U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten
Zeeuw

Zeeuw

  • 0 x Bekeken
  • 9 Stemmen
  • 0 Berichten
  • 3152 Reacties


Reactie op bericht: Column: Stilte voor de storm?

Waar ik bang voor ben is een terugval uit China. Daar is een booming business uitgevallen in de regio Wutan met 28 miljoen inwoners die van de buitenwereld afgegrendeld een maand zonder eten thuis zitten omdat de winkels dicht zijn. Je kan geen eten meer kopen. Dat kan een maand aanhouden. Uit die regio komt enorm veel werk naar deze kant. Daar kunnen veel doden vallen door ondervoeding en hoe vangen de bedrijven dat op na de vakantie als een deel van het personeel er niet meer is? Dat kan nog wel een dingetje worden.

12 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
0
Meld

@26 in denk het niet dat het zo zit. Nederland wil in 2030 de gaskraan volledig dichtdraaien in Slochteren. De verwachting is dat er dan niet zoveel huishoudens meer op gas zijn zodat de overige gasvelden in Nederland genoeg zijn. Bedrijven moeten over op aardwarmte of elders gas kopen. Die zouden wel op Russisch gas over kunnen gaan. Al zijn veel bedrijven al op andere bronnen over gestapt

28 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
5
Meld

Wat een preutse dame zeg. Het is toch normaal dat je als vrouw kleding uittrekt als er ook kinderen bij lopen. Als man is het anders dan heb je altijd wel een broek aan als kinderen er bij zijn uiteraard, maar als vrouw loop je gewoon zonder kleren van de douche naar de slaapkamer en ja daar komt wel eens een kind voorbij. maar naakt is de natuur.En vaak trekken vrouwen wel eend de BH uit omdat die te strak zit. En dan lopen ze zonder BH met shirtje door de kamer. Normaal toch?

2 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
0
Meld

Het ligt er aan of de sollicitant erg verslaaft is of gerust een dag zonder kunnen en alleen thuis roken. Bij ons is er een fietsenhok waar in gerookt word in de pauze. Veel mensen met fietsen klagen over de stank en over een jaar mogen deze gelegenheden er ook niet meer zijn. Dan moeten rookhokken van het terrein af en moet je buiten de poort roken want niet rokend personeel mag er niet mee in aanraking komen. Een fietsenhok of rookruimte op het terrein mag dan niet meer. Verder vinden veel collega's een stinkende collega niet fijn zeker als ze zitten te eten. En komt er een roker naast me zitten die stinkt naar de rook dan zeggen we er wat van. We willen vrij kunnen eten. En een roker stinkt nu eenmaal.

29 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
3
Meld

@2 80% van de ZZP-ers kunnen zich niet verzekeren voor vele zaken omdat ze maar net rond kunnen komen. Ook een arbeidsongeschiktheids verzekering kan er nooit van af.Dan heb ik het over de gewone werkmensen. Een specialist in het ziekenhuis is ook een ZZP-er maar die heeft centen genoeg. Een fysiotherapeut vaak ook wel. Maar een ZZP-porstbode vaak niet. Die MOET zelf een bus kopen en zich inhuren voor 12 uur per dag 6 dagen per week. En dan nog houden ze weinig overVerder is het zo dat je van een kale kip niet kan plukken. Heb je geen WA verzekering en maak je schade bij de buren dan is het jammer voor de buren. Geen geld is dan geen geld.Ik zag gisteren nog een dakloze onder een brug die elke dag een boete kreeg voor het slapen daar. Leuk. Hij zei geef die boete maar en stuur maar naar het adres wat ik niet heb ik betaal toch niet.

5 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
0
Meld

Het is te hopen dat de ziekte in de afgegrendelde zone Wutan blijft van 28 miljoen inwoners. Die zit nu op slot zonder winkels en andere voorzieningen dus moet het na een maand opgelost zijn. Dan moet je wel vele doden ruimen die van honger en dorst zijn overleden maar het virus blijft dan binnen de zone. Het gevaar is echter dat het al buiten de zone in China is gekomen en dat het zich uitbreid. Binnenlandse reizen blijven ongemoeid.Het grote probleem is ook dat Chinezen 1 keer per jaar vakantie krijgen en dat is met de nieuwjaar. Dan komt er een massa verhuizing op gang van miljarden Chinezen. Is net een mierennest. En dat is juist nu.

19 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
1
Meld

@8 dat is zeker zo en in Parijs hebben ze de uitbraak inmiddels onder controle.

9 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
1
Meld

@36 nee energiemaatschappijen hebben al gezegd dat een slimme meter goed is en het word te duur om apart de standen door de geven. Het word hoe dan ook afgeschaft. Zodra de totale uitrrol afgerond is. Verder zijn er ook mensen in appartementen die niet bij de meter zitten omdat die in een put zitten bij een andere bewoner of ergens in de kelder van het appartementencomplex. Bij die mensen schatten ze ook altijd. De opnemer komt niet meer langs en niet iedereen heeft een meter in huis.

41 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
2
Meld

Regen is op zich nodig want de grond is nog veel te droog. Boeren kunnen nog wel 30 mm gebruikenEn 1 op de 9 Nederlanders oftewel 2 miljoen Nederlanders is gebaat bij temperaturen van 15 graden en meer. Liefst 25 graden. Onder de 15 graden krijgen ze zware problemen met de botten en spieren.

6 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
0
Meld

De lockdown heeft wel een enorme impact. Onvoorstelbaar voor onze begrippen. Een gebied van 36 miljoen mensen is volledig op slot voor de komende weken en misschien wel een maand.Alle openbaar vervoer ligt stil. Snelwegen afgesloten en alle winkels een maand dicht. Heel de infrastructuur ligt plat. Dat kan niet anders dan dat er veel doden gaan vallen door de honger. Meer dan door het virus. Want de meesten hebben wel voor een maand eten in huis maar niet iedereen. Verder zijn ze al te laat er mee want er is een vliegtuig in Australië geland en in Parijs. In Parijs is het virus al opgedoken en op Nieuw Zeeland dacht ik.Het is wel een gemeen virus las ik. Het ene moment loop je te winkelen en dan ineens donder je in elkaar en bent dood. Je voelt het niet aankomen en gaat zeer snel.Maar verder is het aantal doden op een miljarden land niet erg hoog. Vergelijkbaar met het Sars virus

6 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
1
Meld

Ja het is al vaak gezegd dat het kappen van grote bossen in Amerika waarna de bomen op transport per vervuilende vrachtwagens naar de zeeschepen gaan op nog vervuilender stookolie, daarna weer vervuilende vrachtwagens en dan in de fabriek tot pellets gemaakt dat dit niet een milieuvriendelijk concept is

10 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
0
Meld

Prima van de gezagvoerder om ze niet mee te nemen. De veiligheid word aan boord bewaakt door de gezagvoerder en die waakt over meer dan 300 levens aan boord. Als er een verdacht koppel aan boord is en er word gezien dat de man met zijn telefoon bezig is en Allah roept meerdere malen en ook intikt op zijn telefoon is er een verdachte situatie. En verder ben ik van mening dat je personen die zich niet aanpassen aan de maatschappij zoals deze 2 niet aan boord mee moet nemen. Daar komt ruzie van en dat wil je niet. Ik zoi er nooit naast gaan zitten dan komt er ruzie.

241 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
4
Meld

kees1965 13 minuten geledenIn principe zeg ik mee eens. Echter dan moet er ook eerst voldaan zijn aan alle eisen. Er MOETEN 2300 woningen beschikbaar zijn voor de mariniers om gelijk in te trekken. Je denkt toch niet dat die elke dag op en neer pendelen naar Doorn waar hun vrouw woont en dan weer terug naar de kazerne? Verder moeten er winkels komen en vertier. En voor de vrouwen moet werk zijn en scholen voor de 2300 gezinnen. Verder MOET de schietbaan van de Harskamp dan ook naar Vlissingen moeten verhuizen waar ze dagelijks oefenen. In de huidige planning moeten ze van hun huis in Doorn en omgeving dagelijks naar Vlissingen en dan schieten op de harskamp en dan weer terug naar de kazerne en dan weer naar huis. Ietwat omslachtig. Maar als dat alles eerst geregeld is dan kan het. Ook moet de overheid dan ervoor zorgen dat de 2300 huizen in Doorn verkocht worden en dat er in Vlissingen 2300 leeg staan. Koophuizen. Zo niet en alles gaat door onder dwang dan blijven er nog een paar honderd over die verhuizen. Meer niet

42 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
0
Meld

Mooi zo en zodra de uitrol klaar is en de mensen er een hebben dan gaan ze iedereen op afstand uitlezen is er gezegd. En kan dat niet omdat je geweigerd hebt dan word er een schatting gemaakt van je verbruikt. Meterstanden online of met een kaartje doorgeven is er dan niet meer bij. Verder heb je nog een probleem. Als je het huis verkoopt en er zit geen slimme meter dan in dan zal de nieuwe huurder zeggen: die wil ik niet omdat het zoveel gaat kosten hem alsnog aan te laten sluiten.

32 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
7
Meld

@18 ik ben ook best tevreden met 4 G en ga geen toestel van ruim 800 euro kopen voor 5G. En deze toestellen zijn niet geschikt ervoor. Wat straling betreft het word altijd al gezegd en nooit bewezen dus nu ook niet. Zelfs bij 380 volt masten denken ze dat er straling is maar men kan niets meten. Wel bovenin de masten.

19 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
0
Meld

@11 inderdaad zo denk ik er ook over maar dan springt er een advocaat op en die zegt: Deze persoon heeft niets misdaan. Illegaal is niet strafbaar in de wet. En terug sturen kan wel maar Marokko weigert ze aan te nemen dus komen ze per kerende post weer terug. Ze mogen van Marokko geen poot aan wal zetten. Turkije ligt anders die kan je gewoon uitzetten met een paar bewakers er bij.

21 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
0
Meld

Reactie op bericht: Koningin Maxima NAAKT

Is wel een mooi schilderij op zich

25 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
7
Meld

tja van de 20.000 asielzoekers zijn er 14.000 zoek. Meestal Marokkanen en Turken uit veilige landen. Die hadden op dag 1 al niet binnen gelaten mogen worden.Ze komen binnen. "Paspoort". "Marokkaan". "Oke we gaan kijken of u mag blijven". Na een jaar: "eh nee u komt uit een veilig land Marokko dus u mag hier niet blijven maar we mogen u niet uitzetten". "Oke dan word ik illegaal . En zo gaat het met Turken en Marokkanen.

10 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
2
Meld

Dat is mooi dan Alle Suzuki Vitara en Jeep Grand Cheroke moeten in heel Europa terug naar de garage op kosten van die garage. Wil die garage niet betalen dan vervalt de type goedkeuring en mag hij niet meer de weg op. En een garage mag weigeren het op eigen kosten te doen zeker in Zuid Europa daar zijn ze niet gek. En dat door een fout van de RDW door een type goedkeuring te verlenen.

1 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
0
Meld

@1 ik las wel dar de RDW 2 type auto's heeft gekeurd en een type goedkeuring heeft verleend. Het zijn de Suzuki Vitara en Jeep Grand Cheroke. Nu blijkt het niet te kloppen. Als gevolg daarvan moeten in heel Europa al deze auto's worden terug gebracht naar de garage op kosten van de garage. Gebeurt dit niet dan vervalt de type goedkeuring en mogen deze wagens niet meer de weg op. Dit geld dan in heel Europa. Alle Suzuki Vitara en Jeep Grand Cheroke in Europa hebben een type goedkeuring van het RDW in Nederland.Elk land keurt dan een paar types en deze vallen onder de RDWGoed dit is niet VW maar de RDW heeft veel macht dus.

2 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
0
Meld

Mooi daar kopen we niks meer bij. Ik eet geen troep zonder goede vitamines. In vegatroep zitten te weinig goede vitamines en die moet je dan weer bij slikken. B12 bijvoorbeeld zit er niet in maar is hard nodig.een slavink hoort een bolletje varkensgehakt ingepakt met spek te zijn en geen rommel en zeker geen soja waar ze hele oerbossen voor kappen.

6 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
0
Meld

Het is jammer dat er niet meer paardenvlees in de schappen ligt want dat is echt lekker. En goedkoper schijnbaar. Volgens mij verkopen de supermarkten sowieso geen paardenvlees en dat is erg jammer. 5 dagen in de week vlees en 2 dagen in de week vis. Heerlijk.

17 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
1
Meld

@14 dat doen in Nederland ook veel mensen. Zeker 5% van de mensen in Nederland krijgen per week zon 50 euro voor het gezin en daar moeten ze het van doen.

16 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
1
Meld

@11 inderdaad dat is ook zo. Ik ben er trots op dat mijn opa's dat zeer zeker niet waren. Van mijn ene opa weet ik nog dat hij boer was en een boerderij met dieren had. Tijdens bombardementen wilde hij nog wat dieren redden maar ze trokken hem aan zijn jas en trokken hem de schuilkelder in. Op de plek waar hij naar toe wilde sloegen de granaten in dus dat heeft zijn leven gered. Ook vertelde mijn moeder dat hij ook een paar keer jonge Duitsers meenam de schuilkelder in van de Wehrmacht. Hij zei dan als tijd dat zijn jongens die er niet om gevraagd hebben maar verplicht gestuurd zijn. Een SS-er zou hij niet helpen. Hij was onpartijdig in het conflict.

15 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
2
Meld

En terecht een functieomschrijving en daaraan gekoppeld het salaris uit die tijd kan echt niet meer. Terwijl ze 2 keer zoveel werk moeten doen als in die tijd. Een salaris verhoging van 16 jaar met een andere functieomschrijving en bijscholing is wel op zijn plaatsAllerlei taken die voorheen door specialisten werden uitgevoerd, zijn naar ons overgeheveld.Bij mij ook een Apneu apparaat wat vroeger door een specialist moest worden afgesteld moet nu door een verpleegkundige worden gedaan terwijl een te hoge druk zorgt voor slechtere ademhaling. Te lage druk is ook niet goed. Dit luistert zeer nauw.Maar zeer veel specialistische taken waarvoor specialistische kennis voor nodig is worden overgeheveld naar de verpleegkundige die dan weer verantwoordelijk is als er fouten begaan worden want zij hebt het gedaan.

6 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
0
Meld

Dan mogen er alleen vrouwen in boerka op de tribune en mannen in een soepjurk

3 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
1
Meld

Waar worden tegenwoordig niet prijsafspraken gemaakt. Bij de supermarkten die van de boeren kopen voor een appel en een ei bijvoorbeeld. Overal word het gedaan.

1 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
0
Meld

IK vind de Australische aanpak nog steeds het beste

109 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
1
Meld

@8 ja communisme heeft zijn goede kanten. In oost Duitsland had voor de val van de muur iedereen werk en iedereen was gelukkig en iedereen had het goed. Maar toen de muur viel was 2/3 werkloos nu 1/3. En er zijn weer arme mensen daar die niet kunnen rondkomen net als in Nederland

13 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
5
Meld

@14 daar valt over te twisten Europa heeft limieten gesteld waarbinnen 5G veilig is voor mensen. Die straling is volkomen veilig. Nederland daar en tegen heeft gezegd we gaan nog een flinke stap verder en Nederlandse antennes mogen niet meer dan 2/3 van de Europese limiet hebben zodat we er ver binnen zitten. Nederlandse 5G antennes hebben dan minder straling dan 4G antennes

15 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
2
Meld

@7 klopt maar het gaat hier over 5% van de dieselauto's die extreem vervuilend zijn door een niet werkend of slecht werkend roetfilter. De diesels met goed roetfilter die schoner zijn dan benzine daar gaat het niet om en alle kleine beetjes helpen.

8 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
3
Meld

@1 inderdaad 4 op de 5 Duitsers vind de moord op miljoenen mensen door hun nazaten overdreven daar moet je niet meer over nadenken vinden zij. Hun opa's hebben het gedaan en je mag daar niet meer over praten van hun. Het zou een eer zijn als 4 op de 5 Duitsers zouden erkennen dat hun opa dit gedaan heeft en dat er ook aan hun handen bloed kleeft

6 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
8
Meld

Dat vind ik niet en dat vinden miljonairs ook niet. Ze hebben het zelf aangekaart. Ik vind dat belastingen en verzekeringen nivellerend moeten zijn op basis van je inkomen. Iemand die miljoenen binnenkrijgt veel laten betalen en mensen met minder dan 1000 per maand niets of weinig. Het is te schofterig voor woorden dat iemand met een AOW van 800 euro 150 euro aan ziektekosten verzekering moet betalen b.v. en daarboven ook nog dure belastingen.

3 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
5
Meld

Wat een gezeik iedere keer weer. Eerst waren de mensen bang voor de magnetron. Er kwam straling uit en dat is ongezond. Bullshit. Tegenwoordig staat die in elke keuken. Dar de autogordel. Stel dat je in het kanaal rijd dan verzuip je met de gordel. Tegenwoordig weten we dat je zonder gordel door de voorruit vliegt en dan al bewusteloos bent en verzuipt en dat je makkelijk je gordel onder water kan losmaken. Mensen laten zich van alles aanpraten en gek maken. Het is niet wetenschappelijk te bewijzen dat straling slecht is voor de mens. In het ziekenhuis krijg je veel hogere straling. #g was niet slecht, 4g dan maar? Ook niet en nu is bewezen dat 5G ook niet schadelijk is.Er is wel straling die slecht is maar dat is in een TV toren of op 25 cm van een zendmast. Daar mag je nooit dichtbij komen anders word je geroosterd net als in een magnetron

13 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
1
Meld

Prima. Vervuilende auto's moeten gewoon van de weg.En het valt mee 100.000 dieselauto's op een aantal van 1,3 miljoen dieselrijders. Je pakt dan alleen de zwaar vervuilende ouse diesels er mee en niet de moderne schone diesels die schoner zijn dan benzine motoren. En uiteraard hoor je een goed werkend roetfilter te hebben en geen slecht werkend waar heel veel mensen ziek van worden. Het is niet zozeer voor het klimaat maar juist voor de gezondheid van de mensen. Hoe schoner de uitlaatgassen in een zeer dicht bevolkt gebied hoe beter

6 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
6
Meld

Nu zijn het nog maar 58 weginspecteurs die boetes mogen uitdelen. Vandaar dat het er nog maar 3400 zijn. Ik verwacht dat het aantal in 2019 veel hoger was. gemiddeld 58 boetes per inspecteur is ook niet zo dramatisch. Maar nu de rest van de inspecteurs nog opleiden tot BOA. Dat zal wat tijd in beslag nemen. Van mij mogen alle weginspecteurs boeters uitdelen aan deze verkeershufters die rode kruizen negeren, over de vluchtstrook rijden en rechts inhalen. Die mogen ze van mij het rijbewijs inhouden. Vooral de rode kruizen negeren is levens gevaarlijk. Als er daar iemand loopt is die morsdood. @1 overdrijven is ook een vak he. Het gaat niet over te hard rijden en onnodig links rijden en zo maar extreme verkeers overtredingen met zeer groot gevaar.

3 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
2
Meld

@2 ja oke een dag is wel overdreven eigenlijk. En je hebt gelijk dat de afstand naar het vliegveld een half uur is maar dat is afhankelijk waarvan je vandaan komt. Als je kijkt naar Rotterdam of Amsterdam kan je ook makkelijk een half uur tot een uur onderweg zijn als het enorm druk is op de weg en daar is het veel drukker en de afstanden zijn verder. En met de auto is er geen doorkomen aan zodat je beter op een scooter kan gaan.Ik zag nu op TV dat de straten geheel leeg zijn. Iedereen is thuis. Supermarkten zijn gesloten. Bedrijven zijn dicht en iedereen zit thuis te wachten tot het over gaat. Dan is het maar te hopen dat je voor een maand aan eten in de kast hebt.In Wutan is het vrij simpel. De luchthaven stilleggen is niet zo moeilijk. Openbaar vervoer stilleggen ook niet. Dan heb je nog de snelwegen er uit en er in die worden door de politie geblokkeerd. Dan ben je er al. Als je kijkt naar Nederland die heeft zoveel wegen naar Duitsland en België dat het onbegonnen werk is die allemaal af te sluiten.

5 Zeeuw    
10 maanden geleden door Zeeuw
0
Meld

Ik zou een Honda X-trail nemen dan heb je alles aan boord. Een honden trimsalon, douche, loopplank en uiteraard een tv scherm met dvd speler en ingebouwde voer en waterbak. ALles is aan boord.https://www.volkskrant.nl/economie/dit-is-de-auto-die-uw-hond-zou-kopen-terreinwagen-met-ingebouwde-hondensalon~b2085cb2/

1 Zeeuw    
11 maanden geleden door Zeeuw
0
Meld

Ja dit gaat gigantisch veel kosten ook voor Nederland. Alles komt daar vandaan. Het is een miljarden industrie die eventjes lam gelegd word. Op het nieuws was het al te zien dat een stad van 11 miljoen inwoners van de buitenwereld word lamgelegd en afgegrendeld. Vliegvelden dicht. Openbaar vervoer plat en snelwegen afgegrendeld. Geen kip komt er in of uit. En alle straten uitgestorven omdat alles gesloten is. Het is een raadsel hoe de mensen aan eten komen want alles is dicht wegens verspreiding te voorkomen. Dit kan geen dagen aanhouden. Hopelijk hebben de mensen genoeg eten in huis. Vaak hebben ze daar al voorraden aangelegd net als in Hongkong. Veel blikvoer in de schappen.(Ritje naar een winkel duurt vaak een dag vandaar grote voorraden)

1 Zeeuw    
11 maanden geleden door Zeeuw
2
Meld

Nu komt het regelmatig voor dat ouderen die naar een verzorgingstehuis zouden moeten in het ziekenhuis belanden voor goede en dure zorg. Ook na een operatie moeten ze naar een verzorgingstehuis (tijdelijk) maar er is geen plek en dus blijven ze op onze kosten in het ziekenhuis. Per 3 dagen kost dit 2100 euro. Dus 700 euro per dag gemiddeld.

5 Zeeuw    
11 maanden geleden door Zeeuw
0
Meld

@4 klopt niet helemaal. Als je 1 uur werkt per week ben je niet werkloos en heb je wel een uitkeringMaar goed 319.000 werklozen. + daarbij de mensen die 1 tot 20 uur werk hebben (deeltijders)en dan vergeten we snel b.v. vrouwen die zoveel papierwerk moesten invullen, sollicitaties enz dat ze ervan afzagen en andere dingen gingen doen b.v. huishouden of vrijwilligerswerk en de man lieten werken. Die zijn dus niet meer werkloos. Ook veel ouderen van 60 jaar die nergens aan de slag komen (van 50 jaar al niet eig.) stoppen met solliciteren en gaan thuis zitten.

22 Zeeuw    
11 maanden geleden door Zeeuw
3
Meld

Het gebeurt regelmatig. De meeste restaurants koken voor 1/3 voor gasten thuis. Thuisbezorgd.nl is er een onderdeel van. Ik ken een Chinees restaurant die ook voor thuisbezorgd.nl kookt. Ook pizzas en friet Zo werkt het nu eenmaal. Waar dacht je dat je eten vandaan kwam?

3 Zeeuw    
11 maanden geleden door Zeeuw
0
Meld

Een goed en dankbaar werk. 40% van de olievoorraad komt daar vandaan of gaat er door. En met als vijand Iran moet je ze goed beschermen. En verder komt er ook nog andere scheepvaart door heen. En dat wil je goed begeleiden in tijden van oorlog.

4 Zeeuw    
11 maanden geleden door Zeeuw
0
Meld

China is al begonnen enkele miljoenensteden compleet af te grendelen van de buiten wereld.Eigenlijk veel te laat. Vele vliegtuigen vol uit Wuhan zijn al geland in de wereld. Gisteren nog een in Australië. Ja een stadje met 11 miljoen inwoners grendel je niet zo snel af. Vliegvelden waren snel afgegrendeld maar daarna het openbaar vervoer wat een enorme klus is en daarna de snelwegen afzetten.In Wuhan moet binnen tien dagen een nieuw ziekenhuis verrijzen, zo meldden staatsmedia vandaag. Tientallen graafmachines en andere werktuigen zijn gestart met de bouw van het hospitaal, dat op 3 februari in gebruik moet gaan. Het nieuwe ziekenhuis gaat plek bieden aan maximaal duizend patiënten. Het is niet de eerste keer dat China binnen enkele dagen een ziekenhuis bouwt. Kijk dat kan dan wel in 10 dagen een ziekenhuis bouwen. Daar zijn ze in Nederland dan weer niet zo rap mee.

1 Zeeuw    
11 maanden geleden door Zeeuw
0
Meld

Gaat erdogeit nou waarschuwen voor zijn vrienden en mensen die hij al jaren steunt en faciliteert? Een rare vent met 2 gezichten zeggen de Koerden.

4 Zeeuw    
11 maanden geleden door Zeeuw
0
Meld

Had vroeger wel eens lood in mijn schoenen als ik ergens heen ging. Maar inderdaad het is een groot probleem als oud Loodgieter erken ik het ook. Installateur eigenlijk.Er zijn al veel doden door gevallen.saturnisme is een ziekte die veroorzaakt wordt door een te hoog gehalte aan lood in het lichaam. Loodvergiftiging kan onder andere onherstelbare schade toebrengen aan het zenuwstelsel, de bloedsomloop aantasten en ontwikkelingsstoornissen bij kinderen teweegbrengenEn het kan zitten in loden rioleringen en waterleidingen.

6 Zeeuw    
11 maanden geleden door Zeeuw
0
Meld

Binnen de islam is sowieso verkrachting al legaal. Maar Erdogeit heeft in 2016 nog gezegd dat hij er achter stond en dat het mocht, al moest je dan wel trouwen met haar erna. In de islam is het eigenlijk ook zo dat als je seks hebt met een vrouw dan er mee moet trouwen. Toch word er nog massaal aangerand en verkracht zonder te trouwen. Als een vrouw is verkracht dan is zij verplicht met die man te trouwen, een andere man zal haar nooit willen hebben omdat ze geen maagd is binnen de islam.

25 Zeeuw    
11 maanden geleden door Zeeuw
1
Meld

Ja hij houd zijn grenzen niet dicht en laat ze allemaal binnenkomen. Vooral als propaganda materiaal tegen Europa. Hij jaagt ze juist weg uit Syrië.

2 Zeeuw    
11 maanden geleden door Zeeuw
0
Meld

@2 jij hebt geen verstand van auto's Zelfs in zijn 4e versnelling kan je 30 km per uur rijden en dan rijd hij prettig. Ik rijd altijd in zijn 4 door de stad. In de bochten even naar zen 3. Het zou goed zijn in de gehele stad en dorp 30 Km per uur al was het maar voor de veiligheid. Je kan sneller stoppen als er ineens iets gebeurt. Echter ik zie nu al vaak in woonwijken waar je 30 mag waar ze gewoon met 50 door komen scheuren. Wat me ook verbaast is dat ze hier een 30 Km weg hebben en dan komt er een rotonde waar met 50 over mag en dan gelijk daarna weer 30. Dat is zo idioot. Waarom mag zon rotonde wel met 50 terwijl het in de praktijk vaak niet eens kan als het druk isVerder komt er meer fijnstof en CO2 vrij omdat je langzamer rijd en de lucht blijft hangen. Als je snel er doorheen rijd blijft er minder hangen

14 Zeeuw    
11 maanden geleden door Zeeuw
1
Meld

Reactie op bericht: Nederland per direct uit de EU

@223 ja klopt maar ald het na een jaar al gelijk zo duur word en er na de euro geen cent loonsverhoging bij komt word het duur. Het laatste decennia is mijn loon maar met 5% omhoog gegaan in 10 jaar en de inflatie 15%Dit jaar inflatie 8% schat ik en 1,2 % loon erbij

228 Zeeuw    
11 maanden geleden door Zeeuw
0
Meld


Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig