U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten
lizzy | Meld

lizzy

  • 0 x Bekeken
  • 2325 Stemmen
  • 0 Berichten
  • 595 Reacties


De energieprijzen zijn al een paar maanden volop aan het stijgen hier in Nederland,,,,,Je hoort er niemand over. Bijvoorbeeld,,,,de benzine prijzen,,,,,liggen nu weer op ongeveer 1,70 euro de liter. Twee maanden terug 1,41 euro. Bijna alles hangt samen aan de energie prijzen, dus ook dit zal weer doorwerken in allerlei producten. En de burgers!!! Die mogen het weer ophoesten voor de rupsjes nooit genoeg.

8 lizzy    
3 uur geleden door lizzy
0
Meld

Zolang het Nederlandse volk alleen digitaal protesteert blijven we een voldoende krijgen,,,,,,,,maar wat als,,,,,,,,

11 lizzy    
1 dag geleden door lizzy
0
Meld

Net zoals bij bijvoorbeeld het niet betalen van je huur,,,,,dan volgt na een poosje een huisuitzetting,,,,,goedschiks of kwaadschiks. Je moet eruit. Zoiets moet bij illegaal verblijf of uitgeprocedeerd ook mogelijk gemaakt kunnen worden bij wet. Ilegaal of uitgeprocedeerd,,,, terug baar waar je vandaan kwam.

103 lizzy    
2 dagen geleden door lizzy
1
Meld

Waarom omzeilen de meeste politici een direct antwoord op vragen?

4 lizzy    
3 dagen geleden door lizzy
1
Meld

Hoe meer zo`n apparaat kan (geldt voor veel apparaten) hoe sneller iets kapot kan gaan. Eenvoud van huishoudelijke apparaten is vaker duurzamer gebleken. Mijn oma deed ruim 40 jaar met haar simpele wasmachine. ( bovenlader met aparte centrifuge ernaast.) En ze zijn goedkoper. :-)

2 lizzy    
3 dagen geleden door lizzy
0
Meld

Wat zullen er dan veel verschuivingen komen. En dan zal eindelijk ook de vinger gelegd worden op onnodige kosten. Goede zaak F.v.D Go for it

109 lizzy    
6 dagen geleden door lizzy
6
Meld

Pim Fortuyn: ,Iedereen heeft recht op veiligheid'', zei Pim Fortuyn gisteravond in zijn laatste interview, momenten voor zijn dood. Dat hij bedreigd werd, had hij al vaker gezegd. ,,Als mij wat gebeurt, dan zijn zij verantwoordelijk'', Dit geldt tevens voor Geert en voor Baudet.....Zou de geschiedenis zich herhalen???En komen ze er dan wéér mee weg???

2 lizzy    
6 dagen geleden door lizzy
11
Meld

Het is wel een feit dat de benzine enz prijzen de laatste 2 maanden met bijna 40 cent de liter zijn gestegen .......en ook dat zal weer doorwerken naar andere bedrijven......en......zeker te weten naar de producten die de consument moet kopen. Tel uit je winst (we zouden erop vooruit gaan toch!!!)

14 lizzy    
7 dagen geleden door lizzy
0
Meld

Straks komen ze ons nog wijsmaken dat de mens invloed heeft op de wind. Hebben ze wederom een geldkraantje gevonden.

11 lizzy    
8 dagen geleden door lizzy
0
Meld

Het is gewoon bizar dat ze wederom een partij (eerder de pvv) die de meeste stemmen van de kiezers kreeg buitenspel kunnen zetten. Het zou gaan om de klimaat blablabla,,,,,,,, Is het o.a niet zo dat F.v.D de meeste stemmen kreeg?? We worden voor de gek gehouden door de huidige politieke partijen. Die steken hiermee hun middelvinger op naar de burgers. Ga zo door en let op wat er bij de volgende verkiezingen gaat gebeuren met jullie partijen die nu de grootste partij uitsluiten ( en daarmee de burgers de mond snoeren) We blijven jullie betuttelende gedrag niet langer pikken.

35 lizzy    
10 dagen geleden door lizzy
4
Meld

Bizar dat zo`n C.d.a dit durft te zeggen. Haal je C maar weg meneer van A.

2 lizzy    
10 dagen geleden door lizzy
2
Meld

@6 Het kan al in een hospice hoor.

7 lizzy    
11 dagen geleden door lizzy
1
Meld

Go for it Baudet Go for it. Wees de partij die zegt wat hij de kiezers belooft , en doet wat hij de kiezers beloofd

148 lizzy    
11 dagen geleden door lizzy
7
Meld

Reactie op bericht: 'Stiekem belastingen verhogen'

En wat te denken over de tarieven van de bezine!! Is de laatste maand al meer dan 10 cent de liter verhoogt. Hoor je bijna niemand over.

6 lizzy    
12 dagen geleden door lizzy
1
Meld

Wat een toevalligheden toch allemaal.

3 lizzy    
13 dagen geleden door lizzy
2
Meld

Deze toestemming staat weer haaks op het hele politieke klimaat gebeuren. Vreemd zeer vreemd dat we de pro partijen nu niet horen protesteren. Klaver waar ben je\????p/s van mij mag het hoor omdat er zat liefhebbers van de F1 zijn. Mooie sport.

6 lizzy    
14 dagen geleden door lizzy
3
Meld

Het mag niet,,,,ik weet het.......doch,,,,,gezichten goed onthouden, dan een paar dagen onopvallend volgen, en dan ,,,als niemand het ziet,,,een flink pak slaag geven. De wet doet immers niets anders dan zulke lui pamperen!!!

35 lizzy    
16 dagen geleden door lizzy
1
Meld

Als F.v.D hier niet duidelijker over is, dan vrees ik dat ze bij de volgende verkiezingen hierop afgerekend zullen worden.

3 lizzy    
17 dagen geleden door lizzy
3
Meld

Hoeraaa al deze klimaat-spijbelaartjes gaan voortaan op de fiets naar school en niet meer als het regent weggebracht worden door,,, later op de fiets naar werk. Ze zullen geen vlieg-of auto/motor vakantie`s meer doen. Maken hun huiswerk in de huiskamer ( scheelt in de stookkosten) Zorgen ervoor dat de plastic verpakkingen in de ban gedaan wordt. (Terug naar de glazen statiegeld flessen.) enz enz (Allemaal goed voor klimaat en milieu ) Oh ja, en als ze weer spijbelen voor het klimaat, nemen ze al hun gemaakte troep weer mee naar huis. Zet um op kids, zet um op.

6 lizzy    
17 dagen geleden door lizzy
4
Meld

En het gat in de ozonlaag wordt ook steeds groter,,,,,,sarc off

16 lizzy    
17 dagen geleden door lizzy
6
Meld

@214 "Je hebt echt niet al die gruwelijke details nodig om je punt te maken"Ik denk dat dit wel nodig is, de realiteit voor de slachtoffers is keihard ( geweest) daarom is het nodig om dit met woorden te laten horen om nog meer te laten door dringen wat een dader iemand aan kan doen, en er vaak met een TE lichte straf van afkomt. Als de woorden van het gebeurde al zo kunnen raken, wordt er eindelijk meer gerechtigheid voor de slachtoffers bedongen. In plaats van de dader te ontzien met de woorden,,,, verward, ontoerekenings vatbaar, enz enz.

216 lizzy    
19 dagen geleden door lizzy
5
Meld

Er worden tere zieltjes geraakt door de keiharde feiten te benoemen. Wat denkt men over het wat en hoe het slachtoffer heeft gevoeld!!! Voor haar was dit wel de keiharde realiteit die zij helaas niet meer kan navertellen. En daarom ,,,, heeft Dhr Hiddema dit voor haar gedaan.

213 lizzy    
19 dagen geleden door lizzy
6
Meld

Het programma "Deurwaarders in de UK" laat dat beeld al een paar jaar zien, en dat heeft niets te maken met een eventuele Brexit.

4 lizzy    
20 dagen geleden door lizzy
1
Meld

Het is zowiezo al niet te bevatten, dat een president die niet meer zelfstandig kan functioneren die functie mag en kan behouden.

3 lizzy    
20 dagen geleden door lizzy
0
Meld

Waarom blijven wij dit alles pikken en slikken?

1 lizzy    
23 dagen geleden door lizzy
2
Meld

De bevolking met vlaggetjes en hoedjes zwaaien naar de k.familie , Die zwaaien dan vrindelijk terug, daarna ze nog doen ff mee met de oerhollandse spelletjes. Maarrrr intussen lachen zij zich rot. Jullie onderhouden alles van ons, met jullie geld kopen wij ons rijk aan van alles en nog wat. Vieren vakantie`s enz enz Onze dochter krijgt op haar 18de verjaardag één miljoen euro van jullie. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het is één grote poppenkast. Betaald en onderhouden door de burgers.

11 lizzy    
23 dagen geleden door lizzy
1
Meld

Bij de meeste machtsg*ile politici zit een behoorlijk (angst) steekje los.

2 lizzy    
25 dagen geleden door lizzy
5
Meld

Zo is dat, wring het ons niet door de strot, huidig kabinet. Als jullie b*llen hebben dan wacht je inderdaad tot na mei.

1 lizzy    
25 dagen geleden door lizzy
1
Meld

En dit was toen ook al zeer toevallig https://www.metronieuws.nl/musiccity/2018/07/bill-clinton-herkent-glennis-grace-op-straatVerder promote Clinton lampjes voorde PCL PCL drijft op emotionele chantage,,, Twee maanden GRATIS meedoen!!! Ja maar je moet daarna nog wel een paar maanden loten kopen. "Als u niet meedoet en uw straat wint, heeft u niets, zei de PCL telefoniste mij." " Tsja als mijn buurman een staatslot heeft waarop vijf miljoen valt heb ik toch ook niets," was mijn reactie. Stilte ,,,,,,,

4 lizzy    
25 dagen geleden door lizzy
1
Meld

Zeg maar dag tegen het EU gedrocht. NEXIT en EXIT door alle EU landen.

2 lizzy    
25 dagen geleden door lizzy
1
Meld

Goh hier kunnen ze wel snel mee zijn,,,,,,maar zaken snel terugdraaien, blijkt vaak TE moeilijk voor de politici. Weg ermee en zo snel mogelijk.

92 lizzy    
26 dagen geleden door lizzy
4
Meld

Links of rechts om,,,,,de burgers moeten dom gehouden worden en de mond gesnoerd, anders kan de elite niet rijker worden. De burgers moeten zo min mogelijk te weten komen en dáár werken we hard aan, aldus de EU.

6 lizzy    
27 dagen geleden door lizzy
4
Meld

Ze hebben het er maar druk mee zeg. Pffftttt hoelang moesten ze hier weer over vergaderen? En wát een prachtige uitkomst. Applaus voor alle EU politici hoor.

8 lizzy    
27 dagen geleden door lizzy
0
Meld

De ingehuurde linkse trollen zijn aan hun taak begonnen. Zou Trump hier misschien ook achter zitten? Of wellicht de Russen? Nee, ze wonen gewoon hier in ons kikkerlandje. F.v.D maak je belofte`s waar A.U.B

37 lizzy    
28 dagen geleden door lizzy
7
Meld

De "gewone man" (burgers, volk, pleps) ) laten zich geen oor meer aan naaien. We werden bang gemaakt en op kosten gejaagd door onder anderen Het gat in de ozonlaag,,,,,,hoor je ze niet meer over,,,,,,De zure regen,,,,,,, nooit hoor je ze daar meer over,,,,,, De EU die ondemocratisch in het leven werd geroepen,,,, verworden tot een geldverslindende van machtsgeile politici, waarbij (alweer) de gewone man de meeste kosten van mag dragen ,rampen scenario`s werden en worden bedacht om de (alweer) gewone man op kosten te jagen. Zonder de EU moeten we bibberen van angst om de gevolgen als hun ( de EU politici) er niet waren,,,, Even was er niet zoveel,,,,maar tatatatattaaaa ,,,, dáár kwam het klimaat om de bocht. Met daarbij de lust om (alweer) de gewone man, zoveel mogenlijk de mond te snoeren en zo dom mogenlijk proberen te houden middels, onder anderen het referendum af te schaffen,,,,Ook nog eens in allerlei zaken (alweer) de gewone man schuldig te laten zijn tot het tegendeel is bewezen. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Oh ja, en we kunnen en mogen geen stofzuiger meer kopen die meer dan 1000 watt verbruiken. :-) :-)

6 lizzy    
29 dagen geleden door lizzy
5
Meld

Nog even snel dit er nog doordrukken.

8 lizzy    
30 dagen geleden door lizzy
1
Meld

Zodra Dhr Baudet oproept om allochtonen uit te sluiten in o.a het uitgaansleven, winkels en kroegen, of zelfs kampen op te zetten waarin allochtonen gezet worden enz enz. Dan is het tijd om hem te stoppen. Dan is hij inderdaad een facits. Maar eerst zal moeten blijken of hij zijn verkiezings belofte`s waar maakt.

23 lizzy    
30 dagen geleden door lizzy
3
Meld

We moeten Baudet de kans wel geven om zijn verkiezings--belofte`s waar te kunnen maken. Doet hij dit niet, dan is ook hij bij de volgende verkiezingen een exit-ganger.

19 lizzy    
30 dagen geleden door lizzy
8
Meld

Reactie op bericht: Rutte naar Brussel

@1 Juist niet, dan verpatst hij daar onze pensioenpotten enz enz erbij. Hij weet natuurlijk alles daarover.

3 lizzy    
ongeveer 1 maand geleden door lizzy
0
Meld

Karma is a bitch,,,,,Corné.

73 lizzy    
ongeveer 1 maand geleden door lizzy
0
Meld

En zo zijn we met een omweg wederom door de huidige M.P bij de neus genomen. Ga stemmen vandaag en stem ze weg. Nu kan het.

5 lizzy    
ongeveer 1 maand geleden door lizzy
2
Meld

Gezien zijn criminele verleden en drugs verslaving, geloof ik geen drol van een terroristische aanslag. Hij heeft al een keer of wat vast gezeten wegens poging tot doodslag en een verkrachting enz. De doden en slachtoffers zijn het slachtoffer van een persoon die niet vrij had mogen rondlopen. De overheid wil simpelweg zijn gezicht niet verliezen. Omdat het hun wetten en regels zijn die dit zeer trieste gebeuren veroorzaakt heeft. Helaas zullen ze dat nooit toegeven. Maar opnieuw blijven draaien en keren.

84 lizzy    
ongeveer 1 maand geleden door lizzy
6
Meld

In één woord,,,,,BELACHELIJK.

1 lizzy    
ongeveer 1 maand geleden door lizzy
0
Meld

Maak een wet dat de volgende mensen met politieke ambitie`s maar één paspoort mogen hebben. Namelijk een Nederlandse.

5 lizzy    
ongeveer 1 maand geleden door lizzy
0
Meld

Al heeft hij wel gelijk,,,,,maar,,,Ach gossie,,,,zo vlak voor de verkiezingen!!!! Beetje charme offensief van hem. Moet de MP nu ook beveiligt worden? DENK hoort niet thuis in de Nederlandse politiek. Punt.

4 lizzy    
ongeveer 1 maand geleden door lizzy
0
Meld

En ook daar al om,,,,,,,NEXIT

3 lizzy    
ongeveer 1 maand geleden door lizzy
5
Meld

Omhoog is niet moeilijk binnen een korte tijd. Doch terugdraaien lukt ze niet,,,,eerst ff wat geld van de burgers jatten. Stem ze weg de komende verkiezingen.

3 lizzy    
ongeveer 1 maand geleden door lizzy
1
Meld

Denk moet opzouten. Ga fijn in je land van herkomst politiek bedrijven.

1 lizzy    
ongeveer 1 maand geleden door lizzy
2
Meld

Het zijn geniepige en snode plannen. De bedrijven meer CO2 tax laten betalen,,,De burgers zogenaamd wat minder,,,,, De bedrijven rekenen de CO2 tax door aan de consument,,,, Dus,,,,,,De burgers betalen via deze omweg vele malen meer. En de overheid!!!!! Die is de lachende derde. En wij!!! Wederom misbruikt als belastingslaven. Stem ze weg bij de volgende verkiezingen. Stem ze weg.

12 lizzy    
ongeveer 1 maand geleden door lizzy
2
Meld

Vingertjes in zijn oortjes,,,,,nananananannaaaa roepen. Als ik mijn zin niet krijg, blijf ik drammen,,,,,nananananaaa,,,,, Voor wie zit u daar eigenlijk? Voor uzelf en de aandacht die u krijgt??? Een peuter heeft meer verstand.

16 lizzy    
ongeveer 1 maand geleden door lizzy
0
Meld


Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig