U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten
lost

lost

  • 0 x Bekeken
  • 2 Stemmen
  • 0 Berichten
  • 1452 Reacties


@23 en nu maak je dezelfde "fout" als waar je mij van beticht, allerlei aannames adhv 1-2 commentaren van mij :pDat bedoelde ik met het verheven, doch hetzelfde.....Je kan je kop in het zand steken, maar dat maakt het niet minder waar!!

24 lost    
1 dag geleden door lost
0
Meld

@6 een verschil van 10% hoeft niet significant te zijn al lijkt dat zo.Bij dit soort dingen spelen honderden variabelen mee (welke mensen laten zich testen, wanneer, waarom, wat hebben ze in de laatste 2 weken gedaan).Als bijv.l morgen een groot kantoor beslist om al zijn medewerkers te vragen zich te laten testen, terwijl die mensen de afgelopen maand zo goed als continue binnen zaten, dan loopt het percentage positieve testen weer omlaag, laat je in 1 dag veel mensen testen die veel contact hadden met anderen (zorg / leraren, etc.) dan gaat het weer omhoog.Daarnaast natuurlijk ook het feit dat niet iedere persoon even veel anderen besmet de besmettingen zullen nooit lineair lopen maar met veel kleine pieken en dalen.Door alleen naar de cijfers te kijken en daarmee te zeggen: NL houdt zich wel/niet goed aan de regels is enorm kort door de bocht, dan zouden we ons in de zomer vele malen beter aan de regels hebben gehouden dan nu (terwijl dat verschil in cijfers toch echt veel meer ligt aan hoe vaak zitten mensen binnen zonder ventilatie, hoeveelheid UV overdag en nog honderden variabelen waar ik niet eens op zou komen nu)

7 lost    
1 dag geleden door lost
0
Meld

@17 Ik zei nergens dat je geen NLer zou zijn, dat maak jij er van ;) Ook NLers kunnen tokkies zijn...... Vandaar de naam.Ik maak vaker verschil op gedrag dan afkomst, en een persoon die binnen een half uur al roept dat er geen reacties zijn want het zijn racisten..... tja...... Laat ik het zo zeggen, dat zijn niet mijn favoriete types, hoog verheven maar vaak zelf net zo racistisch als de personen waar zij zo tegen zijn, als je overal racisme ziet, zit het misschien aan de andere kant van je oogballen.Ooh, en de persoon die mieren neukt, is een mierenneuker, tenzij je miere (v) neukt.Over mierenneuken gesproken.... De D en T zitten ver genoeg van elkaar vandaan dat het geen typefoutje is, of wordt je ook nog steeds verkeerd verbonden?

22 lost    
1 dag geleden door lost
1
Meld

@29 @30 hoe zat het ook alweer met het terugbrengen van besmettingen dmv mondkapjes?https://joop.bnnvara.nl/nieuws/noren-als-weinig-mensen-besmet-zijn-heeft-mondkapje-nauwelijks-zinIk ben een tikje allergisch voor Joop, maar het was de eerste die ik vond.....200.000 mensen dragen een mondkapje voor 1 week, scheelt ~1 corona besmetting volgens hen.Dus, stel dat er hier 12m (~iedereen boven de 12, beetje afgerond) 3 weken een mondkapje zou dragen, zou dat ......... 180 besmettingen moeten schelen in die 3 weken.Nou ... dat zullen we gaan merken hoor.... op de ~5000 positieve testen per dag./sarcoff

59 lost    
1 dag geleden door lost
0
Meld

@2 Ook dit middel wordt / werd dus al tig jaar gegeven aan jan en alleman, ga je naar afrika, neem dit middel, heb je reuma, neem dit middel...... mijn ma krijgt het ook al 3 jaar voor haar reuma.Dus dat gedoe over lange termijn effecten wordt met dit nieuws net zo goed aangewakkerd.Verder eens met @1 Sinds Trump het noemde is het ineens "Trump's Medicijn" in de meest negatieve nieuwsberichten..... Als dat niet opvallend is......Weer ontopic, goed dat dit soort studies worden gedaan, het is alleen lastig om met terugwerkende kracht andere onderzoeken te nemen en tot conclusies te komen waar de oorspronkelijke onderzoeken niet op gemaakt waren. Het is nu dan ook heel lastig om oorzaak / correlatie aan te tonen, maar ze noemen het maar voor het gemak oorzaak.

8 lost    
1 dag geleden door lost
7
Meld

@1 "ow wacht, het is een blank vendje... dat verklaard een hoop...."Lekker racistische opmerking weer zeg, om direct maar te stellen dat het wel racisme MOET zijn waarom er nog niemand reageert.Gezien de 2 Ds die een T hadden moeten zijn (serieus, ventje met een D?) denk ik dat ik hem wel snap.....ontopic: @3 inderdaad, dit filmpje de afgelopen jaren al tig keer gezien, wat mij betreft een nekschot voor zo'n gast.

16 lost    
2 dagen geleden door lost
0
Meld

@5 wat? hahaha ik hoop dat hij goed kan vangen dan....Voor nu weer wat ripple erbij gehaald voor E 0.43452/stuk..... We gaan het zien

6 lost    
8 dagen geleden door lost
0
Meld

@26 "Als je ervan uitgaat dat een kleine 95% van de ziektegevallen niet wordt meegeteld omdat ze niet als zodanig herkend of door tests bevestigd zijn, moet je er ook van uitgaan dat een zeer groot deel van de sterftgevallen onder de radar blijft omdat ze niet als zodanig herkend of door tests bevestigd zijn."Bijna elk sterfgeval zal ergens tijdens het verergeren naar het ziekenhuis gaan en daar dus getest worden. Er zullen wellicht in armere landen wat mensen thuis sterven zonder gemeten te worden, maar dat valt in het niets vergeleken met mensen zonder symptomen die niet gemeten worden.Maar goed, als je al meteen met dingen als domoor en nitwits begint ben ik klaar met de discussie ;)Fijne dag nog en maak je niet te druk

54 lost    
8 dagen geleden door lost
7
Meld

@3 Later vandaag waarschijnlijk weer opnieuw inkopen nu hij zo snel zakt, hij komt echt wel weer terug en dat is dan wéér een 30% winst :)

4 lost    
8 dagen geleden door lost
1
Meld

@2 Ach, ik heb eergisteren even in 1 dagje 36% rendement gehaald met Ripple, dat haal je niet zo snel hoor met goudbaren.

3 lost    
8 dagen geleden door lost
1
Meld

@8 grappig, zojuist nog eens door lopen zoeken, En heb weer wat geleerd.Blijkbaar wordt zo goed als alle nieuw gemaakte zuurstof (zowel in oceanen als bossen) ook daar weer verbruikt (microben die het afval moeten opruimen van die boom / plant). De enige reden dat we zo'n enorme hoeveelheid zuurstof nu zouden hebben is omdat er al miljoenen jaren aan fossielen van plankton in de oceanen ligt.https://www.nationalgeographic.com/news/2004/6/source-of-half-earth-s-oxygen-gets-little-credit/In het stukje bij de kop "Oxygen production in the oceans" wordt het doorgenomen.- https://www.pbs.org/newshour/science/no-the-amazon-fires-wont-deplete-the-earths-oxygen-supply-heres-why- https://www.kijkmagazine.nl/nieuws/column-veldhuizen-amazonewoud/Hier geven andere wetenschappers ook weer aan dat alle zuurstof die in bossen wordt gecreëerd, jaarlijks ook weer wordt opgenomen door de microben die de rottende bladeren/wortels etc. opruimen, wij hebben dus de kans niet om het in te ademen.2020: https://oceanservice.noaa.gov/facts/ocean-oxygen.html"Scientists estimate that 50-80% of the oxygen production on Earth comes from the ocean. The majority of this production is from oceanic plankton — drifting plants, algae, and some bacteria that can photosynthesize. One particular species, Prochlorococcus, is the smallest photosynthetic organism on Earth. But this little bacteria produces up to 20% of the oxygen in our entire biosphere. That’s a higher percentage than all of the tropical rainforests on land combined."Hier gaan ze dus verder weer niet in op het lokale verbruik van die zuurstof (wanneer de plankton doodgaat en weer moet wegrotten) maar houden ze wel weer die >50% aan.Ik ben in ieder geval geïnteresseerd geworden, ik ga nog even doorzoeken vanmiddag.

10 lost    
8 dagen geleden door lost
0
Meld

@21 Dat is voor de gevonden besmettingen ja.Leg er nu eens naast dat er nu al een tijdje wordt gezegd (in kranten etc.) dat we ~50.000.000 (geconstateerde) besmettingen hebben wereldwijd, terwijl de WHO aangeeft te gokken dat er al 700.000.000 zijn geweest (daar komt ook die herziene IFR vandaan, 1m doden op 700m besmettingen).Een enorm deel van de 'pandemie' wordt simpelweg niet gezien omdat heel veel mensen geen symptomen hebben (en zich dus ook niet laten testen).

23 lost    
8 dagen geleden door lost
6
Meld

@137 eenmaal gevaccineerd (tegen wat dan ook) krijg je de normale lichamelijke reactie van antistoffen aanmaken.Ook deze antistoffen verdwijnen mettertijd, en maak je weer aan wanneer je ze weer nodig hebt.Er is dus geen verschil, ondanks wat sommige mensen nu ineens stellen.

147 lost    
10 dagen geleden door lost
0
Meld

@137 en nu even kijken naar hoe vaccinaties werken ;)

146 lost    
10 dagen geleden door lost
0
Meld

Waarom hebben ze het uberhaubt alleen over gevaccineerden? Er is geen verschil tussen gevaccineerd (en daardoor antistoffen aangemaakt) of een gezond iemand die Corona heeft gehad, en daardoor antistoffen aan heeft gemaakt.Als ze al een scheidingslijn willen hebben in de samenleving, zou het moeten gaan om mensen met en zonder antistoffen (of het immuun geheugen aangemaakt zodat antistoffen de eerstvolgende keer weer snel aangemaakt kunnen worden, ook weer: hetzelfde dus als na vaccinatie)

136 lost    
10 dagen geleden door lost
1
Meld

@3 Dan denk ik eerder aan onze oceanen en dingen als BP's olie vlek.Het merendeel van onze zuurstof komt uit de oceanen (plankton voornamelijk), niet uit de bomen.

7 lost    
10 dagen geleden door lost
1
Meld

@26 "Overigens zijn veel wetenschappers van mening dat mondkapjes wel degelijk helpen, zoals in dit overzichtsartikel"Zij hebben het voornamelijk over *medische maskers*, deze ene regel geeft het weer goed aan:"There is evidence of beneficial effects in medical mask studies, and such effects might also exist for optimally designed cloth masks""might also exist for *optimally designed* cloth masks"We hebben het hier over een regering die de eerste 6 maanden van de "pandemie" een compleet verkeerd mondmasker patroon had staan op hun website, en nu nog steeds 2 rechte lapjes aan elkaar laat naaien.HEPA filters hebben ze het niet over, koolstof lagen hebben ze het niet over, pasvorm.... tja, laat iedereen maar een stukje stof voor zijn gezicht binden, dan helpt dat vast een paar procent...Niemand is het eens over de werking van "niet medische mondmaskers", een term die eigenlijk ook niet hoort te bestaan aangezien (weet je nog de ijsverkoper die N95 maskers ging verkopen in Amsterdam) er letterlijk gezegd is dat er geen enkele wetgeving of categorie bestaat voor "medische mondmaskers".

34 lost    
12 dagen geleden door lost
3
Meld

Even een klein beetje perspectief:- Professor Donders heeft intussen al zicht op de eerste resultaten op basis van 26 onderzochte stalen tot nu toe- We zien bij een meerderheid van de stalen, schade optreden- Het onderzoek vond plaats bij 18- tot 70-jarigen, maar bijna de helft van de onderzochte stalen kwam van mannen jonger dan 35- het gaat wat betreft de aantallen zaadcellen om een daling tot 10 procent van wat normaal mag worden aangenomen (er is geen vergelijking met pre corona waardes)Dus, we hebben 26 stalen, waarvan zo'n 13 van onder de 35 jaar.Bij de meerderheid (>14 van de 26) zien ze een daling van < 10% vergeleken met het normaal gemiddelde van die leeftijd.Sorry, maar dit is hooguit een onderzoek wat nog in de kinderschoenen staat.14 stalen van 26 heeft een 10% afwijkende uitslag...... Waarbij we dus niet eens te horen krijgen welk deel daarvan bij de ouderen hoorde.

15 lost    
15 dagen geleden door lost
0
Meld

@2 Het gaat hier om de nazorg *na* covid, de kans dat je het snel daarna weer krijgt is dus uitzonderlijk klein.Verder, als het mijn moeder overkomt zou ik dat sowieso zo snel mogelijk hebben gedaan, net als de voorgaande keren dat ze in een ziekenhuis terecht kwam (voornamelijk auto aanrijdingen).Maar dat heeft meer te maken met het gebrek aan nazorg in de Haagse ziekenhuizen....

8 lost    
16 dagen geleden door lost
1
Meld

"“This is our chance to accelerate our pre-pandemic efforts to reimagine economic systems that actually address global challenges like extreme poverty, inequality and climate change.”"Zijn er dan echt nog mensen die erop vertrouwen dat de ultra rijken en de enorm grote bedrijven dit zouden toestaan? Wie betaald die bepaalt, toch? Jammer maar zo gaat het wel in de wereld.Als er al een "great reset" komt, zal het wellicht in het begin wat eerlijker lijken, maar uiteindelijk zal blijken dat het "nieuwe" systeem ook weer oneerlijk in het voordeel van de rijken zal zijn, en waarschijnlijk nog meer dan het huidige.

10 lost    
16 dagen geleden door lost
2
Meld

Dan zouden ze hier Sanquin eens moeten vragen wat oude bloed monsters te testen.Vreemd als ze dat sowieso niet hebben gedaan (als is het alleen maar om de test te testen, aangezien oude bloedmonsters niet positief zouden moeten kunnen zijn)

2 lost    
18 dagen geleden door lost
0
Meld

@3 maar als het over een willekeurig ander punt zou gaan dan is het land te klein.Wat ik bedoel is: Als er een willekeurig punt wordt genomen waar de meerderheid niet achter staat.En er vervolgens een kleine 10 jaar, jaar in, jaar uit gedemonstreerd en activisme bedreven wordt.De ene aanklacht na de andere, winkeliers regelmatig worden bedreigt / geboycot.En vervolgens zelfs tech bedrijven gaan beslissen dat zij niet meer toestaan dat iets wordt geplaatst (ondanks dat er geen wettelijke grond voor is).Alleen maar zodat mensen het "moe zijn en de lieve vrede willen behouden", geen zin meer hebben in die demonstraties en bijbehorende gezeik.Dat is niet mensen overtuigen, dat is mensen chanteren.

14 lost    
22 dagen geleden door lost
1
Meld

@5 grappig, weer zo'n minner zonder argumenten....

8 lost    
22 dagen geleden door lost
0
Meld

@40 ik bedoelde natuurlijk dat ik verplicht in de "vrije sector" zit, dat is niet per definitie particulier.

42 lost    
23 dagen geleden door lost
0
Meld

@39 overigens ook niet via een huisjesmelker.... gewoon de huidige prijzen van vestia en staedion, al zijn bijna alle verhuurders ongeveer van dezelfde prijs.Onder de 1000/maand zit je in een erg kleine woning, of in een wijk waar je niet dood gevonden wilt worden.

41 lost    
23 dagen geleden door lost
0
Meld

@39 Ik heb nergens gezegd dat ik ook in sociale huur zit, ik zit inderdaad vanwege mijn inkomen verplicht in de particuliere sector.De sociale huurwoningen zijn verplicht afgestaan aan de gemeente destijds aangezien ze geen andere woningen kunnen maken (dus van elke nieuwbouw flat worden er een aantal woningen als sociale huurwoningen verhuurd).Dus ik krijg vanwege mijn inkomen en daarbij afgedwongen minimum huur geen enkele huursubsidie, zij (alle 3) de volledige, waardoor het verschil in netto huur dus zo'n 850 euro wordt voor 'dezelfde' (lees: vergelijkbare binnen hetzelfde gebouw) woning.Mijn punt was qua oneerlijkheid over de verdeling: 3x een 70+ m2 4 kamer woning, voor alleenstaande mensen van rond de 35 die nog nooit gewerkt hebben.Daar hadden ook 3 gezinnen in kunnen zitten.

40 lost    
23 dagen geleden door lost
1
Meld

@2 Een vriend van mij (leraar) is al 6x positief getest, in April had hij al antistoffen nadat hij Corona als een lichte verkoudheid meemaakte.Maarja, als je dezelfde lucht in ademt als de kinderen (waar er zo nu en dan 1 besmet is) kan er wel een beetje virale lading in je neus/keel zitten.We hebben geen idee hoeveel virus nodig is om iemand daadwerkelijk te besmetten en geen idee hoe snel iemand zijn immuun systeem het weer weg werkt.Maar in de tussentijd test je wel positief.Een andere manier kan zijn wanneer je 'dood' (niet actief) virus binnen krijgt, wanneer het virus bijv te maken heeft gehad met UV. Het RNA van het virus is aan stukken en kan dus niet meer voortplanten in je longen, maar het test nog steeds positief.

5 lost    
23 dagen geleden door lost
1
Meld

Tja, buiten grenzen controleren....Goed idee hoor, maar wanneer je mensen zonder papieren binnen laat met duizenden tegelijkertijd dan heeft het natuurlijk weinig zin.Als je dan na gaat dat een paar van hun aanslag plegers al hun hele leven in Frankrijk woonden moet je toch echt eerst de rotte appels zien te vinden.

2 lost    
23 dagen geleden door lost
0
Meld

Niet lullig bedoeld, maar veel van de sociale huur wordt ook bagger verdeeld.2 vrienden van mij die nog nooit gewerkt hebben kregen afgelopen jaar een huis, 70+ m2 voor 1 persoon (beide 4 kamer woningen), na aftrek van de toeslagen betalen zij zo'n E 270/maand.Ik wilde begin dit jaar verhuizen en had mijn oog op een huis in Madestein, 16 hoog met mooi uitzicht, voor mij kost dat dan E 1140,- kaal.Een vriendin van mij (in de wajong) staat nu 4e voor de 20e verdieping van diezelfde flat (penthouse), zelfde type woning...... maar voor haar: E 568,- en dan de toeslagen er nog af.Een verschil van E 850 aan kale huur, Ik wordt een beetje moe van al die nivellering.

24 lost    
23 dagen geleden door lost
2
Meld

hahaha, het maakt me niet uit wie er wint, of gewonnen heeft, maar dit is gewoon leuk:"Door herhaaldelijk de juistheid van de uitkomst aan de kaak te stellen, zelfs voordat deze is bevestigd, geeft [Trump] zijn aanhangers groen licht om de komende vier jaar schaamteloos een Biden-regering te trotseren en in het algemeen publieke chaos te veroorzaken, op grond van het feit dat de Democraten “gestolen” de verkiezingen van Trump, en dat de nieuwe regering dus geen democratisch mandaat heeft.""geeft [Trump] zijn aanhangers groen licht om de komende vier jaar schaamteloos een Biden-regering te trotseren en in het algemeen publieke chaos te veroorzaken"- zoals de democraten en nieuwszenders al 4 jaar doen?Ik heb zo'n flauw vermoeden dat als 20 januari Biden wordt beëdigd , er geen 4 jaar rellen en chaos + rechtszaken gaan komen zoals de afgelopen 4 jaar wel werd gedaan, maar we zullen het gaan zien...Mocht het daarentegen zo zijn dat Trump toch (op een legale manier wel te verstaan) gewonnen blijkt te hebben, weet ik wel zeker dat er direct rellen komen in bepaalde steden.....Iets met pot en ketel.....

125 lost    
24 dagen geleden door lost
4
Meld

@2, verder ben ik het wel helemaal eens met je uitleg; als een karakter duidelijk een hetero zou zijn, kan ik mij goed voorstellen dat bepaalde interacties en gedragingen niet fijn voelen na een tijd niet jezelf kunnen zijn.

4 lost    
24 dagen geleden door lost
0
Meld

@2 zoals ik al zei, helemaal zijn eigen keuze, maar wat ik niet begrijp is dit:'Als je daarna weer "de hetero" moet spelen'Het personage is alles behalve een uitgesproken hetero, als je me nu zou zeggen dat het karakter een homo zou zijn zou ik dat ook direct geloven (aangezien er volgens mij nergens in de hele serie een punt van wordt gemaakt, geen relatie, geen vriend(in), niets, toch? het is al een paar jaar geleden dat ik de serie keek)Dus waarom zou dit personage "de hetero spelen" zijn?Omdat er geen nadruk op wordt gelegd dat hij homo is?

3 lost    
24 dagen geleden door lost
0
Meld

https://tweakers.net/nieuws/141085/bedrijf-vs-leverde-stemcomputers-aan-staten-met-software-voor-toegang-op-afstand.htmltot 2007 stond er zelfs (je gelooft het niet) *PC anywhere* geïnstalleerd op die stemcomputers :[email protected] Hier is de situatie nooit veel beter geweest sinds stem computers:https://tweakers.net/nieuws/120667/proces-stemmen-tellen-nederlandse-verkiezingen-eenvoudig-te-hacken.htmlEn in plaats van de code vrijgeven zodat het echt gecontroleerd kan worden....

7 lost    
25 dagen geleden door lost
0
Meld

In een wereld waar je niet mag vragen of zij meer of minder van een groep mensen willen, mag je natuurlijk ook geen groep mensen uitmaken voor racistische, voor-de-lol mensen meppende, fascisten.

8 lost    
25 dagen geleden door lost
8
Meld

Natuurlijk volledig zijn eigen keuze."Ik wil geen heteroseksuele personages meer spelen. Hun verhalen zijn al verteld en worden verteld"- Dat vind ik alleen een heel vreemde stelling. Alsof iemand zijn seksuele geaardheid het belangrijkste zou zijn van "het verhaal" dat verteld wordt.Ik ben ook wel benieuwd hoe mensen (vooral op twitter) zouden reageren als een hetero zou stellen geen homo rollen te willen spelen :p

1 lost    
25 dagen geleden door lost
0
Meld

@5 wat ik weer als "probleem" zie bij meerdere partijen is de versplintering.Stom voorbeeld: Stel dat Wilders 48% van de stemmen zou krijgen, dan zie ik nog steeds gebeuren dat de rest vd partijen een kartel vormen, en de stemmers op die partijen blijven volhouden: Ja, maar 48% die op hem stemt betekent dus dat er 52% *niet* op hem stemde, daar *moet* je naar luisteren.In andere woorden: Een partij kan alleen "getolereerde" statements maken en dingen doorvoeren.TENZIJ de partij 51% van de stemmen krijgt, maar dan roepen de tegenpartijen natuurlijk (en deels terecht) in koor: DICTATUUR !Des te meer partijen, des te meer versplintering, des te minder daadwerkelijk leiderschap en luisteren naar "het volk" (een term die ook al bijna niet meer uit te spreken is zonder nasmaak).

23 lost    
25 dagen geleden door lost
0
Meld

WHO gaf vorige maand al aan dat volgens hun beste schattingen 10% het al heeft gehad (klopt ook ongeveer met NL waar we in April/Mei al op 6% zaten volgens Sanquin).Dat zouden dan &gt; 700 miljoen besmettingen zijn.Of bedoelen ze dat er *op dit moment* 50 miljoen besmettingen zijn?

3 lost    
25 dagen geleden door lost
1
Meld

@39 Aach, omdat het een paar jaar geleden was mag het niet meer genoemd worden?Denk je nu echt dat het niet morgen of volgende maand bij wijze van spreken weer kan gebeuren? Wat is er dan veranderd in de tussentijd dat dit nu ineens niet meer van toepassing is?Ik kan me in ieder geval nog herinneren dat er toen ook flink grappend over gedaan werd door 'links'.Verder blijf ik erbij: Laat mensen thuis (en bij samenkomsten) lekker met rust, daar hebben we allemaal recht op.

123 lost    
26 dagen geleden door lost
8
Meld

mensen laat je thuis met rust:https://www.ad.nl/den-haag/woning-van-directeur-veiligheid-en-justitie-beklad~ad867c19/https://www.blikopnieuws.nl/nieuws/264176/de-rode-hoed-besmeurd-met-verf.htmlhttps://www.geenstijl.nl/5138446/de-volgende-keer-is-het-een-taart-met-poep-en-daarna/Of is het maar 1 kant die op huisbezoek mag komen?

32 lost    
26 dagen geleden door lost
6
Meld

Als je goed zoekt vind je ze wel..... Zoals de huisarts pas ook al zei: Corona Porno van de media, zoek de uitzonderlijke gevallen en belicht ze in het nieuws: Gegarandeerd lezers.

1 lost    
26 dagen geleden door lost
4
Meld

@2 aangezien al die groepen dat al vanaf Maart / April doen was het vermelden nu dus overbodig.Als we dat in de zomer deden met zo weinig besmettingen dan blijven bedrijven en medewerkers dat in de winter ook doen.

7 lost    
ongeveer 1 maand geleden door lost
1
Meld

Zonder de corona maatregelen en diens effecten had hij dus ongeveer gelijk gelopen met Obama (10 biljoen in 8 jaar)

4 lost    
ongeveer 1 maand geleden door lost
0
Meld

https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/31/6-3-duizend-coronadoden-vastgesteld-in-maart-en-april-2020De gemiddelde leeftijd van overleden mannen bij wie COVID-19 was vastgesteld was 79,6 jaar, bij vrouwen 83,4 jaar. Bij vermoedelijke COVID-19-slachtoffers lag de gemiddelde leeftijd van de overledenen iets hoger: 81,9 jaar bij mannen en 84,6 jaar bij vrouwen.https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/levensverwachting/cijfers-context/huidige-situatieIn 2019 was de levensverwachting bij geboorte 80,5 jaar voor mannen en 83,6 jaar voor vrouwen.Tja.....

24 lost    
ongeveer 1 maand geleden door lost
3
Meld

@11 Ja, de joden hebben ook zoveel aanslagen gepleegd destijds.... en gedreigd om met kernwapens te gaan gooien vanwege wat cartoons over Yahweh en verbrande Thoras.Man man man, waarom maken mensen toch altijd die flauwe vergelijking met de Joden....

14 lost    
ongeveer 1 maand geleden door lost
3
Meld

Reactie op bericht: Broncode Windows gelekt

@1 Het feit dat de broncode nu (illegaal) in de handen van derden komt betekent dus dat je er legaal gezien niets mee kunt.Verwacht dus maar een oploop van virussen en andere hacks (en de updates om die weer tegen te gaan) het komende jaar.

4 lost    
ongeveer 1 maand geleden door lost
0
Meld

@12 Jeugd? Senior programmeur, bedenk zelf de leeftijd maar.Het niet *kunnen* doorzoeken van een site, tegenover niet de tijd hebben/nemen ervoor, sommige mensen hebben meer te doen en vragen daarom info aan anderen ipv tijd verspillen om iets te zoeken dat een ander al heeft gevonden.Jij bent er zo een die zelf elke keer het wiel uit gaat vinden?

13 lost    
ongeveer 1 maand geleden door lost
0
Meld

@7 Waarom moeten mensen toch altijd doen alsof iets meer weten dan een ander hen beter maakt?https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/44/sterfte-neemt-verder-toe-in-week-43Hier de link naar de oversterfte van nu..... Zie jij daar iets staan over de oorzaken?Bij oversterfte doen ze gokken, geen testen om te zien wat de exacte reden was van oversterfte, vandaar mijn vraag.Tenzij jij ergens een CBS link hebt liggen waar de oversterfte volledig wordt uitgelegd.Zeggen mensen in jouw omgeving je ook altijd bij het stellen van een vraag: Waarom moeten andere mensen info voor je opzoeken? Gebruik google zelf even.Kunnen we meteen alle gesprekken en discussies stoppen en kijkt iedereen alleen nog op het almachtige internet.Scholen ook maar stoppen, we hebben toch internet?

11 lost    
ongeveer 1 maand geleden door lost
0
Meld

In diezelfde periode zijn 296 "Corona doden" geteld.De rest waren verschillende andere griepvirussen?

6 lost    
ongeveer 1 maand geleden door lost
3
Meld

@4 ik drukte per ongeluk op + bij je, die had voor @3 moeten zijn.Overigens zijn ganzen ook voor een euro of 2-3 bij de wild poelier te bestellen en zijn erg goed te eten.

6 lost    
ongeveer 1 maand geleden door lost
0
Meld

"Maar er is één plek waar dat niet hoort: thuis. En zeker niet ’s avonds in het donker onaangekondigd aan mijn voordeur."Ach, ze brachten je een voedselpakket en een glimlach, ze hebben niet je deur bekogeld met eieren, of rode verf zoals andere actievoerders deden bij bepaalde politici....

10 lost    
ongeveer 1 maand geleden door lost
5
Meld


Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig