door Sandokan in Buitenland  ·  443 Reacties

  • 20
  • 2406x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@400 [ Samenwerking met Rusland en China is een must in dit geval. ]

precies... alleen via die weg kun je wat bereiken. De zaak in elkaar rossen gaat niets oplossen en legt alleen de basis voor toekomstige conflicten.

3
401 TedjeR

@401 Maar Rusland was toch het grote gevaar?

7
402 solidsteel

@401 "De zaak in elkaar rossen gaat niets oplossen en legt alleen de basis voor toekomstige conflicten."

Klopt, kijk naar het Midden oosten en Libie, analyseer wat daar fout is gegaan en maak diezelfde fout niet nog een keer op het Koreaanse schiereiland.

2
403 Sandokan

@398 Dus u ziet liever dat Trump niets doet en hoopt dat het allemaal wel los zal lopen?
Er is al jaren geprobeert om met diplomatie door te dringen tot NK.
De realiteit is dat NK niet zal afwijken van de ingeslagen weg.
Dus nogmaals wat is de oplossing dan?

5
404 arcenist

@399
Een complotsite aanhalen?

5
405 GreyB

@404
Die vragen zijn al meerdere keren beantwoord en uitgelegd.
Schelden en tieren via twitter werken averechts. Onder Trump is het aan het escaleren.

5
406 GreyB

@404 tenopzichte van wat Trump nu doet is nietsdoen onmeetbaar veel verstandiger...

En de oplossing? Kennelijk lees jij de reacties hier niet.

5
407 TedjeR

@407 De oplossingen: een beetje diplomatiek doen, niet twitteren en een VN vergaderingetje beleggen. En daarna werd Kim Jong-Un weer lief en gooide zijn waterstofbom en raketten weg.

6
408 JackKropotkin

@332 “Obama heeft de vijand sterker gemaakt door niet te handelen, de rotzooi van zijn erfenis moet nu opgelost worden. NK, Iran, Syrië , is één grote puinhoop, het zwarte gat wat hij achter gelaten heeft moet nu gedempt worden. Obama feest nu met mensen die er toe doen, hij verkondigt nu een totaal andere boodschap. Maar uh zijn we anders gewent van die politieke signatuur?”

Precies. Maar daar horen we degenen die Trump-draadjes volkalken met boze reacties natuurlijk niet over. Elke republikein krijgt een lading hypocriete bagger over zich heen, dat gebeurde ook bij Bush. Terwijl Obama, "Yes we can!"…
- verknalde Syrië: http://www.independent.co.uk/voices/syria-civil-war-barack-obamas-policy-has-utterly-failed-and-left-him-looking-less-effectual-on-the-a6872506.html Pakistan en Somalië.
- bombardeerde Jemen: https://www.thebureauinvestigates.com/stories/2017-01-17/obamas-covert-drone-war-in-numbers-ten-times-more-strikes-than-bush
- hielp Libië de vernieling in: https://www.theatlantic.com/international/archive/2016/04/obamas-worst-mistake-libya/478461/
- verkocht wapens aan theocratische dictatuur Saoedi Arabië: http://www.reuters.com/article/us-usa-saudi-security-idUSKCN11D2JQ
- hield ondanks verkiezingsbelofte Guantánamo open: https://www.washingtonpost.com/opinions/global-opinions/shut-down-guantanamo-mr-trump/2017/01/02/9807ceb4-cea8-11e6-a87f-b917067331bb_story.html?utm_term=.aeea46dcd0d7
- en ontweek constant het parlement met executive orders: https://mobile.nytimes.com/2016/08/14/us/politics/obama-era-legacy-regulation.html

"Maar hij was de eerste zwarte president en kon zo mooi speechen en mensen inspireren".

10
409 Mrs. K

Donald Trump . . .

Dit akkefietje met Noord Korea laat maar weer eens zien wat een incompetente malloot Donald Trump werkelijk is.

Volledig vernietigen is inderdaad een manier om van Kim Jong Un af te komen. Maar in Noord Korea wonen 60 miljoen mensen . . . Dragen die ook schuld aan de provocaties van hun leider?

Ik mag hopen dat zijn staff wél over voldoende verstand bezit om met Noord Korea om te gaan, en bij Trump, op het moment dat het kritiek wordt, een spaak in de wielen van zijn verwrongen geest te steken.

.

5
410 hippodepippo

Er zou meer Noord Korea nieuws/propaganda op NK vertoond moeten worden XD En dan eerlijke vergelijkingen maken question

1
411 DikkeTor

@408 Dat diplomatie niet helpt bij iemand die geen contact wil schijnt er hier niet in te gaan. Er kan altijd nog hysterisch om “Trump de twitterende oranje cavia” worden gelachen: “hihihahahoho”. NK zou een paar 24/7 aanwezige reageerders missen als er hier niet op Trump gereageerd kon worden question

8
412 Mrs. K

@410 Als Trump per se zou willen bombardeert hij heel Noord-Korea tot een woestijn. Maar hij zal dat echt niet doen omdat hij weet dat dan WOIII uitbreekt. De grootste vergissing die hier gemaakt wordt is spierballentaal, als antwoord op provocaties door Noord-Korea, bloedserieus nemen.

7
413 Mrs. K

@409 mag best weerlegd worden, hoor (iets zegt me dat het bij minnetjes blijft) question

7
414 Mrs. K

Als de VS oefent met Zuid-Korea is dat een provocatie, en als Noord-Korea een rakettest doet is er niets aan de hand..

5
415 arcenist

Och, nu moet ineens weer Syrië, Libië, Guantanamo enzovoort erbij gehaald worden.

Het gaat hier over Trump en Noord Korea.

3
416 GreyB

@415
Dat wordt nergens gezegd, dat maak jij ervan.

4
417 GreyB

@152 H. Clinton wàs toch en met stip een uiterst gevaarlijke 'warmonger' hoor. Denk maar aan haar ideetje om zomaar een 'no-fly' zone boven Syrië af te kondigen; dat was dan mogelijk of waarschijnlijk een of andere directe confrontatie met een andere grootmacht namelijk Rusland. En haar uitspraak om Israël te 'beschermen' tegen beter weten in, terwijl het toch Israël is die bezig was en of is met een grote gigantische weliswaar verhulde expansie op onze kap. (refugees he...). Ze was overigens een trouwe volgster van de 'richtlijnen' van dat super-agressief en in Amerika ook allesoverheersend AIPAC ook. En iemand die danig 'plezier' had met de doodstrijd van die Kadhafi ook destijds, kan je toch niet helemaal ernstig nemen?
Overigens lijkt het een goede zaak voor ons allemaal toch dat Assad aan de winnende hand is.
Maar de eeuwige slinkse 'pro-islam lovers' zullen daar misschien wel anders over denken.
https://nl.wikipedia.org/wiki/American_Israel_Public_Affairs_Committee
http://deisraellobby.blogspot.be/2010/04/de-israel-lobby-hoe-het-werkt.html

6
418 wy71

@414 Ik ga het niet weerleggen, ben geen fan van Obama question Denk wel dat hij een veel betere leider was dan Trump. Obama kreeg het voor elkaar om samen met republikeinen beleid te maken.....Trump lukt het nog niet eens om alle neuzen binnen zijn eigen partij dezelfde kant op te krijgen.

2
419 Sandokan
420 GreyB

@420

In contrast.

1
421 DikkeTor

Het conflict doet me denken aan de mentaliteit van Japan vroeger.
Kim Jong-un en zijn gehersenspoelde bevolking zal waarschijnlijk dezelfde behandeling nodig zijn om ze weer met hun neus op de realiteit te wijzen, hoe triest het ook is.

2
422 WHuls

Ik ben echt niet oorlogszuchtig, maar eens is het genoeg je kunt je niet steeds op je neus laten ronddansen en net doen alsof jij alle macht hebt en een Reus als de VS in je zak steken en te kijk zetten. Tijd dat hij een behoorlijke tik krijgt, vind het alleen erg voor z'n slaafse bevolking.

4
423 jbruntink

@412

"Dat diplomatie niet helpt bij iemand die geen contact wil schijnt er hier niet in te gaan."

Omdat het nogal naïef is om dat te denken. Het is immers altijd (!!) mogelijk om diplomatiek te kunnen onderhandelen. Zelfs al hebben de Verenigde Staten officieel geen diplomatieke banden met Pyongyang kunnen anderen landen zich opwerpen als tussenpersoon. Zweden bijvoorbeeld is hiervoor een goede kandidaat.

Bovendien vinden onderhandelingen vaak achter de schermen plaats.

Je schreef: "Er kan altijd nog hysterisch om “Trump de twitterende oranje cavia” worden gelachen: “hihihahahoho”. NK zou een paar 24/7 aanwezige reageerders missen als er hier niet op Trump gereageerd kon worden"

Tja,dat zegt iemand met bijna 10K aan berichten...
En geef toe, die Twitter berichten van Trump zijn tamelijk hilarisch.

5
424 Drumpf

@424 En naar een land als bv Zweden zal Kim wel luisteren?
Dat is een zeer naieve gedachte.

5
425 arcenist

@409

Je linkjes zijn irrelevant. Het gaat nu om het hier en nu. Niet om wat Obama heeft gedaan, ook al speelt Trump daar maar al te graag op in. Een "volwassen" leider begrijpt dat deze ruzie tussen Noord Korea en de Verenigde Staten niet valt op te lossen met militair ingrijpen. Jaap de Hoop Scheffer zei net nog in een interview in het televisieprogramma Buitenhof dat mensen die denken dat dit opgelost kan worden met militaire middelen een psychiater moeten opzoeken.

Ben het hartgrondig met hem eens. Het over en weer provoceren kan alleen beslecht worden als één van de twee kleuter zal inbinden om voorts de weg voor diplomatieke onderhandelingen mogelijk te maken. Dat is de enige juiste route. Nitpicking op republikeinen, democraten, voormalige presidenten is allemaal voor de Bühne.

4
426 Drumpf

@425

"En naar een land als bv Zweden zal Kim wel luisteren?
Dat is een zeer naieve gedachte."

Dat komt omdat je niet goed lees. Er staat heel duidelijk 'tussenpersoon'. Ik stel nergens dat Noord Korea wel naar Zweden zal gaan luisteren, Zweden was echter het eerste westerse land wat een ambassade vestigde in Pyongyang. Die positie maakt dat het land zich nu kan opwerpen als bemiddelaar in het conflict tussen het Westen en Noord-Korea. Lees, bemiddelaar, niet als een land dat kan dicteren.

4
427 Drumpf

De meeste Amerikanen vertrouwen Trump ook niet met NK.

http://wapo.st/2xnh2AS

4
428 GreyB

@425 Het zou kunnen. Op die manier is ook ooit een dialoog tussen de VS en de PLO tot stand gekomen.
http://www.nytimes.com/1988/12/15/world/us-agrees-talks-with-plo-saying-arafat-accepts-israel-renounces-all-terrorism.html?pagewanted=all&mcubz=3

0
429 Civ

Het is een spel om de oorlogsindustrie van de VS een boost te geven.

Angst omzetten in winst is een leuk spel.

3
430 garriet

Iemand zij hier al op dit forum dat een oorlog goed is voor Trump zijn toch al vrij lage approval rating , dat weet Trump zelf ook wel , ik heb alleen niet het idee dat de wereld zit te wachten vergeet niet , Kim Jong Un heeft helemaal niks te verliezen , zijn land is straatarm , en Trump is een gigantische driftkikker van proporties.

2
431 MarcusCole

@430 Ik zie het leuke spelelement niet zo......geld verdienen aan dood en vernietiging. Helaas zijn economische motieven vanuit de politiek en de oorlogs- en olie industrie wel vaak de echte aanleiding voor de Amerikanen om een oorlog te beginnen.

0
432 Sandokan

@405 Complotsite he...daar gaan we weer! Besef toch eens dat de wereld of zeg maar de mensheid sinds zijn ontstaan en in elk geval sinds de prehistorie constant en continu het toneel is van complotten, kleine-, grote- en gigantische bijna niet te bevatten grote dito. Het is gewoon 'des Menschen' (= Duitse uitdrukking) of ook 'mens-eigen'. We moeten er maar mee leven en er het best zien van te maken zeker? Sorry, voor het beetje Duits.
https://books.google.be/books?id=l6RlAAAAcAAJ&pg=PA369&lpg=PA369&dq=wat+betekent+'des+Menschen'?&source=bl&ots=l3o5_9yq1D&sig=WlnEEjANaHBxeLRJXEg25lk3W0Q&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwjAvcaxi77WAhVJCcAKHXr4D7kQ6AEITjAF#v=onepage&q&f=false
https://www.bol.com/nl/p/die-gestalt-des-menschen/1001004010488667/
https://www.miekemosmuller.com/de/blog/das-dreifache-spirituelle-ideal-des-menschen

1
433 wy71

Ik denk dat het de beste oplossing zou zijn als Trump en kim jong boem gewoon samen in een kooi arena tegen elkaar vechten

0
434 knorkokkie

Ergens voel ik aan mijn water dat dit met een grote knal gaat eindigen. Beide partijen wedijveren met elkaar om de meest onverstandige zet te doen.

0
435 Conclusius

@422 Precies Japan - en nu Noord-Korea (NK)..Het lijkt inderdaad beetje op Japan ‘revisited’ dat wel. Je houdt het niet voor mogelijk dat mensen zich zodanig laten opjutten en hersenspoelen en toch gebeurde en gebeurt het dus nog steeds. Komt allemaal door de omstandigheden of zoiets, zeggen ze, de diplomaten, dan. Nog een voorbeeld van ‘drill’?: 'Yes sir!'.
Nu is in Japan al veel veranderd natuurlijk maar hun beetje analoog 'karoshi' in het bedrijfsleven van nu dan, bestaat nog wel.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Seppuku
http://mediawiki.arts.kuleuven.be/geschiedenisjapan/index.php/Kamikaze
Japanese Spirits - Harakiri and Kamikaze
https://nl.wikipedia.org/wiki/Karoshi
http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3137164/2017/04/19/Hoeveel-werknemers-moeten-sterven-voor-Japan-wakker-wordt-overuren-gelimiteerd-tot-100-per-maand.dhtml

0
436 wy71

@436 Bijvoegen - Hopen maar dat het nu niet uit hand loopt, god beware...

0
437 wy71

Wist iemand dat af en Rusland bommenwerpers naar Europa stuurt (maar naar interceptie gewoon terug vliegt)? Just saying.

0
438 DikkeTor

Bestaat Noord Korea nu nog steeds ???
Tssss, wat een Sukkel, die Trump.

1
439 Flipper

Wat voor oorlogshandelingen heeft NK dan al helemaal verricht dat de VS het nodig vindt om haar nucleaire bommenwerpers even langs te sturen?
Vergeet niet dat het een autonoom land is dat naar internationaal recht gemeten niets verkeerds doet. Dat kun je van de VS niet zeggen.

0
440 manpower

@438 Kijk, In Amerika wordt de zogeheten 'russofobia' zelfs volop gestimuleerd en aangeleerd op de scholen, zeggen ze toch. En de militaire kaste volgt die trend natuurlijk. Maar voor ons, hier in Europa dus, is dat is geen 'idiocracy' of beetje dom computer of video war-game, maar bittere werkelijkheid. Ze dromen daar echt van 'grote oorlogen en veldslagen' - opnieuw in Europa natuurlijk, of wat dacht je? Dat moeten 'onze' bazen van de NAVO en co toch heel goed beseffen en zich vooral niet laten meesleuren in opportunistisch opbod zoals het blijkbaar nogal overroepen Balticum (= Baltische staten) of een beetje opgefokt probleem. En het non-stop pokerspel en omsingelingsspel van de NAVO lijkt zonder meer heel gevaarlijk en angstwekkend. Ze lijken soms echt het noodlot te tarten hoor. Wij zijn maar gewone meekijkende en meelezende burgers he, maar 'als puntje bij paaltje komt' of als 'de rapen echt gaar zullen zijn' zullen wij het allemaal wel moeten ondergaan hoor, noodgedwongen dan. Bekijk maar eens de beelden van de echte Europese vluchtelingstromen van WO1 en WO2..Meer hebben we echt niet nodig hoor. De rede moet absoluut voorrang hebben op de belangen van die vreselijke wapenindustrie en 'waanzinnige wereldvreemde oorlogs-illuminati'...Daar valt soms wel aan te twijfelen.
Ze moeten er dus liefst geen ultimatums en 'false-flag' provocaties enz. bijsleuren. Op 't eerste zicht lijkt Rusland zelfs toenadering te zoeken naar Europa, en zeker geen conflict, maar o wee, dat mag niet...Amerika en de 'corporations' (alle) worden primair volledig gestuurd door de gigantische wapenindustrie hoor, best niet en nooit te vergeten!
Besluit: 'Europa voor de Europeanen' net zoals zij ooit zegden 'Amerika voor de Amerikanen' (= de 'Monroe doctrine') moet onze houding zijn en dat is geen utopie. De Amerikanen hebben al veel te veel 'kwalijke boel' gemaakt in Europa (zie bijv. het Oekraïne debacle via hun ongecontroleerde haviken McCain, Soros e.a. dan 'cynisch logisch' gevolgd door die Krim affaire, was allemaal heel gevaarlijk voor ons ook hoor).
Zie ook:
https://www.nieuwskoerier.nl/news/186271-trump-stuurt-bommenwerpers-langs-kust-noord-korea?page=5
https://www.google.be/search?q=Russische+fly-over's+in+europa+als+oefening+door+bommenwerpers+e.a.&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwio3Im8rL7WAhUkKsAKHSE5CJIQ7AkIMw&biw=1366&bih=638 (Afbeeldingen)
https://www.volkskrant.nl/buitenland/poetin-waarschuwt-voor-grootschalig-militair-conflict-tussen-beide-korea-s~a4514403/
https://www.volkskrant.nl/buitenland/russische-bommenwerpers-komen-tot-op-50-kilometer-van-kust-vs~a4489032/
https://fd.nl/economie-politiek/1211441/eu-slaat-alarm-over-vs-sancties-tegen-rusland
Zie ook:
https://m.hln.be/nieuws/poetin-stuurt-troepen-naar-grens-met-noord-korea~a1b55606/
http://www.blikopnieuws.nl/buitenland/252443/rusland-bouwt-troepen-op-bij-grens-noord-korea.html
https://nieuws.vtm.be/buitenland/russisch-leger-naar-n-koreaanse-grens
P.S. Er was ook een heel recent bericht dat Rusland in allerijl zelfs troepen heeft teruggetrokken uit die grenstreek met NK. Dat lijkt dan zonder meer een gevaarlijk signaal voor de wereldvrede, zoiets kan namelijk alle kanten uitlopen natuurlijk.

0
441 wy71

@432

Daar denken degene anders over die de beslissingen nemen, zolang hun zakken maar gevuld worden, maakt een mensenleven meer of minder een paar duizend km verderop geen moer uit

0
442 garriet

Ik kan mij herinneren dat Trumpolina's een paar maanden geleden nog beweerden dat onder Clinton WOIII zou uitbreken. Nu zijn we onder Trump dichterbij dan in de afgelopen 50 jaar...

0
443 oeioeioei

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Snorrie
Israël nerveus over berichten dat Internationaal Strafhof een arrestatiebevel voor Netanyahu voorbereidt

Er is geen rook zonder vuur en dat ze nerveus worden is helemaal een duidelijk teken. Want daar is geen enkele reden toe als je geen oorlogsmisd...

1 minuut geleden geplaatst door Snorrie

Strongoli
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@52Jeetje, spuit 11 geeft ook weer modder.Lezen aub!Jij komt in deze hele discussie niet voor, dus waar heb je het over? Hou je er anders ...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Snorrie
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@58Mogelijk omdat die andere "medische" mening altijd ontkracht wordt door de medische wetenschap. Je weet wel, de mensen die dingen daadwerke...

4 minuten geleden geplaatst door Snorrie

RobP
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@58 "waarom je, je zo aangesproken voelt over mijn a51"En wederom ga je de mist in. "ik gewoon een algemeen feit: dat mensen met een ande...

4 minuten geleden geplaatst door RobP

Olivia
Muziekdraadje

ABBA - When You Danced With Mehttps://www.youtube.com/watch?v=lbAI6CHhMDs...

4 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

ABBA - DON'T SHUT ME DOWN https://www.youtube.com/watch?v=enNIvWFpTic...

5 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Abba - Dancing Queenhttps://www.youtube.com/watch?v=xFrGuyw1V8s...

7 minuten geleden geplaatst door Olivia

sockknitter
Stoltenberg: Europa moet de prijs betalen - Dissident.one

@6Thomas Röper is een pro-Russische verslaggever en woont ook in Rusland....

8 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Olivia
Muziekdraadje

ABBA - SOS https://www.youtube.com/watch?v=iNg1o8HeiSo...

8 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

ABBA - Chiquititahttps://www.youtube.com/watch?v=zmL35s_c4Ts...

9 minuten geleden geplaatst door Olivia

NK. App
Korean Xxx Sex VideoDigital Playground Hd PornMimi Rogers NudeDance Karte Karte SexVirginity NudeNastysexBrunette DoggystyleNude Game Of ThroneDark Memes RedditMaria FordRomantic Sex Videos TeluguAli SexMila.monet AnalXxx Video Of Suuny LeoneKinkgangbangBryce Dallas Howard NudesBushman JanjatiSeductive Indian PornOnlyfans.ckmAustin White NudeEdging VideosBbw Mature NakedAlina PopaPorhnubSammythighs NudeChudiaSexvixeoValentina Jewels PornFunny Tamil Sex VideoRedtube CIndean PronTwitter Lady SoniaD4swgMelissa Moore AnalXnxiJacquie Et Michel LeakSofia Boutella NakedXmaster Videos ComSrx MmsSinslifeRacial Play PornIndian XnxBazaar Sex VideoSexy Romantic SexGay Nude VideosBlack Hard PornSexvidiesSex ZenLesbian Car SexBjmaturePawgemily PornLush EroticaShemale PoenBrattysisJayne Mansfield NudeVeronicarose OnlyfansSexo Brasileiro AmadorasDoctor BrazerDeep Fske PornAsmr PornographyIndian Actors XnxxAmateur Casting CouchHaircutfetishDaphne KayyyKoi De Neuf FrHentaie VfGuatemala PornWifey PornSofia VivanaSx VidioBhabhi Xxx StoryKatie Leung NudeExploited College GirlsXxx Bf GayBhabhi MilfVirtualsexMikayla Saravia PornAi Generator PornMyhenticomicsBest EscortsCome ShotsMonster Musume PornKiannadiorSladvislivkiAnal Sex ImagesMarika LagercrantzCondom Breaks PornIndian Gorgeous PornBollywood Girls SexPorn LesdinCharlotte Stokely LesbianVidéo Sexe AdulteBrazzzersChinese Blue SexyHot Nude MomsAnnie Archer PornSweetlicousجوردی ال نینو پویاBratty Sis XnxxAll Nsfw SubredditsKuwait PornTamil Pundai Sex VideoAlina Ali PornLightskin MasturbatePurplepornstarsSexxx Japanese Mom4k Ebony PornNetpornsexBest Escourt SitesNewbienidesWww.pornhub./comFutanari CartoonGaand ChudaiJacqueline Fernandez Hot SexSaleleon Xxx36g BoobsBeef PornAbused PussiesTik Tok BoobsFatal ModekEnglish Porn MoviesTity DropMature CumshotsShemal Masturbeسكس متىجمGarotas PornLayla RobertsMessi GayBlonde Teen AnalYes Porn Please ComXnxx StepsisSexybluefilmXxx Sex Video Hindi MeWww Com Desi BhabhiEu Quero Vídeos De PornôLyssa Chapman NudeNaked Average WomenEnglish Sex Videos English555sexDownload XvideoLivejasmine.comVe PornsKcxxxDesi Marathi PornAmber Sunset PornLesbian Porn GifsSex KathaiJavxxx MeAsian Big Tits BjHistórias Eróticas Em Quadrinhos