door Havermout in Binnenland  ·  25 Reacties

  • 8
  • 385x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Jammer dat de NOS "vergeet" te vermelden dat dit een stel Marokkaanse homohaters waren die twee homoseksuelen aan gort geslagen hebben. Van mij hadden ze een veel zwaardere straf mogen krijgen, mensen die zo intolerant zijn dat ze homoseksuelen in elkaar slaan die moet je veilig opbergen.

2
1 RoosjeB

Beleid van de NOS is om moslims uitsluitend positief in het nieuws te brengen.

3
2 Dune

Valt nog mee dat hij celstraf heeft gekregen en niet met een werkstraf van af is gekomen.

2
3 benbenieuwd

@2 Valt er iets positiefs over de moslims te zeggen dan? Ik hoor maar heel zelden iets positiefs.

1
4 benbenieuwd

Een prima passende straf: pak ze voor alle schade die ze hebben aangericht, dus medische kosten - de volle mep, ongeacht verzekering - en de kosten van politie- en justitie inzet. Met een beetje leuk rekenen zit je al gauw op tonnen. En dan als ze vrij komen, nauwkeurig in het oog houden en steeds als ze met bling of luxe te koop lopen al zijn het maar sigaretten, alles in beslag nemen. Ook beslag op salaris. Na een jaar of 10 zijn ze gaar want dit is vele malen erger dan een tijdlang luxe verblijf in de lik.

Dat is allang geen straf meer. Het maakt niet uit wie ze te grazen nemen zie je, of het nou homo's zijn of vrouwen of ongelovige honden. Het gaat om de bereidheid grof geweld te gebruiken via k*tsmoezen. Dat soort moet je het land uitjagen. Ze gaan het maar in 'islamitische landen' proberen waar hun godje het zogenaamd voor het zeggen heeft, kunnen ze kijken hoever ze komen.

6
5 Ness

Dit is nou wat je noemt een hate crime en een voorbeeld van pure discriminatie richting homo's.

0
6 RoosjeB

@2 Positief nah ik denk dat je bedoeld zo weinig mogelijk negatief
Net zoals opsporing verzocht niet teveel marokkanen hoor

1
7 Ikke44

** gebruiker verwijderd **

"Een prima passende straf: pak ze voor alle schade die ze hebben aangericht, dus medische kosten - de volle mep, ongeacht verzekering - en de kosten van politie- en justitie inzet"; volledig mee eens.

8 verwijderd2420

Ik vi d het echt heel kwalijk dat de NOS niet meldt dat het om discriminerende homomeppers gaat. Als twee blanke homo's die drie Marokkaanse mannetjes in elkaar gemept hadden dan zou de NOS de eerste zijn om te melden dat het om discriminatie of racisme zou gaan, maar nu houden ze dus bewust informatie achter.

1
9 RoosjeB

Dus dit is de cultuur verrijking waar ik steeds over hoor...

1
10 Wendy70

Die schadevergoeding is veel te laag.
Maar heeft de rechter ook vastgesteld hoe ze die 8000 euro moeten betalen ?
Het mooiste zou zijn als de verzekering in een keer het bedrag uitbetaalt aan de slachtoffers, en daarna via de uitkeringsinstanties, als een bloedhond achter die Marokanen aan gaat.
Pas dan kunnen de slachtoffers verder met hun leven.
En de Marokanen gekort worden op hun uitkeringen.

2
11 Marrie

@1 net zo min dat de NOS meldt dat in bijna alle gevallen van kinderverkrachting een blanke man is betrokken .... het gaat om de daad niet de afkomst.

Maar racisten zullen dat wel anders zien - eigen haat eerst.

18
12 radicalenradar

@11 waar haal jij vandaan dat het uitkeringstrekkers zijn? Puur het feit dat ze marokkaan zijn?

Jou persoonlijke situatie heeft niet betrekking op iedereen.

16
13 radicalenradar

@12 De NOS had er in ieder geval bij kunnen zetten dat de mannen die mishandeld zijn het slachtoffer zijn geworden van homohaat, ik begrijp werkelijk niet waarom ze dat niet gedaan hebben. Verder zouden ze het van mij altijd mogen vermelden als mensen die een religie aanhangen zich schuldig maken aan intolerant gedrag, dat heeft helemaal niks met racisme te maken. Als een stel griffo's of orthodoxe katholieken dit zouden doen vanwege hun religieuze overtuigingen dan denk ik er precies hetzelfde over.

0
14 RoosjeB

@12 @13 Het zou je sieren als je deze walgelijke misdaad tegen twee onschuldige mannen zou veroordelen, i.p.v het op te nemen voor de daders.

1
15 RoosjeB

@12 @13 "radicalen"radar
Waar ben je nu ineens gebleven? Ik verwacht nog wel een bericht van je over hoe naar het is voor de slachtoffers van dit geweld dat ze in elkaar geslagen zijn. Of maakt je dat niks uit, omdat de slachtoffers homo's zijn en het niet om moslimslachtoffers gaat?

0
16 RoosjeB

Toch weer een vrij lage straf als je kijkt naar het letsel wat de slachtoffers hebben opgelopen.

0
17 B55

@17 Het is een belachelijk lage straf, dit soort homohaters zouden ze veel langer op moeten sluiten.

0
18 RoosjeB

Die mocro ging dus begin dit jaar alweer in de fout. Ze leren het nooit. 30 maanden is een lachertje. Levenslang opsluiten dit soort gasten.

2
19 Rise of the Antichrist

@12 Bij die walgelijke schietpartij werd er toch meteen door de NOS gemeld dat de dader een "witte" man ging? Nou vind ik de huidskleur van mensen niet interessant, maar als het om geweld tegen homo's gaat dan vind ik het geen overbodige luxe om de religieuze achtergrond van de daders te vermelden. Ik denk namelijk niet dat er veel atheïsten zijn die homo's in elkaar meppen, mensen die moeilijk doen over andermans seksuele voorkeur hangen meestal een geloof aan.

1
20 RoosjeB

@20 schietpartij in Las Vegas.

0
21 RoosjeB

@12 radicalenradar
Is onzin. Want misdaad statistieken worden niet bijgehouden op basis van huidskleur. In ieder geval zeker niet in Nederland.
Zouden het allemaal "blanken" zijn dan zegt het nog niets. Want dan kunnen het net zo goed blanke toeristen zijn uit het buitenland.

En met "blank" zouden het ook nog "lichte" Marokkanen of Turken kunnen zijn. Dus je verhaal deugt niet.

0
22 Natayo the Bobcat

@22 Hij wil gewoon iedereen die kritiek heeft op homomeppers voor racist uitschelden.

1
23 RoosjeB

** gebruiker verwijderd **

De dader hoort een hoge straf te krijgen, de slachtoffers adequate hulp en de omstanders een lintje.

24 verwijderd23941

http://statline.cbs.nl/Statweb/publication/?DM=SLNL&PA=81959ned&D1=0-2&D2=0&D3=0&D4=a&D5=0&D6=l&VW=T
Wat valt op? Dat autochtonen, die pakweg 75% van de bevolking uitmaken, en waaronder ook allochtonen van de 3e generatie zitten, iets meer dan de helft van het aantal misdrijven op hun geweten hebben. Wat valt nog meer op? Dat de asielzoekers het heel erg bont maken. En dat "Belgen", "Duitsers" en "Joegoslaven" en "Roemenen" heel wel ook allochtonen cq 'moslim' kunnen zijn maar die uitsplitsing wordt niet gemaakt. Tevens valt op dat de Polen naar verhouding vaak in de fout gaan.

Het zou me dus niet verwonderen, gezien het feit dat 3e generatie allochs bij autochs zijn inbegrepen, we vooral misdadige intenties moeten vrezen bij 'buitenlanders' of 'getinten', en dat de autochtone bevolking verhoudingsgewijs meer dan uitzonderljk braaf is. Zelf hanteer ik de regel 7 op 10 = allochtoon bij misdrijven waarbij geen signalement of voornaam wordt gemeld, en bij een bepaald soort misdrijven 9 op 10.

Ofwel, de helft van de poen die naar justitie gaat wordt opgeslokt door krap 25% van de bevolking en wel precies het geïmporteerde deel, plus buitenlanders (hier gemeld als allochtonen) die hier hun slag slaan. Het wordt tijd voor profilering naar afkomst bij controles, dacht U niet? De pakkans is geweldig groot. Pak een bezem zou ik zeggen en zie de extra werkgelegenheid bij justitie/politie/gevangeniswezen als een net-niet-gebroken ruit. Want tuig van de straat ruimen loont zichzelf uiteindelijk.

Voor wat radicalenradar betreft, staaf je beweringen of hou je trollenbekkie.

5
25 Ness

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
baba jaga
Offtopic

@2734 Maar dat is niet zijn schuld hoor dat is het nooit. 🤣...

1 minuut geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Offtopic

@2742Huh...? Ik ben het meestal met je eens, maar niet op de manier waarop je met treiteraars omgaat. Dat heeft Bop ook al meerdere kere...

1 minuut geleden geplaatst door FrisseBries

Wedergeboren
Offtopic

@2741 " Laat hem in zijn sop gaar koken." Die hufter kan interesseert mij niet. Ik laat daarmee aan anderen zien wie die is. ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

FrisseBries
Offtopic

@2737Dat lukt hier toch niet. Het is een mooi streven, maar dat lukt hier niet zonder enige begeleiding....

6 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Wedergeboren
Offtopic

@2738 "Nou ja, prima. Maar hou dan op met het constant klagen over de mensen hier. Of hou op overal op in te gaan" Wartaal, die niets...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

FrisseBries
Offtopic

@2739Dat heb ik gezien ja. Maar dat probeer ik nou juist duidelijk te maken. Het is hier een riool, en dan kun je zulk soort dingen verwac...

7 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Bob Sleebaan
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Dit forum is niet meer een forum om nieuws te bespreken maar meer om elkaar af te zeiken. 😐...

7 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

FrisseBries
Offtopic

@2734 RoninWat jammer dat je nu weer je mond opentrekt. Jij bent een van degenen die niet te vertrouwen is en enkel hier iets neerzet als ie...

9 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Wedergeboren
Offtopic

@2734 "Getrol ... Compleet gestoord." En dat van degene die een ander kapot wil maken met het overlijden van diens egaa, die zelf be...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@44 Dat lijkt me toch eerder een taak voor jou want je gaat uit van antisemitisme als haat jegens aanhangers van een geloof. En dat, kleine ...

11 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
Triple PenetrationArmy PornAutumn Falls VideosNew Brazzer Sex VideosHd Porn Video HardBrazzars.freeFull Sex MoviesSucking BallHuge Titted MaturesDesi Randi PornNewgrounds Porn GameAnime Gay PornAmalia HolmSunny Leone Hot ChudaiVivud SexUkra PornPixee FoxLeah Jaye Porn HdOrgasmmomHorny RedheadsAnne Gunn NudeYourstrawberryflame LeaksBusty Teacher PornCumshotvideoJapaness Massage PornF95 HentaiPornographique XxxxBelasdovaleIvy Lebelle AnalMelanie Pavola NudeSlingkiniQuinnfinite Onlyfans LeaksGrace Boor Onlyfans LeakedOlivia O Lovely PornstarBelly BulgepornAmatuer PorntubesReallyriribaby NudeAngie Dicinson NudeXxx FemalesHentai Stuck In WallPon HupGril Showing BoobsOnlyfans.cpomエロ画像TryteensWrestaling PornIsla Fisher BikiniLady BoysBrezzer Porn ComConnie PerignonFemale Celebrities In The NudePenis Size ComparisonSusie Abromeit NudeIndian Nude CelebsPawg Blonde111 PornBhavana XnxxIndian Desi Bhabhi ComJapanese Mom Forced Sex VideosSister In Law BlowjobSweetshowpornLendieliraGiorgieHentai Forced PornLesbian Masssge PornForced Bisexual Femdom PornGotpornsGujarati Xxx VideosBet XxxBideo SexePornos.conNude TabooGranny LesbianpornAlexasmorgan PornBlackambsuhNicole AnistonBangla Choti Golpo MaKendra Lust PornosuAshlynn Brooke XxxSamanta Lily PornAudio JoiAndhra Sex Videos ComSax Story VideoSexymomsVr Bbw PornNude ExhibitionistJav JableChate SexoHot Giral PornXxxvideodeshiCharurbate PregnantBangladeshi Aunty SexPrivate.delightXstory.Xx PornographySex Video Sex Video Sexy VideoMother And Son Sex Video TamilGayporn HypnosisBig BoodyTeens NudrMilf Oral CreampiePorn ClementineElizarosewatson NudeNude CollectorLucky PovDad Sucking Son's CockFortnite Xx XXxx V DownloadAward Winning PornHot Sex Of Indian CoupleMovie Theatre Blow JobJapanese SexstoriesHusband Share WifeYour Po RnR/goenwildMomcomesfirstLena AndersonPorn TiviaAcompanhamentes ManausKendall Jenner SextapeAmerican Naughty Full VideoNicki Minaj Only FansJules Ari Only FansBerazzerz MomActors NudeLana Rhodes MoviesChinese Pornography MoviesPutatia BrasileiraBokep Indonesia BocilJeny Smith NudeDouble Penetration 4kTank Top PornRemove Condom PornSavita ComicsNew Heroine XxxNo Panties SkirtBathroom Sex SceneSexy Hindi Movie Full HdFreeblack Porn MoviesDaizy Cooper PornChloe Mae PornStormy Daniel PornographyXxx VerginWww Sxy VideoXxx Marathi GirlNaked African TribePassionatesexDegress Of LewdityTwinks PornEthiopian Pornograph