handsfree | Meld

handsfree

  • 375 x Bekeken
  • 48 Stemmen
  • 1 Berichten
  • 1823 Reacties


Ik denk dat de CDC tamelijk onverdacht is.https://www.cdc.gov/smallpox/clinicians/vaccine-adverse-events5.html

33 handsfree    
7 uur geleden door handsfree
2
Meld

Ach wat, Trump wil gewoon net zo'n positie als Kim Jong-un, Poetin, Mohammed bin Salman en meer van dat soort. Dat je links en rechts wat instructies geeft en dat het dan gedaan wordt. Jammer, joh..

5 handsfree    
22 uur geleden door handsfree
5
Meld

https://www.youtube.com/watch?v=tetndXjHG1U

48 handsfree    
3 dagen geleden door handsfree
1
Meld

Uit het stuk: "het allereerste doel van álle politiek: het bewaren van de lieve vrede."Nou, er zijn wel wat voorbeelden van het tegendeel (lijkt mij). Trouwens, als Soros, met zijn (relatief) beperkte inspanningen/kapitaal (wereldwijd gezien) *inderdaad* die invloed heeft die aan hem wordt toegeschreven, dan zou elke vergelijkbare organisatie het Soros-model direct moeten overnemen ;-) Soros doet in het (nogal) wat grotere eigenlijk hetzelfde als wat ik doe – ik zeg dat ik geen Jaffa’s koop, omdat ik daarmee wil aangeven dat ik het niet eens ben met de handelwijze van Israel aangaande Palestijnen. En Soros heeft wat meer middelen om naar iets anders, vergelijkbaars, te streven. Het bezwaar lijkt te zijn dat 'we/sommigen' vinden dat partijen met veel geld (zoals Soros) hun macht/geld niet mogen gebruiken voor een soort van politieke beinvloeding. Maar ja, dat zou dan ook moeten gelden voor een gesprek dat Rutte met een CEO van Unilever heeft over de dividendbelasting. En eigenlijk ook voor mijn oproep om geen Jaffa’s te kopen – die zou dan ook niet ‘mogen’. Volgens mij zijn het vooral een beetje enge/bange mensen, en organisaties, die tegen Soros zijn. Ik denk dat Soros streeft naar iets als - vorm je eigen oordeel en streef dat na, maar er zijn nog steeds heel wat machten in deze wereld die dat *helemaal* geen goed idee vinden..

47 handsfree    
3 dagen geleden door handsfree
5
Meld

@28 Wil daarmee gezegd zijn dat een klein beetje extra straling niet gevaarlijk is?

29 handsfree    
4 dagen geleden door handsfree
0
Meld

Dit zijn gegevens zoals ik ze heb gevonden, en voor zover ik kan zien zijn ze uit onverdachte bron.https://www.hrsa.gov/sites/default/files/vaccinecompensation/resources/adverseeffects.pdfEn volgens mij zijn dit:https://www.hrsa.gov/sites/default/files/vaccinecompensation/data/vicpmonthlyreporttemplate7_1_17.pdfook geen verzonnen cijfers.Maar volgens wilmama (and the like) waarschijnlijk/mogelijk wel (verzonnen).

103 handsfree    
7 dagen geleden door handsfree
3
Meld

Nou, dat mogen ze best doen, dat niet aanpassen, maar dan ben je ook gewoon 'on your own'. Zoek het maar uit, zogezegd.

23 handsfree    
7 dagen geleden door handsfree
1
Meld

Zegt @16"Volgens de beste schattingen overlijden jaarlijks een tiental kinderen aan de gevolgen van vaccinatie -- wereldwijd."Ja joh, en dan wil je met die, op *niks gebaseerde* bewering, nog serieus genomen worden? Of nou, geef daar maar een goede onderbouwing voor - "beste schattingen - tiental - wereldwijd"...

42 handsfree    
9 dagen geleden door handsfree
5
Meld

@9: Nou, ik probeer het dan maar gewoon opnieuw, met dezelfde vraag, in de hoop op een antwoord op die vraag: Hoeveel kinderen overlijden er jaarlijks, volgens Amerikaanse gegevens, in de VS aan de aan vaccinaties toegerekende gevolgen van diverse vaccinaties? En dan gewoon graag een antwoord op *die* vraag, dus: hoeveel *zijn* er dat?

