door Inter in Politiek  ·  33 Reacties

  • 20
  • 863x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Had niet gehoeven Jan want dat weet iedereen al.

2
1 Hefan430

** gebruiker verwijderd **

Jan van de Beek?

Jan weet kennelijk niet dat we voor het haatzaai-tijdperk in 2001 gewoon even 83.801 vluchtelingen opvingen.

-gastarbeid heeft NL miljarden gekost?!
o jemig, Jan kent het verschil niet tussen migranten en asielzoekers?
en bovendien is het onzin, waar zijn de financiele details van Jan?

Asielimmigratie dient het belang van Nederland niet.
???

jawel, Jan.
Asielzoekers leveren werk op voor transportbedrijven, beddenmakers, cateraars enz.

maar eigenlijk is dat de clou niet, Jan.
de clou is dat er 60 miljoen vluchtelingen rondlopen, mede dankzij NL Beleid inzake wapenhandel, handelsbeperkingen, enz enz, en daarom zijn wij mede-verantwoordelijk voor vluchtelingenstromen die op gang komen

en weet je wat Jan, ? Nederland heeft ook nog eens verdragen ondertekend, zo simpel is het

dag Jan.

2 ---deleteduser---

* Verwijderd door de redactie *

3 Caliber

Chloortje ga lekker weer op vakantie, dit snap je echt niet

1
4 Uitede aka Espede

Waren er maar 25000 vluchtelingen. Die zijn er helemaal niet, er zijn alleen maar gelukszoekers...

1
5 Caliber

@3 +++++++++++++++++++++

2
6 Bram brabant

Wie is in godsnaam Jan van de Beek?
Heeft niet meegekregen dat destijds de bedrijven schreeuwden om personeel.
En dat terwijl er 150 000 - 200 000 beroepswerklozen de andere kant op keken ?
En dat in die die tijd de het- kan- niet - op tijdperk begon ?Mede dank zij de gastarbeiders en niet door de kontzitters.
Heeftvdie meneer niet door dat die kontzitters de schuld waren dat er gastarbeiders moesten komen ?
Die waren veel te duur in het onderhoud.
hieruit blijkt wel dat ook mensen met dr. voor hun naam wel eens s sjoemelsoftware in hun bovenkamer hebben waarmee dat bereikt kan worden .
Ik vind dat verhaal wel zo ongelooflijk dom op onderdelen .

27
7 No newstoday

@3

Vind ik ook niet verl slimmer.

20
8 No newstoday

@3 +++++++++++++++++++++++

0
9 gaulette

Mevrouw dekker pruts wat...

1
10 chouffleur

@2 Thérèse, je gaat nu goed de mist in. Gewoon even nu naar bed, nachtje goed slapen en hopen dat het morgen beter gaat.

0
11 gaulette

@7

Van de Beek is een 'onderzoeker' die publiceert op sites als DDS, TPO en soms Elsevier. In zijn onderzoeken zijn altijd enorme gaten te slaan, maar het publiek van die sites smullen ervan.

Ook in een van zijn tweets verwijst hij naar een artikel. Zijn eigen artikel.
Waarin weer wordt verwezen naar bijvoorbeeld het CBS. Maar Jantje vertelt er niet bij dat hij die onderzoeken enorm uit het verband trekt. Het gaat in die onderzoeken namelijk om een massa immigratie met als doel om de huidige demografische samenstelling te bewaren.
En dat is nou juist niet het punt van Lubbers zijn stelling.

Echt, volgende keer als je Van de Beek leest: skippen, of leeschen ter vermaack.

21
12 Aufklärung

Ik heb eigenlijk liever dat er jaarlijks zo'n 25.000 migranten (namaak vluchtelingen) teruggaan naar hun eigen land om het weer te helpen opbouwen. Jonge sterke mannen daar hebben ze behoefte aan.
@7
Er werd wel geschreeuwd, maar niet om migranten maar om een loonsverhoging voor de gewone Nederlandse werknemer. Er waren toen ook vele werklozen dus arbeidsmigranten waren helemaal niet nodig. En de onzin van dat ze werk deden wat Nederlanders niet wilden doen is ook een fabel. Ze deden hetzelfde werk als Nederlanders met een lage opleiding. Tja, die hersenchirurgen zaten er toen ook al niet bij. Het waren analfabeten zonder opleiding die alleen de meest simpele klusjes konden doen. In de jaren '70 is een héél groot deel in de WAO gesluisd met medewerking vd werkgevers en de toenmalige GMD/overheid.

1
13 Bleke Betty

@3
LoL

0
14 Al

@2 Volgens mij haal je de begrippen migranten, asielzoekers en vluchtelingen door elkaar.

De clou is dat meer dan 90% van die zogeheten zielepieten helemaal geen vluchtelingen zijn. Wordt het niet eens tijd dat economische gelukzoekers hun eigen land op gaan bouwen met de miljarden aan ontwikkelingshulp die het westen al meer dan 70 jaar schenkt? Dan helpen wij de echte vluchtelingen wel zonder dat hun leven vergald wordt door profiteurs en criminelen.

1
15 Belazerd

@7 Hoe kom je erbij dat er destijds 150.000 tot 200.000 beroepswerklozen waren? De werkloosheid was juist erg laag: 59.000 in 1950, 29.000 in 1960 en 44.000 in 1970.

Lubbers kletst gewoon uit zijn nek. Maar dat zijn we wel van hem gewend. Dat deed 'ie ook al toen hij nog premier was.

1
16 Belazerd

@16
Wij schrijven 1982, het eerste jaar van Lubbers Toen was het werkloosheidscijfer in Nederland 14,4 procent, op Italië na het hoogste van Europa. En dat was het moment dat Lubbers zwoer dat hij bij een getal van een miljoen werklozen zou aftreden. Waarna de diverse overheidsinstellingen zich beijverden om dit getal cosmetisch te corrigeren naar 8,2 %.
Meer:
https://www.denhaagtekijk.nl/1-archief-2006-2011/henk_kool/Wajong2.jpg

0
17 in holland

@2 dag Doortje.

1
18 Eastwood

@17 Lubbers verwees in zijn ingezonden brief naar de gastarbeiders die in de jaren ’50 naar Nederland kwamen. Dus niet over de jaren waarin hij premier was en men er achter kwam dat de gastarbeiders niet van plan waren om naar hun eigen land terug te keren. Nu wil hij eigenlijk dezelfde denkfout maken.

0
19 Belazerd

Lubbers behoorde bij de grondleggers van de EU grootgeldverdieners die 2008 de plannen hebben vastgelegd!

1
20 Zie Hier

@2 en @7 : NEE! We hebben geen migranten nodig om de vergrijzing op te vangen of om banen te vullen. Dit is doorgerekend, elke migrant die binnenkomt kost de staat geld. Ook al werken ze, ze kosten meer dan dat ze opbrengen: dit is achteruitgang voor Nederland.

Stel we zouden zelf kiezen wie we binnen laten: hoog opgeleid en in de sector waar vraag naar is, dan zal deze migrant beter integreren en zich sneller thuis voelen en levert een bijdrage aan de maatschappij.

Nederland heeft helaas afgelopen decennia alleen maar laagopgeleide migranten binnengelaten die nooit zijn geïntegreerd en ons alleen maar geld kosten Elke generatie die daarop volgt kosten geld, zijn vaker crimineel en leven in een parallelle samenleving.

Dr. van de Beek heeft het bij het goede eind, helaas zijn de geluiden uit de linkse kerk altijd harder en dominanter en kunnen op steun rekening uit de EU (lees: multinationals zoals Soros) die pro-afbraak van Europa zijn...

0
21 Sniper_on_speeddail

@21 Ik denk dat die Brabantse werkgevers waar Lubbers voor opkomt dat anders zien.
Ook al komen die migranten nooit aan het werk, puur het feit dat ze er zijn kan door de werkgevers gebruikt worden om de lonen te drukken ("voor jou 10 anderen wordt dan voor jou 100 anderen") en daar gaat het om. En dat het de maatschappij als geheel geld kost: werkgevers denken en werken tegenwoordig international voelen zich tegenwoordig niet echt meer verbonden met de maatschappij.

0
22 Conradijntje

Lubbers is allang de weg kwijt!

0
23 mooi weer

Er zijn voldoende werkelozen, dus waarom extra kans en nuttelozen importeren?

1
24 chouffleur

224
En die komen na de bijstand ook allemaal weer in AOW zonder ooit iets te hebben bijgedragen.

0
25 Bleke Betty

Het artikel stelt dat het maatschappelijk onverantwoord voor Nederland is om ze binnen te halen. Het artikel gaat voorbij aan het feit dat het maatschappelijk onverantwoord voor het land van herkomst is om de asielzoekers niet terug te sturen.

Men mag het met Dalai Lama eens zijn of niet maar het zou onverstandig zijn om de persoon die de Nobelprijs voor de vrede kreeg niet serieus te nemen. Hij stelde onder andere ;„Ook moreel gezien vind ik dat deze vluchtelingen slechts tijdelijk opgenomen moeten worden,” en gaat verder. „Het doel moet zijn dat ze terug kunnen keren om hun eigen land weer te helpen opbouwen.”

Bron : http://m.telegraaf.nl/buitenland/article/25911499/dalai-lama%3A-160%3B-8217%3Ber-zijn-te-veel-vluchtelingen-8217%3B

De EU weet het echter beter en heeft na zes keer topoverleg haar leider de wijze woorden laten spreken "wir schaffen das"

1
26 Ruud100

Nou wir schaffen das dus nicht, en dat weet ze wel maar lullen, verdraaien, liegen en indekken is een tweede natuur. Ze kan moeilijk zeggen dat de soepzooi - extreme import, open grenzen, 'vrije vermenging', aanzet tot globalisering - het resultaat van het het plannetje was waar die hele EU-kliek jaren geleden nog over stonden te juichen, inclusief Lubbers maar ook 'links' want die gingen mensen redden en dat was goed voor de economie.

Als één man gooide heel elitisch/politiek Europa zich erachter, allemaal met hun eigen agendaatjes, maar aan het plebs werd het heel anders verkocht. Dat verhullen gaat automatisch want U mag de héle waarheid niet weten, alleen wat lekker ligt. Daarom liegen politici zodra ze hun mond opendoen. De meest weerzinwekkende agenda is die van global warming. Het is m.i. een gericht plan van een aantal planeetvreters alle gashandel over te nemen.

2
27 Ness

@3 ++++++++++++++++++
Kosten immigratie voor de BVNL "Het Centraal Planbureau kwam met cijfers. Het weekblad Elsevier berekende onlangs dat de immigratie ons de afgelopen veertig jaar meer dan 200 miljard euro heeft gekost en alleen al dit jaar bijna 13 miljard euro zal kosten! Maar de Nederlandse kiezer mag van het kabinet blijkbaar niet weten wat de massa-immigratie kost.", dus @2 de voordelen afgezet tegenover de "nadelen" levert een batig saldo op waar je niet echt vrolijk van wordt hoor, door!

0
28 Widaan

* Verwijderd door de redactie *

29 radicalenradar

* Verwijderd door de redactie *

30 radicalenradar

@29 Tsjonge, jonge, jonge, heb jij het over "vluchtelingen"? Nou die fase zijn we allang voorbij!
Over "dom gezwets" gesproken! Extreem links misschien?
"DENK"wijze past vast beter bij u! Toch nog fijne avond!

0
31 Widaan

Lubbers is net als een farmaceut:
Voor een kwaal bedenkt hij een medicijn dat nog erger is als de kwaal.

0
32 Wil je niet weten

@32
But "before the shit hits te fence, they are all gone!"

0
33 Bleke Betty

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
My Pervy Family VideosPicture Of A Naked FemaleIndian God XxxLesbian MasturbationSuperchat CamBeautiful Girl Xxx PornMia Khalifa Brazzers Sex VideoReddit Gw CouplesPower Sex Scenesسکس اذریPainful Sex XxxTamilsexviedoMallu ChudaiHindi SsxIncest CinemaWeirf PornApp.leonardo.iaKmovies PornPersona 5hentaiPorn EmojiAsriel PornXxxsxDaddy KinkyGroping At CinemaNubilelesbiansWww.imagefap.cimOnlyfàsAnal ExtremePerverse FamylyWide Open PussyPormhub.comHindi Bhabi Xxx VideoIndian Real Xxx VideosSunny Leone Sex BpIndiandesivideosWoman Knotted With DogTg Comics 8musesPorn .nuColleen Wolfe NudeMia Malkova BbcDesi Teen NudeFirst Time Sex With MomPorn Videos BangbrosBlowjob AsmrSophei Dee XxxNaughtyamericsScarlit Scandal AgeMom's Teach TeensKinky AnalPorn Site ReviewsLovley LilithTelugu Sex Film SexNikki Benz PornFatafat ChudaiBbc For MatureTwitter BrazzersOmegeulBabe SexyHollywood X MovieCock PhotosKashmiri Sex MovieStudent & Teacher PornTeen EroticaAlexa Pearl PornX XxhindiAishwarya Rai Hot Sexy VideoBangly Xxx VideoLaren Alexis PornAv视频Boquete XnxxCollegge PornMoxie Films PornXxnx In HindiDanixnxxLucy-mochiKamathipura XxxMyvidester GayBrunettepornstarsWarhammer 40k HentaiCurvy AsianDanny Mountain Mia MalkovaIsaha MaxwellEbony Cum SwallowNiderland Ki CurrencyHindi Chudai AudioSimbu Sex VideoLong Hair NudeKolkata Video Sex VideoLena Paul CheatingAsianstreet Meat PornCherie Deville MommyHot Mude BabesInside Out AssholeVr SexuallyGay Pnp VideosBrittany Furla. NudeYoung Sara JayMaster Piece The Animation천삳티비Priyanka Chopra Xxx MovieCollege Dorm SexOld Lady SexingWife Wants To Be Double Penetrated明日花Qui YasukaAgatha Vega PornRainbow Friends PornSexy CummingHomeamateur PornAiri KijimaPorn Hardcore TeensTamil Aunty Hd Sex VideoXxxc HotStacy Cruz LatestXxx Hard PainBesixxxWww Adult MoviesHindi Sex ForceAlison Tyler PovGay PorndaddyJuntameUsa Sex Guide CincinnatiCali BombsForced ThreesomesMotherless Porn SiteWallhentaiGia OaigeSexy NakedbabesElizabeth Gillies Sexy야동 쇼Hot Sexy KajolSuper Hottest PornXxx SarSpankbang PmvTeacher Fucks StudentSexo UolDanielle Harris NudeNude NaturistSexy Nipple SuckingMelons Porn TubeXxx HotsexBrunette BjValeria Garza PornHornydogsMia MaklovaSex Movement YoutubeSex Vidros ComGeorgian PornographyMost XxxIndian Hot Hd Sex Videos