U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten
doxbar

doxbar

  • 0 x Bekeken
  • 436 Stemmen
  • 0 Berichten
  • 1736 Reacties


Dus ze moeten meer dan 50000 leden hebben? Nu geef je ze dus eigenlijk gewoon een opdracht, net alsof moslims daar hun hand voor omdraaien, zit je zo aan, vergeet niet dat er hier voor 1950 er misschien nog geen duizend waren en nu zo`n miljoen, gaat snel hoor.

10 doxbar    
9 uur geleden door doxbar
2
Meld

@14 Moet toegeven, was inderdaad lullig geformuleerd, bedoelde echter dat dat bij griep ook zo is en dan word er ook niet paniekerig gereageerd, maar je hebt gelijk nu ik het teruglees klinkt nergens naar.

24 doxbar    
1 dag geleden door doxbar
0
Meld

Slachtoffers zijn vooral ouderen rokers en al zwakke mensen en als je naar de cijfers kijkt is het toch nauwelijks ernstiger dan een griepepidemie, allemaal niet zo mooi natuurlijk maar wat is de reden dan dat iedereen doet alsof we allemaal doodgaan?

9 doxbar    
1 dag geleden door doxbar
2
Meld

Uit artikel: "Volgens de betrokken partijen is de grens bereikt van wat het stelsel kan hebben."Dus anders gezegd mag je het straks zelf gaan oplossen, mooi resultaat van globalisatie en de daaraan gekoppelde vooruitgang, sociaal systeem naar de klote, veiligheid naar de klote, nee daar helpt zelfs een torenhoge belastingdruk niet meer tegen op.Nog even wachten op een artikel waarin we de gelukkigste mensen van de wereld zijn, zalig zijn de naieven.

7 doxbar    
1 dag geleden door doxbar
0
Meld

Europa leert in ieder geval zijn lesjes niet, GB treedt uit omdat ze als nettobetaler er geen zin meer in hebben, dus worden de overige nettobetalers gemaand even het verschil bij te lappen want de netto ontvangers willen er niets minder op ontvangen. Terwijl het lesje zou moeten zijn, er word uitgetreden omdat netto-betalers er geen brood inzien en dus moeten worden ontlast. Slim bezig.

43 doxbar    
1 dag geleden door doxbar
3
Meld

@1 Dat er overgegaan werd van jagen/verzamelen naar landbouw was meer noodzaak vanwege het succes van de mens, door overbejaging en slecht beheer en uitputting resources was landbouw een logisch gevolg. Maar zeker niet prettiger, het is echt zo dat gemeenschappen die in evenwicht waren met hun leefomgeving zoals je die tot voor kort nog had hier en daar het leven wel degelijk relaxter was. Er zijn gewoon teveel mensen dus er valt niets meer te jagen verzamelen. Maar je hebt nog steeds een groep mensen die relaxt leven, dan moet je denken aan mensen met kapitaal en bezitters van de geldstofzuigers waar al het kapitaal in terechtkomt. Om jouw deel te krijgen moet je je beschikbaar stellen en doen wat er van je word geeist dan kan die psycholoog Mark van Vugt wel zegen dat da niet natuurlijk is, maar wat schiet je er mee op? Dat weet je toch ook wel.

14 doxbar    
2 dagen geleden door doxbar
1
Meld

Reactie op bericht: Doodstraf, wel of niet?

We spelen sowieso al voor rechter door mensen die een gevaar vormen uit de maatschappij te halen. Een doodstraf vind ik iets te ridicuul. Niet dat ik vind dat iemand die ernstige misdaden heeft begaan niet zou mogen worden gedood maar dat er geen systeem bestaat die dat perfect kan bepalen dus schuld en zo. Geen enkel systeem is daarvoor perfect genoeg en fouten zijn nooit uit te sluiten en nog erger is de corruptie die in systemen bestaat, denk aan Asis Bibi, zei had ook ter dood veroordeelt kunnen worden. Denk ook aan islamitische landen en doodstraf voor afvalligen. Of valse beschuldigingen omdat de persoon niet bevalt bij machthebbers of de belangen in de weg lopen van multinationals. Zolang die problemen niet zijn opgelost moet je de doodstraf niet willen.

154 doxbar    
2 dagen geleden door doxbar
1
Meld

Om het rechtstreeks als drinkwater te gebruiken is inderdaad misschien niet zo handig, maar er is wel veel mee te doen, je kan het gebruiken voor schoonmaak of het toilet door te spoelen en de tuin. Als je het door een simpel zandvezelfilter leid en gesloten opvangt kun je het eventueel ook nog voor douchen en wasmachine gebruiken, dan heb je toch al het overgrote deel van al het verbruik er mee te pakken. Wel zou ik als je dit werkelijk wilt gaan doen voor de zekerheid een labtest uit laten voeren om zeker te zijn dat er niet ergens een verborgen over het hoofd geziene besmetting plaats vind in het proces van je eigen gebruikswater.

2 doxbar    
2 dagen geleden door doxbar
0
Meld

@67 Ja, precies het was ook altijd een zooitje heeft ook nooit goed gewerkt, maar nu hadden we het eindelijk een beetje op orde en begint die hele ellende weer opnieuw.

71 doxbar    
3 dagen geleden door doxbar
1
Meld

Ok, is blijkbaar zo, maar wat ik me afvraag, als ze Europa in een gedestructureerde hellhole veranderen, dan zitten die directeuren en politici die het allemaal mogelijk maken toch ook in diezelfde hellhole, ik bedoel wat is het nut daarvan, gaan ze zich dan terugtrekken ergens op een eilandje met hun miljarden verdiend met de globalisatiefabriek, is het daar dan nog wel veilig zelfs met een hek erom en een leger beveiligingsrobots, snapt iemand het nog?

66 doxbar    
3 dagen geleden door doxbar
1
Meld

Ja maar pas op als je het via een omweg doet, er zijn zelfs mensen die zonder account bij google dingen installeren dat kan helemaal dan word het steeds lastiger voor google om het mobieltje goed aan het persoon te koppelen en komt het track en trace model in gevaar, daar zijn risico's aan.

6 doxbar    
3 dagen geleden door doxbar
0
Meld

Banken zijn de stofzuigers van het geld, alles verdwijnt erin, en je moet eerst dansen als je iets terug wilt, en dan krijg je een lening.

4 doxbar    
3 dagen geleden door doxbar
0
Meld

Muggen doen het anders prima, had ik een tijdje terug kunnen lezen, roeien die tegen de stroom in?

6 doxbar    
4 dagen geleden door doxbar
3
Meld

‘Turken wordt ingeprent dat Nederland hen vijandig gezind is’ Nou ja op zich klopt dat inmiddels misschien ook wel enigszins, de ervaring met Turken is immers niet altijd positief, vooral dat veel van hun die islam in hun kielzog meeslepen, het gekke is dat eigenlijk vooral die als negatief worden ervaren.

50 doxbar    
4 dagen geleden door doxbar
0
Meld

Inderdaad, wel mooi om zo`n prachtproduct van de islam op deze manier vragen te stellen. Rechtstreekse vragen worden meteen ontweken niet beantwoord of ingevuld met niet ter zake doende nonsens. Tsja.. het zat er aan te komen dat dit spelletje gespeeld zou worden. Maar heel verbazend is het ook niet, inmiddels word wel een beetje duidelijk hoe de islam in elkaar zit dus nee niet echt verrassend. De vraag is meer wat er gedaan gaat worden met het voortschrijdend inzicht.

92 doxbar    
5 dagen geleden door doxbar
0
Meld

Heb het zelf ook gehad meer dan een uur reistijd, gekkenwerk 2 uur per dag, in een maand krijg je er een extra week bij. Tel maar uit: 5 dagen keer 2 uur per dag is 10 uur per week keer 4 weken is 40 uur, een volledige werkweek extra dus, is 12 weken per jaar of 3 maanden.Denk daar eens over na als je 3 maanden verlof wilt aanvragen, die heb je normaal gesproken niet eens, maximaal 5 weken of zo.

3 doxbar    
6 dagen geleden door doxbar
0
Meld

Haha... Geweldig dit weer, bekeek zo even het lijstje en meteen viel me weer wat op, namelijk hoe op deze manier helaas weer ouders zand in de ogen worden gestrooid met deze cijfers. Let eens op veel scholen hebben prima VWO`s en ook nog eens een heel aardige HAVO, dus wat dent een ouder, daar moet mijn kind wezen. Echter nu ken ik een niet al te beste school school in bijvoorbeeld Roermond en daar tieven ze net voor de eindexamens een hele dot leerlingen van VWO naar HAVO, en voile verklaring van de geweldige resultaten van HAVO en VWO. Maar van dergelijke grapjes vind je niets van terug in de cijfers, zou me wel twee keer bedenken als ouder om daar je kind naar toe te sturen. Voortaan ook even eerlijk vermelden hoe voor het examen met leerlingen word gegoocheld, want hier word behalve de school en leraren ook niemand beter van.

1 doxbar    
11 dagen geleden door doxbar
1
Meld

Wat heeft het voor zin dat mensen die allemaal nog geboren moesten worden excuses te laten maken voor dingen die plaatsvonden ver voor ze ter wereld kwamen en plaatsvonden op plaatsen waar ze misschien nooit zijn geweest. Gaan we nu weer de erfschuld invoeren? Mensen ga wat nuttigs doen, doe iets aan slavernij of zo, het bestaat nog steeds, maar verspil je tijd niet aan het herinvoeren van erfschuld of zo, we moeten blij zijn dat we dat afgeschaft hebben.

160 doxbar    
13 dagen geleden door doxbar
1
Meld

Laat me raden, 80 km weg, weilanden links weilanden rechts, flitspaal gemonteerd ergens naast een boom, ver buiten de bebouwde kom.

2 doxbar    
13 dagen geleden door doxbar
1
Meld

Je kan er mee koken, het legt een verstikkende deken over de natuur en niemand die wist wat het was.Afijn dus de mensen waarmee hij omgaat/ging wisten het niet, tsja.. dat verbaast me dan niet, nee dat ze al hun hele leven stikstof inademen hebben ze zich nooit gerealiseerd, en dat koken afijn ik vermoed dat deze man door sommigen inderdaad als een nieuwe Einstein word gezien hun ogen worden geopend, allemaal nieuwe informatie, moet gewoon te veel zijn zo in een keer, morgen allemaal koken op stikstof, je weet gewoon niet wat het is.

8 doxbar    
15 dagen geleden door doxbar
0
Meld

@220 Nee maak je je inderdaad geen illusies dat ik denk dat bij een dergelijk verbod er plotseling geen moslims meer zullen zijn, maar het zou wel eerlijker zijn zowel naar moslims toe als niet-moslims hoe er staatsrechtelijk tegen aan word gekeken. Ook geeft het dan vrijheden terug aan vrouwen welke dan in ieder geval handvaten krijgen om zich tegen een hoofddoek te verzetten of bemoeienis t.a.v. bijv. een huwelijkspartner enz. Dat je er dan geen zicht meer op zou hebben is twijfelachtig, nu heb je dat misschien wel maar kun je niets doen. Expulsie zoals je benoemd zou je uit moeten leggen, hoe je dat dan voorziet, maar volgens mij is dat net zo lastig.

225 doxbar    
15 dagen geleden door doxbar
0
Meld

Wat zegt die Jetten nu eigenlijk? Lees effe mee:"Brabant is van ons allemaal. van het meisje met een hoofddoekje uit Tilburg, de kenniswerker uit Eindhoven, de lerares uit den Bosch. Daarom gaan D66`ers de straat op om ons uit te spreken tegen racisme. En voor een provincie waar iedereen zich thuis voelt. vrij kan zijn."Om te beginnen het meisje met hoofddoek, weet Jetten wel waar die hoofddoek voor staat?? Het staat in ieder geval niet voor de vrijheid van homo`s zoals hijzelf, weet Jetten dat wel? Beseft Jetten dat hij een gevaar is voor zichzelf, alsof de vrijheid voor religie in het geval van het hoofddoekje de vrijheid van zijn geaardheid bevordert, afijn waanzin dus. En dan "Daarom gaan D66`ers de straat op om ons uit te spreken tegen racisme." Daarom?? Daarom wat? Waarom trekt hij het verband met racisme erin?? Word het meisje met een hoofddoekje uit Tilburg, de kenniswerker uit Eindhoven, de lerares uit den Bosch. racistisch gediscrimineert? Is dat zo? En heeft hij al aangifte gedaan? Nee, waarom dan niet? Een beetje de straat opgaan gaat dan niet helpen, de racist lacht zich dan de ballen uit zijn broek, waardeloos dit, of aangifte doen, maar heeh, misschien is er wel helemaal geen racist, er ligt hier een beschuldiging zonder bewijs, wederom waanzin nö2.En dan: "En voor een provincie waar iedereen zich thuis voelt. vrij kan zijn."Bedoelt hij dan de verloren vrijheid die vrouwen ervaren die van huis uit worden opgedragen dat benoemde hoofddoekje te dragen, of bedoelt hij dan de vrijheid die mensen kwijtraken van hun cultuur en vrijheden die ze voorheen als normaal ervaarden, Jetten, je tweet, wat het ook is gebakken lucht, verwarring scheppend, onduidelijk, of misinformerend, je kan er alle kanten mee op, maar diegene die hier zijn stem aan verleend, daar heb ik pas echt medelijden mee.

30 doxbar    
16 dagen geleden door doxbar
0
Meld

@215 was bedoeld voor @214 en moest beginnen met : @214 Het is al heel wat als je ziet dat er een probleem is, je zegt in @209 dat:"Ik zeg toch dat vrijheid van levensbeschouwing onaantastbaar is , dus niets aankomen met je rare beschuldigingen , daar snap ik namelijk niets van."Echter de islam heeft niets op met "vrijheid van levensbeschouwing" en toch verdedig je de mensen die deze religie/ideologie aanhangen, wat is daar zo moeilijk aan te snappen?Als oplossing voor dit probleem is in iedere geval niet het probleem ontkennen of doen alsof de islam een religie is die alleen maar problemen veroorzaakt doordat een paar radicalen die religie kapen, integendeel de religie zelf is de oorzaak van het probleem en radicalen het product ervan.Als er niet zoveel mensen waren die dit geloof op valse gronden verdedigden zou deze religie vanwege de intentie vanuit onze grondwet en de schending die het veroorzaakt met fundamentele mensenrechten zoals die oorspronkelijk werden nagestreefd allang zijn verboden.Het ter discussie stellen of de islam eigenlijk vanwege zijn aard wel past in een wetgeving waarmee het in conflict is, is een eerste stap, een tweede stap is als dat zo is, men zich moet gaan afvragen of het dan niet inderdaad zal moeten worden verboden omdat je anders je eigen wetgeving ondermijnt en praktisch onuitvoerbaar maakt.

217 doxbar    
16 dagen geleden door doxbar
1
Meld

"Ik zeg toch dat vrijheid van levensbeschouwing onaantastbaar is , dus niets aankomen met je rare beschuldigingen , daar snap ik namelijk niets van."Echter de islam heeft niets op met "vrijheid van levensbeschouwing" en toch verdedig je de mensen die deze religie/ideologie aanhangen, wat is daar zo moeilijk aan te snappen?Als oplossing voor dit probleem is in iedere geval niet het probleem ontkennen of doen alsof de islam een religie is die alleen maar problemen veroorzaakt doordat een paar radicalen die religie kapen, integendeel de religie zelf is de oorzaak van het probleem en radicalen het product ervan.Als er niet zoveel mensen waren die dit geloof op valse gronden verdedigden zou deze religie vanwege de intentie vanuit onze grondwet en de schending die het veroorzaakt met fundamentele mensenrechten zoals die oorspronkelijk werden nagestreefd allang zijn verboden.Het ter discussie stellen of de islam eigenlijk vanwege zijn aard wel past in een wetgeving waarmee het in conflict is, is een eerste stap, een tweede stap is als dat zo is, men zich moet gaan afvragen of het dan niet inderdaad zal moeten worden verboden omdat je anders je eigen wetgeving ondermijnt en praktisch onuitvoerbaar maakt.

215 doxbar    
16 dagen geleden door doxbar
3
Meld

@206 Het is in de islam een moslim verboden de islam vaarwel te zeggen, als ze dat doen dienen ze eigenlijk te worden gedood, dat dat hier niet mag/kan, wil nog niet zeggen dat veel kinderen van moslims niet worden gehersenspoeld en dat ze inderdaad word verteld dat ze als moslim worden geboren (wat natuurlijk je reinste onzin is zoals @204 terecht opmerkt).Al met al zeer kwalijke zaken, waarom leg je eigenlijk niet uit waarom je dat allemaal steeds verdedigt dan snap ik er misschien iets van.

207 doxbar    
16 dagen geleden door doxbar
3
Meld

@198 Klinkt leuk inderdaad, dus dan zijn alle problemen met betrekking tot de islam opgelost als het maar simpel word verboden?

203 doxbar    
16 dagen geleden door doxbar
1
Meld

@165 Het gaat om het individu? Ok, dus dat individu is prima, ook als die een religie beleid die apartheid nastreeft en dood op afvalligheid (trouwens dat is me nogal wat, niet?).Dus ondanks dat is het een prima gast, dus je bedoelt dat iemand een nazi zegt te zijn, maar verder een hardstikke tof persoon. En dan zeg je dat;``dan zouden alle duizenden hier in Nederland die als moslim geboren zijn en nu een andere religie hebben of geen religie belijden gedood zijn.``Nou gelukkig niet, hier niet, echter niet dankzij moslims maar ondanks moslims, dat is nogal een verschil, ben maar blij dat dat (nog) kan hier in Nederland. Als je vind dat iemand die een extremiteit zoals de islam (en ja het is een extremiteit) beleid, verder prima is, wat voor problemen heb je dan met racisten of fascisten? Die zijn dan verder toch ook prima. Snap jij jezelf nog wel?

197 doxbar    
16 dagen geleden door doxbar
1
Meld

@161 Wat is er beschaafd aan om een belijder te zijn van een religie/doctrine welke apartheid bewerkstelligd of dood op afvalligheid voorstaat. Zoiets valt niet goed te praten, hoezeer je ook je best doet.

164 doxbar    
16 dagen geleden door doxbar
2
Meld

@145 Niets hypocriet aan het artikel, ook geen reden om moslims over een kam te scheren, denk na zie @153

158 doxbar    
16 dagen geleden door doxbar
0
Meld

Er bestaat Islam, en de islam is niet gematigd, er bestaat niet zoiets als een gematigde dood voor afvalligheid, of een gematige veroordeling voor een moslima die een relatie met een ongelovige heeft. Allemaal onzin, als je als moslim hier afstand van neemt wordt je veroordeeld, dus kap met dat gelul over gematigde moslims, trap niet in die gasten die je voorhouden dat het allemaal wel kan, ze zijn of moslim, of snappen het niet, of hebben een verborgen programma, zo simpel is het.

138 doxbar    
16 dagen geleden door doxbar
1
Meld

Inderdaad wel vreemd als je er over nadenkt dat sommige mensen het normaal vinden om schoenen in huis te dragen, zou dat komen omdat er vroeger nooit vloerverwarming was of zo? Inderdaad wel vreemd, want het is wel smerig.

4 doxbar    
16 dagen geleden door doxbar
0
Meld

@2 Als ik het goed begrepen had, hadden ze de boete al betaald maar krijgen ze die onterecht betaalde boete niet meer terug. Bedankt zegt de gemeente voor ons falend beleid, we kunnen uw bijdrage goed gebruiken.Misschien zijn ze gevoelig voor wat islamitische advocaten in Belgie klaar gespeeld hebben, daar word de staat voor iedere dag dat ze volgens die advocaten in gebreke blijven om islamitische kinderen te importeren uit ex-IS gebieden voor 5000 € aangeslagen per kind per dag, dus dat loopt lekker op, misschien ook zo`n constructie verzinnen, loopt die gemeente helemaal leeg, succes ermee.

5 doxbar    
17 dagen geleden door doxbar
0
Meld

Valt me nu in een keer op dat sites van talpa network standaard niet door firefox geladen worden dus deze shownieuws.nl maar ook weer.nl , hebben meer mensen dat ervaren? En welke onveilige zaken moeten worden toegelaten voordat talpa word geladen?

84 doxbar    
18 dagen geleden door doxbar
0
Meld

Het word tijd dat de Belgische belastingbetaler de staat verantwoordelijk stelt voor het aanwenden van zijn belastinggeld voor kwalijke zaken. Dit is echt belachelijk.

3 doxbar    
19 dagen geleden door doxbar
0
Meld

Absurd systeem, ben er totaal op tegen, en je word ook nog verplicht het te financieren en op te tuigen, nog effe en je word er aan gehouden een touw te kopen en jezelf op te knopen, wat een idioterie, bah.bah.....

82 doxbar    
19 dagen geleden door doxbar
0
Meld

Toch kan ik me de frustratie van veel pas bevallen moeders wel voorstellen, waar die veelal echt behoefte aan hebben is daadwerkelijke fysieke hulp en niet iemand die hun betuttelend gaat vertellen wat ze veelal allang weten en wat ze moeten doen. Punt is dat het hele budget eraan opgaat en er niets meer overblijft voor poetshulp, kun je die alsnog gaan betalen, dubbel dus vanuit het gezichtspunt van de bevallene.Het probleem zit em in het systeem wat loei veel geld kost maar praktisch gezien niet de gewenste hulp oplevert.

3 doxbar    
22 dagen geleden door doxbar
1
Meld

Bovendien geven mensen sociaal wenselijke antwoorden, oftewel als mensen in een flex-situatie verkeren zullen die weten dat het niet geapprecieerd word indien hun gezondheid te wensen overlaat dus krijg je uiteraard antwoorden waaruit blijkt dat ze zich best wel ok voelen, je merkt altijd weer bij onderzoeken als dit dat daar weer totaal geen rekening mee word gehouden of erger bewust geen rekening mee word gehouden.

4 doxbar    
22 dagen geleden door doxbar
0
Meld

Flexwerk en je ziek melden, doe effe normaal. Slaat echt weer nergens op, als een flexwerker zich ziek meld weet die al waar dat toe leid, die is ook niet gek natuurlijk, en als die zich al ziek meld dan neem maar aan dat ie ook echt niet meer in staat is te komen, dan zal het geen wissewasje zijn.

3 doxbar    
22 dagen geleden door doxbar
0
Meld

Precies als net voor de Europese eenwording, de belofte dat iedereen ja echt elke burger er in de EU beter op zou worden, totdat bleek dat je overbodig was omdat je vervangen werd door een chauffeur uit het oostblok of je bedrijf opgaf of vertrok omdat het goedkoper in te voeren was of elders goedkoper te produceren.Tsja, toen bleek dat je het wel allemaal moest betalen dus van vasten baan naar flexbaantje,, belasting omhoog dus dan maar gewoon wat meer uren draaien, oh ja en het pensioen, daar werd voor gezorgd die komt gewoon een paar jaar wat later en word voor je geindexeerd.Intussen zag je dat het de bedrijven inderdaad beter ging, miljardenwinsten, maar heeh.. waar blijft jouw beloofde deel? Heeft iemand zijn belofte al uitbetaald gekregen? Want nee er zat geen tegoedbonnetje bij, ook geen inwisselkaartje, helemaal niks. Misschien krijg je nu wel wat, maar eerst nog wat extra betalen aan de EU, nee je krijgt er wederom geen bonnetje bij en nee geen aandeel, maar wel een mooie gedachte, dat is toch ook wat, nietwaar?Afijn, Oostenrijk heeft het door, nu de rest nog.

36 doxbar    
23 dagen geleden door doxbar
1
Meld

@16 Hahahaa... inderdaad, wat warme lucht en als beloning wat ongewenste migranten retour.

19 doxbar    
23 dagen geleden door doxbar
0
Meld

Soms op saaie momenten zoals nu vraag ik me gewoon eens af of het rendabel zou zijn om met een grote pijp gewoon lucht uit de Sahara te gebruiken voor het opwarmen van gebouwen en zo, zal wel niet, maar het lijkt me ook niet zo dat voor ieder energieprobleem het de oplossing is om maar weer fossiele brandstof de lucht in te pompen.

15 doxbar    
23 dagen geleden door doxbar
3
Meld

Ik snap de minnetjes voor @3 en @4 niet zo, want ze hebben gewoon gelijk, vervang je oude Android met bijv. Lineage-OS en je kunt weer whatsapp installeren en gebruiken, bovendien als je geen overbodige extra meuk mee installeert zal je merken dat je telefoon ook nog eens sneller en beter zal functioneren.

8 doxbar    
23 dagen geleden door doxbar
0
Meld

@4 Wel een beetje realistisch blijven, met dat continent is op zich niets mis, het enigste waar iets grondig mis mee is is de groei van islamitische populaties, en precies dat is Macron aan het bewerkstelligen en stimuleren met zijn intern en extern beleid.

5 doxbar    
23 dagen geleden door doxbar
0
Meld

@1 en 2 , daarmee zie je gewoon de idioterie welke plaats vind, Frankrijk waarin zwaar gesubsidieerd nieuwe islamietjes worden opgekweekt gecombineerd met geld uitgeven in gebieden waar de bevolking inmiddels al zo'n 100% islamiet is, dus compleet zinloze geldverspilling ten koste van het nog werkende niet-islamitische deel. En dat, terwijl de Fransen de Haïtiaanse geschiedenis eigenlijk nog zouden moeten herinneren.

3 doxbar    
23 dagen geleden door doxbar
0
Meld

5,7 Miljard verlies en dan gewoon een bonus voor het management dat noem ik nog eens sociaal, en dat voor een bank, waarschijnlijk psychische hulp om die 5,7 miljard verlies te verwerken, het is me ook war zeg, daar moet je niet te makkelijk over denken, ik heb met ze te doen.

2 doxbar    
25 dagen geleden door doxbar
2
Meld

@2 Nu overdrijf je, natuurlijk zijn er wel pillen die genezen, zonder deze zouden veel mensen geen middelen hebben tegen veel bacteriële infecties, wel is het zo dat er resistentie ontstaat, zeker een probleem.Waar je waarschijnlijk op doelt is nl. medicijnen tegen erfelijke aandoeningen, ja dan heb je gelijk, die kun je niet genezen met medicijnen, wel kunnen ze maken dat degene met de erfelijke aandoening prettiger of langer leeft.Overigens on-topic, die loterij is onmenselijk moreel gezien, waarschijnlijk is de motivatie van de farmaceut dat het resultaat zichtbaar wordt en aldus een extra druk wordt gelegd op mensen geld op te brengen voor diegene die uitgeloot waren, zoiets is pervers.

14 doxbar    
25 dagen geleden door doxbar
0
Meld

Geld steken in het militair opleiden van je eigen vijand, dit is echt voorbij de waanzin, niet win-win maar verlies-verlies. Proficiat.

2 doxbar    
25 dagen geleden door doxbar
0
Meld

@48 @50 Je wilt het duidelijk maar niet snappen, nee als er winsten worden gemaakt is er voor de consument geen enkele garantie dat die ervan profiteert, integendeel, daarbij is het nogmaals zaak dat de profiteur (lees: bedrijven) betaalt en niet de belastingbetaler, wie zegt dat ik dat product koop, misschien gaat het wel direct door naar Duitsland, en dan nog, als ik ervoor kies alsnog een product te kopen ja dan, pas dan, betaal ik ervoor, nu betaal ik voor de winsten van de bedrijven ook zonder dat ik ook maar iets er mee te maken heb laat staan van profiteer. Maar begin te twijfelen of je snugger genoeg bent het op een rijtje te krijgen.

55 doxbar    
25 dagen geleden door doxbar
4
Meld

@41 Ten eerste haal ik niets door elkaar maar blijkbaar volg je jezelf niet meer helemaal. Nogmaals jij beweerd dat er flink geprofiteerd word van de EU, dat erken ik, dus vind ik dat diegenen die daar van profiteren (de bedrijven) de kosten dan ook maar moeten dragen, wat is daar mis mee? Zoals het nu gaat de winsten opstrijken en de lasten en kosten door belastinbetalers laten opbrengen kan echt niet.

46 doxbar    
25 dagen geleden door doxbar
4
Meld

@21 Jij bent het die beweerd (in @2 )dat de contributie peanuts is in vergelijk het bedrijven en multinationals opleveren dus dan betalen ze de contributie ook maar, en als ze hun produkten dan duurder maken zien we dan wel weer, of ik koop er niets meer of bij een ander dat zien we dan wel weer.

37 doxbar    
25 dagen geleden door doxbar
3
Meld


Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig