Vreemd dat je twee minnen krijgt als je de waarheid zegt. Het is gewoon waar dat Rutte het volk prijst als het goed gaat en zgt dat wij ons aan de maatregelen moet houden als het wat minder gaat.
Maar als je dat zegt - en waar geen speld tussen te krijgen is - krijg je minnen.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Ik had haar na die opmerking lekker laten zitten en had weggegaan.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Omdat ik dit argument al sinds april 2020 lees (kan ook zijn mei 2020).
En iedere keer moeten wij volhouden. En iedere keer lukt dat blijkbaar niet. Toch vervelend, zo'n virus dat niet luistert maar zijn/haar eigen gang gaat.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Voor de hoeveelste keer roep je dat nu?

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Tja, op deze voorspellingen door experts wordt wel een land aan banden gelegd.
Ik verwacht van de overheid toch wel enige zorgvuldigheid in haar beleid.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Toch opvallend hoeveel keer de experts er naast zitten.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

En waarom mag ik geen mening hebben? Omdat jij het zegt.
Maar even serieus, hoe zit het dan werkelijk?
Begin eens met de invoering van de avondklok om voorbereid te zijn op de Engelse variant.
Een vrij eenvoudige vraag: wanneer komt die Engelse variant.
Jij hebt er blijkbaar verstand van, ik niet.
Toevallig de cijfers van vandaag gezien?

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Dank voor je uitgebreide antwoord.

Wereldwijd hebben de maatregelen nergens geholpen. Overal is het virus in meer of mindere mate aanwezig. Bij mijn weten is er geen overtuigend bewijs dat de maatregelen werken. Er zijn juist meer aanwijzingen dat de maatregelen niet werken. Zoals iedereen weet is de aangeprate angst slecht voor het immuunsysteem. Hierdoor is de kans op ziekte juist groter dan zonder die angst, of te wel bij een goed werkend immuunsysteem.

Als jij als bestuurder verwacht dat iedereen zonder uitzondering aan regels houdt dan leef je in een droomwereld. Wereldwijd bestaan geen regels waaraan iedereen zich houdt. Maar flauw is het om te melden als besmettingen naar beneden gaan het een gevolg is van de genomen maatregelen terwijl bij een toename van het aantal besmettingen het ligt aan het feit dat niet iedereen zich aan de maatregelen houdt. Hierin zit de tegenstelling/ Tweemaal worden maatregelen niet door iedereen genomen maar een keer wordt het positief gemeld, de andere keer heeft het blijkbaar geen invloed.

Jij gaat er van uit dat een derde golf is tegengehouden dan wel beperkt is door de strenge maatregelen, die dan blijkbaar wel door iedereen zijn gevolgd. Ik geloof niet dat de maatregelen veel invloed hebben op het aantal besmettingen. Waarom hebben dan recent uitbraken in verzorgingstehuizen plaatsgevonden? In de verzorgingstehuizen zijn de regels angstvallig gevolgd met als resultaat: besmettingen.

Als laatste, ook jij komt niet met een exitstrategie. In jullie beleving zijn de maatregelen eeuwigdurend nodig. Vaccinatie net als de griepprik de rest van je leven.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

lekker op tijd

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Juist met Wappies valt te discussiëren. Met al die angsthazen die een strenge lockdown willen valt niet te discussiëren.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Jij weet het natuurlijk beter.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Kunt u aangeven wat er niet klopt aan mijn woorden. Graag inhoudelijk, dus geen loos gebral.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Kijk, dat vind ik een eerlijke reactie. Die begrijp ik.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

In het kort:
- al elf maanden zijn er maatregelen. Tot op heden hebben deze nauwelijks geholpen. In de toekomst zullen de maatregelen ook niet werken.
- wij houden ons onvoldoende aan de maatregelen is een dooddoener die gebruikt wordt om de ineffectiviteit van de maatregelen te maskeren.
- waarom spreken wij van een derde golf? Waarom wordt in het geval van Corona doorgeteld qua doden, ziekenhuisopnamen e.d. Mag ik de griepdoden dan ook bij elkaar tellen?
- en als wij de strenge regels hebben gevolgd, dan is het virus echt niet weg. Voor het weg zijn van het virus en het niet terugkeren van het virus bestaat geen bewijs.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

???.
Taalkundig: hij denkt in strenge maatregelen.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Zoals gezegd, in maar 2020 misschien. Maar nu liggen de IC's niet vol. Kijk maar naar de wekelijkse cijfers van het RIVM.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

De IC's leggen niet vol. Slechts een heel korte periode hebben ze misschien volgelegen. Maar het vol liggen van IC's is een politiek probleem. Extra zorgcapaciteit is niet gekocht. De zorgcapaciteit kan dus niet meer als argument worden gebruikt.
En een zorgpas dan wel vaccinatiepas komt gevaarlijk dicht bij de maatregelen die de Duitsers in de Tweede Wereldoorlog hanteerden. Net als een avondklok en quarantainekampen. Net als het in quarantaine zetten van kinderen. Een vergelijking met de Tweede Wereldoorlog is gerechtvaardigd.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Jij bedoelt Ab Osterhaus

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Willem Engel, de man met meer verstand dan al die domme virologen bij elkaar, met Ab Osterhaus voorop.
Ab Osterhaus, de viroloog die denkt in vaccins en ultra strenge maatregelen, maar zo'n nauw blikveld heeft dat hij niet eens weet welke gevolgen zijn voorgestelde maatregelen heeft. En die domme presentatoren papegaaien hem maar na.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Was iedereen maar een klein kind en ging vanavond de terugkeer van een klein deeltje vrijheid vieren.
Ik wens alle jeugd een fijne avond toe en dat zonder continu over je schouder te moeten kijken of zo'n BOA in de buurt is.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Ik vind Willem Engel goed. Hij komt tenminste op voor de vrijheid. En dat kan ik van 80% van de bevolking niet zeggen.
En dan heb ik het niet eens over zijn vermogen na te denken. Dat ontbreekt ook bij het overgrote deel van de NK-lezers

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Ja, kom maar op met je ongefundeerde commentaar.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

En jij gaat er wel van uit dat de doden door corona bewezen doden zijn door corona. Ga eerst daar maar eens een correctie op los laten. Ik schat dat van de gemelde coronadoden circa 80% is overleden aan het onderliggende lijden.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Weet u zeker dat uw cijfers kloppen?
3.600 doden in week 5?
Volgens het niet al te betrouwbare RIVM (qua presentatie en analyse) zijn er in week 5 circa 410 doden, waarvan onduidelijk is of deze door corona zijn overleden maar zeker met corona. Het onderliggend lijden wordt buiten beschouwing gelaten.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Willem Engel en Jeroen Pols, helden van Nederland die opkomen voor de vrijheid van alle Nederlanders.

Het artikel is zo zielig dat ik het slechts gedeeltelijk kon lezen, zoveel onzin in zo'n kort stukje.
Ik heb de wraking gezien en zoals beschreven in het stuk ging het niet.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Natuurlijk wel met mondkapje voor en je moet in het bezit zijn van een negatieve testuitslag, natuurlijk niet ouder dan 1 dag.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

He bal, denk jij dat ondernemers in de horeca, de evenementen branche en winkels zich niet het appelazerus hebben gewerkt? Eng wereldbeeld heb jij. Voor meer mensen in de zorg moet je je wenden tot Rutte en neit tot Willem Engel. Maar zelfs dat snap jij niet.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Ik heb toch het gevoel dat er iets niet klopt in de berekening. Alvast excuus.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Aantal doden door vaccinatie: 35
IFR doelgroep > 65: 0.56%
IFR doelgroep corona: >0.23%, wat zal het zijn:0,5%

Voor de ouderen bestaat er weinig verschil, vaccineren en je gaat dood of niet vaccineren, je gaat ook dood.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Diezelfde overheid die u verdedigd heeft anders lak aan de regels.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

ja, dat klopt. Wat is dit voor land dat regeltjes voor de inhoud gaan. Administratieve rompslomp. Het land staat in de fik en zo'n rechter lult over een regeltje. Plus ze is zo dom als ik weet niet hoe. Met die aardappel in haar bakkes.
https://www.youtube.com/watch?v=mSGlaspjpBc

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Goed man van viruswaarheid. Wat denkt die vooringenomen trut wel niet. Dat moet een D66 zijn, kan niet anders.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Nee, geen idee hoeveel besmette mensen rondlopen. Net als jij niet weet hoeveel mensen er met zelfmoordneigingen rondlopen, hoeveel horecaondernemers op omvallen staan, wat de gevolgen op termijn zijn voor de jeugd. Ik heb geleerd dat de dood bij het leven hoort. Ik heb geleerd dat de dood niet overwonnen kan worden. Kijkend naar de cijfers dan zijn de meeste doden die mensen die al oud waren en leden aan onderliggend lijden.
Ik ben inderdaad van mening dat een open zijnde samenleving veel beter is dan deze gesloten samenleving. Ik ben van mening dat het immuunsysteem veel zal verbeteren als de angst uit de samenleving is. Ik ben van mening dat het overgrote deel van de bevolking weinig tot niets te vrezen heeft van het coronavirus.

Jij bent dus een microbioloog met daardoor een zeer nauw beeld van de samenleving. Meer als het virus en het gevaar daarvan zie je niet. Ik bekijk de wereld in een veel groter geheel en zie daardoor de nadelige gevolgen van de maatregelen en ik zie de beperktheid van de schade door het virus.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Het woordje in de eerste zin: schat zij.
Waarom zijn er nooit duidelijke, te controleren cijfers bij het RIVM.
En waarom heeft men pas nu, na 11 maanden zwoegen, het idee dat de maatregelen helpen?
En waarom helpen de maatregelen nu pas en niet in zeg oktober.
En waarom wisten wij al weken lang dit antwoord?

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Kijk, je kan zeggen wat je wilt, maar viruswaanzinnigen zoals jij die noemt kunnen wel nadenken. Die zien gewoon in dat de maatregelen in geen verhouding staan tot het probleem, een coronavirus. Deze waanzinnigen zien in dat corona nooit meer weg zal gaan. Die zien in dat de dood bij het leven behoort. Die zien in dat de maatregelen ooit moeten ophouden en dat zal niet door een vaccin zijn.
Maar goed, wij zijn waanzinnig en hebben (volgens jullie) ons verstand verloren.
EN het is zo moeilijk voor jullie ons ook eens wat te gunnen. Maar zelfs dat niet. En dat klopt zich op de borst dat ze zo menslievend zijn, dat zij aan hun medemens denken.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Er is inderdaad flink minder getest. Van 195.086 naar 190.188, een daling van maar liefst 2,5%. Hierdoor zijn de cijfers werkelijk niet meer met elkaar te vergelijken (volgens het RIVM).
In de periode dat wekelijks het aantal testen steeg had de stijging van het aantal testen geen invloed op de cijfers.
Maar ja, RIVM, het lult zoals het uitkomt. Altijd een smoesje, altijd iets kleins negatief uitvergroten zodat de vele positieve trends ondersneeuwen.
Kortom, RIVM, die instantie die er voor zorgt dat je de cijfers niet meer vertrouwd.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Ga lekker in China wonen als jij jezelf wil pijnigen met onzinnige maatregelen.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Rutte, je kan naar de klote lopen

rlw    
1 jaar geleden door rlw

De Staat is een slechte verliezer.
Met onbeperkt budget.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Een feestje aan het eind van de week is een stuk gezelliger. Sex, drank en rock

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Ga jij even lekker in China wonen. Daar kom jij helemaal tot je recht. Controle, dwang, strenge lockdowns. Daar zal je helemaal opleven.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Ik zou willen dat alle artsen zoveel inzicht en compassie hadden als deze man.
Ik zou deze arts willen en geen andere.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Luistert er dan helemaal niemand naar Rutte.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

En wederom blijkt dat op plekken waar de strengste maatregelen zijn genomen het corona gewoon uitbreekt. Wat zegt dat? Dat Jan Plezier te dicht heeft geschaatst bij Mien Flier?
Gaat het goed, dankzij de maatregelen. Gaat het minder dan houdt de bevolking zich niet aan de maatregelen. Toch.
Laat het RIVM nu deze uitbraak en de vandaag gepresenteerde uitbraken in verzorgingstehuizen maar eens goed verklaren.
Er is maar 1 conclusie: de maatregelen helpen helemaal niets, het virus doet wat het wil. Strenge lockdown, lichte lockdown, geen verschil.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Lul niet zo dom.
Rechters zijn niet objectief en zullen de overheid niet afvallen.
De steunmaatregelen zijn volstrekt onvoldoende om te overleven.
De maatregelen tot steun zijn ook eindig, ook al dringt dat bij de meeste mensen niet door.
Kijk eens naar je supermarkt, alleen maar schapen met een mondkap. Het wordt tijd voor protest. Gooi de winkels open en laat het RIVM met die belachelijke maatregelen het nakijken hebben. Iemand moet de angst doorbreken.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Ik dacht het niet. De Zuid-Chinese variant en de Antarctische variant zijn er na 2 maart. En die zijn vreselijk besmettelijk.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Een serieuze vraag: waarom testen wij zoveel mensen? Wordt je daar minder ziek van? Voel je je minder ziek als je weet dat je corona hebt?

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Jullie zijn volledig krankzinnig. Jullie zijn de kampbewakers uit de tweede wereldoorlog.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Kunt u aangeven waaruit blijkt dat de Britse variant van het virus zoveel besmettelijker is dan de oorspronkelijke variant. Kunt u cijfers overleggen dat de Britse variant heeft geleid tot aanzienlijk meer besmettingen.
Oh nee, u kunt alleen mensen belachelijk maken en mensen dood wensen.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Vreselijk...wat erg..nu gaat het RIVM af als een gieter. Nu moeten ze erkennen dat het wondermodel van Jacco Wallinga helemaal geen wondermodel is. Vreselijk.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Het is zo.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Wat lief.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Ik maak mij zorgen om het krankzinnige taalgebruik van de Telegraaf.

De grote vraag is hoe dit soort bijeenkomsten kan worden georganiseerd, zonder dat het coronavirus een kans heeft zich een weg door het publiek te woekeren.

Angst aanjagen en maatregelen goed lullen.


rlw    
1 jaar geleden door rlw

En weet je, ik geloof dit eigenlijk niet. Vijf duizend miljard euro is uitgegeven aan vaccins, de complete medische wereld is op zoek naar geneesmiddelen voor dit verschrikkelijke virus en een antivirale laag in een gezichtsmasker kan het virus doden in een uur.
Dit houdt in dat verzorgingstehuizen ingepakt kunnen worden met deze virale laag en daarna volledig beschermd zijn.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Flikker op met die corona.
Ga lekker feesten.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Misschien een leuke nieuwe Job voor de regering. TV-scanner: je werkzaamheden: beoordeel de Tv-uitzendingen op inclusiviteit, op genderneutraliteit en inclusiviteit. Te weinig minderheden in de uitzending, waarschuwing, boete of verbod.
Een voorbeeldje, Studio Sport wordt gepresenteerd door een zwarte, lesbische moslima. Met hoofddoekje.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Het wordt telkens moeilijker om de cijfers slechter te beschrijven dan dat ze zijn. Zoals boven staat, het getal is hoger dan gemiddeld. Tjeetje, wat erg, angst, angst. En dan moet doe Britse variant nog komen (wanneer komt die eigenlijk).

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Boeit dit iemand?

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Masselaar. De enige goedwerkende pomp van Nederland

rlw    
1 jaar geleden door rlw

`Zou dat criterium ook gelden voor bijv. scholen in het lager onderwijs?

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Het kabinet voelt nattigheid.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Gelijk heb je.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Wat niet is kan nog komen.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

En wie krijgt nu de schuld van die Schmidt. De scheidsrechter...de VAR.....de cornervlag.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Wanneer wordt de mij beloofde Elfstedentocht gereden?

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Oh, maar dat is een zorgprobleem. Waarom een complete samenleving op slot voor een oplosbaar zorgprobleem? Huur een schip met zorgplaatsen.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Grote evenementen kunnen al veilig plaatsvinden.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Wat een nare, vervelende zeurkous is die Schmidt.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Allemaal leuk en aardig, maar...wie gaat het betalen (de jeugd)
Wie gaat de compensatie volgend jaar betalen?
En het jaar 2023, wie gaat het dan betalen.
Kunnen wij nog een crisis overleven, financieel gezien.
Waar is het einde?

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Ach, er zijn nog meer ziekten dan Corona. Een gezin dat door een auto-ongeluk wordt weggevaagd is ook niet leuk. Het laat een verschrikkelijke leegte achter.
Voor der individuele gevallen die u beschrijft is het leed onnoemelijk. Maar een compleet land op slot gooien om het leven te verlengen van een paar ouderen gaat mij veel te ver. De bijkomende schade voor de maatschappij is vele malen hoger dan de gewonnen levensjaren van enkelen.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Goed man. Nederland wordt gevraagd om anderen te verraden. Voor bijna alles is wel een kliklijn geopend.
Vrouwtje teveel bij de buren...klikken
Vuilnis te vroeg buiten....klikken
De overheid wil een samenleving van mensen die elkaar verklikken.
Wat een kutmaatschappij.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Ik blijf strijden voor beëindiging van de coronamaatregelen en een terugkeer naar het oude normaal.
Nu zal ik wel Don Quichot zijn.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Honderd duizenden mensen zeggen dat iemand die niet geloofd in de maatregelen tegen corona een moordenaar is. Dus er zijn miljoenen calimero's alleen al in Nederland.
Dus ik ben gegroeid van wappie naar calimero. Mooi man.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Ok, ik ben een moordenaar.
Kijk, ik geloof niet in de werking van de maatregelen.
Dus ik ben een moordenaar.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Ben ik, als niet gevaccineerde, een gevaar voor de volksgezondheid?

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Ach, als je maar maandelijks hierop terugkomt in het nieuws dan zal na een paar jaar de bevolking het wel zat zijn en zeggen, geeft het excuus en de daarbij behorende miljarden.
Het is net als bij Zwarte Piet, blijf drammen, drammen en uiteindelijk krijg je je zin.
Doen kinderen ook.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Jullie hebben gevraagd om de maatregelen? Jullie wilden een strenge lockdown. De regering gaf hem. Jullie wilden mondkapjes. De regering gaf ze.
Of ga je dat ontkennen, Bop.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Wil je vrij zijn? Wel eerst even een negatieve test overleggen?
Hoe lang is zo'n negatieve test geldig?
Moet je je elke week laten testen? Of elke dag?

En wie is Halsema? De vrouw die bewust de vrijheden van burgers afneemt. Die gaat nu proberen zieltjes te winnen.
Volstrekt ongeloofwaardig.
Deze vrouw zal het nooit meer goed kunnen doen.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Jullie hebben er wel om gevraagd. En dat jij dat niet zit is ook zo triest.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Kijk, waarom wordt ik weer uitgemaakt voor een knuffelende, handenschuddende eigenwijze wappie.
Omdat ik kan nadenken over deze situatie.
Omdat ik de ellende zie die de maatregelen veroorzaken.
Omdat ik geef om vrijheid.
Omdat jij en Snorrie niet anders doen dan beledigen?
Omdat jullie de situatie steeds omdraaien.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Een normale reactie kan ik van jullie niet verwachten.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

het is zo zielig. Het is zo triest. Jullie zitten in de angstmodus voor een virus. Jullie zitten werkelijk te beven voor een virus. De meest verregaande maatregelen worden genomen om aan jullie angst tegemoet te komen. Vrijheden verdwijnen, een bevolking wordt gegijzeld.
En ik, iemand die de maatregelen tegen corona veel te ver vindt gaan, iemand die geen sadomasochist is, wordt de angst verweten.
Ja, ik ben bang dat jullie de realiteit kwijt zijn, ja, ik ben bang dat het oude normaal nooit meer terug komt.
En waarom? Omdat er veel te veel van jullie soort konijnen zijn. Konijnen die angstig in de koplampen staren van de auto die ze zal vermorzelen.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Ja, wanneer krijgen wij de vrijheden weer terug.
Als Pasen en Pinksteren op 1 dag vallen en de kalfjes op het ijs dansen?
De vrijheden krijgen wij nooit meer terug. Nederland wordt geregeerd door een stelletje angstneuroten bij het OMT.
ER is niets aan de hand maar de maatregelen zijn werkelijk verschrikkelijk.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Zit te kijken naar de huldiging. Het lijken wel drie misdadigers die gehuldigd worden. Nauwelijks het gezicht te zien door die stomme mondkappen. Welke complete idioot die mondkappen heeft verzonnen?

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Misschien kunnen ze in Amerika onze pitbull Grapperhaus gebruiken? Reken maar dat Antifa en BLM niets meer durven doen.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Vreselijk, 4472 nieuwe besmettingen terwijl er door het weer vast wel veel minder is getest. Vreselijk.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Kijk, dat laatste zegt genoeg over jouw verknipte geest.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Goed nieuws.

Ook in Duitsland vallen de doden bij bosjes. Complete bejaardentehuizen staan leeg door gebrek aan bewoners.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Kunt u uitleggen waarom een deel van de Nederlanders, namelijk het deel dat niet gevaccineerd wenst te worden, maar moet vertrekken uit Nederland?

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Dat wordt code rood voor de rest van Europa.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Dat klopt, een groot deel van de bevolking wordt het recht tot deelname aan de samenleving ontzegt.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Waarom zijn voorzitters van dit soort commissies altijd ultra links?
Waarom mag de PVV een dergelijke commissie niet leiden?

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Wat is dit voor maatschappij? De MSM is een hetze tegen Forum gestart en onderzoekt zelfs het mailverkeer? Niemand kent al zijn verstuurde mail. Niemand weet de context van een verstuurde mail.
De MSM is uitsluitend en alleen uit op beschadiging van een persoon en een partij (FvD).
Zou diezelfde MSM ook zo druk zijn met het napluizen van het app-verkeer van partijen als D66 of de VVD?
Ik vind het walgelijk gedrag van die zgn. journalisten.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Wat ik ook niet snap. Mij is 170.000 nieuwe besmettingen beloofd. Zijn die er dan?

https://www.destentor.nl/politiek/bijna-170-000-nieuwe-besmettingen-per-dag-als-britse-variant-nederland-overspoelt~af4ba9b3/

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Wat betekent dat, 3226 nieuwe besmettingen?
Staat Nederland aan de rand van de afgrond? Zijn over een week 3226 nieuwe doden te betreuren?
Elke dag lees je het aantal nieuwe besmettingen maar ik leef nog steeds. Kan dat wel?

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Ja. Europa en de rest van de wereld is kapot gemaakt door een stelletje microbiologen (weliswaar in opdracht van).

rlw    
1 jaar geleden door rlw

VVD, PvdA, D66, CDA en al die overige voorstemmers voor een verlenging van een avondklok.
U pleegt misdaden tegen de bevolking. U zult zich hiervoor moeten verantwoorden.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

En terecht. De derde golf komt zeker.
Er is geen ruimte voor versoepelingen. Niet eerder dan mei 2021. En dan kunnen wij in september weer zeuren over die versoepelingen. In september begint de vierde golf.
Mensen, wij komen nooit meer af van die lockdowns

rlw    
1 jaar geleden door rlw

Het RIVM heeft de macht gepakt en geeft die voorlopig niet meer weg. En zo'n nietdenkende overbetaalde knakker bedankt hen voor hun gigantische inzet. Laat die knakker eens stilstaan bij de ellende die het RIVM veroorzaakt. Of is dat teveel gevraagd van die overbetaalde knakker.

rlw    
1 jaar geleden door rlw

De avondklok is ten onrechte ingesteld uit angst voor de Engelse variant. De Engelse variant is minder besmettelijk dan aanvankelijk gedacht en verspreid zich minder snel dan gedacht.
De avondklok is dus ingesteld op basis van aannames gebaseerd op angst, niet op wetenschappelijk bewijs.
Of te wel, wij zijn er ingeluisd.
Dan denk je, een verlenging, de kamer zal wel na denken. Nee, het enige wat zij willen is een einddatum (zicht op). En die einddatum wordt telkens verschoven door nieuwe kulargumenten van het RIVM die naderhand niet waar blijken te zijn.

rlw    
1 jaar geleden door rlw
Laatste reacties
zeikenderechter
Oekraïne, wat er aan vooraf ging - Marie Therese en Max von Kreyfelt - Café Weltschmerz

@36Arm boos trolletje.LOLTypisch troll... zeggen dat je niet van provoceren houdt en voortdurend provoceren. Experts opvoeren, totda...

5 minuten geleden geplaatst door zeikenderechter

pickwick
MUZIEKDRAADJE 21 - Deel hier je favoriete muziek. ...

Olivia Newton-John - A Little More Love ( 1978 )https://www.youtube.com/watch?v=ZzPru7yrEUQ...

9 minuten geleden geplaatst door pickwick

pickwick
MUZIEKDRAADJE 21 - Deel hier je favoriete muziek. ...

Viola Wills - If You Could Read My Mind ( 1981 )https://www.youtube.com/watch?v=OM5_8b9Y7O0...

12 minuten geleden geplaatst door pickwick

Prikkebeen
VVD krijgt bijval: CU-leider Segers wil praten over migratiestroom

Gert-Jan S E G E R S...

13 minuten geleden geplaatst door Prikkebeen

pickwick
MUZIEKDRAADJE 21 - Deel hier je favoriete muziek. ...

George McCrae - Rock Your Baby ( 1974 )https://www.youtube.com/watch?v=gutE8I0Tk3E...

14 minuten geleden geplaatst door pickwick