lizzy

lizzy

@lizzy

3 Volgers 6 Volgend


Is er trouwens al daadwerkelijk naar een opvolger voor Rutte gezocht?

Aftreden of demissionair aanblijven
Als een minister het vertrouwen van de Kamer verliest, moet hij zijn ontslag aanbieden aan de koning. Soms zal hij het ontslag aannemen, namelijk als het duidelijk is dat er snel een opvolger kan worden gevonden. Dan is de minister echt afgetreden. Is een opvolger niet zo eenvoudig te vinden, dan zal hij de demissionaire minister vragen om de lopende zaken waar te nemen en zo lang in functie te blijven.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Bepaalde zaken kunnen ineens wel met spoed behandeld worden he! Ja bij burgeronderdrukking (zo voelt het wel) Maar als het om de belangen van notabene demissionaire kabinet gaat, kan het wel.
Ik vraag me trouwens af of een demissionaire regering zoiets mag doen, juridisch gezien.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Dat zeg ik,,,, Heintje Davids syndroom. Weg, terug, afscheids tournee, terug van weggeweest.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Deze plannen zullen Nederland een keer opbreken. Men kan niet oneindig doorgaan met de natuur te vernietigen om die vol te bouwen. Ook het binnenhalen van mensen uit andere landen kunnen niet oneindig doorgaan. Er is grond zat op deze aardbol als iedereen zijn/haar eigen land helpt door ze op te bouwen. De elite moeten een halt toegeroepen worden, macht en geld moet verbroken worden. En in plaats daarvan samenwerken om iedereen een zo goed mogelijk leven te geven. Dát is wat prioriteit moet hebben, wereldwijd.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

En we zien nu ook wat een draaikonten rechters kunnen zijn. Eerst niet rechtsgeldig, oh toch wel!!!

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Desnoods met een in elkaar geflanste noodwet,,, ,Liepen ze voor bijvoorbeeld de toeslagenaffaire maar eens net zo snel. enz enz

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Stop direct met het vaccineren van 70 plussers a.u.b.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Als de heren politici o a Rutte, de Jonge zo doorgaan , dan lopen er volgende winter 2022 heel veel burgers in lompen op straat. De economie op zijn gat, de eerste levensbehoefte niet meer te betalen.
Corona is het magische woord om wereldwijd letterlijk alles kapot te maken.
Ik zeg niet dat er geen corona is, maar er wordt wel héél veel op die hoop geschoven.
Als je nog maar net je ogen open hebt totdat je ze weer sluit, heb je al honderden keren het woord corona gehoord. Voor de meeste overheden van de wereld werkt het wel.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Het wordt de hoogste tijd dat dit geschokte kabinet zichzelf om gaat brengen. Ze zijn niet capable genoeg om te regeren. Hoe vaak hebben we dit al niet gezien in de laatste jaren?

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Ze zijn voor de zoveelste keer weer maar eens geschokt. Dat geeft aan dat ze vaak incompetent en dom zijn. Dat moet het volk besturen, beschermen enz. Ze weten totaal niets en kijken niet verder dan hun eigen portefeuille, meer kunnen ze niet aan. En als er iets gebeurd wat het volk allang wist en zag aankomen, dan zijn ze geschokt. En ze nemen een glas en ze doen een plas,,,,, daarna verschuilen ze achter hun voorgangers enz enz. Maar strijken hun veels te royaal salaris en vergoedingen op. Makkelijk toch? Het volk blijft het pikken en slikken.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Onvoorstelbaar dat er vaak enge griezels op de hoogste positie zitten. En overal ongestraft mee weg kunnen komen. Wat is dat toch dat de burgers zich vaak niet durven te verzetten met de wetenschap en zekerheid dat we met meer zijn, dan de elite die denken het volk ongestraft te kunnen (blijven)onderdrukken.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Ze weten van gekkigheid niet wat ze moeten doen om in de picture te blijven. En domme plannen, blijven domme plannen. Dit zegt dus meer dan genoeg over GL. Ga zo door.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Hou eens op met programma s te maken over de zieligheid (ruggen) van kwetsbare anderen.
Die tranentrekkers en emotionele programma s zijn allang achterhaald. Of is het voor mensen die het wat beter hebben een schuldgevoel aan te l*llen? Mol kruip in je ondergrondse hol a.u.b

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Dat er corona is, zal ik echt niet ontkennen. Maar ik ben het zoooo zat dat alles wat niet goed gaat, daarop geschoven wordt. Bestellingen meer dan anderhalve week te laat, "sorry mevr, komt door corona" Energie-bedrijf belt "mevr, door corona zitten wij met een overschot aan" blablabla.
Belasting formulier in laten vullen, "Sorry mevr, door corona blabla bla "En ga zo maar door. Alles wat de klok slaat is corona,,,,

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

En daarmee zakken de cijfers.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Hoe de verkiezingen ook zullen lopen, we blijven voorlopig met de puinzooi van Rutte en consorten zitten. Als er een ander kabinet komt (waarin R niet meer mee zal doen), mag die als het puinruimers kabinet de boeken in. En dat zullen meerdere kabinetten worden, geloof het maar.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Wel vreemd dat een allaatje bij een of andere belediging , hij het zelf niet afkan, doch piesemensjes voor zijn karretje spant. Dan zou ik me af gaan vragen of ie wel echt is.
Gij zult niet doden. Heb je naaste lief zoals je jezelf lief hebt.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Nogmaals, maar dan aan u....U zou die ene maar zijn, wegmoffelen onder het tapijt dan maar?? Of zou u willen dat er meer gewaarschuwd werd over wat de gevolgen kunnen zijn!!

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

U zou die ene maar zijn, wegmoffelen onder het tapijt dan maar?? Of zou u willen dat er meer gewaarschuwd werd over wat de gevolgen kunnen zijn!!

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Dit laat wederom zien hoe hij denkt over de PVV stemmers. (hoewel hij de rest ook aan zijn laars lapt) Maar Rutje, ook dit zijn Nederlandse burgers. Jij hebt niets te willen doch te doen wat de kiezers willen. Dat heet Democratie, en die D staat tevens in de naam van uw partij. Haal die er maar uit dan.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Hoe deden ze dat vroeger dan zonder die opvang onzin?
Toen stond mamma nog achter het aanrecht 😂 en was pappa die vreemde meneer die het vlees sneed op zondag. 😉

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Zorg eerst maar eens dat je je eigen portefeuille op orde hebt.
Geef mij Pieter Omtzigt als MP van Nederland.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

EU bezorgt, en dáár blijft het bij.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Belofte s die te mooi klinken om waar te zijn, zijn dus ook niet waar. Daarvan zien we de gevolgen van 10 jaar Rutte. Er komen veel misstanden naar buiten die binnen deze kabinetten speelde, en waarvan de burgers de dupe zijn. Maar Rutte en consorten blijven lachen naar ons, en doorgaan met belofte s. Groningen, De onderste steen boven, afbraak zorg, inlegvelletjes, afschaffing referendum, Toeslagen affaire, Conservatrix, Belastinggiften aan bedrijven, Avondklok, Horeca dicht, Dingen zeggen waarvan ze zelf niet 100% weten of het klopt, Geschokt zijn, Handen boven elkaars hoofden houden, selectief geheugenverlies, De vaccins die er niet zijn, Wegpoetsen (lachen)van zaken die het K,H bevoordeeld. . De woorden van Rutte, "ze kunnen ons nu toch niet wegsturen (demissionair bestuur door dezelfde pipoos) en ga zo maar door. En daar gaan ze nog steeds mee door,,,, Maar ondertussen,,,,,, Stem wijs in maart,

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Over honderd jaar misschien, dan zijn alle betrokkenen vertrokken naar de eeuwige jachtvelden. 🤑 😈

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

En wat te denken van dit???
Ernstig is dat wetenschappers onderling "onderhandelden" over het mogelijke dodental dat genoemd zou moeten worden. Het RKI, het Duitse RIVM, stelde voor met hun inschatting te werken van 0,56 procent van de besmette personen, maar een medewerker van het RWI, een invloedrijk economisch onderzoeksinstituut, pleitte voor het sterftepercentage van 1,2 procent.

Het was de bedoeling dat de e-mails geheim zouden blijven. Ze werden vrijgegeven na maandenlange procedures van een Berlijnse groep juristen, die ze doorstuurde naar Die Welt. In de e-mails zijn namen van wetenschappers onleesbaar gemaakt. Wel duidelijk is dat Lothar Wieler, de baas van het RKI, in de mailwisseling betrokken was. Het RKI wil er niks over zeggen, omdat het om een "intern discussiestuk" zou gaan.
Waarom nog testen? Er is niets wat betrouwbaar is, de overheden liegen waar we bijstaan.
Corona is er, ja klopt,,, maar dat is ook het enigste.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Het Heintje Davids effect 😂 😂

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Buitenspiegels van auto`s zijn verwarmd, dus zo ontdooit. Is er nog niemand op het idee gekomen om de treinwissels ook te kunnen verwarmen als het winter is? Eéntje die ze ook uit kunnen zetten als het niet nodig is.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Goed plan.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Het lijkt wel of we in een Twilight zone zitten,,, excuses om het verleden, en excuses voor de toekomst. ☕ 🍰 erbij, en alles is weer goed.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Klopt. Maar er staat dat het teken van het beest op je voorhoofd of op je hand gegeven wordt. En met de ontwikkelingen van de chip, kan dat wel eens sneller gebeuren dan we denken. Al het andere zijn voor lopers (tekenen) om de mens er vertrouwd mee te maken.

On topic: nu met een omweg het zelfrecht van de burgers ondermijnen. Even zien hoeveel weerstand ze bieden. Meestal door emotionele chantage s. Kun je geen vaccin pasje laten zien, dan mag je niet,,,,,,

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Daar hoef je geen Gedragspsycholoog voor te zijn. Het zit er al in vanaf de schepping. satan vertelde een slinkse leugen , en Adam gaf daarna indirect de schuld aan God, door te zeggen "De vrouw die U mij gegeven hebt" En we doen dat nog steeds. Liegen, de waarheid verdraaien. Een halve waarheid is tegelijk een hele leugen.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Het eerst volgende kabinet zonder Rutte en consorten mogen de puinzooi opruimen die Rutte en zijn gevolg gemaakt hebben. En dát zal niet altijd makkelijk zijn door de gevolgen.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Wij houden heel veel van onze opa en oma, ik vind zulke uitspraken dus stuitend. Het zegt veel over de empathie van de persoon.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Ook als het jou opa of oma betreft, of vrienden? Mag iedereen dan zeggen,,,,'Dat ruimt lekker op!!! Persoonlijk vind ik dat géén grapje.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Doe even normaal,,, ook u zal hopelijk voor uzelf eens oud zijn. Hoewel met zo n gedachtegang ,,, doe maar niet.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

De gevolgen van het pamperen door de meeste ouders, dus niet voorbereid op het echte (over) leven zoals het eigenlijk hoort. Resultaat,,,,, zie @ ongelovenloos.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Mooi, maar nu ligt er sneeuw, en er komt nog een pak aan. Wat nu???

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

De schaamte voorbij, het is witte boorden criminaliteit. Ze stelen geld over de ruggen van de burgers. De zorg voor de burgers moet bij de overheid liggen en niet bij de verzekeraars enz,,, Om dit alles te kunnen stoppen, moet de zorg weer gedragen worden door de staat. Maar welke partij heeft het lef om dit in hun programma te zetten? Strijden voor,,,, Of doen ze dit bewust niet, omdat ze later eventueel een hoge en vet betaalde baan in deze branche willen krijgen!!

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Het effect van zo n belofte hebben we ook bij Prutte gezien he!

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Als je in de horeca werkt, en het seizoen is voorbij,,, zeggen ze bij het UWV "U heeft geen recht op ww omdat u redelijke wijs weet dat deze job seizoensgebonden is, en dat u zelf een buffer moet maken voor de maanden waarin er geen werk is.
Het is te belachelijk voor woorden dat politici jarenlang wachtgeld beuren naast hun andere baantjes.
Ook een politici weet van te voren dat hun baan een paar maanden kan duren of een paar jaar. Gewoon de WW in net als de gewone burgers. Stelletje uitvreters.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

En de niet wappie s, zijn de emotionele chanteurs. Volgen de kudde als schaapjes, bang dat ze anders alleen staan. Mens durft te leven.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

En de burgers blijven wachten op integere politici ,,,, Helaas moet je die met een lampje zoeken. De meeste zitten er voor zichzelf, en de burgers zijn enkel geschikt als werkende pinapparaatjes,die de zakken van de elite mogen vullen.
Het is simpelweg één grote rommelige chaotische bende in de politiek. De één weet niet wat de ander doet, of waar ze mee bezig zijn. Voor zichzelf weten de meeste het wel hoor,,,, "Hoe vul ik MIJN zakken. Na mij de zondvloed. De schaamte tegenover de burgers zijn de meeste allang voorbij, inclusief het K.H

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Behalve als men spoedeisende hulp nodig heeft,,,,,

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Dat is wat ik bedoel met de anarchie, het is begrijpelijk dat o.a het onderwijs personeel niet akkoord gaat. Alle regels zijn tegenstrijdig en verwarrend. De overheden moeten gewoon zeggen tegen hun burgers "wij weten het niet" Het virus muteert, het virus kan zelfs de vaccinatie s omzeilen. Het virus zal wereldwijd voorlopig niet onder controle komen. O.a ook niet met/door de vaccinatie s, want ze weten niet hoelang een gevaccineerde beschermd zal zijn. enz enz.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Zij ziet overal leeuwen en beren in 😂 Ook die er niet zijn.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

En langzaam maar zeker komt de anarchie op gang,,,,,

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

DNB verkocht Conservatrix voor één euro aan een veroordeelde crimineel.
Klaas Knot & co lieten zich kinderlijk eenvoudig beetnemen

Al gauw bleek dat Klaas Knot & co zich als een stel goedgelovige naïevelingen hadden laten beetnemen. De oprichter van Eli Global, Greg Lindberg, was een ordinaire oplichter. Hij verhoogde de buffers van Conservatrix vooral met vage beloftes en papieren trucs. Ondertussen hield hij zich bezig met samenzwering, omkoping en bankfraude. In 2019 liep de door DNB uitverkoren ‘investeerder’ tegen de lamp: momenteel zit hij in Alabama een gevangenisstraf van zeven jaar uit. Zijn verzekeringsbedrijven zijn ingestort. Door het faillissement van Conservatrix raken de polishouders maximaal dertig procent van hun uitkering kwijt, zo is hen door de curatoren meegedeeld.
Minister Hoekstra heeft beloofd een onafhankelijk onderzoek te laten doen naar de gang van zaken.

Dus een keurmeester die zijn eigen vlees moet keuren, en er waarschijnlijk mee weg denken te komen.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Hoekstra is zich al aan het indekken, na de corona komt er een mega economische crisis aan. En dat zal gepaard gaan met forse prijsstijgingen.
Stel je voor dat ze met hun armetierige salarissen zich geen luxe meer kunnen veroorloven>--------- sarcatisch bedoeld.
Geef de burgers dan ook 15 tot 20% salaris verhogingen. Anders kunnen de burgers de verhoging voor de elite niet meer betalen.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Quote: De commissie deed navraag bij het Koninklijk Huis naar aanleiding van de verklaringen, maar dat leverde niets op. Mensen die destijds in dienst waren bij het Koninklijk Huis, maar ook koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Beatrix hebben aangegeven dat hen niets bijstaat over een dergelijk telefoontje, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) maandag in een reactie.

Het is toch wel een handig excuus zo n selectief geheugenverlies. Van wie zouden ze dit geleerd hebben? ✈ ✈ 🛩 🛩

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Er zullen wel mega belangen spelen, als je als partij tegen zichzelf in, zo` n standpunt inneemt.
Follow the money.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Kortweg,,NEE.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Niemand van de polishouders waren hiervan op de hoogte, wat een stiekem gedoe die ook weer zal leiden tot schulden voor de betalende burgers. En wat bij deze verz,maatschappij kon gebeuren, kan dus ook door andere verz.maatschappijen gedaan worden. Je koopt het gewoon voor een appel en een ei, trekt het tot eigen gewin leeg en laat de betalers met de gebakken peren zitten. 🤬

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Een kennis vertelde afgelopen zondag dat zijn opa was overleden. Hij had corona en was net gevaccineerd,,,,, Zijn opa zou deze week 102 geworden zijn. Overleden door corona (voor de statistieken) , vaccinatie had er niets mee te maken volgens de deskundigen. De man was gewoon oud.(nu wel) En dit is nog maar één gevalletje om een voorbeeld te geven van hoe ze aan de cijfers komen.(handige manipulatie van alles toch!)

