door Febee in Buitenland  ·  45 Reacties

  • 18
  • 702x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Boeien wat een paar spookgelovers zeggen. Deze mensen zijn niet serieus te nemen. Ze leven leugens.

10
1 Tiktok

De terreur en intimidatie door moslims in heel de maatschappij moet gewoon afgelopen zijn. Als we niet willen eindigen als dhimmie zal ieder op zijn eigen plaats in de maatschappij weerstand moeten bieden aan verdere islamisering.

9
2 Soare

* Verwijderd door de redactie *

3 hk-sr

Al die moslims moeten ophoepelen.
En al die haathuizen dicht.!

11
4 annie

Jarenlang zie ik een schreeuw van mensen dat de islamitische wereld het gewled zelf ook eens moet veroordelen.

Nu staan er eindelijk moslims op, krijg je dit soort kinderlijke reacties weer.

Zucht............

22
5 Weet geen naam

* Verwijderd door de redactie *

6 moeder

@6 , "En dit is zeker geen kinderlijke reactie!!"

Mijn neefje van 9 jaar praat al volwassener.

22
7 Weet geen naam

@6 En jij moet kinderen opvoeden? Nou daar gaat wat van terecht komen dat worden vast leuke medelanders...

26
8 Dian

@5 Het is elke keer raak. Alsof dit de eerste keer is dat geestelijken oproepen tegen haat en aanslagen. Maar steeds is de reactie van bepaalde mensen hetzelfde: "Ze liegen", "ze moeten weg", "nou, da's dan voor het eerst", en de mooiste: "Zijn zeker geen echte moslims"...

*broek afzakken doet*

10
9 d6072b01

Het idee van de allemachtige hogere hand speelt in op je ego. Het is wachten tot het op elkaar botst.

2
10 Boelie

* Verwijderd door de redactie *

11 moeder

@11 Jij weet nog niet wat de waarheid is als je je kop eraan stoot.

25
12 Dian

@12 Hier een beetje waarheid voor je wijsneus.
Consortium for the Study of Terrorism and Responses to Terrorism kwam tot de conclusie dat tussen 1970 en 2011 slechts 7% van alle aanslagen gepleegd waren door terroristen met een “religieuze overtuiging” (hierbij verwijzend naar al-Qaida en de gelijken). Het grootste percentage (32%) maakte groepen op die gemotiveerd werden door een etnonationalistische of een separatistische agenda, vervolgens 28% door single-issues (als dierenrechten of anti-oorlog), 22% extreemlinks en 11% extreemrechts. Een bekend voorbeeld is de slachtpartij aangericht door witte nationalist Dylann Roof. De 21-jarige suprematist richtte zijn geweer op Afro-Amerikaanse kerkbezoekers in Charleston en ontnam daarbij negen levens.

Het is nog steeds linksch die de meeste aanslagen pleegt./

9
13 Truffelaar

@13 32% Etnonationalistisch of seperatistisch is blijkbaar de grootste. Nationalisten dus, niet extreem-links. Maar 7% religieus, minder dus dan extreem-rechts met 11%.

Weet niet helemaal wat je nou denkt te zeggen...

6
14 d6072b01

@14 , "Weet niet helemaal wat je nou denkt te zeggen..."

Waarschijnlijk dat @12 volledig korrekt is. question

11
15 Weet geen naam

@5
Al die (nare) gebeurtenissen.
Al jaren vragen mensen om een veroordeling.
Nooit kwam er in Zweden van moslimse kant een afdoende veroordeling.

En zelfs nu, zijn de verontschuldigingen en veroordelingen rijkelijk laat.
Voelt als mosterd na de maaltijd komt,
Het is net alsof ze de behoefte voelden eerst met hun grote teen de temperatuur van het ongenoegen te meten.
En pas toen ze merkten dat mensen pissig waren, omdat het geweld zo stuitend is geweest dat het Zweden praktisch gespleten heeft komen ze met deze gezamenlijke verklaring kwamen.

Kijk, en dan komen ze één keer met een veroordeling (één keer!) en meteen word hier (door de bekende enkeling) geroepen: 'zie je wel, altijd word er om gevraagd en als ze het dan eens doen is het weer niet goed'
Nou, één keertje, dat is wel heel schamel, vind ik.
Dat die gezamenlijke veroordeling zo laat op tafel komt, het is gewoon een belediging.

Waarschijnlijk is het alleen gedaan vanwege de (hypersnel!) gegroeide sentimenten tegen islamitische vreemdelingen bij brede lagen van de bevolking, daar in Zweden.

Maar goed, we zullen het wel zien bij de verkiezingen daar, hoe het allemaal gaat doorwerken.

7
16 tegenzinnig

Je moet wel bereid zijn mensen een kans te geven. Anders ben je zelf geen knip voor de neus waard.

11
17 Tafka Mike

@17
Als er één land 'het land van kansen en herkansing' is geweest, nou dan is het Zweden wel.
In dat land is altijd de norm geweest dat een mens mag struikelen, fouten maken en toch herkansing verdient.

Maar als je de jouw geboden kansen afwijst (misschien is er dan wel geen werk, maar verder staat toch alles open: scholing, inkomen, gezondheidszorg, huisvesting, taalonderwijs, familiehereniging, verblijfs- en naturalisatiemogelijkheden (het lijkt wel alsof ik over Nederland schrijf)) en de oprecht uitgestoken hand zelfs met geweld wegslaat, nou dan houd het zelfs voor de Zweden een keer op.

4
18 tegenzinnig

@14 de waarheid is wat ik daarmee wilde zeggen dus inderdaad dat terroristen met 7% de minderheid is maar ook dat nog steeds links meer aanslagen pleegt dan rechts.
Is toch niet zo moeilijk op te maken uit de tekst?

4
19 Truffelaar

Zolang ze het zionistische onderdrukkingsbewind van Israel blijven steunen moet je ook niet verwachten dat de verzetsstrijders zich roeren.

10
20 niet-alles-geloven

@19 Alleen als je hun benoemde groepjes van extreem-links en extreem-rechts sec bekijkt. Onder de nationalisten en gelovigen zitten ook vooral rechts georienteerden en waarschijnlijk wat minder links. Dierenactivisme is dan waarschijnlijk weer meer links.

Maar hoe dan ook is het een bijzonder vreemd idee om aan de hand van die cijfers iets te willen zeggen over alleen links-rechts - bijzonder flexibele begrippen ook nog eens.

Al die groepen hebben één ding gemeen: ze denken dat geweld hun standpunten kracht bij zet.

4
21 d6072b01

@20 Dan kun je net zo goed zeggen dat zolang die Imans zich niet volledig keren tegen alle islamitische teksten waarin word opgeroepen de ongelovigen (w.o. de joden) te bestrijden.
Als je de oproep goed leest is het weer bedoeld om de strijd aan te gaan let op:

"We beschouwen het als onze burgerplicht om de vijanden van de vrede, zoals extremisten en racisten, tegen te werken. "

Op zich lijkt die oproep prima, echter in het licht van de islam bedoelen ze hiermee gewoon iedereen die de islam tegenwerkt.

En dan is het volgende ook te begrijpen namelijk:

"De antisemitische haat die bij sommige moslims leeft is een grote schande voor ons,”

Hiermee bedoelen ze dus dat deze haat zoals geuit met brandbommen op synagoges en vernielingen op joodse begraafplaatsen, vooral schade toebrengt aan de verbreiding van de islam, oftewel het is neven schade, waarmee je de zoals zei het noemen de "vijanden van de vrede" helpt, en die moet je bestrijden, daaronder dus iedereen die iets tegen de islam heeft, oftewel het is nu even niet zo handig onder de huidige omstandigheden in zweden, omdat het ze in de kaart speelt.

2
22 doxbar

Islam aanhangers eisen steeds grotere delen van de wereld op. Gaan ze ergens wonen dan doen ze of dat hun land is. Oprotten met die lui. religie is oorlog

2
23 Jan met de korte achternaam

Zweedse imams? Kan er maar niet aan wennen.

2
24 Jan met de korte achterlul

Islamitische geleerden bestaan niet !

3
25 Bollieboos

Druppel op gloeiende plaat. Voor elke van deze imams heb je 50000 moslims die het toejuichen. Één zwaluw maakt nog geen zomer.

3
26 David

Te laat. Ze zijn te laat. Ik geloof ze niet meer.

2
27 1050 hPa

* Verwijderd door de redactie *

28 duidelijk

* Verwijderd door de redactie *

29 Dewereldrond

Voorbeeld van de twee gezicht moslims naar buitenwereld vriendelijk vredelievend en nog meer van die mooie dingen!

Maar waarom bevestigt dit bij alle niet moslims dat dat poppenkast voor de bune is en dat er daar binnenshuis een heel andere taal word gebezigt

1
30 Zie Hier

rustig aan hollanders.. binnekort ook bij uw in de straat. Moslims, Indiers, Chinezen, afrikanen.. Overal waar nederlanders in het verleden zijn geweest bloed hebben gemorst.

Ze komen eraan en u dochters zijn niet veilig. Zo gaat het nu eenmaal de geschiedenis van de Aarde. Nee ik weet u had geen slaven. Maar u gaat gewoon door met u zogenaamde democratie vergeet niet kapitalisme. Of dacht u dat de tv, auto, kleren, eten, medicijnen made in Nederland is. Denk again alles wetende hollander. Maar rustig aan. Ze komen.....

6
31 PrinsClaus

@5 Ik stel dit gebaar op prijs, het is mooi om te zien dat er een aantal imams zijn die zich uitspreken tegen de haat binnen de islamitische gelederen.

Alleen, prediken zij dit ook in hun moskee? Hebben ze uitgebreide debatten over de haat en afkeur binnen de islam en hoe dit verbannen moet worden? Zijn er bijeenkomsten om alle haat binnen de islam te bespreken? Neemt men afstand van de teksten in de Koran? Neemt men afstand van de barbaarse profeet Mohammed?

Er zijn wel vaker imams geweest die afstand namen van o.a. het islamitisch terrorisme, heeft geen donder geholpen. Ze worden zelf vaak slachtoffer van dit islamitisch terrorisme als ze in een islamitisch land wonen.

Kortom, 't schiet niks op. Dit geluid moet massaal door moslims naar buiten worden gedragen, en moslims moeten de haat binnen hun eigen gelederen aanpakken. Een beetje roepen voor de bühne heb je niks aan.

1
32 Bluth

Als je wilt weten wat de imams in de moskeeen tegen de moslims zeggen. Daar is een filmpje van op internet. Dat ze wat anders zeggen tegen de Zweedse linksmaffia-media. Daar hebben ze ook een naam voor.

Dat noemen ze takkie-ja wat zoveel betekent als de onnozelaars voor de gek houden (En dan voelen ze zichzelf heeeeeel slim.)

1
33 purelogica

Zolang ze daarbij niet openlijk afstand nemen van de ruim 400 haatverzen in hun religieuze almanak stelt het niets voor. Eerst het veroordelen, maar de komende vrijdag wordt er gewoon weer in de moskee uit het boek geciteerd

2
34 Bleke Betty

@13 Het percentage van 7% in de tijdsspanne tussen 1970 en 2011 zegt niet zoveel over de huidige situatie of de situatie van de afgelopen decennia. Als je de periode voor 2002 weglaat en je focust op de periode na de aanslagen van 11 september 2001 zal je kunnen concluderen dat de aanslagen met een religieus motief t.o.v. die 7% gestegen zijn. De onvrede en conflicten tussen de diverse religiën zorgt in veel Aziatische landen voor instabiliteit. Zie hieronder een lijst van aanslagen en overtuig jezelf. In veel gevallen zullen de mensen het beoordelen als ver van mijn bed, maar een aantal van deze conflicten hebben inmiddels ook hun weerslag in de landen dichter bij huis.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_terroristische_aanslagen

0
35 Mvid-

Als ik de reacties in dit draadje lees, weet ik ook meteen waarom moslims zich niet uit hoeven te spreken over aanslagen....

2
36 Liwwie

@7
U bedoelt waarschijnlijk dat uw neefje volwassenen napraat?

2
37 Jan met de korte achterlul

@9
*broek afzakken doet*
Da's ook handiger bij het onderbuikledigen. question

2
38 Jan met de korte achterlul

@37
Het is een beetje een wat wij vroeger een 'ouwelijk' kind noemden question

2
39 Bleke Betty

@5
We gaan toch niet 'flashen' hé ? Verzoek om broek aan te houden a.u.b.

3
40 Bleke Betty

> u dochters zijn niet veilig <
Durf eens aan mijn dochters te te komen dan zal uw eens iets beleven!

2
41 Jan met de korte achterlul

De laatste 30 dagen werden er 101 islamitische aanslagen gepleegd in 19 landen, waarbij 1594 mensen werden gedood en 883 gewond.
(niet alle aanslagen zijn hierin verwerkt dat kan soms een paar dagen duren)
Lijst van islamitische terreur aanslagen:
https://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?Yr=Last30

3
42 Bleke Betty

@41
Dan krijgt het woord 'veiligheid' een héél andere betekenis question

3
43 Bleke Betty

@41 is voor @31

2
44 Jan met de korte achterlul

Mijn persoonlijke minaret is alweer wakker, je bent vroeg vandaag schat! question

1
45 Jan met de korte achterlul

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Muziekdraadje

Katja Ebstein - Wunder gibt es immer wiederhttps://www.youtube.com/watch?v=6JhJ2in_nDY...

1 minuut geleden geplaatst door Graaier1000

Reconquista
Muziekdraadje

Siouxsie and the Banshees · Cities in Dust .https://www.youtube.com/watch?v=1DWePkQNIXA...

1 minuut geleden geplaatst door Reconquista

Graaier1000
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

Correctie bij @2.Mijn excuses, dit hoort in het muziekdraadje... 😯...

1 minuut geleden geplaatst door Graaier1000

Reconquista
Muziekdraadje

Siouxsie And The Banshees - The Passenger .https://www.youtube.com/watch?v=4nAON-MwUPY...

2 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Reconquista
Muziekdraadje

Sia - Elastic Heart .https://www.youtube.com/watch?v=KWZGAExj-es...

3 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@11Waar en wanneer dan, en hoeveel doden en gewonden zijn er gevallen ? ...

5 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
Nederland raakt steeds dieper in opvangcrisis: ’De rek is eruit’

Mooi, hoe eerder het klapt, hoe eerder er iets moet gaan gebeuren....

6 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Graaier1000
Nederland raakt steeds dieper in opvangcrisis: ’De rek is eruit’

Dorthe - Wärst du doch in Düsseldorf gebliebenhttps://www.youtube.com/watch?v=cqOUIPN52B8...

6 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

Katja Ebstein - Wunder gibt es immer wiederhttps://www.youtube.com/watch?v=6JhJ2in_nDY...

8 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Bop
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@30 Maar ik weet niet wat je bedoelt. Dan kun je er wel steeds over beginnen maar als ik niet begrijp waar het over gaat kun je dat voortaan wel...

12 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Swathi Naidu Xnxx VideosManhwas.mwnFaketaxi Porn HubMia Khalifa PicturesJabardasti Sex HdForeced AnalNude Videos LesbiansLatina Sex Videosسكس عربًDeep Throat ChokingBrandi Love Lesbian PornFree Mommy PornHomemade Sex XxxFull Hd 4k Sex VideoWife Takes BbcTotal Drama Island Gwen PornXxxciomHot Model Sex VideoAda Sanchez XxxTight Asian PussyMartha Stewert NudeDemoraavarice PornAnna Ferris NudeIndian Couple Webcam SexPoosyOlder Women With Huge TitsBeautiful Teens In PornSunny Leone Sixe VideoGawsleeHard Core PonPublic Free Use PornVirgin Porn RealPornstar FindrChaturbqateLatest Hindi Sex VideoMackenzie Foy NudeDaphan RosenMinerilokoCondom Broke PornhubLayla Rose PornScarlett Johansson Hot GifRipthatbitchWww HindisexvideoBrazzers AbellaAsian HairypussyMaddy Smith NudeKristen Stewart PornographyRub RankingsGina ValentinaLesbians Sucking On TitsXxn MovieNaked OliviaKamasutra ChudaiSunny Leone RedBleeding After Sex VideoArmeian PornNu ActriceRreality Kings.comMassage PrankLexi Rivera HotZootopia HentaiHuns Yellow PIran GaysexJameliz XxxSteip ChatWank It NowFreeporn DownloadingPunishe PornXxx Hindi VideoChina Model PornBen10 HentiRainbow Six Siege Rule 34Playboy PictuesTiannastummySunny Leone X VideoBhojpuri SexMaidxxPuffytitsXvixdeosLadyboy Sex XxxBlue Film MassagePussy DanceBbc SissiesXx Bf Sex VideoAnnabelle RiosPornos Con GordasElizabeth Birkley NudeXxxvhdTelugu Sex Hd VideoTeenager Asian PornSuccubus Stayed Life The AnimationMomcreampiesPillow GrindingMotherless. ComGirldriend PornWww Sexy Video Download ComIndian Sexy XxxxUrdu XnxxAndra Sex ComBridgette B FeetRedtrube PornBlavk Porn VideosBig Cock PicsMrs Poindexter PornThe Devil In Miss JonesXnxx HarderTasty Milf Is Hungry For Young Studs CockHmstr XxxRaphtaliahentaiEla PornJapan XxxcomCartoon Porn ComicPublic Toilet XxxVioladaxxxHot Nude MothersXxx BibiPussy InEmo Babe PornAnime XcxxHot GirlsmasturbatingIamvicyoriaShradha Kapoor BoobsChanel Peterson PornGoddess Raika JavDanny D FullShaitan Ki Sex VideoPorn2getherSwallowmycumSon Watching Mom PornPornhd ComBest Of Reddit PornHd JapanesepornCute Asian GirlsEbony Naked TwerkVabi SexTannu Xxx19 Years Sex VideosDeepercomIndian Threesom PornCaught MastCaylin ChaturbateWillow Ryder PovHot UpskirtStepmom FuckingHentaicosplayAdriana AlancarTeen Boy NakedXxx 2021Sex Film Video Sex FilmIndian Sex Best