat heeft de regering van Costa teruggedraaid/gestopt.

"De regering van eerste minister Antonio Costa bespaart niet langer op sociale uitkeringen en pensioenen en laat de lonen stijgen. Het land keert zich daarmee volledig af van het dogma dat alleen overheidsbesparingen en lage lonen investeerders zouden aantrekken.
Het resultaat is onmiskenbaar. In de eerste helft van 2017 stegen de investeringen met 10 procent, de export steeg met 9 procent. " Dat zijn "percentages superieur aan die van Nederland en Duitsland" volgens Express Business".
- BRON: http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2017/09/08/waarom-regering-portugal-geen-frontpaginanieuws-is

0
88 Scorpio

Waarom wordt het succes van Portugal doodgezwegen? Waarom schreeuwen SP, GL en PvdA dit niet van de daken? Of worden de linkse partijen door de media tegen gewerkt. Waarom moeten wij dit uit de Belgische kranten vernemen?
Realisme graag en yisrael lees de link bij @88 eens Zal een openbaring voor jullie zijn.

0
89 yanyans

@89 https://www.flandersinvestmentandtrade.com/export/landen/portugal/cijfers

https://fd.nl/economie-politiek/1201890/portugese-economie-heeft-wind-in-de-zeilen

De economische groei in Nederland is hoger hoor. En dat terwijl Nederland al stukken welvarender is. Je kan alle lijstjes erbij pakken hoor, Nederland doet het veel beter dan Portugal, terwijl we al een hele grote voorsprong hebben.

HDI bijvoorbeeld, of qua geluk:
http://hdr.undp.org/en/composite/HDI

http://worldhappiness.report/ed/2017/

Is dit dan een openbaring voor jou?

3
90 Yisrael

@84 Ja super leuk voor Portugal, het Afrika van Europa, maar daar kunnen wij helemaal niets mee toch?

4
91 Yisrael

@90
Bedankt voor Uw linkjes. In deze linkjes wordt onderbouwd aangetoond dat de linkse Portugese regering het veel beter doet dan de vorige rechtse regering en dat zij bezig zijn de puinhopen van rechts op te ruimen en langzaam maar zeker lukt het De bevolking krijgt het steeds beter 81% van de bevolking zijn heel tevreden met deze linkse regering. Ik ben al heelbaar in Portugal geweest en niets doet mij denken aan Afrika Lissabon, Porto en de Algarve zien er keurig uit en het wegennet wordt elk jaar beter.

0
92 yanyans

@90 Portugal komt uit een véél dieper economisch dal dan Nederland ooit heeft gezeten.
Vooral dáárdoor is het zo opvallend, dat de linkse regering in Portugal er zo geweldig goed in slaagt om de economie te herstellen!

0
93 Scorpio

@93
Leuk voor een land dat uit een achterstand terug moet vechten, maar dat wil niet zeggen dat je met zo'n politiek je verder kan ontwikkelen als je bij de top van de wereld zit.

2
94 Realisme graag!

@94 Voor de zelfredzaamheid van het land is het in ieder geval méér dan uitstekend!
Door meer zelfvoorzienend te worden, heeft Portugal zichzelf ook veel minder afhankelijk gemaakt van de EU en daarmee van de zogenaamde 'de top van de wereld'.

0
95 Scorpio

@93 of komt het door de hervormingen die door de vorige regering zijn ingezet.Het is ook niet zo dat ze het nu echt geweldig doen, ze komen net uit boven het gemiddelde in de EU, na dat ze tijdens de crisisjaren een enorme klap hebben gehad.

de economie bevindt zich momenteel in een bloeiperiode. In 2015 en 2016 bedroeg de economische groei respectievelijk 1,6% en 1,4%. De Portugese Nationale Bank (Banco de Portugal) raamt de groei van het bbp in 2017 op 2.5% en in 2018 en 2019 op respectievelijk 2% en 1.8%. Zo komt de economische groei van het land net iets boven het Europese gemiddelde uit.

1
96 mike45

@96
En dat met een linkse regering Welke hervormingen zijn er door de vorige regering ingezet? Ik weet wel dat de bezuinigingen welke door rechts ingezet zijn gelijk terug gedraaid zijn en men is gaan investeren ondanks de tegenwerking van de EU. Er wordt vaak links verweten dat zij niet met geld om kan gaan. Wordt eindelijk het tegendeel bewezen zoekt men allerlei argumenten om aan te tonen dat het niet waar kan zijn.

0
97 yanyans

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
spookrijder
Van der Burg: gemeenten moeten derdelanders opvangen tot EU-hof uitsluitsel geeft

Derdelanders? Dat zijn toch negers die in Oekraïne verbleven? Die moeten lekker terug naar hun negerland, wat moeten ze hier?...

1 minuut geleden geplaatst door spookrijder

Bleke Betty
Lilian Marijnissen zwanger van eerste kindje

Fijn voor Lillian. Gefeliciteerd. :)...

1 minuut geleden geplaatst door Bleke Betty

Schildpad
Vast in de modder: nijlpaarden dreigen te sterven door enorme droogte in Botswana

@3Ja die aquatische soorten hebben echt een typhus hekel aan droogte idd XD...

1 minuut geleden geplaatst door Schildpad

wildersfan
Offtopic

@2843 Proficiat baba....

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Vast in de modder: nijlpaarden dreigen te sterven door enorme droogte in Botswana

@1 Sommige van jouw soortgenoten kunnen ook slecht tegen droogte lijkt me. ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Zie Hier
Wilders’ ijskast en de slapende journalistiek - Joop - BNNVARA

Tja discrimineren is van sommige clubs een gewoonte en bij enkele een liefhebberij vooral over mensen met een andere mening!...

4 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Weetal
Vast in de modder: nijlpaarden dreigen te sterven door enorme droogte in Botswana

Het kan wel raar gaan.https://nos.nl/artikel/2518201-zeker-155-doden-door-overstromingen-in-tanzania...

4 minuten geleden geplaatst door Weetal

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@63 Correctie. Als jij bijvoorbeeld geen asielzoekers naast je hebt wonen....

5 minuten geleden geplaatst door VBOH

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@61 Nee dat denk ik ook niet. Dat is een pure uiting van frustratie. Door het lezen van de koptekst en/of artikel. Waarschijnlijk veroorzaak...

8 minuten geleden geplaatst door VBOH

baba jaga
Offtopic

@2869 Dankje schil, ik drink met je mee.@2870 Jij ook dankje na deze drink ik er ook met kou een mee....

11 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Forced Lesbian Sex VideosMadhuri Patel XxxTits MoviesAdult Video HotReyli RideMagmallowa Spider GwenSasha Grey FeetPopeyes Girl PornBrookie Blair PornEnf BlogReddit Work Gone WildEbony Cream CompilationSquirting CompEmma Wstson PornFfm CreampieSteip ChatKatee Owen PornXxx Of KoreanNest NudesPornfrenchSchool Sexy BfPussies OutAlisia Rae PornWww Big TitsPawg SpreadSugarf4iryLife Selector Porn3d Porn VideoaBeach CoyeurNegra Novinha NuaIndianhiddencams ComTamil KamaveraiHot Mom SecBlue Film Bhejo VideoErotic Sex Movies OnlineComic PornográficoDaughter Swap Full VideosBokep Indo TanteCosplay NudrPourno VraiDani Deniel PornAurora Aksnes NudeMagdalena BoczarskaSex ChatingLisa Matthews NudeNaked Pictures Of Hot WomenKeire LeePorn 4k VideoXnxx Rep VideoHaunting DesiresSunny Leone Panu VideoKannada Sex SexTiffany ShepisHindi Punjabi Bfسکس فلرسیNaked Pics Of PeopleBabebarefootXhamster Hot SexJeans Girl SexNellesaXxx Bhojpuri Video ComBf Sexy Film BhojpuriTokyodrift OnlyfansPuretsMycomicsxxxNxx FamilyTeens Nude FeetKitchen XxxxFamily Aunty SexTop Milf PornstarsIrena OrtegaDesi Web Series - ImdbIndian Malayalam XxxPussy Licking FuckingOrgasmic FistingJett R34Delia Ketchum PornKim Young SunTinyxxxFinger Lesbian PornHorny SimpInterratial DpErotica BlondesReddit GonewilfCreampie CatheyMonster Porn AnimationsBrooke Haseساشا گریXxxfreesexTelugu Aunty Boobs SuckingWww Hotboudi ComBollywood Actress Sex RealIndian Hindi Audio MmsBig Ass Asian PornMidget PornGulping CumHot Gf XxxCha-069 JavAmilia OnyzKhloe Cums Back For MoreOlder Women UndressedMassala Seen.comVídeo De Sexo ViolentoFamily Guy PornNaughty America XnxxTeen Sex VSix Xxx SixPorn Bratty-sisSavaschultz OnlyfansNaughty Mom PornAbby Dowse OnlyfansVr Live PornEthotTrashy PornKeisha Grey JeshPornhub VixenSweeetsinnerLesbian Kissing GifGrace Charis Leaked OnlyfansSex MPorn Star Lucy LiHeantai FreeSexe AmatriceHenatai GamePo.rnXxx Fliz MoviesShraddha Kapoor ArmpitEstaphaniahaFucking Video DownloadBangbrassKiki MarieNaked Sister SleepingLatina Queen OnlyfansT33n L3aksAdult WebtoonsQuadrinhos.heroticosSnctmTeens ViginaBig Titty HdIndian Beautiful Porn VideosHd Porne MovieDina SkyXxx SanilevniBrazzers FamilyBhabhi Romance DevarThe Latest Porn VideosVideoporno EspañolShilpa Shetty NakedHindi Xxx Movie HdIpron Video