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Wat een onzinnige pietlutheden weer. Ik zie zat mensen die in de winkel komen hun handen niet ontsmetten. Maar die krijgen geen commentaar nageworpen. Trouwens teveel ontsmetten maakt je natuurlijke immuun systeem ook zwakker.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Twan Huys deed dit niet bij de anderen die hij interviewde. Daar had hij meer geduld mee, en liet ze uitpraten. Dit deed hij bij Baudet duidelijk niet. Op dit moment wordt de uitzending herhaald. Er zit duidelijk verschil in.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Zelden zo chaotisch, van de hak op de tak interview gezien. Ik ben geen Baudet aanhanger, doch Twan Huys was duidelijk bevooroordeeld. Hij gaf Baudet amper de kans om te antwoorden, vuurde gelijk de volgende vraag op hem af. Het is bewust zo gedaan om een negatief beeld te krijgen van de geïnterviewde. Slinks en sneaky.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Ze krijgen 2 euro per dag,,,,, Zo houden bedrijven veel geld in de knip. Geen huur kantoren, geen energie rekeningen, geen km vergoedingen,, geen koffie machines en ga zo maar door. Thuis moeten werken, dan moet de vergoedingen ook omhoog. Er worden indirect woningen (mis) gebruikt, als kantoor panden,,,,over de rest hebben we het nog niet. En als de thuiswerkers dit inzien en huur vragen aan de baas, zullen die snel weer kantoren huren hoor.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

https://www.politie.nl/nieuws/2021/januari/31/08-overval-bij-primera-in-halsteren.html

ook toevallig,,,,

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Zolang ook zij zich maar aan de regels houdt,,,, één bezoeker per dag 🤣 😂 🤣

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Pieter Omtzigt for MP van Nederland, en Renske Leijten vice premier. 👍 👍 👍

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

En wat heen kan naar een andere planeet, kan dus ook vandaaruit mee terug komen. Wie weet wat we met al die ruimtereizen al binnen hebben gekregen. ( Corona misschien?) 🤣 😷 🐣

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Zijn dit gevaccineerde mensen? Of en/en!!!

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Hoi Marcus,,,,in een andere discussie heb ik dit al gezegd vanuit de bijbel,, herinner jij je dat nog? Als we bijvoorbeeld kijken naar een andere profetie over de wereldbevolking,,, eenderde van de mens (weg) dan zien we dat het uit kan komen door o.a de corona pandemie. Als we niet alert blijven dan zal ook deze profetie van één wereld economie uitkomen. En is de tijd van de grote wereldleider gekomen. Eén munt één regering één leider. Want reken maar dat die er zal komen,,,,tenzij,,,,De ogen en oren van de mens op tijd opengaan. Dan kunnen we het tij nog keren.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Als de ouders van minderjarige en /of jongeren ze geen normen en waarden bij kunnen/ willen brengen, dan zal de maatschappij het moeten doen. Demonstreren is een recht,,,plunderen en rellen zijn dat niet. Punt.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Het merendeel is minderjarig, dus hoezo mogen de ouders er niet op aangesproken worden? 21.00u binnen. Wie is er uiteindelijk verantwoordelijk voor de minderjarige relschoppertjes! Breng ze normen en waarden bij. Is echt niet zo raar hoor. Leer ze dat daden, gevolgen heeft. Goede en verkeerde daden. En stop met excuses te zoeken.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Als de burgers niet wakker worden, en beseffen wat er gaande is,,,gaan ze gewoon door,,,tenzij,,,,

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Klopt, maarrr intussen worden we klaargestoomd zodat het op den duur logisch zal overkomen om het wél te doen.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Vandaar dat Rutte zo stevig in het zadel zit,,, ,Hij verdraaid of versluierd met een lachend gezicht alles wat niet in zijn straatje past. Hij legt zelfs anderen op het offerblok om zelf maar door te kunnen gaan. Het begon met Rita Verdonk, en in al die jaren dat hij aan het roer draait, zijn er menig politici gevolgd. En zo veegt hij zijn eigen paadje schoon. Helaas zijn er maar weinig die hem doorzien.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Volgende Advies van EMA: 3 weken tussen twee Pfizer-prikken • (Braziliaanse coronavariant) in Nederland. Dan weet het ministerie van Volksgezondheid het vast

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Meerdere politici hebben ergere zaken op hun kerfstok. Van mij mag P.Omtzigt de M.P van Nederland worden. Slechter dan nu kan het haast niet. Ik denk dat we aan P.Omtzigt en Renske Leijten meer hebben.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Niet iedereen over één kam scheren. Mijn opa en oma hebben een polis die een deel hun restant zou aflossen. Dat is bij Conservatrix Verzekeringen. Wie kan zo `n 20 jaar van te voren bedenken dat een verzekeringsmaatschappij failliet kan gaan!! U??

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Dat klopt ook, maar dat geeft het aan de zogenaamde protesteerders niet het recht om te plunderen..

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

👍 Dat klopt al beter.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Liever een wappie (ben ik trots op hoor) dan een schaap die de kudde volgt en meedoet aan de emotionele chantage` van anderen die geen genoegen nemen met alle | "we weten het niet"| antwoorden van de zogeheten deskundigen.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Maar van welk virus ben ik dan de drager? Influenza, Corona, de Britse variant van Corona, De Afrikaanse variant van Corona enz enz Waar beschermd die prik mij dan tegen? Ze weten niet eens of het vaccin langer dan drie maanden werkt. Ze weten wel dat ik geënt en wel het virus verder kan verspreiden, en alsnog kan krijgen. Ze weten niet eens of er op langere termijn bijwerkingen kunnen zijn. Enz enz Veel vragen, weinig antwoorden. Ik hou me aan de regels van,,, afstand, mondkapje, handen wassen, één bezoeker per dag, en vanaf zaterdag op-gehokt zitten enz enz. Ik doe dus al ruim genoeg, en neem het vaccin niet, niet voordat er antwoorden zijn op vele vragen Punt. De vaccins van twee farmaceutische bedrijven zijn beidde door pharmaceutics snel ontwikkelt, zonder jaren van gedegen onderzoek in de gevolgen op langere termijn in het lichaam enz En, ze zijn beidden heel snel op de markt gebracht.
En er is er niet één, niet één die durft te zeggen dat het vaccin 100% effectief is. Er is er niet één die durft te zeggen dat het vaccin 100% onschadelijk voor het lichaam op langere termijn is. Ze houden allemaal een slag om de arm, omdat ze het niet weten. En de pro-vaxxers chanteren op een emotionele manier de anti-vaxxers. Stel je voor dat de anti-vaxxers gelijk hebben met het wachten op meer zekerheid van en over het vaccin.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Het chippen van mensen komt steeds dichterbij. Want al die rompslomp he!!

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

En van welk virus ben ik dan drager? Influenza, Corona, de Britse variant van Corona, De Afrikaanse variant van Corona enz enz Waar beschermd die prik mij dan tegen? Ze weten niet eens of het vaccin langer dan drie maanden werkt. Ze weten niet eens of ik geënt het virus niet verder kan verspreiden, Ze weten niet eens of er op langere termijn bijwerkingen kunnen zijn. Enz enz Veel vragen, weinig antwoorden. Ik hou me aan de regels van,,, afstand, mondkapje, handen wassen, één bezoeker per dag, en vanaf zaterdag op-gehokt zitten enz enz. Ik doe dus al ruim genoeg, en neem het vaccin niet, niet voordat er antwoorden zijn op vele vragen Punt.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

En op 8 febr (geloof ik) gaan de scholen zowiezo open, zei de M.P Bizar dat ze vooruit kunnen kijken.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

👍 🐔 🐔 🐔

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Door de overheid?

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Die Nico toch he!! 😉

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Het is gewoon eng ja. Mijn advies, laat je niet vaccineren voordat er echt zekerheid is. Corona is voor vele door het eigen lichamelijke systeem te overwinnen (uitzonderingen daar gelaten, helaas) Ik ken nu zo` n tien mensen die het virus hebben gehad, en gelukkig allemaal genezen en weer aan het werk. In bijna 1 jaar ken ik niemand die eraan overleden is (gelukkig) En dit is dus in mijn eigen bescheiden omgeving. En ik ken veel, heel veel mensen.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Stel, ze zeggen erbij dat dit vaccin op langere termijn uw lichaam zal aantasten dat de bijwerkingen erger zullen zijn dan de kwaal. Neemt u dan ook het risico? Waarom dan wel, nu er zoveel vragen over dit vaccin onbeantwoord blijven, puur omdat ze het (nog) niet weten!!

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

En dit "grapje" zal in zijn eigen gezicht ontploffen.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Denk er dan maar eens rustig over na Bop.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Ze zijn beidde door pharmaceutics snel ontwikkelt, zonder jaren van gedegen onderzoek in de gevolgen op langere termijn in het lichaam enz En, ze zijn beidden heel snel op de markt gebracht. In die zin dus JA.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Dat zou China never delen met de rest van de wereld. Die willen alleen positieve berichten vanuit hun land zien.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Kijk ook eens naar het "softenon debacle " dat waren pillen, en die werkte generatie` s lang door. minimaal drie generatie `s moeders kregen kinderen met afwijkingen,,,, Het begon met een pilletje,,,, volgens de farmaceutische maker kon het geen kwaad,,, totdat uitkwam,,,,

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Nee, dat slaat op een onvindbare dader 🤣 😂

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Voor Rutte zelf wel ja 😂

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

(als ik vragen mag) Wat is uw reden daarbij?

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Interessant detail Van 2005 tot 2007 is Van ’t Wout politiek assistent van Mark Rutte.
Van 2007 tot 2012 is Bas van ’t Wout strategisch adviseur en gespreksleider bij adviesbureau

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

En wat dan nog? Hadden we dit na een week al vergeten moeten zijn soms.
Al was dit drie maanden geleden,,, het is en blijft een smerige demonische daad. (zoals er meerdere vanuit de mosjes gepleegd zijn)

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Hoe verklaart u dan dat er al tientallen mensen overleden zijn, nadat ze gevaccineerd waren? En kom niet aan met het excuus van "onderliggende problemen" want anders zouden ze nog geleefd hebben zonder vaccin.

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

😂 😂 😂 😂

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Dat klopt Timmerman 😉 Ik bedoel te zeggen dat er weer een schakel gevonden is van waar het ook mis kan gaan, en dat ze dit in de gaten houden. En niet als het te laat zou blijken te zijn. Ze weten er nu van. Snap je!

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Dat is super geregeld van en voor jullie rakker. Helaas hebben heel veel ouders die luxe niet. Zeker gezinnen met 3 a 4 kinderen. Twee is nog wel redelijk te doen. Het blijft voor beidde partijen een geven en nemen toch!

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy

Dat is kei fijn voor je kids Rakker, maar die andere vier dagen zijn je kids toch ook thuis?

lizzy    
1 jaar geleden door lizzy
Zoeken
Nieuw op Nieuwskoerier?
Registreer nu en krijg je eigen gepersonaliseerde tijdlijn!
Aanmelden bij Google Registreren met een e-mailadres
Trends voor jou
Wie te volgen
Laatste reacties
Ronin
Turnleraar Van de G. krijgt twaalf jaar cel en tbs voor doden Esmee (14)

Dat worden 12 hele lange jaren als je elke dag moeten hopen dat je mede gedetineerden er niet achter komen waarvoor je veroordeeld bent....

zojuist geplaatst door Ronin

nikkie01
Turnleraar Van de G. krijgt twaalf jaar cel en tbs voor doden Esmee (14)

Van mij had die vuile vieze moordenaar levenslang met dwangarbeid gekregen!...

4 minuten geleden geplaatst door nikkie01

nikkie01
"Verbod FVD hangt in de lucht": geheime vergadering fractievoorzitters partijkartel over "maatregelen" tegen Baudet en co.

@3 Zo beter?https://www.nieuwskoerier.nl/news/860947-democratie-wat-is-dat-fractievoorzitters-partijkartel-overleggen-stiekem-met-elkaar-om-...

7 minuten geleden geplaatst door nikkie01

Nighthawk
MUZIEKDRAADJE 22 - Deel hier je favoriete muziek. ...

Daft Punk ft. Pharrell Williams, Nile Rodgers - Get Luckyhttps://www.youtube.com/watch?v=5NV6Rdv1a3I...

10 minuten geleden geplaatst door Nighthawk

Nighthawk
MUZIEKDRAADJE 22 - Deel hier je favoriete muziek. ...

GALA - Freed from desirehttps://www.youtube.com/watch?v=p3l7fgvrEKM...

12 minuten geleden geplaatst door Nighthawk