41 handsfree    
9 dagen geleden door handsfree
5
Meld

*Even* een beetje minder, *even* een beetje wachten, je rijdt voorop en je bent de snelste, een of twee bochten verder ben je Ocon sowieso al voorbij, neem dan *niet* zulke risico's. En dat weet Max achteraf natuurlijk ook wel - maar ja, maar ja ....

49 handsfree    
9 dagen geleden door handsfree
9
Meld

Nou, inderdaad, zoals @106 zegt, in reactie op @104: wat is er erg aan?

107 handsfree    
10 dagen geleden door handsfree
1
Meld

Kijk May verbeten kijken, als een nieuwe Thatcher. Maar ik denk dat er, vroeg of laat, in enige vorm, *wel* een nieuw referendum (of iets vergelijkbaars) gaat komen, en dat May dat ook weet/beseft, en dat al het vertoon van nu is opgeklopt voor de bühne - ja, we konden niet anders...

105 handsfree    
10 dagen geleden door handsfree
1
Meld

Vraag aan wilmama en anderen: Hoeveel kinderen overlijden er jaarlijks, volgens Amerikaanse gegevens, in de VS, aan de aan vaccinaties toegerekende gevolgen van diverse vaccinaties?

8 handsfree    
10 dagen geleden door handsfree
10
Meld

@59 Natuurlijk mag dat. En andersom natuurlijk ook.

68 handsfree    
13 dagen geleden door handsfree
1
Meld

Ik ben het dus helemaal eens met Halsema, *en* ik zou graag willen, nou, verwachten, dat vooraanstaande mensen uit de Joodse gemeenschap Halsema hierin zouden *steunen*. Ben benieuwd..

30 handsfree    
14 dagen geleden door handsfree
5
Meld

Ah ja, als je het niet eens bent met de politiek van Israel, dan ben je *dus* een antisemiet... Ga toch weg, stelletje zielepoten. Dit is gewoon *misbruik* maken van je geloof.

29 handsfree    
14 dagen geleden door handsfree
6
Meld

@101 Het pokkenvirus mag verslagen *lijken*, maar net als alle andere virussen enz. komt het terug met een vengeance. En over een tijdje zien *wij* dan, met onze, volgens ons, onmetelijke kennis, dat er een "nieuw" virus is ontstaan (dat, blijkt dan weer wat later, in feite een gemuteerd pokkenvirus is). Als iemand de bof heeft doorgemaakt, dan worden daardoor antilichamen tegen de bof aangemaakt. En nou blijkt (zie onderzoek) dat die bof-antilichamen ovarium-kankercellen ook zien/herkennen als bofinfecties, omdat die cellen heel erg op elkaar lijken, en dat betekent dus, kort gezegd, dat een doorgemaakte bof je wel 's zou kunnen beschermen tegen ovariumkanker. Wij, mensen, hebben nogal de neiging om alles weg te bombarderen waarvan we denken dat het *gevaarlijk* is, zonder te bedenken of dat doelwit misschien ook nog wel ergens goed voor is.

291 handsfree    
16 dagen geleden door handsfree
4
Meld

Ik denk dat je veilig kunt aannemen dat virussen en de meerderheid van alle bacterieen al *heel* veel langer bestaan dan de menselijke soort, en dat ze de menselijke soort ook op hun sloffen kunnen overleven, ook als de menselijke soort er in zou slagen om om deze planeet voor de menselijke soort (en nog veel meer soorten, voornamelijk zoogdieren) vrijwel onbewoonbaar te maken. Want virussen, en de meerderheid van alle bacterieen, hebben miljoenen en miljoenen jaren meer ‘overlevingsexpertise’ dan de mens (en dat bewijzen ze vrijwel elke dag, of maand, of jaar, opnieuw.) *Wij* (mens-soort) zoeken jarenlang naar een manier/methode/middel om een bacterie uit te schakelen/te vernietigen/enz., *zij* (virussen/bacterieen) bladeren, vervolgens, automatisch, bij wijze van spreken, in hun ‘overlevingsstrategieboek’, en in dat boek staan talloze manieren en strategieën, in miljoenen jaren geleerd en van generatie op (al dan niet gemuteerde) generatie overgedragen gegevens om te overleven. En dat overleven doen ze niet omdat ze als bacterieen en virussen persé willen overleven, maar omdat ze deel uitmaken van een proces, en dat ze daar hun rol in hebben. En daar zou ik nog wel meer over willen schrijven, maar dat is me nu te laat – met de nachtelijke groeten aan wilmama, richard and the like 

101 handsfree    
18 dagen geleden door handsfree
6
Meld

En wat nou als ik morgen kom met een ouderwetse bakfiets met hulpmotor voor pakweg 8 of 10 kinderen die *alleen* maar blijft rijden zolang ik, als bestuurder, zo’n 75 wattt of zo meetrap?

14 handsfree    
19 dagen geleden door handsfree
0
Meld

Ik ben er wel voor, dat natuurgeweld zo terloops even wat patsers meepakt.

3 handsfree    
19 dagen geleden door handsfree
1
Meld

't Zal wel niet werken, maar mij lijkt een fundraising-campagne voor Bleke Betty wel een goed idee. Zodat Bleke Betty vooraan kan staan en de eerste is die zo'n steengooier dood kan schieten en daar dan een standbeeld en een medaille voor krijgt.

11 handsfree    
19 dagen geleden door handsfree
34
Meld

Reactie op bericht: Geleerde zielepoten

Als je het niet eens bent met Peterson doe je er goed aan om je vol goede moed bezig te houden met het betere. Daar heb je veel meer genoegen aan, en het werkt beter dan het gaan 'bestrijden' van een parasiet als Peterson.

3 handsfree    
19 dagen geleden door handsfree
1
Meld

Binnen maffia-clans gelden geen normale rechtsregels, die hebben hun eigen structuren en ‘regelingen’, net als sharia-rechtbanken, culturen waarin eerwraak heilig is, homo’s etc. dood moeten en noem maar op. Maar het begint dus met de erkenning van, zoals de schrijver zegt, ‘Waarden en normen zijn cultureel bepaald’. Dat wil zeggen: OK, jullie doen het bij jullie, in jullie cultuur, maar zoals jullie dat willen, maar voor datgene wat jullie willen is er hier, bij ons/binne onze cultuur, in principe *geen* plaats. Wij doen dat hier *anders*. En voor zover *jullie* cultureel bepaalde normen en waarden strijdig zijn met *onze* cultureel bepaalde normen en waarden, dan gaan *onze* cultureel bepaalde normen en waarden hier *voor*.

44 handsfree    
19 dagen geleden door handsfree
0
Meld

Ik denk dat dat vooral zo wordt ervaren door mensen die niet (meer) in staat zijn zichzelf een mening te vormen over wat wel of niet OK is, en die zich dus/daarom, van welke kant ook, dingen laten aanpraten.

1 handsfree    
19 dagen geleden door handsfree
22
Meld

Dat zo'n ding op vol vermogen/volle snelheid kan gaan rijden bij een draadbreuk is een ontwerpfout. Maar dan nog - zet er een dodemansknop op, zorg voor remmen die elk voor zich die paar kilowatt wel kunnen smoren, en dat soort dingen, zo moeilijk is dat echt niet.

13 handsfree    
21 dagen geleden door handsfree
0
Meld

Maar ja, 95% minder roken verkoopt niet, hè, AD?

4 handsfree    
21 dagen geleden door handsfree
0
Meld

Kachelde door, van elfhonderd-nog-wat naar 15 (of zo) is 'kachelde door'. Wat een gelul.

3 handsfree    
21 dagen geleden door handsfree
0
Meld

Rutte, lees de VVD, is er niet voor het redden van zorg. Rutte is er voor het redden van geld.

1 handsfree    
21 dagen geleden door handsfree
0
Meld

De straling is verwijderd, lees ik. Nou, maar dat is mooi, dan gaan we dat ook gewoon doen met dat radioactief afval van kerncentrales. gewoon de straling verwijderen...

4 handsfree    
21 dagen geleden door handsfree
0
Meld

Wat denkt u – als brillenverkopers oogmetingen doen, en op basis daarvan wel, of niet, een bril adviseren, zouden er dan *meer of *minder* brillen worden verkocht? Of zou je die oogmeting dan toch liever laten uitvoeren door ‘iets’ dat geen brillen verkoopt? Net als bij farmaceuten: als ze zelf onderzoek doen naar de werkzaamheid van de door hen geproduceerde middelen, zou je dan niet liever hebben dat *anderen* dan de verkopers van die middelen (diezelfde farmaceuten) onderzoeken of die middelen echt/goed werken?

5 handsfree    
21 dagen geleden door handsfree
0
Meld

@68 Google maar 's op "Wollt Ihr den totalen Krieg", en Bosma die dat gewoon herhaalt. Zo'n figuur dat de boel in brandt probeert te steken, en dan het hardste roept dat-tie er niks mee te maken heeft. Net als zo'n Farage. Minne figuren. Stokers. Maar ze zijn wel nuttig/nodig om te bepalen wat je *wel* wilt.

85 handsfree    
22 dagen geleden door handsfree
9
Meld

Ik hoop echt voor Max dat die Honda het beter gaat doen dan de Renault, maar je ziet hier (in *Mexico*) wel dat de combinatie Max-Red Bull-Renault, als het goed werkt/heel blijft, toch een hele fijne combinatie is. *15* seconden op de beste Ferrari's. (En waarom die Renault van Ricciardo wel kapot gaat en die van Max niet...??)

25 handsfree    
23 dagen geleden door handsfree
2
Meld

Beetje OT: Het lijkt mij niet waarschijnlijk, maar *als* er ooit een goed algoritme ontwikkeld kan worden dat in een forum als dit, berichten met persoonlijk gerichte diskwalificaties gewoon niet plaatst, dan wil ik graag bijdragen aan het ontwikkelen van zo’n algoritme. Bah!Of zouden er ook tegenstanders zijn van zo’n algoritme?

35 handsfree    
25 dagen geleden door handsfree
4
Meld

'Ze' willen er nog niet aan, maar de simpelste oplossing is een nieuwe Brexit-stemming, met als waarschijnlijke uitslag - geen Brexit. Probleem opgelost.

4 handsfree    
25 dagen geleden door handsfree
5
Meld

Ziekenhuis dicht. Dat is neoliberaal, dat is beleid van de VVD. Maar er komt met dat beleid nog *veel* meer, als je maar VVD en zo blijft stemmen. Brandweer? Hebben wij, als VVD-overheid, geen geld voor, doe het maar zelf. Of koop *bedrijven* in om dat te doen. Dijken niet goed genoeg? Hebben wij, als VVD-overheid, geen geld voor, regel maar wat met *bedrijven*. De VVD, maakt meer kapot dan je lief is.

41 handsfree    
26 dagen geleden door handsfree
0
Meld

Als die man al 50 jaar rijdt zonder brokken te maken, dan doet hij het (denk ik, weet ik niet zeker) beter dan de gemiddelde automobilist.

7 handsfree    
26 dagen geleden door handsfree
0
Meld

Het gebruik van xtc, cannabis etc. brengt mensen in een staat die *niet* bevorderlijk is voor de omzet van de farmaceutische industrie, van de wapenindustrie, van de pesticiden-industrie, van nationalistische haat en propaganda en nog veel meer. Het grote geld wil meer *obedient workers*. https://www.youtube.com/watch?v=tetndXjHG1U

27 handsfree    
28 dagen geleden door handsfree
0
Meld

Ja het is mooi als een krant als het Parool zo'n Theodor handhaaft, maar Theodor toch... (een spijtige zucht met een soort grom in in..)

8 handsfree    
29 dagen geleden door handsfree
1
Meld

Nou, Bert Wagendorp, ik denk dat er, naast Erdogan, *nogal* wat leiders zijn die de feiten presenteren zoals het hen het beste uitkomt. En dan hoef je helemaal niet zo heel ver om je heen te kijken...

4 handsfree    
29 dagen geleden door handsfree
1
Meld

Tja, het is er blijkbaar al te laat voor, maar ik ben wel benieuwd wat Trump zou doen als China en Rusland (en zo) helemaal **niet** zouden reageren op wat Trump zei. Als China en Rusland (en zo) gewoon zouden vasthouden aan wat ze zelf denken dat het beste is om te doen, en dat wat hij (Trump) doet en schreeuwt maar gewoon zouden negeren. Het is zijn *show*. Hij wil *kijkcijfers*. *Negeer* zijn show.

3 handsfree    
29 dagen geleden door handsfree
0
Meld

Ik denk eigenlijk, na het lezen van het betreffende artikel, dat het wat genuanceerder ligt dan die kop aangeeft.

122 handsfree    
ongeveer 1 maand geleden door handsfree
2
Meld

De PVV heeft, dacht ik, maar 1 lid, dus dan hoef je maar 1 witte puntmuts aan te schaffen voor Grote Geert, en nou, vooruit, nog een wat kleinere voor Martientje, dan ook maar, want het zijn eigenlijk toch net een soort van boerka's..

21 handsfree    
ongeveer 1 maand geleden door handsfree
1
Meld

Ik weet niet wat Soros eigenlijk wil, of waar hij naar streeft, maar ik heb dit gelezen https://nl.wikipedia.org/wiki/George_Soros en dan denk ik dat die man in het algemeen wel OK is. 'Links' kan hem niet claimen, 'rechts' kan hem niet claimen - hij steunt dingen en initiatieven die mij wel passen. En als je tegen de dingen bent die hij ondersteunt, nou, dan moet je maar tegen Soros zijn ;-)

37 handsfree    
ongeveer 1 maand geleden door handsfree
1
Meld

Een soort boze-burger-reactie met nul perspectief op iets beters. Alleen maar boos.

2 handsfree    
ongeveer 1 maand geleden door handsfree
10
Meld

Ik weet niet of je hier (of ergens anders) een soort poll (dus over meningen/overtuigingen) kunt organiseren over de vraag: bestaat vaccinatieschade, wel of niet. Hm, waarschjijnlijk heeft dat eigenlijk niet veel nut. Maar toch, mogelijk leidt het idee, op de een of andere manier, toch wel tot iets waar je wat mee kunt/wat bespreekbaar is, zonder gesloten verkettering vooraf.

182 handsfree    
ongeveer 1 maand geleden door handsfree
9
Meld

* Verwijderd door de redactie *

36 handsfree    
ongeveer 1 maand geleden door handsfree

En verder is het helaas wel behoorlijk voorspelbaar van wie de plussen en minnen komen.

29 handsfree    
ongeveer 1 maand geleden door handsfree
6
Meld

En verder is het smerig om anti-Israël gelijk te stellen met antisemitisch.

27 handsfree    
ongeveer 1 maand geleden door handsfree
8
Meld

Nou, als de BDS-beweging volgens Israël *zelf* geen enkel effect heeft, dan hoeft Israël zich er ook niet druk over te maken of er tegen tekeer te gaan. Maar als Israël dat *wel* blijft doen, dan doet het dus blijkbaar *wel* zeer. Dus gewoon doorgaan, "Produce of Israël" (of vergelijkbaar) gewoon *niet* kopen, al was het alleen maar voor je eigen gemoedsrust, namelijk dat je de politiek van Israël *niet* wilt ondersteunen.

26 handsfree    
ongeveer 1 maand geleden door handsfree
9
Meld

Kul. Het uitwisselen van briefjes en muntjes kost namelijk helemaal niets, behalve dan dat de kassa ter plaatse aangeeft wat het wisselgeldbedrag in papier- en muntgeld is. Contant betalen betekent namelijk - geen dataverbinding, geen saldocheck, geen aankoopregistratie, en nog veel meer. Het is niet zo moeilijk om te bedenken dat er veel partijen zijn die heel graag per minuut/seconde elk consument-interesse willen vastleggen.

3 handsfree    
ongeveer 1 maand geleden door handsfree
2
Meld


Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig